Mi ma vendégségben voltunk, töki pompi "party" volt. A gyerekek nagyon jól érezték magukat.
Megann!
Nálunk nincs is szél, gyönyörű idő van még most is! Remélem, hogy így is marad, és legalább a húsvéti ünnepeket is ilyen szép időben élvezhetjük.
Anyuékhoz fogunk menni, már pénteken (én még kozmetikushoz is elmegyek egy nagy kezelésre), és csak hétfőn jövünk haza.
Igaz, hétfőn Robi és apukám elmennek a szokásos húsvét hétfői horgászatukra. Náluk minden évben ilyenkor kezdődik a "horgász-szezon"...
Prüntyi!
Sajnálom, hogy te is úgy érzed, hogy nem foglalkoz(t)unk ebben a topikban. De pont ezt írtam, hogy olyan nincs, hogy mindig mindenki hozzászólásaira reagáljunk. És a 2-3 ember nem is kevés, és ha másért, hát miattuk is jöhetsz nyugodtan. Meg persze miattam is, de ha már így felhoztad, és magadat kiemelted, akkor engedd meg, hogy megjegyezzek valamit: azért az utóbbi 1-2 hónapban általában csak ilyen hsz-ekkel jöttél (nem szó szerint idézlek, csak nagyjából, a lényeget) : hosszú szünetek után bejelentkeztél, elnézést kértél, hogy csak röviden tudsz jönni, de nagyon sok dolgotok volt, meg el vagytok havazva. Meg hogy a párod elutazott, meg vettetek új számítógép asztalt, stb.
Ezekre mit reagáltunk volna szerinted?
Érdeklődni te sem érdeklődtél senki felől ezekben a rövid bejelentkezésekben (talán az utóbbi 1-2 hsz-ben), és valszeg néhány taliról, vagy fontosabb "eseményről", "tudnivalóról" is azért maradtál le, mert nem jöttél napi rendszerességgel.
Nehogy félreérts kérlek!!!!!!!, egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy azért, mert nem tudsz jönni minden nap, vagy nem akarsz, teljesen mindegy, akkor az azt jelenti, hogy akkor már nem is vagyunk kíváncsiak rád!!! Egyáltalán.
Megjegyzem, időnként, én is eltűnök egy-másfél hétre, ha jól belegondolok, Totkán, Megannon és Benianyun kívül utánam sem érdeklődik soha senki!!!
Én pl. azért nem érdeklődök soha felőled, mert tudom, hogy Te nem ülsz egész nap a gép előtt. (ellentétben velem). Vannak jó kis színes progijaitok, stb. És lehet, hogy csak napokkal később ülsz újra elé, amikor valszeg már el sem jut hozzád, hogy valaki hiányolt.
Remélem, érted, hogy mit szeretnék mondani, és azt is remélem, hogy azért újra jössz írogatni hozzátok.
Én most azt hiszem, egy jó időre átmegyek "read only"-ba.
Nem szeretném, ha újabb viták alakulnának ki, pláne, hogy érzem, hogy most ezért az írományomért ismét megkapom majd a magamét, ahogy szoktam.
(Amit akár sérelmezhetnék én is, mert akármilyen ilyen jellegű "ügy" kapcsán leírom a véleményemet, az tuti, hogy meg van magyarázva, hogy miért nincs igazam, és a végén még én érzem magam kellemetlenül, hogy már megint "belemásztam" valamibe, pedig csak a véleményemet szerettem volna leírni.)