Megertem Bettot!
Bar szerintem sem kellene sirni hagyni.
En ugy oldottam meg a fiamnal, hogy vettem egy elektromos hintat.
Igaz nem olcso, de nagyon szupi kis talalmany.
Szerencsere nekem nagyon jo volt a fiam, es alapjaraton nem sirt soha, de a baratnomnek a gyerkoce ejjel-nappal sirt mindig.
O is vett egy hintat es csodak csodajara abbamaradt minden. volt hogy egesz ejjel ment nekik a hinta, de nyugodt kipihent anyuka lett.
Szerintem erdemes kiprobalni. Azert is jo, mert arra ra lehet aggatni kulonbozo dolgokat es ha megunja csak mast kell raaggatni.
Amugy a fiam a pelda arra, hogy egy ket honapos baba is tud rafkos lenni.
Miutan hazajottunk a korhazbol ra masodik napra mar ataludta az ejszakat este 9-tol reggel 6-ig.
Ket honaposan kitalalta, hogy O akkor nem akar ezentul aludni az agyaba.
En beraktam ramorogtam a ferjemre, hogy ki ne vegye, mert O fog minden ejjel felkelni es orakon kerresztul ringatni. Persz a siras nem tartott tovabb 5 percnel. Ezt 2x-3x probalta es utana soha tobbet. Azota is nagyon jo alvo szerencsere.
REgen volt egy sorozat a Spektrumon ilyen kicsi babakrol szolt, hogy mar ennyi idosen is tudjak tudatosan befolyasolni a "nagyokat". Nagyon erdekfeszito volt.
Ennek ellenere en sem birnam nappal az agyaban hagyni sirni az ilyen pici babat. REgen az az 5 perc is annyira megviselt es annak ellenere, hogy jo hatassal volt rank a mai napig furdal miatta a lelkiismeret.
Szerintem hordozokendo es hinta a megoldas.
En havatlapatolni is kenguruval mentem ki, ha nem volt el a babakocsiban eppen akkor.
Jo zizinek neztek a szomszedok.
Na befejezem az okoskodast.
Mindenkinek jo babazast.
Magi
aprilis-majus- topicbol