Sziasztok!
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=12395&page=2
Itt lehet megnézni pár képet a nyaralásról, hirtelen ennyit szortíroztam, a többi pedig, inkább családi.

Na meg a kamera is ott van még, a tájképekkel.
Nyaralás gyorsan eltelt. Nagyon jól éreztük magunkat, de örülök, hogy itthon vagyunk. Manóval együtt nagyon jól bírtuk az utat. Végig hátul ültem, feltett lábakkal, tehát kényelem is volt.
Az idő végig nagyon jó volt. A víz 25 fokos, az idő általában 30 fok körüli, de amikor Zadarban kirándultunk akkor 36 fok, de az óváros szúk kis utcáin kellemes idő volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a üdülőt. Nagyon igényesen, felújított minden épület, csodás parkokkal, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Az egész üdülőtelep körbe van kerítve, biztonságiak vigyáznak a vendégekre. Bolt, éttermek, trafikok, rengeteg fagyis, millió játszótér.... várja a vendégeket. A kempingje is van, hatalmas területén. A tengerpartja szép, nagy, és tiszta. Minden nap programokkal szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat. Ja és még külön disco épülete is volt.
A kicsiknek minden nap volt kitalálva téma, és erről szóltak a foglalkozások is. Esténként verseny, vagy mini disco volt nekik.
Ha Manó nem aludt mindig a parton voltunk, délután mi felmentünk pihizni, a férfiak tovább buliztak lent.

A sátor, a matracokkal sokszor egyedül voltak, míg mindenki csavargott. Nem kellett félni a lopásoktól sem.
Igazi családi paradicsom, szinte csak családosok voltak. A külföldieknél előfordult 4-5 gyerek is.
Ennyi babakocsit és gyereket, sőt pocakos nőt egy rakáson még nem láttam.

Szinglik alig voltak.
Hazafelé a tengerpart mentén jöttünk, jó élmény volt.
Dugó az idén nem volt. Az árak kb. Balatoni szinten, vannak.
Hirtelen ennyi voltam, megyek is, mert apa már itt topog mellettem, követeli a helyét. A lemaradt olvasmányokat laptopra mentem és hétvégén anyósék kiértékelem. Vasárnap remélem már mindenki hozzászólására, tudok reagálni.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok