Az előbb írtam jó hosszasan, erre az utolsó mondatomnál lett egy pillanatnyi áramszünet, és elszállt minden
Azt hittem gutaütést kapok.... Most teszek én is egy képet, aztán később újraírom, most elment a kedvem...
Üdv,
Pumukliék
2004.11.16 11:26
Babybell. Az üzlet meg megszünt nem tudtam kicseréltetni. Kenguruban jobban bizok, keresek majd ilyet, köszi. 2004.11.16 11:58
Nyílt még egy outlet, az pedig a törökbálinti Cora környékén. Pontosabbat nem tudok, de gondolom ha már arra jársz nem lehet nem észrevenni. 2004.11.16 12:26
Én úgy gondolom (na meg apa is), hogy bármikor megismételnénk, és szívesen csapnánk egy nagy lagzit! Persze nem is én lennék, a ha szervezés alatt minden egyből sikerült volna: először a lefoglalt termünket adták ki, így kereshettünk más helyet, majd, a meghívókat szúrták el, aztán a papírja késtek apának, volt amit emiatt kétszer kellet kikérni, azután az esküvő előtt 2 héttel el kellett altatni az egyik cicámat, mert kedves szomszég lassan ölő méreggel etette, esküvő hetén pedig a Rodrigo kutyáját kellett elaltatni, mert kifakadt valamirákos daganata. De a legszebb az volt, hogy esküvő előtt 1 héttel elhagytam a jeggyűrűmet (amit persze nem itthon vettünk, nehogy már olyan könnyű legyen pótolni), de szerencsére az 4 nap alatt meglett, mert a nagyim a sasszemével észrevette mikor porszívózott.
2004.11.16 12:36
2004.11.16 13:15
persze azért csak rájöttem volna magamtól is a dolog nyitjára!
2004.11.16 13:58
2004.11.16 14:04
2004.11.16 14:05

2004.11.16 14:16
Apa vett egy újat magának és kiszanálta a régit, majd kisuvickolta, kiszedte belőle a kábelt és odaadta a fiának
Épp az akkori páromnak adtam vissza egy régi kölcsönt... És ehhez képest mi lett belőle!!!
2004.11.16 15:45
- először teszek fel mai termésképet, csak ha még marad idő, akkor kalimpálok pár sort:
), Mire ő: "nem lát a gyerek semmit". odanézünk, s igaza volt, ez a kép fogadott bennünket:
vagy már a farsangra készül, és Dart Veder sisakját próbálja?:

2004.11.16 16:21
(még mindig??)
A kedvencemet majd én is felteszem, ha előásom a CD-t, amire tettem- de lehet, hogy lefényképezem a albumban, és úgy gyorsabb
(már meg is van) Szóval hajadon anyukák fel a fejjel, kedvvel, és csapjatok a lecsóba! Jó buli!!!!!! Én olyan szerény habos-babos voltam, és rettentően jól éreztem magam!!! Azt hiszem az csak az én napom volt - bocs papik, de igazából ilyenkor a menyasszony a sztár
Életemben először gyönyörűnek éreztem magam!! Na íme a kedvenc képem(bár a ruha nem látszik
:
Apát hogy ismerted meg? Vagy erről lemaradtam és már írtad?
):
2004.11.16 16:30
2004.11.16 16:35
2004.11.16 16:42
2004.11.16 19:15
2004.11.16 19:53
2004.11.16 19:56
És ne aggódj, hogy karcsúcska, a lényeg hogy egészséges, ügyi kisbaba.
Nagyon szép az esküvői képetek.
Nagyon édi Nádja a csülökrágcsáló és a kutyusos képen.
Naná hogy programozó lesz vagy valami ilyesmi. Már gyakorolhat is a billentyűzetén.
Hát bizony ti is sebes iramban hoztátok össze a dolgokat:
Gratula nektek!
Amúgy a legjobb fogyókúra-recept neked mindig kézügyben van. Mert ugyebár ott van anyósod...
Ő szívesen leenne a lábadról szerintem
Bence minden kaját ilyen lekesedéssel fogad? Akkor jó dolgod van
Na de Matyus eddig már újra olyan virgonc mint előtte ugye? A szájpenésznek üzenem, hogy sürgősen távozzon Matyika szájából.
Édi lehet. Hogy mit ki nem talál!Álmomban sem gondoltam volna, hogy így is lehet közlekedni. Na és a csajszikád! Hát csodálom hogy nem röhögted el azonnal magad.Micsoda dumája van nekije.
Lázacska elmúlt már?
Már előre félek én is a fogaktól. És a pöttyök okát sikerült kideríteni?
Ficsi volt no!Én úgy vagyok, hogy töröm a fejem, vajon miért bömböl ismét Edina, de ha hirtelen nagy csend lesz, azonnal rohanok, mert gyanús...
Olyankor ő is valami tabuval szórakozik.
Mind le akarom nyomni Edinát a senekére, ő meg ordítva tiltakozik, és kifeszíti magát, hogy véletlenül se sikerüljön a zannyának a leültetés.
Ne búsulj, Levi hamarosan hasonlót fog produlálni, akkor meg lesheted, hogy vajon mibe is ütheti bele a kis buksiját
Olyan aranyos. Aztán mondigálja, hogy hettyetye, tyetyetty. Meg tudnám enni.
.
( meg elég vékonyka
) Szkennerünk még nics, úgyhogy tessék elnézni a minőséget, ugyanis lefényképeztem a fényképet.
2004.11.16 20:02

