Elárulom, az én férjem is focizik ma, és én is emelgetem majd a bő 14 kilós lányomat! Valamitől majd csak megszülök!
Víz
Akkor te is fürdethetsz!
Zsuzsa
2004.05.03 16:15
2004.05.03 16:31
Már ki is találtam mi legyen! Házhoz hivatok valami szép szál markos legényt, hogy emelje ki a kisfőnököt a vízből.
Ezt lehet?
Mariann
2004.05.03 18:55
Már csak 5 nap és hazajön
(Vigasztal, hogy nem fogja ezt tenni minden hétvégén...) Különben is épp ennyit spóroltunk meg azon, hogy Ausztriában vettünk babakocsit, nem itthon (benne van a Kismama-magazinban, Graco Ultima Travel System, az újságban még szebb, mint igaziból
)
), mert párom főnöke öööö... "családi csapatépítő tréninget" tart akkor (magyarul vmi grillpartit)
vagy
Nem vészes, és tudom, hogy "csak" a terhesség elején kialakult méhszájsebem (ez már asszem az 5. alkalom), de nagyon ijesztő mindig. Úgyhogy próbálok fekve melózni, de úgy meg mindig inkább a hasam lesem, nem mozog-e éppen
2004.05.03 19:06
2004.05.03 20:03
Nagyon szépen megcsinalta! A gyerekszobaban lévö jatékok meg nagyon izgalmasak!
De igy mar nem olyan jo vicc.
)
Nekünk 120 cm-es lesz, én inkabb majd egy rendes junioragyat akarok venni késöbb, mi is szeretnénk kistestvért - ha a Fennvalo is ugy akarja - és akkor lesz aki hasznalja a kisagyat.
)stb... 2004.05.03 20:09
2004.05.03 20:10
Szóval ez csak ilyen szárny nélküli változatban van? Nekem legalábbis az eü. betétekben jobb volt a szárnyas. Bocsi, ha ez túl hülye problémának tűnik.
Kénytelen voltam venni egy blúzt is magamnak, amiben el tudok menni vizsgázni. Szerencsére a nacim még bírja a haskörfogatom.
De a lényeg, hogy ebben a vásárlásban is úgy elfáradtam, hogy szinte lógott a nyelvem, mire hazaértem. Kezdem egy kicsit tényleg tehernek érezni a súlytöbbletet, mármint fizikailag, főleg derékileg.
Viszont Zsuzsa neked milyen jó, hogy Zsófi már ilyen "nagy" lány.
2004.05.03 20:39
, bár nem esett jól.
Apa azt ígérte, már csak egyszer megy el elbúcsúzni a cimbiktől! Így van esélyem, hogy a 36. héten már nem fürdetek egyedül!
2004.05.03 20:45
Mit szólt volna ahhoz az óriáskiflim?
Nagyon szépek vagytok!
Tulajdonképpen pont mostanában filóztam azon, hogy amióta Dani van nekem, azóta még kevésbé értem anyámat. A világon mindent megér nekem ez a fiúcska, imádom!!! Nem is értem, hogy juthat el valaki odáig, hogy nem szereti a gyerekeit. Na, mindegy, hagyjuk.
Én ezerrel szeretem az enyémet és biztos a következő kukissal is így lesz.
Nem lettem büdi.
Majd máskor.
2004.05.03 21:17
2004.05.04 06:28
de most erős vagyok és visszafogom magam. Az ebédeimről nem hiszem, hogy érdekes lenne mesélnem, de ha már így rákérdeztél elmondom, hogy amióta itthon vagyok úgy alakítottam ki a napirendem, hogy reggel kajálok, utána nap közben legfeljebb egy joghurt vagy gyümi, és amikor 16 óra körül hazajön életem párja, akkor kajálunk főtt ételt. A szerelmes történeteim mostanában a Lindáéhoz hasonlítanak. A férjem rendkívül vonzónak tartja -mondjuk szerencsére- óriás pocakú feleségét, de engem meg egyre inkább aggaszt az Orsi-féle effektus, vagyis amikor orgazmus közben méhösszehúzódásom van. Félek, hogy így a vége felé valahogy megindíthatja a szülést, vagy szegény babánk kényelmetlenül érzi benn magát.
Szerintetek ez hülyeség? Végül is a doki nem tiltott el a szextől, de én már egyre inkább próbálok kitérni előle.
De őszintén szólva ez is nehezemre esik.
Farkaspóz!
Úgyhogy ha nem fiút vesznek ki belőlem, akkor az tutti, hogy az UFO-k műve lesz.

Az édesanyáddal kapcsolatban írtakat én sem tudom megérteni, bár nem ismerem a körülményeket. De azokat meg főleg nem, akik eldobják maguktól a gyermeküket, vagy folyamatosan bántják, terrorizálják. Mert egy felnőtt legalább választhat, de egy kiszolgáltatott pici gyerek?! Na hagyjuk is ezeket a komor témákat! Örülök, hogy a tegnapi súlyemelés sikerrel járt markos legény nélkül is. Egyébként a kiflid csak kiengesztelted volna valahogy, de mit mondtál volna Ádinak?
S szerinted a nyolc darab elég lesz? Egyébként meddig tart ez a vérzés? S olyan, mint a menzesz, csak erősebb az elején? Kell a kórházba valami speciális lötty a tisztálkodáshoz, például intim mosakodó gél, vagy elég a sima tusfürdő?
Az tényleg jó, hogy az utolsó vizsgánál tartok, de most képzeld el, hogy egy hét alatt kell bevágnom a társasági jogot, meg a Pp-t. Gondolom még emlékszel rá mekkora anyag ez. Neked megvan a szakvizsgád? A magassarkú egyébként nem tűsarkú, hanem olyan vastag sarkú cipő. Ezeket a vékony magassarkúakat én sem birom és nem is szeretem. de most ez a vastag magas is sok már. Gasztronómiai érdemrend? leírhatnád a menüt, hagy csöpögjünk egy kicsit.
