A"hízós téma" alkalmából felzabáltam egy csomó sóskekszet, nagyon nem kellett volna, de nem tudok most emiatt bűntudatot érezni.
Már egy hete tartottam magam a jó kis egészséges étrendemhez, erre most...kellett a páromnak sóskekszet vennie!
Úgyhogy ezennel megalapítom a Majd Fogyózni Készülők Táborát, továbbiakban MFKT.
Aki akar, csatlakozzon, majd szülés és a szoptatás után hemzseghetnek a jobbnál jobb ötletek
bár reménykedek benne, hogy ha a hormonok miatt jött föl a nagyja, a hormonáradat elmúlásával le is megy legalább a felesleg 3/4-e.
Nem tudom, szülés után fogom -e még szedni az elevitet, ha szedem is, akkorra viszont elraktározom a 2naponta 1szemes ötletet!
Már én is hiszem, hogy hízlal és Lilla is óriásbabynek készül,bár ma a doki azt mondta UH-n, hogy most 28 hetesnek felel meg, bár a 4D-sen amikor a 27.héten nézték, 29hetesnek látszott, most a 2Dsen 2mm-rel nagyobb BPD-vel (77mm volt ma) 28 hetes? na ez nekem már magas, bár más doki és más UHgép... a lényeg, hogy minden rendben vele!
A fenyegető koraszülés miatt inkább legyen nagyobb őkelme, mint kisebb!
De már olyan jól kitapasztaltam mikor kell pihenni és hogyan mozogjak, hogy szerintem kibírja legalább a 36.hétig odabenn, mindenesetre megbeszélem vele
azt hallottam, az UH által mutatott időpont a szülés várható időpontját illetően pontosabb, mint amit a mensi alapján számolnak.
Szerintetek?
Üdv, Zsófy

A kutya fáját neki, hogy az ember nem ehet már semmit jóízűen.