A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Rókica!

Éljen éljen hurrá :D :D :D

Sales.. :evil: :evil: :evil: :evil:

M

Kép

Kép
megann

Megann, Majola, Prüntyi, Benianyu köszönjük! :P

Megann
Férfias? :lol: Ez aranyos. Hát fene tudja miért, de én még sosem láttam férfiasnak az én picibabámat :lol: :lol: Én csak így hívom születése óta és jókat szoktam rajta derülni amikor rácsodálkozok, hogy a picibabám már egy serdülő maci méreteit ölti magára lassan :lol: :lol:
Átérzem amúgy a helyzetet apaügyileg. Szerintem a pasik ilyen furák. Mondjuk hála Istennek, ha jól a szájába rágom Árpinak, hogy mindenre figyeljen és mit hogy csináljon, sőt telón instrukciókkal látom el, akkor egész ügyesen elboldogul.
De türelme, na az sokkal kevesebb.
Amúgy tényleg nagy szüksége van a gyereknek az apa közelségére....

Prüntyi
De van ott ágynemű. Konkrétan lepedő. Tegnap hálózsákban aludt, meg ma is. Párnája nincsen. Szóval ennyi az ágynemű nálunk. A tápszert még én is hagynám szívem szerint. De hátha az fogja meg a hasát. Már nem tudok mit kitalálni. :cry:

Benianyu
Kellemes pihenést kívánok(ez úton is :lol: )!

Majola
Ne erőltesd meg magadat pakolásügyileg! Bár tudom, hogy meg kell csinálni, de csak óvatosan. És nagyon aranyos vagy :P

Rokica
És hogy bírod lelkileg ezt a bölcsiztetést? A Zsuzsával való kapcsolatodon Zsuzsa részéről változtatott ez valamit?
Egyébként olvasva soraidat már előre rettegek az időtől amikor Marcit be kell majd szoktatnom a közösségbe. Remélem jól veszi majd, bár kezd megmutatkozni, hogy örökölt némi antiszociális hozzá állást :oops:
Nagyon örülök, hogy Zsuzsa már kezdi megszokni és annak is, hogy értetted a mondanivalómat.
Tényleg bosszantó lehetett, hogy ezért kellett eljönnöd Zsuzsától, de gondolom a nagyobb hatás kedvéért akarták személyesen előadni. Ez a video nagyon jó ötlet szerintem.

And
Ez a "megértelek, csak nem értek egyet" nagyon tetszik nekem is. Jegyzem :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

és Viki Neked is köszi :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok,
Szavaztam Melittára, mindkét képnél, biztos ami biztos :)
Fogkefe...
Volt nálam egy ismerősöm és meséltem neki, hogy oda szoktam adni Rolinak a fogkefét miután megvolt a fogmosás és ő rágcsálja.
Erre ő mondta, hogy NEM SZABAD, mert lerágcsál róla kis darabokat és vagbél gyulladást okoz.
Megnéztem, és tényleg a nagy rágcsálási hévben ki ki huzogatja a szállat picit.
Szerintetek tényleg vagbelet okoz???? Van valakinek erről infója?

Juci, Marci tényleg csuda csini pasi!!! ÉS nem úgy néz ki mint aki nemrég múlt 1 éves.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Mea.

Meli próbálkozik a kanállal evéssel,több-kevesebb sikerrel! :)
De pl.villával nagyon ügyesen eszik,ha olyat teszek elé amit feltud szúrni!!
Még reggel-este kap tápit.
Fogmosás van este a fürdésnél,nagyon szereti!(szerintem a fogkrémet! :D )De most Csikken ráijesztett ezzel a vakbeles dologgal!!
A haját még nem vágtam,csak a fufruját ami megint esedékes lesz!
Szinte mindent eszik már,kivéve amiket irtál!
A napi ritmusunkat meg tudod!! :wink:

Juci.
Hááááááát......Én csak ámulok-bámulok ezen a Marcin!!! :D
Hihetetlen milyen nagy!!!!

Maresz. :evil: :evil:

Csikken.
Aranyos vagy!!!
Ma is lehet!! :wink:

ancsi26

jó reggelt....

And,
Apa nem dologozni megy NY-ba,illetve majdnem...nov 24-29-ig van a Greater New York Dental Meeting amin szeretnének ott lenni a kollegájávak,akivel már nagyon régen együtt praktizálnak.
És van egy nagyon jó barátunk,aki a NY-i nagykövetségen dolgozik,tehát ott fognak lakni és ő viszi őket majd mindenhová!
Na képzelheted!!!! 8)
Fiúbuli! :wink: :lol: :lol: :lol:
Kanadába is átmennek,meg a Niagarához....azért picit irígy vagyok,de megérdemlik!!!!! :D

Prünty,
hogy érted azt hogy bizonyított volt? :roll:
Nekem a doktornénink diagnosztizálta.
Volt bőrtünet és hasfájás.
Aztán mikor egyszer júliusban próbálkoztam ismét tejterméket enni,akkor megint kiütötte Mazsit és akkor ismét nuku minden,még a savanyítottak se.
Most kezdtem újra kb.2 hete.
annamami

Eddig semmi reakció nem volt! 8)
Tegnap ebédre joghurtos halat evett!!!!! :lol: :lol: :lol:
FALT. 8) :lol: 8) :lol:
annamami

Na akkor amig igy jól elbeszélgetek magammal,teszek fel villával evős képet! :D
Kép
Kép

ancsi26

ÁÁÁÁÁ QAncsi ez a villás - főleg a második!!! - CSÚCSÉDES!
Kééész vagyok! :lol: :lol: :lol:

na szavazok is mindjárt a kisasszonykára!!!!!!! :mrgreen:
annamami

Sziasztok,

Ancsi,
Nagyon ugyes Melike, hol lehet ra szavazni, bar megyek visszanezek, hatha tettel fel linket rola!