2004.05.04 07:17
Igy el sem tudom kepzelni mi lesz itt, csomo telefon majd meg szerencsetlenkedes, berangatas.Egyszeruen sok mindent fejbol csinaltam es ez nem jo.
-nak (is) kisfia lesz, Sandornak fogjak hivni.Jol vannak, udvozol mindenkit.
)2004.05.04 07:46
Én voltam a fúria.
kitartás, valahogy csak kibogozzátok a dolgokat! 2004.05.04 07:52
Így jár,aki ritkán jut a géphez,igaz?
Pedig úgy reménykedtem,hogy örökölte tőlem.
Én nem merem ennyire a végére hagyni.
Meg a jácint.A virágboltban már mindig azt adnak Attilának,ha esetleg elfelejtené.
Ebben az üzletben dolgoztam valamikor,úgyhogy ismerik az ízlésemet.
2004.05.04 08:18
Feltöltődtél egy kicsit?
.Most,hogy nem dolgozom,még anyagbeszerzésre is el szokott hívni,csak ,hogy addig is együtt legyünk.
Nagyon sajnálom,mert végül is ő az egy szem testvérem és nagyon hiányzik.Ráadásul most lesz nekik is babájuk,úgyhogy igazán lenne közös témánk.
Ilyenkor mész azért dokihoz,hogy biztos ,hogy csak a seb a gond? Nem kéne már otthon lenned? Vigyázz nagyon Magadra!!
2004.05.04 08:29
Mit javítsak rajta?
2004.05.04 08:47
Minket meg átpasszolt a nagyszülőkhöz. Nem emlékszem, hogy valaha is otthonmaradt volna velünk...
És Bori is megtekintheti a híres herkentyűt.
2004.05.04 09:13
2004.05.04 09:45
2004.05.04 10:09
A helikopteres látvány bőven megér ennyit, bár az amerikai átlagfizetésből jobban ki lehet gazdálkodni. Lehet, hogy nekem is furdalásom lenne, mert alapjáraton nagyon megnézem mire adom ki a pénzt.
Tegnap a fogdokinál volt egy férfi, aki hajózik és fél évekre elmegy itthonról. Ezek után én jobb, ha nem vinnyogok két hónap után.
A szakirodalom ezt nevezi "halálkereszt"-nek, ha jól emlékszem.
Szerencsére most már jól van és ki is engedték a kórházból. Ez történt vasárnap reggel, délután meg a férjem balesete. Szóval nem ez volt a mi napunk.
Tegnap anyósom kifejtette a véleményét, hogy mennyire beolvas a páromnak, mert nem hívta fel Anyák Napján. Kicsit megütköztem ezen, mert szerintem a történtek után talán hálásnak kellene lenni, hogy a férje életben maradt és a fiának sem lett baja. Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem kellene megsértődni amiért a baleset után remegő kezekkel nem az anyját hívta fel, hogy köszöntse. Na, mindegy lehet, hogy túl elnéző vagyok. Anyósom szerint nem kellene védenem, de hát ki, ha saját anyja se? 2004.05.04 10:24
? 2004.05.04 11:52
2004.05.04 12:43
Oda is mehet az ember lánya hatalmas hassal!
Elfér még az anyósok és védőnők máglyáján!
Akkor jó alapokkal indulsz!
2004.05.04 12:57
Még pityeregtem is...
Hát akkor viszek egy nagy kalapot a zsozsónak.
Hátha kijön a társaságunk kajája belőle
Hááát...
Szörnyű, hogy mennyire belemászik az életetekbe.
Neki nincs sajátja?
Amilyen iramban gyarapodik a hátsóm, lassan mindenki mellé egyszerre letudnék ülni.
Ő meg olyan rapszódikusan eszik, hogy szörnyű. Csak a cigi, meg a kávé... 2004.05.04 13:28
2004.05.04 13:40
2004.05.04 13:47
2004.05.04 13:53
2004.05.04 14:40
2004.05.04 15:29
2004.05.04 16:24
De mi van ha elvesztem a fejem?
Remélhetőleg anyós is jól ellesz Danival. Nekünk még nem volt kölökmentes napunk, se éjszakánk. Azt hiszem még nagyon hiányozna a Manó.
És hát még jó sokáig nem is leszünk ketten Ádival.
Majd 10 év múlva. 2004.05.04 16:29
2004.05.04 18:17
2004.05.04 18:42
Most pityergek ám!!!
2004.05.04 20:06
2004.05.04 20:12
2004.05.04 20:28
,puszilom.
Legalább túl vagy rajta!Jó fej a nővérke.Engem a MÁV-os topicban oktatott ki az egyik kismama,hogy ennyit igazán megtehetek a gyerekemért.Nekem 5 éve sem kellett még ezt a sz@rt meginni ugyanitt.
2004.05.04 21:06
Mármint nekem és Ádinak.
Bár gondolom valami fájdalomcsillapítot azért adni fognak.
A baba az baba. Bár tény, hogy bejött a fütyis kivitel.

2004.05.04 21:49
Nyamm
Remelem nem kell a taliig varnod
De a bemutato nem rossz otlet
Este mindig mikor kenem a hasam enekelek neki es tegnap egesz addig tok csondben volt,de mikor elkezdtem enekelni, akkor rugdosott egy parat, hogy ezt szereti, orul neki
Olyan kis Tunder
Aztan mikor alszom, akkor o is nyugis, szoval eddig nagyon jo kisfiu
De ugye akarmi megtortenhet
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint