Minden fejfajosnak jobbulast, valoszinuleg ide is jon a front, nekem ma faj de nagyon
Duda,
Natinak jobbulast, hatha a kontrolon mar jobb lesz es tisztabb lesz a tudeje!
Egyebkent en miota a kicsim megszuletett es hat husilevest imadja, de a leveskockat itt nem nagyon ajanljak ket eves kor elott
Jaj es egy amit Balazs imad, cukkinit megdinsztelni keves vajban, so, szerecsendio, bors egy csipet, felengedni vizzl, bele kockara vagott krumplit, 3-3 aranyban, majd ha osszefott botturmixolni, bele finom sajtot,(kamping, maci). Ket tanyerral meg tud enni belole!
Ugy unom mar ezt a fozocskezest!!!!!!!! Ti nem?? Megha van is idom(altalaban nincs), de hat kitalalni minden napra delben este, mar az agyamon jon ki!!!!!!!!
Kuha,
Letoltom mindig a recepteket amit irsz
Nyulne,
Megakadt a szemem a tesztas recepteken is, egybol kimasoltam!
Bar nalunk fiuk husosak, mindig kell valami husi az asztalra!
Elhiszitek, hogy Balazs kieszi Matthieut??????????? Pedig igaz!! Mar 11 kilo a nagylegeny!!
Ayse,
Jaj de jo program lehetett es erdekes is!
Nyulne,
Mint mindig kacer a kislegeny!!
Ancsi
Jobbulast
Majola,
Drukk, hogy Anna jobban aludjon!!!! Julcsi, hat le a kalappal, ha mar igeket is megfeleloen hasznal!!!! Kis okoska!!
Totka,
Nagyon ugyes vagy, gratula!!!!!!!!!!
Rokica,
Nagyon varom a hireket, mi van veletek!!
Ket jo hir is ert mostanaban!! Az egyik, hogy fizuemelest kaptam
Bar egy kicsit huzos lesz a dolog, hiszen van egy vallalatunk, amit ugye at kell helyeznunk, de elmegyunk az ocean melle!!!!!!!!!!!!! Most ket es fel oras az ut oda, hat kozelebb szeretnenk lenni. Jo sok ideje torjuk mar a fejunket ezen, de most minden osszealt! Ferj haverja talalt megfelelo helyet a vallalat szamara es "csak" 20 km-nyire az oceantol!!!!!! Capbreton, ahova mindig szoktunk menni nyaron!! Gyerekeknek is kineztem mar a sulikat es annyira sok program, jatszohaz, fedett medence, szakkorok, kiallitasok, szinhaz minden van! Ugy orulok, bar ferjjel ugy beszeltuk, megvarjuk, amig a kicsim harom eves lesz, hogy ne kelljen dadat valtanunk es mar az oviban kezdje az uj eletet
Ancsi,
Jo a bicajos kep, nekem is ilyen a szijazasa az ulesnek!
Totka,
En is szoktam bicajozni a gyerekekkel, Balazs imadja!
Benianyu,
De jo, hogy kijonnek beoltani, szerintem is sokkal nyugodtabb lehet igy a legkor!
Beni hogy viseli az ovit???
Ki irt fankrol?????????????? Ide a recepttel legyszi, en mindig bodagot csinalok, mint anyum mondja
Aniko