Csikken,
Most megijedtem, mert az enyem is ragja a fogkefet, de a nagyobb is ezt csinalta es hat nincs semmi baja??? :shock: :idea:

Annamami,
Szoritok, hogy menjen a terheles!!! Jaj de jo, elhiszem, hogy irigy vagy kicsit, Canada bar hideg van, de csodalatos es hat a Niagara, Jezus, de szerencsesek!

Na megyek olvasok vissza!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak nem vagyok túl jó passzban! Utálom ezt a hányadék időt! :twisted:

De azért olvasgatok ám! :)

Annamami!
De jó, hogy Mazsi ilyen jó étvággyal eszik és persze, hogy minden rendben! :) Remélem így is marad!
Ha nagyon szépen megkérlek, teszel fel magadról tüsi frizkós képet? :)

Benianyu!
Érezzétek jól magatokat! :)

Megann!
Apa :( :(
Szerintem is beszélj vele, de óvatosan, nehogy még jobban eldurvuljon a helyzet!

Zsuzsa!
Örülsz a költözésnek? Vigyázz Magadra a pakolásnál! :)

Maresz!
Áááá, ezt nem tudtam! :)

Ancsi!
Melike milyen ügyes! :)

Mea!
Nati még 2x alszik, reggel 9-10 között és du. 2-3 között kb. Este 7.30-kor már ágyban van!
Mindent eszik, kivéve amit írtál! Én csokit nem adok neki, helyette van joghurt, max. túrókrém.
Kanállal próbálgat enni, több-kevesebb sikerrel.
Fogmosi van esténként fürdés közben, sima vízzel.
Ő szopizik még reggel, este, tápit nem kap.
Híg kakira nem tudok mit mondani, nálunk fogzás idején sincs nagyon ilyen. :roll:
A haját mi már többször vágtuk géppel. Utoljára még nyáron, de most éppen növesztjük neki.
Húú, azt hiszem mindenre válaszoltam.

Andi&Nati

KépKép
duda

Ez a hozzászólásom a mai időjáráshoz:

:evil:

M.

Kép

Kép
megann

Duda :D

mindjárt csak keresnem kel..... :lol: :lol: :lol:

Megann
nekem is!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
annamami

Szerintem mi ma megyünk Ikeába.....

Valaki???

Na most én körkérdésezek... :D

1. Léna eddig egy vastag plüss takaróval aludt...de szerintem kinőtte...kikandikál a lábija :P , gondoltam veszek neki ágyneműt..
Szerintetek érdemes az ikeában azt a kisebb gyerekágyneműt venni, paplan párna...vagy valami házilag kialakitott a jobb, esetleg normál felnőtt ágynemű???(ez utóbbit én nagyon soknak tartom).
Ha jól emlékszem akkor a gyerek ágynemű 110 cm hosszú paplanból áll.. :roll: :roll: a párna nem lényeg..mert egyelőre úgysem adnám oda neki...

2.Éjszakai cumizás...
Léna cumival alszik el..napközben sosem kapja meg..nem is hiányzik neki, persze ha meglátja azonnal rácsap :? .De amúgy nem hiányzik neki..
Szerintetek mikor érdemes próbálkozni leszoktatni róla???
Én attól tartok hogy minél tovább várunk annál "tudatosabban" fog ragaszkodni hozzá....ezért tudok olyanról aki 4-5 évesen még cumizik éjszakai elalvásnál...
Szerintetek?????

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gyors bekukk...

Még egyben, bár ma reggel megint erős jósló fájásokra ébredtem. Azóta semmi :? . Tegnap fölhívott a dúlám, nagyon aranyos volt, mondtam neki, hogy teljesen fitten érzem magam, mintha még 2 hónap lenne a szülésig. Mondta, hogy ez már jó jel, akkor közel vagyunk. :)

Róki! Grat Zsuzsa beszoktatásához! Egyetértek Jucival, én se tudom, hogy veszem majd azt az akadályt, hogy ott kell hagyjam majd valahol rendszeresen az én kicsi lányomat. De biztos meg lehet szokni. Nagyon felnézek rád a bátorságod és a kitartásod miatt!

Juci! Nagyon édes a mediterrán szerető, és tényleg idősebbnek néz ki a koránál! Tőle nem fogják kérni a személyi igazolványát, ha sört akar valahol venni! :D

Ancsi! Melitta is gyönyörű, és nagyon ügyes azzal a villával!

Benianyu! Jó pihenést!

Majola! Tényleg csak óvatosan, azért pihenjél is!

Léptem, majd még jövök...

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Hát, akkor sorrendben , megpróbálok reagálni!

Mea!

Először is, én baromi csámpás voltam!! Szerintem mindenképp meg kéne várni, míg rendesen elindul Lívi, aztán lehet vinni ide-oda.
Engem is vitt anyukám, de mondták neki, hogy ki fogom nőni.
És íme, kinőttem ... :) :) :)

A körkérdésre most nem válaszolnék, mert azokat úgyis tudod, hogy nálunk mi a helyzet!

Hogy mikor jöttök???? Amikor akartok!!
De megcsinálhatjuk azt is, amit beszéltünk múltkor... Csak akkor beszélnem kell Robival is, hogy neki melyik nap a jobb.

Ancsi!
Szavaztam Melire!!!
Én úgy vettem ki, hogy egy babára csak egyszer lehet egy nap, úgyhogy holnap is fogok!
DE! :) :) :)

Lehet másik babára is, de csak egyszer naponta!
Ezen felbúzdulva regisztráltam Gergőt is, úgyhogy légyszí-légyszí-légyszí-légyszi!!!!

Íme a link:

http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=1364

(Bár, a kard ott lebeg a te és az én fejem felett is, mert azt írta, hogy így közvetlenül a gyerek linkjét nem lehet megadni semmilyen fórumon, mert kizárnak. Csak úgy lehet, hogy a főoldal linkjét, és megadjuk a gyerek nevét meg sorszámát. )

Juci!
Hát tényleg gyönyörű kispasi ez a Marci! És ez a reggeli sorozat meg külön tetszik!
Az utolsó kiságyas kép a legaranyosabb!!!

