Bence és Vera
2004.07.15 09:02
Ne aggódjatok, mert jó kezekben van Bencike! És én sem egészen értem, hogy mindezt miért nem fedezték fel már korábban a neurológián?
Így is késésben vagyunk... Majd még jövök, amikor alszik Zsoltika. 2004.07.15 09:17
és mivel, hogyan ünneplitek e nagy napot? az egész család ott toporog, gondolom
lesz torta is? majd számolj be részletesen mindenről
a receptet köszi, és a kiegészítéseket a barihimlőhöz
pocaklakód? Klarisszáék elutaztak? mert az jutott eszembe, hogy ők is voltak a szigeten, nem ártana tudniuk róla, hogy "bariveszély-szerűség" van. tudsz ebben segíteni?
Emmának üzenem, hogy a hintában alvás a világ legjobb dolga, úgyhogy ne habozzon sokáig
2004.07.15 09:31
robonak, az 1. szülinap nagyon nagy bulit érdemel. 2004.07.15 11:19

2004.07.15 12:59

2004.07.15 13:59
.Tényleg még meg is könnyeztem. Lehet az én érzékenységem, de olyan megható, hogy már egy éves lett és az különösen jólesik, hogy ilyen társaságban írogatok(igaz mostanában ritkán), akik ennyire számontartják Robót
. Aki mellesleg most sem engedi, hogy anya írjon egy pár sort.... Köszönjünk mindenkinek a köszöntést és hamarosan írok egy pár sort rólunk.Képeket pedig csak hétvégén tudok feltenni a nagy napról , mert pénteken és szombaton tartjuk a családban a szülinapot. Ugyanis szegény apa pont ma dolgozik
. 2004.07.15 19:47
2004.07.15 20:02

2004.07.15 20:15
2004.07.16 10:55
Én is csak egy rövid időre kukkantottam be. Készülődünk, mert délután utazunk Szentesre
Csak hétvégére megyünk, hétfőn már újra itthon leszünk. 2004.07.16 11:17
teljesen feldobta a napomat, visszatolatott, megallt, kiszallt csak azert, hogy szoljon
2004.07.16 17:08
De nem hiaba allandoan betegek ok is.A teat nem is ismerik ,marmint nem tudjak hogy ha beteg egy gyerek akkor meleg tea,citrom,mez.AAAAAAAAa...Csak onnan tudom hogy baby sitteltem egy kisfiut ,de azota mar latom nem csak ok voltak ilyenek,hanem a legtobb amcsi.
Mekkora elmeny minden nap ! 2004.07.16 18:47
). Nem lehet, hogy ez a lázas vírus? Csak mert annó Marcus tetőtől talpig pöttyös volt kb. 4-5 napig. 2004.07.16 18:56
. Sajna azért volt a családban olyan, akinek eszében sem jutott...Nade nem panaszkodni akarok, csak azt kifejezni, mennyire hálás vagyok Nektek azért, hogy megemlékezetetek Robóról.
.
. 2004.07.16 20:09

Én olllyan boldog vagyok!
Nagyon örülünk neki, és a tulaj is naggggyon aranyos házaspár. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna! Na jó, nem éljenzek tovább, csak ez most úgy feldobta a kedvem. Már elsejétől ott is lakunk

Kitartást kívánok nektek, de hidd el ha következetes tudsz maradni, nemsokára minden rendben lesz. Csak hát addig tudom nehéz az út. 
Tényleg olyan jó érzés mikor valami újjal ajándékoznak meg bennünket
csak a nővéred nagyon az elején lakik, mi meg nagyon a végén néztük azt a lakást
Irigykedem ám nagyon emiatt. Mi meg itt élünk a személytelen Budapesten
Néha nagyon ki tudok akadni az itt élő tősgyökeres budapesti embereken. Tisztelet a kivételnek, senkit nem akartam megbántani
Remélem nálunk is hasonló lesz a fejlődés üteme, bár mi egy kicsit később kezdtük sajna! A neurológiát én sem nagyon értem hogy anno miért nem látták ezt, de ezen már kár is agyalni, most ez van, de majd megjavulunk
De nagyon tetszik ez a munka, klassz lehet! 
Nem semmi hogy így el tud aludni benne. Ezek szerint tök kényelmes lehet
2004.07.16 20:23

Azóta is próbálkozik, minden nap gyalogol és örül neki nagyon. Mi meg tök büszkék vagyunk rá. 

2004.07.16 21:33

2004.07.17 05:00

Szerncsére volt kamera nálunk,meg mindenki ott volt a családból, úgy örült mindenki.
Lelki szemeimmel látlak, ahogy toll-papir a kézben, lista a pöttyekröl, kipipálva ha már volt tegnap is, feljegyzés, ha új pötty, és mehetünk tovább...Tudom, nem igy vizslatod át Hamibébit,de nekem ez ugrott be és olyan jót röhögtem magamban
Persze örülök,hogy ilyen lazán veszi Hami a himlöt, ügyes és stramm kis csajszi
tudom sokat foglalkoztál már vele, és olyan jó érzés lesz, hogy végre pont kerül az ügy végére!
A költözéshez sok-sok dobozt és lelkieröt
kivánok
!!!
!!!

2004.07.18 10:26

2004.07.18 11:14

Nem is lehet ilyenkor haragudni rájuk.

</font> 2004.07.18 14:52
Én csak a pöttyökre adtam homeobogyót: Rhus Toxicodendron. De ha lázas, levert, akor még kell másik is, ha elfertőződik, még egy harmadik, ha úgy tűnik, h elvakarta és nyoma marad, egy negyedik... zal van választék. Ha esetleg kell valakintk - ne kelljen! - majd leírom.

Az albumban az utsó nagyon tetszik
Én is azon filózom, hogy a naaagy összevont családi nyaralás után, majd mit fogok kezdeni Hamival... rejtély.
2004.07.18 20:39
Főleg, hogy elképzeltem Botit, ahogy eltűnik a feje a héjban
Azok a nagy szemek szempillákkal
Idővel inkább majd ezt csinája, mint a mászást
Ja és az autótologatáshoz is!
Ez nagyszerű hír! Ez a ház egyébként a XIII-ban hová esik?
És jó pihenést!
2004.07.18 21:02
(persze Disney kuckó), kisszandit, ruhákat, játékokat.Nagyon érdeklődő volt a tortákkal szemben is. Készítettem egy külön neki illő tortát, de külsőleg sem volt túl tetszetős, belülről meg szerintem jó íze lett volna, de Robó nem igazán édeszájú. Kerszetanyjától egy klassz autós tortát kapott, ami furcsa kék színű marcipánnal volt bevonva, amit Robó közelebről is megszemlélt.
2004.07.19 06:26
Bár lehet, hogy csak relatív az érzés, mert tegnap éjjel meg vagy 5x "szólított" a gyermek.
. Ákos is csinált már hasonlót és én sem tudtam rá haragudni.
lettem az az, hogy nem értették meg, hogy az első szülinapot itthon szeretnénk tölteni. Kiakadtak, hogy nem utazunk le 120 km-re az Ő gyerekeit ünnepelni. Ők úgy találták ki, hogy Ákos szülinapját majd az enyémhez csapjuk (aug 10.). 2004.07.19 07:12

2004.07.19 08:31
Szegény, látom, nem igazán tetszett neki a hajvágás. Köszi a választ szopileszoktatás ügyben, elraktároztam.
Reggeli szopihoz szerintem nyugodtan adhatsz pluszban gyümölcsöt, akár kenyeret is, ha már eszik (ha még nem, akkor Hamletet), nem baj az, ha van normális reggeli is, és utána normális tízórai, ha sulis lesz, akkor is úgy lesz. Szerintem az sem gond, ha ugyanazt kap reggel, mint tízóraira. A gyümölcs talán olyan szempontból jó, hogy nem telíti el annyira, ezért tízóraira is eszik normálisan. Nem kell minden étkezésnek különbözőnek lennie. Ha Gabi már normálisan eszik, akkor én úgy tervezem, hogy reggeli kenyér, tízórai gyümölcs, ebéd zöldség/rizs/krumpli/husi variációk valamelyike, uzsi gyümölcs/kenyér/joghurt/túró, vacsi meg mint az ebéd, vagy ha az uzsi gyümi vagy tejtermék volt, akkor kenyér is lehet. Jelenleg délelőtt adok Hamletet, ebédre zöldség/rizs/krumpli/husit, uzsira meg gyümölcsöt. De van, hogy délelőtt is gyümit kap.
És látom, hogy neked nem kellett lemondani a bikiniről, irigy-irigy!
Én teljesen megértelek a szülinappal kapcsolatban, viszont a tesódék elég furcsák (bocsi), nem értem, hogy egy csepp rugalmasság nincsen bennük, ráadásul nem értik, hogy neked most Ákos az első, pedig ahogy látom nekik meg az ő gyerekeik az elsők. Azt meg egyáltalán nem értem, hogy Ákost miért nem lehet nekik az unokatesóidékkal együtt július legvégén ünnepelni, úgy, hogy időrendi sorrendben kapnak ajándékot a kicsik (nálunk így van anyu nagynénjével). Ez a később nem kell ajándék meg borzasztóan gyerekes hozzáállás. Éljen az anyatigris! (Legalábbis szerintem.)
Jó sok ajándékot kapott Robó, az a bicaj is nagyon klassz, ha jól látom, most még kicsit nagy, de majd belenő.
Ha a pörkök leesnek, akkor már nem is fertőz.
Én sem hragszom ilyenkor, maximum magamra, mert ő csak kíváncsi, én viszont figyelmetlen, és ezért nem ő a hibás.
Nagyon ügyi Ádi, hogy feltolta a kocsit az emlekedőn!
Matchbox tologatás.
Látom, hogy a torna is jól megy, ügyes Benci, hogy már balra is fordult rögtön utána. Látod, menni fog ez, egyre ügyesebb lesz a kislegény, aztán a végén meg leshetünk, amikor mindenkit leelőz mozgásilag.
Ez a hidegben pólós dolog elég furán hangzik, az meg, hogy a gyereket nem öltöztetik fel, egészen ijesztő.
Furcsa emberek. Tapsoláshoz gratula!
Nekem is kéne tornáznom, de olyan lusti vagyok, csak itthon szoktam egyszer-egyszer, de sajna Gabi nem igazán hagy (könnyű arra fogni, aki még nem beszél, hogy védekezzen, nem igaz?
).
Sikerült alvóhintát venni?
A kiwik tényleg furák ezzel a nem felöltözéssel. 2004.07.19 09:02
.Sokkal kényelmesebb lehet neki így rövidebben.
.
.Hami tényleg stramp kiscsaj, semmi levertség, semmi láz? Doki nem mondott különösebbet?Azért elmentettem a homeós bogyeszek nevét.Most Robón is jött ki pár pötty, de nem tudom, hogy csípés e vagy az először kapott joghurt mellékhatása?Puszi Hamibébinek
.Dinnyés kép nem készült?Úgy megnéztem volna mindenevő Botit ahogy az új ízzel ismerkedik
.
. megértelek, hogy néh a rokonokból is sok, jó lenne eltenni belőlük a szűkebb időkre.Azért gyere néha, mert hiányzol ám!Babakocsi tologatás nálunk is megy, csak még járni nem akar a fiatalember
.
.Emma nagyon édi az új rucijában, láttam ám a fotót
.
. de gondolaom azóta otthon már nagyon aktív a kisasszony
.
2004.07.19 09:49

