Éva! Hogy az én hasam milyen lett? Hát... ha egy szóval kellene jellemezni, talán azt mondhatnám rá, hogy hájas...
Csíkjaim nem lettek, de ez nem is olyan nagy csoda, az egyetlen kisbaba, akinek el kellett férnie odabenn, kisebb súllyal született, mint a te fiaid közül a kisebbik. (3,25 kg. 50 cm.) Ráadásul a terhesség alatt nem is híztam sokat, amikor a kórházból hazajöttünk, 4 kg.-mal voltam több, mint amikor terhes lettem (azóta felszedtem még 6-ot
). Engem inkább a cicijeim borítanak ki, egyelõre a méretükkel, késõbb (ha már nem szoptatok) gondolom felveszik majd a vizsla-füle formát.
Na mindegy, a lényeg, hogy a gyerekem gyönyörû
, a hasam meg majd visszaizmosodik valamikor.
Nem tudom, hogy nézhet ki a hasad, de ha téged nagyon zavar, és ráadásul ingyen megcsinálják, akkor lehet, hogy érdemes lenne belevágni. Biztosan sokat javítana az önbizalmadon és a hangulatodon. Te minden tõled telhetõt megtettél, ha máris lefogytál, õszintén csodállak és irígyellek érte! Ha egyszer ez természetes úton nem tud regenerálódni, akkor egész életedben nézegethetnéd szomorúan. Azt hiszem, én belevágnék a helyedben.
Zsuzsa! Több hasznos tanácsot és információt kaptam már itt, az osztályban, mint a Nõvéremtõl.

Norci! Nagyon jó a kép!
Amikor benn voltunk a munkahelyemen, Lacika is segített egy kicsit a hardvereseknek, de nálam sajnos nem volt fényképezõgép.
Hiába no, a jövõ generációnak már olyan természetes lesz a számítógép, mint nekünk a TV vagy az autó.
Laura! Igen, tényleg, soros portnak hívtam!
Erre már nem is emlékeztem!
Azóta (kábel nélkül
) is mûködik, de még nem vizsgáltam be, milyen technológia lehet.
Nagyon rosszul aludtunk, nem tudom, mi lehet, Hazudós Szilárd azt mondta, napokig nem változik az idõ, akkro meg nem lehet front, ugye? De én is rosszul aludtam, és a fejem is fájt, nem csak Lacika cirkuszolt.
Bogancsi! Julinak és Daninak is gratulálok! De legfõképpen neked, a gyerekeidhez!
BMárti