A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Bellana: Zsófi sem fekszik hamar, és ő is ilyentájt kel!
Elárulom, az én férjem is focizik ma, és én is emelgetem majd a bő 14 kilós lányomat! Valamitől majd csak megszülök! Kép
Víz Kép Akkor te is fürdethetsz! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, akkor drukkoljunk egymásnak! Azért nem szeretnék 26 hetesen megszülni. Kép
És egész héten emelgethetem...
B.
bellana

Bellana: inkább egyikünk sem tegye!!!

Zsuzsa
zerko

Hello Csajok!

Az este írtam egy levelet, de elszállt és olyan rosszul esett, mert tök sokat írtam, hogy most sikerült rávennem magam egy újabbra! Erre most elkezdem írni, megint valami történt és hello levél!Úgyhogy most újra írom az előző üzit, de az is lehet, hogy még előkerül! Nincs befejezve, úgyhogy ne csodálkozzatok, ha kicsit "végtelen"!

A lényeg, hogy Mucska jól van, várja a CTG eredményt, aztán hív, hogy milyen lett én meg majd megírom Nektek!

Én is jobban vagyok már, ma főztem egy gyors ebédet, mert semmi ehető nem volt már itthon! Ettől azért elfáradtam, úgyhogy mindjárt fekszem is le!

Ha minden igaz, holnap kezdünk átcuccolni a másik lakásba! Azt még nem tudom, mit hoztak ki belőle a szülők, mert eléggé putris volt, de állítólag minden csillog-villog! Nem sokat várok egy IKV-s lakástól!

Anikó!
Tesóm imádja a munkáját, ezért tőle nem nagyon hallani rosszat! Én csak kíváncsi voltam, hogy egy kívülálló hogy látja! Egyébként én vagyok az, aki elfogult vele szemben, mert imádom és nagyon büszke vagyok rá! Mindemellett azt mondja, hogy én vagyok a legnagyobb kritikusa!

Az ismerősök nagyon rákészültek a kislányra, de igazából mindegy volt, csak egészséges legyen!

Vali!
Mi is 70x140-es kiságyat veszünk, csak még nem döntöttük el, melyiket! Az az igazság, hogy Anna után szeretnénk nemsokára következő babát, de azt nem lehet tudni, hogy mikor jön össze, így ebben a nagy ágyban pár évig még tud aludni, amíg nem jön a tesó! Kép
A pelenkázó komód is nagyon praktikus, főleg ha olyan helyen veszed, vagy csináltatod, ahol később 1-1 elemmel ki tudod egészíteni! Ha már nem pelenkázol rajta, akkor is egy szép darab a szobában a teteje nélkül! Én azért veszek ilyet, mert most még sajnos nem tudok Pankának babaszobát kialakítani, ezért ebben el fognak férni a ruhái egy darabig, aztán, ha átmegyünk végre a saját lakásunkba, akkor veszünk hozzá majd szekrényt stb.!

Zsuzsa, Bellana!
Ti csak ne poénkodjatok ilyeneken! Nem szabad az ördögöt a falra festeni! Inkább próbáljátok másképp megoldani, de ne emelgessétek a lurkókat!

Orsi!
Köszi! Úgy néz ki, használ az Allium Cepa!

Ja, egyébként tettem fel képet a profilomba, ha valaki kíváncsi rá! Nem egyedül vagyok ugyan rajta, de ő életem értelme és szerettem volna, ha megismeritek! Legalábbis így képről! Hát igen! Itt még tizen pár kilóval könnyebb voltam!

Puszi mindenkinek!
Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Mariann: nem is poénkodtunk. Kép Már ki is találtam mi legyen! Házhoz hivatok valami szép szál markos legényt, hogy emelje ki a kisfőnököt a vízből. Kép Kép Ezt lehet? Kép
Zsuzsa utána küldjem át? Kép Mariann
Mucskának egy rakás drukk és puszi, te is nagyon vigyázz magadra!!!
Komód: nekünk olyan kiegészíthető, már megvannak hozzá a polcok is. A tetejére kell majd rácsavarozni és olyan könyvespolcféle is lesz belőle. Kép

Zsuzsa: remélem nem lesz gond, csak nem lesz na.
Azért óvatosan! Kép

Csók:
Bellana

Ui: többiek??
bellana

Sziasztok!
Kösz mindenkinek a vigasztalást férjhiány-ügyben Kép Már csak 5 nap és hazajön Kép
Tegnap mégiscsak eljutott a Grand Canyonhoz, és képes volt 20ezer ft-ot elherdálni helikopteres canyon-nézésre, és most lelkifurdalása van Kép (Vigasztal, hogy nem fogja ezt tenni minden hétvégén...) Különben is épp ennyit spóroltunk meg azon, hogy Ausztriában vettünk babakocsit, nem itthon (benne van a Kismama-magazinban, Graco Ultima Travel System, az újságban még szebb, mint igaziból Kép)
Viszont én sajna nem tudok talira jönni (pedig annyira megnéznék egy nagy kupac pocakot együtt, és Rátok is baromi kíváncsi lennék Kép), mert párom főnöke öööö... "családi csapatépítő tréninget" tart akkor (magyarul vmi grillpartit) Kép vagy Kép
És sajna megint vérzek picit Kép Nem vészes, és tudom, hogy "csak" a terhesség elején kialakult méhszájsebem (ez már asszem az 5. alkalom), de nagyon ijesztő mindig. Úgyhogy próbálok fekve melózni, de úgy meg mindig inkább a hasam lesem, nem mozog-e éppen Kép
Megyek is kifeküdni, és megint nem válaszolok egyenként...
Dzscs
dzsungelcsiga

jó estét!

Mariann: nagyon csinik voktatok Kép
Amúgy meg óvatosan továbbra is, tudod!
Mucskának is minden jót!

Bellana: ha jó a pasi, és utánad még használható, akkor értesíts! Kép

Dzsungelcsiga: sajnálom, hogy nem leszel Kép
A sebednek meg üzenem, ne rémisztgessen téged, és ha megszülsz, mindenképpen kezeltesd ki!!!

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Szép estét Mindenkinek!

Aniko!
Tényleg olyan meleg hangulatu a lakasotok és latszik, hogy egy mesterember lakik benne!Kép Nagyon szépen megcsinalta! A gyerekszobaban lévö jatékok meg nagyon izgalmasak!
A kislanyod gyönyörü, milyen alkalombol volt ilyen szépen kiöltözve? Vagy ez nala mindennapos? Ilyen kis elegans?Kép

Zsuzsa,
nagy örömmel olvastam, hogy kikapcsolodtatok végre!
Mi péntekre tervezünk egy szinhazat (ez lesz nekem az elsö Svajcban, mar alig varom, otthon nagyon szerettem a szinhazat, hianyzik is) és a jövö hétre egy koncertet. Aztan ki tudja mikor megyünk legközelebb...
Egyébként pedig pihizz sokat és vigyazz magadra!
Nagyon ügyi tablazatot készitettél, igazi matek tanarnöre vall! Kép
A betéttel kapcsolatban: én is vettem mar egy csomag TENA-t, de még jo, hogy a halosbugyit nem vettem meg, mert a multkor kiderült, hogy mindent kapunk a klinikan, betétet, halosbugyit stb. Szivesen felajanlanam vkinek, de a postaköltség dragabb lenne, mint maga a betét..

Mariann,
szépek vagytok a képen!
Köszönjük, hogy tajékoztatsz bennünket Mucskarol, mi pedig sokszor pusziljuk, ne felejtsd el atadni!
Te is nagyon vigyazz magadra, a férjed meg szerintem jo, hogy nem hagyta ki a kirandulast!
Biztos gyönyörü lehetett, bar én még csak tévében lattam!Kép

Bellana!
Latom, mar van viz! Pedig akartam kérdezni, hogy akkor ma büdi leszel egész nap?Kép De igy mar nem olyan jo vicc.
Emelgetéssel meg csak ovatosan (markos legény, ejnye, mar megint hol jar az eszed?Kép)

Egcsi!
Nagyon sajnalom, ami a férjeddel történt, pedig, képzelem, hogy mar mennyire vartad! En is csak azt tudom mondani, hogy az a szerencse, hogy nem lett baja.
Varjuk, hogy jelentkezz, sok puszi!

DCs!
MéhszajsebKép

Pano!
Otthon mar viragzik a gyöngyvirag? Nalunk még nem! Kedvenc viragom!!! Nagyon-nagyon szeretem!
Orgonank nekünk is van, csak ugy illatozik!

Orsi!
Köszönöm Neked is a vigasztalast "külföld ügyben", azért nem mindig olyan rossz. Ha sokat vagyok egyedül, akkor tör ram leginkabb a honvagy. Erröl rengeteget tudnék irni, talan majd megirom privatban egyszer, nem akarok masokat a történetemmel untatni.

Vali,
ezt az agy-dolgot jol megfilozofaltad!Kép Nekünk 120 cm-es lesz, én inkabb majd egy rendes junioragyat akarok venni késöbb, mi is szeretnénk kistestvért - ha a Fennvalo is ugy akarja - és akkor lesz aki hasznalja a kisagyat.

Swenson!
Azért irjal magadrol is! Pl hogy mit ebédeltél vagy hogy hogyan mocorog a babad (vagy szerelmes történetek a férjeddel kapcsolatbanKép)stb...

Nekem mostanaban Dömperke ugy nyomja a gyomromat, hogy semmi étvagyam nincsen. Ma kb 10-kor reggeliztem egy joghurtot, ebédkor egyaltalan nem voltam éhes, csak gyümölcsöt ebédeltem, de épp elég volt. Vacsira salatat készitettem, volt benne egy kis csirkemell, de ugy jol laktam, mintha egy fél disznot megettem volna. Dömperkém nagyon kitölti mar a pocakomat. Szerdan megyek dokihoz, kivancsi vagyok, hogy mekkora sulyt fog most becsülni!

Szerencsére a meteorologusok tévedtek és a hétvégén gyönyörü idö volt. Most holnaptol igérnek hüvöset meg esöt.

Tényleg sokan eltüntek! Merre jartok? Bujjatok elö!

Sok-sok puszi
Süncsi
süncsi

Még vmi:

Azt meg csak meg tudom érteni, hogy lanyt josolnak, és fiu lesz, mert mondjuk a baba az UH-n mindig ügyesen eldugta a fütyijét.

De a forditottjat mar nem értem! Mondjuk még nem is hallottam. Szoval én mar többször lattam Dömpi fütyülöjét, annyira egyértelmüen, hogy hatalmasat néznék, ha kislany lenne!!! Ti hallotattok mar ilyen esetet is, hogy fiunak josoltak és lany lett?

Na pusszancs
Süncsi
süncsi

Jó estét mindenkinek!

Mára befejeztem az agyam gyötrését, úgyhogy benéztem hozzátok. Délelőtt mondjuk elloptam egy csomó időt a paragrafusoktól, ugyanis megvettem a kórházi felszerelésem. Hálóingek, bugyik, melltartók, papucs, ilyeneket. Már csak a betét kell. Erről jut eszembe!

Zsuzsa! A DM-ben láttam Tenna normál betétet, ami nyolc darabos és azt hiszem 500 Ft-ba kerül. De azt néztem, hogy az nem szárnyas. Mivel eladót nem láttam a közelben így nem tudtam megkérdezni, hogy ebből csak ilyen sima van-e, így hozzád fordulok, Te mindig tudsz mindent.Kép Szóval ez csak ilyen szárny nélküli változatban van? Nekem legalábbis az eü. betétekben jobb volt a szárnyas. Bocsi, ha ez túl hülye problémának tűnik.Kép Kénytelen voltam venni egy blúzt is magamnak, amiben el tudok menni vizsgázni. Szerencsére a nacim még bírja a haskörfogatom.Kép De a lényeg, hogy ebben a vásárlásban is úgy elfáradtam, hogy szinte lógott a nyelvem, mire hazaértem. Kezdem egy kicsit tényleg tehernek érezni a súlytöbbletet, mármint fizikailag, főleg derékileg.Kép

Egcsi! Nagyon sajnálom ami a pároddal történt, s ezáltal veled is, de tényleg próbálj megnyugodni, majd csak rendben lesz minden.

Zsuzsa, Bellana! A csemete emelgetésekért nem irígyellek benneteket, hihetetlen, hogy mennyi mindennel kell megküzdenetek nektek, gyakorló anyáknak, ilyenkor mindig úgy érzem én csak ne panaszkodjak, fogjam be a számat! Úgyhogy minden tiszteletem a tiétek, nem beszélve Panóról meg Ildikóról meg a még több gyermekes anyukákról!Kép
Linda: értettem ám mire gondoltál az anyáknapjával, csak Danival akartalak felvidítani, hogy ő legalább értelmet ad neked ennek a napnak is! S főleg örömet, de hülye voltam, mert persze hogy picúrka még ehhez.Kép Viszont Zsuzsa neked milyen jó, hogy Zsófi már ilyen "nagy" lány.Kép

Vali! Látom azért te sem nagyon bírsz magaddal, s állandóan "babázol".Kép

Dzscsiga! Szorítok érted, remélem tényleg csak a fránya sebed, de nem lenne jobb, ha nem dolgoznál ilyenkor?

Mariann! nagyon jó a kép, szorítás megy neked is meg Mucskának is ezerrel!!!

Eltűntek adjatok életjelet!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok!

Fürdetést túléltem Kép, bár nem esett jól.Kép Apa azt ígérte, már csak egyszer megy el elbúcsúzni a cimbiktől! Így van esélyem, hogy a 36. héten már nem fürdetek egyedül!
Amúgy állítólag szétrúgta a bokáját, így este kezelgethetem is neki (borogatás)! Kép

Süncsi: jó volt a kikapcsolódás, és tuti nektek is jó lesz, de mostanában folyamatosan elviselném...
Mi szűk 3 év alatt elmondhatunk 4 szabad estét! Ebből egy volt Zsófimentes csak! 2 színház, egy vacsora, és a mostani!
Számolj majd be a színházról, koncertről, és a dokiról is!
A gyöngyvirág valóban nyílik! Kép
Akkor majd a TENNÁidat elhasználod éjszakára a baba után!

Swen: a TENNÁknak tényleg nincs szárnya! És valóban 500 Ft körül van a 8 db! Így kár kérdezgetned! De jó vastag! Meglepődtem, hogy mennyivel nagyobb csomag, mint ua. éjszakai (vastag) Always betét! Én is jobban szeretem a szárnyast! De ez van. Pár nap után lehet majd használni azt is!
Én meg délután 2.5 órát voltam Zsófival a játszón (amúgy ez rendszeres), és mire hazajöttem, hát nem részletezem. Úgy érzem ilyenkor, hogy kiesik belőlem valami alul! Kép
Csini a blúzod? Milyen színű? Kismama darab?

Jó éjszakát!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Dani áztatása simán ment, pusztán 45 percet fürdött...Végülis nem hívtam markos legényt, kiszedtem magam. Kép Mit szólt volna ahhoz az óriáskiflim? Kép

Mariann: csak most néztem meg a képet, amilyen mafla vagyok. Kép Nagyon szépek vagytok!

Swen:értem mit akartál írni. Kép Tulajdonképpen pont mostanában filóztam azon, hogy amióta Dani van nekem, azóta még kevésbé értem anyámat. A világon mindent megér nekem ez a fiúcska, imádom!!! Nem is értem, hogy juthat el valaki odáig, hogy nem szereti a gyerekeit. Na, mindegy, hagyjuk. Kép Én ezerrel szeretem az enyémet és biztos a következő kukissal is így lesz. Kép
Persze van, hogy kiakaszt, de ez tök természetes. Kép

Süncsi: nahát,hogy kend mikkel viccel? Kép Nem lettem büdi. KépMajd máskor. Kép
Belátom továbbra is malac vagyok. Kép
Szegény Ádi. Kép
Más: nem lehet, hogy a köldökzsinórt nézik olyankor fütyinek?

Dzscs: kitartást az 5 naphoz! A férjed csinál egy csomó képet is ugye? Biztos klassz lehet neki! Kép
Elég ijesztő lehet az a vérzés. Kép
Nagyon vigyázz magadra!!

Zsuzsa: sajna nincs akit átküldjek. Kép

Bellana
bellana

Sziasztok,

Átrágtam magam az elmúlt 2-3 nap üzenetein, most jojóznak a szemgolyóim.
Ego módon először magunkról:
Ma volt az anyák napi ünnepély az oviban, szép volt, mint mindig. Az anyák napja is jól telt tegnap, megnyugodtam, lelkem regenerálódott, ha nem is 100%-os, de sokkal jobb.
Karcsi megjött szombaton délután, teljesen ép végtagokkal, ez is jót tett nekem. (nem az ép végtagok miatt. Azt most nem használtuk kii)
A vasárnapi családi ebéd fantörpikusan sikerült, a szombatot és a vasárnap délelőttöt ugye végigfőztem, de megérte! Ismét kitüntettek néhány gasztronómiai érdemrenddel.
Vasárnap este aztán beestem az ágyba, addig viszont szinte észre sem vettem, hogy terhes vagyok. Na jó, ez enyhe túlzás volt.

Most pedig a válaszok, egyebek, ha kissé lemaradva is:

Süncsi,
Gyönyörű lehet a kertetek! És a báránybőr is nagyon szupernek tűnik. Én is szeretnék egyet, de én azt hiszem, valami egyszerű formát veszek csak, amit beleterítek ágyba, fekvőkocsiba, mózesbe. A hét második felében és a jövő héten elindulunk bevásárolni, most már mindennek meg kell lennie, mosásnak, vasalásnak is. A börze a vízválasztó, amit ott nem szerzek be, irány az üzletek!
Én igényt tartanék a tenáidra, de nehogy postázd őket, úgy gondoltam, kiugrom valamelyik délután hozzád, ha nem bánod. Viszek gyöngyvirágot, itt illatozik előttem egy pohárban egy csokor, most hoztam be Ráckevéről.

Anikó,
Nagyon édes Bence a képen! Még én is ki tudom venni a fotóból, mit ábrázol, pedig köztudottan béna vagyok uh-képek felismerésében. Megnyugodtál, hogy egészségesnek találták, ugye? (Tényleg, teljesen elmúlt a depis hangulatod?)
A nagylányod gyönyörű! Ti mikor kezdtétek növeszteni a haját? Régen mindig azt gondoltam, hogy ha egyszer lányom lesz, 8-10 éves koráig majd mindig rövid haja lesz, mert az könnyebben kezelhető, stb. De mostanában már elmélyedek a kislányoknak való hajcsatok és hajgumik tengerében!
A lakásotok nagyon kellemes hangulatú színekben pompázik! A gyerekszobai tapétabordűr annak idején nekem is többször kezembe akadt, de aztán valahogy egy másikra esett a választás. A kiskonyha pedig a miénk ikertestvére!!! Dani a mai napig imád kuktáskodni, van, hogy a sütik 80%-át ő készíti, enyém csak a mérlegelés. (a kisbútort már vagy két éve levittük a pinyóba, azóta a nagykonyhában kuktáskodik. Még sikerült olyan szép állapotban eltenni, hogy a kislányom majd azt hiheti, újat kap.)
Tel,szám ment.

Swen,
Kimondani is csodás érzés lehet, hogy az utolsó vizsgánál tartasz!!!
Te még most is elbírod a magas sarkat?! Én alapban sem tudom felvenni, talán utoljára az érettségin vagy mit tudom én mikor volt rajtam ilyesmi! Pedig a lábaimon lehetne hosszítani, legalább optikailag.
Megvetted a kórházi felszerelésedet? Hű, én nagyon le vagyok maradva. De most tényleg elkezdem! Veszek is holnap egy tenát, annyit emlegetitek mostanában. Majd a nagymamámmal tapasztalatot cserélhetek legalább ezügyben.

Linda,
Kedves, hát persze, hogy melléd ülök majd a találkozón, de mindkét oldaladon én szeretnék ülni!!! Senkit nem engedek oda, még Anikót sem! És elhozod a mellszívódat is? Közelről még nem láttam ilyesmit. Majd megmutatod, hogyan kell használni. A napokban néztem a Tesco-ban, 16e felett van.

Mariann,
Teljesen megértelek a Seduxennel kapcsolatos gondjaidban! Én sem tudnám nyugodt szívvel szedni, de persze nem-szedni sem, ha felírják. Pihenj sokat!
Hú, ez a tropicariumos dolog engem is érdekelne, még nem hallottam róla, de Dani mindig emlegeti Atlantist, mert már sokat hallott a történetről mesékből meg én nem tudom, honnan. Jó az gyerekeknek is?
Most néztem meg a képet a profilodban, gyönyörűek vagytok!

Nanda,
Biztosan gyönyörű utatok lesz! Még soha nem jártam azon a vidéken.
Látom, te is imádod a Normafa-grillt. Azok a limonádék!
Mi 26-án szerdán este megyünk oda valami sátoros ünnepre, vagyis szülinapi partira. Remélem, addigra rendbe jön a torkom, és vedelhetem a jéghideg lötyiket.
Maya hogy van? Milyenek az éjszakáitok? Nem a férjeddel, hanem Mayával!
A talin találkozunk?!

Szia Panó,
Szóval te a felújítás közepén készülsz szülni?! De azért reméljük, hogy minden majd szépen idejében történik, és akkor jön rád a szülhetnék, amikor az utolsó maszatot is letörlöd az ablakról.
Én is remélem, lesz segítséged a munkában, takarításban.

Zsuzsa,
Szörnyűek lehetnek ezek a fejfájások! Teljesen át tudom érezni a dolgot, szerencsémre nekem elmúlt már ez az időszak.
Először, ahogy olvastam vissza az elmúlt napok üzeneteit, azt hittem, Zsófi születése óta ez volt az első szabad éjszakátok, de látom, azért nem így volt, persze, a 4 sem sok. Nekünk sem volt azért túl sok, egymás után meg max. 2 éjszaka, de az már annyira furcsa volt!
Szuper a táblázatod, tényleg, olyan tanárnős, ahogy Süncsi írta.

Egcsi,
Szorítok értetek, hogy minden rendben legyen a férjeddel és mihamarabb találkozhassatok! Vigyázz magadra nagyon!!!

Most betelik velem a szerver.

Ölelek mindenkit!
Anitabori

Bocs, ha elírtam valamit,már nincs erőm átrágni magamat az irományomon. Hogy lehet ennyit írni?!
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt!

most csak beköszönök. Már reggel 1/2 öt óta ébren vagyok,, és lassan vissza fogok aludni. Ismét pihenős napok következnek anyukám szigorú felügyelete mellett. Már a reggelimet is elő készítette, nehogy éhen vesszünk Kép
Pedig nem is tudok ennyit enni.
Pusssssz!

Vali
cvali

Jó reggelt Kismamik!

Süncsi! Amilyen béna vagyok most reggel vettem észre, hogy este még előttem írtál, így ne haragudj, hogy nem reagáltam. Jó Neked, hogy csökkent az étvágyad, bár az nem, ha a "beltag" erősen nyomja a pocidat. Mondjuk farkas éhséggel én sem küszködök, de ilyenkor a tanulás mellett szinte folyamatosan rágcsálnék valamit, mint egy egér. Nálam ez a pótcselekvés.Kép de most erős vagyok és visszafogom magam. Az ebédeimről nem hiszem, hogy érdekes lenne mesélnem, de ha már így rákérdeztél elmondom, hogy amióta itthon vagyok úgy alakítottam ki a napirendem, hogy reggel kajálok, utána nap közben legfeljebb egy joghurt vagy gyümi, és amikor 16 óra körül hazajön életem párja, akkor kajálunk főtt ételt. A szerelmes történeteim mostanában a Lindáéhoz hasonlítanak. A férjem rendkívül vonzónak tartja -mondjuk szerencsére- óriás pocakú feleségét, de engem meg egyre inkább aggaszt az Orsi-féle effektus, vagyis amikor orgazmus közben méhösszehúzódásom van. Félek, hogy így a vége felé valahogy megindíthatja a szülést, vagy szegény babánk kényelmetlenül érzi benn magát.Kép Szerintetek ez hülyeség? Végül is a doki nem tiltott el a szextől, de én már egyre inkább próbálok kitérni előle.Kép De őszintén szólva ez is nehezemre esik.Kép Farkaspóz!KépKép

Egyébként Botond férfiasságát én is többször láttam már. A két héttel ezelőtti UH-on nemcsak a fütyülőjét, hanem a szabályos kis golyócskákat is!Kép Úgyhogy ha nem fiút vesznek ki belőlem, akkor az tutti, hogy az UFO-k műve lesz.KépKépKép

Bellana! Ez neked is szólt.KépAz édesanyáddal kapcsolatban írtakat én sem tudom megérteni, bár nem ismerem a körülményeket. De azokat meg főleg nem, akik eldobják maguktól a gyermeküket, vagy folyamatosan bántják, terrorizálják. Mert egy felnőtt legalább választhat, de egy kiszolgáltatott pici gyerek?! Na hagyjuk is ezeket a komor témákat! Örülök, hogy a tegnapi súlyemelés sikerrel járt markos legény nélkül is. Egyébként a kiflid csak kiengesztelted volna valahogy, de mit mondtál volna Ádinak?Kép

Zsuzsa! Köszi a betét infót, tudtam, hogy te mindent tudsz.Kép S szerinted a nyolc darab elég lesz? Egyébként meddig tart ez a vérzés? S olyan, mint a menzesz, csak erősebb az elején? Kell a kórházba valami speciális lötty a tisztálkodáshoz, például intim mosakodó gél, vagy elég a sima tusfürdő?

A játszótérrel kapcsolatban talán nem kéne annyit mászókáznod, meg futkároznod, akkor kevésbé lennél fáradt.Kép

A blúzom fehér, olyan pamutos selyem, kismamás szabású, lefelé bővülő fazon, de szerintem szülés után is hordhatom, én egyébként is szeretem a lezser darabokat.

Bori! Örülök, hogy minden rendben veletek, jó hogy jelentkeztél!Kép Az tényleg jó, hogy az utolsó vizsgánál tartok, de most képzeld el, hogy egy hét alatt kell bevágnom a társasági jogot, meg a Pp-t. Gondolom még emlékszel rá mekkora anyag ez. Neked megvan a szakvizsgád? A magassarkú egyébként nem tűsarkú, hanem olyan vastag sarkú cipő. Ezeket a vékony magassarkúakat én sem birom és nem is szeretem. de most ez a vastag magas is sok már. Gasztronómiai érdemrend? leírhatnád a menüt, hagy csöpögjünk egy kicsit.Kép

Puszi mindenkinek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Bejelentkeznek en is, meg elek, csak egy nagy halom melo alatt vagyok elasva, hulla faradtan, kimerulten. Ez a nagy hajtas ami itt volt az utobbi idoben...Kép
Ha minden igaz, akkor jovo hettol elmegyek negyorasnak, en mar alig birom.Kép

Aztan ra kellett meg jonnom, hogy en tok sz@rul dolgozom, ugy ertve, hogy most probalom atadni a munkamat es kiderul, hogy csak en ertem egyedul, szoval semmi rendszer benne (na jo, alig valamicske), senki sem erti...Kép Igy el sem tudom kepzelni mi lesz itt, csomo telefon majd meg szerencsetlenkedes, berangatas.Egyszeruen sok mindent fejbol csinaltam es ez nem jo. Kép

Na, ennyit az en nyugomrol.

Pano !Kép
Beirnad a tablazatba? AliceKép-nak (is) kisfia lesz, Sandornak fogjak hivni.Jol vannak, udvozol mindenkit.

Bocsi, megint nem tudok egyenkent valaszolni...

szoszi 29+2 (mikor lesz ez mar 38-39?Kép)
szoszi

Jó reggelt!

Elég kaka éjszakánk volt. A férjemet megint kiborították a melóhelyen. Ráadásul megint begörcsölt az epéje egész éjszaka fetrengett. Eddig már kétszer volt kinnt az ügyelet és nemrég a kórházba is bevitték. Őrület. Persze reggel a munka hőse bement dolgozni. Elötte viszont öszevesztünk. Kép Én voltam a fúria. Kép
Nem hiszem, hogy elmegy dokihoz.
Nagyapám epehólyagrákban halt meg. Féltem Ádit, de nem tudom mit lehetne tenni, nem értem miért nem vették ki azt a vacakot. Anélkül is lehet élni,így csak a baj van vele!
Úgyhogy tök jó a hangulatom, legszivesebben bőgnék.
Azért felhívtam a malóhelyen, hogy ne haragudjon.
Utálom, hogy ilyen hirtelen vagyok. Kép

Bori: szuper, hogy ilyen jól sikerült a hétvége! Kép
Az is klassz, hogy kimászol a gödörből. Kép
Jól is teszed, mert lehet, hogy már nem férnék melléd! Kép
Orsi megint eltűnt, de remélem előkerül, hogy a csütörtököt megbeszéljük, bár ha így haladunk, lehet, hogy csak talin tudom elorozni tőle a mellszívót.

Swen: a doki minket sem tiltott el, de a sok kúp és folyás megteszi helyette. Kép
Remélem nekünk sem cserélik ki a babát lányra az ufók! Kép
Ádinak a kifli magyarázkodott volna. Kép

Szöszi: te kis cseles, csak te látod át a dolgokat? Kép kitartás, valahogy csak kibogozzátok a dolgokat!

Bellana
bellana

Sziasztok!

Nanda:Tudom,hogy csak pár nap múlva olvasod majd,de én úgy tudom,hogy Bori,Hajni,Orsi és én megyünk a börzére.Már nagyon izgatott vagyok,remélem nem fogok nagyot csalódni!