Azért vagyok, csak olvasó üzemmődban, főleg, hogy nálunk nem történik semmi
Csak telik az egyik nap a másik után.
Beintett a kisasszony, már mászik, megfordul vele, és félig ülő helyzetbe is tornássza magát, ami nem kis mutatvány hasig érő gipszben
2004.07.19 09:50
2004.07.19 10:12
A képek tündériek, eszméletlen, hogy már egy éve megszületett az első topicbaba
olyan furi...
2004.07.19 12:25

És milyen kék szeme van! Tényleg nagyon ügyes hogy ilyen korán elindult
Mert mi is most fogjuk különtenni Bencét, kíváncsi leszek hogy ő hogy viseli majd. Meg én...
De nem mozdulhat el ha így mozgolódik benne? Bence is aranyos a képeken
Ha már egyszer külön szobája lesz, fel is tudjuk állítani

Büszke lehetsz rá!
azért itt már minden baba jóval előtte van és ők is rohamosan fejlődnek szerencsére
De talán majd beszédben, most arra gyúrunk

Ennyire sírt a hajvágás alatt? Szegényke. Bence nem sír, csak állandóan forgatja a fejét hogy megnézze mi zümmög a fülébe
Mondjuk nálunk így is kétemberes munka, mert azért közben eltereljük a figyelmét hogy gyorsan végezzünk. Mi is épp tegnapelőtt nyírtuk, nagyon cuki lett, kis kopasz, hozzá meg szép barna a pofija
Csak most nincs friss képünk róla, mert egyre nehezebb fényképezni (is)
2 dl-t simán lenyomott egyhúzásra! Ma reggel pedig barackturmixként kapta
Így már egy kicsit én is megnyugodtam, mert kicsit aggódtam hogy nem kap semmi tejfélét, a joghurtot próbáltuk, tiszta pöttyös lett tőle, úgyhogy még várunk vele. Addig is marad a tápszerturmix
Most tiszta heppi vagyok hogy legalább így iszik tápszert délelőtt. Aztán van ebédre főzelék, uzsira gyümölcs és este a tejpép. Mellette viszont rengeteget iszik, napi 5 dl gyümölcslét, de van hogy 7-8 decit is. Gondolom ezért sem eszik annyit, mert ez eltelíti a pocakját. De erről már nagyon nehéz leszoktatnom, kicsit elcsesztem hogy nem vizet kapott az elején
Ritka az ilyesmi! A barátnőm kisfia 9 hónaposan esett át rajta, magas láz, lázgörcs, még kórházban is voltak. Én eddig ezért úgy gondoltam hogy jobb ha minél később kapják el a gyerekek, de így hogy van már ellenpélda is, nagyon örülök neki és talán nem fogok parázni ha nálunk is eljön az ideje.
mert nekem majd mindenképp kell, bizti én is így fogom kúrálni Bencit. 
Gratula Ádibádinak a kocsitologatáshoz, nem semmi! Azzal meg ne is törődj hogy mi lesz ha elmennek a rokonok, majd ráérsz akkor is ha már elmentek
Amúgy tapasztalataim szerint csak 2-3 nap amíg megkergül a bébi aztán szépen vissza lehet állítani őket a megszokott ritmusba
2004.07.19 17:04
Hivlak majd egyébként, mert tegnap estére szétnyilt a cipöcske
Amúgy drukk a szerzödésiráshoz, a költözést meg ebben a kánikulában nagyon nem irigylem.
Pláne, hogy vasárnapra esik majd
Megnéztem a képeket, nagyon aranyosak. Jót nevettem azon a képen amikor apja joghurttal itatja, mi már megállapitottuk, hogy az etetös képeken a felnött mindig nagyon komoly, annyira koncentrál

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint