Volt egy csodás 7végénk Bökényben.Ez a Tisza-Körös összefolyásnál van, így rengeteget sétálltunk a folyóparton. Mindenkinek tök jó szine lett, és Dodo valami fantasztikusan viselkedett. Teljesen lekötötte magát, alig igényelte, hogy pesztrálgassuk, inkább, mikor fáradt volt. Aludni még jobban aludt, mint itthon, viszont kajcsi csak kb. fele annyi kellett, mint rendesen. Ezen tökre meglepõdtem, de egyszerûen mintha jól lakott volna a friss levegõvel. Viszont megismerkedett a fûszálakkal, órák hosszat elbabrálgatta õket - persze õ okrócon feküdt, de addig csúszott-mászott, míg a közelükbe nem került. És csak 1-2 szálat tépett le, inkább simizte, nézegette õket. Olyan édi volt. A vonatozás is teljesen feldobta, nem is volt hajlandó ott aludni, de nem is srt: végigjátszotta az utat. Szóval teljesen le a kalappal elõtte!!

gomb
A Rossmannban már van naptej, én is ott vettem végül 45ös faktorszámút, majd meglátjuk milyen lesz..
Forti
Hát ez a nyúl nem semmi!!!

Mellesleg most unokatesóméknál nagy meglepi volt: Kint a kertben rejtették el a gyerkõcnek a meglepiket, hogy hát ugye a nyuszi hozza. Erre a gyerkõc nemcsak a csokikat találta meg, hanem 2 vadnyúl kölyköt is, így tutira bevette a dolgot. Olyan édes volt!!!
Kataa
Mi újság veletek?? mára minden rendben???
puszka mindenkinek
Rit és Dododentron

Képzelem, a szopis topicban miket írnának a védõnõ tanácsával kapcsolatban...