Tegnap én is csak olvasni tudtam!
Berni! Szar lehet ez a migrén!
Gabuska! Jó hogy túl vannak a gyerekek ezen a betegségen. Nagyon jók a képek, az utolsó nagyon vicces.
Toncsinak boldog szülinapot kívánok!
PAtr! Nagyon édes Márk! Épp a múltkor figyeltem Rolit, hogy tiszta pasisan alszik. Mindkét lábát szétdobja, szinte terpeszben alszik.
Én ilyen előadásokra soha nem megyek el, mert bármilyen csábítóak, mindig van valami mögöttük. Gyuri bezzeg végighallgatja a telefonban mit ajánlanak, meg még mondja is, hogy megy, persze esze ágában sincs menni. Aztán meg zaklatnak minket, hogy menjünk. Én már az elején mondom, hogy engem ez nem érdekel.
Tegnap délelőtt piac, vásárlás volt a program, délután meg mentünk keresztlányom szülinapját ünnepelni. Őzpörkölt volt a vacsi, finom volt. Sok süti, torta. 11 után jöttünk haza este. Gyerekeket meg sem fürdettük, csak leraktuk aludni. Jázmin reggel fél nyolcig aludt. Viszont nem szopott és reggel már nem volt hajlandó. Már látom a végét a szoptatásnak sajna. A tápszert viszont benyomta!
Most alszik, a fiúk boltba mentek, mert délután megyünk sógornőmékhez József napra (most szóltak), így ajándék kell.
Én főzök, Jázmin meg elaludt!