2004.11.16 20:35
2004.11.16 20:38
2004.11.16 21:51
Tehát reakciók, amig sikerült visszaolvasnom
Az esküvőtök nem lehetett semmi. Az előző igenhosszú kapcsolatom nekem is hogy úgy mondjam délamerikai beütéses volt
Innen a spanyol nyelv és az terület szeretete. Najó, középamerika
Nálunk is voltak hasonló megjegyzések, de főleg még Peti magzatkorában...azaz Apának fura volt a helyzet, mondtam neki max. a baba beleharap....
Jöttök a szebbnél szebb esküvői képekkel
Móki tiszta Kováts Adél (aki szerintem a legszebb magyar szinésznő), Lénát már megcsodáltam a reg. lapján és Melyék fotója is kedvcsináló. Na egye fene, megmondom Apának, hogy mekkérheti a kezemet és talán igent is mondok. Ha má' itt a gyerök, ugye
Majd átnézem a családi kőcségvetést és kitalálok valami nemmindennapit (pl. mint Ed-ék, hihi
A ruhámat már úgyis megálmodtam.
Ja, de Humi betette linkbe a lényegi infókat, most látom.
Télleg ne legyen ilyesmire szükség, akár házastársi, akár élettársi a viszony. Az élettárs szó amúgy is olyan nemszép, nem? Én soha nem is használom. Olyan mellékzöngéje van, hogyaszongya: "K. Erzsébet kiskorú és ÉLETTÁRSA a sértett ellen elkövetett...blabblaa",... 2004.11.16 22:40
2004.11.16 23:33
Semmi baja nem lesz attól, hogy korán áll. Csak akkor gond az állás ha nem magától teszi. Szerintem ne ültetgesd le. Slyról és Biankáról vannak fotók a talis képek között. Ja, és csudaszépek vagytok az esküvői fotón!
Persze a tesvérkék is tündériek. Gabi, kitől örökölték a gyerkőcök a szemüket? Ugyanolyan mindhármuké. Tanulásért gratula nektek. Én csak győzködöm magam, pedig neki kellene állnom. 2004.11.17 01:03
Így is keserves küzdelmet fordítok, hogy ne egyek édességet egész nap! Az esküvői képetek szuper, a meghívótok is! Tényleg nem mindennapi!
2004.11.17 08:23
Naná, hogy van kedvem, a gyerekülés mind1, néha apával is áthágjuk a szabályokat
Köszönöm
Nem féltél a "magaslaton"?
Alig vártam az éjfélt, jó vicc, a saját esküvőmön.
2004.11.17 09:13

