A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok! Csak nem én vagyok az első?

Elég sz*rul vagyok, jól elkapott a nátha. Kép Még jó, hogy a tali nem most lesz. Ráadásul fél hétkor arra ébredtünk, hogy füvet nyírnak a ház előtt. Az egész nem volt 5 perc,de a zaj elég volt ahhoz, hogy azóta kukorékoljunk. Komolyan mondom nem normálisak egyesek. Én meg azon aggódom, hogy ne zavarjuk majd a házat a légkondi szereléssel, ami úgy tűnik jövőhét vasárnap lesz. Király, mert akkor mindenki itthon van. Hát ez van. Amúgy szombaton akart jönni a szerelő, de mondtam Ádinak, hogy ne már, hiszen tali lesz! Kép

Mindenesetre továbbra is lefordulok a székről, írjatok, puszi:
Linda
bellana

Bellana, jobbulást kívánok. Nekem 3 hétig tartott és nagyon szenvedtem a köhögéstől. Kép

Fűnyírás. Kép

Szöszi, Zsuzsa, akkor nekem is XL-es kell a Tenából. Vagy
XXL-es? Kép

Szöszi, szerintem már ilyenkor mindenki érzi a keményedéseket és ez normális is. Akkor nem az ha 10-15 percenként van és görcsökkel is jár. Pihenj amennyit csak tudsz.

Zsuzsa, nekem mindig teljes vérképet néznek amikor valamihez kell vért venni. Ebből tudom, hogy a terhesség elején 5 körül volt a koleszterinem és azóta folyamatosan emelkedik. A dokim szerint ez a terhességgel jár de a körzeti azt mondja nem attól magas. Inkább a dokimnak hiszek és remélem visszaáll majd ha meglesz a baba.

Említettem a körzetinek , hogy fájnak az ujjaim, állitólag attól van, hogy oldalt fekszem és nagyon elzsibbadnak a karok meg elnyomódnak a vénák. Ma reggel is annyira fájtak, hogy alig bírtam fogni velük. Kép

Holnap megyünk a Praxisba, majd teszek fel képeket.

Chello
chello

Jó reggelt!

Megint eltelt egy nap (és az éjszaka is). Ha hiszitek, ha nem, most a jövő hét végéig minden nap így kelek...

Szöszi: neked is van már hálós bugyid? Kép
Ha csak keményedik az a pocak, és nem görcsöl, és nincs benne rendszer, akkor nem olyan nagy a baj! Próbálj ilyenkor lefeküdni! Nekem az mindig segít!

Bellana: milyen volt vendégekkel?
Jobbulást neked, és nektek!
Fűnyírás Kép Zsófi meg elnyomkodta az ébresztőórát, így minket ma reggel a kajás srác keltett 1/2 8 után. Kép Aztán persze belekezdtek a gázos fiúk is!
A jövő hét második fele nagyon aktív lesz! Pénteken nálunk ablakoznak (remélem), szombat körül Timiéknél, nálatok vasárnap a klíma,...

Chello: én is elgondolkodtam, hogy ha szöszinek a 100-as csípőjére XL, akkor nekem is elég lesz az? De ha jól emlékszem, arra az van írva, hogy 95-130 cm. Az XXL nem tudom mekkora!
Én ezt a koleszterin dolgot nem tudom. Esetleg megkérdezhetnéd valamelyik este a Shering dokit is.
Nekem vannak vesefunkciós leleteim (karbamid, Kreatin), amik alacsonyak állandóan, de nekem a házidokim is azt mondta erre, hogy terhesen nem baj! Meg van egy olyan dolog (CRP menny. meghat), ami az infarktus kialakulásának a kockázatát mutatja. Nos, az meg magas! Állítólag azt is befolyásolja a terhesség!
Ami viszont számít, hogy a Hemoglobin, Hematokrit, és Transzferinem nem jó, azaz vérszegény vagyok.
Praxis Kép Jó is az a mozizás! Kép
Nekem 12 nap múlva utolsó UH...

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa- hétfőn vagy kedden tettem fel képet Benőkéről. Nem is láttad?
Egyébként végig aludt a hasfalamnak támasztotta a fejét. A férjem hangjára és lökdösésére egy kicsit elmozdította a buksiját.

kozmetikus - én is megyek, nehogy megrémüljön a bébi, ha meglát. Szerintem jobb most, mert talán még tudsz annyit ücsörögni.

Chello - várjuk a Praxis-os képeket.

Lányok - senki nem válaszolt nekem!
Hol tudok lenmaggal töltött párnát venni? Segítsetek.

Maci
maci2

Maci: de láttam, csak arra nem emlékeztem, hogy írtad volna, hogy semmit sem láttatok! Amúgy Edináról nagyon aranyos képek lettek, de őt is noszogatni kellett, mert a keze, és a lába is folyamatosan az arca előtt volt Kép

kozmetikus: ücsörögni igen, de háton feküdni nehéz lesz 10 percet is!

Párna témában passz, de nekem az az emlékem van, hogy bioboltban. De más nincs!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: a vendégség jól sikerült, Dani nagyon édi volt, rögtön eléjük cipelte az összes játékát. Kép
Olyan érdekes volt, hogy a lánnyal úgy 5 éve nem találkoztam, csak beszéltünk telefonon és mégis olyan volt mintha egy nap se telt volna el. Kép
Neked 12 nap múlva már finis. Kép
Kozmetikusnál a héten voltam, de én már most nem szeretek háton feküdni. Kép
Szerintem szólj, hogy emelje meg a szék végét, ne tök vizszintbe legyél. Én is szóltam. Kép De már tudja mert Danival is így volt. Kép
Ezzel a bugyi dologgal betettétek a fülembe a bogarat. Gyógyszertárban lehet kapni? És mi a neve? És mennyi is kell belőle? Tenát az Auchanban is lehet kapni? Tudom, hogy írtatok már erről, de lusti vagyok visszakeresni. Kép

Maci: párna ügyben fogalmam sincs, én csak kajálási célra hallottam a lenmagról. Kép
Kozmetikus: nem hiszem, hogy megrémülne a bébi. Kép
Te leszel neki a világon a legszebb. Kép

Sajna kozmetikushoz én havonta megyek, mert elég kaka a bőröm.
Hiába örök tini maradok, pofailag legalábbis. Kép

Dudaorr:indián törzsfőnök
bellana

Maci: ugyan már téma kapcsán, de itt van egy halom <a href="http://www.kenyersutes.hu/boltok.php?varos=Budapest#varoslista" target=_top> BIOBOLT</a>! Próbáld őket felhívni!

Bellana:
A Tenna bugyi gyógyszertári termék, és kettő van egy csomagban. Én többet nem is akarok! Te vehetsz!
Tenna betét meg van az Auchanban is szerintem. Bár én a TESCOban vettem. Ott most akciós is. Vegyek neked, ha arra járok? Amúgy a 8 db asszem 500 Ft (az akciósban 10 darab van 499-ért).
Akkor majd megkockáztatom a kozmit! Én nem azért, mert a gyerek megijed, hanem azért, mert utána nem lesz rá időm!

Zsuzsa
zerko

AnitaboriKép
Ugyanezt a típusú kocsi vettük, csak szürkéskék.Kép

ZsuzsaKép
A kozmetikát én is beterveztem, de az általad említett hátonfekvés engem is aggaszt. Legfeljebb félidőben szünetet kérek.Kép

NandaKép
Villám.Kép Tényleg jó, hogy nem voltatok otthon! Volt biztosításotok?

BellanaKép
Elképzeltem ahogy gurulsz Dani után az utcán.Kép Nagy látványosság lehetnél!Kép
Jobbulást!

ChelloKép
PraxisKép Remélem jó képeket tud csinálni a doki és a baba is közreműködő lesz.Kép

MaciKép
Párna:passz!Kép

Mindenkinek köszönöm a bókokat a fiatalúr nevében!Kép
Most megpróbálok visszaolvasni, ami majdnem lehetetlen vállalkozás.
Mindenkinek szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

KisdióKép
Örülök,hogy ránktaláltál.Kép Gratula Kisdióhoz!Kép
Kitartás, a terhesség nem tart örökké, hamarosan csak a szépre emlékezek Kisdióval a karodban!Kép

AnikóKép
Apa tegnap elment, szerncsésen meg is érkezett, most alszik szegényem. Letette a nagyesküt, hogy egy hónap múlva itthon lesz megint. Hát remélem is!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa: tudom, hogy nem te írtad a baba ijedelmét, henem a Maci. Gondoltam, hogy nem azért akarsz kozmetikushoz menni. Kép
Én majd a vége fele egy prémtelenítést is szeretnék megejteni.

Egcsi: már semmit nem értek. A párod nem végleg jött haza? Akkor mégsem tették lapátra?
Gurulás: jó lehet ugye? Hátha még a mellszívót is használom közbe. Kép Kép

Puszi! Bellana
bellana

Zsuzsa- köszi a bolt címeket.

Ja, meg a bókot. Azért jó a fiús mamáknak, mert legalább két "kukis" is szerelmes belénk. Ugye?

Maci
maci2

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem, de ma nagyon depis hangulatban vagyok. Nem igazán tudom mi az oka, hisz a kórház nem nagyon érdekel és a férjem is haza jön végre külföldről.

Na mindegy majd kigyógyulok belőle.

Még mindig sokat alszom. Most vasárnap töltjük be a 32. hetet. És a pocim is rendületlenül növöget (szerencsére).
Ilyen a terhesség utólsó harmada?

Ez a depis rész kimaradhatna.

Bellana
Sajnálom, hogy megint összeszedtél valami kórságot. Gyógyulj meg hamar!

Én is vettem "rácsos bugyit" + 1 csomag Tenna betétet és 1 csomag szülés utánit + 1 cs éjszakait. Ugye elég lesz ennyi?

Lányok!
Mi az amit semmi képpen sem felejtsek itthon, ha mennem kell?

Vali
cvali

Sziasztok!

Ma nyűgös és nyvalygós vagyok, írni sincs kedvem, csak annyit, hogy nekem mind a kétszer elég volt az L-es bugyi (nagyon nyúlik ám!!!), és az is 120-as csípőig van írva. Na megyek is, mert lánykáim ma valamiért 1/2 6-kor ébredtek (jellemző, amikor még oviba se kellett mennünk), és mindjárt elalszom.

Szebb napot mindenkinek!
Szilvi
lino

Vali!
Szerintem a pocakodat mindenképpen vidd! (ez humor akart lenni)

iratok, tisztálkodó szerek, nasi, hálóing, papucs, fényképező, néhány babacucc + nyugalom+kispapa!

Maci
maci2

Egcsi: férjed Kép

Bellana: prémtelenítésKép És megvárod vele az első fájásokat? Kép

Maci: én nem tudom, milyen lehet 2 kukissal Kép

Vali: ennyi betét tuti elég lesz!
A 32 hét nagyon szép dolog már magában!
Mit ne felejts otthon? A telefonodat! Akkor nem tudunk veled kommunikálni! A többit utánad viszik majd!
Amúgy meg van egy rövidített listám:
- WC papír, pzs
- papucs két pár (egyik, amiben zuhanyzol),
- hálóing vagy pizsama
- pongyola, kardigán
- jó kis hazai kispárna
- inkontinenciás betét, de legalább a sima egészségügyi betét éjszakai változata
- mellszívó (ha van)
- melltartóbetét
- szoptatós melltartó
- rádiótelefon és töltő hozzá , telefonklártya
- Fontos telefonszámok (védőnőé, vagy a gyerekdokié is)
- fejhallgatós kisrádió (
- szoptatós könyv vagy kismama könyv,
- boríték
- borítékba valót a férjed hozza (bankkártyákat ne vigyél magaddal!)
- személyi igazolvány
- TAJ-kártya
- összes kismama lelet, kismamakönyv
- Egy toll, papír
- 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat, vagy apasági nyilatkozat
- fényképezőgép, video
- sok-sok rostos ivólé
- szívószál
- néhány szendvics
- szőlőcukor
- egy üveg Laktoherb (üdítőnek is jó), vagy milupa instand tea
- könyv vagy újság
- evőeszköz
- szalvéta
- vigyél egy konyharuhát is
- legalább két törülköző (kéztörlőnek és zuhanyzáshoz)
- kézfertőtlenítő vagy antibakteriális folyékony szappan
- sok bugyi, mert naponta több is kellhet (TENNa bugyi van kimondottan a szülés utáni napokra)
-patikában kapható a WC-re papír ülőke, nagyon fontos, higiénikus! KözWC-re nem túl jó érzés leülni...,
-popsitörlő saját részre is,
- a baba hazaviteléhez a rucikat otthon összekészíteni, és majd apa hozza be

A depi amiatt lehet, hogy már nagyon várod a férjedet! Egyél addig is valami finomat!

Lino: te is depi? Kép
Na, akkor most nem tudom, mekkora bugyi az akkora!
1/2 6 korán van ám! Zsófi is felsírt 5 előtt, de aztán ráhúzott még 3 és fél órát! Hála...
Tarts ki, már lassan terminusba érsz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Kismamik!

Csak beköszönök,és már megyek is,talán holnap vissza tudlak olvasni Titeket,és akkor írok!
A torkom nagyon gáz! Kép

Puszi,és jó hétvégét!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Drága Vali: ez az idő is olyan depire hajló. Kép
Szerintem elsősorban a férjecséd és a kiskönyved ne hagyd otthon. A többit ráér a párod bevinni később. Kép
Zsuzsa remek listát állított össze. Kép

Lino: tarts ki! Ez egy ilyen hülye nap!
Én Danival nem bírok. Mindenre felmászik, ordít ha leveszem és kezdjük előről... Én meg ugye alig látok ettől a kaka náthától. Kép

Chello: érdekes ez az újj dolog. Lehet, hogy az izületek makacskodnak? Kened valamivel, vagy lehet egyáltalán? Kár, hogy a körzetid ilyen utálatos. Kép Nekem például fogalmam sincs a koleszterinemről... Majd megnézem a leleten hogy van e egyáltalán. Csak nincs akkora jelentősége ha a nőgyogyid szerint terhesség után visszaáll majd normális szintere. Fel a fejjel! Kép

Anikó: pedig esküszöm, hogy fertőtlenített puszikat küldtem!!! Kép Kép Jobbulást!!!

Zsuzsa: prémtelenítés: az az igazság, hogy ha nem vagyok pocis, akkor géppel csinálom otthon, de pocakosan valahogy megnő a fájdalomérzetem. Lehet, hogy hülyeség, de a kozmetikusnál a nyomkodást is kevésbé tűröm. Kép Szóval jelenleg csak borotvával küzdök a perzsamacska jelleg elen.
Viszont jó lenne ha a kórházban nem kéne ezzel foglalkozni, ezért a kiírás előtt elmegyek legyantáztatni, nem kínzom magam a géppel, úgyse érném már el magam mindenhol rendesen.
Na, ezt szépen kiveséztem. Kép
Mindenesetre ha mégis prémesen ér a nagy találkozás első jele, akkor sem fogok bepánikolni, nem az lesz az első gondolatom, hogy hűha... Kép

Puszi:
Linda
bellana

Listához: a hálóing, vagy pizsi legyen elöl gombos, a szopi miatt.
Linda
bellana

De lökött vagyok!
Zsuzsa: persze ha a Tescoban jársz akkor légyszi vegyél nekem olyan betétet! Kép
A talira már így is egy koffer zsozsóval megyek. Kép
Linda
bellana

Anikó: jobbulást neked!

Chello: mondd meg a körzetinak, hogy ha sokat idegel ilyen koleszterinnel, és utána bajod lesz, akkor feljelented! Kép

Bellana: én már régen nem látok semmit! De nem foglalkozat! Majd befogom apát!? Kép
Amúgy nekem a fájdalomküszöböm most alacsonyabb!
Ha megveszem a betétet, akkor üzenek neked, jó? Ha holnap megyünk a játszóházba, akkor beugrok érte!

Zsuzsa
zerko

Oszlassuk el a ketelyeket:Kép

Tena fix Extra Small (XS) 40-70 cm csipobosegre
Small (S) 60-85
Medium (M)70-100
Large (L) 80-120
Extra Large (XL) 95-130
Extra Extra Large (XXL) 100-150

Tenyleg vannak atfedesek...a csomagrol olvastam le egyebkent a meret-tablazatot. En egy 2 darabosat vettem, tobbet nem. Vettem meg ejszakai alwayst es szeretnek egy csomag Tennat is, de eddig csak mini volt.Meg keresek.

szoszi
szoszi

Szöszi: köszi a méreteket! Bár most nehéz megmérni az alapméreteinket!
Sok sikert a betét kereséséhez!

Zsuzsa
zerko

Szöszi, köszi a méreteket. Kép

Zsuzsa, akkor elég az L-es is, de jó !!! Mit szedsz a vérszegénységre? Nem okoz székrekedést? A körzetimet már nagyon unom, mindig a koleszterinemmel jön, ma is elképedt de eldöntöttem, hogy nem foglalkozom vele. 12 nap múlva már csak CTG-re kell menned? Nekem a CTG-k alatt is menni kell 1-2 uh-ra a kórházba.

Maci, párna ügyben nem tudok segíteni, én csak szoptatós párnát vettem ami lenmaggal van töltve (azt hiszem) de ott csak ez a fajta volt.

Egcsi, rossz lehet most megint Apa nélkül 1 hónapig. Kép

Vali, sajnálom, hogy depis hangulatod van. Valami lehet a levegőben mert a héten én sem voltam valami happy.

Anikó, remélem hamarosan jobb lesz a torkod. Kép

Bellana, sajna a doki nem adott semmit az újjaimra, azt mondta a kenőcs nem használna. Így kell elfogadni.

Lino, remélem már jobban vagy! Kép

Holnap jelentkezem a képekkel.

Chello
chello

Sziasztok!

Annyi mindent szeretnék írni nekek, de alig van időmKép
Bocs ha csapongó leszek, megpróbálom azért a legjobbat kihozni ebből a pár percbőlKép

Először is mindenkinek köszi a gartulát a cukromhozKép így már sokkal jobb, hogy lereagáltátokKépKépKép
A védőnéni azt mondta a vasamra, hogy egész jó, főleg hgogy javult a múltkorihoz képest, úgyhogy tök HAPPY vagyokKép

Anikó
MA VAGYUNK 27 HETESEKKép

Ma szuper napom van, nemrég lett vége a kis koncertünknek a gyrekeimmel és tök ügyesek voltak, nagyon feldobódtam. Kaptam 2 gyönyörűséges virágcsokrot isKép

Tegnap viszont egy kicsit megijedtem, mert delután elkezdtem tök kába lenni, tuti hogy az idő, aztán meg elkezdett keményedni a hasam alja, de elég sűrűn egymás után, úgyhogy kicsit megijedtem, mert ilyen eddig még nem voltKép Kb 1 órán keresztül volt ez, aztán elmúlt és azóta se volt! Azért ,ma felhívtam a dokimat, mert épp most fogunk leutazni Nyíregyházára és nem szeretném, ha ott lenne valami gond, de ő azt mondta, hogy ha azóta sincs panasz, akkor ne aggódjak, utazzunk el nyugodtan. Szerintem az időtől lehetett, de nem volt valami jó érzés! Szerencsére ma tök jól érzem magam, remélem jól fogjuk bírni picikémmel a hosszú autóutat!

Bellana
Sajnálom, hogy lebetegedtélKép Tessék szépen meggyógyulni a jövö hétre, nélküled nem ér semmit a mellszívóbemutatónk!Kép

Telefon: Nem jó, úgyhogy kaptam a páromtól egy újat, tök szép, majd megnézitek. Igaz ez most nem hiányzott a költségvetésünknek, de azt mondta nem érdekli, megkapomKép

Zsuzsa
Nem is tudm mit csinálnék a párom nélkkül, most szinte mindent ő csinál otthon, olyan drága!

Mennem kell, csak vasárnap este, vagy hétfőn jövök, addig jók legyetekKép

Puszika mindenkinek!

Orsi
27

avocado

Sziasztok!

A mai napom elég sűrűre sikeredett ezért írok ilyen későn. Reggel el kellett mennem a laborba, utána bevásároltam a piacon. Hazajöttem és kitakarítottam mert úszott az egész lakás. Tanulás közben erre nem nagyon volt időm, meg a férjemnek sem engedtem, mert akkor nm tudtam volna hol tanulni. Na takarítás közben olyan iszonyú hátfájásom lett, hogy azt hittem elbőgöm magam. Meg alul is elkezdett nyilallgatni, úgyhogy legszivesebben eldobtam volna mindent, de azért hősiesen befejeztem. Aztán meg randiztam a férjemmel és mentünk még vásárolni, s mire hazaértünk kész voltam. Épp csak megkajáltunk, le kelett dőlnöm, s nemrég ébredtem. Nekem ezt a legnehezebb megszoknom, hogy most már hiába akarok az agyammal annyi mindent csinálni, egyszerően fizikailag nem megy.

Bellana: sajnálom, hogy nem javul a náthád, de azért úgy veszem ki az írásaidból, hogy elég jól viseled, és ennk örülök, hogy nem vagy levert legalábbis hangulatilag. Egyébként én is kérdeztem a barátaidat még tegnap de nekem nem is reagáltál.Kép

Chello!Sajnálom ezt a zsibbadást, meg a doki macerálását. A Praxis biztos jó lesz, én is kíváncsian várom a képeket.Kép

Maci2! A párnával kapcsolatban én sem tudok segíteni, de gondolom Zsuzsa biobolt ötlete segít.
Én kb. 1 hónapja voltam kozmetikusnál teljes szervízen, na ott lettem olyan rosszul a pakolás erős illatától, hogy azt hittem elájulok! Reméelm te meg Zsuzsa jobban bírjátok.Kép

Zsuzsa! Nem irígyellek a felfordulásért! Zsófit addig el tudod tenni valahova? nehogy megerőltesd magad!

Vali! Remélem már jobb a kedved és Zsuzsa listája biztos segít, mert nagyon jó. A lényeg, hogy ne izgulj semmi miatt, mert mindent utánad tudnak vinni szerintem. Olvastad a beszámolóm a boltról? Mert nem is reagáltálKép

Lino! Reméelm neked is sokkal jobb a kedved már!

Anikó! Mielőbbi jobbulást!

Orsi! Jó pihenést a hétvégére!!!!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Tényleg, Mucskáékról tud valaki valamit????

Botond Kép
EneseKép
swenson

Zsuzsa! Mi az a Laktoherb, vagy Milupa istant tea? Ezek a szoptatást segítik, vagy mire jók?

Swen

Jó hogy ilyen összeszedett vagyok ma (is)!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen, Mucskáék jelenleg jól vannak. Kép

A Laktoherb meg a Milupa tejelválasztást serkentő teák. Ezt kell majd inni szülés után, hogy beinduljon és termelődjön sok
tejcsi. Kép

Chello
chello

Chello!

Köszi az infót! Akkor még benn van Anna ugye? Sokszor puszilom és folyamatsoan szorítok értük, ha esetleg beszélsz vele, bár így vagyunk ezzel itt mindannyian!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó estét csajok! Kép

Swen: ne haragúdj, tiszta lökött vagyok és tegnap este már nagyon későn írtam. Bocsiiiiii!!!!
Én laktoherbet ittam, nekem fúj íze volt. Kép
Takarítás: én azt javaslom, hogy ilyenkor igenis dobj el mindent és pihenj le legalább 10 percre. A takarítás megvár! Legalábbis az én söprűm még sosem állt neki önállóan dolgozni és a plüssállatok sem jelentkeztek sűrű tömött sorokban, hogy segítsenek. Kép

Chello: a körztei fújódjon fel! Nekem a hátam fájogat én Richtofitot vettem rá. Csak nem árt, hiszen az gyógynövényes. Hátha neked is bejön! Kép
Párna: én azt hittem kicsi hungarocel golyók vannak benne. Kép

Orsi: nagyon vigyázz magadra!!! Most aggódom!
A telcsid száma azért változatlan???
Aranyos a férjed. Kép Mikor Dani amortizálta az enyémet én is kaptam másikat Áditól. Kép

Zsuzsa: akkor majd írd meg, hogy mennyivel lógok. Kép
Én nem merném befogni apát prémtelenítésre. KépSzégyenlős vagyok. Kép

Puszi:Linda
bellana

Sziasztok!

Nem tudok aludni ezért írok néhány sort.

Swen
Olvastam a beszámolódat. Nagyon tetszett is, most már biztosan nem tudok elmenni oda csak szülés után. Nekem onnan a pelusokat ajánlották beszerezni az ikres topikból, állítólag sokkal olcsóbb mint máshol, és ugye nekünk mindenből a duplája kellesz. Köszi, hogy elmentél!!!! Kép

Zsuzsa
Köszi a listát! Nagyon jó, holnap neki is fogok és össze pakolok. Én három táskát gondoltam össze készíteni:
- 1 szülésig
- 1 szülés után
- 1 baba hazahozatalra
A szülésig táskába gondoltam teszek be a szülés után esedékes dolgokból is egy-egy darabot (betét, szoptatós meltartó, hálóing, stb.), de a többit ráérnek akkor behozatni (gondoltam).
Ugyanis számításunk szerint, optimális esetben 6 hetet fogok bent tölteni, jó volna, ha sikerülne. Majd szurkoljatok!

Linda
Látom ma egyforma napunk volt. Kép
Bár én már délután felé kezdtem magamhoz térni, és mire a férjem haza jött teljesen jó kedvem lett. Lehet, hogy még is csak ez volt a baj?
Kaptam tőle egy hastánc kendőt a szülinapomra (csütörtökön volt 33), imádtam csinálni még a terhességem előtt. Teljesen kikapcsolt és mindig feltöltődtem tőle. Talán majd, ha a babák egy éves körül lesznek tudom folytatni. Nagyon szórakoztató és egészségügyi szempontból is nagyon bevált nekem.

Chello
Szerintem ne foglalkozz a körzetivel. Kismama állapotban mérvadóbb a a nőgyógyász véleménye. Még is csak többször látott már kismama leletet mint a körzetid!?

Mucskának szurkolok!!! Örülök, hogy jól vannak!

Bellana
Köszi vigasztalást. Én is kitartok! Kép
Gyógyulj meg hamar!!!!!!!

Jó éjt!

Vali
cvali

Swen!

A Laktoherbbel vigyázz, van amelyik babánál hasfájást okoz.

Zita

Elfelejtettem bemutatkozni, én is a nyárra várom a babámat, a harmadikat. Igaz nagyon az elejére, június közepe felé.
pzita

Jó reggelt!

Vali, remélem azért aludtál valamicskét még éjszaka?? Örülök, hogy a párod javított a kedélyeden. Kép Az enyém is, mert tegnap délután levitte Atomantit egy kicsit, így nyugodtan össze tudtam gereblyézni a lakást. Kép
Sajna én az éjjel arra keltem, hogy fáj a torkom. Kép De most olyan szép idő van. Már rám is jött a mehetnék, dudaorr ide, vagy oda. Kép
Remélem a te kedved is jobb?? Tarts ki, sok (természetesen fertőtlenített) puszi! Kép

Zsuzsa: Zsófinak:
Kép

Zita: üdv közöttünk! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok Kismamak!

Par napig eltüntem, elég nehéz hetem volt.
Fizikailag is és lelkileg is kikészültem, a délelötti munka és a délutani kismama-tanfolyam volt az oka, föleg, hogy mindenért külön be kellett utaznom Zürichbe.
Mindezt ugy, hogy éjszaka alig aludtam és kétszer is zokogtam almomban, mint egy gyerek. Szoval nagyon lefaradtam. DE!
Tegnap reggel felébredtem a szokasos idöpontban és felhivtam a munkahelyet, hogy egyszerüen nem megyek be.
Igy tegnap mar tök jo napom volt, pakolasztam, elmosogattam, szoval utolértem magam és mindezt ugy, hogy közben még pihizni is volt idöm. Ezért ugy döntöttem, hogy vmikor a jövö héten felkeresem a dokimat és kiiratom magam. Itt nem adjak ki a szülési szabit 1 honappal elöbb és mivel csak 10 nap szabim van, ezért tényleg lehetséges lenne, hogy a munkahelyröl megyek szülni. En viszont szeretnék - amennyire csak lehet - kipihenten szülni menni.

A valaszolassal nem leszek ma igazan lelkiismeretes, de igyekszem visszakapcsolodni Hozzatok.

Swen!
Ha a fentieket elolvasod, azt hiszem, megérted, hogy teljesen megértelek!Kép Hazimunka közben pihizzél azért, ne készitsd ki magad!

Kisdio!
Üdv közöttünk! Tulsuly ügyben teljesen megértelek. Nekem eleinte volt rossz, mikor eltünt a derekam, kerekebb lett az egyébként is kerek arcom, de még nem latszott, hogy kismama vagyok. Most, hogy van egy nagy pocim, sokkal jobban el tudom magam fogadni.

Bori!
Szép, lanyos babakocsit vetettek. Olyan igazi babakocsi-formaja van, nekem ez az elsö szamu szempontKép, csak aztan jönnek a technikai részletekKép
Talan mar nem is olvasol... azért jo utat!

Egcsi!
Gratulalok a szép UH-képhez!Babocad ügyesen megmutatta a pofijat!

Orsi!
Tovabbi kitartast Neked, azért pihizz eleget. Képeket küldöm mindjart, nem felejtettem am el.

Zsuzsa!
Mekkorara saccoljak a babad? Vagy csak annyit mondtak, hogy nagy?

Pano!
Hasmenés témahozKép: En végig csodalkoztam, hogy mindenkinek szorulasos problémai vannak, nekem amiota terhes vagyok, éppen az ellenkezöje jelentkezett (min. napi 3 nagydologKép).

Vali!
Szerintem nagyon jo a terved, hogy elökészited a szüléshez és az utana szükséges dolgokat és azt majd a férjed beviszi késöbb a korhazba.
Remélem, sikerül még egy kis idöt otthon töltened!

DUDAORR - BellanaKép
Gyogyulast kivanok Neked!
A vasarnapi hangoskodasrol: itt még teregetni sem illik vasarnap, nem még füvet nyirni vagy barmilyen hangos dolgot müvelni. Mar volt, hogy vasarnap volt idöm mosni, kiteregettem a kertben és megszoltak érte....

Aniko!
Otthon terjeng valami bacilus? Te is kezded? Egyél sok vitamint, vigyazz magadra, remélem nem fordul komolyabbra a dolog.

Chello!
Te mar meggyogyultal? En Newborn pelust vettem, nem is gondoltam, hogy kicsi lehet. Szerencsére csak egy csomaggal.

Zita!
Szia! Irjal többet magadrol!

A héten beleütköztem egy fehérnemüüzletbe, ahol éppen hatalmas valaszték volt szoptatos melltartobol és még akcio is volt. Vettem is, erre csütörtök este a szoptatas oktatason közölte a védönö, hogy még ne vegyük meg. Hat nem tudom, azért a szoptatos melltartot nem fogom tudni Apjukkal megvetetni, marpedig szülés utan arra mar szükség lesz.
Egyébként olyat vettem, aminek a kosara egy kicsit nagy, de az also atméröje jo, az mar ugysem fog nöni (gondolom).

Most megyek, folytatom lassan az itthoni teendöimet, remélem ezentul gyakrabban tudok jönni.

Sok pusszantas
Süncsi
süncsi

Orsi!
Ez a cimed: avocado@axelero.hu?
Egyelöre nem megy el az emil erre a cimre, még probalkozom.

Süncsi
süncsi

chelloKép!
Meg semmi kep? Mar izgatottan varom...

OrsiKép!
Ismet gratula a sikeres koncerthez, a tanitvanyokhoz es kellemes hetveget Nyiregyhazan!

swenKép!
Szerintem is lehet nyugodtan pihenni takaritas kozben, bar bagoly mondja verebnek...En jovo heten az osszes szekrenyt szeretnem elrendezni, kiszedni amit nem hasznalunk, stb...
Lanyok!Kép
Allandoan ugy erzem, hogy sehogy sem allunk es nem vagyok felkeszulve, mindig ugy latom, hogy koszos a gyerekszoba, stb...Kép Ez valami betegseg?Kép

Vali!Kép
Aludtal? Ha ejjel nem jott ossze, potold nappal...Az uszo eb alatt kivaloan lehet durmolni, kiprobaltamKép Mindig elcsodalkozom milyen jo alakjuk van az uszonoknek, aztan az erre eselytelenek nyugalmaval eszem valamit es alszom egy jot...Kép

SuncsiKép!
Eppen ideje, hogy otthon maradj...

Most megyek belevetem magam a fozesbe, Apa-bogar dolgozik egy kicsit a cegnel, a hetvegi bevasarlas,piac megvolt, most jon a kotyvasztas.

Ja!Nekem is volt soforom meg cipeloemberem...Kép Jut eszembe, mit foztok???

szoszi
szoszi

BellanaKép
Igen úgy volt, hogy kiteszik a szűrét és ő sem ellenkezett volna, de aztán rájöttek, hogy a magyar mentalitású henteseket a németek nem tudják megfékezni, így szépen megkérték, hogy maradjon és közelebb helyezték(Ausztria), egy hónapon belül költöznek át.Kép

AnikóKép
Remélem jobban van a torkod!Kép

ChelloKép
Hát valóban pityeregtem, mikor visszament, de 4 hét az nem olyan sok, ahhoz képest, hogy most 10 hét után jött haza! Próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat.Kép

Vali:9
Boldog Szülinapot, így utólag!Kép
Hastáncoltál, az tök jó! A kismamaújságban olvastam, hogy terhesség alatt is ajánlják.Kép

ZitaKép
Üdv a topikban! Akkor neked már csak egy hónapod van!Kép

SüncsiKép
Igazad van, ne az íróasztal mellől menj szülni!Kép

SzösziKép
Nálam rizsfelfújt van, de ez kizárólag azért, mert nagyon megkívántam. Nem éppen diétás!Kép
Én is parázok, hogy nem leszek felkészülve, még nincs kiságy és egy csomó más apróság. remélem a fiatalúr nem nagyon siet, várja csak meg a kiírás időpontját!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Zsófi az Apukájával a Gellért-hegyen, ebéd rotyog, én meg írok gyorsan pár sort!
Azon elmélkedtem, hogy most töltjük majd Edinával a 35. hetet, de még 3 hét kell nekem. Remélem szót is fogad ez a lány!
Amúgy lejjebb ment a pocakom szerintem. Így persze jobban kapok levegőt! De a derekam!!!

Chello: és Maltofer Folt kaptam, és éppen ellentétes hatása van.
Nem csak CTG-re! A 37. héten, 26-án először CTG, utána fel a dokihoz UH és kenet tenyésztés. Utána UH nem lesz szerintem, hacsak Edina nem mutatja magát nagyon nagynak. Utána CTG, meg gondolom méhszájellenőrzés várható.
Várjuk a képeket!

Orsi: virág Kép Megérdemelted biztosan!
Keményedés Kép Ez egy jel is volt ám, hogy pihenj többet! Szerintem...
Telefonhoz, és a dolgos párodhoz is gratula! Ide is jöhet, ha marad ideje Kép

Swen: szerintem most egy darabig ezt a feszített dolgot ne ismételd meg! Én is csináltam hetekig, és rossz vége lett! Ha valami fáj, le kell feküdni! Van még nap, és minden megvár!
Pakolás Kép Milyen pakolást tette ezt veled?
Zsófit majd elteszem jövő pénteken "valahova", és igyekszem messze állni a melótól is, hogy mindenki más hozzáférjen!
Tea ügyben jó válasz érkezett! Kép Chello Kép Amúgy megjegyezném, nem kell inni, csak lehet! Amúgy van olyan baba is, akinek pont ezektől fáj a hasa! Jó, ha ezt is tudjátok! (lsd. Zita)

Bellana: remélem ma meg is veszem neked, és akkor 499 Ft-tal fogsz lógni!
Szégyenlős? Kép
Köszöni Zsófi a szép virágokat!

Vali: az ötlet jó a táskákkal! Az elsőben lesz a legtöbb cucc! És persze majd viszik haza folyamatosan frissíteni (mosni) a családtagok. Én nagyon szurkolok neked, hogy a babák minél tovább kihúzzák bent! De már ez az eredmény is nagyon szép tőlük! Dicsérd meg őket a nevemben is!
Isten éltessen a szülinapod alkalmából!

Kép

És a kendő bizti csodaszép! Jó, hogy a férjed is végre itthon van Kép

Süncsi: egyetértek veled, pihenned kellene már. Én is a szülés előtt 4 héttel áltam le Zsófival, de ez nem egy hosszú pihenés ám! Ilyenkor jön rá az ember lánya, mi mindent kell még tennie! Vigyázz magadra!
Mekkora Edina? Szerintem most 2700-2800 g lehet, és ha így folytatja, jövő hét végére eléri Zsófi születési súlyát! (36 hetesen). A feje már most 33 cm felett van!!!
Pedig lehet, hogy az a New Born nem sokáig lesz jó a fiatokra!

Szöszi: óvatosan pakolgass! Emelgetés, székre állás, és nyújtózkodás veszély forrása!!!
És hogy ilyeneket érzel? Vagy a szülés aggaszt, vagy valami miatt szorongsz! Az a szoba nem koszos, és amúgy is lesz időd mindenre! Max. majd a baba érkezése után. Egy váltás ruhája legyen, meg ágya!
Tanácsom: beszélgess sokat a pároddal, hátha kiderül a dolog oka, és így együtt készültök a baba érkezésére. És arra is jó lesz, hogy tudja, hogy ha mégis menni kell, mi maradt el!
Nos, akkor te már nem vagy az irigyem vásárlás témában Kép
Én ma gulyáslevest csináltam, petrezselymes újkrumpli, natúr pulyka, sali. De 2 napra szántam. Holnap max. azt csinálok, ami kevés lenne (esetleg husi)

Egcsi: Ausztria sokkal jobban hangzik szerintem Kép
A rízsfelfújt az fini Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Kellemes délutáni pihizést mindenkinek!

Gondolom már túl vagytok az ebéden, mi is. Én rablóhúst csináltam, illetve ez modern rablóhús, mert úgy csinálom, hogy minden hozzávalót -krumpli, paradicsom, zöld paprika, hagyma, kolbi, husi, pici füstölt szalonna- rétegesen a tepsibe rakom, fűszerezem, mustár, kethup és fólia alatt megsütöm. Na ez az én modern rablóhúsom.Kép

Lányok, igazatok van a takarítás közbeni pihivel, tiszta hülye voltam, hogy nem álltam le. Na tegnap el is aludtam kb. 10 körül, s csak reggel kilenckor ébredtem. De tényleg én papolok itt a nagy aggódásról, hogy nem utazok, közben meg ilyen hülyeségeket csinálok. De valahogy nálam is beindult ez a felpörgetett fészekrakó ösztön, mint például Szöszinél, és én is úgy érzem, hogy nem leszek kész semmivel. Pedig az eszemmel tudom, hogy ezzel a nagy túlerőltetéssel meg még én járulok hozzá a korai szüléshez. de megígértem a babámnak, hogy most már megpróbálok felelősségteljes anyja lenni.Kép

Bellana! dehogy haragudtam meg! Csak jeleztem, hogy én is érdeklődtem ám!Kép Érdekes, hogy ezek a plüssállatkák nem akarnak neked segíteni?!Kép Dudaorr aranyos, de azért nem lehet jó! Hála istennek ez atavaszi nátha minket elkerült! Remélem neked is hamar gyógyulást hoz! Most én küldök neked gyógypuszikat, ezek tutti, hogy vírusmentesek!Kép

Vali! Boldog szülinapot, így utólag is! Neked is csak azért írtam, hogy voltam a boltban, mert nem voltam benne biztos, hogy olvastad-e. Azt meg ne köszönd, hogy elmentem, mert én is jól jártam vele, úgyhogy én köszönöm!KépA kórház miatt nagyon szorítok!!!!! megy a drukk ezerrel!!!!!Kép

Pzita! Köszi az infót és üdv körünkben.Kép

Süncsi! Tényleg pihizz amennyit csak tudsz, ez a sok utazás meg munka elhiszem, hogy már kikészít. Remélem a doki azért kiír és otthon tudsz maradni!

Szöszi! kajaügyben meg a besózott takarítás ügyben fentebb válaszoltam! Úgy látszik ez is a hormonok hatása.Kép

Egcsi! A felkészüléssel most látom neked is vannak kétségeid, mint Szöszinek meg nekem. De Zsuzsának tökéletesen igaza van, kiságya legyen, meg egy váltás ruhája. Na mondjuk nálunk még a kisáágy sincs meg, de a jövő héten már be akarom szerezni.Kép Kitartás, a négy hét tényleg hamarabb eltelik!Kép

Zsuzsa! Először is köszi a megnyugtatásokat, te tényleg olyan vagy itt közöttünk, mint egy igazi "mama", engem leaglábbis mindig megnyugtatsz bárkit is vígasztalsz!Kép 35. hét?! Jesszusom, Te már igen közel vagy a nagy naphoz! Hogy érzed ezzel kapcsolatban magad? Mire gondolsz? Zsófi várja már Edinát?

Chello! Mi volt a Praxisban?

Eltőntek merre jártok?

További szép napot!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Süncsi!

Most néztem meg a táblázatban, hogy te meg a 36. hétben vagy! Akkor főleg pihenj sokat és készülődj nyugodtan! te jól érzed magad? Sokat gondolsz a szülésre?

Egyébként a teregetésért miért szóltak meg? Az igazán nem hangos.

Swen

Szöszi! Képzeld milyen hülye vagyok! Mikor olvastam a jó tanácsod valinka, hogy te milyen jót tudsz aludni az úszó eb alatt, azon gondolkoztam, hogy mi az az úszó eb, vagyis kutya, ami alatt olyan jó lehet aludni!Kép Aztán itt röhögtem magamon!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Bellana, én is arra gondoltam, hogy kipróbálok valami krémet a kezemre, hátha használ.

Vali, azért remélem aludni is tudtál! A 3 táska ötlet nagyon jónak tűnik. Kép

Süncsi, szerencsére már meggyógyultam de jó húzós volt. A pelus amit vettem 2-5 kilóig jó, annál nagyobb már csak nem lesz Noémi. Bár ma nagyobbra mondták a koránál.

Szöszi, nálunk Apa csinált finom milánóit de ettünk mi már ma mindent igaz az orvos utasítására.

Egcsi, a 4 hét tényleg hamar el fog telni a 10-hez képest.

Zsuzsa, Zsófinak nagyon boldog névnapot kvánok! Kép Akkor a finish-ben is egy csomó vizsgálat vár ránk? Én most annak örülök, hogy 4 hétig nyugtunk lesz.

Swen, tényleg vedd komolyan néha a pihenést.

És akkor jöjjön a beszámoló a mai uh-ról ami nem volt egy egyszerű eset. Sajna nem akarta megmutatni magát, végig háttal volt nekünk és aludt. A doki elküldött minket sétálni és enni és fél óra után mentünk vissza. Megettem egy szelet pizzát de meg se kottyant a lánynak. Még utána sem mozdult meg, húzta a lóbőrt rendesen. Ekkor kaptam egy kávét a rendelőben de attól sem élénkült fel. Már minden pózt kipróbáltunk és a végén a hason fekvés jött be mert utána pár percre láthattuk a drágánkat. A doki nagyon rendes és türelmes volt velünk így kicsit elcsúszott a vizsgálatokkal. Kb. 2 kilósra saccolta a doki, kis pufók arca van és sok haja állitólag. Kép

Kép

Kép

Chello
chello

Bellana:
Nem sokat aludtam az éjjel, de ez mindig így van, ha ugrási szakaszba lépünk. Szerencsére 9 óra után tudtam aludni úgy 2 óra hosszát, így most kipihentebbnek érzem magam.
Remélem a náthád hamar elmúlik, az idő tényleg szép odakint, én is mennék, de helyette pakolgatok. A férjem ki is nevetett, és mondta a babáknak, &#8222;anyátok már teljesen be van zsongva&#8221;, lehet, hogy így van, de tényleg azaz érzésem mindenkinek, s főleg a babáknak jobb lesz így, bár biztos vagyok benne, hogy 1 óra után már vágyni fogok haza.

Süncsi:
Szerintem is jó ötlet, hogy nem az íróasztal mellől akarsz menni szülni. Élvezd egy kicsit a végét, szerintem is érdemes ráhangolódni előtte.

Egycsi és mindenki más is:
Köszönöm a gratulációkat. Tényleg nagyon jónak találtam a hastáncot. Több mint egy évig csináltam és teljesen a szerelmese lettem, pedig nem vagyok egy nagy tehetség, de oda nem is tehetségek jártak, hanem olyan nők (minden korosztályból) akik jól akarták érezni magukat és egy kicsit mozogni, lazítani is akartak. A kismedencének, a női dolgoknak ez a mozgás fajta nagyon jót tesz, néha olyan helyen is volt izomlázam, ahol azt sem tudtam, hogy van izmom &#61514;.

Chello:
Nagyon jók lettek a képek. Megérte a pizza és a hasra fordulás. Pihizz sokat. Mikor kell menned kontrollra?

Zsuzsa:
Hogy áltok az ablak cserével, így a finishben nem félsz tőle?

Panó: Mikor kezditek a felújítást?

Lino: Elmúlt a te depid is? Mi van a lábaddal?

Vali
cvali

Sziasztok!
Zsuzsa,Bellana,Chello,Swen,Süncsi,Egcsi köszönöm a jókívánságokat,sajnos még mindig nem az igazi,bár egy kicsit javult a torkom.Most teljes erővel kitörőben van a nátha.Kép
Egy-két közös kérdés mindenkinek:Ha viszek mellszívót a kórházba,akkor azt hogy tudom ott sterilizálni? Hol tudok szoptatós melltartót venni úgy,hogy fel is tudom próbálni?
Bocs,ha hülyeségeket kérdeztem.Kép

Kisdió:eperről még nem hallottam,hogy gond lenne,és a filmekben is mindig epret kívánnak a kismamák.Kép
Sajnálom,hgy ilyen érzéseid vannak a terhességgel kapcsolatban.Egyébként nem minden terhesség egyforma,én a fiamnál szinte észre sem vettem,hogy terhes vagyok,nem volt semmilyen kellemetlen tünet.A lányomnál már inkább,és ez a harmadik a legnehezebb,de még mindig nem olyan rossz,mint pl.Linonak.
Fel a fejjel!
Én is egy volt Herczeges kismama vagyok,és kicsit irigyellek,hogy Neked volt bátorságod nála maradni.Én is nagyon meg voltam vele elégedve,de féltem,hogy nincs állandó,hivatalos kórháza.Azt mondta,hogy január végére legkésőbb visszaveszik a MÁV-ba,vagy legalábbis lezáródik az ügye,és ehhez képest,még mindig nem rendeződött.Mi volt az utolsó vizsgálaton?
Az a kedves rokon nem tudta,hogy terhes vagy?
A DVD 3000 Ft,ha jól tudom,a Praxisban.

Bellana:Ebben a házban minden nap fúr valaki,és még soha senki nem szólt nekem előre.
A puszid biztos ,hogy fertőtlenített volt?Mert nagyon kivagyok.Kép
Szóval most már mérleget is akarsz hozni a talira?
Ne riogasd a népeket!Kép
A prémtelenítést én sem bíznám apára,én is szégyenlős vagyok.Pedig már jó sok mindenen vagyunk túl együtt.Kép

Egcsi:Örülök,hogy a párod épségben megérkezett.Kép

Zsuzsa:Ugye azért ügyes voltam a visszaolvasásnál?Nem buktam meg a vizsgán.Kép
Marhára fúrja az oldalamat,ki az a "kajás srác"?
Zsófinak boldog névnapot!Kép

Maci:mail ment!Kép
Párna ügyben passz.Kép

Nanda:UH- Kép
Villámcsapás Kép Mostanában tényleg rátok jár a rúd! Most reméljük jön a sok-sok jó!
Nixivel szemben? Kép
Együttalvás:Ezt majd inkább a talin beszéljük meg,én nagyon is érintett vagyok a dologban.

Swen:Én is lánynak éreztem a babát,és fiú lesz.Kép
Nekem is lelkiismeretfurdalásom volt,mert amikor megmondták,hogy kukacos lesz,kicsit csalódott voltam,de csak azért mert valahogy tutira úgy éreztem,hogy kislány.Ugynolyan volt a terhesség,mint Katával.Egyébként mivel van már fiam és lányom is,tényleg mindegy,hogy mi lesz,csak egészséges legyen,csak valahogy beleéltem magam a puncisba.Aztán egy nap alatt átálltam Bencére,remélem,hogy Ő ebből nem érzett meg semmit.Kép
Ne akarj mindent egyszerre megcsinálni,tessék lepihenni,ha úgy érzed!A házimunka megvár,nem ér annyit az egész.hogy esetleg gond legyen!Hozzá kell szoknunk,hogy nem bírunk annyit,mint eddig.
A Laktoherb tea nekem ízlett,de nem tudom,hogy használt-e?

Vali:Érdekes,hogy pénteken ennyien voltak depisek.Én is,és a környezetemben szinte mindenki.Mi volt a levegőben?
De fura,hogy lassan mindannyian a pakolásról beszélünk,nem?Most kezdtünk ismerkedni,aztán lassan az elsők már babáznak.Kép
Drukkolok,hogy még sokáig egyben maradjatok!
Szülinapodra utólag is nagyon sok boldogságot kívánok! Következő babástalira megvan a program!Hastáncbemutató!Kép Férjed.Kép

Zita:Üdv itt! Te hova írsz egyébként?

Süncsi:Örülök,hogy otthonmaradsz!Kép Ezt a vasárnapi teregetést nem nagyon értem?! Puszi Neked!

Orsi:Pocaktárs KépGrat.magunknak a 27 héthez!
gratulálok a koncertedhez !
Telefon: Kép Kép Párod nagyon ari!
Vigyázz Magadra!

Chello:Az én kezem is zsibbad,lehet,hogy tényleg attól van,hogy az oldalunkon alszunk?De hát másképp nem is tudunk?KépNoémid gyönyörű!Kép

Na a végére értema jegyzeteimnek,remélem nem hagytam ki senkit!

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Chello!

Gratulálok Noémihez, nagyon édesek a képek! Tényleg mindent megért!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó estét!

Zsófit ma egy kicsit elkényeztettük Kép Fagyit is kapott! Kép Mindenkinek kösz a jókívánságokat!

Swen: pótanyuka nem vagyok, és nem is akarok lenni, csak megnyugtatni titeket, hogy minden rendben van, és jó anyák lesztek akkor is, ha nem takarítotok erőtökön felül.
Zsófi várja Edinát szerintem, de ugyanakkor elég nehéz vele.
Milyen a 35. hét vége? Nehéz! És nálunk még egy hét, mire lesznek ablakok, és akkor látok majd neki a baba várás előkészítésének! Nálunk van ágy, csak a pinyóban, a matrac nincs kitisztítva, és a babaruhák sehol sem tartanak. De ettől nem vagyok én rossz anya! Most akkor érezném magamat annak, ha megerőltetném magamat, és visszakerülnék a kórházba, vagy szülnék egy koraszülött babát!
És a nagy nap? Jó lenne, ha lenne addig még vagy 20 nap! Nem félek, mert valahogy kint lesz! Egyet már végigcsináltunk apával, most rutinból megy majd! Mindenki mondja, hogy rövidebb lesz, de intenzívebb! Bár nálam ez az utóbbi nem tudom hogy lesz, mert a Zsófi oxitocinnal ment majd végig! Remélem most megúszom!

Chello: Noémi is óriásbaby lesz?
Amúgy nagyon helyesek róla a képek Kép Bár akkor jól megküzdtetek érte!

Vali: én is nagyon hazavágytam egy hete, de az eszem győzött!
Nem félek az ablaktól, csak szeretném, ha minden a helyére kerülne a szülés előtt, és maradna pár nap pihenni is! Jövő hét pénteken lesz esedékes! Akkor leszek 35+4. Jó mi???

Anikó: a mellszívót otthon kifőzöd először! Utána ha megkéred bent, ott is fertőtlenítik szerintem. Nekem a bimbóvédőt megcsinálták anno! De ha nem, hazaküldöd, és megcsinálják!
Esetleg kérdezd meg, van-e mikro, mert ha van mikrós sterilizálód, akkor avval is megcsinálhatod ott bent!
Melltartó: én megvettem előre. Anno Zsófival is. Nálam nem volt nagy méretváltozás!
Kajás srác: nekem hét közben a Gasztroyal hozza az ebédet! És a kiszállító srác! Minden reggel 1/2 8 és 8 között jön!

Bellana: megvan a betéted! 8+3 darab, és 499-cel lógsz érte!

Jó éjszakát mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Vali: Boldog szülinapot! KépKép

Remélem ma éjjel azért jobban alszol! Majd ha Dani elaludt, átküldöm az álommanót. Kép

Anikó: Jobbulást!!!
Igazad van a fúrással kapcsolatban. Amúgy nekem sem szólt még senki. Kép Hát én hülye vagyok. Kép
Mérleget nem viszek a talira. Csak a védőnőmet. Kép Hátha sokkot kap a sok hamitól: Kép
Laktoherb: én úgy tudom,nem is az a lényeg hogy mit iszik az ember, hanem, hogy mennyit. A lényeg a sok folyadék.
Mellszívó: ahol én szültem ott a csecsemősök főzték ki, de itt Vácon nem tudom. Jó kérdés. Akkor ennek én is utána járok. Kép
Cicifix: én legutóbb az Auchanban vettem (sajna azóta sincs akkora méret. Kép ) és ott van próbafülke. Régebben meg bababoltban vettem és ott is fel lehetett próbálni. Kép

Chello: Édes a kis alvós babád. Kép És még az is látszik , hogy sok haja van? Ez édes. Kép
Melyik dokinál voltatok?

Zsuzsa: köszi. KépAkkor szerződtetek markos legényket a pénzes táskámhoz. Kép

Süncsi: KépMégis mivel teregettél, ágyúból lőtted ki a ruhákat, hogy nem tetszett a szomszédoknak? Kép Kép
Hú, akkor mi itt megleszünk lincselve. Kép
De nem tudok mit csinálni, ekkor van ideje a szerelőnek.
Remélem sikerül magad kiiratni és akkor majd többször jösz, ugye? Kép

Swen: örülök, hogy nem haragszol. Kép
Tényleg ne legénykedj a pakolással.
Plüssállatok: hiába nevelem őket, nem segítenek. Kép
Fészekrakó ösztön: Danival kifejezetebb volt mint most. Most csak kifestünk, meg kicsit átrendezzük a gyerekszobát. KépIgaz most nincs annyi energiám sem. Kép Pedig lassan már ki kéne mosni a kis ruhákat is. Kép

Szöszi:nem lehet, hogy maximalista vagy? Kép
Biztos vagyok benne, hogy minden csillog-villog és a bébi egy csodás otthonba érkezik! Kép

Egcsi: jaj,de nem lennék a helyedben! És a szüléssel, hogy lesz, addigra hazajön a férjed???
És akkor meddig lesz még távol így? Évekig?
Miért kell megfékezni a magyar henteseket? Kép

Orsi: minden oké, rendben odaértetek?

Most rólunk: ma voltunk az Ikeában, csak úgy kiváncsiskodni. Nagyon jól éreztük magunkat, nem is gondoltam volna. Kép Van egy jó nagy rész gyerkőcöknek. Kép Dani nagyon élvezte, mindent kipróbált, alig bírtunk vele haladni. Kép Meg ettünk egy jót, a gyerekmenü nem volt 200 ft sem!
Megint megállapítottam, hogy Dani ritka jó lelkű kisfiú. Olyan durva kölkök voltak itt is, Dani meg átadta a játékokat, mosolygott mindenkire...Olyan édes volt. Kép Ez a gyerek tele van szeretettel. Kép Imádom. Kép
Amúgy nem alszik, itt pakol... Most bömbizik, apja levette a szekrényről...Pedig annyit mozgott ma. Hiába vérbeli Atomanti.

Legyetek jók, aludjatok, puszi:
Dudaorr Bellana
Kép
bellana

Zsuzsa:Megpróbálok majd akkor utánaérdeklődni a kórházban.Köszi!Kép Kajás srác Kép

Bellana:Köszi Neked is! Kép
A babarucimosás még egy kicsit ráér,nem? Kép

Jó éjt:Anikó
vakili

Zsuzsa: most látom, hogy közben írtál. Kép
Köszi a betétet! Kép Remélem azzal nem kell bemutatóznom a talin. Kép
Úgy örülök, hogy írtad, hogy te sem vagy még kész az előkészületekkel! Már kezdtem magam hülyén érezni, hogy itt a többség lázban ég, én meg "henyélek". Kép Pedig Danit várva én sem bírtam magammal. Kép Annyira izgultam. Kép Most is. Kép
Nekem Danival indították a szülést, így én sem tudom milyen is lesz ha magától megindul most. Kép

Puszi:
Bellana
bellana

Zsuzsa: mennyibe kerül így a kaja? Már én is filóztam ezen, de én a Foodexpresst, meg a Menüettet néztem ki a neten, mert azok ide is szállítanak. Már úgy értem, ha meglesz a Manó, jó lenne ha nem kéne főzéssel bajlódni egy darabig.

Anikó: gyógyító álmokat! Kép

Bellana
bellana

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége! Tegnap megint füvetnyírtam +gazoltam, most meg izomláz van a combomban. Azt hiszem most már szülésig ilyet nem csinálok Kép Egyébként meg mérges vagyok, mert ma bográcsozni akartunk, de amilyen vacak idő van&#8230; És már ez a hülye eső is esik Kép

Chello: nagyon édes Noémi!!! Gömböc is aludt múltkor, de őt azért hamarabb sikerült felébreszteni!

Anikó: jobbulást!!! Szoptatós melltartó: tesco, cora, metro: itt fel is tudod próbálni, azt hiszem Dorina márkájú és kétezer valamennyiért vesztegetik.

Tena betét: általában csak a gyógyszertárakban van nagy méretű, legalábbis én máshol nem láttam.

Swen: azért nehogy agyon takarítsd magad!

Vali: boldog szülinapot! Lábam ma alig vizes! Egész láb formája van, kíváncsi vagyok meddig tart Kép Depim múlóban, és ha anyu hazajön vidékről, és tud egy kicsit a lányokkal lenni, és pihenhetek egy kicsit, akkor el is múlik majd, remélem.

Bellana: tessék mostmár meggyógyulni!

Orsi: grat a koncerthez + a virágcsokrokhoz!

Süncsi: jó pihenést, és igazad van hogy kiíratod magad!!!

Egcsi: a párod hogy tud hazajönni és mennyit tud maradni, ha megszületik a pici?

Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?