Bagzer, csak az látja, aki fel van iratkozva. Más nem nézheti meg. Ha valaki illetéktelen feliratkozik, kiirtom, szóval bátran
Ezért ha csináljátok az id-ket, valami ismertetőt tegyetek, vagy legalább a nick legyen a név
és aranyos a fotó, amit feltettél
És tök jó, hogy ti is hallgattok Mozartot
Én ma hallgattam meg először, 10 percig számoltam a a mozgásokat, addig volt vagy 40, azt úgy döntöttem, megszorzom kettővel, mert nem volt kedvem, és kíváncsi is voltam, bekapcsoltam a zenét, Réka lemerevedett az első 1-2 percre, aztán folyamatosan helyezkedett ide-oda, megszámoltam 48 mozgást kb 6-7 perc alatt, aztán a végére megint elhallgatott. A hárfa jobban tetszett neki a fuvolánál
Eszter, jó hallani, hogy minden rendben, eléggé aggódtam én is!
Rékacs, köszi a nyugtatást
csak még egy
A búbok tényleg búbok voltak neked (lekerekített tetejű szabályos búbok, mint a rajzfilmfigurák fején szokott lenni), vagy olyan cakkosak? És akkor nem parázok többet. Ja, és csini a pizsid
naggyon szexi vagy
Én újabban inkább pólóban alszom, meg gergő boxerében, meg van egy pizsije, aminek elöregedett a gumija, és az pont jó, abban
Savitri, lehet így felkötni a babát,mikor még újszülött? nem csak akkor, mikor már tud ülni? Mindenki azt mondogatta, hogy egyféle kötés van, amit lehet újszülöttnél, és az olyan függőágyszerűnek rémliknekekm. mOndjuk én ugye nem voltam tanfolyamon, és nem is tudom, hogy fogok elmenni
Aura, csak gratulálni tudok szokás szerint
ÚGy látszik, használtak az esti kiosztások Era apjának is, meg neked is. És látom, ismét nagybetűs Apa lett
Ja, és én nem célzok inkább frontot, mert akkor tömve lesz minden. Szívesebben venném, ha enyém lenne az egyszemélyes szülőszoba. Bár csinálhatunk olyant, hogy befekszünk a háromágyasba hárman
Na, Katy, én nem kívánok olyant, hogy addig ne szülj meg, mert te már szeretnél, nem? Katy, a szakdoliddal még arra is gondoltam, hogy interjút is lehet csinálni, nem? Esztyx szerintem tökéletes alany lenne a terheskori paráival, nem?
Ez nem gúnyolódás, nekem nagyon hiányzik, hogy nem ír annyit...
Zsuzsi, gratula a szereléshez
És nemhiába, nekünk egyformák szoktak lenni néha nem? Lehet, hgy emiatt írtak ki 13-ra?
Kikocs
a levlistatulaj
35

!