2005.10.06 12:20
2005.10.06 13:52
Úgy örülök!!!!
. A csavar az nálunk kimaradt még, de csak azért, mert minden ilyet elpakoltunk. Most a sláger a hifi. Néha már megőrülök, amikor 800* is kinyitja a hifi szekrény ajtaját.
Ma megyek be a szobába (kb. fél percre -sem- vettem le a szemem róla), erre már nyitva szekrény ajtaja, kazettatartók nyitva, CD tároló kint.
Hihetetlen!
2005.10.06 15:57
Jól csinálod, mert még mindig ilyen klassz időt mondanak jó pár napra
És eszik rendesen
2005.10.06 16:52
2005.10.06 19:12
Domi jól van? Ma mit evett?
Remélem a kis beteg hamar meggyógyúl! Puszi neki és a nagyoknak is.
A számom tudod, majd várom az sms-eket.
De drukkolok ám! Marcika jöhet hozzánk is radiátort nyalogatni!
Ma délben szabadúltam el itthonról. Kettőre meg már itthon is kellett lennem. De olyan jó, hogy úgy tudok főzni, hogy nem rángatja a lábam és nem ordít az arcomba. És jó tudni, hogy így egész nap rendesen van vele foglalkozva. Mert egy pillantig nem játszik egyedül el. Állandóan nyüzsög.
Aztán csicsikált két órát. 2005.10.06 19:37
Voltunk hintázni játszón,semmi érdekes nem történt.
Pedig most szüret előtt jó lett volna eladni terméssel együtt.
Milyen házban,lakásban laktok most?Kertes,panel?Várjuk a bulis képeket!
Ti tudtok jönni a talira?Légyszi!
Én írtam e mailt.Holnap dupla hosszú levelet kérek!
Megmaradt Domikám a tegnapi ebédtől.
Ma vadasmarmát kapott/Kecskeméti/+Norbi rudit.
"Nehogy elhízzon."
Köszi jól van,rosszcsont mint mindig.Barátom?Élvezi Viki társaságát mi?
Dia2005.10.06 19:52
Látom, Nálatok is Lilike csinálja a rendet
Lilikének gyors gyógyulást!
2005.10.06 20:11
Januártól viszont nincs kec-mec, szorítani fog a határidő. De most sem a plázákat járom hanem itthon gányolok! Mégsem vagyok olyan ügyes??????
Hát most nem panaszkodhatsz Domi alvásával. Nagyfiú korára még megjavúl
2005.10.06 20:27

2005.10.06 20:54
2005.10.07 08:10
Igazán nagyon ügyes,okos Norbika,büszke lehetsz rá!
Nincs gond Domival.Szerintem Gigi azért kérdezi,mert valamelyik nap milánói spagettit főztem és felhívtam,hogy adhatok e Dominak belőle.A gomba miatt.Evett belőle és nem lett kiütéses vagy ilyesmi.
Hihetetlen,hogy 1 hónap alatt 89 dekát hízott!Pedig már azt hittem ilyen korban nem híznak ennyit havonta....Puszi.Dia2005.10.07 08:40
2005.10.07 08:53
Szóval azt a győri macit Olikám szokta nasizni.A múlt héten Domi is elmajszolt egyet mert gigitől kapott.
Amúgy én édességeket nem igen adok neki,persze vannak kivételek.Pl:Ha kunyizik vendégektől stb...
Azt hiszem egy darabig ez volt az első és utolsó evése.A Norbi rudit azért merem neki adni,mert a múltkor szülinapunkra édesítőszerrel sütöttem a tortát és evett belőle Domi is.Direkt lementem a védőnőhöz és megkérdeztem lehet e adni édesítőszert,azt mondta nyugottan.Különben nem hiszem,hogy ártalmasabb lenne a cukortól.De köszi.
Tök jó,ha végre ti is eltudtok jönni a talira!
Puszi.Dia2005.10.07 09:42
Ez éppen dobostorta volt, a felső kemény cukorréteg nélkül, de vacsi után voltunk, úgyhogy Marci csak egy kis piskótát evett belőle.
Annyira nem volt ám szörnyű, azért kaptam le gyorsan
Kiváncsi vagyok, ma melyikünknek lesz jó napja alvásügyileg.
2005.10.07 10:43

