Sziasztok!
Zsuzsa,Bellana,Chello,Swen,Süncsi,Egcsi köszönöm a jókívánságokat,sajnos még mindig nem az igazi,bár egy kicsit javult a torkom.Most teljes erővel kitörőben van a nátha.
Egy-két közös kérdés mindenkinek:Ha viszek mellszívót a kórházba,akkor azt hogy tudom ott sterilizálni? Hol tudok szoptatós melltartót venni úgy,hogy fel is tudom próbálni?
Bocs,ha hülyeségeket kérdeztem.
Kisdió:eperről még nem hallottam,hogy gond lenne,és a filmekben is mindig epret kívánnak a kismamák.
Sajnálom,hgy ilyen érzéseid vannak a terhességgel kapcsolatban.Egyébként nem minden terhesség egyforma,én a fiamnál szinte észre sem vettem,hogy terhes vagyok,nem volt semmilyen kellemetlen tünet.A lányomnál már inkább,és ez a harmadik a legnehezebb,de még mindig nem olyan rossz,mint pl.Linonak.
Fel a fejjel!
Én is egy volt Herczeges kismama vagyok,és kicsit irigyellek,hogy Neked volt bátorságod nála maradni.Én is nagyon meg voltam vele elégedve,de féltem,hogy nincs állandó,hivatalos kórháza.Azt mondta,hogy január végére legkésőbb visszaveszik a MÁV-ba,vagy legalábbis lezáródik az ügye,és ehhez képest,még mindig nem rendeződött.Mi volt az utolsó vizsgálaton?
Az a kedves rokon nem tudta,hogy terhes vagy?
A DVD 3000 Ft,ha jól tudom,a Praxisban.
Bellana:Ebben a házban minden nap fúr valaki,és még soha senki nem szólt nekem előre.
A puszid biztos ,hogy fertőtlenített volt?Mert nagyon kivagyok.
Szóval most már mérleget is akarsz hozni a talira?
Ne riogasd a népeket!
A prémtelenítést én sem bíznám apára,én is szégyenlős vagyok.Pedig már jó sok mindenen vagyunk túl együtt.
Egcsi:Örülök,hogy a párod épségben megérkezett.
Zsuzsa:Ugye azért ügyes voltam a visszaolvasásnál?Nem buktam meg a vizsgán.
Marhára fúrja az oldalamat,ki az a "kajás srác"?
Zsófinak boldog névnapot!
Maci:mail ment!
Párna ügyben passz.
Nanda:UH-
Villámcsapás

Mostanában tényleg rátok jár a rúd! Most reméljük jön a sok-sok jó!
Nixivel szemben?
Együttalvás:Ezt majd inkább a talin beszéljük meg,én nagyon is érintett vagyok a dologban.
Swen:Én is lánynak éreztem a babát,és fiú lesz.
Nekem is lelkiismeretfurdalásom volt,mert amikor megmondták,hogy kukacos lesz,kicsit csalódott voltam,de csak azért mert valahogy tutira úgy éreztem,hogy kislány.Ugynolyan volt a terhesség,mint Katával.Egyébként mivel van már fiam és lányom is,tényleg mindegy,hogy mi lesz,csak egészséges legyen,csak valahogy beleéltem magam a puncisba.Aztán egy nap alatt átálltam Bencére,remélem,hogy Ő ebből nem érzett meg semmit.
Ne akarj mindent egyszerre megcsinálni,tessék lepihenni,ha úgy érzed!A házimunka megvár,nem ér annyit az egész.hogy esetleg gond legyen!Hozzá kell szoknunk,hogy nem bírunk annyit,mint eddig.
A Laktoherb tea nekem ízlett,de nem tudom,hogy használt-e?
Vali:Érdekes,hogy pénteken ennyien voltak depisek.Én is,és a környezetemben szinte mindenki.Mi volt a levegőben?
De fura,hogy lassan mindannyian a pakolásról beszélünk,nem?Most kezdtünk ismerkedni,aztán lassan az elsők már babáznak.
Drukkolok,hogy még sokáig egyben maradjatok!
Szülinapodra utólag is nagyon sok boldogságot kívánok! Következő babástalira megvan a program!Hastáncbemutató!

Férjed.
Zita:Üdv itt! Te hova írsz egyébként?
Süncsi:Örülök,hogy otthonmaradsz!

Ezt a vasárnapi teregetést nem nagyon értem?! Puszi Neked!
Orsi:Pocaktárs

Grat.magunknak a 27 héthez!
gratulálok a koncertedhez !
Telefon:

Párod nagyon ari!
Vigyázz Magadra!
Chello:Az én kezem is zsibbad,lehet,hogy tényleg attól van,hogy az oldalunkon alszunk?De hát másképp nem is tudunk?

Noémid gyönyörű!
Na a végére értema jegyzeteimnek,remélem nem hagytam ki senkit!
Puszi Mindenkinek!
Anikó