A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Juci
Ezt valamikor tavasz végén álmodtam, akkor jutott eszembe, hogy:jaj de jó lenne írnom Nektek, akkor leírhatnám Benianyunak!!!!!!!Most jutott eszembe, ahogy Nyúlnéékkal álmodtam!Másfél év késéssel, de csak leírtam! :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Prüntyi!

Köszönöm a felajánlást, de mostmár tuti, hogy nem megyek Ayse-hoz. Ezen a héten megint megyek anyumhoz.
Most egy darabig nem fogunk tudni menni majd, mert jövő héten megműtik a nagymamámat, és egy-két hétre a műtét után anyumékhoz fog menni.
És ha mi is mennénk ,az már egy kicsit sok lenne.

Barbi!

A szerkezet??? Hát az nagggyon tuti!!! Olyan csendes, hogy csak na!!!!
Nagyon örülünk neki!!!

Jaaaaaaaaaa! És képzeld!!!!!
Ma reggel Robi látott téged kutyasétáltatás közben!!!!!! Olyan 8-9 óra körül. Mentél át a zebrán a Villányi és a Fadrusz sarkán.
KÉrdezte tőlem, hogy milyen kutyáid vannak, mert valszeg Téged látott.
Ja, és azt is mondta, hogy rajtad is volt ilyen "röstli, vagy mi a franc" (poncsó) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, mit szólsz az uramhoz???

Juci!
Hajfestés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Totka,
Kicsit kóros ez a sok babanetes álom, de mi már csak netfüggők vagyunk, nem igaz!?!?! :)
Igen, az a neve, hogy durumliszt, de csak bioboltokban, vagy nagy szuperekben lehet kapni. És mostanában hiánycikk, remélem, nem sokáig.

Juci,
Örülök, hogy Marci ma már kicsit jobban evett! :) Most szép lett a hajad? Látszanak a melírcsíkok?

Duda,
Köszi :), kedves vagy!

Aniko, Ayse
Tényleg nem drámai ez a diéta. Lehet enni, este is. Nem kell éhezni. De a szopi fontosabb, majd elkezded, ha lesz kedved, ha már Andris nem fog szopizni.
Egyébként napi ötszöri szopizás az jó sok, akkor én is sokkal éhesebb lennék. Nálunk már csak napi kétszer néhány korty van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ayse!

Azt el is felejtettem mondani, hogy annyira mondogattad itt a töki pompost a pénteki talidra, hogy nem bírtam tovább, és úgy döntöttem, hogy holnap én is azt fogok csinálni.

Neked van saját recepted, vagy a töki honlapján lévőt szoktad csinálni?
Ha saját, akkor megosztanád velem?

Kép
kuha

Évi!
Akkor jó, örülök, hogy jól műxszik :D
Igen, az én voltam, a kutyákat reggel én sétáltatom! :shock: És egy natúr-türkiz színű poncsó volt rajtam valóban.
Hogy jött a képbe, hogy ez én vagyok, vagy Robi hogy említette meg??????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Igen, Robi, mikor hazajött, kérdezte, hogy milyen kutyáitok is vannak?
Mert meséltem neki korábban, hogy két kutyátok is van, és már látott képen is téged, és gondolom, ismerős lehettél neki.
Plusz összerakta, hogy ott laksz a Villányin, meg a két kutya, úgyhogy szerintem tuti biztos volt benne, hogy téged látott.
Már csak a "kutyás kérdés" döntötte el a dolgot, hogy valóban téged látott. :lol: :lol:

Kép
kuha

Totka
Így teljesüljön minden vágyad! :wink:

Kuha
Röstli :lol: :lol: :lol:

Benianyu
A hajam színe most nagyon tetszik. Jó lett szerintem. Csak egy gond történt, szegény hajam teljesen elroncsolódott a festéstől :cry: :cry: Gumi módra nyúlt meg itt-ott.
Mondta is a fodrászom, hogy egy ideig ne is álmodjak festegetésről.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Kuha!

Íme a recept, ami a sajátom:

Tészta
Langyos vízben (úgy másfél deci), elkeverek egy csomag dr. oetker szárazélesztőt, 3 ek-nyi étolajat, egy teáskanálnyi cukrot, hozzáadok 35-40 deka lisztet, 1 teáskanál sót és addig dagasztom, amíg elválik az edény falától (5 prc).
A víz és a liszt aránya nagyban függ a liszt minőségétől. Én nagyon jó minőségű lisztet szoktam használni (vitamill finomliszt). De még ezen belül is lehetnek különbségek.
Meleg helyen a kétszeresére kelesztem.

Kiolajozott tepsibe simítom, beteszem 175 fokon 8-10 percre.
Közben fokhagymát préselek a tejfölbe. Ezzel meglocsolom a tésztát, rászórok hagymakarikákat és sonkakockákat (én lájtosban nyomom, nem császárszalonnával, hanem lehetőleg prágai vagy pannon sonkával), majd a tetejére a sajtot.
Visszatolom a sütőbe és összességében 20-25 percig sütöm (a sajr állagűtól teszem függővé).

Jó étvágyat!

ayse

Tudjátok mér esik az eső?

MERT LEMOSTAM AZ ÖSSZES ABLAKOT ÉS MA DÉLUTÁN LETTEM KÉSZ!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

ayse

Na, akkor most mekkora legyen a kitartásom, hogy ne készítsek Ayse féle töki pompost????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Érzem is az ízét.........
Megyek aludni, szép álmokat Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse, legközelebb légyszi éjjel moss ablakot :twisted: Jól megáztunk.

Totka, marha jó a játszószőnyeges álmod ... nekünk nem volt, de majd a kicsinel veszek akkor én is.

Juci, köszi, olyan kedves vagy! Julcsi kis ügyes, mint minden babóca, annyi mindent tanulnak napról napra ... azért nem bánnám, ha nem az apja hiperintelligenciáját örökölné, azzal nem olyan könnyű létezni.

Képzeljétek, voltam 4D-n! Jó volt látni a kicsi lányt, de végig aludt, nem akart jól fordulni, és annyit matatták emiatt a hasamat, hogy az már kellemetlen volt. Nem szóltam, mert reménykedtem, hogy jobban megmutatja magát, de nem. Már most sok haja van :)

Ancsi, szuper lett a klip, megirigyeltem! Fel is teszek gyorsan pár képet.

Ma a parkban:

Kép

Kép

Ilyen csúnyán is tud nézni :twisted:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!

Julcsi irtó édes a képeken! :D És nem is csúnyán néz :wink:

NYÚLNÉ, CLEO!!!
Holnap akkor lesz valami közös progi????? Hogy készüljünk?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsuzsa,
Julcsi nagyon édes! Olyan csini ebben a kantáros farmerben és a kis csíkos pulcsijában és még morcosan is nagyon helyes! :)
Mi is tíz percet tudtunk játszózni ma délután, aztán hazazavart az eső. :(

Ayse,
Nem egy diétás recept, de nagyon finomnak hangzik! :)
Azért is esik az eső, mert a férjem lemosatta a kocsit. :(

Juci,
Sajnálom, hogy tönkre tette a hajadat a festés. :(

Megann,
Hol kolbászolsz?

benianyu

Sziasztok!

Cinka elküldte a pénteki taliról készített képeit, párat fölteszek ide:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

