). Ja es asszem Andy78 is Markkal
orsoly
2003.05.01 11:09

A kocsi nálam lesz.
Nálunk is (igaz, 3,5 hónapos kora óta szinte állandó jelleggel, most egy kicsit jobban). Már a héten azt hittem, hogy valami kis hólyag van a fogacskájánál (látszatra), erre aztán tegnap kiderült, hogy (mivel a két kis felsö örlöfogai jönnek) a fogon lévö inydarabka válik le, azt néztem hólyagnak. Hát elég fura, meg erröl azt is el tudom hinni, hogy azért fájdalmas is lehet. 

2003.05.01 12:15
2003.05.01 16:50
2003.05.01 18:32
2003.05.01 19:05
2003.05.01 19:17
!
. Az le lesz foglalva. Teljesen megértem a kengurus mamikat, és szerintem mindenképp plédezni kellene. A babakocsit sem bírnák a babák szerintem végig, legalábbis Lili biztos nem. Bízzunk a jó idõben és legyen az elsõ helyen a Margit sziget, mondjuk a zenélõ kútnál gyülekezve, ha pedig jelentõsen romlana az idõ, akkor kedd este megbeszéljük. Jó lesz így? 5-nél tovább nem hiszem, hogy tartana. A séta talán azért sem lenne jó, mert akkor beszélgetni sem tudunk rendesen, ráadásul 14-en nem hiszem, hogy normálisan tudnánk közlekedni. Szóval a jelszó: Piknik
. 2003.05.01 20:29

2003.05.01 20:45
. Azért nem láttál, mert mi bementünk szaunázni - oda ti nem jöttetek. Az öltözõben sem láttalak, lehet, hogy addigra elmentetek???

2003.05.01 21:17
És remélem nem jön közbe semmi. 2003.05.01 21:26
2003.05.02 07:38
). Úgyhogy Ádám hosszúujjú pólóban és hosszúnaciban volt egész nap, de nem zavarta. Az arca jó barna lett, de nem égett le, mert már volt egy kis színe, és egyébként sem pirulós fajta, mint ahogy a családból senki sem.
. Viszont ez a Magrit-sziget tényleg jó, mert a férjem nagyon közel dolgozik, és még ha nem is tud minket autóval hazafuvarozni, akkor sem kellene egyedül mennem haza. Csak az aggaszt egy picit, hogy babakocsival hogy jutol el odáig. Mert a Mikkamakkába a hordozókendõ/kenguru megoldást választottam volna, de szabad téren nem vagyok hajlandó a kisfiam popóját cipelni. Lehet, hogy elõkapom a sportbabakocsit. Szóval, azért kérdõjellel mi is szeretnénk felkerülni a listára
. Hátha most összejön... 

! 2003.05.02 08:40

lesz!
), aztán leteritjük a plédeket, és mindenki le tud a babával ülni. 

)! 

2003.05.02 08:44
2003.05.02 16:38
2003.05.02 18:12
Hi-hi
Akkor még nem láttátok Danit
Én tuti keveset fogok ücsörögni. Viszont én nem az Árpád-híd felõl tudok menni, mert 79-es trolival könnyebb a közlekedés a Jászaira, onnan pedig a szigetre. 2003.05.02 18:43
)
Szóval én csak reménykedem
2003.05.02 19:23
2003.05.02 20:17
2003.05.02 20:22
2003.05.02 21:33

Mi nem megyünk sajna... na segond.
Csakhát addig nem mertem kinyitni. Addig viszont be se takartam amig rendesen el nem aludt.
Hason a popóját emelgeti és kúszik hátra, de elõre akar
(bár ezt mintha már irtam volna) Ülésbõl próbál négykézlábra állni, csak még nem tudja magát megtartani, de azt hiszem akkor lesz jaj nekem, ha elkezd mászni
, bár amúg nem ül fel magától addig szerintem ez a veszély nem fenyeget.
Állandóan állni akar. Ha fel akarom húzni ülésbe fekvésbõl, hogy az ujjamat fogja (merthogy õ húzza fel magát) akkor befeszíti a lábát és feláll. A felállást persze csak és kizárólag a fürdõkádban akarja gyakorolni, ahol mindig kicsúszik a lába alól a talaj peszre. Kiságyban meg nincs csak aludni rakom be, akkor is úgy, hogy már elaludt. Nagyokat kacag. Ma pl. anyu szedett egy hatalmas csokor orgonát. Ahogy rázta le róla azt a néhány bogarat a gyerek olyan hangosan elkezdett nevetni, hogy szinte a könnye is kicsordult. Aztán ott ráztuk neki az orgona csokrot és úgy röhögötünk. A gyerek az izgõ-mozgó orgonát, mi meg õt
Betermelt nagyon sokat a kajcsijából. Répa, bugonya, kis karfiol. Villával nyomogattam össze, hogy apró darabok legyenek benne. Érdekes módon igy megeszi! Sõt mi több, egy darabkát sem bukott vissza belõle!!! Sõt, ma nem is bukott

De jó, erre most jöttem rá
2003.05.02 22:07
. 

! Tegnap beszélgettem egy lánnyal, akinek 4 gyereke van (igaz, én egyet sem néztem volna ki belõle, olyan kislányos volt). Õ akkor kezdte a fõiskolát (tanítóképzõ), mikor terhes lett az elsõ gyerekével. Megszülte, aztán jött a következõ, aztán a következõ, 15 havonként szült. Csak egyszer halasztott, most a legnagyobb gyerek 7,5 éves, a legkisebb 2,5. Megvan a diplomája, elvégzett még valami tanfolyamot is, és szeptemberben kezdi a gyógypedagógiai fõiskolát. Szóval tanuló anyukák, ne csüggedjetek, van remény! Én is új erõt kaptam, már utána is néztem egy-két dolognak, ami érdekel
. 2003.05.03 09:23
Szénanátha szerû tüneteket mutat. Szegénykém eléggé szenved. Bár - öröm az ürömben - éjjel tud aludni. Egyelõre porszívózzuk az orrát, de a szemével nem tudunk mit tenni, amikor nagyon vakarja. Hétfõn visszük dokihoz, hát remélem ad rá valamit, mert jó idõben továbbra is sokat szeretnék vele a szabad levegõn lenni. 2003.05.03 14:59
. 2003.05.03 17:10
- ügyes a Gabcsi!!
Remélem kiheveri a dolgot. 

2003.05.03 18:28
2003.05.03 19:24
). Tetszett, hogy szinte egész nap a friss levegõn voltunk, lehet, hogy ezért de teljesen átaludta ott az éjszakát. Ma pedig belecsöppentünk egy 40. házassági évfordulót ünneplõ kerti partiba ott a közelben. Nagyon édesek voltak az ünnepeltek (párom nagybátyjáék) látszik rajtuk, hogy még mindig szeretik egymást. Nekünk is minimum ennyit kívántak, cserébe mi is nekik még egyszer
. Szóval jó volt, meglepõ módon Lili is elég jól bírta az utat. Oda felé 2 órát, haza felé pedig 1 órát aludt a kocsiban. Ja és kaptam egy csokor tulipánt és orgonát a közelgõ elsõ anyák napom alkalmából
.
), aztán majd letelepszünk egy félig árnyékos helyen.
. Ez csak vicc volt
. Ha tudtok esetleg egy kis inni vagy nasizni valót is hozhattok. Próbálok majd megint sütni én is valamit. Szerintem akkor ne a zenélõ kútnál gyülekezzünk, hanem akkor ott a parkoló közelében. Az elsõk biztosan találnak majd egy jó helyet, ahol szem elõtt lesznek. Aztán majd letelepszünk és elfoglalunk egy fél hektáros helyet
. Aprópó lehet, hogy erre már területfoglalási engedély is kellene

? 2003.05.03 21:08
2003.05.04 06:25
2003.05.04 09:50
2003.05.04 11:22
Én kaptam a kisfiamtól egy cserép fokföldi ibolyát. Jó azért apája is besegített neki az ajándékozásnál. Ja, és a dalhoz hûen, hajnalkakasszóra ébresztett hajnali 3-kor. És a nagy nap örömére 5-ig nem is akart visszaaludni, utána is csak 6-ig. Mondjuk nem sírt, csak dumált. Remélem ez nem lesz rendszer. Lehet, hogy túl sok cucc volt rajta.
Ez normális? Ma nem mertem neki adni, lehet, hogy emiatt éjszakáztunk?
2003.05.04 11:47
Remelem hogy jo ido lesz.
Szuper ez a terkep! Natan le mer mar maszni a pledrol?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|