A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007. őszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Brownies, ezt nekünk hozod? :lol: :lol: :lol:

Ennyit a mai fogyókúrámról!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, ma úgy látom, nem fogyóztok :lol:
Én ma asszem, gyümölcs napot tartok, bár a sárga baracktól, már görcseim vannak... mit tegyek, imádom.
Móni, köszi Ádámka nevében is a gratulációt.
Na, télleg sok sok képpel térjetek vissza. :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy idepofátlankodom, de lenne egy kisfiú takaróm eladó, amit nem használtunk mert már meleg lett mire az ikrekkel ki tudtam menni az utcára.

Plüss, összecippzározható így babakocsiba is be lehet könnyen tenni és a hátát is melegíti. Rakok fel róla képet 3000 forintért szeretném eladni. Ha valamelyikütöket érdekli vagy írjon privit vagy a zseboroszlan5@freemail.hu e-maicímre és megbeszéljük. :)

Kép Kép

Mindenkinek további boldog babavárást, majd könnyű szülést követően jó babázást kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=12395&page=2
Itt lehet megnézni pár képet a nyaralásról, hirtelen ennyit szortíroztam, a többi pedig, inkább családi. :) Na meg a kamera is ott van még, a tájképekkel.

Nyaralás gyorsan eltelt. Nagyon jól éreztük magunkat, de örülök, hogy itthon vagyunk. Manóval együtt nagyon jól bírtuk az utat. Végig hátul ültem, feltett lábakkal, tehát kényelem is volt. :)
Az idő végig nagyon jó volt. A víz 25 fokos, az idő általában 30 fok körüli, de amikor Zadarban kirándultunk akkor 36 fok, de az óváros szúk kis utcáin kellemes idő volt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a üdülőt. Nagyon igényesen, felújított minden épület, csodás parkokkal, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Az egész üdülőtelep körbe van kerítve, biztonságiak vigyáznak a vendégekre. Bolt, éttermek, trafikok, rengeteg fagyis, millió játszótér.... várja a vendégeket. A kempingje is van, hatalmas területén. A tengerpartja szép, nagy, és tiszta. Minden nap programokkal szórakoztatták a kicsiket és a nagyokat. Ja és még külön disco épülete is volt. :)
A kicsiknek minden nap volt kitalálva téma, és erről szóltak a foglalkozások is. Esténként verseny, vagy mini disco volt nekik.
Ha Manó nem aludt mindig a parton voltunk, délután mi felmentünk pihizni, a férfiak tovább buliztak lent. :) A sátor, a matracokkal sokszor egyedül voltak, míg mindenki csavargott. Nem kellett félni a lopásoktól sem.
Igazi családi paradicsom, szinte csak családosok voltak. A külföldieknél előfordult 4-5 gyerek is. :)
Ennyi babakocsit és gyereket, sőt pocakos nőt egy rakáson még nem láttam. :D Szinglik alig voltak.
Hazafelé a tengerpart mentén jöttünk, jó élmény volt.
Dugó az idén nem volt. Az árak kb. Balatoni szinten, vannak.
Hirtelen ennyi voltam, megyek is, mert apa már itt topog mellettem, követeli a helyét. A lemaradt olvasmányokat laptopra mentem és hétvégén anyósék kiértékelem. Vasárnap remélem már mindenki hozzászólására, tudok reagálni. :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, ez tuti, hogy nagyon szuper lehetett... Nagyon aranyosak vagytok a képeken (bár látom, magadat lehetőség szerint kihagytad a képekről :) ) - kisfiad pedig igazán tündéri.

Remélem, jövőre már mi is el tudunk menni valami ilyen szuper helyre.

Jó pihenést hétvégére.

Kép
ebinc

Sziasztok!

Hazaértünk végre. És mit derítettek ki? Hogy izmos a pasim... :twisted: :lol: Komolyan kész vagyok. Annyira megerősödött a fizikai munkától a nyak és vállizma, hogy nyomja az ideget, és attól zsibbad. Egy jó kis masszázs és pihi és kutya baja... Én meg olyan rosszul vagyok, hogy csak na. Hányingerem van, szédülök, és csak ténfergek össze-vissza. Remélem csak a front. Bár a júliusi topikban egy asztrológus szerű kismama azt írta igaz nem nekem, hogy skorpió-nyilas párnak nem oroszlán, hanem rák babája lesz... :roll: Remélem nálunk nem jön be. Még a kórházi csomag sincs összepakolva..

jolka: nagyon aranyosak vagytok a képen. :) A kisfiad pedíg gyönyörű. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Na, most értem haza. Basszus.. reggel 8kor elmentem melózni, azóta uton voltam. ÁÁÁ, kész vagyok, fáj mindenem.

