2004.12.11 23:07
2004.12.12 00:15

Vírus remélem jó messzire elűzve az ünnepek alatt.
Kérdeztétek a szilvesztert, hát én úgy tudom apa két-három haverjával jön hozzánk rötyörészni meg tévézni, barátnőim próbálnak szervezni valamit itt Miskolcon, de ha nem megyek valszeg Pesten maradnak
Az biztos ha valami jó kis számot hallok úgy be tudnék indulni valami jóféle buliba

Férfiak...
Kincső csodagyönyörű baba
Nagy gratula a forgáshoz!!! Milyen régen volt már amikor mi is ennek örültünk, hogy már meg tud fordulni. Hogy elment az idő, de kár....
Üdv közöttünk
Valaki írta valahol
úgy tudja a gyerkeivel megetetni a zölséget, hogy mindenféle zöldet, amit meg nem ennének, megfőz puhára levesnek, összeturmixolja és tejszínnel behabarja, lehet elmélkedni mennyi vitamin marad így meg benne, de hát ha így megenné az is valami
2004.12.12 03:24

2004.12.12 08:50
2004.12.12 09:22
Biztos vagyok benne, hogy imádták a gyerekei, unokái, dédunokái és, hogy ő is nagyon szeretett titeket. 2004.12.12 10:01
Egyszer megpróbálta, azóta sem nyúl gyertyaláng felé, ez a mi nevelési elvünk

nem tiltjuk neki azt ami nem életveszélyes, én figyelmeztetem, ő meg belenyúl
ez van nálunk
Egyébként meg Rebivel értek egyet!
de hát ez van én tervezek, reménykedek, de mások ezt nem veszik figyelembe...
ezért nem mertem venni neki idáig... ti erről hallottatok valamit? 2004.12.12 10:12
Köszi a kedves szavakat
2004.12.12 12:21
2004.12.12 12:55
Úgyhogy nem lett a tanulásból szinte semmi, mert rohantam hozzájuk, mikor szóltak! De nem akkor szólnak, amikor hányt a gyerek, hanem mikor a 2 rend ruhája elfogyott! Szerintetek mit lehet ilyen szituval kezdeni?!Adjatok egy kis segítséget, megtépjem vagy ne a nagyit! Tegnap ugyan nem csináltam cirkuszt, mert fontosabb volt, hogy megnyugtassam Matyit,de ennek még lesz folytatása! Anyósom és apósom bűnbánó arcát látva! Hát fogalmazom a mondókámat!!!
érte!
2004.12.12 15:23
Mindenkinek köszönöm a meleg fogadtatást nagyon jól esett.
Bpildi: köszi az ötletet igyexem minél több krémlevest csinálni mert Ákos egyedül a leveskében eszi meg a zöldséget csak éppen az a bibi. hogy nyersen semmi még egy falat almát sem
se gyümölcs se zöldség....(főként tészta tésztával paradicsomos lötyivel és rengeteg sajt ...aminek mondjuk örülök. pedig a nővére kilószámra eszi a gyümölcsöt és szinte minden zöldséget imád még nyersen is. Na jó nem ragozom tovább.. majd lesz valahogy. Nem egy beteges vérszegény kiskölyök talán nem is hiányzik neki annyira mint amennyire én aggodok. Dehát ez a dolgom
A Stérimart csak azért mertem ajanlani mert nekem ez tünt a legszolidabb megoldásnak (én a gyerek orrának kiporszívózásától vagyok rosszul soha nem is tettem.) Viszont ezt a sprayt a lányom kicsiként is saját magának is fujta kicsit sem fájt neki. talán csak annyit, hogy az orra elött én mindig fujtam a levegöbe egy kicsit, hogy ne legyen véletlenülse beragadva vagy ilyesmi. nem olcso tényleg de nekünk mindkét gyereknél bevált. Zitus: néztem a profilodban Matyi már elmult 1 éves ...szerintem a húsilevessel nincs semmi gond.A nagy lányom azzal kezdte a rendes ételre szokást mert semmi neki készült pempicskét nem evett meg. Pedig annak idejen nem , hogy egy évesen de mi 6 hónaposan kezdtük a rendes kajákat.(védőnői utasításra...ez volt a megszokott) Csibém is és Ákos is 9 hónapos koráig szopizott is. (bár gőzöm sincs, hogy miből
)Szoval szerintem a leveskével tuti nem volt gond elég könnyü kaja is. Talán a krumplis tészta volt neki egy kicsit nehéz, ha még nem szokott hozzá.
de ne bántsd az anyósodat tuti, hogy jót akart csak és nagyon meg is ijedhetett talán csak annyit kéne mondanod neki, hogy legközelebb beszélje meg veled, ha valami uj dologgal akarja megkinálni a kicsit... én tudom, hogy nehéz mert nagyon bosszan, de tedd össsze a kicsi kezed, hogy elviszi egy kicsit , hagy tanulni vagy segít ezzel. Egyátalan, hogy érdekli és szereti a kicsit. Sok olyan nagymamáról hallok aki szarik az unokájára, a gyerek már egy éves de még nem ült az ölébe, vagy oda se vigyék a gyereket, mertösszetör valamit....blablabla sorolhatnám.
légy egy kicsit megértő még, ha jogosnak is érzed a felháborodásod. Biztosan hagytam ki valamit amit még akartam , de majd talan este még lesz kicsi idöm. Hali: katianyu2004.12.12 15:32
2004.12.12 16:43
)
Először Vencelínót ismertem fel, de mire feltekintettem, már el is hagytuk egymást.
), hazajöttem, etettem, és most Kispapi vitte sétálni a lurkót, úgyhogy még szusszanhatok is
nem is tudok nagyon okosat írni, talán nem is kell. De tetszik Katianyu felfogása az őrangyalokról.
Jó kis teljesítmény
2004.12.12 17:06

2004.12.12 17:15
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
Két éve sógorommal beúsztunk Bibionénál a tengerbe vagy jó 200méterre, olyan csendes volt a víz.De láttam már olyan filmet is a Nat.Geon, hogy mennyi fehér cápát fogtak ki már a Földközi tengerből, meg Horvátországban is a halászok. 2004.12.12 18:44
2004.12.12 18:46
behúzott kézifék
2004.12.12 18:47
2004.12.12 20:07

Nagy nehezen sikerült venni egyet az Auchanban
az egyik árustól.
Hááát, kíváncsi vagyok, kinek a szeme bírja tovább; szerintem mihelyt elmentünk Tőlük, azonnal leszedik

2004.12.12 22:05

2004.12.12 23:56

innentől kezdődik a "vége a békés időszaknak" korszak 
Ami a "Mérgező szülők"et illtei, kispapi is alapműként tiszteli, s sajnálja, hogy az illetéke kezébe hiába adná
szerintem egy 10ig való számolás után mondd el, amit szeretnél, egyenesen. Család vagytok, el kell fogadják a te szabályaidat! Lehet, hogy Katianyunak van igaza, és nem kéne lehurrogni, szerintem ez vérmérséklet kérdése. Én a déli típusba tartozom
Tejcsi ügyben meg bátran javasolom a homeopátiások közül az Urtica Urens-t 5ch reggel-este 3golyó. Nővéremnél, nálam is bevállt.
Nekem úgy tűnik, mintha kistesó lenne készülőben nálatok? Dorka tudod, hogy mindent tudás birtokában van, szóval tessék venni egy tesztet, és gyorsan beszámolni nekünk az eredményről!
Remélem romantikus estétek volt kispapival. Boldog névnapot last minute is
), mivel amit lebeszéltük közben eladták, de talán kárpótlásul téligumit, vagy további "árelőnyt" kapunk. 2004.12.13 08:35
, de egyelőre nem tervezünk kistesót az elfoglaltságaim miatt. Bár nagylányságom még mindig várat magára (pedig már 4 hónapja nincs tejem), doki azonnal megnézte, és nincs kisbabó sehol. 

2004.12.13 08:36
Én szívem szerint nem adnám el, de a férjem egy erősebbet szeretne, az ő vezetési stilusának ez nem elég. szerintem meg igen. 2004.12.13 10:20
Most már jókat szeretnék írni, ezért maradt le a rólunk szóló beszámoló. Nem mondom, hogy már nem jut eszembe a "barátnőm", de kezdem túltenni magam a dolgon
Én már beedződtem, bár még néha én is ki tudok akadni, hogy kérek valamit, de csak nevet rajta. Nálunk Dorkánál van a gond. Az egy dolog, hogy azóta szereti a gyerek az édességet, amióta ő tonnaszámra hozza neki, de hogy mindig ajándékkal lássa el, az már sok.Ha pedig ünnep van, mindenkit lekőröz, mintha ez egy verseny lenne: ki vesz több ajándékot a gyereknek
És persze hogy el van kapatva, alig bírom visszanevelni
Jaj de jó!

