Andi!
Én sehol nem viszek bevásárlókocsit, mert nem tudok két kocsit tolni. Eddig még nem gyanúsítottak meg sehol, de ha bárki szólna, akkor megkérném, hogy mutassa meg, hogyan lehetne megoldani a dolgot.
Én csak akkor takarítok, amikor a férjem nincs itthon. Ha itt van, akkor zavar, nem tudom, miért
. Réka!
Szerintem is felesleges anyatejen kívül mást adni a babának, hasfájásra pedig pláne hülyeség az almalé!
Zsuzsi!
Hogy álltok a tortaevéssel? Van még? Szívesen besegítettem volna
. Én ma palacsintát sütöttem, nagyon fincsi lett.
Évi!
Szerintem a nadrágok, szoknyák hamarosan jók lesznek rád, a blúzokkal még várnod kell. Amíg szoptatsz addig így maradnak
! Egyébként mit akarsz a szülés után 3 héttel??? Írtam ma SMS-ben, hogy beszéltem a Verával. Irigylésre méltó könnyű szülése volt ( a férjem szerint 'igazán megérdemelte' és én egyetértek), mondtam is neki, hogy én is ilyet akarok legközelebb
! De legalábbis hüvelyit szeretnék... Elli!
Én a helyedben leültem volna a lépcsőre szoptatni. Inkább ez, mint a rohanás.
Kangi!
Levinek kb. 3 hónapja a jobb szemfoga helye a legduzzadtabb, fogak még sehol. Majd tájékoztass, hogy nálatok mi van, nehogy már csak nekem legyen rendhagyó gyerekem.
Myssnia!
Sétáltunk Brokkolival az épülő lakóparkod felé és most az van kiírva, hogy átadás 2003. IV. negyedév. Most nem 2004? Ezek állandóan változtatgatnak? Eddig Gesztenyés lakóparknak hívták, most Napfürdő Lakókert.
Te mikor költözöl előreláthatóan? Még egy évig maradunk itt legalább, tehát kb. 5-10 percnyire fogsz lakni Tőlünk. Én örülök
. Brokkoliék hamarosan elköltöznek akkor kivel fogok sétálgatni a környéken? Ha jön a védőnéni megkérdezem, hogy van-e hasonló sanyarú sorsú kismama a környéken, aki szívesen barátkozna hasonszőrűvel
. Urszila!
Úrinőséghanyatlás, babpucolás
. Járóka: még soha nem gondolkoztam azon, hogy melyik a jobb. Mindkettőnek megvan a maga előnye. Nekünk nem volt választási lehetőségünk, mert ajándékba kaptunk egy hálósat, ráadásul jó nagyot, mert ikrektől kaptuk.
Levit nem lehet egyedül hagyni többé a babakocsiban, ugyanis feláll (!) benne és sajnos csak 3 pontos öv van benne, nem 5 pontos. Most azon agyalunk a férjemmel,hogyan oldhatnánk meg,hogy ne tudjon felállni. Van valakinek ötlete?
Kispapa szerint Levi most olyan, mint egy részeg: négykézláb dülöngél és érthetetlenül gagyog
. Pusza mindenkinek, Virág és Levi

Most dumál az ágyában. Bárcsak elaludan magától, ügyesen. Már nyekereg is.