Jó reggelt mindenkinek!
Kiló ügyben egy rövid helyzetjelentés. Szombat reggel ráálltam a mérlegre háááát plusz 11 kg-nál tartok. Pedig mint írtam, teljesen visszafogtam magam, annyira odafigyeltem, hogy mit és mennyit egyek. Ráadásul a tanulás alatt sokszor még kajálni is elfelejtettem, és nem is esett jól amikor ettem, mert ugye eléggé ideges voltam. Nos ennek ellenére, négy hét alatt feljött a plusz 3 kg. Vizesedést pedig nem érzek, vagy legalábbis nem látom nyomát. Úgyhogy innentől kezdve úgy döntöttem tényleg nem állok a mérlegre és nem is idegesítem magam. Sőt! Szombaton jól bezabáltam anyósom gundel palacsintájából, tegnap meg anyukám túrós sütijéből!

Annyira jól esett!

ma megyek egyébként mázsálásra a terhesgondozóba, úgyhogy várom én is a letolást, de igazából magamban már helyre tettem ezeket a dolgokat. Én jól érzem magam, szerintem botond is, legalábbis amit művel a pocakomban erre enged következtetni, úgyhogy ez a leglényegesebb. Ja és azt nem is mondtam nektek, hogy kb. három héttel ezelőttig rendszeresn úsztam, heti háromszor, majd a 24. héttől, heti kétszer egy órát. Úgyhogy ez tényleg alkati kérdés szerintem, meg ugye még a 14 kilós modell határon belül vagyok!
Na ennyit a súlyproblémákról! A hétvége nálunk is eltelt hamar, nagy pihikkel, meg elkezdtük a kisszoba kialakítást, hogy méltón várja a csemetét. de csak módjával, apránként, van még idő. A héten már meglesz a kiságy is, meg nekiállok babaruhát mosni, de azt is csak lassan, szépen... Tényleg gyakorló anyukák! Cloroxot vagy más fehérítőt lehet használni a babaruhákhoz?
Zsuzsa! Remélem nem bántottalak meg a pótanya megnevezéssel, mert nem ez volt a célom! Csak nem találtam jobb kifejezést arra, hogy olyan jól meg tudod nyugtatni az embert! Hogy tényleg olyan felesleges kapkodni, s az a legfontosabb, hogy a baba minél tovább fejlődjön odabenn, egészségesen, nyugodt körülmények között. Egyébként gratula a 35. héthez!
Bellana! Neked továbbra is jobb egészséget, remélem a dudaorrod már kezd visszaváltozni a normális állapotára! A család többi tagja rendbe jött?
Lino! A fűnyírással, meg gazolással akkor te sem vitted túlzásba a pihenést. Egyébként Tena betétet normál méretben én a DM-ben vettem 499Ft-ért.
Zita! Nagyon aranyosak a gyermekeid! Meg szerencsés vagy ha ilyen jó tesók!

Emlékszem mi folyton öltük egymást nővéremmel.
Szöszi! Fészekrakás

Azt hiszem mi a többséget erősítjük

A kajamennyiségre lásd fenn az én hétvégi bűnözésem.

Örülök, hogy Mucskáék rendben vannak!!!!
Panó! Én Tardyferonból 2x1-et szedek, pontosabban én egyszerre beveszem a kettőt, mert külön-külön elfelejtem.

Van amikor így is...
Kisdió! Az a túra, meg esti bevásárlás nem volt semmi. