A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Megann, tündériek a kutyusok! Körbekérdezősködök majd, de sajna ez nehéz dolog, mármint elpasszolni kiskutyákat. Én nagyon imádom az állatokat, de mi társasházban lakunk, és itt Kispesten egy lakó egy kutyát tarthat, elvileg azt is csak a lakásban. Nálunk már így is kint van, ráadásul 2 cica (engedélyezett) helyett 3 van, úgyhogy már így is rettegek a jóindulatú szomszédok miatt, hogy mikor jelentenek fel. Persze előnye is van ezeknek a szabályoknak, különben szerintem már annyi állatom lenne, hogy el se férnék tőlük. Még szerencse, hogy a sünik létszáma nincs megszabva. Bár abból csak egy van. Na midegy, azért majd megkérdezem az ismerősöket, de sajnos aki szereti az állatokat azoknak már van, akinek meg nincs, az nem is rajong értükKép
Én amikor a cicám szült, 6 kilót fogytam, annyira belebetegedtem lelkileg, hogy nem akarta senki elvinni őket. Aztán a végén úgy kellett kisírnom a páromnál, hogy az egyik maradhasson, mert jött egy pár, aki mindet el akarta vinniKép Õk is nagy állatbarátok voltak, nekik volt minden féle jószáguk, csibe, cica, kutya, ló, bárány, a többire nem emlékszem. Vannak jólelkű emberek, csak hát sajnos nem elég a jó lélek, ha nincs meg a lehetőségKép
Hari 21+6

Kép
Kép
hari

Hari!

Nagyon aranyos vagy!
És bárminemű próbálkozásért nagyon hálás vagyok!
Egyszerűen nincs szívem sorsukra hagyni őket, vagy elvinni egy erdőbe, vagy csak úgy szélnek ereszteni őket!

Megann 25+5

Kép

Kép
megann

Jajj má'......Kép képzeljétek nem tudtam ma vizsgázni,mert a tanulmányin félretájékoztattak és rossz időpontot kaptam,ebből kifolyólag a tanaram ma kiskunfélegyházán szigorlatoztatot....Kép
Pffffff....szóval jövő hét péntek!
Viszon szereztem egy álomian kényelmes terhes cickótartótKépmeg egy uolyan bugyesztKépKépKépmost aztán abban fetrenghetek kényelmesen....és már 85 C-sKépKépKépőrület,de Apa azt mondta inkább vesz még 3-4-el nagyobbat is ha kellKépKépKép
és szereztem Brendon kártyát is,amit nem tudom,hogy fogunk-e használni,mert tényleg iszonyú árak vannak...Kép
Azért alapvetően jó nap volt,csak nagyon elfáradtam!most futok uzsonnázni,fini cserit+dinnyét,még jövök!
annamami
annamami

Upsz,bocsi!ez félrement,nem ide akartam írni!Kép
annamami

Sziasztok!

Ma megint szaladgálós napom voltKép
az mind semmi, de ma a babanet ismét hibás volt.
Nem volt őszi topik csak egy pár régi.
Olyan dühös voltamKép
Most olvasok vissza, mert nemrég értünk haza.
De erre az oldalra reagálok, utána majd "visszalapozom".

Uxi!
Ne idegeskedj!
Van aki az első babát csak a 20.hét után érzi. Még az is normális!Kép

Kismama!
Nagyon sajnálom, hogy "egyedül" telnek a napjaid.
Tudom milyen érzés, én is ilyen tipus vagyok. Pedig az én párom nem dolgozik reggeltől estig és mégis hiányzik.

Prüntyi!
Köszi a tippeket a vizhajtásra!
Nekem nem gyanakodik a dokim toxemiára, mert alacsony a vérnyomásom.

De szurkoljatok!
Ma voltam vér és vizeletvételen!
Hétfőn lesz kész az eredmény!
Ott kiderül minden.

Bkrisztina!
Édesek a rucikKép Jó a kocsi isKép

Megann!
Üdvözöllek a "nyugdíjasok klubjában"Kép
De ne hidd azt, hogy mindenre lesz idődKép
Nagyon tetszik a ruciKép
A kutyuk meg haláliak!
Majd én is körbenézek.

Vrucsinca!
Ezt csak a baba tudjaKép
Mindig össze-vissza mondják a dokik a szülés időpontját. Ne idegeskedj!
Lesz ami lesz.
a 37.héttől meg már nem számít koraszülésnek.
Időben fog megszületniKép

Nemesek!
Majd nézzél be azért néha hozzánk!
Hiányozni fogtokKép
Jó egészséget kívánunk és vigyázzatok magatokra!
Puszi!

Most hirtelen ennyit írok, mert átjön a kolleganőm.
De majd este még benézek!
Sziasztok!
Angelani
25+4

Kép
angelani

PennaKép
merre vagy????nem írsz nekem gyümölcscentriről....Kép????
annamami

Sziasztok!

De eltűnt mindenki!Kép
Már órák óta csak benézek és sehol senkiKép
Láttátok?
Már vannak 2006-os topikokKép
Lesz utánpótlásunkKép

Szép-Jó Éjszakát Mindenkinek!
Angelani
25+4

Kép
angelani

Sziasztok! Jó reggelt!

Hol vagytok topiklakók?
Ma nem tudok én sem sokat lenniKép
De azért bekukkantok.
Úgyis csak magamban beszélek.
EldúdolgatokKép

Pusszancs!
Angelani
25+5

Kép
angelani

Én is bekukkantottam!
Szép hétvégét mindenkinek!

Megann 25+6

Kép

Kép
megann

Annamami
bocs, akartam...Kép

Szóval ez Top-Shopos La Lenne's Power Juicer alapáron 30 ezer...Kép
Gyümölcshöz és zöldséghez is jó. Bár én zöldségből csak a répát próbáltam, de lehet céklát is, meg gondolom mást is, csak én nem lelkesedem pl az uborkaléért (de azért bizti finiKép)
Mosogatni sajna ezt is kell, de tegnap beletettem a mosigépbe és nagyon szépen elmosta. Ha frissen tisztítod, elég sima vízzel, és elég jól hozzáférhető, nagyobb darabjai vannak.

Itt a link:
http://www.topshop.hu/products.php?products_id=158
2-3 napon belül kihozza a futárszolgálat (+1500 pénzért)

Szupi gép, de csak akkor, ha használod. Nekem pl egy ajándékba kapott 2 hétig használt fritőzöm áll a szekrény mélyén, 40 ezer volt, szóval ahhoz tényleg drága, hogy elsüllyedjen a konyhában. De ha tényleg friss gyümilét akartok rendszeresen inni, akkor szuper. Répa egyben, alma, narancs félben megy bele. Bár a tegnapi pici almák bementek egyben is.A barátnőm is rászánta magát és vett (ő is már rég szemezett vele) és egyetértett, hogy angyon hatékony és klassz.
Tényleg minden lét kiprésel a gyümiből, nem marad nedves a trutyi, vagy csak minimálisan, legalábbis a régi Philips géphez ég és föld...

NA, megyek, mert megyünk apóshoz, holnap meg valami piknikre (a férjem haverjai szerveznek valamit, és csak szűkszavú információkat kaptam...) szóval ezer a dolgom,

ha nem jönnék már: Dudukly, hétfőn a mávban!
jó 7végét
üdv
p 23+4
penna

PennaKép
Köszikösziköszi!!!!nagyon jól hangzik,bár az ára kissé húzósKép,de ha te mondod,hogy hatékony,elhiszem!!!!KépKépKép
Szép hétvégét mindenkinek!
Pussz:
annamamiKép
16+5
annamami

Sziasztok!

Na ma igazán betojtamKép
Lányok!
10 percenként keményedett a hasam és görcsöltem egy kicsit. A hasmenés kerülgetett 2X voltam is, sokszor kell pisilnem is.
Remélem elmúlik, mert eléggé aggaszt a dolog.

Mindenkinek kellemes Hétvégét!
Sziasztok!
Angelani
25+5

Kép
angelani

Sziasztok!

A véradós köremillel kapcsolatban a barátnőm megkereste az Országos Vérellátó Szolgálatot. És ezt a választ kapta:

Ez egy álhír és másfél hónapja bolyong, hamis információkkal a hálón.
Az OVSZ több alkalommal MTI közleményben és más médiumon keresztül is publikálta a valós információkat.
(Sajtóközleményünk olvasható a www.ovsz.hu "Hírek" alatt.)
De sajnos, az ilyen jellegű E-mailek van, hogy évekig is keringenek a hálón.
Kérjük segítsen azzal, hogy a környezetében élőket
illetve a levelezőlista olvasóit tájékoztatja a hír valótlanságáról.
Mégegyszer köszönjük megkeresését és segítségét.

Szóval tényleg kamu volt.

Angelani, ha görcsölgetsz, akkor tégy félre mindent, és feküdj le pihenni!

Ildi 28+1

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Penna, vagy Bárki! Tudtok valami tuti bevált homeos szert köhögésre? A gyereknek 3 hete nem múlik a köhögése, és persze a dokinéni pont addigra ment el szabira, mire rászántam volna magam, hogy elviszem Kép Huszadikáig nem is lesz.
Ha tudtok, segítsetek, légyszi!!!

Angelani, vigyázz Magadra, és pihenj! Én is aggódnék a helyedben, remélem, már jobban vagy!

