Nekem is kéne bevinnem a gyerkõcöt a melóhelyre, de mindig halogatom. Egyrészt tök erõs légkondi van, másrészt félek, ha 1000 ember lerohanja, mit fog szólni. De azért beviszem lassan.
Egyébként ma extra nyûgös a gyerek. Nem tudom front van, vagy 2 nap alatt elkapatták a nagyik?
Manó
Gergõ 2 napja a pelenkázón adja elõ a hasravágódást. És azzal a lendülettel söpör is le mindent
Ali bírom ráadni a pelenkát, gyorsan a kezébe kell nyomni valamit. Szilcsike
Azért 8 óra az nagyon kevés. Úgy tudom, 13-14 órát kéne aludniuk egy nap. Persze vannak kisebb igényûek is. És amúgy jó kedvû? Mert az enyém õrjöng, ha nincs meg a napi alvásadagja.
Ja, én azon akadtam ki, amikor az egyházi esküvõ elõtt volt okítás. 3 óra hosszáig tartott és a 3. órában már a hüvelyváladékról volt szó, hogy hogyan segíti a fogamzásgátlást
Anyagiak
Hát igen, szerintem a gyest a 3. évben már kevesen engedhetik meg maguknak. Vagy jön a kistesó, vagy vissza a melóhelyre, ha lesz még egyátalán. Én azokat nem értem meg, akik tele vannak lovettával és mégis beadják a gyereket pár hónaposan a bölcsibe a karrierjük miatt.
Lányok
nekem azt mondta a védõnõ, hogy banánt csak keveset adjak, pár ujjnyit, mert valamibõl sok van benne (kálium?) ami megterheli a picik veséjét. Most akkor hogy van ez?
Megyek takarítnai. Nem is rossz néha rendet rakni, találtam egy csomó étkezési utalványt, mehetünk vásárolni
Judy és Gergõ

. Szerencsére akkor nincs semmi komolyabb baja. Mi Noémivel kínlódtunk rengeteget kaki ügyben, mikor 15-18 hónapos volt. Mindent megvontunk tõle, ami egy picit is fog (kakaó, csoki, alma, répa, banán stb.), mégis hónapokig szenvedtünk. Volt olyan, hogy szegénykém a nyakamba kapaszkodott, miközben kakilt, és visított, hogy "nagyon fáj, nem akarok kakilni". Sírt szegénykén, én meg vele együtt, hogy nem tudok rajta segíteni

! Azért nagyon remélem, hogy nem veszett el útközben...