2004.12.13 10:42
édes lehetett a kiscsaj!

Remélem nem lesz nagy tolongás. Ez minden IKEÁ-ban így van most?
Erre alányom csak hajnali 3-kor aludt el, 12-e hajnalban, Mashuval síkidegek voltunk, főleg mivel neki munkája is volt. Reggel ébredtünk, de Mashu visszaaludt, miközben öltözködött és indult volna kávét gyártani, végül reggeli sehol, én meg itt bőgtem egy ilyen hülyeségen
Nagyobb bajom sose legyen!

Remélem megnyugtat minket, hogy nincs baj.. Láz nincs, csak ez a köhögés, meg orrdugulás durva...
Szegénykének a sok törölgetésől, már tiszta piros
2004.12.13 10:50
) és csináltattam szexi, művészi pocakos képeket Mashu szülinapjára.
2004.12.13 10:54
de ilyesmiket csinál a srác
Még biztos nem került be a mama-táblába, egyébként meg én is elfeledkeztem róla

2004.12.13 11:06
Néha én is olyan apróságon bőgők. De legalább utána megnyugszom, biztos sok stressz jön ki egyszerre. 2004.12.13 11:47
Hozzáteszem azért sokan kihagynak egy-egy fokot és mégis tanulási zavarok, diszlexia nélkül élik életüket... 2004.12.13 12:10
2004.12.13 12:33
most meg olyanokat találok amiket pihentetni kell napokig + sütés után még a díszítés elött is 3-4 napot. Érdekelne valami egyszerübb, ha tudsz kérlek segíts!
Nem félt a Télapótól? Ákos meglátta és helyből felmászott az apára ami nem kis teljesítmény, a férjem majd két méter. Úgy megijedt.

2004.12.13 13:17
ja, és a képeket is megnézegettük, Dorka igazán szép nagylány lett, és azok a barna fürtök, imádnivaló

Mindenki nagyon szép!
2004.12.13 14:58
) 2004.12.13 16:02
Nem merek menni.

2004.12.13 16:09
! Hanna náthás
Jobbulást neki! Szerintem jó ez a kép,bár elég útlevélképes komolyság van az arcotokon
Vagy ez már az a stádium volt,amikor nehéz bármilyen fejet is vágni??? Az mindenesetre látszik,hogy csini voltál,csak kár,hogy beleolvadsz a háttérbe
2004.12.13 16:52

ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!
Mi azért mindig megbeszéljük ha eltérő a vélemyényünk és az sokszor előfordul főleg a gyereketetés, nevelés terén. Sose értette meg miért nem kell teáztatni, miért várjuk meg a 6 hónapot a hozzátápival, miért nem etetem gyulai kolbásszal, mikor sógorom már azt rágta félévesen
De mikor már sokadszorra magyaráztam el neki, úgy tűnt megérti és nem erőlteti a dolgot, tőlem kérdezgeti mit adjunk neki enni, mit ihat, mikor kaphat egy falat kindercsokit
Szóval maximálisan tiszteletben tartja az én akaratomat. Anyukámék is, de már kaptam azért rajta őt is a gyerek szájába pombar macit dugni.
Az biztos, hogy nem sikerült a nagykönyv szerinti hozzátáplálása, de én maradtam a megérzéseimnél, és ez még mindig bejött.

2004.12.13 17:03
bár a férjem imádja a japán kaját, sushival az élen( én utálom). Szokott itthon is csinálni. 2004.12.13 17:07
2004.12.13 17:21
Gyógyulgassatok mihamarabb. Annyira édes ez a kép! Biztos szuperek lesznek az idei képek is.
Köszi a receptet, pont gondolkodtam rajta, hogy idén majd én is sütögetek valamit. No, majd meglátjuk mi lesz belőle, mindenesetre elmentettem.
Gratula a fogacskához!
Már csak leülni kéne megtanulnia. Mert sokszor feláll, nézelődik, majd elkezd sírni, amíg le nem tesszük, majd fél perc múlva újra álldigál. 2004.12.13 17:43
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint