A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Magi!
Ezek a dolgok már komolynak hangzanak.Nekem is így volt Ágotával és éjszaka meg is született.
Szorítok neked!
T.Andi!
Ha beleszolhatok a dolgodba!Szerintem legyen a lánykád napközis mert a pici mellett macerás lesz dél körül érte manni.Ez az én véleményem.Nekem a lányom ezért lett egésznapos az ovoban.
Most voltam Uh-on.Minden rendben van.Tuti kislány!Felhívtam a páromat,hogy akkor most itt az idő és keressünk komolyan nevet,mert az idő sűrget.Még mindig faros.Remélem a hátralévő négy hetett kihasználja és megfordul.
GnéKriszti
gnékriszti

Kriszti,
végül én is a napközi mellett döntöttem, max. néha elmegyek érte hamarabb, ha úgy jön ki a lépés.

Magi,
Nincs félnivalód, persze tudom, könnyű ezt mondani, én is biztos be fogok tojni (bocs).

Lassan indulok a dokihoz, majd írok.

Andi
Vendég

Lanyok!

Koszonom a biztatast.
Meg aludni sem hagynak.
Mindenki most akar jonni es most hiv telefonon.

Nos ha barmi van, azonnal irok, mert a net itton ejjel nappal megy.

Szoval minden keppen irok, ha van valami. Kép

MAgi
Vendég

Magi!
Csak nyugodtan, a barátnőmnél a nyákdugó két nappal a szülés előtt ment el, úgy, ahogy leírod. A bébi úgyis tudja mikor akar kibújni!

Erka
szekera

Sziasztok kismamikKép

Megvolt az első CTG-vizsgálat, kicsit lusta volt Bazsi, de felébresztette a szülésznő, hogy produkáljon valamitKép
jövő héten kell menni megint szerdán, reggel 7:30-ra, remélem, addig még nem babázunkKép

Magi: hu, ez tényleg komolyan hangzik, szorítunk nagyon!! Látom, nem bírsz tétlenül üldögélni, olyan vagy mint én, mindig csinálni kell valamitKép De azért az ablakpucolással vigyázz, nem tudsz valaki mást megkérni? Nem tenne jót, ha nyújtózkodnál, az meg pláne nem, ha ne adj Isten, lepottyannál a székről!!!

Kriszti: hatalmas gratula a kislányhoz, főleg, hogy most már 100 %Kép

Andi: szerintem is jobb a napközi, bár, iskolája válogatja. Mostanában hallani olyan napköziről is, amiben nem is foglalkoznak azzal, hogy pl. meg legyen írva a lecke. Emlékszem, annak idején én is napközis voltam, és mindig megírtuk a leckéket. Annyival kevesebb gond volt otthonra.

Szép napot nektek!!

Lau
36+1
lau

Sziasztok lányok!

CSak nem beindulnak a babák??? Kép Szoritok nagyon!!!! Biztos minden rendben lesz! Még jó, hogy ilyen részletesen leirjátok, mert mire én odakerülök már jobban képben leszek! Kép Kép

Erka, nekem majd szept. 14-én kell mennem az első NST-re 14.30-ra. Szólj, ha te is mész akkortájt!

Önállósitottam magam a védőnő nélkül és bejelentkeztem a gyerekorvoshoz, csütörtökön fogom megismerni, kiváncsi leszek rá.

Csajok én mostanában tiszta bőgőmasina lettem. KépBármitől tudok sirni. Lehet az akár egy édes rugi, valami filmjelenet vagy csak ha arra gondolok, hogy milyen jó nekünk a párommal. Tiszta őrület! Éjszaka is álmodtam egy tök jót és arra ébredek, hogy meghatódottságomban sirok. Ilyenkor csak ülök, folynak a könnyeim és közben vigyorgok. Jó látvány lehet. Kép Nálatok jelentkezett már ilyen???

Kép

Kép
macsek11

Macsek!
Nekem is volt melankólikus időszakomKép
Nos 4 órát alukált, aztán én keltettem fel , pelus és szopi ügyben.Most egy órás szopi+alvás után megint alszik.Én meg fél kézzel tejcsit fejek.
Felhívott a nővérem akivel terhesség alatt kb 1 szer váltottam telefont, hogy jön babanézőbe.
Vannak csodák.Na meglátjuk.
Lau!
Lehet hogy nemed is alvós babád lesz, az én babóm is aludt ctg-n.És nagyon morci ha ébresztgetik.Próbálj inni és enni ctg előtt, és járkálni egy kicsit, akkor felkelnek, és jobb ha így ébresztgeted, mint ha a pocidat taperolnák.

Felraktam a képeket a babanet albumba, Heléna baba néven.

Noémi
fantikbaba

Macsek11!
Én szept. 6-ára vagyok beírva NST-re 11:00-ra, de a következő hétre megpróbálok 14-ére a te időpontod elé, vagy utánra bejelentkezni. Egyébként a hétfői első NST-n én hiába ittam és járkáltam előtte, az én mindig mocorgó babócám édesdeden aludt szinte végig.

Erka
szekera

Noémi: jó lenne egy nyugis baba, mert olyan kis sajtkukac a bátyjaKép de a fontos, hogy minden rendben legyenKép
CTG előtt megettem egy szendvicset, meg itthon csokiztam, mégsem produkálta magátKép Máskor ilyenkor nagyon be tud ám indulni, de ma azért semKép

Lau
lau

Lanyok!

MEg egyben vagyok, de egyre rosszabbul erzem magam.
Egyfolytaban hanyingerem van.
Nem birok fekudni, csak ulni az agyon, mert ha lefekszem egybol elkezd fajni a hasam.
Pedig olyan faradt vagyok, jo lenne egy kicsit aludni.

Magi
Vendég

Magi,
Nagyon úgy tűnik, valami készülődikKép
A hányinger is igencsak beleillik ebbe a képbe, ez szintén a hormonok miatt van. Tudom nehéz, de most próbálj meg még egy kicsit pihenni, mert szerintem ez innentől csak fokozódni fog.

Pusz,
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Erka, oké, hátha talizunk. Kép

Magi, hát nagyon gyanús jeleket produkálsz. Csak sok-sok kitartást tudok neked kivánni. Próbálj venni egy fürdőt, hátha segit.

Kép

Kép
macsek11

Noémi, megnéztem Helénát, nagyon édi! Kép Kép
A nővéreddel összevesztetek, hogy nem érdeklődött eddig felőled? Kivánom, hogy jól sikerüljön a találkozótok!

Kép

Kép
macsek11

Nem, nem vesztünk össze, csak amolyan magának valók ő és a családja, amúgy 8 évvel idősebb és már 15 éves lánya van.
Magika!
Izgulok érted és szurkolok, Remélem minden oké lesz.

Noémi
fantikbaba

Sziasztok!

Végre hazaértünk. Az én dokimnál egész hamar végeztünk. Még teljesen zárt a méhszáj, a doki a fájásaimra azt mondta, ez még csak készülődés... Elküldött laborba + vett le hüvelykenetet. Szept.13-án kellene mennem uh-ra, ami kicsit mintha későn lenne (legutolsó uh. szerint szept.11-én kellene érkeznie a babának, eredeti dátum szerint pedig szept.17-én). Jövő héten kell mennem NST-re. Ez a doki nem siet el semmit!!!

A nagylányomat is elvittem dokihoz (nehéz légzés, csuklás, orrvérzés): valószínű, hogy allergiás a parlagfűre...

Ti hogy vagytok? Magi, vannak újabb jelek?

Andi
Vendég

Nos a kozerzetem eleg rossz.
Faradt vagyok.
A vasalast mindjart befejezem.
A zsele meg mindig jon, de csak aprankent es nagyon tiszta sarga.
Mint a ragaszto, ami kezd megszaradni.

Mas nincs.

Meg ket nadragot kell kivasalni es kesz vagyok. Kép

Nincsenek fajasaim, viszont vannak gyenge kemenyedeseim, amik eddig is voltak ha faradt voltam.

