A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Thomasanne
nagyon örülök,hogy végre otthon vagytok,ugyan nem volt módom leírni,de nagyon szorítottam Tominak! :wink:

Rokica
ügyintézés - közlekedés.... :evil: :evil: :evil: :( :( :(

Majola
de jó hogy jelentkeztél!!!! :D :D :D
Akartam írni Majola-híradót,de az is elmaradt.... :oops: :oops: :oops:
Persze sokkal jobb,hogy itt vagy élőben!!! :wink: :D

Ayse
hálásan köszönjük a mai napot és a csodás gyógyító beszélgetést! :D
Ugye csak viccelsz???!
Természetesen SEMMIVEL NEM TARTOZOL a köntösök ajándék Lilinek és ha majd jó lesz rá és még tetszik is netán neki,akkor rendben is van a dolog! :wink:

És tudjátok mit ebédeltünk( Mazsi és én)?????
Megann féle halálos(an finom)öntött karfiolt!!! :lol: :lol: :lol:
Isteni volt! :wink:

És képzeld Ayse....mikor eljöttünk tőletek,el akartunk még menni a Mamához,de annyira rosszul lettem,hogy felhívtam már a körforgalomnál és mondtam,hogy nem vagyok képes levezetni....
mikor hazaértünk leraktam mazsit a nappaliba és kidobtam a taccsot(bocs :oops: :oops: :oops: )aztán bevettem egy Algopyrint jobb híjján és egy pokrócba csavargózva feküdtem a nappaliban a szőnyegen és rázott a hideg..... :( :( :(
ROHADÉK VÖRÖSÖK MAJDNEM KICSINÁLTAK!!!! :evil: :evil: :evil:
Ennyire rosszul még SOHA nem voltam.... :cry: :cry: :cry:
Kicsi mazs meg jött oda dugta a kis arcát az enyémhez én meg mondtam neki,hogy Mami nagyon rosszul van,most nem tudunk játszani....ő meg mintha megértette volna,nem nyúzott tök aranyosan eljátszogatott 1/2 7-ig!!!! :shock: :shock: :shock:
Közben mindig jött oda hozott játékot nekem is,kölesgolyót,vizet,aztán mellémbújt szopizni,mert nem volt erőm felkelni,hogy gyümit adjak neki!!!! :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops:
Aztán kicsit jobban lettem,gogyors fürcsi és most már alszik.
Megyek én is mert hangyányi erőm sincs,sajna dől belőlem a vér ez nagyon brutál!!!!! :shock: :evil:
Remélem reggelre jobban leszek.................

szép estét mindenkinek.

Ja és milyen volt az Adventi vásár???

Göndörzsóf
Szegény Bubus,Gergő és Te!!!! :(
annamami

Sziasztok!

Én is itt vagyok végre!

Férjem most már nagyon fájlalja a lábát. :(

Peti kicsit orrfolyós lett, de jókedvű, és eszik is rendesen :) talán nem lesz baj :)

Megnyílt a házunkban a kozmetika, fodrász, masszőr, szoli, műköröm...stb........ ma, így holnap végre lemegyek a kozmetikába, már baromira rámfér :) sőt karácsony előtt egy fodrász is rámférne, de azzal megvárjuk a fizetést!

Peti ma reggel 8.37-ig aludt :) igaz előzmény: éjfélig kergettük, majd mellémfektettem és szopival elaludt nagy nehezen! :(

Beteg babáknak és mamáknak jobbulást kívánok!!!

Annamami!
Vörösök :( remélem reggelre jobban leszel!

Zsóf!
40,5 az tényleg nagyon durva :( Jobbulást-jobbulást mindenkinek!

Rókica!
Ez a fegyveres szökött idióta jól kicseszett Veled!!!(meg még sok mással is :( ) Sajnálom, de talán még tudsz infókat szerezni!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szilvi!
Örülök, hogy kijöhettetek a kórházból, a Lászlóról én is csak rosszakat hallottam, sajna. :(

Manka!
Jac-nek is jobbulást kívánok, gyógyuljon meg hamar!

Zsuzsa!
Végre, hogy jelentkeztél!. Az a lényeg, hogy neked jobban tetszik a ház, mint bent a városban. Majd szép lassan belakjátok. :D
Leon is nyafizik, ha olyanja van, mostanában sajna gyakran... :?

Zsóf!
Fiúknak jobbulást, hú de magas lázuk volt. Nem szartál be nagyon? :roll:

Róki!
Sajnálom, hogy ilyen sz@r napod volt. :(
Én is gyűlölöm, ha a dugóban kell ülnöm és lekések valamit! :evil: :evil:

Annamami!
Vörösök :(

Viki!
Férjednek miért kellett megint műteni a lábát?

Ma átjött nagyim, csinált fini gombapörköltet nokedlival. Leonka itt maradt vele én meg elmentem Nolcsival két lámpát visszacserélni az IKEA-ba, meg kaját venni az állatoknak. Közben bementünk a tescoba és körbenéztünk a játékosztályon.....
Arra értünk haza, hogy nagyi alszik az ágyon és Leon hozzábújva, kispárnával a kezében szintén szunyál. Olyan szépek voltak, olyan megható volt, sajnálom, hogy nem fényképeztem le. :oops:
Alig bírtam őket felkelteni :D

Jucc!
Nolcsi kinézte magának az interaktív csimpánzbébit, alig lehetett elrángatni mellőle. Úgy szorította magához, itatni akarta, mondta, hogy hazaviszi és vele alszik, stb. :lol: :lol:
Rögtön eszembe jutottál :D
Hát ha Gabi kap jutalmat, esetleg, mert 9 E és már kap egy csomó ajándékot.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

voltunk egy minibbnél is minibb rögtönzött talin,Annamaminál!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami!
Te szegény!!!!!
Úgy sajnálom, hogy ennyire megtúráztattalak!!!! Máskor ellenkezz!!!! Játszhattunk volna simán a kertben is.
Remélem tényleg a vörösök, mert a család is evett és nekünk semmi bajunk. :(:(:(

Adventi vásár tuti jó volt. Lili árult, Andris meg elautózott a csoportszobában. Vettünk mézeskalácsot, meg fenyődíszeket, meg kisdobozt, karkötőt....

ayse

És a fürdőköpenyeket meg nagyon szépen köszönjük, Lilinek is és a férjemnek is nagyon tetszett!!! Cukik! :D :D :D

ayse

Zsuzsa lányt csak bekerítéses módszerrel lehetett fotózni,de így sem volt könnyű:)

Kép

Kép
minden zugból lestünk rá

Kép
a billentyűzet úgy állt a kezében,mint egy menő rock sztárnak a gitár!

Kép
egy igazi nőcis váll mögött hátranézés

Kép
tudományos megfigyelések

Kép
sütizgetés mamival

Kép
szumólány

Kép
valakit legyagyáz

Kép
itt már csak az égi csoda segíthet

Kép
tulajdonképpen szinte mindig autóval a kezében flangált és édesen mondja is, hogy otó!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

A múltkor, mikor felvágták, azt mondták, hogy hagyni kell tisztulni és majd elmúlik. Hát nem múlt el, újra kezdett töltődni, és most "kibelezték" a nagylábujját, és ez már komolyabb fájdalommal járt/jár szegénynek. Kettesével eszi az algopyrint és már a hálóból is kipakolta a cumóját, mert úgysem tud aludni majd :cry: Reméljük holnapra jobb lesz!

Jó éjszakát Mindenkinek, megyek alukálni mert szerintem Peti megint sokszor kelős lesz! :( (egyszer már fent volt az előbb :( )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Talis képek szupi jók!

(ez lemaradt az előb :oops: )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kép
Kisnyuszi itt csak úgy csinált,mintha enni akarna, de nem!legalábbis nem főzit!

Kép
bezzeg pitét

Kép
először csak csipegettek

Kép
aztán lecsekkolta Annamamit,hogy mit szól egy kis turkáláshoz

Kép
benne volt

Kép
így át is vette az irányítást

Kép
ideje volt inni egy kicsit

Kép
egy-két kortyot....Mazsi italából:)

Kép
Róki próbálta szép szóval elkérni

Kép
elvenni

Kép
de nem sikerült

Kép
Annamami is próbálkozott

Kép
meg mami is

Kép
de Kisnyuszi mutatta,hogy nem tollas a háta

Kép
mami cserét is ajánlott
de minek?

Kép
végül Mazsi is megérkezett

Kép
de ő csak kitúrni akarta Kisnyuszit

Kép
elég jól ment neki

Kép
Kisnyuszi nem aggódik

Kép
inkább iszik még.....de hoppá Mazsi borulni készül

Kép
de mégis nyuszi ér elöbb földet

Kép
viszont a fejük koppant egy hatalmasat,vége a mókának!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

Hát ahogy olvaslak....kezd lelkiismeretfurdalásom lenni :oops: :oops: , hogy Léna milyen "szerény" ajándékot kap tőlünk...egy kis dömpert, egy filléres babakocsi, meg egy disneysátor..egyelőre ennyi a konkrét..
Én még vennék játékokat..férj is...csak nem látjuk értelmét... :roll: :roll: :roll:

Jaj de édes lehetett Leon és mami... :P :P :P
Tényleg nagy kár, hogy nem készült fotó... :(

Majola!
Hmmmmmmmmmmm akárcsak Léna..
Nyugi engem is kiborit ez a viselkedés..hogy ott a kosárnyi, doboznyi játék..de ő csak jön és nyüszit..meg ráül a lábamra...esetleg megtámadja a sütőt a konyhaszekrényt...rosszabb estetben odahurcolja a kimenőruháját...de a játékaival az Istenért sem foglalkozna...
Van egy olyan érzésem...hogy ezeknek a gyerekeknek ilyen az egyéniségük...
Én sem voltam egy "magamban" eljátszós tipus....én nyüstöltem tesómat hogy játszon velem, amig ő órákon át képes volt rendezgetni a utcáról összeszedett elhasznált villamosjegyeket... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Húúúúúú 18-19 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: az azért már simán Jégkorszak....pedig én sem szeretem a meleget :shock:
Nem csoda ha beteg vagy.. :(

Róki!
Basszus...még ez is...
Próbálj megnyugodni..take it easy.. :D :D
Tudom könnyű mondani....de muszáj....

Annamami!
Édes kis Mazsi...milyen kis aranyos...

Én nem tudom mi van veletek lányok....nekem tegnap úgy jött meg hogy észre se vettem :oops: :oops: :oops:
Mondjuk sosem voltam az a rosszullevős hasgörcsös fajta.....talán ha 2 szem Meristint bevettem...sokat mondok...

Léna:
Elég ramatyul van....már gondolkoztam hogy beviszem a kistarcsai kóterbe..mert ha sir(orrszivó), amikor veszi a levegőt...tökre zeng a légcsöve..tüdeje...nemtom...
Viszont láza semmi, evett rendesen, ivott rendesen...még viszonylag vidám is volt..leszámitva az orrszivózást..el is aludt rendesen...de ha most is vesz olyan mély levegőt...hallom erősen ezt a hangot..lehet hogy hurut..vagy nemtom....
Szerintetek lehet valamiféle tüdőprobléma vagy komoly baj, ha semmi láza nincs????????
Úgy aggódom....
Adtam neki cebiont..meg ambroxol szirupot, mecsek teát...orrszivózunk...mit tehetek még???
Lehet hogy reggel mégis vigyem be a kórházba?????

M.

Kép

Kép
megann

Már megint egy tali amiről lemaradtunk :( :( :( :( :(
Igaz igy betegen nem is mehettünk volna...
De azért :cry: :cry: :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

Egyébként aranypofa mindegyik kölök.. :D

M.

Kép

Kép
megann

Kép
nyuszi megtalálta a legnagyobb labdát

Kép
aztán szem elől tévesztette

Kép
hm,ez lenne az?így összement?

Kép
ez zöld,de nekem a nagy pöttyös kell

Kép
Fanninak is(he,na persze)

Kép
nekem dolgom van arra!

Kép
Fanni: Virág ,és az ő haja!

Kép
bírlak ám nagyon

Kép
nagyon jól érzem magam itt

Kép
te is szeretsz!

Kép
akkor most térjünk vissza a hajadra!

Kép
anya!!!!!!a haját akarom!!!!!!!!!

Kép
jó akkor ücsörögjünk

Kép
Ááá,szia!cuki vagyok,mi?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó estét!

Zsóf :) Ez nagyon rosszul hangzik! Gyors gyógyulást a fiúknak!!! És sajnálom a Mikulást :( Mi mehetnénk, de Apával egy kicsit lusták vagyunk, nem biztos, hogy elmegyünk...

Rokica :) Nagyon sajnálom, sejtem, mit élhettél át :( Remélem, azért még sikerül némi infót beszerezned! Nincsenek ilyen otthonszülős fórumok, ahol megtudhatod, amit akarsz?

Barbi :) Épp ma voltunk az Interspárban, és megérkeztek a csimpánzok 10 Ezerért. Bűn ronda szerintem, bármennyire is vágyik rá Balázs, nem kap ennyiért randa majmot :( Egyébként a Charlie, majom a családban c. filmsorozat csimpánza miatt örülne neki annyira, de egyáltalán nem hasonlít rá. Viszont vannak kiskutyák is, tündériek, attól Gergő volt oda teljesen, az csak 4500... / Balázzsal messziről elkerülte apja a csimpánzt, csak én láttam, nem is fogunk arra járni vele :) /

Mennem kell, az egyik függöny még rám vár...

Ja: vasárnap megy valaki a játszóházba? Apa asszem megint melózni fog, szerintem mi nekivágunk.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép
kint a bárány,bent a farkas!(vagy fordítva???:))

Kép
csá Fanni,kéne a rudim,mi?
(nem rosszra gondolni:)))))

Kép
ja,adhatnál belőle!

Kép
bár nekem vigyázni kéne a vonalaimra!

Kép
nőőőők!

Kép
bár azért egy falatot talán....

Kép
ez a beszéd,nyisd a szád!

Kép
na?
nem,nem,nem lehet.....vagy igen?...nem is tudom....

Kép
na akkor ezt a témát akkor én lezárom!

Kép
SZEMÉÉÉÉÉÉÉÉT!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok :)
Behaltam a kommentárokon meg a képeken :) :) :) :) :D :D
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzést... azóta sikerült valamelyest lenyugodnom... de nagyon kiborultam, tény és való. Vacsorához meg is ittam egy pohár sört és beültem Zsuzsával a kádba (pedig már naggggyon régóta egyedül fürdik) aztán 9kor elmentem aludni. Ennek megfelelően most hogy se Zsuzsa se David nem keltettek (hurrá!), magamtól kukorékolok már negyed hattól.

Bodza hiradó! :)

Tegnap is voltam bent a kórházban a vércukor mizéria miatt, és beugrottam Bodzához, aki már teljes menetfelszereléssel várta a férjét, mert hazaengedték őket. :) Kristóf éppen szopizott, Bodza azt mondja, már visszanyerte a születési súlyát (három nap alatt!!! :) Ennyit számít a másodikgyerekes rutin!), Bodza pedig halál komolyan a lányos alakját. Csak néztem, hova a fenébe tűnt a pocija. :shock: Mondjuk mondta is azelőtt hogy a szopi által előidézett utófájások felértek egy második szüléssel. :roll: És hogy őneki Sacival is voltak. Szóval nagyon szépek mindketten, és remélem mihamarabb hallunk felőlük már otthonról! :)

Vércukor:

A tegnapi nap egyetlen jól sikerült mozzanata, hogy a vércukor eredményem jó lett, ennek ellenére az orvosom továbbküldött diabetológushoz, hogy biztos ami ziher. Na erre rábólintottam aztán önkényűen megvétóztam. Megy a halál újra ahhoz az emberhez aki múltkor is annyit tett, hogy adott egy füzetet a diabetikus diétáról és kiadott egy papírt, hogy milyen vizsgálatokat csinált, amit nem is. A füzet még megvan, és a vércukrom rendben van, úgyhogy erről ennyit. Ígérem hogy majd kevesebb csokit eszem. :P

Megann:

Zsuzsának is volt ilyen, hogy "zörgött" amikor lélegzett, de amúgy se nem volt berekedve, se semmi, csak taknyolt, de jókedve volt, evett-ivott-aludt. Mindenesetre elvittem orvoshoz miután egy hétig nem múlt a zörgés, és azt mondta, köptetőt adjak neki, hogy fel tudja köhögni, de nem a tüdejében volt a cucc, hanem a hangszálai voltak begyulladva, azért "zörgött." Szóval Rhinatiol-t kapott (vény nélkül kapható köptető gyerekeknek), meg Fenistil cseppeket, ami gyulladáscsökkentő (antihisztamin), de azt csak egyszer adtam neki, mert úgy kiütötte, hogy csak na. Persze este kellett volna adni neki, de pont azelőtti este bukós nap volt, erre beadtam neki délutáni alvás előtt és az én nemalvó lányom aludt több mint két órát! :shock: Ezenkívül a "kúra" sok mézes-citromos teából és orrszívásból állt.

Mindenesetre szerintem ne magad gyógyszereld Lénát hanem vidd el orvoshoz, hogy megállapítsa, pontosan honnan zörög, és a megfelelő gyógyszert adja.

Manka hiradó! :(

(Remélem nem haragszik meg.) Cleóval beszéltem tegnap mert felhívtam panaszkodni, hogy mi történt velem, és ő mesélte, hogy Jack egy komoly fosós-hányós vírussal kórházba került múlt héten. Épp lent vannak Manka szüleinél látogatóban, asszem ezért sem tud jelentkezni Manka. Mindenesetre szegény Jack múlt vasárnap óta beteg, azóta hazakerültek, de a kórházban összeszedett egy jó kis felsőlégúti nyavalyát is, amire antibiot kéne szedni, de még mindig hány és nem marad meg benne. Szegényke egy kilót fogyott egy hét alatt, Manka is beteg lett, elkapta Jacktől a vírust. Hálistennek a szülei tudnak neki segíteni, de nagyon nehéz lehet.

Manka, drukkolunk, hogy mihamarabb kilábaljatok!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Köszi szépen a képeket! :) Sikerült Zsuzsát becserkészni! :) Csak három fényképész kellett hozzá. Bezzeg Barbinak pózol! :lol:

Barbi!

Remélem ti is mihamarabb kilábaltok mindenféle betegségből!!

Annamami!

Neked pedig köszönjük szépen a vendéglátást, és neked is mihamarabbi gyógyulást! Nem semmi, hogy így megkínoz egy menstruáció! Biztos hogy attól voltál ilyen rosszul?

Megann/mindenki!

Még az jutott eszembe: Láztalan gyerek is lehet nagyon beteg! És fordítva! Egy lázas gyerek lehet hogy "csak" náthás, és egyáltalán nem komoly. A láz az egy tünet a sok közül, és bár a szülők valamiért ezt tartják mérvadónak, a többit is komolyan kell venni, csak azért mert nincs láza, még lehet hogy a betegség igenis komoly.