Bellana:CsőtörésKép
Rád azért talán nem vagyok féltékeny,hiszen úgy néz ki,hogy mi 3-man leszünk pocitársak,nem?Kép
Te már a következőn gondolkozol?Kép
Az óriáskiflis poénomat ellőtted.Kép Így jár,aki ritkán jut a géphez,igaz?Kép
Anyámat én sem értem,hogy viselkedhetett úgy velünk.Csak egy példa:ha beteg voltam,mindig azt mondta,hogy csak szimulálok,mert nem akarok suliba menni/pedig kissé eminens tanuló voltam/,soha nem hívott hozzám orvost,hogy hogy néz ki a szobám.Volt ,hogy majdnem négykézláb mentem le a dokihoz,és a végén ölben vittek be a kórházba,olyan vesegörcsöm volt.Az öcsémet meg egyszer megtámadták az utcán este,és be sem ment hozzá a balesetibe,hanem nyugodtan lefeküdt.Tesóm még nem is volt nagykorú!!! Éjszaka jöttünk haza színházból a párommal,és akkor mentünk be hozzá mi ketten,meg a haverjának a szülei,akik jobban izgultak érte,mint a saját anyja.Kép

Bori:Ezek szerint jobban lettél hétvégére.
Én valahogy nem merek sok embernek főzni,inkább salikat szoktam csinálni a vendégeknek,mindig félek,hogy nem ízlik,amit főzökKép
Bordűrt én is mást akartam /macisat/,de a bútorok miatt kötve voltunk a szín miatt,és így ezt találtuk.Remélem szép lesz az új szobánk is.Kép
Dani kis kuktaKép
Katának sokáig egyáltalán nem vágtuk a haját,én mindig hosszú hajú kislányt szerettem volna.Talán azért is,mert nekem viszont mindig csak nagyon rövid hajat engedtek a szüleim.Úgy néztem ki,mint egy fiú.Amikor pedig először levágattuk a lánykámét,csak egy kicsit,eltűnt belőle a göndörség.KépPedig úgy reménykedtem,hogy örökölte tőlem.
Lassan már be kéne fejezned a vásárlást,nem most elkezdeni,nem? Kép Én nem merem ennyire a végére hagyni.
Most kire legyek féltékeny?Orsit is Bellanát is ellopjátok tőlem? Akkor én nem is fogok hiányozni senkinek!!!Kép

Panó:A gyöngyvirág az én kedvencem is! Kép Meg a jácint.A virágboltban már mindig azt adnak Attilának,ha esetleg elfelejtené.Kép Ebben az üzletben dolgoztam valamikor,úgyhogy ismerik az ízlésemet.Kép
Azért nem a felújítás közepén szülj! Legfeljebb annyiból lenne jó,hogy akkor biztos nem neked kéne dolgozni.Kép
Nekem: BPD:66,TAD:66,3,Femurt nem találok.Van még OFD,HC,APD,MAD,AC,FL.

Anikó
vakili

Most folytatom,cska nem merek egyszerre sokat írni,mert félek,hogy elszáll!

Zsuzsa:köszi Kép
Kicsit volt csak romantikus?Hát apa igazán kitehetett volna magáért!Ha már ilyen ritkán vagytok kettesben.
Én már írtam,hogy inkább a Marcelora szavaznék,de akárhová mentek,megyek utánatok.Persze csak,ha valakinek egyáltalán hiányzom.Kép
Azért még ne szüljetek!!!Még poénból sem.

Vali:Hol sikerült ágyneműt vennetek?És mennyiért?El vagyok hűlve az áraktól!
Szép időtök volt legalább arra 1/2 órára.KépFeltöltődtél egy kicsit?
Pelenkázón én is most gondolkozom.Gergővel egyben volt az ággyal,Katával volt külön szekrény.Már egyik sincs meg,és most nagyon kicsi a hely a szobában,ezért gondolkozom a merev pelenkázón a kiságyra.

Egcsi:Lélekben Veled vagyok,nagyon sajnálom a történteket,de örülök,hogy a párodnak nem lett baja.Azért ugye nem vagy teljesen egyedül?
Timinek boldog névnapot kívánok utólag is!!!

Mariann:Nagyon gyönyörűek vagytok! Én is szívesen mutatkozom az "életem értelmével",nélküle fél embernek érzem magam.Már mindenki rajtunk röhög,hogy 16 év után is így szeretjük egymást,mindenhová együtt megyünk.Ő jön velem a bababörzére,osztálytalálkozóra,én meg megyek vele a festőkiállításra.Kép.Most,hogy nem dolgozom,még anyagbeszerzésre is el szokott hívni,csak ,hogy addig is együtt legyünk.Kép
Jó Neked,hogy ilyen jóban vagytok a tesóddal,mi már sajnos 1 éve nem is beszélünk egymással.Gyerekkorunk óta mindig kitalált valamit,hogy ne legyen jóban velünk.Kép Nagyon sajnálom,mert végül is ő az egy szem testvérem és nagyon hiányzik.Ráadásul most lesz nekik is babájuk,úgyhogy igazán lenne közös témánk.
Nemek tekintetében nagyon sokszor tévednek,nekem személy szerint 5 kislány ismerősöm van,akit végig kukacosnak néztek.
Mucskának sok-sok puszi!!!

Dzsungelcsiga:Vérzés Kép Ilyenkor mész azért dokihoz,hogy biztos ,hogy csak a seb a gond? Nem kéne már otthon lenned? Vigyázz nagyon Magadra!!

Süncsi:Lakás-köszi Kép
Kata:anyák napjára volt így kiöltözve,nekem igazából vagány cuccokban tetszik jobban,de az az igazság ,hogy akármi van rajta,akkor is gyönyörű Kép
A történeteid igenis engem is érdekelnek,egyáltalán nem untatsz vele.
Jó nektek,hogy mindent kaptok a klinikán,nálunk már szinte semmit.Gergővel 8 éve ,még mi is mindent kaptunk,Katával már jóval kevesebbet,most meg már szinte mindent nekünk kell vinni.Kép

Na most már eldugulok,lehet,hogy megint csak holnap tudok jönni.Addig is sok-sok pusza MINDENKINEK!

Anikó
vakili

sziasztok!

Fel vagyok háborodva! A héten van beiratás az oviban, és elküldtem ma reggel az uramat, hogy tegye meg (ha én mennék evvel a nagy hassal, tuti 2 évig nem veszik fel), és most kapaszkodjatok: beiratás ma: 15-17-ig! Ma így, holnap meg ki tudja mikor. Tudom, hogy nincs hely, de ez akkor is pofátlanság, nem? És az emberek nagy része akkor tuti dolgozik! És persze ez nincs kiírva sehol! A konyhásnéni mondta meg a férjemnek!

Ja, és nem is újságoltam nektek, 2 napja egészen jól alszom. Ugyan kelek 2-3 alkalommal, de amúgy szunya. Kép

Bori: amúgy én is úgy voltam vele, hogy nem lesz Zsófinak hosszú haja, de a lányunk keresztbetett!
Amúgy nem vagy lemaradva! Nekem van TENNÁm, és van 2 hálóingem, meg szoptatós melltartóm, de slusz! És amíg ez a felújítás le nem megy, nem is lesz semmim! Remélem a jövő héten túl leszünk rajta mi is.
Akkor kiöntöm az összes ruhászacsit, és kiderül, melyik méretünk foghíjas! Akkor persze spuri vásárolni!
Mellém nem is tervezel csücsülni? Na, egy kicsikét!!! Kép
Jól értetted először! Ez volt az első szabad éjszakánk! A többin csak vigyáztak rá, míg hazaértünk max. éjfélig!!!
Tanárnénis. Kép Mit javítsak rajta?
A torkod teljesen rendbejött?

Szöszi: a 4 óra jó ötlet, de lehet, hogy az is sok! Tarts ki, veled vagyok! Kép
Mit dolgozol amúgy?
Akkor neked is jó az agyacskád, ha az a filofax, és a szg egyben! Kép
Elárulom, nem lesz az olyan sokára! De a neheze van hátra! Addig babázz elméletben! Olvasgass!
Gratula Alicenak! És üdvözlet Sanyinak! Kép

Vali: helyes, pihizz csak sokat! Pusz az Anyudnak! És üzenem neki, hogy csak keményen!

Swen: és ki üvölt? Te, vagy a férjed?
Amúgy nálunk asszem a férjem az, aki jobban fél! De nekünk sem tiltotta meg a doki, pedig csütörtökön meg is kérdeztem! Bár a Zsófis emlék még nagyon mélyen él bennünk! Kép
Én a babát nem féltem érdekes, mert tudom, neki nem lehet baja, max. fehérmájú lesz! Kép
Nos, a szülés után sok vér távozik a szervezetedből, de persze nem azonnal! A szülés után közvetlen is elég sok! Az első pár nap elég erős, utána ez fokozatosan csökken, de eltart olyan 3-4 hétig, mire elmúlik nagyjából. (van, akinek tovább). Képzeld el azt, hogy a szülésnél a méhed egy nagy görögdinnye nagyságú, és tele van vérrel! Az alaphelyzet meg egy körtényi!!! Erre húzódik össze majd fokozatosan 6-8 hét alatt, és a felesleges vér meg távozik.
Mosakodás: Én a Zsófinál a Chilie Intima enyhe (rózsaszín) változatát használtam (ez egy intim szappan! Gyógyszertár, DM,...), ami nekem bevált. Ha többet mosakodsz, áztatod, a sebnek is jó, és a szagok ellen is segít!
De van homeopátiás szer is, mint Zsuzsi írta, ez a calendula oldat. Ezt nem ismerem, de biztosan az is jó!
A lényeg, olyat válassz, ami nem csíp!!! No persze ha ez nincs, jó a sima tussfürdő is!

Amúgy ma nálunk nincs gáz! Most jutottak addig, hogy az elkerülő vezetékre kössenek át minket!
További szép napot!

Zsuzsa
zerko

Bellana: Ádinak akkor már köveket szedtek ki, csak a hólyagot nem? Ha ennyi baja van vele, előbb-utóbb sajnos arra is sor kerül! Kép

Anikó: a Femur az FL!!!
Persze hogy hiányzol!!! Mindenképpen gyere el!

Timi: Isten éltessen Tegnap! Kép

Kép

Zsuzsa
zerko

Na, még egy gyors bejelentkezés, aztán megyünk kisfőnökkel kószálni, holnaptól úgyis vacak idő lesz.

