Hanna megajándékozott egy éjszakával, negyed 8kor kelt, szopizott és utána húzta még negyed 10ig. MOst pedig kiolvassa az összes költözésre szánt újságot, már olyan pici darabokban vannak, hogy max a kávéscsészék beleférnek
Néha rátalál egy autóra vagy babára és akkor kiabálja persze görögül, hogy totosz meg babasz. Ma felállt a könyvével a kezében a földrõl.
Viszont nem kakilt 2 napja. Hát ezek voltak rövid híreink.
Rebi! Én csak azt mondtam amit olvastam a homokról, de az az igazság, hogy nem szólnék bele, mert tényleg semmi tapasztalatom nincs velük, ti jobban tudjátok, akiknek még orvosuk is van. Azt is tudom, hogy alkatra meg személyiségre írják a gyógyszereket, azt meg én végképp nem tudom eldönteni, hogy egy legaranyosabb kislánynak melyik kell.

Norci! Ha sûrû váladék jön az orrából akkor kell neki valami orrcsepp is, azt meg jó ha doki írja fel. Ha nincs láza, jó a közérzete nem szoktam elvinni.
Lányok a Cebion csepp kb november vége óta hiánycikk, ezért szedünk mi is multivitamint.
Zafi! Drukkolok én is, remélem segít még
Jó pihenést a nagyinál. Gorsi! A kispesti lakótelepen nincs kedvetek eltolni a havat?

Na megyek, mert már a kismamánál tart...
pussz
Tikk

rajzolás hogyanját, de nem találom, hogy ki volt. Úgy emlékszem, választ nem olvastam rá. Lehet, hogy ez már senkit sem érdekel, de ha mégis, itt a link, ahol meg lehet nézni õket:
Közli, hogy ez lesz a névnap + karácsonyi ajándékuk, neki is és a sógoromnak is, szóval nem kell venni semmit, amennyit ajándékra szántunk, azt adjuk oda kp.-ban. Végül azért egy szép kis aranygyûrût is megvetettett a sógorral, mert megérdemli, annyit gürizik a vállalkozásért, de ha már õ kapott valamit, akkor a sógor is kapjon egy elegáns cigarettatárcát, színezüstbõl, kézi véséssel. Ja, és a gyerekeknek egy külön TV a szobájukba, merthogy mindig vita van, hogy mit nézzenek, mert a legkisebb örökké a Tom és Jerryt akarja. De a TV ugye a két nagyé, így a legkisebbnek még kellett valami más ajándék.