Bodza Kép Tudom, hogy most nem vagy, de nem akarom elfelejteni: Megtennéd, hogy a leírást inkább az emilemre küldöd, nekem úgy egyszerűbb lenne!
jkoltai@axelero.hu
A péntekihez még pár szót: kérdezted Tündééktől, hogy hol aludjon a gyerek, és Tünde arra ugrik, ha valaki együtt akar aludni majd a babával. Ez első sorban azért van, mert családterápiával is foglalkozik, és rossz tapasztalatai vannak. / a gyerek a szülők közé fekszik, nincs meg az intim szférájuk, stb./ Ezt nekünk is elmondta anno, és mi nem is akartuk, hogy velünk aludjon. Sokáig járkáltam át a mi szobánkból az ő szobájába, következetesen visszavittem mindig, és mivel Balázs rengeteget volt fönt éjjel, hulla voltam ettől. Aztán kitaláltam, hogy átköltözöm hozzá éjjel. / Apával aludtam el, aztán amikor a gyerek ébresztett, akkor nála maradtam/. Ez sem jobb szerintem. Így mondjuk a férjem kialudta magát, de azt panaszolta, hogy ő mellettem szeretne ébredni. Végül Balázs csak kikötött az ágyunkban, és nekünk ez a megoldás OK. Sokkal jobban alszik velünk. Szóval nem tetszik nekem, ha valaki teljesen elhatárolja magát valamitől, és sokszor az az érzésem, hogy Tünde hülyének nézi azt, aki együtt alszik a gyerekével... Mondjuk, azt nem tudom, mi lesz, ha Ketteske is ilyen lesz, négyünknek nem túl nagy az ágy.

Nem tudom, mi van ma, de reggel óta iszonyúan fáj a fejem. Biztos jön a front. Balázs köhögése miatt ma kihagytuk a strandot, de azért a levegőre le kéne menni. De annyira meleg van!

Mindenkinek további szép hétvégét!
Judit 22+4
jucc

Jucc,
milyen köhögés? Slejmos-felszakadós, vagy száraz, ugatós? Más tünet?
Mi legutóbb ferrum phosporicum ch 15-öt kaptunk, és egy nap alatt elmúlt(napi 2x1 golyót szedett 2 napig) de az valszeg valami korai légúti betegség volt/lehetett, ami így nem teljesedett ki.Kép
Jobbulást! Nincs könyved? Nézek neked valamit ha leírod a tüneteket, vagy próbáld a kombinált szert : Stodal szirup a neve.
Viszont ha homeot akarsz adni, ne használd a Baby Loof-ot (mellbalzsam köhögésre, éjjelre be lehetne kenni ha van otthon) mert az mentolos.
üdv
p 23+4
penna

Jucc, fejfájásod biztos a frontot érzi, éjjelre megint jön az ablakcsapkodós szél, meg utána a lehűlés. Algot vegyél felet, ne szenvedj, ha nem hat, 1 óra múlva a másik felet...(én legalábbis így szoktamKép)
Jobbulást neked is
p
penna

Sziasztok!

Lassan itt a viharKép
Lehet, hogy a babuci is ezt érezte?
Nem tudom, de ma nagyon sokat keményedtem. Remélem elmúlt teljesen.

Jucc!
Köszi!
Sajnos én nem tudok neked tippet adni, pedig kerestem valami jó megoldástKép
Csak jobbulást tudok kívánni!

Mindenkinek Kellemes estét!
Pihenjetek, mert elég sz@r éjszakánk leszKép

Sziasztok!
Angelani
25+5

Kép
angelani

Sziasztok!

Jó éjt mindenkinek!
Egy pár kép a kedvenc kutyafajtámrólKép

Kép

Kép

Kép

Kép
angelani

Kép

Kép

Kép

Jó éjt!
Angelani
25+5

Kép
angelani

Annamami,
ha jársz még erre:
A Juicer most egy rtlklubos hirdetés szerint 3000 Ft-vel olcsóbb.
Itt a link, véletlenül láttam meg a hirdetést az oldalukon, mivel akkoriban volt itt téma. Szegény Penna jól ki is akadt (bocs Penna, sejtettem, hogy kileszel, de mivel páran még ráugrottak a témára, gondoltam mégiscsak belinkelem... Amúgy ez mindig így van mindenkinél sztem, megvesz az ember vmit és másnaptól pont azt akciózzák le... Én ilyeneken már nem buktatom ki magam, addig is használta már az ember. Pl. a tavaly vett új autónk rá pár hónapra több százezerrel lett olcsóbb, de nem izgattam fel magam, mert nélküle nem tudtunk volna elmenni nyaralni pl. a nyár folyamán.)

http://www.topshop.hu/products.php?products_id=219&bannersrc=rtl

Falina 28+1
falina

Sziasztok!

Jobb reggelt!

Már megint rossz lett az időKép
Kellett nekünk "sírni" a melegtőlKép
De látom, megint csak magamban beszélek.
Utána már nekem nem lesz annyi időm, hogy kövessem a topikotKép

Davallia!
Én is szívesenbben lettem volna egy táncgálán.Kép
Ráadásul szarul is voltam, biztos feldobott volnaKép
Örülök, hogy jól érezted magad.