Otthonszülős infós est:

Most abban maradtam anyukámmal, hogy hétfőn elmegyek az első napra a tanfolyamból és ő megy Zsuzsáért a bölcsibe. Szerinte más is lemaradhatott az egészről a forgalom miatt, az se biztos hogy meg tudták tartani, mindenesetre hétfőn odamegyek, és megpróbálom megtudni amit szeretnék, ami mondjuk főleg az, hogy mennyibe kerül, stb. Addig is élek Jucc ötletével ( és megkérdem az otthonszülős fórumokon, hogy miről is szólt az információs est... a baj az, hogy nem tudom pontosan mit akarok tudni, már az áron kívül...

Ajándék:

Hát egyelőre mi ott tartunk, hogy Zsuzsa kap egy kisasztal/szék kombinációt, az Ikeában már ki is néztem hogy melyiket, meg talán egy kisautó kollekciót, mert látjátok mennyire odavan az autókért. (Az én kislányos kislányom...) Tőlünk ennyi.

Játszóház:

Szintén Cleótól hallottam, hogy a most vasárnapi játszóház Mikulás-ünnepség lesz, és tömegnyomor. :( Én nem biztos hogy bevállalom, már a múlt héten nagyon kifáradtam Zsuzsa utáni rohangálásban, és pláne hogy nem lehetett leülni sehol. :evil:

Majola:

Örülök hogy minden rendben van veletek, remélem te is hamar meggyógyulsz! (Hú de sokat írom ezt... tényleg ilyen sokan betegek lennénk?) Zsuzsának is vannak nyafkább periódusai, én is elég nehezen bírom idegileg... jótanácsom nincs, csak hogy ha van módod rá, passzold át őt ilyenkor valaki másnak, hogy te egy kicsit fel tudj frissülni.

Thomasann!

Nektek is gyógyulást!!!

Mindenkinek gyógyulást!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Újra itthon tegnap óta, gyors bekukk. Kristóf alszik, Sacit az apja kivitte sétálni.

Maresz kérdéseire a válasz! Utófájások: igen, tényleg azt mondják, hogy a többedszeri terhességekre egyre durvábbak lesznek ezek az összehúzódások. Én már Sacival is éreztem valamennyire, de most jóval durvább volt. Sokszor elvettem Kristóftól a cicit, annyira nem bírtam, muszáj volt szünetet tartani, mert csillagokat láttam.

Sacit már másnap behozta Örs a kórházba, először csak mutogatott Kristófra heves gesztikuláció mellett, majd megsimogatta, és puszit is adott neki. Azóta is nagy a szerelem, bár ma már megtapasztalta, hogy ha a kistesó ott alszik, nem lehet annyira szabadon ugrálni az ágyon. Nem tudom mit fogott föl belőle, de ez nem tetszett neki annyira.

Egyébként Saci egy tündér volt itthon, az apjával nagyon jól megvoltak.

Szopival minden rendben, beindult, és úgy tűnik, sikerül a tandem-szopi is. A ásodik gyereknél úgy tűnik, már tényleg rutinos az ember.

Na, és a szüléstörténet: hétfőn írtam, ugye, hogy már napközben 5 cm-re nyitva voltam, és mondta is a doki, hogy ha bármit érzek, induljak, mert nem lesz hosszú szülés. Hát, igaza lett! Amikor írtam nektek, hogy már fáj, előtte fél órával éreztem először, hogy na, talán ez már lehet, hogy az, mert kicsit erősebb volt, mint egy sima jósló fájás. Örs még dolgozott, fontos tárgyalása volt, de előtte hetekkel megbeszéltük, mondta, hogy bármikor hívhatom, jön. Ez addig a pillanatig valóban így is volt, bármikor hívtam, azonnal fölvette, kérdezte, jöjjön-e. Hétfő este viszont véletlenül a zsebébe csúsztatta a lenémított telefonját, így nem látta, hogy már többször hívtam, és sms-t küldtem, hogy jöjjön haza. Szegény mire észrevette, hanyatt-homlok rohant, taxiba vágta magát, és jött. Hívtuk Saci keresztanyját, hogy jöjjenek Sacira vigyázni, ő gyorsan itt volt. Letusoltam, hajat mostam, eddigre már 5 perceseim voltam. Szóltunk a dokinak, a dúlának, ők is azonnal elindultak. Este 8-kor indultunk itthonról, 1/4 9-re értünk be. Doki megnézett, mondta, hogy 8 cm-re nyitva vagyok, így nem volt értelme várni, burkot repesztett. Az alternatív szobát kaptuk meg. Rögtön rámkötötték a ctg-t, ami utána csak hátráltatott mindenben, nem lehetett tőle mozogni, és folyton félrecsúszott. A labdán pattogtam, akkor már kb. 2 perces fájásokkal. A dúla gyorsan átrendezett úgy, hogy a labdát fölrakta az ágyra (franciaágy szerűség van a szobában), és én négykézláb terpeszben ránehezedtem. Na, ez egy elég kényelmes póz, örök hála a dúlámnak érte, hogy ilyen kis praktikákat bevetett, ezek tényleg nagy segítségemre voltak. Amikor jött a fájás, Örs az egyik oldalról, dúla a másik oldalról teljes erőből elkezdték nyomni a csípőcsontomat (tényleg teljes erőből, ezt éreztem is az utóbbi napokban :)), ezzel segítve a babának a lefelé haladást, azzal együtt, hogy számomra is fájdalomcsillapító hatása volt. Na, aztán végre lekerültem a ctg-ről, és kértem, hogy engedjenek vizet a kádba, érzetem, hogy jól esne a meleg víz. El is kezdte a dúla engedni, közben egy fájást a bordásfalon, és a kötélen vészeltem át. Aztán be a kádba, ami fájdalomcsillapító hatással volt ugyan, de gondolom meg is gyorsította a folyamatokat, mert szinte rögtön éreztem a „kakilási” ingert. Dúla kirohant a szülésznőért, aki kicsit megrökönyödve kérdezte, hogy ott akarok-e maradni, mire dokim monda, hogy persze, nyugodtan maradhatok. Ők már látták, hogy a feje a kimenetnél van, így sietni kellett. Gyorsan elrendeztek, mert ott hirtelen én magam se találtam azt a pózt, amibe kényelmesen nyomni tudtam volna, de végül csak összejött, így ülve a kád falának dőltem, a talpaimat egymásnak fordítottam, és nyomtam. Első nyomásra kinn volt a feje, majd fél perc fájásszünet után (erre Örs azt mondta, hogy nagyon furcsa fél perc volt, ahogy ott kilógott egy buksi, de nem történt semmi, csak csöndben vártunk), kibújt Kristóf. A dúla szerint egyébként pocsolyában szültem, mert arra nem volt idő, hogy teleengedjék a kádat, így kb. bokáig ért a víz. :D
Az egész tényleg kb. 50 perc volt, most néztem meg, hogy a zárójelentés szerint 20.33-kor vettek föl az osztályra, hivatalosan 21.24-kor született, de készült egy kép a kibújás pillanatában, és a fényképezőgép erre 21.14-et rögzített. Tehát nem volt hosszú, az biztos. Ismét sikerült a gátvédelem is hál’Istennek, még csak nem is repedtem.
A vérveszteség pedig abból származott, hogy a kádból kb. 3 perccel azután, hogy megszületett Kristóf, fölállítottak, és áttessékeltek az ágyra. Ez még hagyján, de aznap éjszaka valami front lehetett, iszonyúan sokan szültek, így ahogy megvizsgált a doki, és mindent rendben talált, jött a szülésznő, hogy na, álljak föl, hárman várnak négykézláb a vajúdóban szülőszobára, úgyhogy azonnal levisznek a gyermekágyra. Én föl is álltam nagy nehezen, mire elkezdett persze ömleni belőlem a vér. Mivel erre eléggé megszédültem, kicsit még engedték, hogy visszaüljek, de aztán hozták a kerekesszéket, és könyörtelenül le kellett mennem. Így most hármasban alig voltunk (szemben Saci születésével), ezt eléggé sajnáltam. Mivel alapítványi szoba sem volt szabad, Örs nem is maradhatott benn, jött is haza este 11-kor. :(

