Kisnyuszi ma hányással indította a napot!
hajnali 5kor keltünk,mentem a reggeli tápiját csinálni,végig figyelt a kezemben és tök jól elvolt,erre elkezdett egyszercsak öklendezni és picit hullámzott a hasa is!kevés fehér trutyit ki is pakolt,de nagyon keveset!persze megijedt,meg gondolom jó savas lehetett így éhgyomira és ezért sírt is,de aztán meg is nyugodott!el kezdte követelni a reggeli tápiját és bár vonakodva,de hagytam,hogy megegye(ez már az ágyunkban volt),be is törölte,majd egy az egyben ki is hányta,de ezt minden megerőltetés nélkül!nem is sírt!kivonoltunk a nappaliba,elvoltunk,de aztán kezdett picit bágyadt lenni!megint hányt,öklendezett,hullámzott a hasa és sírt is,majd nemsokkal utánna össze is fosta magát!na azóta semmi baja!de apósi előírás szerint ma csak ropit és cukrs-sós hideg teát eszik-iszik!se láz,se hőemelkedés,a kedve is jó,azóta egy szem ropit is evett és kortyolt a lötyiből is,amit nem nagyon díjazott,de hatalmas játék után,új hányás vagy görcs nélkül alszik!lehet valami kis yomorrontás és a bután belétömött tápi adag jól ki is mosta szegénykém hasát!
meglátom mi lesz ébredés után,de szerintem,ha így marad,akkor mehetünk sétálni és,ha ESIK AZ ESŐ,BARBI!,akkor otthon maradunk!

,ha közben ered el,akkor meg hazamegyünk
ma reggel azért már kellett kicsit orrszívni,volt is trutyi!de lényegesen jobb a helyzet,most nem szabad elkapatni magunkat,hogy a köv.hétre tényleg meggyógyuljunk!
ja és tegnap csak egyszer aludt napközben Kisnyulam,anyuméknál volt egyébként ugye(lehet ők etették össze-vissza,már volt rá példa,hogy görcsölt a hasa a náluk töltött nap után

,de persze,lehet hogy semmi összefüggés) és este kiverte a balhét és nem volt hajlandó fürödni!ezért se orrszívtunk neki,mert olyan nagyon fáradt volt!
lényeg,hogy úgy néz ki semmi komoly!