Lelépek, mert be kell vásárolnom4
Puszi!
Angelani
25+6

Kép
angelani

Sziasztok,
Megjottem a nyaralasbol. Olyan jo volt es Mininek is nagyon tetszett a sok maszkalas. Azota nagyon sokat mocorog, biztos hianyzik neki, hogy ringassam.Kép

Megann,
A kutyusok nagyon aranyosak, korbekerdezek.

Angelani,
Grat a fehernemukhoz.Kép

Szerintetek lehet, valami csinalni azert, hogy szoptatas utan ne sokat ereszkedjenek meg a cickoim vagy ez egyeni adottsag kerdese?
pusszancs
minimi

Sziasztok!

Minimi!
Milyen volt a nyaralás? Mesélj egy kicsivel többet.
Remélem jól telt!Kép

Milyen fehérneműre gondoltál?
Mert sajna nem éremKép

Puszi!
Angelani
25+6

Kép
angelani

Sziasztok!

Merre vagytok?
Talán holnapKép

Sziasztok!
Angelani
25+6

Kép
angelani

Ezt még nektekKép

Kép

Kép

Kép

Kép
angelani

Sziasztok!

Jucc: a véradós emilhez való hozzászólásommal, ezt a "nemes" célt akartam szolgálni, hogy végre álljanak le az ilyen dilik...

Ildi: az együttalvásban a pártodon vagyok, bár nekem saját tapasztalatom nincsen, de egyetlen emlős sem hagyja magára az utódját, amíg az önállóan táplálkozni és közlekedni nem tud. Kép A kicsinek meg szerintem nincsen különbség, hogy a "másik szobába mész" vagy "örökre otthagyod magára".

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Megann,
egy Kriszta nevű lány akar a papájának kutyust, megadtam neki a címed, remélem megtetszenek neki és jelentkezikKép

Jucc,
hogy van Balázs? Neked elmúlt a fejfájásod?

üdv
p 23+5
penna

Angelani,
A Foldkozi tengeren hajokaztunk. Mindennap mashol kotott ki, nagyon erdekes volt es sok szepet lattunk.Kép

Nem Te irtad, hogy vettel terhes cickotartot?

pussz
Minimi
26
minimi

Sziasztok!

Penna, köszi az érdeklődést, meg a segítséget! Balázs köhögése többnyire ugatós, néha teljesen belevörösödik, mire elmúlik, de néha hallok némi felszakadós hangot is. Eddig nem volt ilyen, hogy ennyire sokáig elhúzódott volna, kb. három hete kezdődött náthával, majd jött a köhögés. A nátha elmúlt hamar, a köhögés szépen felszakadozott, és csillapodott. Nem szoktam homeopátiával kezelni ilyenkor, mert jobban bevált a Baby Loof balzsam, és a lándzsás útifű szirup. Most is ezt kapta, aztán abba is hagytam, mert azt hittem, vége. És szépen újrakezdte: a köhögés erősebb lett, és a nátha is előjött. Gondolom, nem használt a Balcsi sem, meg az itthoni meztelenkedés sem... A Stodal-ról úgy tudom, 5 éves korig nem lehet adni. Nem jól tudom? Van egy kis füzetem: Homeopátia mindenkinek mindenkorra, könyvet még nem szereztem. Ebből meg sok okosságot nem tudtam kiszedni, gondoltam, Te tapasztaltabb vagy, ezért kérdeztelek Kép
A fejfájásom estére jobb lett, de a két fél Algo sem használt, jóval később múlt el magától. / én is pont így szoktam bevenni, ahogy írtad Kép /

Ma mi is kimozdultunk, elmentünk az Állatkertbe. Nagyon furi volt, mert nagyon ritkán megyünk oda hétvégén, de most Apa is "megkívánta", így elmentünk. Hihetetlen, milyen sokan voltak, de persze így is jó volt!

További szép estét!
Judit 22+5
jucc

SziasztokKép Mi ma voltunk a keresztelőn. És már keresztanya vagyokKép Féltem, hogy nagyon rossz lesz az idő, de a végére azért kiderült egy kicsit. Nagy kajálás is volt, de mi a párommal nem nagyon ettünk sokat, már a látványtól rosszul voltunk. Pedig nagyon finomak voltak. Volt húsleves, azt ettünk is, aztán volt töltöttkáposzta, rizibizi sült csirkével, meg fasírt, aztán főtt krumpli vaddisznópörkölttel. Közben rengeteg sütemény is, csak lestem. Szóval jó nagy pocakkal távoztunk elég hamar, mert én nagyon elfáradtam. Ráadásul kiterveltem jól, hogy mit veszek fel, de én napsütésre számítottam. Így teljesen kétségbeestem reggel, felvettem egy hosszúgatyát, meg valami pólót, meg egy csini kis cipőt. Szerencsére vittem magammal egy másikat is, amit tegnap azért kellett megvennem, mert amiben elindultam vásárolni feltörte a lábam. Na hát a mai is véresre törte, pedig kocsival mentünk, csak 20 m-t kellett gyalogolni. Úgyhogy a végén a templomban már a szandálkában voltam, amit ugye tegnap vettem. Hát nem voltam valami alkalomhoz illő, de hiába, ember tervez, az időjárás meg végezKép
A keresztlányom nagyon jól viselkedett, végig csuklotta a szertartást szegény, de nem sírt egy picit sem! Olyan kis szép leány!
Ráadásul képzeljétek a párommal pont ma voltunk/vagyunk 8 évesek! Iszonyú hosszú idő, de azért olyan jó, hogy a sok rossz és persze jó után még mindig együtt vagyunk. Most már gondolom együtt is maradunk, főleg hogy már teljes család leszünk még akkor is, ha nem vagyunk házasok. Ja, és most kitalálta, hogy mi lenne, ha nem Fanni lenne a lányunk, hanem Lili. Édes volt, mert én találtam ki mind a kettő nevet, és egyik sem tetszett neki. Most meg úgy mondta a Lilit, mintha neki jutott volna eszébe. De nagy nehezen belementem, hogy hát egye fene, legyen LiliKép
Megyek megnézem a vacsit, nehogy odaégjen, de még visszanézek, hátha jöttökKép
Hari 22+1

Kép
Kép
hari

Sziasztok!Kép

Megjöttünk Orfűről.Nagon jó volt, jól éreztük magunkat.Kép

AngelaniKép

Énm is keményedtem tegnap nagyonKép, én állandóan keményedek sőt görcsölgetek is hidegfrontoknálKép
Majd szólok is a dokinak a biztonság kedvéért.
Te szedsz Magne B6-ot ugye?
Én ilyenkor mindig beveszek 2 db ot is egyszerre és ált. elmúlik tőle.

Megvettük a bölcsőt is 10000-ért Szigetváron.
annyira szép.Majd csinálok fotót, ha érdekel valakit.
Párom meg lecsiszolja és rendbe teszi, akkor tök vadiújnak fog kinézniKép

Mindenkinek nagyon szép álmokat!!!

Holnap írok Nektek megint.Akkor többetKép

Puszika mindenkinek!!!!

Mea(26.hét)

Mea
mea

Sziasztok!

Na én is befutottam!
Csak gyorsan, aztán majd holnap bővebben, mert elég fárasztó volt a hétvége!Semmit sem csináltamKépKépKép

Minimi!
Pont az ehavi babás-mamás ujságok egyikében olvastam, hogy a cici megereszkedés jó ellenszere, ha már szülés után mellfeszesítő kencét kezdessz használni és persze amint van rá mód, jó kis mellizomerősítő gyakorlatot végzel mellé!
Hát hogy mennyire hatásos nem tudom, úgy vagyok ezzel mint a strikákkal, azt mondják, ha kened elkerülHETED őket, de szerintem genetikai dolog(és ezt több bennfentes is állítja). Viszont az ujságok stb megpróbálnak meggyőzni hogy ilyen és olyan krémmel elkerülheted!

Penna!
Nagyon hálás vagyok mindennemű próbálkozásért, remélem a leányzó jelentkezni fog!

Megann 25+7 vagy 26+0Kép

Kép

Kép
megann

FalinaKépPennaKép
nagyon köszi,most rendeltem meg!!!!Nekem is lesz hiper-szuper masinám!KépKépKépgyümilében fogunk fürödni!!!Kép

MinimiKép
én vettem fehérneműt!Kép

Mindenkinek jó éjt!!!
annamami
17+0KépKépKépKépKépKépKépKépKépJUHÉJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!
annamami

Sziasztok! Jó reggelt!

Végre írtatokKép

Minimi!
Nekem volt régen egy nagy vágyam, hogy elmenjek egy hajóútra. Már nem biztos, hogy bírnám, de örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Sárga vagyok az irígységtőlKép Kép Kép
Sajnos nem én vettem szopis melltartótKép

Jucc!
Az állatkert mindig nagy élményKép
Már nem is emlékszem, hogy mikor jártam ott. Pedig régen még dolgoztam is az állatkertbenKép

Hari!
Én biztos nem hagytam volna ki a sok kajátKép
A sütiknek nekiestem volnaKép
Gratula a 8 évhez, lesz az 28 isKép sőőőőt!

Mea!
Én nem szedek Magne b6-ot, mert valahogy rosszul vagyok tőle. De az is lehet, hogy csak az Elevit mellett voltam rosszul. Mintha túladagolnám. De lehet, hogy ma inkább azt veszem be, mint az Elevitet. Talán elmarad a rosszullét.
De nekem szörnyű volt a keményedés. Szabályosan 10 percenként volt. Úgy megijedtemKép
Az órámra néztem minden keményedésnél és tök szabályos volt.
Tegnap már nem volt annyira vészes. De beszéltem a babóval, hogy legalább még 10hetet maradjon csak bentKép Addigra már elkerüljük a nagy gondokatKép

Megann!
Igazad van!
A krémek nem minden esetben segítenek. De a melltorna az jó. Az izmok mozgatása az tuti, hogy jó hatással van. Csak óvatosan kell csinálni, főleg szülés után, mert ha megerőlteted a melled, akkor a tej is apadhat.
Majd ráérünk utánaKép

Annamami!
Remélem csinálsz nekünk is valami fincsi gyümilevetKép
Szóval te vagy a fehérneműsKép
Jó? Mert tényleg nekem is kellene vennem szopis melltartót.
Csak nem tudom, hogy milyen méretben vegyekKép
Fog még nőni a cicim? Most sem túl nagyKép

Na ez van.
Ma van az Ex-férjem névnapjaKép
Holnap meg a Férjem névnapjaKép

Puszi lányok!
Majd benézek!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Angelani!Kép

Nekem is rendesen keményedett. Fájt isKép
Most már jól vagyok.Reméljük mindkettőnk méhszáját sem viselte meg!!!

Szopis melltartót szerintem még ráértek venni, mondjuk a 30.hét körül, akkora már biztos beáll a mostani mérete.
De szerintem ha bedurranak, az elején ennél is egy számmal nagyobb tutira kell, nem?

Nekem még nem volt előtejem.Nektek?

Ja és még egy dolog miatt aggódom most.
Én 100-110/80 körüli vérnyomással indultam, teganp megmértem anyu jó gépével és 128/95! volt.
Ennek alsó határa még normális szerintetek? A 95???

Meg megmérekeztem reggel és már 62 kg-ot mutat!!!

1 hónap alatt híztam 4 kg-ot.

Ez normális szerintetek?

Hívom is ma a védőnőt és elmegyek, hogy ő is megvizsgáljon.

Ja és hatalmas már a pocim!
Csomóan megbámulják az utcán.Tiéteket is?
Mintha nem lenne normális dolog terhesnek lenni?!?Kép
Vagy csak ritkán látnak ilyet???Kép

Pusszans

Mea(26+1)

Mea
mea

Sziasztok!

Mea!
Sajnos nem tudom, hogy jó-e a 95-ös értékKép
Normálisnak mondható a hízás, de azért figyelj oda magad miatt is.
Én mondom, aki már így is sokat hízottKép
Az én pocakomat is megbámulják.
Mintha betegség lenne. Az egyik nap is úgy néztek, hogy már kínos volt. Minden tükörben, kirakatban azt bámultam, hogy nincs-e rajtam valami (mondjuk letojt egy madár vagy ilyesmi)Kép
De még a hajam sem állt égnek. Tehát betudható a terhességnek. Az biztos, hogy nem nézek ki 28 évesnek, de nem is 16-nak. Még ezen sem akadhatnak ki az emberekKép
Pedig mostanában annyi kismamát látok.
Vagy lehet, hogy most sokkal jobban észreveszem?Kép

Remélem 11-én mehetek UH-ra. Úgy szeretném már látni a babót!
Holnap hívom fel a dokit.
Remélem addig még jól leszünk (na meg utána is)Kép

Sziasztok!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Sziasztok!

Mea, szerintem még normális az a hízás, huszonhetes korban kell a legtöbbet felszedni, én legalábbis azt olvastam.

Én is híztam, három hét alatt 3 kilót, csak én még elvileg nem tartok "hivatalos hízós" időszakbanKép. De azért örülök, mert előtte a 17. hétig egyetlen kilócskát sikerült csak összeszednem.

HariKép! Ilyen kajákat felírni ide!
Csorog a nyálam...

Nekem nem keményedett a hasam (még nem nagyon tud olyatKép), csak aludni nem tudtam a fronttól, szombaton már fél ötkor felkeltem.

Mozog a babám! Most is érzem, csak még nagyon diszkrétKép.

Uxi
19+5

KépKépKépKépKép
uxi

Vérnyomásról ezt találtam a neten:

nappali átlag érték
normális vérnyomás: <135/85 Hgmm, magas vérnyomás: >140/90 Hgmm

éjjeli átlag érték
normális vérnyomás: <120/70 Hgmm, magas vérnyomás: >125/75 Hgmm

24 órás átlag érték
normális vérnyomás: <130/80 Hgmm, magas vérnyomás: >135/85 Hgmm

Azt pontosan nem tudom, hogy mit takar az átlagérték (hányszor kell hozzá megmérni egy nap a vérnyomást), de kb. a 140/90-es értéket írták legtöbb helyen határnak.
Gondolom, ahhoz, hogy magasnak nyilvánítsák, többször is meg kell mérni, nem elég egy egyedi kiugró eset.

Uxi

KépKépKépKépKép
uxi

AngelaniKép
ahogy megérkezett a masina,már készítem is neked a levet,csak szólj majd,hogy milyet kérsz,jó?KépKépKép
Én sem szopis melltartót vettem,csak sima terhes melltertót,mert az eladó hölgy mondta,hogy tuti még 1-2 méretet növekszik pluszban a tejtermelés-szoptatás alattKép Szóval azzal még ráérek!
Viszont ez a terhesmelltartó azért nagyon kényelmes,mert nincs varrára,ami nyomhatna,hanem microfibra anyagból van,finom puha és jól szellőzik és a pántjai is szélesek,nem vágják a vállat és a kosárrész vmi dupla körkörös szövéssel vagy hogy van kialakítva amitől nagyon jó a tartása.....huh elég érthető voltam?Kép
Anita márkájú,ennek megfelelően az ára elég húzós volt 5900 Ft,de azt gondolom,hogy ha kenegetem és tornázom és jó mellatrót viselek,ami ugye nem 2 percre szól,akkor maximálisan megtettem mindent annak érdekében,hogy szegény cickóim ne lógjanak majd a bokámigKépKépKépaztán lehet,hogy mégis így lesz?Képremélem nem!Anyukámnak is nagyon szépek maradtak és nem is mentek összeKépKépKép
Na abbahagyom a locsogást!
Haskeményedés:
igazából nekem még nincsen olyan "igazi"hasam,de pl.:szex után olyan érzésem van és mintha egy kisebbfajta gumilaszti lenne a hasamban?????ezt a kezemmel is érzem,normális ez???ez volna a keményedés?

Pussz: annamami
17+1
annamami

Uxi!Kép

Köszi aranyos vagy, hogy megírtad.Kép

Sikerült szerdára időpontot kérnem a védőnőtől.

Akkor kiderül majd, hogy ok-e mindenKép

Jövő hét szerdán meg dokihoz megyek.

De most nem lesz UH, mert 3 hete volt.

Mea
mea

Sziasztok!

Annamami!
Köszi az infótKép Természetesen értettemKép
Gyümilével kapcsolatban: alma, banán, narancs, répa jöhetKép
Az eperre, barackra allergiás vagyokKép

Akkor én még várok a melltartóval. Majd veszek szopisatKép

Uxi!
De jó, hogy meg tudtad nézni a vérnyomásos dolgot.
Nekem 90-környékén jár, tuti nem magasKép
Az én babám, most rugdossa az oldalamKép

Lányok!
Bevettem Magne B6-ot. Olyan 8:30 körül.
Remélem jól leszek, mert régebben mintha rosszul lettem volna tőle. Most szédelgek egy kicsit.
Remélem segít és elmúlik a keményedés.
Viszont a baba rendesen mozog. Akkor csak elkerül a baj. Tök aggódok a sok keményedés miatt. Lehet ez a néhai fájdalom a méh növekedése?
Mert elértük már a 6 hót, tehát most kell majd gyarapodnia a babának. Innentől inkább hízik és fejlődik a tüdeje, meg a többi szerve. Igaz?
Azt is hallottam, hogy már a 24. héttől akár életképes lehet. Ezért is innen számítják a koraszülést a 37. hétig.
Remélem csak hízik és tágítja a méhemet.
Ki kell bírnom holnapig, akkor beszélek a dokimmal. Jajj, mennem kell az SZTK-ba a leletemért.
Szurkoljatok a vizeletem miatt!
Most derül ki minden, a vizesedés miatt is.

Na nem parázok itt állandóan.
Legyetek jók, Vigyázzatok magatokra!
Puszi!
Angelani
26+0

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!

Mea
a vérnyomással nem igen tudnak mit kezdeni szetem.Csak nagyon oda kell rá figyelni,kávé, tea és minden serkentő elkerülendő. A barátnőmnek mindig magasvérnyomija volt, és őt hetente nézte a védőnő.A végén, de csak a terhesség legvégén kórházba került mert vizesedett és toxémiás is lett.Mindenképp menj el a védőnénihiz.
Nekem szerencsém van mert inkább nagyon alacsony.Bár az is igaz, hogy 2x rosszul voltam, aztán engedélyezték a kávét, persze nagyon gyengét, rengeteg tejjel.KépAzóta lekopogom, rendben minden és már volt 120/60-as amin persze csodálkoztak.
Szombaton Szfehérváron voltunk az Auchonban (nem tudom, hogy kell leírniKép)és apa mondta, hogy milyen sokan megnézik a pocimat.Sztem az emberek nem rosszindulatból nézik, én legalább is úgy gondolom, hogy inkább pozitív a hozzáállás.

Megvettük közösen apával a picur első cuccát.Egy Kenguru Goldos fürdőlepedőt.100% pamut, vbarna és a sapi részén két maci fürdik.Nagyon örültem!Ez az első közös szerzemény. Nem találtam drágának 1490 ft, vagy tévednék?Kép

Sztem az a kérdés, hogy összesen mennyit híztál.Én most tartok 11kgnál.KépDe a kezdetekhez képest én most normál ütemben hízok. Így is bizti lesz 15-18kg.Kép

Hari
gratula a keresztanyasághoz!Végül is mit adtatok neki keresztelőre? Te kérdezted pár hónapja nem, hogy mit szokás vásárolni?

Minimi
ha készültek, tehetnél fel képeketKépJó egy hónap múlva mi is mehetnénk küldöldre nyaralni, de én már nem merem bevállalniKépPedig én is nagyon elbírnám viselni a tengert.

Sziasztok
Szilvi
27Kép

Kép
Kép
kismama2004

Ja, és lányok!

köszönöm mindenkinek a nyugtatgatást.Az egész hétvégét apával töltöttem, nem ment be dolgozni(pedig lett volna oka rá)hétvégén.Most fel vagyok töltődve.Kép
sokat pakolgattunk kettecskén, vásárolgattunk, és sokat beszélgettünk.KépNagyon jó volt!!!!!
Megbeszéltük, hogy a héten megyek függönyt nézni a babás hálószobánkba.Simát és sötétítőt is.JUHÉ!!!!!!!!

Kép
Kép
kismama2004

Kismama!Kép

Én 9-10 kilót híztam eddig 26.hétre.

Csak állítólag a hirtelen súlynövekedés sem túl jóKép
Csak ezért izgulok emiatt a 4kg miatt.

Bár sogornőmnél ugyanez volt, és semmi gond nem volt utána.

Remélem nálam sincs gond.

Eddig baromi jól viseltem a várandósságot és nem volt még gond vele.

Remélem még így is marad jó ideig.

viszont annak kifejezetten örülök, hogy nincs kánikula, csaka frontok ne lennének, mert azok nagyon kemények.

Na megyek folytatni pakolgatástKép

Mea
mea

Feltszek egy képet a kis Bendiről(sógoromék kisfia).
a képen 1 1/2 hónapos volt és már 6kg!!!Kép
(3.7 kg-val született)
Jó husiban vanKép
A párom fogja és olyan aranyosak voltak együtt, teljesen oda voltam páromtól.Kép

Kép

Mea
mea

Meg dobok egy képet rólam, hogy milyen letta pocakomKép

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Tudtok nekem segiteni abban, hogy 3 kerekű babakocsik jók-e? Van-e valakinek tapasztalata vagy hallott-e már jót/rosszat ezekről.

Megann!
Szombaton kinéztünk egy Pierre Cardin 4 funkciós babakocsit, ami nagyon tetszett, nagy kerekű, de csak 3. Nem tudom, hogy jó lesz-e, még gondolkodunk.

Angelani!
Az én férjemnek is holnap lesz a névnapja Kép
Te már vettél valamit?

Tmarie 24+1
tmarie

Mea!
Már nagyon látszik a pocid Kép
Fürödtetek is a Balcsin?
tmarie

Tmarie!Kép

Nem fürödtünk, mert mentünk is tovább Orfűre csak a M7-en mentünk le ls megnéztük Lellét gyorsanKép

Kismamik!Kép

Tettem fel képeket az albumomba(Mea albuma) ha esetleg érdekel valakitKép

Mea
mea

Annak én is örülök, hogy nincs kánikula!!
Édes a baba!Én is mindig figyelem, hogy viselkedik a párom a picikkel.Teljesen meg vagyok vele elégedve, bár ő azt mondja, hogy nem "ért" hozzájuk.Ez nem igaz!!!!
Szép a pocid,nem látszik rajtad a 10 kg.Nekem a dokim rátette mind két kezét a pocimra uhán és azt mondta, hogy miyen formás. Tök örültem neki.Nekem csak az elején volt problémám egy kevés, na meg amíg idáig eljutottunk, azóta (kop-kop) én is jól viselem.
Néha mikor nehéznek érzem a pocimat, akkor apa lábára rá szoktam feküdni úgy hogy én a felhúzott térdeimmel tartom magam, de a pocim még elfér apa lábán, nem nyomódik. Így vízszintes helyzetben van a gerincem és nagyon jól esik.Nem tudom érthető voltam-e?

Tmarie
ha nem kell cipelned akkor jó a kocsi amit kérdeztél, nagyon biztonságos, könnyű vele közlekedni, jó a terepen.Úgy tudom újszülöttekenek is jó már.

Kép
Kép
kismama2004

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?