Róki! Köszönöm a hírvitelt, látom, írtál rólunk! És köszönöm, hogy meglátogattál, nagyon jól esett! És sajnálom, hogy nem jött össze a tegnap este, pedig hetek óta erre készültél!

Beteg babáknak gyógyulást, látom többen elég komolyan betegek!

Most ennyi, majd még jövök...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok! :) :)
Talán van egy kis nyugalom, Dani alszik, de Apa és Beni már ebédelt, olyan éhesek voltak, hogy nem bírták megvárni, míg felébred, én majd Danival. :)
Olyan finomat és egészségeset főztem mára. Brokkolikrémlevest és spenótot sülthússal. Jó sok a zöld. :)

Bodza,
Örülök, hogy újra otthon vagytok! :) Gratula még egyszer Kristófhoz! Annyira édes a képeken! :) És köszönjük a szüléstörténtet, tényleg nagyon hamar lezajlott! :) A méhösszhúzódások a második baba szoptatásánál tényleg sokkal fájdalmasabbak, ezt tapasztaltam. Nagyon ügyes vagy a tandemszopival! :)
Tegyél fejd majd újabb képeket, ha tudsz! :wink: :wink:
(Én olyat szeretnék, ahol Sacival együtt vannak :oops: :oops: )

Nyúlné,
Ezek a kommentárok! Annyira jók! :) :) :) Annyit nevettem! És a képek is szuperek, olyan édesek a gyerkőcök! :)

Megann,
Léna hogy van? Tudtatok aludni? Gyógyuljon meg hamar! Próbáltad a Nyúlné féle inhalálós sátrat! Tényleg nagyon jó! :)

Rokica,
Lehet, hogy én értettem félre a múltkor! :oops:
Sikerült haladnia a szopival a barátnődnek? Ő is hazamehetett már?
Sajnálom a tegnapi napodat, a férjem és az anyuék is elakadtak a dugóban. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Thomasanne,
Örülök, hogy ti is újra otthon lehettek! Nagyon karakán voltál, hogy hazahoztad Tomit és nem szenvedett idegen helyen tovább. Otthon biztosan hamarabb meggyógyul! :)

Zsuzsa,
Én is megfagynék 19-21 fokban! Remélem, hamar kilábalsz belőle! Hány réteg ruhát adsz Julcsira? Nálunk távfűtés van, kb 23-24 fok és így is két vékony réteg van Danin felül.

Zsóf,
Jobban vannak a fiúk? Jobbulást nekik! Én is nagyon megijedtem volna ennyire magas láztól! :cry: :?

Viki,
Apának is jobbulást!
Kozmetika a házban! :) Ez aztán a kényelem! :) Voltál?

Annamami,
Meg neked is jobbulást! Ezek a vörösök jól kicsináltak. :twisted: :twisted: Mazsi nagyon édes lehetett, hogy odabújt és eljátszott egyedül. Vitt neked vizet, meg kölesgolyót. Nagyon megható! :)
Virág annyira helyes kislány! Olyan kedvesen játszik Fannival, türelmes, barátságos. És nagyon szép kislány! :) Mazsinak nagyon jó lehet, hogy ilyen nővére(i) van(nak)! :)

Manka,
Ha olvasod, Jacknek is jobbulást kívánok, gyógyuljon meg ő is hamar!

Barbi,
Leon a Nagyival tényleg nagyon megható lehetett! :) Az én nagymamám is biztos nagyon örült volna, ha megélhette volna a dédunokáit. Főleg, hogy Beni teljesen olyan, mint az öcsém. :)

Nyúlné,
Az előbb lemaradt, hogy Kisnyuszi megint eszméletlen trendi volt a kis kockás ingében! :)

benianyu

Egy kis Benianyu sorminta, tegnap úgy sem voltam itt.
Biztosan mindenki ebédel, vagy még főz.
Én reggel óta robotolok, vásárlás, főzés, mosás, teregetés, felmosás, stb. Most megérdemlek egy kis netezést, még ha magamban beszélek akkor is. :) :) :)

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat Beni fülfájása ügyében. Szerencsére a doki tegnap gyógyultnak nyilvánította. Még hétfőn kihagyja az úszást, de különben oviképes. :wink: :wink:
Az mondjuk nem volt egyszerű, ahogy a vizsgálatra bementünk. Dani ott rohangált a váróteremben, míg megérkezett a doki, mindenkit levett a lábáról, vigyorgott. Aztán behívtak egy csomó embert egyszerre. Persze mi értünk be utoljára, mert Danit be kellett tennem a babakocsiba, amin lógott 3 kabát és 2 hátizsák, mert Beni hoz magának külön. Amikor észrevett a doki, előrevett minket, nyomultunk ennyi cuccal, meg Benivel, aki kicsit be volt tojva és nyoszogatnom kellett. De a lényeg, hogy meggyógyult.

Tegnap este színházban voltunk Apával! Nagyon jó volt kicsit kikapcsolódni. A darab is jó volt, bár kicsit meghökkentő. Pesti Színház: Az ünnep, Eszenyi Enikő rendezésében. A színészek szenzációsak voltak, a hang és fényeffektek nem különben.

Na, eldugultam. :)

benianyu

Kristóf hazaért

Kép

Örülünk neki

Kép

Együtt a család (engem ne nézzetek, még rémes állapotban voltam, hajmosás előtt)

Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza,
De édes ez a Kristóffiú! :) :) Tüneményes kisbaba! :) :) Nagyon jó ez a tigrises overáll is! :) És Saci ilyen olyan aranyos, mosolygós! Nagyon szép család vagytok! :) :) :) Hasonlítanak egymásra a gyerekek? Te milyen vékony vagy újra! :)
Éljen az új vonalzó! Mégsem kellett 45 hétig mérnie. :wink: :wink:

benianyu

Dani már két és fél órája alszik. :) :)

benianyu

Benianyu!

Köszi hogy érdeklődsz...
Sajnos :( :( :( :( :(

Este leraktam Lénát láztalanul, éjszaka belázasodott...39 valamennyi...nem is mértem tovább, úgy megijedtem, azonnal lázcsillapitó kúp, csuklókötés..
És az egészbe az volt a rémisztő, hogy néha úgy vette a levegőt, hogy szó szerint megdermedtünk férjjel..
Már úgy voltam vele, hogy befekszem a kiságyba, ha baj van...ott legyek.. :( :( :(
Na aztán hajnalra levitte a lázát a gyógyszer..reggel hivtam a gyerekdokit, hogy kijön vagy menjünk egyből kórházba..
Kijött..
Kruppos valami..torok mandulagyuszi :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Szegény Léna... :cry: :cry: :cry: :cry: nem eszik..nem iszik...csak nyöszörög...meg néha mutogat a kis édes hogy agyaty ,agyaty..azaz adjam neki ezt vagy azt..

Férj most elment a patikába valami szteroidos kúpért..ami lehúzza a nyálkahártya duzzanatot..
És irt fel antibiotikumot is..kérdzetem hogy szükséges???
Mondta hogy holnapig várhatunk hogy mit javit a kúp, aztán ha nem..akkor kapja az antibiotikumot.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Éjszaka nagyon be voltam szarva...most már kevésbé..hogy a tüdejét meghallgatta a dokinéni és tiszta...de azrért nagyon sajnálom szegény Lénát...ömlik a takony belőle...és csak nyöszörög...pedig ő nem szokott, max azért hogy menjünk sétálni... :cry: :cry: :cry: :cry:

Hát most szobafogság.....bár nappal nem lázas...most sem...

Bodza!

Gyönyörűek vagytok :P :P :P :P :P
És örülök hogy ilyen jól sikerült a szülésed....
A dokid nevét elküldenéd esetleg priviben, vagy akár itt is...
Kiváncsi vagyok....
Persze csak ha időd engedi.

Tandemszopi :P :P :P Olyan ügyi vagy...

M.

Kép

Kép
megann

Már sajnálom hogy még nem vettük meg a disneys játszósátrat Lénának...felavathatnánk Nyúlné féle sátorozással :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Azért lehet hogy megpróbáluk a kiságyban...én is beülök...úgysem vagyok én sem 100-as, már 3 hete gödhölök....és nagyon lassan javul...

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Bodza!
Gratulálok még egyszer! Nagyon szép család vagytok így 4-en!!! Két gyönyörű babával! Sok boldogságot, és jó egészséget az egész családnak! :D

Benianyu!
Örülök, hogy Beni meggyógyult! Kozmetika: hát igen, végre egy jó pont, hogy pont itt nyitottak egy szépségszalont!
:D Igen, voltam, és jól esett nagyon, itt van fodrász is, majd oda is megyek nemsokára :lol:

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann,
Sajnálom, hogy Léna ilyen beteg lett. :( Biztos rossz még látni is , hogy bágyadt, nem eszik. :( De itasd, mindegy mivel, ha tudod, az nagyon fontos, főleg magas láz után! Sajnos a mandulagyuszi az elég komoly. :(
Daninak úgy csináltam a sátrat, hogy nem voltam ott. Megvártam, míg mélyen elaludt és feltettem. Az jött be a legjobban, hogy egy gumis franciágy lepedőt tettem az ágyára, mert az teljesen beterítette a kiságyat. Egyszer ébredt fel úgy, hogy a sátorban volt, nyöszörgött, de rögtön kivettem és nem volt baj. Nagyon ajánlom, mert szuperhatásos!!!
Gyógyuljon meg hamar ez a kicsilány!!!!! :wink: :wink:

benianyu

Viki,
De jó, hogy lementél a kozmetikushoz! :) húúú, nekem is nagyon kéne már! :wink:
Hogy van Apa lába? Gyógyul?

benianyu

Megann!

Sajnálom, hogy LÉna ilyen beteg lett! MIelőbbi gyógyulást kívánok!

Benianyu!

Köszönöm a kérdést, Apa lába nem igen javul, legalábbis még mindig fájlalja szegény nagyon! Most alszik, mert éjjel nem tudott aludni, annyira fájt neki. :( Talán kicsit jobb lesz, ha kialussza magát!

Anyósom elvitte Petit! Most először! Kíváncsi vagyok meddig bírja a kis csibész? :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Benianyu!

Hmmmmmm ez a gumis ágylepedő tök jó ötlet...
És akkor 1 kanál só, 1 kanál szódabikarbóna???
És te az ágy mellé raktad?Vagy az ágyba??
Meddig gőzöl egy ilyen főzet?
Mennyi idő után érdemes újra forralni???

Kináltam a tejes tápival...teljes kudarc.... :( még egy kortyot sem :(
Ha fél óra múlva sem megy akkor facsarok ki narancsot meg mandarint, összeöntöm a mecsek teával és hátha...

Reggel is csak egy deci kakaót ivott, meg délelőtt néhány korty teát...de hát ez semmi..igaz sosem volt nagyivó.....
Pedig 10 percenként tukmálom....már menekül megint előlem..mert hol az italát tukmálom, hol a kaját..hol meg viszem a kinpadra :cry: :cry: :cry: :cry: (orrszivó)

Gondoltam elszaladok valahová karácsonyi beszerzőkörútra...de igy nem hagyom itt Lénát...és férj mondta, hogy az Örsőn nincs parkolóhely, sem az Ikeában, sem a környező útcákban sehol...egy órát szendvedett, mire bejutott a patikába az Őrsre....
Na ennnyit a karácsonyról :evil: :(

M.

Kép

Kép
megann

Megann
min.2evőkanál só és szódabikarbóna és én úgy csináltam,hogy az ágy lábához,de egy kisszékre tettem a lábost,hogy tutira belepje a lepedő,semmiképpen ne tedd be az ágyba,ha ott ülsz akkor se és min.fél órát ,utána akár 1-2szer ugyanilyen formában megismételheted(főleg este,mert nappal lehet ennyit nem is alszik :wink: ,de amikor már nagyon álmos vagy vagy jobb dolgod is van,akkor elég ha csak beteszed az ágya közelébe,hogy ne érje el és ha behajtod a szobaajtót,már az is jó levegőt csinál és így akár ott is maradhat reggelig!

kitartás!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Bodza :!: :!: :!: :P :P :P :P :P :P
gyönyörűségesek vagytok :!: :!: :!: :!: :!: :!:
alig várom,hogy újra jelentkezz :!: :!: :!:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann
és persze először a vizet kell felforralni csak utána szórd bele a porokat,aztán usgyi ,mivel nektek lent van a konyha ,lehet én csak Lénánál szórnám bele,persze,ha alszik,akkor az ajtaja elött,mert elég hangosan pezseg!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamamis rögtönzöttminitali nagyon jól esett,bár Kisnyuszim a 3nyugis,mintagyerek között eléggé megtébolyodott,már már ijesztő volt,ráadásul az elején Zsuzsa baba kint aludt,Mazsi az emeleten,maradt Fanni,akire vigyázni kell....de mitán megérkeztek az álomszuszékok se javult a helyzete,mert valahogy egészen máshogy közelítik meg ezt a játék és mulatság dolgot a többiek :lol: ,tényleg megzakkant és kezdett eszelős feje lenni,aki bármikor lecsaphat bárkire! :twisted:
amikor Marcitalin voltunk ott aztán volt,hogy ő menekült! :lol: :lol: :lol:
sőt képzeljétek sétál errefelénk egy mami a picivel nagyobb fiával és ez a fiú állandóan skoltozik,de mindenért,ha van baja,ha nincs és nagyon hangosan és sokáig és közben folyamatosan toporzékol,mamija pironkodott is az elején,de mondtam neki,hogy az övé sziréna az enyém kiskakas,jól elleszünk :lol: ,de Kisnyuszim nem így gondolta,mert fejvesztve menekül a sziréna elől,aki mintha még élvezné is és egyre jobban rákapcsolt,már ez én fülemet is kezdte piszkálgatni a kis hangja,de Kisnyuszi a végén már bömbölt,ha csak meglátta hogy nyílik a gyerek szája és futott a lábamhoz és ráncigált,hogy azonnal fogjam és szaladjunk.....úgy tettem :lol: !

de visszatérve Annamamiékhoz,olyan de olyan mesébeillő kis házban élnak,mintha valami családi sorozat színhelye lenne és az egész kis család tényleg nagyon szőke és tényleg nagyon szép!a közeli játszótér meg király! 8)
holnap megyünk az IKREK keresztelőjére,vettünk nekik ,ma meg Andrásokkal beültünk a közeli kis családi étterembe ebédelni(istenien főznek)és Kisnyuszim is bezabált rendesen a husilevesből,sültkrumpliból,lehet legközelebb ha nem eszik itthon semmit,akkor onnan rendelek leveskét vagy valamit!
mert ráadásul megint nagyon nehéz normális kaját beletolnom a kis szájába,így felfüggesztünk minden nasit,max.gyümijoghurt,de semmi rudi,ilyesmi,mert mintha arra váárna egész nap és ezért nem is kíván meg mást!anyum is lebukott,mert amígy nem figyeltünk(hitte ő :twisted: )csokit próbált adni nyuszimnak,hogy ne a kávéját piszkálja :shock: :shock: :shock: ,kapott is tőlem szegény,de akkor se lehet iyet még egy nagyinak sem,pláne tőle ez még fura is volt.,engem meg mindig szapul,hogy milyen csokifüggő voltam és leszek is mindig,erre....na mindegy!
de van még egy kis ellentét,mégpedig,hogy ő(már másnál is láttam ilyet,bolond szokás szerintem),ha Kisnyuszi elesik,bevágja valamilyét vagy akármi fájdalmat okoz neki,azt elkezdi hangosan dádázni,hogy csúúúúnya bigyó,nesze-nesze,mert bántottad a nyuszit!ewzzel az a baj,hogy Kisnyuszi ha csak elbotlik majd egy másik gyerek lábába,akkor jól megdádázza majd és késöbb,amikor már nagyobb fiú lesz,már nem csak dádá lesz! :? így is feltűnt,hogy árulkodik :shock: ,Marcibulin,ha sírva odarohant hozzám és megkérdzetem,hogy mi történt,rögtön rámutatott valamelyik huligánra :lol: ,persze mondhatnám,hogy így legalább tudni fogom,hogy mitől vagy kitől lett baja,de gyanusan csapkod is :roll:
na mindegy,kértem anyumat,hogy próbálja meg ezt kihagyni a közös napokból,remélem sikerülni fog neki!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

eltűnt egy rész :shock: :shock: :shock:
szóval az Ikreknek evőeszközkészletet vettünk,persze kettőt! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

sziasztok!!!

végre bsikerült ideérnem, már tegnap este óta próbálokoztam, a kitartásnak meg lett a gyümölcse :)
szóval, most szombathelyen vagyunk egy szállodában, apa munkaügyben van itt. vasárnap megyünk barátnőmhöz ausztriába, szerdán jön értünk apa és megyünk egy kicsti síelni, állítólag már van egy kis hó.
ma megnéztük szombathely főterét a karácsonyi vásárával együtt. Eszti mindenkinek integetett, majdnem hazahoztunk egy osztrák nagymamát is :lol:
na ennyit rólunk.

ezt a lapot elolvastam, látom, hogy milyen sok a beteg :( :( ráadásul nem is kicsit :( :( :(
mindenkinek sok-sok gyógypuszi!!!!!

Megann, nincs párásítód? nekünk is bejött ez a sátras módszer, de még jobb volt, amikor salvus víz ment egész este a párásítón keresztül, egy éjszaka csodát tett.
szegény Léna, ő nem egy otthonülő típus :( gyógyuljatok meg gyorsan!

Bodza!!!! fogadd őszinte irigységemet!! :D :D :D :D
gyönyörűek vagytok! Saci a kis nővérke is nagyon édes, és Kristóf is nagyon szép! és igein jól nézel ki! a szüléstörténetet asszem sokan irigyelhetik :wink:
olyan kedvet kaptam bemmenni hozzátok a kórházba, amikor írtad, hogy mehetünk, csak hát akkor már nagyon el voltam úszva a csomágolásal :( pedig tuti nem hagytam volna ki :wink:

nem gondoltam volna, hogy 10 napra becsomagolni hármunknak ilyen nehezemre fog esni (plusz sícuccok). mi is kifogtuk ezt a rabos kalamajkát, úgyhogy Eszti az autópálya bevezetőjénél felébredt :( amikor úgy számoltam, hogy majd csak szombathelyen fog felébredni. úgyhogy apa hátrament Esztihez, én vezettem, és végigénekeltük az utat, hogy szórakoztassuk őnagyságát. élvezte a kis királylány.

Rokica, látom, lemaradtál :( :( :( :( és még azt aszökött csúnya embert sem találták meg :(

Annamami :) de jó kis rögtönzött minitali lehetett! :) ahogy nézem a képeket, csak ámulok, hogy ezek a gyerekek napról napra nőnek és öregednek, Kisnyuszi is már tiszta férfi!! biztos egy kicsit hosszabb a haja is... Virág&Fanni képek annyira édesek!
jaa, persze nem értettem mit keres ott az Eszti :D tényleg hasonlítanak Fannivel egymásra. olyan jó lenne már vele is élőben találkozni :)
na a vörösök engem is szoktak így kicsinálni :( terhesség előtt meg pláne, úgyhogy tudom, milyen extra sz@r :( sok folyadék és cickafarktea. ráadásul a csodagyógyszer cataflam sem bevethető :(

Barbi :) Leon és Dédi :) :) :) :) zek szerint ti már meggyógyultatok közben :)

Benianyu, én mindig megcsodálom a kétgyermekes anyukákat, pőont ezért, amit írtál a dokis esettel kapcsolatban. de legalább itt rendes volt a doki, hogy előrevett.

Viki, többször eszembe jutottál, csak nem tudtam megkérdezni, hogy hogy van a férjed, ezek szerint még mindig nincs rendben a lába?? akkor így nem is tud rendesen menni? nagyon rossz lehet :( :( :(

na most hireteln ennyi jutott az eszembe...

KépKép
KépKép
and

Nyúlné, kérünk sok képet a keresztelőről!!!! :)

KépKép
KépKép
and

már megint sok a beteg,gyógyuljon meg mindenki minnél hamarabb!!!!!! :P :P :P
volt tegnap Megatánc,Ziziimádó vagyok(bár nekem ez a Flashdance tánc annyira túl tipikus volt,hogy azt hittem ilyet csak viccből csinálna ilyen kinézettel,de nem....de tény,hogy tökéletes volt) és amit Csanád csinált,na attól már megint összepipiltem magam,még mondtam is hogy ettől a zsűri is tuti,csak azt nem tudom,hogy mit keres az ilyen egy ilyen helyen,inkább tanítson másokat táncolni vagy nem is tudom,mitha a JuronicsTamás jelentkezett volna a versenyre!a ilyen kis 20éves t fiúknak kellene nyerniük,aki most kiesett,mert szuperjó táncos ,de még van mit tanulnia és főleg érnie,övé a jövő és elvileg ő miattuk találták ki ezt a versenyt,nem?szóval nem értem!de legalább láthatunk megagigantikus táncokat is!
már a Megasztárban se értettem,hogy minek jön egy póka ANgéla,akinek kiadó a papája és itthon,külföldön zenél már régesrég óta,szóval hasonló volt a dolog,d legalább nem nyert! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ááá,hello And! :P
igyekezni fogok!
bár kétlem,hogy sok időt fogunk a templomban tölteni Kisnyuszival :roll: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Viki!
vagy anyósod?!!!! :wink: :twisted: :twisted: :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na még kető kukac és újra jön valaki :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lálálálálááááááááá :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nyulak egyszerre keltek! :lol: :lol: :P :P pá csajok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és egyszerre visszaaludtak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyNyúl még meg is jegyezte,hogy NAHÁT EGYSZERRE KELTEM A FIAMMAL!!!!merthogy hallottuk dünyögni a bébőrből,de a következő pillanatban már Zzz-Zzz
ezek a nyulak! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Először is beteg babáknak és mamáknak jobbulást!!!

Bodza! :)

Nektek meg még egyszer hatalmas gratulációmat küldöm!!!
Nagyon szépek vagytok a képen!!!

Pont azon gondolkoztam, hogy megfogok ijjedni, ha Lívim beteg lesz, mert eddig(lekopogom) csak háromnapos láza volt nyáron nyaraláskor meg egyszer-kétszer nátha de az is csak 1-2 napig.
Szóval tuti ki lszek az első komolyabbnál!

Babatalis képek nagyon jók lettek!

Mindenkinek sok puszit külünk!
(Mennem kell, kiscsajszi felébredt 3 órás alvásából) :D

Mea
mea

Nyúlné, az a tegnapi Csanád bemutató állat volt!!! komolyan lehidaltam :) sajnos ezt a megatáncot nem tudom úgy követni, mint a megasztárt, mert tuti mindig közbejön valami, és ezt nem elég hallgatni, muszáj nézni. Zita-flashdance is jó volt. sajnos pont a rendes táncokról maradtam le :(

zsuzsa! ezek szerint beköltöztetek?! de jóóóó! a hőfokon még kell alakítani látom. mi szerencsésebbek voltunk, mert nekünk a lakótelepen volt 18-19 fok mi9ndig, amióta itt lakunk 24 fok alatt még nem volt a termosztát. és egyébként hogy érzed magad? írtad már, csak még nem olvastam?

jaa, apa feljött szobába, hogy elfáradt a nagy megbeszélésekbe, és most nézi a kézilabdát.... de lehet, hogy már bele is aludt :) ez a kézilabdaimádat....ááhhhh. engem is így szeretett még pár éve :wink: :D

KépKép
KépKép
and

Juci, drukk a szakihoz!

mi dec 19-én megyünk megoint a laktóz tesztre, addig még egy hétig kell szedni a tablettát.

képzeljétek, ma 7 és fél órát aludtam egyben!!! mivel 11-kor kidőltem (nem tudtam kapcsolódni az internetre :twisted: ) és csak 6.30-kor kelt az Eszti, aztán visszaaludt 3/4 9-ig! én nagy örömömben, hogy mekkortát aludtam, nem tudtam visszaaludni, de azért pihentem :)

csak ámulok, hogy milyen üógyes a Meli és a Panda is. mséltem apának, hogy Panda csak odamutat az ágyára és alszik, pedig eddig őt is ringatni kellett. akkorára kerekedett a szeme, hogy ihaj :) lehet, hogy a miskolci levegő hiányzik nekünk :wink: :D

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?