Es meg be se koszont hozzank... hat ejnye
Jo dolog, hogy mindenevo
Bar en nem tudom, hogy milyen egy nehezen etetheto, valogatos gyerkoc anyukajanak lenni, miutan egyik fiam se ilyen
Nem is banom, egy aranyos, szelid lanyka, jobb, ha vele jatszik, mint a tobbi, egetnivalo sraccal
2005.10.07 10:52
/mert bébikajában is lehet nekik kapni milánóisat.Na meg Gigi barátosném is azt mondta lehet,Oli pár nappal előtte gombapörit ebédelt.
Puszi.Dia2005.10.07 13:28
Szóval nagyon jó, nem tom mi lesz, ha nem lesz ilyen szép idő.
Pedig a fényképek alapján nem gondoltam volna többnek Bencénél, mert ő is nagyon kis jó alakú. Lehet, hogy erősebb csontozatú. Bence max. ruhástól 9 kg.
Bár elég kis husos szóval egyáltalán nem aggódom érte.
2005.10.07 18:45
Tegnap kimondta, hogy apa! Ma kérdeztem tőle, hogy kiveszlek a székből, jó? Erre közölte, hogy jó!
Olyan édes hangja van. 2005.10.07 19:30
). Ide forduljatok be, ez a Csaba utca. Ezen felfelé haladva, a 4. utca balra a Botond. Itt az első bal sarkon már meg is találtok minket, zöld kerítés mögött. A Botond utcára csak a garázskapunk nyílik, úgyhogy be kell fordulnotok még balra és ott lesz a kapu. Már ki lesz írva, hogy Eladó ház, úgyhogy biztos megtaláljátok. Így elég bonyolultnak tűnik, de nem az! Legalábbis nekem
Ja és most a napokban rakosgatták ki az utcajelző táblácskákat a sarkokra, úgyhogy az is segítség lehet!
Mit csináltok Vele esténként?
Az igazság az, hogy Gábor valszeg ott lesz, mert ugye Õ visz minket és mire hazajönne, lassan indulhatna vissza. Majd berakjuk Õket Viktorral a sarokba és majd elbeszélgetnek
2005.10.07 20:20
2005.10.08 08:11
)
)
Norbi talán a nyomába lép. 2005.10.08 12:46
Nem tudom miért vigyorog ennyire!!!!!???
És még mondta, hogy tud egy jó kávézót! Szerintem beveszik a csapatba Tamást is!!
2005.10.08 19:34
Tamás sem lehet akadály!
Bocsi!
Először sikerült visszaaltatni, majd fél óra múlva újrakezdte. Szenvedtem vele 1,5 órán keresztül, hol visszaaludt, hol felkelt. Majd végül Gábor 3/4 órán (!!!) keresztül ringatta az ölében, mire elaludt. Így negyed 6 körül visszaaludtunk. Mondanom sem kell, hogy Marci ébresztette a családot 9-kor!
Ezzel is jelezte nekem, hogy kelbimbót máskor inkább ne
Megjegyzem én is utálom, így elintéztem a Pöckösnek a kelbimbómentes jövőt!
Úgy érzem, hogy Marcival még igencsak lesznek gondjaink a jövőben, szerintem ördög rossz kölök lesz
2005.10.08 19:50
2005.10.08 20:36

Ennek ellenére nagyon jó fiú volt a buliban.
Éjszaka.
Domi szerencsére végig aludta az éjszakát,viszont nem tudja,hogy szombat van,mert negyed 7-kor ébredt.Bezzeg hétközben tud fél 8-ig aludni...
Jó is az néha,pletyizni egyett stb.....
Puszi.Dia2005.10.08 20:39
Új szőnyeg legalább szokja a kiképzést. Szerencsére Olika már nem ébred éjszaka. Asszem be is fonnám a hajam. Öreg vagyok én már ehhez
Múltkor itt volt az ikres barátnőm a fiaival. (5 hósak) Na azokat egyfolytában terrorizálta. Dobálta őket játékokkal, rájuk mászott
Max. lesz egy kis pankráció a játszóba. Legközelebb már kint lesz a képük, hogy ők azok akik nem mehetnek be!
De ha nem védi meg magát drága gyerekem akkor ott lesz anyatigris muterja és segítségére rohan
Tudja már azt, hogy jó és hoppá
2005.10.08 20:46
Kezdett volna lelkifurdalásom lenni
Ha a földszinten vagyok, akkor általában a konyháig jutok el nélküle és mivel a konyha és a nappali között boltív van, így amikor főzök, akkor simán rálátok vagy rákukkantok. Most speciel az emeletre szaladtam fel, ami azért nálam sem szokás. A történések után nem is lesz.
Múltkor az IKEA-ban jól megcsapkodta Marcust egy 3 éves forma kisfiú, de a Drágám rá se hederített
2005.10.08 20:55
Marcinak ha mondom, hogy apa, akkor mindig az ajtó felé néz tágranyílt szemekkel és várja, hogy bejöjjön
2005.10.09 07:50
Köszi a kelbibókat,mi mind elpusztítjuk.

De tudod,hogy szeretlek!
2005.10.09 08:17
A héten született egy ikerpár és tegnap éjszaka egy kisfiú! Tud valamit ez a Dévai bácsi
2005.10.09 11:40
Lehet, hogy Én vagyok túl parás, de Én nem merem a szobába magára hagyni, mert tuti, hogy mire visszaérnék vagy megenne valamit, vagy valami nagyon rosszat csinálna, vagy egy hatalmasat esne! Akkor merném magára hagyni ha teljesen üres lenne a szoba!
2005.10.09 18:11
Voltunk Domi keresztszüleinél vendégségben,aztán a Westendbe sétáltunk,fagyiztunk.A 7végét csavargással töltöttük.
2005.10.09 18:35

2005.10.09 19:34
2005.10.09 21:09
2005.10.10 13:39
2005.10.10 14:19
Ez a játszóház az állatkert mellett van nem bent.De majd Györesz tájékoztat pontosan.
Aztán jött a két középső.Íme így nézett ki júliusban.
Puszi.Dia 
2005.10.10 17:35
Nagy csajszihajkurászás lesz a környéken, az biztos
Egyébként mi már annyira izgatottak vagyunk Gáborral együtt, hogy Marci mit fog művelni a többi gyerkőccel, hogy fogja élvezni a társaságot! Már mindhárman (bár Marcinál még nem tudatosult a dolog
) várjuk a nagy találkozást!
Tegnap mi egy nagy sétát csináltunk itt Érden, sütit vettünk a Patakiban, Marci játszóterezett, úgyhogy volt ám nálunk is szórakozás
És ha időd engedi, gyere gyakrabban.
Valamelyikőtök nem hallott már hasonló esetet? Help!!! 2005.10.10 19:36

2005.10.10 20:05
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|