Köszi szépen az ötletet és az idézeteket. Felírom magamnak, de úgy néz ki, hogy nálunk a banán a bûnös, ha azt nem adok neki akkor naponta többször is van kaksi.
Bringa,
Használok már rizslisztet Lilinek
(a páromnak is azzal kell nagyrészt, hogy fõzzek) is, ezt a rizsdarát csak azért találtam ki, mert ezt nem kell fõzni, így friss gyümihez is hozzá lehet keverni, ha túl híg, meg talán kicsit laktatóbb is ezzel. Nyuszi,
Örülök, hogy alakul Eminél az alvás
. Épp múltkor gondoltam én is rá, hogy beviszem már Lilit egy játszótérre, de amikor épp nem sietünk valahová, akkor mindig olyan sokan vannak. Szerencsére pont itt a házunk mellett van egy bekerített játszótér. A hintában fogtad miközben hintáztattad? Képzeld már Lili is próbál lépegetni. Ha áll az ágy mellett, akkor úgy oldalazva próbál haladni
. Gumicukor,
Nagyon ügyes Dani! Tök jó, hogy felvetetted ezt a napfényvédõ kérdést. Nekünk is van olyan tappancsos akármi, de nem sokat ér. Lili is már a menetiránynak megfelelõen ül, és így pont a kocsi hátsó ablakából a kis buksijára tûz a nap. Jobb megoldás nem lévén, egy pelust szoktam föléteríteni
. Zulu,
Tök jó ez a visszapillantó! Azt hiszem veszek is egyet a kocsinkba
. Dió,
Lehet, hogy nem is fogja annyira megviselni mint gondolnád. De ha mégis, akkor szerintem a napirendjére próbálj figyelni, hogy az biztos legyen neki. Talán ha van lehetõség rá a nagyszülõknél, próbálj meg elrendezni egy sarkot úgy ahogy kb. a régi lakásotokban volt. Amikor mi elutazunk (tudom ez közel sem ugyanaz) akkor az utazóágyát Lilinek mindig úgy rendezem be (megfelelõ puha játékok a megfelelõ sarokban
), hogy ugyanolyan legyen mint otthon. Na kimegyünk a piacra betankolni friss zöldségekbõl.
Jaj egy kérdés: lányok ti sózzátok már a manók kajcsiját? Néha olyan íztelennek találom már a fõziket, kicsit tennék bele, de nem tudom meddig kell vele várni. Talán 1 éves korig?
Puszi,
Ilke

így azért kellet felöltöztetnem, mert egyfolytában pisilt, és féltem, nehogy felfázzon 

) voltam nagyon, annyira, hogy sokszor a körülményeket sem mérlegeltem. Azért azóta fejlödtem e téren (legalábbis remélem), igyekszem empatikusabbnak lenni (persze nem a rossz tanácsokat adó orosokkal/védönökkel