csak gyorsan!
szanaszét nyomkodták a fejem!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
és ráadásul politizált a kozmetikusom,aki éppen nagyon kivolt borulva és szónokollt,meg minden!én meg nem mertem szólni,nehogy valami rosszat mondjak!ő ugyanis egy rendkívül érzékeny,ari nő,ráadásul szinésznő is és így nagy előadóművész is......3órán keresztül voltam nála! :shock: és a legvégén,mikor végeztünk hibáztam!pedig elötte már másról beszéltünk,sikerült elterelnem a figyelmét és úgy megkönnyebültem,hogy végre vége,hogy kicsúszott valami a számon,eere ő könnybelábadt szemekkel kitessékelt!(csak,hogy értsétek :Ő a nővérem férjének apjának a felesége és tényleg nagyon imádom,eddig azt hiszem ő is imádott engem)de visszaugrotam és bocsánatot kértem,meg mondtam,hogy azt se tudom,hogy mit beszélek és én a birka vagyok,aki nem is tud semmiről....szóval próbáltam menteni a menthetőt,mert éreztem,hogy ő most nagyot csalódott!azt mondta jól van,mert én egalább nem nevetek,mint a tévében a politikusok a tegnapi eseményeken!
teljesen kivoltam!
ez az,ami a legjobban zavar,hogy nem lehet az embernek MÁS véleménye,arról nem is beszélve,hogy én tényleg nem nagyon politizálok és még csak nem is nagyon puffogok,csak ha már elfajulnak a dolgok,mint tegnap is!
:? :? :? :? most úgy kivagyok,hogy haragszik rám!fenébe!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi
igeeeeeen!
már,ha nem esik az eső!de.menjünk Normafára!viszont utána Csibiék és mi is haza,hogy aludjanak a huligánok és mert zárt helyre még mindig nem megyünk!ma este már nem szívtam nózit :shock: ,remélem nem volt rossz döntés!és du.meg szivesen jönne Csibi is sétálni felétek!lakásba,ha nem gond nem megyünk! :roll: :oops: mi most paramamik vagyunk,akik már három hete csak szívnak,szó szerint!
reggel jelzünk,hogy mi van,de olyan 10körül lesz a tali vagy indulás????már nem is tudom! :oops: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hűűűűűűű részletekbe irok, mert nem győzök visszaolvasni :roll: :roll:

Juci, Benianyu!

Köszi már jobban vagyok, ez volt a 3. nap antibiotikum..és már csak kb 20% nyit fáj a mandulám.. :)

Benianyu!
Egy évig havonta volt krónikus hólyaghurutom és 3 hetes turnusokban kaptam az antibiotikumot :cry: :cry:
Remélem most hogy már évek óta egy szem gyógyszert sem ettem..talán ez valóban nem fog megártani, csak javitani..

Annamami!

Fagorunk van...ÚTÁLOM :evil: :evil:
Visszasirom az ezeréves Bosch-t...ha mégegyszer választhatnék boscht vennék mégha kétszer annyiba is került...

TEGNAPI ESEMÉNYEK...

MINDENKI TUDHATTA HOGY LESZ VALAMI......MIÉRT MENTEK KI AZ UTCÁRA????EZZEL FELVÁLLALTÁK A KOCKÁZATOT MINDENRE...

JA AZT MEG PLÁNE NEM ÉRTEM HOGY KISBABA MEG KUTYUSKÁK MEG MENNI ALIG TUDÓ ÖREGEK MI A SZART KERESTEK ÉJNEK ÉVADJÁN AZ UTCÁN... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

FOLYT...

Kép

Kép
megann

Hihi, Nyúlné, nekem a 4D ultrahang előszobájában kellett meghallgatnom a pénztáros pasit, és nem szólni semmit :)

Fúúú, leadtam egy forditást és már kezdhetem is a lektorálás folytatását ... remélem, más is virraszt majd, nem csak én.

KépKép

KépKép
majola

Totka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyNyulat tényeg érdekelné ez a pálesz dolog :wink: ,no meg a kolbászka is! :twisted: reméljük nem csak álom mrad és tényleg tetszeni fog minálunk! :P :P
Jucc
nagyon jók a képek!látom a házigazda is nagyon élvezte! :P és régnemlátott barátaink jól megnőttek!Nati már kész hölgy!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola :lol: :lol: :lol:
én nem ,én alukálni fogok,ha Kisnyuszim is úgy akarja! :roll:
Julcsi csúnyán nézően is jó csaj!sőt,nekem ott tetszik a legjobban!
:twisted:

minden érdeklődőnek:a kabi is és a csizma is nagyon szép! :P :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc :lol: :lol: :lol: :lol:
megjött priviben,amit az apósnak írtál!
király ez a babanet,gyors,mint a szélvész! 8)
na mentem aludni!
jó éjt!szép álmokat,főleg Totkának! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka!
De jó! Remélem sikerrel jártok majd! :D
Képet teszek majd fel, csak még nem avattuk fel az új szerzeményt és a modell is alszik már! :lol:

Ancsi!
Szinte nem is nyúlnak a gyerekhez, végig az ölemben ült Nati. :) Egyszer egy géppel készítettek róla valami fényképet, aztán valami világító masinával nézték sztem, hogy reagál a pupillája, mutogattak neki egy fekete-fehér sakktábla mintás képet, figyelték, követi-e a szemével és kaptunk házi feladatot is, pici lapon különböző minták vannak. Virág, cica, kacsa stb. ezeket kell felismernie és majd a különböző méretű lapokon megmutatnia cca. fél év múlva!
Egyébként azt olvastam a rendelőben, az első szemészeti vizsgálat 6-8hós kortól ajánlott. Mi voltunk akkor is.

Zsuzsa!
Küldtem privit! :)
Nem is lett rossz Julcsika frizurája! :)

Nyúlné!
Jaj-jaj! :( :(

A minap láttam Meát a férjével a Tescoban. Mi még a pénztárnál álltunk, ők pedig kifelé tartottak!
Úgy láttam jól van!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc!
Nagyon jók a talis képek, látszik jól érezték magukat a babák! :D

Emese!
10 körül mi is el tudunk indulni, az oké. Viszont mi van, ha esik az eső????

Megann!
Örülök, hogy jobban vagy!
:D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné
kozmetikus és színésznő????? :shock: :shock: :shock:
Nekem az anyósom színésznő..... :? :? :? :evil:
Esetleg holnap jöhetnénk mi is Mazsival sétára(Normafa és Sziget is jó :oops: ) :roll: :roll: :roll:

Barbi
fent említett kérdés Neked is szól! :lol:
Ééééééés: nekem is van poncsóm bi-bi-bíííííí :lol: :lol: :lol:
Mamámtól kaptam,szép fehér és háromezer pénz volt! :D

Juci
örülök,hogy Marcid kicsit jobban eszeget már :D

MOSOGATÓGÉPRŐL még csak egyet tudok biztosan,így a lányok írásait olvasva,azt,hogy : LESSZ!!!!! :lol: :lol: :lol:
A többit még csk nem is sejtem.....

Ayse
tejszínt hozom persze! :D
így is nagyon örülök,hogy készítesz nekem is!!! :D
Sajt helyett nincs ötletem,max.nem teszünk rá semmit :roll:
annamami

Annamami!
Persz, tök jó, hogy jöttök! :D :D
Poncsó :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Szóval...

Barbi, Kuha

Képek tutik.....

Kuha...

Poncsón nekem is megakadt a szemem :D :D :D

Juci!

Úgy látszik Marci átpasszolta Lénámnak a nemevés hangulatot.. :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma szinte csak szőlőt volt hajlandó enni a kisasszony meg kenyeret...
Jó mi????
Már tök ideg voltam...elhiszem Te is mit össze görcsölsz.. :cry: :cry: :cry:

Mi is volt még........

Ja Cleo!
:evil: :evil: :evil: :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Szegény Maja...... :cry: :cry:
Mikor tudtok költözni???
Jobb lesz ott kint Majának, mint a zsúfi Rákoczin, nem???
Vagy Te szeretsz ott lakni????

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa,
Hogy bírod ezt energiával? Mármint a sok munkát és az éjjeli lektorálást?

Nyúlné,
Sajnálom, hogy ilyen szomorú estéd volt! :(
Remélem, a holnapi normafázás fel fog dobni! :)

Megann,
Örülök, hogy jobban vagy! :)
Egyetértek én is, bár nem akarok politizálni, de minek mentek oda babával, ha tudták, hogy lehet balhé, márpedig várható volt. Ennyi. :(

benianyu

Annamami,
Publikus, hogy ki az anyósod? Én olyan kíváncsi vagyok!

Megann, Juci
Én is ki lennék akadva, ha Dani nem enne. Szerencsére neki extrajó étvágya van, de Beninek is voltak rosszevő periódusai egy éves kora körül. Most is csak azt eszi, ami kedvére van, de abból normálisan.

Megann,
Tegnap eszembe jutottatok, láttam egy pici babát, szeptember 14-én született, mint a te Lénád, de ő az idén. Olyan édes pirinyó volt! :)

benianyu

Sorminta vége, elteszem magam holnapra. Jó éjt! :)

benianyu

Sziasztok!
Juci, Nyúlné köszi a választ :) :) :)
Akkor Rolit teszem az ágyba és nem a lábost :)
Annamami, nekünk is Bosch van! Imádom én is. Minden este bekapcsolom. Én egyébként a fél órást szoktam használni. Főleg, de van hogy mást. van egy 35, 50, 65, 70 fokos progija + egy sima öblítés.
a Camponában vettük amikor megnyílt az Electro (vagy mi) 75 000 Ft-ért most 110 körül van.
Totka, ha kicsi a konyhátok akkor is lehet mosogatógéped, mert már tényleg elég picik is vannak. Szóval szerintem ha nagyon akarsz akkor nézzetek szét.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Na ezt az oldalt is elolvastam végre.....

Benianyu!

Itt vagyok, ragyokog,
Mint a fekete szurok :lol: :lol: :lol:

Csak ma is csavarogtunk...anyumnál voltunk egész nap, kimentünk rendbetenni apám sirját meg a másik nagyanyámét...

Mostmár szép virágos mindegyik, már csak gyújtogatni megyünk ki....

Nyúlné!

ÚÚÚÚÚÚÚÚ de ciki....
Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem nem nagyon fogja elfelejteni, bármit is mondtál...
Sajnos manapság ez van...ha MÁS a véleményed, akkor haragossá lépsz elő, mégha családtag vagy akkor is... :cry: :cry:

Férj épp ma volt az egyik ügyvédjénél, ahol a fél órás hivatalos ügyek intézése után természetesen politizálásba csapott a dolog....és próbálták meggyőzni férjet az okos jogászok, hogy akár még le is kell lövetni magunkat az eszmékért...

Férj meg mondta, hogy ha balról lőnek, akkor ő felkapja Lénát meg a családját és futva menekül jobbra, el ebből az országból...
Megél a tudásából bárhol, ha már ilyen ez az ország......

Tetszett amit mondott... :) :)

Totka!

Abból a kolbászosból nem álmodnál Velem is egy kicsit....????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majola!

Parkozós Julcsi nagyon édi...de az utolsó képen valami Sátáni a nézése :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Totka!
Hát éppen ez az!

Általában én is nagyon kitartó vagyok és amit elhatározok, azt véghez is viszem. Ez a fogyókúra dolog teljesen megvan fúródva az életemben és ez nagyon zavar. Egyelőre én is a szopira fogom, hgogy nem bírok nem enni. Én általában a vajas kalácsra tudok ráugrani :oops: (ezért is gondolom, hogy igaz lehet, hogy szénhidrát kell a tejtermeléshez). Meg az se tesz valami jót a motivációmnak, hogy Andris éjszaka is szopizik (ha aze stit nem számítom, 2x), ezért reggel mosott ... vagyok, örülök, ha elkészítem a gyerekeket, Lilit levisszük az viba, kiadom a parancsot a beosztottaimnak (mosógép, mosogatógép, tűzhely), nemhogy nekilássak tornázni!

ayse

Annamami!

Tudod mit...szerintem vegyél Bocht.
Mi is azt akartuk, de az inox szinű dupla árú volt.. :evil: :evil: ezért lett fagor...
DE már bánom NAGYON-NAGYON :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Szerinem ez a szénhidrát meg tejtermelés dolog nem tuti..

Ehettem én este 10 kor túróstésztát, meg ihattam én egész éjszaka madártejet....akkor sem lett több tejem.. :( :( :(

Ismerősünk meg grillpulykát evett salátával..joghurt, meg túrórudi...és 1 évig szoptatott......

Hidd el, aki tud az tud kaja nélkül is szoptatni...

Na most biztos útálsz hogy elvitatom a kalácsevés jogát, és alapját tőled.. :roll: :roll: :cry: :wink:

(De azért a jó kis vajas kalács langyi kakaóval...nagyon tuti :wink: )

M.

Kép

Kép
megann

Pár kép a hétvégéről. Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Na én is leléptem....

Elvileg holnap megyünk a kertésszel fákat venni :D :D
Meg néhány db tulipán-nárcisz-liliomhagymácskát...és minden illatosat..virágosat....mindent mindent ami virágból van... :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Hadd örüljön a kis virágszagolgató Lénám :P :P :P :P :P

Ja , már rég lejárt az Alexandrától a szállitási határidő...és még sehol semmi csak egy mail hogy készlethiány miatt késik a szállitás :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó éjt...

M.

Kép

Kép
megann

Húú, Csikken, ez a fiú tűzoltó lesz!

Ne megyek aludni, addig tartott a lelkesedés. Amúgy élvezem a lektorálást ... csak hát, néha aludni is kell.

Barbi, Nyúlné, Cleo, Annamami, én is mennék délután sétálni, ha lesz rá energiám (és ha befogadtok :oops: )

KépKép

KépKép
majola

CSikken,
ez a BOSCH jól hangzik....van vmi fantázianeve is vagy száma???? :roll:
És milyen méretű???? :roll:
annamami

Megann!
Nem utállak. (de igazad van, a virágokért, igen!)
Azt gondolom, hogy különbözőek vagyunk. Van aki fogy a szoptatástól, van aki meg hízik. Van aki bármit ehet, mert elégeti a szervezete, van aki meg csak ránéz a vajas kalácsra és tessék. (Persze fő szabályok nyílván vannak, amik mindenkire érvényesek.) Példát mindenre lehet találni, meg az ellenkezőjére is. Sőt én magam sem működöm kétszer ugyanúgy. Lili után, nem azt mondom, hogy nevetve, de 20 kilócska lecsusszant rólam. Most meg ugye nem :oops: .

Annyiban igazolva látom magam, hogy elsődleges célom a hosszantartó és kiadós szoptatás és ez megvalósulni látszik. Szerencsére a férjem így is szépnek lát. De azért majd le fog még esni az álla, ezt megfogadtam magamnak!!!!

ayse

Ja és színésznő és kozmetikus egyszerre? Miért ne? Nekem van egy színésznő óvodásom! :D
(persze ha ezt mondjuk neki, akkor tiltakozik, hogy ő tanár lesz :lol: )

ayse

Na csak hogy nekem is legyen sormintám:

épp ezért írtam, hogy ne politizáljunk, amit Megann meg Nyúlné írt. Olyat még nem láttam, hogy bárki azt mondta volna, hogy meggyőztél és legközelebb a másik oldalra szavazok. Olyat viszont igen, hogy nagy-nagy sértődés lett a vége :(.

ayse

Ja és minden alakul a célom megvalósulásához: eső + meleg = köd
A délelőtti szél meg már majdnem lebontotta az őszi díszletet :(:(:(

ayse

Barbi!
Bármilyen du.-i programban szivesen résztveszünk holnap. Majd 1-kor hivlak, hogy éppen mi a program és akkor csatlakozunk. :D

Megann!
Nem szeretek a belvárosban lakni. Alig várom, hogy kiköltözhessünk. Úgy néz ki valamikor kora tavasszal lesz aktuális költözés. :)

Kuha!
Nagyon édes Gergő a közeli képen. :) Nekem nincs, DE Majának van poncsója. (Manka dumált rá, hogy megvegyem!) :lol:

Majola!
Sátáni vagy hiperintelligens, ez a Julcsi gyönyőrűszép! :)

Ancsi!
Nagyon megható összeállitás, igazán ügyes vagy. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Na, megint jól lemaradtam... :( :(

De jó hír, hogy meggyógyultak a fiúk, így ha nem baj, a pénteki talira mi is szeretnénk menni!!!
Ayse, mehetünk? :) (Remélem, nem vagyok pofátlan...) Légyszi küldjél a dubrovay@enzim.hu-ra címet! Köszi.

Jucc talis képei nagyon jók. Remélem, Gergő végre találkozhat régi szerelmével, Zsuzsával.
Rókica, jöttök?

Annamami! :D
Nekünk Ariston mosogatógépünk van, szerintem jó, meg vagyok vele elégedve. Az ára középkategóriás, viszont a minősége nagyon jó. Sokféle program van rajta, nem fogyaszt sok vizet és áramot, és nagyon csendes is. Nem utolsósorban jól is mosogat.

Ayse! :D
Nem lehet könnyű. Én már az éjszakai szoopiról leszoktattam Bubust, így kicsit jobb, bár ő meg viszonylag későn alszik el, 9 és 10 között.

Nyúlné! :D
Szerintem ne emészd magad a politika meg az ismerősöd miatt. Nem hiszem, hogy emiatt öri hari. Nekem sok barátom van, akinek más a véleménye, másként gondolkodik, de emiatt eszembe nem jutna haragudni rá, és nekik sem rám. (Esetleg titkon reménykedem, hogy meglát dolgokat, amiket most nem.)
Ma is szidtam magam, minek nézem a TV-t, csak felbosszantom magam az egészen.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó estét!

Csak bekukkantottam egy percre, mielőtt lefekszem.

Én is egyetértek azzal, hogy itt ne politizáljunk. Választások idején kicsit még izgultam is, nehogy valaki kiadja magát, hogy kire szavaz, mert még tudat alatt is képes lennék esetleg máshogy gondolni rá... Nekem van olyan családtagom, aki meggyőzhetetlen, és kicsit vak szerintem, és nagyon durván politizál, ha épp fennforgás van, amikor találkozunk, és bizony tüntetni is jár, ha nincs jobb dolga. Sajnos képtelen vagyok ehhez jó képet vágni...

Zsóf :) Szia! Jó, hogy gyógyulás van Nálatok is :) Elárulod, hogy szoktattad le Bubust az éjszakai szopiról? Balázzsal alkalmazott módszerem nem igazán nyerő, de én sem bánnám, ha leszokna Gergő.
Én amúgy egy csomót fogyóztam szopi mellett, sajna nem lehet nálam kifogás, csak el kéne határoznom magam újra...

Mára ennyire futotta,

jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

:shock: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :evil: :?
Kisnyuszi ma hányással indította a napot!
hajnali 5kor keltünk,mentem a reggeli tápiját csinálni,végig figyelt a kezemben és tök jól elvolt,erre elkezdett egyszercsak öklendezni és picit hullámzott a hasa is!kevés fehér trutyit ki is pakolt,de nagyon keveset!persze megijedt,meg gondolom jó savas lehetett így éhgyomira és ezért sírt is,de aztán meg is nyugodott!el kezdte követelni a reggeli tápiját és bár vonakodva,de hagytam,hogy megegye(ez már az ágyunkban volt),be is törölte,majd egy az egyben ki is hányta,de ezt minden megerőltetés nélkül!nem is sírt!kivonoltunk a nappaliba,elvoltunk,de aztán kezdett picit bágyadt lenni!megint hányt,öklendezett,hullámzott a hasa és sírt is,majd nemsokkal utánna össze is fosta magát!na azóta semmi baja!de apósi előírás szerint ma csak ropit és cukrs-sós hideg teát eszik-iszik!se láz,se hőemelkedés,a kedve is jó,azóta egy szem ropit is evett és kortyolt a lötyiből is,amit nem nagyon díjazott,de hatalmas játék után,új hányás vagy görcs nélkül alszik!lehet valami kis yomorrontás és a bután belétömött tápi adag jól ki is mosta szegénykém hasát!
meglátom mi lesz ébredés után,de szerintem,ha így marad,akkor mehetünk sétálni és,ha ESIK AZ ESŐ,BARBI!,akkor otthon maradunk! :? ,ha közben ered el,akkor meg hazamegyünk :?
ma reggel azért már kellett kicsit orrszívni,volt is trutyi!de lényegesen jobb a helyzet,most nem szabad elkapatni magunkat,hogy a köv.hétre tényleg meggyógyuljunk!
ja és tegnap csak egyszer aludt napközben Kisnyulam,anyuméknál volt egyébként ugye(lehet ők etették össze-vissza,már volt rá példa,hogy görcsölt a hasa a náluk töltött nap után :shock: ,de persze,lehet hogy semmi összefüggés) és este kiverte a balhét és nem volt hajlandó fürödni!ezért se orrszívtunk neki,mert olyan nagyon fáradt volt!
lényeg,hogy úgy néz ki semmi komoly!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

GöndörZsófi,
először is de jó jra hallani rólatok!tényleg nagyon ritkán jössz!
sajnos nekem volt már öri-hari tapasztalatom az előző választásokon!pont aznap jött volna a barátnőm a férjével(aki rengeteget politizál),de mivel más beállítottságuak voltunk és ráadásul ők még gyászoltak is az eredmény miatt,nem jöttek,de többet soha!!!! :shock: :shock: :shock:
a lány elötte sosem politizált,azt sem tudta milyen pártok vannak,csakúgy,mint én,de itta a férje szavait(amivel nincs is baj)csak az eredmény ez lett!utólag megtuttam,hogy családon belül is ellentétek voltak és velük is összeveszett a férje nézetei miatt!szóval ilyen van sajnos! :?
nyilván ilyen helyzetekben a barátság ereje is megmutatkozik,bár tudjuk jól,hogy a szerelem néha vak!
és továbbra sem a más nézetekkel van bajom,hanem azzal,hogy ezért agrsszívan támadni kell a másik oldalon állókat!általánosságban beszélek,illetve beszéltem,mert én tényleg soha többé egy mondatot se mások elött!
pláne nem itt!
most mentem

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt, sziasztok!

Tegnap Tüncsi haját megint le kellett vágnom, annyira sebesre vakarta a fejét! most megint kis kopi féle...a nyírótól sírógörcsöt kapott, így ollóval vágtam le neki...képzelhetitek milyen lett... :? :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Jó Reggelt,

sajnos nekünk nincs esélyünk feljutni a Normafához(pedig hogy találkoztunk volna Csibivel és gyönyörű Fannikával! :P),mert mivel esett az eső és hideg van,Apa elvitte az autómat,mert ma sok elintéznivalója van..... :(...pedig lehet a jó társaság kedvéért megkockáztattam volna egy vezetést a városban! :evil: :oops: :(
Így hát mostmár csak a délutáni Szigetelésbe tudunk bekapcs.......

Göndörzsóf
Sziaaaaa,de jó,hogy Ti is jól vagytok már!!!!! :D
Köszi az info-kat a mosogatógépről!!!!

Én nem is gondoltam,hogy mindenkinek van csak nekem nincs..... :oops: :oops: :oops: ....persze ez is miért?????....mert tegnap este mondta a férjem,hogy nekik régebben volt60-70-es évek(még mikor a szüleivel lakott) és anyukája SOHA be sem kapcsolta :? :? :? :? ...jellemző...... :? :? :? ....és tök felesleges :evil: :evil:
Na ekkor elolvastattam vele az összes hozzászólást,amiket írtatok és én győztem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EZÚTON IS SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI MINDENKINEK A KÖZREMŰKÖDÉST!!!! 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:
annamami

Nyúlné,
Szegény Kisnyuszi! :cry: Remélem, már jobban van. :) Tényleg gyomorrontásnak hangzik, Daninak is ez volt nem rég.
Valószínüleg azért jött ki a tápszer, mert az első hányás után nagyon szomjas lehetett és nagyon gyorsan itta meg. Ez a cukros-sós tea tényleg jó, szerencsére Dani megitta.
Na, nem zagyválok tovább, Apósdoki biztos nagyobb okosságokat mondott. :)

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?