Zsuzsa: nincs gáz? Az gáz. Nálunk holnap délelőtt megint nem lesz víz.
Én a Lactacyd Feminát használom ezer éve.
Akkor az oviban lefogsz bukni. Kép
Alvás: Kép

Anikó: anya: Kép Minket meg átpasszolt a nagyszülőkhöz. Nem emlékszem, hogy valaha is otthonmaradt volna velünk...
Nekem hiányoznál. Kép
És persze sokan mások is innen. Kép

Új monológ Orsihoz: eszembe jutott, hogy a taliig, ezzel a héttel együtt 3 hét van vissza. Ha nem tudjuk összehozni a talit, akkor nekem elég ha ott cserélünk. Te adod a szívót én meg a pénzt. Kép És Bori is megtekintheti a híres herkentyűt. Kép

Jó, megyünk már, Bellana
bellana

Bellana: a Laktacid is tuti jó! Én csak a saját tapasztalataimat írtam le Swennek.
Én aztán nem bukok le! Van még 3.5 nap, majd megoldjuk valahogy!
Alvás Kép
És bemutató is lesz mellszívóval? Mert akkor lehet, hogy megtérülne neked! Kép

Zsuzsa
zerko

Ja,a nagy kerdes!!!Kép

Mikor kell osszekesziteni a csomagot???Hanyadik heten? A babaonas baratnom keson rakta ossze, hogy nehogy a gyerek azt higyje, hogy mar johet es koraszulott legyen. Ez egy marhasag...a 37.-ik heten jol ott is allt a korhazban cucc nelkul, mi rohangaltunk...
A noverem a 30.-on megcsinalta, mikortol 90% a tulelesi eselye a koraszulott babaknak allitolag, es hordozta 10 hetig a csomagtartoban, mert nem kellett...

szoval kozvelemenykutatas:
TI MIKOR RAKJATOK OSSZE???

szoszi
szoszi

termeszetesen a korhazi cuccot mikor rakjatok ossze, nem mast...Kép
szoszi

Szöszi: én most még 2 hétig tuti nem! Ennek a felújítás az oka! Az lesz a 36-37. hetem. De akkor tuti!
Amúgy ha nyugi lenne, szerintem a 35. körül megtenném, de a csomagtartóba nem raknám be, csak a babaszobába egy sarokba!
Ami viszont sokkal fontosabb! A lista, ami alapján pakolni lehet! Az a pakolási időt a harmadára csökkenti! A Zsófival is úgy csináltam, hogy csak a nagyját tettem be, és a tetején volt egy papír, mi kell még! Így pillanatok alatt be is fejeztem! Ez azért is jó, mert ha mégsem lennél ott, akkor az alapján más is befejezheti!
Használd a már régebben feltett listákat, és egészítsd ki kedved szerint!
De nem késtél még le róla!

Lányok! Meddig érvényes a házassági anyakönyvi kivonat? 1, vagy 3 hónapig? Mert nekünk hamarosan azt is ki kell kérni!

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Néhány órával az indulása előtt, Németországban történt. Szerdán megy be a rendőrségre és utána talán jöhet haza. A Praxis elhalasztva jövő hétre.
Már nem sírok, de két napig nagyon magam alatt voltam. Szegény baba, biztosan neki sem volt jó.Kép
Az ovis dolgot nem értem. Az OK, hogy bölcsibe nem veszik fel, ha otthon van az anyuka, de oviba miért nem?
Talira nem hiszem, hogy megyek.Kép

ValiKép
Pelenkázó komóddal kapcsolatban ugyanez a gondolat jár a fejemben. A véleményekre én is kiváncsi vagyok.Kép

MariannKép
Szépek vagytok a képen.Kép

DzscsKép
Pihengess és vigyázz magadra!Kép A helikopteres látvány bőven megér ennyit, bár az amerikai átlagfizetésből jobban ki lehet gazdálkodni. Lehet, hogy nekem is furdalásom lenne, mert alapjáraton nagyon megnézem mire adom ki a pénzt.Kép

SzösziKép
Üdv Alice-nak és gratula a kukacoshoz! Mennyi "kandúr" lesz ebben a topikban!Kép
Ne türelmetlenkedj, már mindjárt 30 hetes vagy az is elég izgi.Kép

BellanaKép
Sajnálom a férjedet, remélem jobban van! Az én párom is szenved vele egy-egy nagyobb zaba után. Ha kivennék akkor az diétát jelent, nem is akármilyet, úgyhogy az se a legjobb megoldás. Kövei vannak? Azokat viszont nem ártana kivetetni.

AnikóKép
AnyukádKép

Ma már sokkal jobban vagyok, újra reménykedem, hogy a héten látom a kedvesem.Kép Tegnap a fogdokinál volt egy férfi, aki hajózik és fél évekre elmegy itthonról. Ezek után én jobb, ha nem vinnyogok két hónap után.
A hétvége más szempontból sem volt jó, apósomat elvitte a mentő, mert a vérnyomása leesett, a pulzusa felment és ez a keringési rendszer összeomlásának jele, ha nem avatkoznak be akkor kampec.Kép A szakirodalom ezt nevezi "halálkereszt"-nek, ha jól emlékszem.Kép Szerencsére most már jól van és ki is engedték a kórházból. Ez történt vasárnap reggel, délután meg a férjem balesete. Szóval nem ez volt a mi napunk.Kép Tegnap anyósom kifejtette a véleményét, hogy mennyire beolvas a páromnak, mert nem hívta fel Anyák Napján. Kicsit megütköztem ezen, mert szerintem a történtek után talán hálásnak kellene lenni, hogy a férje életben maradt és a fiának sem lett baja. Lehet, hogy rosszul gondolom, de nem kellene megsértődni amiért a baleset után remegő kezekkel nem az anyját hívta fel, hogy köszöntse. Na, mindegy lehet, hogy túl elnéző vagyok. Anyósom szerint nem kellene védenem, de hát ki, ha saját anyja se?
Szerintetek nagyon rosszul látom a dolgokat?
Na eldugulok.

Pusszantás:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Nálunk 1 hónapos anyakönyvi kell!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Újfent előkerültem, olvasni olvastalak benneteket, de tegnap nem volt annyi időm, hogy válaszoljak. Kezdenek összecsapni a fejem fölött a hullámok, próbálok mindent rendbe tenni a cégnél, hogy ne egy disznóólat hagyjak magam után.

Azt hiszem ezentúl kénytelen leszek esténként kitúrni a férjemet otthon a géptől, bár ha meg kell küzdenünk, még mindig esélytelen vagyok, még mindig vezet 35 kilóval.

Zsuzsa: a kórházban ha jól emlékszem 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatni, de megpróbálok utánanézni pontosan.

Bellana: mellém is ülsz majd Kép?
Az epegörcs elég csúnyácska dolog, férjemnek is szokott lenni. A húsvéti héten 3x voltunk az ügyeleten, Leventét újfent elkezdték kivizsgálni a SOTE I.sz. Sebészeti Klinikán, majd előjegyezték május 5-re műtétre. (Mivel mi az ügyeleten egy sebészbe botlottunk). De elhalasztotta, mert megy túrázni Ausztriába, és nem akar egy 2 hetes sebbel hegyet mászni. Én azt javasoltam neki, hogy próbáljuk meg előbb, hátha fel lehet oldani a követ. (Nem gyógyszeresen, valami természetgyógyász vagy egyéb csodaszerekkel)
A férjed volt kivizsgáláson? (endoszkópia, UH, stb) És ő halogatja a műtétet, vagy nem is nagyon akarják műteni?

Bori: Gyönyörűek a virágládáid. Sajnálom a depidet, illetve a többiekét is. Danit szegényt
biztos megijesztetted, de valószínűleg mélyebb nyomot hagy benne, mintha megszidtad volna.

Panó: a Tamás és a Zsolt is nagyon szép név. A Tamásra mi is gondoltunk, de aztán a férjem is rábólintott a Marcellre. Írtunk egyébként külön listát, Levente pl. a Haraldot is felírta.

Nanda: (ha olvasod még) Lefényképeznéd nekem Barcelonában a Gaudi házakat?
Már kétszer voltunk mi is arrafelé, és még mindig nem láttam egyet sem!!

Mennem kell, megpróbálok még jönni, puszi Mindenkinek, pici pocaklakóknak is.

Jerry
jerry

SEGÍTSÉG!!!!!

Mentsetek meg, mert anyós egyszerűen nem bír rólunk leszállni! Ő azt hiszi, hogy annyira sokat segít azzal, hogy mindent ő akar csinálni, de én már falra mászok tőle! Nem akarok vele összeveszni, de hogy mondjam meg neki, hogy vegyen vissza? Már a fiára sem hallgat! Ő akarja elrendezni az életünket, berendezni a lakásunkat, meg mindent helyettünk intéz, mintha mi bénák lennénk( pedig ezt a lakást is mi egyedül szereztük meg és azt is elértük, hogy a 6 hónapos ügyintézés, várakozás helyett 3 hónap alatt megkapjuk), és majdhogynem meg van sértve, amikor valamilyen ügyintézéssel beelőzöm! Én is tudok telefonálni, kikeresni számokat, cégeket, főleg, hogy itt a net! Reggel 8-kor ébresztett, hogy ő ma 4-re odamegy a lakásba, ahova költözünk, mert ha jönnek a festők, legyen ott valaki! Egyrészt: ma nem a festők jönnek, hanem a hevederzáras; másrészt: mi a fenének legyünk ott 3-an, különben is, én tudom, hogy milyen zárat és hova szeretnék! A válasza az volt, hogy azt ő akarta elintézni! Meg a szőnyegtisztítót is! Én meg bunkó módon ezt is elhappoltam előle!(ezt már nem mondta ki). Erre közölte, hogy nem baj, ő akkor is odamegy, mert ha viszik a fiúk a bútorokat, akkor majd ő mondja nekik, hogy mit hova tegyenek, mert ő már megrajzolta a terveket! Majdnem mondtam valami csúnyát! De végül csak annyit mondtam neki, hogy jöjjön, de mi már megbeszéltük a fiával, hogy mit hova teszünk! A másik húzása, hogy én már lebeszéltem egy csótányírtó céggel, hogy kijönnek, erre közli reggel, hogy csüt.-re odahívta a csótányírtókat! Ezt szépen le kellett mondania! Ezen kívül, bevásárolt fürdőszobai kilépőből és vécé szőnyegből és meg volt sértve, hogy nem azt fogom odatenni, hanem a sajátomat! Odáig nem jutott el, hogy megkérdezze, kell-e egyáltalán!
Ja, a slusszpoént még nem is írtam! Szerinte minek veszünk a babának ágyat, el tud ő aludni velem a heverőn és pelenkázó is minek, pelenkázzam a számítógép asztalon, addig a gépet meg tegyük át egy másik asztalra! Meg a kiskád is hülyeség, mert a nagykádban kevés vízben ugyanúgy meg lehet fürdetni! Komolyan, az agyam eldobom! Még jó, hogy azt nem ajánlja fel, hogy költözzünk ki hozzájuk a kert végében lévő szerszámos kamrába! Végülis hármunknak az is elég lenne, nem?
Nem tudom, miért akar mindenáron kiakasztani, de nagyon közel jár az utolsó csepphez! Most mondja meg nekem valaki, mit lehet egy ilyen nővel kezdeni?