Megann!

Fürdés... :( :( :( :(

Róki!

Én is figyelemmel olvasám ám a bölcsis tapasztalataidat (és Zsuzsa fejlődését ez ügyben), kíváncsi vagyok, mit fogunk küszködni jövőre!

Benianyu!

Új autó...:) :) :)
Ha még olvasod, akkor érezzétek nagyon jól magatokat!!!

Ancsi! (újra :) :) )

Meli villás képei tündériek! És nagyon ügyes, meg minden baba, aki már önállóan eszik villával, kanállal.
Mi most ott tartunk, hogy Gergő imitálja az evést. Én etetem, az ő kezében is ott a kanál, és úgy csinál, mintha belenyúlna a tányérba a kanállal, majd a szájához emeli.
Persze, nincs rajta semmi, és nem is úgy fogja, ahogy kell, de a mozdulat megvan... :) :):)

Annamami!

Féjr bizti tök jól érzi majd magát!!! De jó neki!!!

Bodza!
Hű, már tényleg nagyon izgi a dolog!!! Sokat gondoltam rád a hétvégén, míg anyuméknál voltam, hogy vajon vasárnap este olvasom-e már az örömhírt???

Megann!
Léna nem takaródzott ki éjjel???? HOgy csak a lábija kandikál ki belőle???
Sajnos Gergő egyfolytában, és hiába vettem nagyobb ágyneműt..
Úgyhogy jött a hálózsák, pedig nagyon ellene voltam, de mostmár nem is értem, hogy miért. Nekünk nagyon bejött, és nem kell éjjel 25-ször megnézni, hogy be van-e takarva.
Te nem gondolkodsz rajta?

Kép
kuha

Bodza,

Nagyon helyesek vagytok az eskuvoi kepeken, jo a kopaszos is, igazi katonas !!
Bar nekem hosszu hajjal inkabb nyeru vagy, amit peldaul felraktal az eskuvo utanrol, nagyon tetszik ! En is hallottam ezt a storyt, hat nem tudom, hogy napjainkban hogyan lehet ezt megvalositani, de van egy ujabb is, amirol nemreg olvastam, egy no ugy hordott ki ikreket !!!!!
Hogy csak a szuleskor vette eszre, hogy terhes volt veluk !!!!!!!!!!!!!!!! Megvolt neki vegig es mivel par honappal azelott szult, jo duci maradt es igy nem vette eszre!!!! Hat nem tudom,
benne volt az ujsagban mutattak is oket!!! Vagy egy durvabb, nem gyenge idegzetueknek valo, a no ket terhessegbol szuletett gyereket kihordott es megtartott majd ket masikat kihordott a ferje tudta nelkul es szuletesuk utan lefagyasztotta oket! Hogy nem vette eszre a ferje???? Az enyem mar akkor is tudta, hogy terhes vagyok, mikor meg nem csinaltam meg a tesztet!!!!!

Maresz,
Brigi nagyon kis cuki!!!

Csikken,
Le a kalappal te is nagyon helyes mennyasszony voltal am!!!!!!!!!! Es a tesoid is nagyon helyesek!!

Megann-And,
Nagyon jok a kepek es mind babak mind anyukak, nagyon jol neztek ki!!

And,
Nagyon birom az ilyen kis bohokas sapkakat, tok eredetive teszi a kepeket!!!

Maresz,
Csak ismetelni tudom magam, nagyon csini vagy es hat a masodik ruha az valami csodalatos!
Emlekszem en milyen nagy hatast keltettem itt Franciaorszagban, ahol ugye nem szokas atoltozni, amikor megjelentem a masodik menyecske ruhaban! Nekem rovid volt es csizma volt hozza, de meg mindig vigyorognom kell, milyen hatast valtott!! Nagyon jo volt a kontyod is!

Megann,
Ferj alvasain hasat fogva nevettem, megha magaban talan ez nem is olyan nevetseges!
Szog es habtapi hat ezek a ferfiak, szerintem is beszelj vele nem megoldas, ha idegeskedned kell, ha veletlenul rahagyod, ugyanugy gyermeke, hat vallaljon felelosseget o is!!Irgum-burgum!

Jucc,
Nem hiszem, hogy lenne gyerek, aki nyugodtan turi az orrszivast minden alkalommal!
Ez nem emberkinzas, csak egy szukseges rossz, ha meg nem szivnank le es szovodmenyei lennenek a dolognak, akkor meg felelotlenek es trehanyak lennenk! Hanyszor latom itt a jatszoteren, hogy anyukak trecselnek es a gyerekbol minden nemu valadek folyik es meg csak meg sem torlik nekik! Egyebkent meg itt nalunk csak szajjal leszivos mutyurke van, en otthonrol hozattam a porszivos megoldasu orrleszivot mert itt a patikaban csodalkozva neztek ram, hogy mi a fene az!:(

Megann,
Ne bantson, hogy mi volt az elso szulesnel, tok tudatlanok vagyunk, hogy mit lehet es mit nem, majd a masodiknal meglatod, sokkal jobban fog menni

Nyulne,
Olyan kis edes a kis kunkori, valld be, hogy sutogeted raero idodben!!!!:)

Barbapapa
Jobbulast mindenkinek!!
Ayse,
Liliduma, hat nekem mar sose lesz ilyen edes kislanyom!!!!bruh-hu-hu

Totka,
Pannanak jobbulast, remelem tenyleg csak a meleg vitte fel alazat!! Egyebkent en szeretek (neha) csirket pucolni es a nagyobb fiam, mindig kivancsian figyeli a folyamatokat!
Itt lehet farmon levagott csirket kapni es en tisztitom meg otthon. Na ne gondoljatok, hogy rengetegszer, talan negyszer vettem igy, de engem nem zavar es legalabb megtanulja Matthieu is, hogy a csirke nem zacskoban szuletik es hogyan is nez ki belulrol! Egyebkent allatorvos akar lenni mar vagy ket eve es irtora erdekli minden, ami az alatokkal kapcsolatos!

