Először a táblázatomra reagálok.
Benianyu!
A táblázatban az első rublika a darabszámot illetően szerintem nem túl sok. Ennyit ír egy csomó helyen. Itt a neten is vannak kelengyelisták. A legtöbbet oddan néztem ki.
Ami már megvan a VAN-nevezetű rublikában, azokat mind kaptam. Ruhát a babának még nem vettem egy darabot sem. Ezek általában 62-es méretűek. de van benne 50-es és 56-os is. Tehát nekem is tuti, hogy kell vennem még. Ígértek még sok ruhát, úgyhogy lehet, nem is kell majd annyit venni. De már megint javítottam a táblin mert vannak még dolgok amiket nem is írtam be és már megvannak.
Ez csak egy vázlat, de szerintme a gyerekholmik közül mind fog kelleni. Amint láthatod, semmiből nem írtam sok darabot a mennyiségi rublikába, mert hamar kinövi. Az, hogy kaptam 7-7 budy-t, az csak jól jön. Pedig én csak 2-2db-ot írtam.
Tehát a mennyiség az arra vonatkozik, hgy mennyit kellene venni. A van, pedig, hogy mennyi van belőle.
Szóval, akkor nem lesz elég a 2db hálóing?
Azt mondta a doki, hogy 3napot kell bentlenni, a császárosoknak 4 napot. Természetesen ha minden rendben van. Akkor beviszek 3db hálóinget.
Ne érts félre, NEM kötöszködöm. Én örülök, ha kijavítod a hibákat. Hisz ezért is tettem fel. Legalább tuti, hogy a hálóing elég lesz. Viszek be többet.
Nagyon köszi!
Lányok!
Nehogy bedőljetek a sok hülye hirdetésnek a szoptatós hálóingekkel kapcsolatban. Amit lehet kapni olcsón hálóingeket és elöl gombos, az pont jó erre a célra.
Tegnap olvastam valamelyik bababolt honlapját.
Azt hittem, hogy elájulok!
Azért mert azt mondják, hogy az a hálóing szoptatós, képesek 3-4ezer Ft-ot elkérni érte. Pedig ugyanolyan mint amit bárhol megveszel max. 1800Ft-ért.
Ezt tök felháborítónak találom
Mert a kismamák majdnem mindent megvesznek, hogy tökéletes legyen a babavárás és a babagondozás.
Én még a szoptatós párnán is ki vagyok akadva.
Az is 4-5ezer Ft. Szerintem mindenki megtalálja a szoptatáshoz a megfelelő pozíciót. Elég az otthoni nagypárna is, nem kell erre is ezreket költeni. Én NEM azt mondom, hogy nem jó, nem praktikus. De akkor inkább csinálok (varrok) magamnak.
Üssétek be a google keresőbe, hogy kelengyelista és bead egy párat. Tök jók vannak. Azt hiszem, itt is van a babaneten.
Na mostmár tényleg végignézem az üziket
Sziasztok!
Angelani
23+3