Talis lányok merre vagytok??

Én L, jóéjt. :arrow:
Vendég

Szióka!

Talinak nemrég lett vége... hát ténxleg nem volt egy fogyókúra! :lol:

Jó volt veletek talizni csajok, és kár hogy a többiek nem tudtak jönni...

Ciripke, kérjük a receptet! 8)

Jutta

KépKép
jutta

Helló-haló!
Na én is itthon!
Zsu! Köszi a vendéglátást!
Többiek! Remélem mindenki rendben hazaért! Marek, mi volt a Kenguruban?
Jolka! A fiad nálunk még mindig vőlegény-jelölt! :wink: Jók a képek, látszik hogy valami gyerek-centrikus hely!
Ciripke! Jöjjön az a recept/receptek!
Andi! Hazavitted a a párod gyerekeit? :lol:
Jutta! Hiába ráztál le, nem tévedtünk el! :wink:
Na léptem!
Jóccaka!

Kép
ermoni

Szia!

Móni, nem volt szándékos, csak nem akartam totojázni előttetek! 8)

Zsu, tényleg köszi a vendéglátásért!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
tényleg tök jó volt a tali, és tök érdekes az ismerősök mellé végre arcot/testet/hangot/stílust tenni!! én jól éreztem magam, köszönhetően a jó háziasszonkának, és a kellemes társaságnak! ;) na, meg Ciripke cukkinilepényének. kööööösz! receptet!! :D
a lábam itthon bekentem vmi nyugtatókrémmel, és egy óra múlva kutyabaja sem volt. :)
a képeket...nem merem feltenni..eléggé bénák lettek (minő meglepetés!) ;) de emiatt természetesen válallom a felelősséget (ja, és baromi sok van ám mindenkiről egy. talán Marekról és Zsuról 2, de ez egyik sötét a másik homályos...nem vagyok egy nagy fényképész, no, főleg zárt helyen nem)
Móni, azóta is azon a problémás kisfiún gondolkozom.... eddig még senki nem mondta, h a fogamzásgátlótól gond lehet... (mármint, oké, tudtam, h nem jó dolog belebarmolni a hormonháztartásba... de senki nem citált semmiféle rossz példát elő).. mindegy, ez már megesett. próbálok ezen nem (sem) parázni. de köszi a figyelmeztetést,és a hazafuvart! Apuka már várt minket!

Kép
an°°di

Sziasztok
Én is köszi a talit....tök jó volt, és nem volt ám semmi bajom, én ilyen csendes személődő vagyok.... :roll:
Andi
Én voltam a sötét a képeken :shock: Na mindegy...már megszoktam.
Fél egykor értünk haza....a Kenguruban volt 10 percünk, megkerestük a babakocsikat, de nem találtunk olyat, amit szeretnénk és eljöttünk. Aztán átautóztunk Pesten, mert az Őrsre már nem lett volna értelme elmennünk, kb. fél óránk lett volna zárásig, az meg kevés az ikeához....Szóval elmentünk Budaörsre, bevásároltunk és 10-kor indultunk haza...Kecskemétnél már mindenem fájt, a férjem is baromi álmos volt. Ráradásul 9-re jön a fűtésszerelő, ki kellett volna pakolni a szobából, de mi Andi tanácsára csak a polcot pakoltuk le, ami útban volt, a többit meg letakarjuk. Majd a festés előtt dupla munkánk lesz...hurrá! De akkor majd nem az utolsó pillanatban kezdjük el...gondolom.
Na jó...bezzeg így tudom fosni a szót, élőben meg csendeske vagyok....Bocs :oops:

marek

Marek, tényleg! a fűtésszerelő... :o 'klassz'!
hehe, pont nem Te vagy a sötét képen!

...ööö... fosni a szót... nekem hasmenésem van... :oops: :oops: (elnézést, így kora reggel)... nem szoktam én ennyi mindent összezabálni... ;) meg különben is szedem a vast. ki érti ezt?