Bocsi, hogy itt a fél oldalt elfoglalom a siránkozásommal, de most nagyon friss a dolog és totál felhúzott! Nincs elég bajom nélküle is!!!

Na, inkább próbálok egy kicsit visszaolvasni!

Köszi a dícséreteket a képhez! Az az igazság, hogy 3 órát aludtunk előtte, úgyhogy nem voltunk toppon az esküvőn, de azért nem sikerült rosszul!

Csomag: én vettem 1 hálóinget, 1 hálós bugyit, 1 cs. eldobhatós bugyit, melltartóbetétet, Bepanthent és Tennát. Még kéne venni 1-2 hálóinget vagy pizsit, papucsot, köntöst és Lactoherb teát. Azt hiszem ennyi, ami a legfontosabb! Intim szappant én az avonosat használom régóta, nekem az bevált!

Valaki kérdezte régebben az előtejet, de nem találtam meg, ki volt! Nekem már 3 hete van, de nem folyamatosan, csak néha 1-1 csepp! Ez azért gáz, mert volt olyan, hogy 2 napig nem volt semmi, a harmadik napon meg úgy jártam, hogy egy khaki színű felső volt rajtam, egész nap a várost jártam (doki stb.), majd este elmentem a barátnőmhöz, ahol van egy nagy tükör. Akkor vettem észre, hogy mindkét cicimnél egy 1 ft-os nagyságú, már megszáradt folt éktelenkedik! Fogalmam sincs, mikor került oda, ki látta, de azóta soha nem indulok el cicifix betét nélkül!

Süncsi!
Neked is köszi a dícséretet!
Bocsi, de szerintem a nekem írt üzi felét Dzscs-nak szántad! Nem? Majd nézd vissza!

Bori!
Úgy tudom, nagyon színvonalas a darab, de nem tudom, hány éves kortól ajánlott! Mindjárt megkérdezem a tesómat!
Na, megkérdeztem és azt mondta, szerinte nyugodtan lehet vinni gyerekeket is, mert tiszta mese az egész. Háttérben a cápa akvárium, úgyhogy nagyon szép lehet!

Anikó!
Mi még csak 2 éve vagyunk együtt, de úgy érzem, az érzéseink azóta is töretlenek és ez így is marad! Persze mindkettőnknek vannak hibái, de ezeket meg tudjuk beszélni és nem okoz soha gondot! Remélem 10 év múlva, amikor a 3. vagy a 4. lurkónkat várom, akkor is ugyanezt tudom majd neked írni!
Sajnálom, hogy a tesóddal ilyen a viszonyod! Nem is próbáltok egymáshoz közeledni? Lehet, hogy egy jó nagy, őszinte beszélgetés segítene! Mi kicsi korunkban utáltuk egymást, állandóan verekedtünk meg kitoltunk egymással, de ez fokozatosan átalakult! '89-ben mellrákban meghalt az anyukánk, aztán Apa összejött a nevelőanyámmal, aki addig, míg nem lett terhes a hugommal, iszonyú jó volt hozzánk, mindent meg lehetett vele beszélni! De a hugom érkezése azt eredményezte, hogy rámászott a családra, mindenkinek úgy kellett táncolni, ahogy ő fütyült és erre apámon kívül senki nem volt vevő! Úgy nagyjából ebben az időben erősödött meg a viszony öcsém és köztem! Sajnos, a nevelőanyám annyira befolyásolta apámat, hogy ő is ellenünk fordult, így csak egymásra számíthattunk. Én az egyetem alatt elmentem dolgozni, mert ők nem adtak pénzt semmire, de elköltözni még nem volt bátorságom! Aztán megismertem a férjemet és vele annyira úgy éreztük, hogy csak jó lehet együtt, hogy 2002. ápr.-ban összeköltöztünk! Erre öcsém is erőt vett magán, ő abban az évben érettségizett és szeptemberben felköltözött Pestre. Elkezdett énekelni tanulni, színészkedni, előbb statisztaként, most pedig már egyre feljebb lépegetve a ranglétrán. A szüleimmel azóta teljesen megváltozott a viszonyunk, nagyon jóban vagyunk és szinte jobban várják az unokát, mint mi! Persze a tesómmal való jó viszonyom ugyanúgy megvan, a távolság ellenére is és ő is kibékült a szüleinkkel! Úgyhogy ez a sztori szerencsére happy end-del zárult!

Az, hogy tényleg nunis a babám, vagy esetleg kukacos, remélem végleg kiderül csütörtökön! Akkor megyünk Kecskemétre 4D-re! Majd megírom, mi lett!

Most viszont megyek, mert egyrészt elzsibbadt a fenekem a sok üléstől, másrészt Anna baba éhes már! És különben is, most annyit írtam, hogy tutira kiutáltok a nagy szám miatt! Utólag is bocsi, ha valakit untattam!

Ja, Mucska még nem hívott, de nemsokára rácsörgök. Szerintem most ő is ebédel!

Ja,és beszéltem a dokimmal, azt mondta, ha nincs panaszom, akkor csak addig kell szedni a gyógyszereket, míg el nem fogynak, ne vegyek újat! Ennek azért megörültem! Kép

Na, mostmár lekopok!
Sziasztok!
Mariann
33
marcsababa

Majdnem szívbajt kaptam! Kiírta a gép, hogy az oldal nem érhető el! Mindezt a levelem küldése közben! De megérkezett szerencsére!

Mostmár tényleg sziasztok!
marcsababa

Egcsi:
Anyósod mire megjön a párod, kipuffogja majd magát! Csak miért téged talál meg evvel?
Apósodnak meg tartós jobbulást! Még jó, hogy észrevették, hogy baj van!
Akkor már csak pár nap, és itthon van az urad, és akkor a Praxist is sikeresen áttettétek.
Nem jössz? Ez tuti??? Kép Kép Kép
Ovi: az ovi csak 5 éves kortól kötelező, így ha anyuka otthon van, megtehetik, hogy nem veszik fel! Bár szerintem ez a gyereknek sem jó!!!

Jerry: 35 kilóval? Akkor nem hozod be Kép
Az a 300 nap szerintem is csak 30! Kép Oda is mehet az ember lánya hatalmas hassal! Kép

Mariann: részvétem...
Amúgy szerintem is a férjednek kellene beszélni vele, ha kell akkor keményebben!
Férje nincs anyósnak?
A babacuccokban meg ereszd el a füle mellett! De majd ő magyarázza el ezeket a védőnőnek, aki majd téged szapul ezek miatt!
Látod, még a seduxenre lassan tényleg rászorulsz! Kép
Amúgy égessük meg Anyóst??? Kép Elfér még az anyósok és védőnők máglyáján! Kép
Az előtejet én kérdeztem. Folt Kép Akkor jó alapokkal indulsz! Kép
Akkor a seduxen kúrának is hamarosan vége Kép
Vigyázz magadra, és pusz Mucskának is.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Mit lehet tenni ha az ember lányának saját magából van elege????
Az agyamra megyek. Kép
Tegnap bezártuk a kulcsomat a tárolóba és ezt csak akkor vettem észre mikor Danival már teljes harci díszben álltunk az ajtóban. A férjemet nem tudtam elérni, csak egy munkatársát aki megkereste őt. Képzelem mit gondolnak rólam odabennt. Hol bezárom magunkat a lakásba, hol ki. Kép Még pityeregtem is...
Az a szerencse, hogy Ádi Vácon dolgozik és az autóval hazaugrott, kinyitotta a tárolót...
A játszótéren nem volt gond, bár volt egy aktív kissrác, de az anyukája nagyon ügyelt rá. Kép
Lassan teljesen mimózává alakulok, minap már szirmokat is felfedeztem magamon. Kép
Anyós jön holnap délután, hogy Ádival eltudjunk menni a szülésfelkészítőre. Remélhetőleg nem a pelenkázásról kell kiselőadást hallgatni. Bosszantó, hogy menni kell, mert mi már szültünk egyszer és 2 éve csak pelenkázok, de hát ez van. Remélem a komplett tanfolyamon nem kell résztvenni.

Zsuzsa: bemutató a mellszívóval? Kép Hát akkor viszek egy nagy kalapot a zsozsónak. Kép Hátha kijön a társaságunk kajája belőle Kép
Anyakönyvi: most nem is tudom, Danival 3 hónapos elég volt.

Egcsi: szerintem jól látod a dolgokat. Anyós inkább örülne, hogy élnek!!! És jól teszed, hogy véded a párod!!
Kár, hogy nem leszel a talin. Kép

Szöszi: hogy mikor rakjuk össze? Kép Hááát...Kép
Én azt hiszem úgy 8 hónap körül már összeraktam és állt a szoba sarkában a cucc még egy hónapig. Kép

Mariann: Küldöm az emberemet anyós ügyben. Íme Ő:Kép Szörnyű, hogy mennyire belemászik az életetekbe. Kép Neki nincs sajátja?
Sajnos ismerős a téma, de mi jó messze költöztünk tőlük. Ne hagyd magad, már ha bírod idegekkel.
A párod sem bírja leállítani?
Amúgy egy csecsemőt nagy kádba fürdetni baromi kényelmetlen, mert ugye a seb, a hajolgatás, stb...és csak nem eldobható pelust akartok ráadásul? Ejnye! Mosható textilpelus kell, amit még ki is főzhetnél!! Kép Kép
Anyósodnak is felírathatnál seduxent. Kép

Jerry: melléd is ülök, hogyne. KépAmilyen iramban gyarapodik a hátsóm, lassan mindenki mellé egyszerre letudnék ülni. Kép
Epe: volt kivizsgáláson: köve nincs, ezért nem csinálnak semmit. Kép Ő meg olyan rapszódikusan eszik, hogy szörnyű. Csak a cigi, meg a kávé...

