Sziasztok,
Annyi mindent intéztünk az utóbbi napokban, hogy nem tudtam beülni a gép elé.
Megpróbáltam mindent végigolvasni,de szerintem ez kész lehetetlenség, olyan sokat írtatok. Nagyon szeretem, hogy ennyire pörög a topikunk.
Legelőször is:
Swen,
Ezer gratuláció és elismerés meg minden! Annyira jó, hogy túl vagy rajta! Valami még rémlik ebből az érzésből (mondjuk, nekem csak az államvizsga lehetett ilyen), amikor kijön az ember az épületből, és elgyengül az örömmámortól:VÉGE.
Most aztán minden pillanatatot élvezz ki.
Mucskának nagyon drukkolok, kérlek, mondjátok meg neki, hogy sokat gondolok rá!
Süncsi,
Egyre nehezebb neked is? Bizony, eléggé a táblázat elején vagyunk! Pihenj minél többet, bár sejtem, neked is most van a legtöbb elintéznivalód.
Zsuzsi,
Nincs képed a gyerekszobáról? Milyen magas ágyat vettetek, hogy még a kiságy is az alá került? Mi éppen tegnap voltunk a KIKÁ-ban, és megvettük a FLEXA-elemeket, amivel bővítjük majd a szobát. Most kerül a legmagasabbra a Manó, eddig csak olyan magasan volt, hogy mi rákönyökölhettünk volna az ágyára, ha nincs ott a védőkorlát, most viszont felkerül 145-re, és alá jön majd az íróasztal, és néhány alacsony bútor. Jövő héten lesz a nagy átrendezés, majd teszek fel képet a végeredményről.
Vali,
Én nem tudom megnyitni az albumodat! Küldesz nekem is közvetlenbe képet?
És ahogyan kérdezte már valaki: tudunk majd rólad, ha bemész a kórházba? Szívesen cserélek veled telefonszámot, ha akarod! Vigyázz magatokra nagyon.
Lino,
Ügyes volt a kislányod, ha már a kórházban ennyit szopizott!
Ahhoz meg külön gratulálok, hogy hazamentél Nórával a második napon! Most meg 6 óra után mennél már haza?! Atyaisten! Van benned energia!
Gömböc irányban van? Ez szuper!!!
Képzeld, éppen annyira hányingerem van! Annyira félek, hogy szülés után is megmaradnak ezek az émelygések! Meg ez a reflux-dolog.
Linda,
Én sajna egyáltalán nem emlékszem, mikor hagytuk el az orrszívó használatát! De én egyébként annyi mindenre nem emlékszem! Még szerencse, hogy az első évben nagyjából lelkiismeretesen vezettem egy babanapló-szerűséget.
A hízás nálam is kezd terhes lenni. Pedig de nagy szám volt az első hónapokban, hogy én aztán a 20-at sem bánom! Be kellett volna kalkulálnom, hogy eleve majdnem 7 kilóval többel indítottam ezt a várandósságot. Az arcom zavar a legjobban, olyan, mint egy kelt cipó. Főleg, most voltam a héten fodrásznál, és ez a rövidebb fazon még jobban kiemeli a kerekséget.
Na, meg a lábaim! Mintha anyukámat látnám. Lesz min dolgoznom szoptatás után. Alig bírom a térdemet behajlítani, olyan, mintha iszonyúan el lenen szorítva valamivel. És délutánra mindig rettenetesen bedagad, megduzzad térdtől lefelé a lábam. De hát hogy polcoljam fel, amikor egyáltalán nem tudok a hátamon feküdni?!
A fotó egyébként nagyon szép a pocidról. Máshol nem is látni felesleget.
Egcsi,
Most nézem, hogy szerdán voltatok ti is babakocsizni! Mi is, délelőtt, 12 előtt valamivel. Milyet sikerült vennetek? A miénkről itt egy fotó:
Chello,
Tényleg, hogy voltál bekapcsolva, amikor belétek mentek? Nem emlékszem, lehet, hogy írtad már.
Én Timitől tanultam meg, hogy az öv alsó részét a térdemre húzom, és kicsit tartom is a kezemmel. Persze, ez csak anyósülésen működik.
Azt ne hidd, hogy maradni fog neked abból az isteni tiramisuból! Ha én megyek, felfalom a készletet. De csakis a ti érdeketekben.
Anikó,
Te aztán jó kis árakon láttál rugikat! Annyiért én sem vennék, de még a feléért sem.
Dokinál voltam, akart adni antibiotikumot, de aztán mégis kilőtte a dolgot, mert az Augmentin penicilines, én meg arra allergiás vagyok. Kaptam hát Phlogosolt a torkomra, de már tényleg jobb is. Csak az üregeimnek kellene már kitisztulni. (lusta vagyok lámpázni, gőzölni)
A TESCO-s akciót én is láttam, de most a mellszívóval éppen úgy vagyok, nem kellene-e megvárnom, amíg beindul a tejem, aztán meglátjuk, kell-e.
És persze, hozd el te is a találkozóra a szerkentyűt, az lesz ám a nagy szám, Bellana és Orsi és TE!!!
A Bergonban nagyon olcsón megkaptam a merev pelenkázót is, 3.500.-ért, máshol 5e körül volt.
Orsi,
Héééé, szerintem én is hiányoltalak!
Tudom, hogy nagy most a hajrá a ház miatt, már nagyon türelmetlenül várom-várjuk a végső fotókat!
Szóval te sem voltál elájulva a börzétől. Lehet, hogy lányruhákkal szerencsésebb voltam az idén? Bár kicsi Daninak is mindig jól tudtam vásárolni.
Jó hosszú lettem szokás szerint, most megyek, ledőlök egy félórára, elég sz@rul vagyok.
Puszi
Anitabori
Holnap utazunk.