Kép
an°°di

Fordítás...kész lett a tegnapi? Vagy hülye kérdés? :roll:

Nemtom mi baj a fűtésszerelővel...holnapra lesz Bálintnak új radiátora, úgyhogy holnap be is kapcsolom a fűtést, hogy megnézzem működi e :lol: :lol: :lol:

Na hozok egy lepedőt és letakarom a számítógépet....majd bebújok a lepedő alá, ha írni akarok :lol:

marek

fúúú Marek, akkor zúzós egy napod volt tegnap... :shock:

Ja megyünk RS-be és a Ciripke által ajánlott boltba...
majd beszámolok!!

Jutta

KépKép
jutta

Jolka! Nagyo jók a fotók, köszönjük a részletes beszámolót is. Biztos én vagyon béna (mert hogy ritkán olvaslak benneteket akkor meg egyszerre zúdul rám a sok info), de hol voltatok pontosan?

Én is köszönöm a vendéglátást, jó kis buli volt, jól elrepült az idő! Nem semmi, több mint öt órán keresztül csak ültünk, ettünk meg dumáltunk!

Mondtuk a csajokkal, hogy jövő hónapban nálunk megismételjük (gödöllő city)

Cukkini lepény:

1 fej hagyma, meg pár gerezd fokhagyma megpirítva (én ezt a tepsiben szoktam megcsinálni, hogy ne koszoljak többet)
1 cukkini lereszelve
2-3 krumpli lereszelve
1 tk só, bors, zöldfűszerek ami van (ebből kihagytam, mert nem tudom ki mit utál, viszont volt benne házi pirosarany)
10 dkg liszt
1 tojás
1 pohár joghurt/tejföl/kefír (eredeli receptben tejszín, de szerintem felesleges)
10-15 dkg reszelt sajt (felét bele, felét a tetejére)

kisebb tepsibe bele (kivajazni, ha nem teflon) 200 fok 40 perc

brownies:

10 dkg liszt
10 dkg csoki felaprítva
8 dkg cukor
0,8 dl olaj
1 tk sütőpor
vaniliás cukor
1 tk nescafe
2 tojás
tetejére egy marék dió darálva
(ebben most volt kandírozott narancshéj)

kivajazott tepsi
175 fok, 18-20 perc nem több, mert kiszárad

Mindkét sütinél a hozzávalóket bele lehet dobálni késes kevezőgépbe egészben és abban összenyomatni mindent, tepsibe önteni azt kész

Remélem nem gondolja senki a buli után, hogy én voltam az okostojás. Ne utáljatok ki, léccci!!!!!!!!!!! Ja és ne legyek már beskatujázva se mint ősanya!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

újra itt
Marek, h kész van-e..?? :shock: :shock: ádehogy. én annyira elfáradtam az utóbbi napok hajtásában, h tegnap éjszaka már semmitse.. ma is csak nagyon lazán...irtó álmos vagyok, de Apuka nem hagyott aludni :oops: :oops: :oops: szerencsére :oops:
radiátor? fűt már? ;)

Jutta, vmi újság a boltokról?

Kép
an°°di

Eltűnt amit írtam.... :twisted:
Az előbb pakoltam ki a cuccokat az autóból és észrevettem, hogy egy pár dolog hiányzik....ottfelejtettük az ikeában...Ez milyen :shock: Jóvanna...fáradtak voltunk...de legalább kifizettük, ez a lényeg :lol:
Meg se merem nézni a számlát, mert kiderülne, hogy mást is hagytunk ott.... :x Lükék....

Ciripke
Miért is kellene utálni? Most komolyan?....Ősanya? :shock: Nem hiszem....

marek

Hello Csajok! Na mostanra pihentelek ki benneteket :lol:
Persze ez csak vicc volt, 5 nap után végre együtt voltunk apukával.
Olyan édes kis body-kat hozott Pankának Németországból! A Benetton boltban vette és 2 db volt 1000 Ft. Hát itthon egy sima body is drágább :roll:

Tényleg nagyon jó volt a buli, úgy elment az idő, csak ettünk és dumáltunk. Mindenki nagyon finomakat hozott, reggel meg se mertem mérni magam :wink:
Mi még ma is a paprikás krumplit fogjuk enni, bár apuka nem nagyon szereti, dehát csak meg kéne enni :roll:

Gabci, hű! Jó nagy már Ádámka!
Jolka, nagyon jók a képek, nekem az tetszik különösen,ahol mind a hárman rajta vagytok!

Ciripke, a brownie-nak nem mandula volt a tetején? Persze értem én, hogy lehet dióval is.

Andi, azért nem rakod fel a képeket? Vagy legalább email-ben nem küldöd el nekünk?
Móni, tőled is várjuk a képeket, inkább emailben :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jesszus Marek, kifizettétek és otthagytátok??? :shock: Az hogy lehet? Szegény! Jó fárasztó napod lehetett tegnap :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

dehogyisnem rakom a képeket...máris
Kép
Jutta röhög ;)
Kép
Marek bambul
Kép
Zsu csukott szemmel is profi háziasszony :D
Kép
Móni inkognitója sem sérül ;) és a cukkini-lepény is látszik
Kép
Zsu valamit nem hisz el
Kép
Ciripke a nem-ősanya

Kép
Marek, kicsit leromlott cukorértékkel ;)

Kép
an°°di

Hülyék vagyunk....ez van :oops: De csak kis dolgokat hagytunk ott, a komódot szerencsére nem :lol:

Valóban jó kaják voltak, én híztam is egy kilót :cry: Na vissza a jól bevált diétámhoz.....Bár ez már szerintem nem megy le... :cry:

marek

Andi....nemáááááá.....ezeket már nem lehet levenni? :twisted: :twisted: :twisted: Nem mindet, csak amin én vagyok.... :x

marek

:twisted: :twisted: :twisted:
már késő
bár, ha írnék a moderátornak... de miért is írnék?
:twisted: :twisted: :twisted:

Kép
an°°di

Azt hittem ímélben küldöd!!!! :twisted: És még mindig itt csörög csattok a szerelő, én meg aludni szeretnék :twisted: :twisted: Hát milyen nap ez????

marek

De magadról nem is csináltál....! Nem ér!!!

Móni
Kérjük Andi képeit!!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Móni

marek

Móni

marek

Marek, neked legalább a hasad nem látszik de nézd az én görögdinnyémet :lol:
Köszi Andi :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Marek, 3x veri ezt kendnek? :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na...ez kétszer is elment....biztos ami biztos.... :wink:

marek

jaaa, tényleg??? :shock: :shock: :shock:
ez a hála, amiért megmutattam neked a boríték-rugit? :twisted: :twisted: és kérem vissza blokkostul a teddymacis rugit is! hiba volt kitúrni a halomból :roll: :P
:lol: :lol:
jajjj, a képem rólam. jajj..még jó, h ez nem egy társkereső fórum :D :wink: :oops:

Kép
an°°di

Háromszor ment el? :shock: upsz ....Legalább tudja Móni, hogy komolyan gondoltam :wink:

marek

Most is a brownie-t tolom az arcomba...jaaaaaaj, de nem kéne :evil:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jaaa, tényleg??? :shock: :shock: :shock:
ez a hála, amiért megmutattam neked a boríték-rugit? :twisted: :twisted: és kérem vissza blokkostul a teddymacis rugit is! hiba volt kitúrni a halomból :roll: :P
:lol: :lol:
jajjj, a képek rólam. jajj..még jó, h ez nem egy társkereső fórum :D :wink: :oops:

Kép
an°°di

Nem küldöm vissza a rugit....azt már várhatod...viszont ha van kedved elmenni az ikeába, akkor találsz néhány gazdátlan holmit....ha gondolod, azt megkaphatod cserébe :lol: :lol:

marek

hehe, nekem meg kétszer :shock: ööö

Zsu, próbáltam kiretusálni a pocakod képről, de akkor nem sok minden maradt volna mutogatni... :wink: tehetek róla, h akkora??? :D
csinik vagytok, csönd legyen! :wink:

Kép
an°°di

Andi
Pár mondatban összefoglalnád ennek a Coelhonak az utolsó száz oldalát...? Már úúúúgy unom. Vagy megvan esetleg valakinek rövidítve? Coelho regények röviden...vagy valami ilyesmi.... :lol:

marek

nem emlékszem pontosan, csak h a veornika megszökik a pasival a gyogyóból és vmi hegyen megvilágosodnak
:lol: :lol: :lol: jó lecc? ;)

Kép
an°°di

Kétszer is...most az estédről beszélsz talán? Én meg utaztam...az is kellemes volt.... :lol:

marek

Köszi
szerintem ennyivel be is érem....akkor most elkezdek valami mást :lol: :lol: Talán egy másik Coelhot? Vagy az butaság? Nincs is nekünk több...ezt is ajándékba kaptuk....

marek

mi vaaaan? :shock: :roll:
ne olvassál Coelhot, mert csak ráerősítesz a felejtési folyamatra. minden fölösleges infó kiüt egy régit, tudod... 8)

'innye, de dolgoznom kellene inkább, nem itt trécselni... (ilyenkor bezzeg nem fagy le a szerver ;) )

Kép
an°°di

most esett le, Zsu, h azt írod, h apuka hozott Pannának rugikat???? :shock: :D ezek szerint ezentúl "jobban" fog viselkedni? ;) érdemes volt vele beszélni és levelet írni. örülök, h jó a helyzet ?D

mi van? mindenki sziesztázik??? csak én húzom az igát? :twisted: :roll:

Kép
an°°di

Én nem sziesztázhatok....meg kell várnom, hogy végezzen a szerelő...pedig tudnék aludni.... :cry: De nálunk mi van....egy szobában cserél radiátort, meg a férjem leendő dolgozójába rakott egyet, de tiszta mocsok a ház....Viszont minek takarítsak...megvárom a festőt...az már csak pár nap....vagy hét.... :lol:

marek

Sziasztok!

Taliképek jók lettek, irigy vagyok. :lol: :lol: :lol:

De most elköszönni jöttem, pakolok és hajnalban indulunk.
Vigyázzatok Magatokra. Növesszétek a pocakot. :lol: :lol:

Bye-bye :wink:
Vendég

Hajni, érezzétek magatokat nagyon jól Jesolóban. remélem, jó időtök lesz és végre pihensz is már egy kicsit!!!! :evil: :twisted: :D :wink:

vajon Timi mikor jön "haza"?

Kép
an°°di

Andi, igen, megérte a beszélgetés, ezt nektek köszönhetem, és bejött :lol:

Marek, te mazohista vagy? Én 2x egymás után direkt nem olvasok ugyanattól az irótól. Most én is épp rágódom már hetek óta egy Szabó Magda könyvön, szerencsére mindjárt vége. Most egy ideig nem olvasok tőle!

Hajni, jó pihenést, érezzétek jól magatokat! Csinálj sok képet!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Csak vicceltem....ezzel is annyira szenvedek....iszonyat...de így, hogy Andi nagyvonalakban leírta a végét már nem is biztosk, hogy befejezez.... :lol:

Hajni
Jó utat!!!

marek

Andi, nekem is pont Timi jutott eszembe, gondolom most a 7végén jönnek haza :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Marek miért gáz rólad a kép? Tök szép vagy rajta!

És hogy nekem mekkora hasam és seggem van... :shock:
No mindegy, a gyereknek legalább van lakosztálya és vésztartaléka... :lol:

Dzsu, én rááltam a mérlegre, és Marek dettó 1 kg +...

Hát azt hiszem a brownie a ludas, isteni volt! Hál istennnek nem hoztm haza, mert akkor még mindig az enném.. ja nem már elfogyott volna :lol:

Marek, ami utazást lenyomatok tegnap nem csodálom, hogy az IKEA-ban ott maradt ez-az. Nagyon sajnálom! :cry:

Dzsu, apuka tényeg fejlődőképes! :lol: és jól ud vásárolni! 8)

Tényleg Timi lassan csak hazajön, remélem kipihente magát!!

Hajni jó utat, érezzétek nagyon jól magatokat és pihenj sokat!!

Mi voltunk az RS-ben és: megvettük az ágyat és a matracot!! :lol:
Végül a párom döntött és a Tomi mellett! Színben tényleg passzol a lakásba és a Rozi tényleg valahogy kicsinek tűnt...

Voltunk Brendonban és a Mária boltban kocsit nézni, de ez még több menet lesz... Én még mindig sokalom a 100 + kocsikat, de atöbivel vhogy nem stimmel minden.

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?