Szoval nem is tudom, hogy mi lesz.

Magi
Vendég

Halihó!

Beszti!
Köszi a tippet a mosásra, áttérek.

Magika!
Tegnap voltunk uh-n 3200 g!!! Fejátmérő:9,5 cm!

Lau!
Ctg előtt én ebédeltem meleget egy pizzériában, és egy liter vizet lenyomtam: tökéletes lett, valaki itt ajánlotta a vizet, próbáld ki Kép

Lányok, a kolleganőim ingázása szerint (hárman egymástól függetlenül) fiunk lesz és túlhordott egy héttel, tehát magam elé engedem néhányótokat, továbbá kíváncsian várom, hogy mi lesz Kép

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, remélem Pocóról lesz hír hamarosan.

zsófi
papzso

HalihóKép

Jó rég nem írtam már.
Megvagyunk, kicsit vizesedik kezem-lábam, de szerencsére vérnyomás-vizelet rendben. Védőnő szerint még nincs baj, de ha rosszabbodik, az bajKép Só-és fűszermentes kaja, max 1,5 liter víz, almanap és társai.
Csodálkozott, hogy a dokim nem mondott semmit a C2100-ra, ő azt javasolta, fogjam vissza magam.
Volt szívhangvizsgálat is, szerinte még mindig faros a drágám, ő is előhozta a császártKép
Szóval nem túl jó hírek.
A babarucikat elővettük, kimostuk, kivasaltuk, autósülés is rendben, már csak a kórházi cucc kell, meg a babakocsi rendbetétele, de az még ráér.

Macs
Köszi az infókat, örülök, hogy meg voltál elégedve dokibácsinkkalKép

Zsófi
Mi is ingáztunk pár éve a kollégákkal, nekem két fiút jósoltak, hát bejöttKépKép

Csirkesz
Mizujs? Megírnád, hogy milyen gyógyszert szedsz az allergiádra? Szomszédunk szenved nagyon és semmi sem segített eddig. KösziKép

Magika
Drukk megyKép

Próbálok beszélni a kicsi kobakjával, hogy forduljon már meg. csak egyre kisebb helye lesz ráKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nos kivasaltam mindent. Lezuhanyoztam es most kicsit jobban vagyok.
Fajasaim meg kemenyedeseim nincsenek, csak a szokasos.
A kozerzetem javult.
Kép

Magi
Vendég

Sziasztok,

mostanra sikerült visszaolvasnom mindent, ami szombat óta történt. Hát, jó gyorsan zajlanak az események. Nekem meg egyre jobban viszket a hasam. Az allergia miatt szakaszosan alszom, de most, hogy már itthon vagyok, délutánonként lefekszem pihengetni, aluszkálni, így sokkal jobb. Ma már beüzemeltük a számítógépet is, úgyhogy innentől kezdve tudom követni az eseményeket, bár a férjem azt a szabályt hozta eléggé önkényesen, bár el nem ítélhető módon, hogy csak este 6 után lehet netezni, mert nagyon drága lesz. Beletörődtem, napközben úgyis annyi dolgom van. Ma pl. jöttek a redőnyösök és feltették a redőnyöket a nappalira meg a gyerekszobára. Nagyon szép lett, jól is működik, csak annyi mocskot hagytak maguk után, hogy győztem takarítani.
Tegnap vettünk sötétitőfüggönyt (mondjuk elég vékonyka) a gyerekszobába. Macisat, kéket. Már csak meg kéne varrani meg kimosni, és akkor az is meglenne. Néha belegondolok, mennyi mindet kéne még venni meg elintézni, megcsinálni szülésig, hát... és van rá 6-7 hetem, ami nem biztos, hogy lesz is annyi. Na, majd belehúzok.

Most pedig megyek zuhanyozni és aludni, mert a délutáni alvás ellenére leragadnak a szemeim.

Bori
lbori

Nem tud senki Pocóról? Mára mondta a csaszit. De vajon megcsinálták és már babázik?
linato

Judy!
Bízzunk a csodában!Nekem tegnap azt mondta a védőnő,hogy nem sok esélyt lát arra,hogy megforduljon.Szinte a terhesség teljes ideje alatt faros volt.A becsült súlya 3000g.De még van négy hét,a doki szerint 0,5kg még össze jön.A védőnő szerint hely nem lesz a beforduláshoz!Várom a 38 hetet mert akkor megint megnézik!
Lányok!Akinek császáros szülése volt írna róla?Mennyi idő múlva indult el a tej?Meddig kellett a kórházba lenni?Milyen volt a katéterezés,lehetett érezni mikor feltették?Melyik módját választottátok az érzéstelenítésnek?
Válaszokat köszönöm!
Kellemes napot!GnéKriszti
Ja!Magi!Milyen éjszakád volt?
gnékriszti

Kriszti!
Engem 5 félreszúrt spinál után elaltattak amikor Korina született. 4 és fél napot voltunk kórházban. A katétert nem lehet érezni amikor felteszik és azt sem amikor kiveszik. Bár erre még onnan emlékszem amikor Miléna született, mert nem akart lejebb jönni a feje és azért katétereztek meg, hogy hátha azért nem tud.
A tej kb. ugyanúgy indult be, mint a sima szülés után. Császár után 4 órával már zuhanyoztam és onnantól velem volt Kori is végig.
linato

Sziasztok!!!

Az ejjelem nem volt tul jo.
Aludtam, de 4x voltam wc-n.

Mar nem jon a zsele ma reggel ota.
Viszont meg mindig hanyingerem van.

A hasam formaja is megvaltozott ezt a papa mondta.
Mintha feljebb kerult volna egy ici picit.
Nem ertem, na de mindegy.

Nos lefotoztam a gyerekszobat.
Megprobalok kepeket feltenni.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi, sajnálom a hányingertKép. Igyál sok folyadékot, hátha az jót tesz. És küldjed a babaszoba-képeket, kíváncsiak vagyunk!

Én sem aludtam jól, a lányom megint ébresztett, hogy vérzik az orra (pont tegnap voltunk emiatt az orvosnál). Szerencsére hamar elállt neki, de aztán meg az volt a gondja, hogy szúnyogok zümmögnek a fülébe. Egész nyáron nem találkoztam szúnyoggal, bezzeg most! Gondolom, bemenekültek a hűvös elől.
Később meg a kóbor macskák szerelmi életétől nem tudtam aludni (nem tudtam, sírjak-e vagy irígykedjek).

Na, de nem panaszkodom többet. Remélem, Ti mind jól vagytok.

Andi
Vendég

Szoba:

Kép

Kép
Vendég

Egyebek:

Kép

Kép
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Helló Lányok!

Jól bereggeliztem, és most elégedetten szuszogok itt a gép előtt. Ettem kenyeret fini-fini sült hús zsírral, igazi kerti paradicsomot, ittam málnaszörpöt, és most a kávémat nyomom lefeléKép El is álmosodtam újfentKépKép

MagiKép Baba kint, vagy bent van????? Mi volt éjjel?

KrisztiKép Gratula a leányzóhoz.
Neked is meg Judynak is drukkolok, hogy a babapopó égnek álljon születéskor.

Tegnap este Botond igazán kemény kiscsávót játszott. Valamilye mindig kilógott belőlem (hasfalon keresztül persze), és ott is maradt. Nekem meg a szemem majd kiesett, úgy húzódott a bőröm. Próbáltam a maradék helyre levegőt venni, simogatni a pocakot, és kb 10 perc után végre felpuhult ez az ebadta kölök. Erre bátran elkezdtem fészkelődni, kényelmes pózt keresni, mire ő előről kezdte az attrakciót. Négyszer egymás utánKépKép Hát én úgy elfáradtam, hogy azonnal lefeküdtem aludni. Jött a férjem is, és jó közel nyomta a hátát a hasamhoz, összebújás gyanánt. Irtó nagyon röhögtem, amikor megszólalt a párom pár perces helyezkedés után: "vidd arrébb léccccci a kezedet, mert nagyon csontos, és böki a hátam"Kép Csodálkoztam, mert az egyik kezem a fejem alatt, a másik az ő derekán volt, tehát hirtelen azt sem tudtam hányadik kezemet vigyem el. Persze arra gondoltam, hogy félálomban összekeverte a szavakat, és nem a hátát, hanem az oldalát nyomom. Elvettem hát a mancsomat. Ő meg csak izeg-mozog, miközben éreztem, hogy Botond újra előadja a kilógatom-valamimet-és-úgy-is-maradok akcióját. Majd a kedves férjem újra rám szólt, figyi, tényleg bök a kezed, vedd már el léccci! Na, ekkor leesett a tantusz, Botond böködi a fatertKépKép Amikor neki is leesett, hogy ki is böki az ő hátát, meglepődött, hogy milyen masszív az ő kisfia, és hihetetlenül büszke lett. (bár ezt nem mondta, de ahogy megsimizte a mi kis rosszcsontunkat, valahogy ezt éreztemKép)

JudyKép
A helyzet változatlan. Amikor nem vagyok babás Zyrtec nevű tablettát szedek, és Rhinocort aqua orrspray-t fújok reggel-este az orromba allergia ellen. Idén sima orrspray-m volt, de az is használt (azt hiszem Rhinospray plus - ezt recept nélkül lehet a gyógyszertárakban venni.) De ha a szomszédod ennyire szenved, jobb, ha nem kapkod be mindent, hanem dokival együtt keresik meg az ellenszert. Szokott segíteni az általános állapoton a kálcium pezsgőtabletta is, azt minden allergiásnak javasolják kiegészítőként.

Na megyek, dobok egy frissítő tusolást - erről az egyről nem vagyok hajlandó lemondani. Csak azt nem tudom, hogy a baba születése után hogy oldom meg ezeket a reggeli pancsolásaimatKép Max beviszem őt is a fürkiszobába, 'oszt hadd nézze anyucitKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kép
Vendég

Nos ennyi a szoba.

Sokat dolgoztunk vele, mindent mi csinaltunk, kiveve az agyat.

De mindent mi csiszoltunk es lakkoztunk, varrtunk.

A jatekok regiek.

Az evek alatt gyujtottuk, amiket innen onnan kaptunk. Kép

Meg jo, hogy eltettuk oket. Kép

Most jo hasznukat vesszuk. Kép

Remelem tetszeni fog a babonak is. Kép

Magi
Vendég

Hűűűűűűűű MagiKépKépKép Ez csodaszép. Most irigykedem is egy kicsit. Eddig azt hittem, nekünk is szép a babaszobánk, de ez most megdőlni látszik.
Még egy csomó kis kedveset kell beszerezni, hogy a Tietek hangulatát megközelítse egyáltalán. Hiába, néha túl praktikusan élem az életetKépKép

Szép a szoba nagyon, gratulálok!

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Magi, nagyon szép és ízléses a babaszoba! Tetszik a tapétátok és a fenyőbútorok. A szopis fotelért pedig egyszerűen csak irígy vagyokKép!
Vendég

Koszi csirkesz!

Igaz meg a fejvedo nincs fent, meg harom darab falikep, meg egy ora. Kép

Magi
Vendég

Trompipi!

A fotel a KIKABA le volt ertekelve 32 000 Ft volt.
Annyiert egy rendes szeket sem kap manapsag az ember. Nem hogy fotelt, ami hintazik is. Kép

Magi
Vendég

A fotel miatt már meg sem tudok szólalni, az a bizonyos sárga irigység felkért egy keringőreKépKépKépKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Orulok, hogy tetszik nektek is.
Nekem is.
Estenkent a papaval be szoktunk menni es ott ucsorgunk 5 percet.

Nos most elmegyek szunditani, mert nagyon hanyingerem van. Kép

Magi
Vendég

Jó reggelt !

Magi,
Csak ámulok és bámulok ! Nagyon szépen megcsináltátok, gratulálokKép

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, a múlt 2 éjjel tök jól sikerült aludnom, de ma éjjel megint szinte végig az órát néztem. Hulla vagyok Kép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata!
Én pont ma aludtam jól, ennek ellenére hulla vagyok. Lehet, hogy a reggeli ennyire elvonja az energiámat.
Megpróbáltam levágni a kecses gida lábamról a körmöketKépKép He-he, hagy némi kívánnivalót maga után az eredményKép Itt egy kicsit hegyes, ott egy kicsit hozzá sem fértem, de azért roppant büszke vagyok magamra. (ennek ellenére este azt hiszem kiigazíttatom papával, mert a pedikűr magazinokban csak az "ápolatlan lábak címjegyzéke és fotoalbuma" rovatba kerülhetnék be a jelenlegi fazonnalKépKép)

Na megyek mosogatni, a tegnap esti vacsi romhalmaza még vár rám. Sajnos nem jöttek a jótündérek éjszaka szorgoskodni, pedig direkt nyitva hagytam nekik a konyhaablakotKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lanyok!

Most megyunk a papaval a varosba es este 8 utan erunk majd haza.
Szoval ha ma nem indul meg a sok maszkalastol a szules, akkor meg nem fog jonni egy darabig.
Este mindenkepp irok majd, vagy ha hulla leszek, akkor holnap reggel.
Meg megvesszuk azt a par dolgot, ami meg hianyzik nekunk meg a babanak. Kép

Szep napot nektek.

Magi
Vendég

Hello Lanyok!
Koszi a gratulaciokat, aranyosak vagytok, kivanom , hogy Ti is hamarosan egy /vagy ketto/ egeszseges babaval babazzatok. Tegnap lekerult a fototerapias melleny Brandonrol, de a szopizasra nem tudtam meg ravenni, igy tovabbra is fejem a tejet.
Kicsit kivagyok a faradtsagtol a fiam es a lanyom valtott muszakban foglalkoztatnak/ de altalaban 1,5 orat sikerul aludnom/ most itt ejjel 2 mult es vegre csend van, ha sikerul egeszen 4-ig. De nem panaszkodni akarok imadom oket. Megprobalok feltenni kepet.
brius

Csirkesz,
Hasonló cipőben, akarom mondani, lábakon járunkKép. A párom a múltkor megígérte, hogy majd ő végez rajtam egy pedikűrt. Hát, abban nem sok köszönet volt, így inkább magam csinálom továbbra is. Ugyanez vonatkozik a szőrtelenítésre is. Tegnap elszörnyedve láttam a bikinivonalamat (már ami látszik belőle, ugyanis elég szépen el vagyok párnásodvaKép). A hajam pedig az esküvő óta nem volt befestve, illetve közvetlen utána egyszer feketére, de mostanra a festék lekopott és szép csíkos lett... Úgyhogy most egy nagyon lepattant madamra hasonlítok, öröm lehet rámnézni. Azt se tudom, hogy álljak magamhoz. Ja, és a pocakomtól nem férek oda a tükörhöz, hogy ki tudnám szedni a szemöldökömet. Szegény gyerek meglát így és ijedtében visszabújikKép.
Vendég

Lányok, tegnap elfelejtettem írni, hogy van egy teljesen új, még dobozban lévő Zepter mixergépem eladó. Új ára 80ezer forint, én 60ezerért odaadom.
A típusa VG-022-K/MixSy:
Többfunkciós készülék, kiválóan használható a konyhai munkák során. Ez a mixer egy rendkívül jó minőségű precíz termék, amely a következő elemekből áll:
Aprító: aprít, darál, pépesíti a nyers vagy főtt zöldséget, gyümölcsöket. Készíthetünk vele csecsemőknek pépeket, pépesíthetünk vele fagyasztott gyümölcsöket lekvárnak vagy fagylaltnak, készíthetünk vele jégkását, krémleveseket, szószokat, süteményalapot.
Habverő: készíthetünk vele tejszínhabot, tojásfehérjehabot, habosíthatunk vele krémleveseket és szószokat, tehát minden olyan ételhez szolgál, amelynek könnyűnek és habosnak kell lennie.
Keverő: italok, salátaöntetek, pürék, majonéz és minden olyan étel vagy ital keveréséhez használható, amelynek sűrű, krémes állagúnak kell lennie.
Húsdaráló: hús (nyers vagy főtt) vagy rostos zöldségek szeletelésére, darabolására, darálására szolgál.

Próbálok képet is feltenni róla. Hanem sikerül, és valakit érdekel, itt megnézheti:
http://www.zepter.com/main.php?lang=hu&conn=1.

Ha vkit érdekel, szóljon!

Andi
Vendég

Sziasztok!

Magi: nagyon szép a gyerekszoba! Én is irigykedek, mert mi még sehogy se állunk (pár hét múlva költözünk - még nem is tudom, mikor pontosan).

Csirkesz, Trompipi: Szerintem ezek a gondok megvannak mindenkinél - akinek ilyen nagy hasa van már. A lábamon a körmöt már én se nagyon tudom levágni - inkább a férjemre bízom. A bikinivonalamat már szinte csak elképzelni tudom, mert semmit nem látok belőle (max. tükörrel) - de nem is baj most, ahogy kinézhet. A hajamról jobb nem is beszélni. A derékig érő hajamat már levágattam (kb. hátközépig), hogy könnyebb legyen mosni, a festéssel én sem próbálkozok hónapok óta - amióta terhes vagyok, úgyis ledobja a festéket. Még csoda, hogy a férjem így is szeret... Kép

Timi

Kép
Kép
timóca

Magi!
Csodaszép lett a babaszoba, biztosan jól érzi majd magát benne a babátokKép

Nekem valószínű a mászkálás indította beKép

Olyan nehezen aludt el Heléna, jó sokat szopizott, hogy fér el ennyi tej a pocijában?Kép

Noémi
fantikbaba

Timi!

Az én hajamat tegnapelőtt festette be anyukám.Kép
Az előző két pocakosságom alatt is festve volt és soha nem dobta le a festéket. Te próbáltad?

Mágika! Nagyon szép a babaszoba és ügyik vagytok, hogy magatok csináltátok a nagy részét.Kép

Ma éjjel már a csontjaim is iszonyúan fájtak a combomban a találkozásuknál. A lábam dagad, a derekam meg majd le szakad, ha 5 percnél tovább állok.Kép
linato

Magi!
Egyszerűen gyönyörű! Mi nagyon le vagyunk maradva, a párom ragaszkodik hozzá, hogy ő majd mindent megcsinál, amíg én kórházban vagyok Kép
Na majd lesz meglepi Kép

Pocak!
Én enni nem tudok asztal mellett, azaz tudok, de leeszem magam, mert képtelenség kellőképp leülni. A tükörhöz odaférek, körömvágás megy, a szőrtelenítés viszont a lábakat leszámítva csak emlékezetből. A tükröt utálom, mert látom benne a repedéseket a pocakon. Remélem szüés után tényleg kifehérednek.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra, nemsokára újabb babaeső: Legalábbis a táblázat szerint Kép

zsófi 39. hét kezdete
papzso

Linato: igen, kétszer is próbáltam, de 1-2 hajmosás után lejött Kép... Pedig ez addig nem volt jellemző. Nem baj, ezt a kis időt már kibírom, utána már gyönyörű anyuka leszek Kép !

Lányok: egy kis vígasztalás: pár hét múlva mindenkinek elmúlik minden gondja-baja, és csak a kisbabákról fogunk levelezgetni! Kép

Kép
Kép
timóca

Zsófi, az én pocim akkor van útban, ha pl. ülök és a különböző papírjaimat szeretném rendszerezni. Ezeket az ölembe szeretném tenni, de sajnos a pocak útban van, így minden leesik. Mire felszedek mindent a földről, el is megy a kedvem a rendszerezéstől...
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?