2004.11.17 09:44
Biztosan azt gondolta, hogy ha Ő megeszi, akkor azt Anyának nem kell kifizetni
Mi is neten ismerkedtünk meg, egy hónap levelezgetés után találkoztunk, 3 hónap után cuccoltunk össze
Nem volt templomi esküvőnk, majd szeretnénk egyszer Erdélyben, oda én is valami normális ruhát öltenék magamra. A polgárin összesen nyolcan voltunk, a ruhám kissé polgárpukkasztó piros színűre sikeredett
lehet hogy kissé ferde szemmel néztek egyesek
Nem akartunk nagy hűhót, mi nem éreztük volna jól magunkat, pedig a lényeg az. Sajnos vagy nem, a film tönkrement, íg képeink sem maradtak, szerintem a sors hozta így.
Ilyenkor egy kicsit fáj, hogy nekünk nincs, de majd az aranylakoldalmunkon lesz!
Naggggyon tetszik!
Jó korán kezdi a matekozást
Irigylésre méltó!
Egyre többször foglalja le apa a gépet, amikor meg használhatnám, akkor bokros teendőim vannak
Örvend
Még...ugyanis a párom lánya kb. 3-4 éves lehetett, amikor semmit nem engedett, állandóan közénk állt, csak Őt szeretgethettük, ha megfotuk egymás kezét, akkor Ő akart középre jönni.
tetszik. Mi már régen kivettük a fejszűkítőt a hordozóból, mert zavarta Nándit. Ebben sem egyformák a babák.
Sajnos nekem nincs testvérem, a párom öccse pedig még "hajadon", nem tudom lesznek-e valaha ilyen közeli unokatesói Nándinak...
Nagylány lett
Ne siettesd a dolgokat, majd csinálja, ha elérkezik az idő
Hol vettétek a hintát, nagyon tetszik.
Ha majd birtokba vesszük az etetőszéket, akkor talán én is hagyon Nándit érvényesülni. A babahordozóban való etetés kezd katasztrofálissá válni
Hátha ezután otthon is alszik majd Benyus. Éjszaka rendes mennyiséget megeszik tápcsiból? Mielőtt kihagytuk volna az éjszakai etetést Nándi már alig evett 50-100ml-ket, és akkor úgy gondoltam, hogy ha csak ennyit eszik, akkor ki kell bírja reggelig, és onnantól kezdve nem adtunk enni éjjel. Most alszik este fél 8-8-tól reggel 6-ig.
2004.11.17 10:15
2004.11.17 10:32
Főleg, ha a családról van szó.
most már hajrá! Kérd meg gyorsan Apa kezét, aztán lássuk a képeiteket!
2004.11.17 11:12
2004.11.17 11:48
Nagyon szépek vagytok mindannyian és jók a történetek.
Na a miénk nem volt botrányoktól mentes, épp hőn áhitott aggleny életemet éltem, mikor a barátnőim össze akartak hozni az edzővel, abból a teremből, ahová jártam. Sejtettem, mert az edző állandóan a nyakamon lógott és folyton edzésterveket irt nekem. És elpakolta utánam a súlyokat
Aztán a szülinapi buliját szervezte, s mondta elhozza a legjobb barátját is. Nahát, Ő lett az én párom. Persze abból a társaságnól Őt sajnos ezért kiútálták, mondván elvette a Gábor "csaját" pedig ez nem volt igaz. Visszahallottuk, hogy elmondtak bennünket mindenféle szemét alaknak. különösen nem érdekelt. Az edző is nagyon jófej pasi volt, kdves meg minden, de voltak sittes ügyei én pedig - márcsak a munkám miatt sem - nem engedhetek meg magamnak olyan ismerősöket, akiknek hmm, szóval közük van az Alvilághoz. Jó, hogy igy alakult, a vélemények pedig mellékesek. 2004.11.17 12:16
2004.11.17 12:36
!
claire2004.11.17 12:59
2004.11.17 13:03
Jót tesznek testnek léleknek ezek a nyaralások, asszem a tavalyi Nálatok volt duplajól sikerült
Strapát abszolút elhiszem, én néha az egyetlen törpémhez kevésnek érzem magam, nahát Neked pedig 4 gyönyörűséged van otthon, az sem egy emberes meló
. Maradunk ugyanannál a Társaságnál, mert még igy is Ők a legjobbak, de átkötjük Apa nevére, igy sokkal kedvezőbb lesz. Ezt sejtettem előre, igy a forgalmiba már vásárláskor bejegyeztettük Apát, mint üzembentartót. Csak igy lehet más névre kötni, amúgy csak a tulajéra. Nézzetek kőrbe, általában megéri Biztosítót váltani. Óriási különbségek vannak, magam is meglepődtem, mikor számolgattam. És mivel kötelezőről lévén szó azaz nem nekünk fizet a bizti, tökmindegy, hogy mennyire patinás és jónevű a társaság. Ez a szempont a CASCO-nál fontos. No, ezzel nem rábeszélni akarlak, de megfontolandó
2004.11.17 14:42
2004.11.17 15:08
Ha ébred megyünk vásárolni, addig netezem és kávézom. Tanulni majd holnap...(khnn..khmm...ez igy szok kezdődni, ugyebár
).
Énis láttam többször még régebben. Jófejek a fiúk, hogy elintézték, valóban nagy focirajongók lehetnek
Mégpedig 2 db szépségverseny kapcsán. Most ne röhögjetek, természetesen nem mint résztvevő, hanem mint szakértő zsűritag
A cég felajánlott ajándékot a nyertesnek, igy hálából meghivták a főnökömet a zsűribe, Ő pedig szépen elküldött maga helyett, mint ügyeletes marketingest.
Az egyik verseny pont egy menyasszony-szépségverseny volt, jelentősen megnehezitette a választást, hogy hölgy nagyon szép volt a gyönyörű ruhákban. Persze sejthetitek, mint minden ilyen versenyen azért kaptunk némi utalást arra vonatkozóan kiknek kell(ene) nyerni
na mind1, ez nem idevaló. Nade másnap persze mindenki azzal foglalkozott , hogy hehe láttunk a TVben. Több ilyen jellegű közszereplést nem vállaltam el
Tökjó, bármit csinálok, a gyapjúszőnyegünk csak úgy ontja magából a szines szöszmöszöket...Brr!!!

2004.11.17 15:11
Jót derültem Nádján a "vasfogún".
Ahogy elnézem, a randa (?) székkel nem lesz gondod, a Kisasszony ugyanis elfogyasztja
Nagyon édes
Kúszik is már, a kezeit használva, vagy odahempereg?Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|