A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

De édesek!!! Látszik, hogy a nagyobbik imádja a picúrt!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek! Felhúztam magam a tv-n, így ma sztrájkolok, nem kapcsolom be. Utálom, hogy mindenhonnan a politika folyik, és két nap alatt Havast is sikeresen megutáltam, mióta néztem a tv2-n. Pedig a könyveit szinte mind olvastam, na erről ennyit.

Magi nagyon csendes, lehet, hogy már szül is? Habár hétfő óta belőlem is potyognak véres cafatkák, de mivel az éjszakát átaludtam, még WCtúra sem volt, így szerintem péntekig nem lesz babánk Kép

Kriszti!
A négykézlábra ereszkedést próbáltad, csak hallottam, hogy állítólag úgy megfordulhatnak a babák...

Liv!
OLyan jó hallani a híreket, hogy minden ok, és egyre jobban van Dávid. Majd ha visszagondolsz 20 év múlva nem is fogod elhinni, hogy ez az életerős pasi hogyan is csöppent a világra Kép

Macsek gratulálok, köszönjük Macsekpapa, hogy írtál Kép Kép Kép
Minden jót és szépet nektek!!!

Maccs!
Tündériek a fotók, olyan édes, hogy a párod pocakján szinte eltűnik a Csöppség Kép

Beszti!
Köszi a táblázat vezetésétKép
papzso

Pocó!!!
Kép Kép köszike, olyan aranyos a két gyerek Képszerelem
papzso

A Cora honlapján fenn van az akció.Kismamaruhák, bébi ruhák és egyéb kellékekKép
fantikbaba

A legjobb, amit találtam:
Dorina
Kismama melltartó
-100% pamut
-méret: 75-90 B/C/D

350 g
1997 Ft
311 Ft/kg

Tehát a melltartó kilója 311 Ft!!!Kép
Vendég

MacsekKép
Hatalmas gratulaKépKépKépKép Na és persze mielőbbi otthoni babázást és sok tejcitKép

JudyKép
NemalvásKép Ma mész dokihoz? Ha igen, hányra? Írd meg feltétlenül az eredményt. Drukkolok, hogy a kis faros most már fejen álljon.
Gergő dackorszakát hogy viseled így a finisben? Nem túl fárasztó egyedül napközben? Gyakran eszembe juttok, amikor délutánra olyan nehézzé válik a hasam, mint egy betonkeverő, és csak heverészek, hogy egy tipegő kétévessel ezt nem fogom tudni megtenniKép Úgyhogy le a kalappal minenki előtt, aki gyerkőc mellett pocakoskodikKép

MacsKép
Egyre inkább megértem a párodat, aki egyszerre beleszeretett Lilibe. Tünemény a kis csajócaKép A fürdetős kép a nagy kedvencem - minden látszik - és mégsem látszik semmi sem. Hiába! Fényképezni tudni kell.Kép

AndiKép
Nem ám úgy jártok, hogy a férjed érzni majd a fájásokat, neked meg csak mellette kell lenned??Kép Ilyet már nem egyszer láttam a filmekenKép