Puszi:
Bellana
bellana

Bellana: ilyenkor az ember lánya aludjon! Persze ha teheti! Kép
És mit szólnak? Szórakozott kismama Kép
Gondolj arra, hogy a tanfolyam alatt is mást csinálsz, mint amúgy! Jó lesz az, csak ne legyél előítéletes!
Cigi és KV??? Akkor lehet, hogy a gyomra a hunyó!!!
A popódat meg majd csak tovább növeljük a talin Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok, itt az eltűnt Maci!

Túl vagyok a limi iváson, de a gyomrom még most is émelyeg. Azt mondja a nővér a vérvételen, hogy a babáért mindent ki kell bírni. Na persze, amikor ő szült (kb.20 éve) nem kellett ilyen löttyöt inni.

Zsuzsa: talira megyek, mindegy hol lesz - csak akkor homályosítsatok fel, hogy majd esetlegesen mivel jutok el a Normafához! Jó?

Nanda: Barcelona - de jó neked! nagyon szép város.
Columbus tér, Sagrada familia ... tessék megnézni!

Anikó: nagyon jók a felvételek Bencus-ról! A kicsi kép a legjobb, olyan mintha törné valamin a buksiját! Én szombaton megyek Praxis-ba, remélem hasonló sikerrel térünk haza.

AnitaBori - Anikó:börze? Én már nagyon készülök.

Sajnos nem volt türelmem mindent visszaolvasni, olyan sokat termeltetekT

Puszi mindenkinek: Maci
maci2

Bellana!
Köszi Kázmért! Kár, hogy nem tud lejönni a monitorról! Anyósomnak a saját élete is ilyen, mint amilyenné a miénket próbálja tenni! Szerintem sokszor saját magával is vitába keveredik! És hogy ki kerül ki győztesen? Hát, a jelek szerint eddig még mindig ő nyert!!Kép
Az a baj, hogy nem a fiát zaklatja a hülyeségeivel, hanem engem és így soha nem lesz elég hatásos, ha a férjem szól rá! Úgy érzem, nekem kell felvennem a pléhpofát és lesz, ami lesz! Egyébként szerintem neki a seduxen annyit érne, mint halottnak a csók! Többet érne egy agymosás! Vagy egy máglyán elégetés! (ahogy Zsuzsa ajánlotta)
Van neki férje, de ő más! Azt is mondhatnám, hogy kicsit papucs! Lényeg, hogy jól tűri az asszonyt, csak néha ejt el egy-egy ejnye bejnyét! Ő csak a nevelőapja a férjemnek, ezért gondolom, hogy nem is mer beleszólni semmibe, mert kb. 1 évig nevelte.

Az én védőnőm egyébként azt mondta, hogy mindegy, mikori a házassági anyakönyvi kivonat! Lehet, hogy utána kéne járnom?

Puszi: Mariann
marcsababa

Mucska most hívott, minden oké volt a CTG-n, nincsenek fájások. Mostmár csak seduxent kap és magnéziumot, meg feküdnie kell. Úgy tűnik, az ő Ancsija is meggondolta magát! Hála Istennek! Lehet, hogy csak kipróbálták a kiscsajok, hogy mennyire tudnak minket megijeszteni! Mindenesetre "jó" poén volt! ;)

Pusz!
M
marcsababa

MAci: ha aktuális lesz a dolog, homályosítunk tali ügyben Kép
Praxis: tuti nektek is jó képeitek lesznek. Kép

Mariann: lehet! Tuti nem mindegy, mikori!!!
Akkor máglya az ítélet!
A pótpapa meg megfoghatná a férjeddel együtt a gyeplőt! Kép
Mucska Kép Látod, ő is kap seduxent!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: tényleg igazad lehet a 30 nappal, a születeshete lapon is ezt írják (38. hét)

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=&cid=342

Bellana: azt hiszem veszünk neked egy nyakbaakasztós kulcstartót Kép
A férjednek meg nem lehet, hogy refluxa van (a gyomorsav visszaáramlik a nyelőcsőbe)? Erre van gyógyszer. De azt hiszem diétával is karbantartható.

Mariann: az anyósodhoz beszállok egy mázsa szénnel Kép

Jerry
jerry

Akinél üresek az adatok, kérem adja meg őket! Köszönöm!

Kérdés: ki jön a május 22-ei (szombat 1 óra) Második találkozóra???

Akkor íme az eddigi helyzet tali ügyben:

Kép

Helyszínek:
<a href="http://free.x3.hu/marcello/Fooldal.html" target=_top> Marcello Pizzéria</a>
<a href="http://www.normafahotel.com/" target=_top>Normafa Café & Grill</a>

Várom a jelentkezőket!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Dínóval aludtunk egyet. Kép
Férj hazatért, jobban van, de ma csak kekszet eszik.

Jerry: kulcstartó: KépDe mi van ha elvesztem a fejem? Kép Kép
Férj: volt már kivizsgáláson, eddig epehólyaggyulladásai voltak, de hát tudod milyen rávenni egy pasit arra, hogy dokihoz menjen...

Zsuzsa: igazad van! Az is más lesz mint amit eddig csináltam. KépRemélhetőleg anyós is jól ellesz Danival. Nekünk még nem volt kölökmentes napunk, se éjszakánk. Azt hiszem még nagyon hiányozna a Manó. Kép És hát még jó sokáig nem is leszünk ketten Ádival. Kép Majd 10 év múlva.

Bellana
bellana

Jó, már megint dili vagyok: Maci nem is írtam, hogy ügyi vagy, hogy túlestél a cukron!!! Kép

Mariann: csinos kis máglyánk lesz akkor, mert már több anyós vetekedik érte. Kép Addig is megy a felmentőcsapat: Kép
Mucska: Kép Kép Kép

Bellana
bellana

Sziasztok Nagyhasú és Kishasú Anyukák,

Ma akkorát túráztam a városban!
Kezdtem a fogorvossal (már csak egyszer kell mennem), aztán erőt véve magamon kimentem a Giga-Kikába, mert már nagyon vágytam az Óriáskiflire. Sikerült megvennem, megannyi egyéb dolog kíséretében...Szép lett az áruház, most voltam ott először, a Konyhaosztály egyenesen elcsábított. Kell egy kis kényeztetés ilyen téren is.
Aztán átevickéltem a Madrinába, felpróbáltam vagy 8 ruhadarabot, felsőket és alsókat, de semmit, semmit nem találtam jónak! Bölcsen csináltam a dolgokat, mert olyan lassan öltözködtem, amennyire csak lehetett, így nem ájultam be a végére. Próbáltam elmerülni a babakocsi-témában is, de egyszerűen feladtam. Mennyivel könnyebb helyzetben lennék, ha össz.10 modellből kellene választanom! Holnap elmegyek a Bergonba, amiről sokan írtatok. Meg a Megatoys-ba, hátha kapok néhány rucit.
Amikor hazaértem, fogtam a Kiflimet, és ágyba bújtam vele. Isteni volt.

Zsuzsa,
milyen az az eldobható bugyi? Elég erős ahhoz, hogy megtartsa a betétet? Elkészítettem a listámat, miket akarok majd összecsomagolni a kórházba, de olyan rövidnek tűnik, felül kell vizsgálnom.
A torkom teljesen tropa, annyi változás lett, hogy a fájás lekúszott az alsóbb régiókba, a nyelés most valamivel könnyebb. Viszont ami az orromból jön...Azt hiszem, felülfertőződtem bakteriálisan, mert zöld minden. Két napja jobban voltam, komolyan.

Swen,
a szakvizsgát nem csináltam már meg, mert 2,5 év alatt rájöttem (egyetem utáni munkás évek az ügyvédi irodában), hogy ezt biztosan nem akarom majd a jövőben csinálni. Egyelőre nem bántam meg a döntésemet.
Hogy a csudában bírod ki napközben "rendes" étel nélkül?! Én meghalnák éhen. Holnap megyek orvoshoz, szóval reggel méredzkedem: tuti elhagytam a 70 kilót...
Kérdezted a hétvégi menüt: a családi összejöveteleken "szentírás", hogy legyen húsleves. Altarnatívaként csináltam mellé mexikói levest is.
Második fogásként volt marhapörkölt nokedlival ill.mézes-currys csirkecomb rizzsel. Mondhatom, kétarcra ették drága családtagjaim!

Mariann,
köszi az infót az előadásról. Ugye erre mondtátok, hogy már nem lehet jegyet kapni mostanában?
Anyós-ügyben eléggé meg vagy lőve!
Én a helyedben ezt tenném (próbálom elképzelni a dolgot): megkérném, hogy üljön le egy kicsit és próbáljon rám figyelni. Elmondanám, hogy amit csinál, azzal nem segítséget nyújt, hanem nagymértékben beleszól az életünkbe, és ez olyannyira zavar már, hogy ezen változtatni kell. Ha nem érti meg, hogy nem tartunk igényt ilyen jellegű segítségre, akkor világosan azt mondanám, hogy nagyon kérjük, egy kicsit vonuljon vissza. Még ha ennek az ára néhány heti durca is lesz. Persze előtte megbeszélném a férjemmel, és esetleg ő is részt venne a "megbeszélésen". És ha rákezdi, hogy ő csak segíteni akar, de mi hálátlanok...Na, akkor rögvest belefolytanám a szót, hogy itt álljon meg, és ne tovább.
Kérlek, add át Mucskaandinak üdvözletem, és hogy nagyon hiányolom! Laca hogy halad közben a házikó rendbehozatalával?

Lányok, azt gondoltam ki, hogy van az a helyfoglalós játék, sok szék körberakva, aztán hirtelen rá kell huppanni...Ezt kellene a találkozón csinálni, mert akkor cserélgetnénk a helyünket egymás mellett.
Na, most már kíváncsi vagyok, hol is fogunk egybegyűlni?!

Most megyek, és eszem valamit, de mit egyek? Körbenézek a frigóban.

Bori
még visszajövök...
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!Kép
Meselnel a mexikoi levesrol? En meg ilyet nem is ettem, vagy csak nem tudom, hogy ugy hivjak?
A kiflit lassan nagyon irigylem...mindenkitol.