Viki,
Micsoda eszkalador!!!! Jezus, bennem megallna a ver, ha ide maszna a kicsi, bar mar en is szedtem le asztal tetejerol!!!
Nagyon aranyos Petike egyebkent!

Pruntyi,
Tuncsikenek nagyon gyors javulast, ebben a franya idoben csak ugy eloskodnek ezek a franya virusok, szegeny gyerekek.

Rokica,
Muffinsutes, csaladi hangulat, annyira hianyzik mar, plane igy karacsony tajekan, meg jo, hogy iden otthon leszunk!
Olyan jo, amikor a gyerekeknek jo hangulatuk van, teljesen fel lehet veluk toltodni!

Karacsony
Itt is tele vannak mar a kirakatok es valaki irta, hogy sajnos a karacsony mar csak a mennyi mindent kell venni unnepek hangulatat adja neha, de en hiszem, hogy nehany praktikaval ki lehet ezt vedeni es en nagyon szeretem! Nekem ez a legfontosabb es legcsaladiasabb unnep az evben es eddig megprobaltuk nem az ajandekok fele terelni a hangsulyt(bar mint minden gyereket az enyemet is fokepp a telapo erdekli)hanem felallitjuk a jaszolt, eljatszuk a Jezuska szuleteset, minden nap vandorol a harom vandor a jaszol fele, es szentesten megszuletik(elokerul) kisJesuska es mostmar erti es erdekli is, mar kerdi, hogy mikor lesz mar itt az ideje, olyan jo es most mar a kicsit is belevehetjuk a jatekba, baranyok setaltatasa stb
Nemsokara meg van az aventi kalendarium, amit en ugy csinalok, hogy feltuzok 24 zacskot egy szep zsinegre, kiteszem a falra es minden zacskoba teszek valamit, vagy a jaszol kellekeit, ami naprol-napra bovul igy, vagy valami finomsagot!
Ti hogy csinaljatok??

Megann,
Nekem ket evog volt arany-ezust fam, csodalatos, a bronz is biztosan jol kijon majd, most elhataroztam, hogy kek-bordo lesz! Lattam tavaly egy fat igy, hat csodas volt, meg aztan kell egy kis valtozas! Egyebkent disznek meg ket harom eve es folytatjuk is ebben az evben csinalunk Matthieuval diszeket es megoriztem oket. Gipszfigurak, sutott formak festve, ennel szebb ugy sincs, majd meglatod te is, es hat persze mindenki, ha nagyobbak lesznek mennyire fogjak elvezni ezt a diszezest!!
Jo, hogy valtoztatni akarsz es meg akarod szerettetni Lenaval a Karacsonyt! Hidd el megeri, nem a nagy lakomakat kell nezni, hanem a minden apro MAST, ami ezzel az uneppel jar!!!

Folyt kov:

KépKép
KépKép
aniko47

Köszönjük a dicséreteket!!

Kuha.
Szavazok!! :wink:
Hát igen a link.De bizzunk benne,hogy nem találnak ránk!! :wink: :oops:

Úgyhogy mégegyszer:
http://www.babavaros.hu/szepsegverseny. ... letek=1033

A lényeg,hogy a1033-as képre kell szavazni,mert véletlenül kétszer rakták fel Melit,de a 1034-est törölni fogják és nem adják hozzá a másikhoz!!!! :evil:

ancsi26

Duda,
itt vannak a képek a minőség baromi sz@r mert ezt asszem még telefonnal csináltuk.
Meg én is elég bénán nézek ki rajta,de a hiba NEM az ön készülékében van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és ezek 2003-ban készültek..... Kép
Kép
annamami

akartam szavazni Melire meg Gergőre ( SZIA KUHA :D ) de nem tudok regisztrálni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

most lerakom Mazsit aludni,aztán még próbálkozom....
annamami

Kuha!

:evil: :evil:
Akartam Gergőre szavazni és amikor mondtam hogy szavazok..akkor azt kérte, hogy belépési jelszó stb...
Akkor most ide regisztrálni kell ha akarok szavazni???

Ancsi!
Elárulnád, hol van Meli?????Rá is akarok...
De valahogy átugrottam hogy hol találom :oops: :oops:

Takaródzás téma:
Dehogyisnem takarózik ki Léna...rettegek is mindig hogy megfázik..pláne mert nálunk fent csak max 20 fok van...mert nem szeretünk melegben aludni...
De eddig még megúsztuk..viszont ez nem megoldás..
Hálózsák....régen volt...amig nem mozgott ennyire...de mostmár olyan mintha pl magamat is egy krumpliszsákba akarnám belerakni...tök le van korlátozva az ember...
Nekem ezért nem szimpi(már)
Viszont abban reménykedem hogy a nagy ágynemű alól nem tud úgy megszökni....
Szerinted????

M.

Kép

Kép
megann

Képzeljétek tegnap vettem egy tesztet,mert nem akart megjönni,erre estére megjött!!! :D
Hogy őszinte legyek,egy kicsit megkönnyebbültem!! :oops:

ancsi26

Megann.

Igen,regisztrálni kell!!
Melit lásd fentebb!!

Egyébként én is most fogok venni Melinek gyerekágyneműt!!
Pontosan nem tudom a méretét,de azt tudom,hogy van rá szép Micimackós huzat!! :D
Cumiban nem tudok segiteni,mert Meli nem cumizik!! :wink:

ancsi26

Na még dobok egy Melivideót aztán eldugultam egy időre.
Kicsit rossz a kép mert sötét volt,de igy produkálja magát a tükörben:
http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... aBaba2.flv

ancsi26

sziasztok!

Hűha, írtatok ám megint!!! :D
Tegnap este akartam jönni, hogy elújságoljam, Panninak semmi baja, láza nincs, jön-megy eszik-iszik, jókedvü.Ezen felbuzdulva, lementem a félig rokon csajszihoz(alattunk kettővel lakik), manikürre.Olyan jó volt, a végén meg is masszírozza a kezem.Imádom a francia manikűrt, valahogy ápoltabbnak tűnik a kéz..(ja, és mindezekért 300 pénzt fizettem.........)
Már ott gyanúsan görcsölt a hasam, de utánna kb. este tízig a WC-n ültem olyan hasmenésem volt.Utoljára a szülésnél(a kezdeti fázisban görcsöltem ígí).Elvoltam.Mára jól vagyok én is, Apát várjuk, milyen tünetekkel ér haza....

Beszámolóm után:
Kuha
Szia.mia!!!!Örülök, hogy jól telt a hétvégéd!!!
JuciAngi
Olyan ari vagy ám!!!!Ma este akkor torna, és igyekszem magam kb.2 hónap múlva pár kg-mal könnyebben bemutatni!!!!(de azért haragszom magamra, mert saját elhatározás kéne, hogy igenis én akarom, stb, nem nyöszörögni itt Neked/Nektek......Brrrrr. :twisted: )
Mediterrán Marcid nagyon helyes pasi továbbra is, az tuti, hogy minden kiscsaj belé lesz szerelmetes az oviban!!! :wink: Serdülő maci méret!! :lol: :lol: :lol: Ja, és látszik, hogy nagyon bírja a fényképezőgépet, szinte még pózol is! :D
Megann
Valaki igazán kinevelhetné belőlem ezt a kissebbségi érzést!!!Totál azt hittem az iwiwen, hogy haragszol, és azért nem jelölsz vissza.Tiszta hülye, túlkombinálós vagyok!!!!Pussz.cumival Pannánál is dettó ugyan az a helyzet, mint nállatok.Csak azzal hajlandó elaludni, napközben nem kéri.Én is gondolkoztam már, hogy hogy is kéne leszokatni.Az nem lesz jó szegénykémnek, ha mindent jövőre akarok, ha megy a bölcsibe(cici, cumi, nemanya ébresztés)
Panni kb.szept.óta a gyerekágyneműben alszik, imádjuk......Mondjuk, ennek is elég horror volt az ára(még szülés előtt vettük, Simone v. mi a neve)A hálózsákban üvölt, ha 10 percig van rajta akkor addig,ha 30percig, akkor addig.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Tényleg kezeltesd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haragudni????Rád?????AZ LEHETETLEN :lol: :lol: :lol:

Barbi!

Privi ment :oops: :oops: :oops:
M.

Kép

Kép
megann

Itt vagyok megint, csak panni felébredt, de víz+cumi, és alszik is! :D
Rokica
Virgácsot minden évben kapunk az anyuméktól :twisted: :twisted: , épp tegnap láttam a 100-as boltba, 35 forintért!Krampusz eddig csak csokiból láttam...Írásaid alapján nagyon klassz bölcsitek lehet, gyömölcsprés, légtisztító , video...Áhh, Szénás csak álmodozhat.Apropó jut eszembe(ezt férjem kérdezi Tőlled!!):mossák a bölcsiben a kicsik fogát???
Ancsi
Viillával étkező Melcsi nagyon ügyes ám!!!!Szavaznék Rá, és Gergőre is, de valamiért nem enged regisztrálni!!! :evil:
Annamami
Tejcsis kajcsiknak drukkolok továbbra is!!!De jó férjednek!!!!!
Hajad:még az enyémnél is kisebb volt!! :lol: Nagyon jól állt Neked az is, ott vagány és belevaló hatást keltettél bennem, a mostani képeken pedig izzig-vérig nőcis, anyucis vagy!!!!!!! :D

Mennem kell, megint felébredt Művésznőm!!!!

Ja, itt is szakad az eső!!!!Brr.... :evil:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Megann! Én utálom az Ikea ágyneműit, egyszer vettem, meg is bántam, mert nem teljesen természetes anyagból van.
Ha ajánlhatok valamit, ami nekünk nagyon bejött: a Csalogány utcában van egy babadiszkont, egy ilyen raktárhelyiség szerűben árul egy fickó. A hely elég lepusztult, de lényegtelen, én ott vettem tavaly Sacinak 140 cm hosszú Novetex paplant, valami 4900 Ft-ért. Tiszta gyapjú, extra könnyű, pihe-puha, nagyon szeretem!

Kép

Kép

Kép
bodza

And,
Jajj, olyan jot derultem a eszter beoltoetetett kepen es hat nekem nagyon tetszik, tok edes benne!!!

Csikken,
Hat en a Megann velemenyen vagyok, de nehogy megharagudj, de nalunk ez a 3. kategoriaju ules csoport, leveheto tamla es fenekmegemelo utana. O meg kicsi ehhez szerintem es egy hosszabb uton nem kenyelmes, nekem ez van a heteves fiamnak!
De nehogy megharagudj, csak konstataltam a velemenyem! Egyebkent nagyon helyes fiad van, le a kalappal!

Juci,
Nagyon helyes csalad vagytok es Marci nekem olyan nagyfiusnak tunik a kepeken, tiszta nagy krapek valt belole, nagyon aranyos meg morcosan is es ez a haj, az en kiscsibemnek meg csak kis pihei vannak Marcihoz kepest!:)

Nagyon jok a jatszohazas kepek, olyan jok lehetnek ezek a talik!

Majola,
Egyre jobban dudorodik a ketteske, huha, nemsokara neked is itt az idod, bator vagy, hogy igy
jarogatsz azert mindenhova!

Rokica,
Ugyanez, te is szepen gombolyodsz! Ez bok volt

Megann
Bugyogo

Csikken,
Kozben olvastam a hozzaszolast, akkor nincs baj, ha nem zavarja es hat ott a masik is ha jol vettem ki szavaidbol!! Bocsika akkor a beleszolasert!!

Megann,
Ferj megint, hat en ezert nem is engedem, hogy o furdessen, persze azt imadom amikor jon es kritizal, tul meleg van, tul hideg a viz, felall elcsuszik, egyszer megcsinalta o, miutan lepasszoltam neki oket, ha mar ennyire okos, na belatta!!
Ne keseredj el, hasznald ki azokat a tulajdonsagait, amik jok a gyereknevelesben, neha sajnos nem lehet oket megvaltoztatni!

Davallia,
Nem semmi hajzata van Pandanak is! Mennyasszonyi kep nagyon jo, nagyon fiatalkanak tunsz am rajta, jokepu a ferjed! Kilokrol meg, szerintem sovany voltal voltal egy kicsit, en emlekszem terhesseg elotti kepekre Panda szuletese utan, ne aggodj, jol nezel ki nagyon es most is csak pocid van!!!! Ne aggodj, lemegy az, bar be kell vallanni, olyanok sosem leszunk mar mint azelott, (csak jobbak!!:) )

Rokica kedvessegevel kapcsolatban elnezest de szerintem is mindig kedves volt de en is sokkal jobban birom a stilusat most, mert meg NEKEM is valaszolt szemelyesen!
En nagyon szeretem az irasaid Rokica!

Ayse,
De jo lehetett az uszoiskola!
Ne aggodj, otthon mindig mas rend van, mint mashol es hat szerintem az Oroszlankiraly nem nagy megrazkodtatas mar egy oteves gyereknek, maskepp nezik ok dolgokat mint mi !
Egyebkent abban igazat adok, hogy a Walt Disnys filmek sol tudatalatti dolgot takarnak am!!
Meg hat, amilyen okos lanyod van, biztosan lesz egy par jo beszolasa hozza
Ancsi
Ok, ratalaltam es szavaztam!!!

Mea,
Ne aggodj ezen a masodikon, nekem harom ev kellett, hogy elhatarozzam magam a masodikra, mindenkinek szive joga eldonteni, mennyi gyereket akar es fokepp mikor akarja !!!
Csampazas, hat kerdezz ra, hatha van valami jobb kivizsgalasi mod erre !
Fogmosas, nalunk este van, de nem mindig jut eszembe, vagy nincs kedve hozza, ilyenkor megtorlom neki egy kis vizes gezzel!
Kanal-villa, neha mellemegy, de mar nagyon ugyesen elboldogul, sot van hogyha darabos, mar nem is en adom, o vegzi ki a kajat.

Folyt kov.

Mennek kell bocsanat
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Babyfun diszkont a neve, itt a link: http://babyfun.vasarlas.origo.hu

Bár a honlapon most nincs fönn ez a paplan, de föl kell hívni, biztos tud szerezni.

Kép

Kép

Kép
bodza

Lányok.

Aki nem tud regisztrálni a babavároson!!
A születési dátumra kell figyelni!!Úgy kell beirni ahogy a pl.mutatja.
hónap/nap/év
És a /-jel fontos!!!

ancsi26

Annamami! Tök jó a hajad!

Totka! Örülök, hogy Panni meggyógyult! Tök jó, hogy eljutottál kicsit szépítkezni, irigykedem! :)

Ancsi! Meli nagyon édes, ahogy magyaráz a tükörképének!

Kuha! Köszönöm, hogy gondoltál rám! Jól esik!

Anikó! Köszi neked is a dicséretet! Jó, hogy itt vagy, már hiányoltalak épp!

Ja, és már olyan régóta akarok nektek ajánlani egy blogot:
http://szirkababa.blogspot.com
Olyan szép!!!

Megyek, Saci álmosodik (ő még alszik délelőtt is kicsit).

Kép

Kép

Kép
bodza

Agynemu,
Nekem Matthieu nem birta a zsakot, allandoan ment a takargatas, nagyobbat is lerugja, nem volt mas megoldas, meleg pizsit kapott mindig :lol:
Balazs viszont elfogadta a zsakot, meretekben is valtozo, jo nagyot adok ra, nekem nagyon bejott, nyugodtan alszok, nem felek, hogy megfazik!

Bodza,
Koszi a hianyolast

Annamami,
Nekem jobban tetszel hosszu hajjal :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Bodza!

Köszi az infót...még időben..du indulunk túrára...
Megyek a Duna Plazaba játéküzletbe, meg Ikeába...de akkor a paplant egyenlőre nem veszem meg...

Bodza, Csikken..

Háááááááááát igen én is csak azért mondtam mert a szomszédasszonyomnak 3,5 és 6 évesek a fiai és mindkettőnek ilyen van.. :oops: :oops: :oops:

Lénának a feje még a 2 es ülésben is gyakran előre oldalra csuklik...pedig maximálisra van döntve hátrafelé...

Na megyünk ebédelni...aztán indulunk....de hát.....ilyen fos időben....gondoltam még megyünk egy kicsit sétálni...de hát..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Annamami!

Nekem is jobban tetszel a mostani hajaddal :oops: :oops: :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Jaj, Bodza, ez tényleg nagyon szép! Sokaknak el kellene olvasnia...

Iszonyat éjszakánk volt, úgy szerettem volna jönni este, de a gyerekeim...
Gergő fél óra alvás után megint eljátszotta, hogy csak a kezemben tud aludni, le nem tudtam tenni. Viszont Balázst is lefekvéshez kellett készítenem / Apa melózott megint/, így kénytelen voltam hallgatni egy kicsit, amíg bőg Gergő / mellettünk toporzékolt/, aztán ő cicizett, amíg Bazsi megkapta a meséjét, de letenni továbbra sem tudtam. Így föladtam a harcotz, letettem arról, hogy magánéletem is legyen, gyorsan elkésztültem, és jó korán lefeküdtem vele. Pocsékul aludt, de azért aludt. Az egyik kisőrlője még nem tört át, és teljesen lila, és meg van duzzadva, ilyet még nem is láttam. De amúgy nem is sírt fájdalmasan, lehet, hogy nem is ez volt a baj / végülis a nyaklánc ott a nyakában.../. Délután fél órára bébiszitterre hagytam, mert fogorvoshoz mentem, de tényleg csak fél óra volt, na, ezt végigüvöltötte :( Amikor visszajöttem, még panaszkodott egy csomót, és alig tudtam visszatenni a babakocsiba, állandóan rajtam tartotta a szemét. Lehet, hogy álmából is ez ébresztette, hogy elhagyja az anyukája / én ezt nem bírom megérteni, soha nem mentem el szó nélkül, és soha nem hagytam ott.../ Azt hittem, Balázsnál nem létezik anyásabb gyerek, hát Gergő übereli!

