Küldtem emailt!
Rolex!
Gratulálok a kislányhoz, szép neve van! Remélem, jövő héten én is megtudom már, hogy mi lesz, mert a férjem addig nem akar névről tárgyalni, amíg nem tudjuk a nemét. Amikor kérdeztem, azt mondta: "Ha lány lesz Bori, ha fiú lesz Söri" Még jó, hogy nem pálinka vagy pezsgő
Boróka!
Én is a monapelt találtam meg a neten, amikor úgy döntöttem, hogy szimpi, és kipróbálnám, ha valakinek van jó tapasztalata. Tök jó, hogy ismerőseid használták, sőt, ha több gyereknél is, akkor tényleg meggyőző! A többi mosható nadrágpelussal, amit találtam az volt a bajom, hogy nem állítható a méret, és ugye a baba meg gyorsan nő, szóval akár kéthavonta lehetne nagyobbat venni, de a monapel állítható és ez tetszik. Azért veszek majd eldobhatót is, pl. ha vendégségbe megyünk, akkor azért jobb, ha kidobom, mintha a büdi pelust hordozom egész nap, mert ecetes vizes vödröt ugye nem vihetek a vendégségbe.
A hugom Lengyelországban él, tavaly szült ott, és képzeljétek, ott 4 hónapos korig kötelező a textilpelus, a hagyományos, ráadásul kettő egyszerre, így védik ki a csípőficamot. Szegény babák egy óriáscsomaggal a popsijukon! Tök fura, és be is tartják, a védőnő kijön ellenőrizgetni, hogy tényleg úgy van e pelusozva, és jól leszidja az anyukát, ha nem. A tesóm kislánya koraszülött volt, úgyhogy nagyobb volt rajta a pelus, mint maga a kisbaba! Ott voltam két hétig segíteni, mikor hazajöttek a kórházból, annyi pelenkát mostam, vasaltam, hogy hűűűű.
Rozus

[/url]