Zsuzsa!Kép
En sajnos nem leszek jelen a talalkozon, nagyon sajnalom, eddig nem irtam, mert remenykedtem, hogy hatha megis megoldhato, de nem...majd gondoljatok ram is.

Mariann!Kép
Juj, de jo , hogy Mucska is jobban van...Meg Te is. Mar csak anyoshoz kellene kitartas! Valahogy csak elintezodik az is, szoritok.Egyebkent, neha tenyleg nem art hatarozott hangot megutni.

Bellana!Kép
Akkor kipihented magad. Dino mennyivel a hazassagkotes utan jott? Csak, hogy elotte rapihentetek-eKép

Ma ujabb 3 dolgot kipipalhatok a Zsuzsa listajan:vettem vizhomerot meg digitalis homerot meg cumimoso-kefet...Bar nem biztos, hogy cumizni fogunk, de legyen...

szoszi
szoszi

Bellana: nekem is hiányzott a Zsófi, de azért jó volt ám! Kép

Bori: szólj, ha kell a már ajánlott varrónő telcsije, és címe! Ott vannak ruhák!
Van infra lámpátok? Melegítsd avval, az jó a zöldekre! Meg vegyél kamillás inhalálást! Vitamin sem ártana ám!!!
Az eldobható bugyi passz! Nekem nem volt még!

Szöszi Kép Most pityergek ám!!! Kép
A cumimosó kefével üveget is lehet mosni, ha netán nem kellene!

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!
Én oly régen nem voltam fent, hogy azt sem tudom mit irtam és miket kérdeztem.
Pár dolog amibe beleolvastam és nekem szólt.
Zsuzsa, tudom hogy kell beilleszteni de nem engedte e gép, hiba tettem vágólapra, beillesztsébe nem ment, ide oda inditgattam a gépet de sikertel volta próbálkozás, ezért maradt a csatolás.
Május 22. elméletileg jó, a párom is hazaérkezik addig, ha lesz aki felvissz Pestre akkor megyek, és a Grill a terasza miatt szimpatikusabb, de megkérdeztétek nem-e akkor lesz az esküvő.

Utazás.
Szerintetek mennyire megterhelő lehet a babinak ha ilyenkor 30 hét felé busszal utazgatok 2-2 órát és még tömegközlekedek is? Más is utazgat? Nagyobb az esély egy méhszáj megnyílásra?
Sajan Pestre kell járnom suliba, iskolába, és orvoshoz is, néha összejön egy napra, de pont ezen ahéten nem. és eddig a párom vitt, mert Pesten dolgozott, de pont júniustól vált akkor hogy jutok fel NST-re, most ez nagyon idegesít?
Majd a dokival is akarok erről beszélni, de ha pihnést ír elő, nem tudom mi lesz.
Valamit abba kellene hagynom.

Küret.
Már nem akarok róla kérdezni, mert félek tőle. én is tudom hogy csak ha hiányzik a méhlepény darabja akkor csinálják meg, de nálunk sajna az a szokás, hogy megelőzzék a bajt ezért a biztonság miatt megcsinálják, ha indokolt ha nem, és állítólag ez fájni tud.....

Anyós.
Megint a porondon volt a közönyével amit irántuk táplál. Már majdnem rákiáltottam, hogy mond már meg miért utálsz ennyire és miért nem szereted a kisunokádat? Én nem értem,miért nem lehet a 7 hónap alatt 1x megkérdezni mi is van velünk hogy vagyunk, hogy fejlődünk.

UH.
Most megyek pénteken, és ha azt állapítják meg hogy a babám ilyen és ilyen fejlett, akkor ha több mint ahány hetes vagyok, akkor azt jelenti hamarabb fog jönni a baba?

Mikor veszenek hüvely kenetet, hogy megállapítsák kell-e antibiotikumot szedni?

Holnap után szigorlatom lesz én nem értem hogy fogom megcsináni a félévet, nem megy semmi a fejembe, és nincs is kedvem hozzá.
Ma már nem tanulok, annyira rosszul vagyok tőle.

És mikor fogunk bevásárolni a kicsinek?
kellene egy kis pihenés, a párom pénteken megy vitorlázni, neki meglesz a pihenése.
De jó neki. Én meg hazamegyek anyumékhoz pihenni.

Na megyek aludni, hátha jobb lesz a holnap.

Jó éjt mindenkinek.
NIKI
nixi
Irország

Niki: nem kérdeztem meg, de nagy az az étterem ám! És ott 2 étterem is van!
Ha bírod ezt az utazgatást, akkor nincs baj! Ha meg nem, tényleg ki kell ötölnöd valamit!
Az UH csak egy infó, nem jelent semmit!
A kürettől meg ne félj, nem érzel belőle semmit! Az előtte levő fog majd fájni!!!
Nekem a 37. héten veszik majd le a kenetet, az első NST után.
Vásárlás: passz!

Jó éjt csajszik!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bellana:Ádi epéje Kép
Ugye már kibékültetek?Sajnos én is nagyon hirtelen vagyok,de a párom már megszokta és nagyon jól kezeli,és én hamar belátom,ha nincs igazam,és igyekszem jóvátenni.
Nagyon el lennél keseredve,ha mégis lányod lenne? Miért?
Mimóza én is vagyok ,de legyél magadhoz kicsit türelmesebb.Ezek az átkozott hormonok?!Kép
Nagyon irigylem a humorodat,jókat derülök az írásaidon.Kép

Zsuzsa:Alvás Kép
Ovi:A körzeti ovi sem köteles felvenni? Én ezt nem is tudtam.
Femurról köszi az infót.

Szöszi:Én kb. 2 hónappal előbb készülök összerakni a motyót

Egcsi:Sajnálom,hogy nem jössz a talira.Kép Kép
Párod miatt?
Anyósodat nem értem.Ez volt azon a napon neki a legfontosabb?Őrület!!! Apósnak jobbulást.Neked meg kitartást!!!

Jerry:Ugye azért nem akarod utolérni,hogy könnyebben odaférj a géphez.Kép

Mariann:Tanácsom nincs,csak annyi,hogy nyugi!!!
4.gyerek ? Kép
Tesó ügy:Sajnos nagyon nehéz eset,nem tudok vele beszélni,és azt mondják a szüleim,és a férjem is,hogy csak arra vár,hogy megalázhasson és fájdalmat okozzon nekem,és erre mostani állapotomban igazán nincs szükségem.Pedig néha már úgy felhívnám.
UH:Kép
Mucska:Jó hír Kép,puszilom.

Hajni:Cukor:Kép Legalább túl vagy rajta!Jó fej a nővérke.Engem a MÁV-os topicban oktatott ki az egyik kismama,hogy ennyit igazán megtehetek a gyerekemért.Nekem 5 éve sem kellett még ezt a sz@rt meginni ugyanitt.
Praxis Kép
Börze:Már én is nagyon várom,gondolom a páromnak már az agyára megyek,annyit beszélek róla.Kép
Neked aztán jó hétvégéd lesz!Kép

Bori:Jó nagyot császkáltál!
Szóval most már Te is egy óriáskifli boldog tulajdonosa lettél.Kép
Kíváncsi vagyok,mit szólsz a Bergonhoz,nekem még mindig ez tetszik legjobban,remélem kapok vasárnap.
TorkodKép

Puszi Mindenkinek,jó éjszakát!

Anikó
vakili

Szép estét!

Szöszi: látom már azért jobb a kedved. Kép
Dínó a házasságkötés után 9 hónappal jött. (A kapcsolatunk 5-ik évében) Előtte volt egy vetélésem és Dani is másfél évig váratott magára. De ahogy összeházasodtunk, már jött is. Méghogy nem fontos a "papír"! Kép Kép

Bori: akkor jó nagyot túráztál! Ugye milyen klassz is az óriáskifli! Kép
Székfoglaló: vicces lenne amint egy rakás pocakos ott gurulgat. Kép

Zsuzsa: biztos jó tenne nekünk is egy kis duó. KépMármint nekem és Ádinak. Kép

Niki: ez a küret dolog érdekes, még nem is hallottam, hogy valahol rutinszerűen csinálják.
Bízzunk benne, hogy szülés után babával a hasadon, már nem fog számítani és fájni meg pláne.Kép Bár gondolom valami fájdalomcsillapítot azért adni fognak.
Uh: Danira azt mondták a súlya alapján, hogy 1 hónppal előbb fog jönni, de Ő kivárta az idejét. Kép

Anikó: kibékültünk, még reggel felhívtam. Kép
Igyekszem türelmesebb lenni magamhoz, de néha tényleg rémes, hogy 24 órát együtt kell lennem magammal. Kép Kép
Nem lennék elkeseredve ha lányom lenne. Kép A baba az baba. Bár tény, hogy bejött a fütyis kivitel. Kép

Puszi, szép álmokat!!
LindaKép
bellana

Sziasztok!

Nem jutok ide minden nap, es sajnos ez majusban tuti igy lesz, mert hihetetlenul el vagyunk havazva, a haz meg mindenKép

Zsuzsa
Nekem szuper a 22 es en ezerrel a Marcellora voksolokKép NyammKép

Bellana
Mail mentKép Remelem nem kell a taliig varnodKép De a bemutato nem rossz otletKépKép

Sajnos hulla vagyok, nem is irok sokat, csak annyit, hogy minden ok nalunk, voltunk vedoneninel, 102 a pocakom es kis mokusom tunder-bunder odabent, szerintem abszolut kommunikal velemKép Este mindig mikor kenem a hasam enekelek neki es tegnap egesz addig tok csondben volt,de mikor elkezdtem enekelni, akkor rugdosott egy parat, hogy ezt szereti, orul nekiKép Olyan kis TunderKép Aztan mikor alszom, akkor o is nyugis, szoval eddig nagyon jo kisfiuKép

Olvastam, amit Aniko irt, hogy 5 kislany, akiket fiunak neztek??? En is meglepodnek, ha az eddigi futyis videoink utan kislany erkezneKép De ugye akarmi megtortenhetKép

A hazunk szepen alakul, majd ha lesz egy kis idom megcsinalom a kovetkezo fotoalbumotKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
25+4

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?