Először is köszönöm a Zsuzsás hozzászólásokat... én is arra jutottam, kicsit túldimenzionálom a dada megjegyzését. Lehet, szakmai ártalom, de szerintem inkább fordítva: azért mentem ebbe a szakmába mert szeretek mindent (túl)analizálni.
Otthonszülés:
Csikken: tudom hogy van lehetőség hazamenni saját felelősségre, de tkp engem nem a gyermekágyas rész zavart a kórházban, hanem az hogy ott kellett szülni és lebeg az ember feje felett, hogy valami beavatkozást alkalmaznak hogy gyorsítsák a szülést. Én a kórházi légkört szeretném most elkerülni a szülésnél. Utána szívesen befekszem 4 napra.
Megann:
Remélem nem lesz semmi baja Lénának. Hálistennek ha le is nyelte, ez a habtapi nem sérti fel a beleit, hanem szépen kikakilja. Szerintem ne okold magatokat, nem lehet minden pillanatban figyelni a gyereket, és nem fogsz tudni minden veszélyforrást kivédeni.
Amúgy pedig vérszemet kaptam és mi is elmentünk ma az állatkertbe egy ismerősömmel (akinek tegnap kellett volna szülnie
Barbi!
Jobban vannak már a fiúk?
Megann!
Miért vették el tőled Lénát 6-7 órára az Istvánban?!?! Bocs, erre nem is emlékszem hogy írtad volna. Hiszen azt mondtad, nagyon jó szülésed volt...
Otthonszülés előadássorozat:
Ez tkp egy egész tanfolyam. Ami dec 1-én lesz, az egy információs est, ingyen. A rákövetkező hétfőn kezdődnek egész napos előadások/foglalkozások, ez már fizetős. A témaköröket meg lehet nézni itt: http://www.szules.hu/new/napvilag/szule ... abadon.htm
Juci:
Sajnálom hogy így megszenvedtek a kakival! Szed Marci vasat plusszban?? Ez jutott eszembe, mert tudom, ez nagyon meg tudja fogni még a felnőtt hasát is.
Jucc:
Az érdi bezárt, így én még ott tartottam, nincs is születésház, csak otthonszülés, de aztán az Otthon szültem topikban mondták, hogy csak átköltözött az Alma utcába a XII. kerületbe. Ami még közelebb is van.
And:
Igazából semmit nem tudok róla hogy hol van és milyen ez a születésház, annyit hogy a buszmegálló neve az Érsebészeti Klinika, tehát az legalábbis ott van. De majd rákérdezek, bár biztos vagyok benne, hogy ez az egyik leggyakoribb kérdés: mi van ha gáz van? Hol a legközelebbi szülészet?

Brigi 1 naposan