Enyém férj tegnap pont az ellenkezőjével készített ki (szerintem érzi a vesztétKépKép). Két napja bicajjal jár dolgozni (igazi bicajos szerkóban, sisakkal, mint a nagymenőkKép) és azt beszéltük meg, hogy tegnap este már kocsival jön haza. Erre felhívott meló után, hogy tényleg akarok-e menni nagybevásárolni, vagy ráér még egy napot?? Nem akartam vele vitába szállni, mert a huga mellettem állt, de szarul esett, mert nem igaz, hogy egy férfinak csak ennyi szociális érzéke legyen!! Mert mi van, ha este mégiscsak beindul a szülés?? Bevisz a kórházba a biciklivázon??
Amikor hazaért és mindezt kifejtettem neki, csak állt a szobaabjtóban, mint egy sóbálvány, és azt hajtogatta, hogy ő erre még csak nem is gondolt. De miért nem mondtam neki? Arra hivatkozott, hogy hétfőn a dokinéni teljesen zártnak találta a méhszájat, és ő ebből arra gondolt, hogy előbb semmiképpen sem jöhet a baba.
Na most mondjátok meg!!KépKép
Aztán amikor kicsit lecsillapodtam azt kezdte kérdezgetni, hogy érzem-e, mikor fogok szülniKép Mondtam, hogy ez nem úgy működik, hogy a nők érzik azt, hogy pl. csütörtökön fél 2-kor kezdődik majd a szülés. Furcsa dolgokra képes néha az Y kromoszómaKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Trompipi!
És a mellünket is kilóban mérjük le?Kép
fantikbaba

Csirkesz,
Az én férjuramnak ma mennie kellett a BNV-re, de semmi kedve nem volt hozzá. Mondtam neki, én szívesen kimegyek helyette, ha megszül helyettem, mire hazajövök. Ő benne lett volna...Kép.

Viszont elhatároztam, hogy ma nagyon aktív leszek, mosok, takarítok, nem mintha nagyon lenne mit, de mégis... Főznöm nem kell, de azt most nem is bánom.

Úgyhogy akció in-dul!!!

Azért majd rátok nézek...
Vendég

Macsek+MacsekPapa,
Gratulálok kis Márkhoz Kép

Andi,
HAJRÁ Kép

Tegnap voltam Doktor bácsinál, úgy tűnik minden OK, méhszáj zárt, Marci feje lefelé (igaz még nincs 100%-osan beékelődve), kb. 2100-2200 grammocska. És 3 hét múlva megyek az első CTG-reKép Már alig várom !
Még azon agyalok, hogy elmenjünk-e szülés előtt egy uccsó 3D-s UH-ra. Közületek megy/ment valaki így a finisben?

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Jó reggelt megintKép
Voltam a kórházban NST-n. Most nem kellett felébreszteni, ettem előtte egy túró rudit, olyan mocorgásokat produkált, hogy csak na. Dokinak is megmutattam, nagyon elégedett volt vele, azzal meg főleg, hogy már a 39. hetet kezdtük elKép

Andi: melltartóKép

Csirkesz: férjekKép Reménykedem, hogy a héten nem indul meg a szülés, ma mondta Vera az egyik szülésznő, hogy telt ház van, most ne szüljek. Jó, megbeszélem a gyerkőccelKép

Pocó: édesek a gyerkőcök együttKép Kíváncsi leszek, fiam hogy fogja fogadni a kistesót.

Judi: én sem igen tudtam aludni, ráadásul férjem nyögdécselt álmában KépKép MIt álmodhatott??KépKép
Csak még nincs itthon a kinyitható ágy a másik szobába, hogy átjöttem volna aludni.
Érdekes, ahhoz képest, hogy csak kb. 4 órát aludtam éjszaka, nem is vagyok fáradt. Lehet, hogy már előre edz a szervezetem?Kép

Elég lehangoló idő van. Magikával mi van tényleg?

Lau
lau

Sziasztok lanyok!

Ma ejjel egesz jol aludtam, igaz ulve, mert nagyon sok volt a gyomorsavam, ami ezelott soha nem is volt.

Igazabol mar harom napja csak folyamatosan alszom.
Ejjel-nappal.
Csak enni ebredek fel.
Semmihez sincs erom.
Ma is felkeltem reggel 6-kor megetettem papat elment dolgozni, majd en visszafekudtem es most ebredtem.
De mar megint olyan faradtnak es almosnek erzem magam, hogy megyek is vissza aludni.
Nem tudom, hogy ez normalis e vagy sem.
Itt van a korzeti 2 sarokra, de nincs erom oda sem elmenni.
A barna es piros darabok meg mindig jonnek.
Holnap megyek CTG-re es akkor meg is vizsgal.
Kivancsi vagyok mit mond.
Remelem akkor mar szulni megyunk es nem kell hazajonni. Mar ugy belefaradtam. Kép

Macsek!

Nagy gratula nektek!

Kép Kép Kép

Magi
Vendég

Húúú, Macsek, tényleg, nagy-nagy gratula!!! Majd várjuk a hirtelen szülés történetét!!!
Andi
Vendég

Kész van a babasarokKép
Ez még a nappaliban van kialakítva, majd jövőre lesz megcsinálva az igazi gyerekszobája. Fiam is fél éves koráig velünk aludt, kistesó is így tesz majdKép
Teszek fel pár képet:
Kép
Kép
Kép

Remélem, tetszeni fog a kislurkónakKép

Lau
lau

Lau,

Aranyos a babasarok! Egy dolog ötlött az eszembe: azt mondják, abban a szobában, ahol alszik a baba, nem jó, ha vannak virágok/zöld növények az allergia miatt. Nem tudom, mennyire van ennek alapja, de talán érdemes valami hozzáértőt megkérdezni. Nem okoskodni akarok, nehogy félreértsd, csak eszembe jutott.
Vendég

Andi: KösziKép
Hmm, van benne valami. Lehet, hogy átcsoportosítom a gazokatKép Sajnos hajlamosak rá a fiúk, férjem is tiszta szénanátha tavasztól őszig, fiam is hamar taknyosodik.
lau

Lau, nem hiszem, hogy mindegyik növénytől kialakulhat az allergia, csak emlékeztem, egyszer olvastam már erről. Az én férjem is allergiás mindenféle fűre-fára-virágra, és az allergológus azt mondta, a hálószobából likvidáljunk mindenféle növényt, ablakot ne nyissunk, meg ilyenek. A növények még OK, de ablaknyitás nélkül hogy lehet meglenni??? Szóval lehet, hogy ez is csak túl van misztifikálva, ki tudja?
Vendég

Sziasztok!

Macsek család: gratulálok mindannyiótoknak! Kép (persze irigykedek, hogy már túl vagyok rajta...)

Macs: Nagyon szép Lili baba! Kép Úristen, milyen pici egy csecsemő! Még a végén meg sem merem majd fogni a sajátomat!
Jól látom, hogy van fülbevalója? Mikor tették be?

Pocó: nagyon édesek a lányok! Kép

Lau: nagyon szép a babasarok Kép!

Nem tudjátok, házassági anyakönyvi kivonatból mennyi "idős" kell a kórházba? (30 napnál nem régebbi, vagy 90 napnál nem régebbi?)

Timi

Kép
Kép
timóca

Jézusom, nem mondjátok, hgy kell friss házassági anyakönyvi kivonat? Nekem júniusban volt az esküvőm. Kell kérni frissebbet???
Vendég

Lanyok!

Most volt itt a vedono.
Meglatott es elkepedt.
Mondta, hogy latja rajtam, hogy mostmar szulni fogok 1-2 napon belul.
Bizti a lufi fejem miatt. Kép

Poco!

Tunderiek a gyerekek!

Kép Kép Kép

Lau!

Jo nagyon a gyereksarok!
Kép Kép Kép

Magi
Vendég

TimiKép
Gőzöm sincs melyik kell, mind a kettőt hallottam már. A sajátunk másolatát sem én szereztem be, hanem megkértem egy barátunkat. Ő először az anyakövi hivatalba ment, ott felhomályosították, hogy azv illetékhivatal állítja ki a másolatot. Az illetékhivatalban meg azt mondták neki, hogy nincs is olyan törvény, vagy előírás, ami alapján ezt a kórházba vinni kellene. Nekem tul.képpen mindegy, a másolat ingyenes volt, a gyerek anyakönyvezéséhez meg biztosan kérik, ha nem is a kórházban, de az anyakönyvi hivatalban tutiKép
Így nekünk most 30 napnál nem régebbi lesz.

LauKép
Tök jó a babasarokKép Ha én lennék az odaszánt gyerkőc, nekem nagyon bejönne.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

CsajokKép
Ezt a képet a neten találtam. Szerintem olyan nagyon édesKépKép Gondoltam közkinccsé teszemKép
Kép
Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

RTL Klub Delelőben a babuszok öltöztetéséről van szó MOST!
Vendég

Trompipi, Timoca: asszem most mar 300 napnal nem regebbi kell, es ha a gyerkoc anyakonyvezesehez keritek, valoban ingyenesKép
orsoly

Csirkesz, Orsoly: köszönöm Kép! Még jó, hogy folyton változtatják Kép!

Kép
Kép
timóca

DejóKépKépKép Bezsebeltem egy csomó dícséretetKép Majd jövőre meglesz a szobája is, akkor igyekszünk még szebbé tenniKép

Magika: egyre jobban izgulok értetek!! Megy a drukk!!

Érdekes ez a házassági anyakönyvi kivonat másolata. Nekem azt mondták a kórházban, hogy 90 napnál nem régebbi kell, de az nem is nekik kell majd, hanem amikor a gyerkőcnek intézzük a papírokat.
Ebből jövő héten lesz csak valami, ez a hét már ugrott.
A másolatért el tud menni csak a férj is, vagy mindkét fél kell??
lau

PocóKép
nagyon arik a lányokKép gondolom én se tudok majd gyakan jönni egy kicsi és egy pici mellől.

CsirkeszKép
ma megyek 5-re, majd megírom, hogy mi volt. Bicajt meg tessék kocsira cserélni, Nektek meg nincs is közel a kórház. Bár még mindig ott a taxiKép
Épp ma gondolkodtam, hogy milyen jó volt tegnap és ma a Gergő, erre fél órája olyan hisztit levágottKép csak a türelem segít, de az most nekem nem nagyon van, mikor magamat is nehéz elviselni, pláne így, hogy kb 4 órát aludtam. Mindenkit irigyelek, aki eggel visszabújhat, nekem hétkor riadó vanKép de most, hogy alszik, egy angyalKép Asszem én is eldőlök. ez a helyzet gondolom csak fokozódni fogKépKép Mondjuk biztos érzi is szegénykém, hogy valami merénylet készül elleneKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

LauKép
Szerintem a férj is nyugodtan boldogul egyedülKép Nekünk egy barátunk intézte. Igaz, hogy elméletileg kellett volna egy meghatalmazó levél, hogy eljárjon az ügyben, de mire ezt végigmondta neki a nőci, addigra már kész is volt a másolat, és eltekintett az abszolút hivatalos procedúra betartásától. De szerintem az érintett felek közül bárki kikérhetiKép

JudyKép
Drukkolok! Várom a híreketKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Csatlakozom Judyhoz az irigykedésben, bár én napközben aludhatnék, ha nem volna állandóan valami dolgom (gázóra ügyintézés, fogorvos). Ma éjjel Bence fiam jött át hozzánk 4-kor, aztán nem tudott elaludni, és engem simogatott. Nagyon édes volt, de így én sem tudtam aludni. Most aludhatnék, ha nem kellene fogorvoshoz mennem.

Pocó
Nagyon édesek a lányok, remélem az én fiaim is így fogják fogadni a kisöcsit!Kép

Gabi
efgabi

Lau: jajj nekem, akkor inkabb mindenki kerdezze meg, hogy milyen regi lehet a masolat. Mondjuk en hivatalosan 300 napot tudok (tavaly valtozott 30 naprol), de jobb a bekessegKép Ja es en pl felemeltem a telefont, felhivtam oket hogy kene (videk), irattak egy faxot velem es azonnal megkuldtekKép Szal lehet igy is muxik mashol isKép

orsoly
orsoly

Na, ráhoztam a nehézséget a családra. Gondoltam, ledőlök egyet szundítani, és kikapcsoltam a telefont. Mire felkeltem és visszakapcsoltam magam, jöttek az sms-ek, hogy mi van már velem? Gondolták, hogy meguntam és elmentem a kórházba, hogy nap végére megszülökKép?
Vendég

Liv,

De jó hír, hogy már a kezedben tarthattad a kicsi Dávidot. Így biztosan még hamarabb rendbejön majdKép

Macsek,

Gratula a babóhoz! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok hozzáKép

Macs,

Lili gyönyörü kislány. Majd a mi kis Mocorgónkat felkészítem az udvarlásra. Bár lehet, hogy Lili majd nem áll szóba fiatalabb fiúkkalKép

Pocó,

Nagyon édesek együtt a csemetékKép

Lau,

Nagyon szép kis babasarkot készítettél. Biztos nagyon jól érzi majd magát benne a babóKép

Csirkesz,

A süni nagyon kis cukiKép Y kromoszómaKép Az én párom is nagyon édi. Valamelyik nap mondta, hogy miért nem szülök október végén, amikor Ö születetett. Mondtam Neki, hogy nem vagyok én elefántKép Egy hónappal azért mégsem hordhatom túl a gyerköcöt.

Voltam hétfön UH-n. A dokinéni jól beijesztett, mert azt mondta, hogy a másnapi vizsgáltattól függ, hogy beindítja-e a szülést vagy sem. A babát olyan 2300-2400 g-osra tippelte. Olyan kis pici így 38 hetesen.Kép Aztán mentünk másnap a vizsgálatra, ahol teljesen zártnak talalta a méhszájat, így nem indította meg a szülést. Igazából még most sem értem, hogy miért akarta megindítani, ha a baba még jól érzi magát bent és az sem baj, ha még hízik egy picikét.

Moncsi
minike

Egy kis vidító:

Angol nyelvlecke BKV-seknek

1. Jegyeket, bérleteket kérem ellenorzésre. - Tiket, tiket!
2. Nem vagyok pesti, de egyébként se mondanám meg, hol a Halászbástya. -
No Budapest, no Halászbástya.
3. Valószínuleg az Ön hazájában is szükséges menetjegyet váltani.
-Tiket, hóm, tózse.
4. Gyere vissza, mert rendort hívok. - Bébi, kam bekk, or polisz.
5. Külföldieknek 15000 a bírság, és nem adok csekket. - Fiftin tauzend,plíz!
6. Az óráját is elfogadom, ha nincs készpénz. - Nó mani. Vaccs iz gúd
7. Ne rángassa a dzsekim, mert leszalad benne a muszál. - No dzseki,fákk.
8. Köszönjük, hogy igénybe vette a BKV szolgáltatásait. - Fákk.
Vendég

MoncsiKép
Fel a fejjel, ha csak tipp a 2300-2400 gram, akkor az azért lehet ám több is a valóságban. A megindítási ötletet nem igazán értem. Fő, hogy a méhszáj rendben van, lurkó meg még gyarapodhat odabent. Elvileg így a finisben napi 28 gramot híznak a dedekKép
ElefántKépKép (azért valahol ez is Y kromoszóma szerintemKép)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

AndiKép
Ez nem érKépKép Így is majd szétpukkad a hasam a fél kiló meggyes joghurttól, Te meg még röhögtetsz isKépKép Jól van, ha a férjem csak a cafatkáimat találja meg a gépen, amikor hazajön, lesz neked nemulassssKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Kép
Nekem a legjobban a bébi kámbekk or polísz tetszett.
Meg, hogy ne húzogassa a dzsekimet, mert LESZALAD A MŰSZÁLKépKépKép
Vendég

Hát majd megpukkadtam Kép a röhögéstől Kép Kép
Isteni volt!!!

Anyakönyvi kivonat:
Rákérdeztem hétfőn a klinikán: bent megcsinálják elvileg, 300 napnál nem régebbi kell (ez a normális, nem értem, hogy miért kevertek engem is a 30 meg 60 nappal, mivel jog szerint 300 nap a terhesség, tehát ha 300 nappal szülés előtt férjnél voltál, akkor azt vélelmezik, hogy a férj az apa- azért az ellenkezőjét a férj is meg az apa is bizonyíthatja Kép )

Sütöttem, főztem, teljesen lelkes vagyok, nagy izgalmamban a beépített szekrényhez odatolt székről is leestem: üvegszilánk, dobozmaradványok..., de talpra estem mint a macska, s a mesekönyvet is megtaláltam, amit kerestem Kép. Azért megígértem magamnak, hogy nem mászom most már magaslatokba, nehogy gipszelés közben kelljen szülnöm.
papzso

Egy kis fejtörő!

3 ember bemegy egy motelba. A recepciós monda, hogy 30 dollár egy szoba, így mindegyik fizetett 10 dollárt és elment a szobába. Kicsit később a
 recepciós rájött, hogy a szoba csak 25 dollár, ezért elküldte a hordárt a 3 férfihoz az 5 dollárral. Útközben a hordár nem tudta kitalálni, hogyan ossza el egyenlően az 5 dollárt a 3 férfi közt, így mindegyiknek adott
 egyet és kettőt pedig megtartott.

Eszerint a három férfi 9 dollárt fizetett, ami 27-et tesz ki. Ha ehhez hozzáadjuk a hordár által megtartott 2-t, az összesen 29 dollár. Hol van az egy dollár?
papzso

Zsófi, azért vigyázz magadra!!! Inkább legyél "földhözragadt" ezekben az utolsó napokban.
Te nem izgulsz amúgy??? Mert én nagyon.
Vendég

Házassági anyakönyvi kivonatot nálunk a párom intézte, mert akkor én már javában kórházban voltam. Reménykedtem csak, hogy ő is elég lesz hozzá, de nem voltam benne biztos KépKépKép Na a lényeg: Tatabányán elég az egyik fél is az ügyintézéshez.

Lányom alakít: a legújabb húzása Dórinak ( nagyobbik ), hogy mikor rácsatlakozom a mellszívóra, rohan oda segíteni, és ő tartja egészen addig, míg végzek. Ja, és utána ő viszi ki a konyhába, ahol ugye majd anya elintézi a többi macerát. Az őt már nem érdekli, akkorra már rég máshol van ( pl távirányítót szerel, bicózik, stb ). Na szóval segítőkész a gyerkőc KépKépKép

Pocó

Kép
Kép
pocó

Andi!
Egyik pillanatban menni szeretnék és átélni az egészet nagy örömmel, a másikban meg elfog a rettegés, hogy majd hisztizni fogok, és különben sem bírom a fájdalmat ki Kép

Izgulok és várom, olyan jó nézni a babákat de valahogy még mindig hihetetlen, hogy egy hasonló motoszkál itt a pocakomban Kép
papzso

Zsófi,
Pont így vagyok én is. Ha fáradtabbnak érzem magam, akkor lehangolt leszek és elkezdek félni. Reggel meg tettrekész vagyok.

Pedig mindenképp meg fog történni, kérdés, hogy mikor. Pár nap már csak.
Vendég

Orsi: na most már nem tudomKép Mindegy, kellenek a papírok a bürökratáknakKép

Andi, Zsófi: látom, milyen jó hangulatban vagytokKép Én is ma voltam a védőnőnél, és mondta, hogy milyen kis energikus vagyok, semmi fásultság, jókedvem van. Hát, most mondjátok meg!! Miért lennék rosszkedvű?Kép Nemsokára megszületik a kisfiam, mit szólna egy morcis anyukához?Kép De meg lettem dícsérveKép Most voltam nála utoljára, szülésig nem megyek, és utolsó mérlegelésnél 9,5 kilót mutatott a mérleg, ruhástól, cipőstőlKép mondjuk diéta mellett nem nehéz tartaniKép

Csirkesz: fél kiló meggyes joghurt?Kép Tudsz élniKépKép Édes a süni nagyonKép

Zsófi: számomra is olyan hihetetlen hogy egy ilyen édes lurkó lakik a pocakomban és már alig várom, hogy találkozzak veleKép Csak lassan az ugrabugrálással! (Mondom én, aki lemegy a zöldségeshez és mindent egyedül cipel hazaKép

Elmentem nagyfiúért az oviba, aztán jók legyetek nekem!Kép

Lau
lau

Lau,

"utolsó mérlegelésnél 9,5 kilót mutatott a mérleg, ruhástól, cipőstől"
Nyugtass meg, ugye, csak a súlygyarapodásod volt 9,5 kiló, és a mérleg nem ennyit mutatott?Kép Kicsit aggódnék, ha így lenne...Kép
Andi
Vendég

Nyűgös vagyok...
Miért kell a kispapáknak dolgozni? Miért nem maradhatnak velünk itthon, olyan jól el lennénk itt kettecskén. Kép
Már aludtam, mint a jó kislány, de nem telik az idő, tegnap is este hétkor jött haza Kispapa. Igaz , utána megnéztük a robotos filmet, az szuper volt Kép

Nekem +11-12 kg, én ezzel elégedett vagyok Kép
(azért a 9,5-t irigylem, de munka van mögötte, így kevésbé Kép )
papzso

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036553&la=38368366

ezen az oldalon akciókat lehet olvasni, én betettem a könyvjelzőkhöz, hátha nektek is hasznos...

egyébként a reklámozott turcsiban vásároltam be pólókból magamnak itthonra vagy ötöt,darabját kevesebb, mint 100-ért, arra tökéletesen jók voltak, hogy állandóan leegyem őket, de még mindig bírják a strapát Kép
papzso

Macsek !
Gratula! Kép

MAcs Tüneményes a babád.Kép

Pocó neked is gratula a két tüneményes kislányhoz!Kép

Lau!
Klassz a babasarkod!Kép
tapasztalt kismamaként, hogy érdemes majd cumis üvegeket, - már ha kell majd - és gyerekjátékot fertőtleníteni?

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Hanna vagyok, 10 óra 18 perckor, 3800 grammal, 56 centivel megszülettem.

Részletekkel később,

Beszti férje, Csaba

KépKép
KépKépKép
beszti

AndiKépKépKépKépKép NeeeemKép 80,5 kiló vagyok most a 183 cm-hez, 71-ről indultunkKép

Moszi: hu, én mint tapasztalt kismamaKép RÉgen volt már, mikor fertőtleníteni kellett volna, most még cumisüveget sem vettünk eddigKép
Amúgy úgy csináltam, hogy hetente egyszer főztem ki - ha jól emlékszem Kép - és a hét közben használat után fertőtlenítő tablettát használtam.
A gyerekjátékokat meg lemostam simán mosószeres vízzel és elöblítettem, de azokat sem vittem túlzásba.
Nem értek egyet ugyanis azzal, hogy minden használat után fertőtlenítsem kifőzéssel az üvegeket, és minden szőnyegen landolásnál rohanjak hipózniKép
Aztán lehet, hogy más máshogy csinálja, eddig nagyon különböző véleményeket hallottam.

Lau
lau

Beszti és Csaba: sok szeretettel gratulálok!!KépKép Fantasztikus a hír, sok tejcsit kívánok és mielőbbi hazajöveteltKép

Lau
lau

Beszti,

Nagy-nagy gratula! Minden jót kívánok Nektek!Kép

Moncsi
minike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?