Először is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk Ákosnak

Képeket várjuk ám! Természetes, hgoy könnyeztél, szerintem én is fogok, amikor eljön a nagy nap
Zsizsa,
integetéshez gratula
Zsoltika is sokat szopizik még. Ezért is iszik mellette kevés folyadékot
Kellemes nyaralást a Balatonon!!! Cory,
még szerencse, hogy Balu jót alszik. Zsoma hogy áll most fogilag?
Zsófi,
pólyás Benci
Ügyesek vagytok, hogy már ilyen sokmindent tud a kisfiad! Ann,
hú ez a vigyor! Édes nagyon Hami a csattal a hajában
Meme,
fényképező
Hogyan lopták el? Csak nem betörés volt? Vera,
tegnap persze kifelejtettem, de nagy-nagy gratula Bencinek a fogacskákhoz
És leginkább ahhoz, hogy ilyen szépen nyűgi nélkül növeszti őket
Klarissza,
merre vagytok? Hazaértetek már? Ha igen, jelentkezz!!!
<font color="0000ff">Nálunk meg a fölső fogak jönnek
Most már teljesen egyértelműen látszik a bal felső fogacska, szép fehér kicsi foltocska 

Szerencsére a szopinál még nem érzem
A különalvás pedig nagyon jól sikerült
Zsoltika háromnegyed 10-kor aludt el szopival (ilyet nagyon régen csinált, mindig úgy alszik el, hogy énekelek neki, és még ébren beteszem a kiságyba). De hát most így sikerült, és legközelebb pontban 3-kor ébredt
Akkor néhány korty szopi, és már aludt is vissza. Kiságyba zsupsz bele, én vissza a nappaliba, és negyed 8-ig szunya 

Különben szomjas lehetett, mert én is az voltam hajnalban
Igaz, egyszer kelni kellett, de ez még mindig jobb, mint eddig bármikor. Én vezetek szopinaplót, és visszanéztem jópár hetet, de mindig több ébredés volt éjjel. Általában 1 körül és 4 körül volt szopi, aztán 7-8 körül és akkor még egy kicsi alvás (vagy nem alvás
) És ez még jó éjszakának számított! Szóval minden szempontból jobb volt így. Ma megint kint alszunk
Csak az a baj, hogy ez a kanapé kihúzható része tulajdonképpen vendégágy, kettőnknek a férjemmel picit kicsi. Majd meglátjuk, mi lesz. Most ebédelek gyorsan, amíg még alszik Zsoltika
Puszi:
Gabi</font>