Csikken :) Köszönöm a telefonos ötletedet, ezt választanánk, ha nem jött volna Apa mentőötlete: dec. 2-án lejár az ő hűségnyilatkozata, és mivel ő két hete vett egy kártyafüggetlen készüléket, nem fog kelleni neki, így az ő nevére veszünk nekem :)

Nem tudom, mit akartam még, próbálok még jönni, de most rohanás van ebédért.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jucc
Szegény, akkor gondolom nagyon fáradt lehetsz...
Marci is csinál néha ilyet. Meg mostanában Ő is anyásabb lett.
Nagyon jó érzés, de néha azért fárasztó.
Remélem ma már jobban fogtok pihenni.

Bodza
Nagyon drukkolok!
Megnéztem a linket. Én nem bírtam végigolvasni.
Nagyon érzékenyen érintenek az ilyen dolgok.

Megann
Cumi elméleteddel egyetértek, bár az is igaz, hogy még pici LÉna. Szerintem az hogy este megkapja az ok. Talán ha kicsit idősebb lesz megpróbálhatod Neki elmagyarázni, hogy már nem picibaba, stb. De ez még odébb van :roll:
Személyes tapasztalat nem nagyon van. Marci nem cumizik. MOndjuk a cumisüveget vízzel hasonló módon használja néha.
Ágynemű. Nekünk van egy jó kis takarója, mondjuk az elég vékony. Meg hálózsákja.De lassan én is veszek újat. Ezért ha találsz tutit akkor érdekelne az infó.

Annamami
De jó, hogy alalkul a terhelés és, hogy Mazsi étvágya ilyen remek!
A hajad nagyon vagány volt, de én is a hosszabbra szavazok! :wink:

Anikó
Esetleg tudnál mutatni menyecskés-menyasszonyos képet? :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na
,Mazsi 11 óta alszik,én elmosogattam,felmostam,hajatmostam,összepakoltam,ebédeltem és most itt vagyok! :D

Hát az az igazság hogy én is és a Apa is hosszúhaj pártiak vagyunk,akkor azért volt ilyen rövid a hajam,mert nekem kilenc évig volt festett fekete és mikor már nem akartam tovább(mert szerintem egy idő után öregít)akkor nem volt más megoldás.
A fodrászom ugyan próbálta"leszívni" a színt,de nem lehetett rémes vörös lett és tönkre is ment a hajam úgyhogy inkább levágtuk kb 1cm-re.
A képen már növőfélben van. :D
Most meg szeretném visszanöveszeteni,kb.olyan hosszú volt mint Dudának. :oops: Azért az még egy darab idő!

Mea körkérdésére a válaszaim:

Mazsi fogja a kanalat és kanalaz is a szájába,időnként bele is talál,és akkor nagyon megdícsérem,de egy idő után megunja és akkor én megetetem.
Tápit nem eszünk,reggel és este szopizik,meg ha itthon vagyunk és nem a kocsiban vagy babakocsiban alszik el,akkor a délelőtti és délutáni alvás előtt is szopizik egy picit és éjszaka meg nemtom hányszor,de a három az biztos. :oops:
Fogat mosunk este,kádban,sörtés fogkefével,krém nélkül.
Először én megsikálom,aztán ő rágcsálja,aztán mégegyszer visszatérek arra,amit az első körben nem hagyott. :lol: :lol: :lol:
Mazsi még soha nem kakilt hígat,mindig normális állagú,még akkor is,mikor foga nőtt,ez ügyben nem tudok mit mondani.Egyszer volt hasmenés,amikor antibigyót kellett szednünk,attól. :(
haját én 2x vágtam le hátul és a frufruját ollóval este a kádban fürcsi közben.Annyira játszott,hogy észre sem vette! :lol:
Csokit,gombát,mogyorót,mézet még nem kapott.Egyébként mindent eszik és mostanában nagyon is szívesen! :D
Mézre nekem azt mondta a dokinénim,hogy adhatok neki,kérdeztem ezt a botulizmust,erre miondta,hogy ha van a mézeben akkor tök mindegy hogy egyévesen vagy háromévesen eszi meg.
Egyébként pedig szerinte a méz "kidolgozza" magából a tisztátlanságokat.
Ő is a tiszta akácmézet javasolta és hogy lehetőleg őstermelőtől vegyek.
A bolti és az ismeretlen eredetű piaci"kínai" mézet NEM alánlotta!
Ennek ellenére még nem kapott.

Ú,remélem nem hagytam ki semmit! :roll:
annamami

Bodza.

Jujj,ez nagyon a szivembe mart!!
Ha belegondolok,hogyha az első terhességemnél nem veszik észre,hogy baj van,akkor ma egy down kóros gyerekem lenne!!
És fogalmam sincs,hogy tudnék úgy élni!!
Mindig rámtör a bőghetnék,ha visszagondolok.....!! :cry:

ancsi26

Totka

olyan kedves vagy! :D :oops: :oops: :oops:
Nagyon ijesztő volt,amit Panna lázáról írtál! :(
Meg elképzelltem,ahogy szopizza a narancsot! :D
annamami

Úgyhogy TOTKA ezt most NEKED küldöm :lol: :lol: :lol: :

Kép
Kép
annamami

Úgy látszik, valaki nagyon nem akarja, hogy írjak :( :( :(

Most írtam végre egy kisregényt és elszállt. :evil: :evil:

Ne haragudjatok, de nem kezdem újra. :(

Mi megvagyunk, nekem tegnap megint becsípődött a derekam, Gabi ma megint elkezdett f...ni, szóval jött anyum és elvitte a fiúkat.
Jobb nekik a kertes házban, mint ide bezárva lenni.

Próbálok bekapcsolódni az eseményekben megint.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami! Nagyon szép ez a kép rólad az ajtóban!

Ancsi, Juci! Szerintem pont ez a szép ebben a blogban, hogy olyan természetességgel fogadták el a gyermeküket, és érezni, hogy ők nem elsősorban a fogyatékosságot látják a gyerekükben, hanem "A gyermeket".
Azt hiszem egyébként nekem pont elvetetni nem lenne erőm, ha kiderülne, hogy sérült lesz a gyerekem, míg általában mindenki azt mondja, hogy megtartani nem lenne ereje.

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann!
Leon zsákban alszik, de kivágtam az alját, így tud benne mozogni is, de nem csúszik fel és be van takarva!

Annamami!
De jó, hogy ehettek már tejes dolgokat, sőt FALHATTOK! :wink: :P
Apának milyen jó kis programja lesz :D
Jó vagány a rövid hajas képed, de nekem is jobban tetszik a hosszabb. Feketével meg el se tudlak képzelni :shock:

Évi!
Örülök, hogy sikerült vadászni egy-két dolgot, dobhatnál képet is :wink:

Róki!
Nem úgy értettem, hogy eddig nem voltál kedves, vagy bántott volna a hangnem, mert ez nem igaz. Csak eddig belinkeltél egy csomó érdekes dolgot, de személy szerint nem írtál ennyi embernek. Pl. NEKEM se :P De nem bántottál soha, remélem érted.
Most meg már nekem is írsz, ami jól esik :oops:

Ancsi!
Meli nagyon ügyi a villával, nekem még csomószor Nolcsit is etetni kell, nemhogy Leont..... :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi.

Én nem kivánom azt senkinek,amit én akkor átéltem.
Mikor a doki közölte,hogy egy beteg baba fejlődik bennem,azt hittem meghalok!!És dönteni kellett rögtön!!
Hát mi úgy döntöttünk,hogy nem tartjuk meg,de ne tudd meg,hogy mennyit sirtam!! :cry:
Lehet,hogy a jóisten majd egyszer megbüntet ezért.......!!
És ne itéljetek el,de azt hiszem ma is igy döntenék!!!

De az biztos,hogy a legnagyobb és minden elismerésem azoké akik beteg gyereket nevelnek!!!
Én úgy látszik nem vagyok ilyen erős!! :oops:

ancsi26

Jucc,
Nalunk is elofordul neha ilyen. Nem lehet tudni miert, igy jon talan beloluk az elszkadastol valo felelem! Neha csak leteszem este es alszik, mint tegnap, de az ezelotti heten vegig altatni kellett, ha kimentem a szobabaol, vagy csak letettem az agyaba ma uvoltott.
Ilyenkor sajnalom a nagyot aki szinten var ram, a mesejere, arra, hogy csak vele foglalkozzak egy kicsit, de neha bealszik elotte, mielott jonni tudnek! Na de szerencsere par nap alatt valtozik a helyzet es visszaall a regi rend!

Juci,
Majd megprobalom elokotorni oket, de csak kepek vannak, nem tettem fel oket gepre, a scanerem meg bedoglott mar jo ket eve, igy egy kicsit nehez lesz :oops:

Annamami,
Jo a kep, de nekem jobb hosszu hajjal.

Barbapap,
Te mit csinalsz amikor igy becsipodik a derekad? nalam pihenesrol szo sem lehet, le vagyok terhelve, de szedsz ra valamit? En hasznalok maszirozokremet, (balzsamot), meg zabalom a fajdalomcsillapitot, de nem hasznal, raadasuk a derekambol sugarzik ki a labamba is a fajdalom, hat ma igazan nem az en napom van.

Megann,
Szerintem ne aggodj a cumi miatt! Nagyobb fiam nagy cumis volt es ugy harom evesen, felment oviba es ugye mar ertelmesebben lehetett beszelgetni vele, hat elmagyaraztuk neki, hogy o dont, nagyfiu akar lenni vagy kisfiu maradni es hat le kellenne szoknia a cumirol, mert az csak a kicsiknek kell es egyszer sajat magatol bedobta a kukaba es nem is kerte tobbet.
De Lena meg kicsike es igenis szukseguk van erre a potcselekvesre, ami szerintem nyugtato hatassal van rajuk, ezert szerintem ne vedd el tole, korlatozzad az alvasokra, persze ne legyen a szjaban egesz nap, de nem hiszem, hogy art neki, ha hasznalja!

Mea,
Ja es Balazsnak allandoan hig a szeklete, ha fogzik, mint most is!
Ha tobb mint ket-harom napig higat kakal es sokszor, akkor azert nezesd meg dokival, mert mast is takarhat egy hasmenes!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Bodza :) Épp erre gondoltam, amikor azt írtam,hogy sokaknak el kellene olvasnia ezt, és hasonló cikkeket, blogokat. Megváltozna az emberek gondolkodása, és azoknak is könnyebb lenne ezáltal, akik beteg gyereket nevelnek.
Senkit nem ítélhetek el azért, mert ezt nem tudja vállalni, de az ilyen ismeretek szerzése sokmindent megváltoztathat. Mindenesetre mi előre eldöntöttük, hogy ha bármi ilyesmi kiderül a babánkról még magzat korában, akkor is a miénk, és odafönt úgy akarták, hogy ő jöjjön hozzánk, tehát szeretettel fogadjuk :)

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha
Ment a szavazat gergore is!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint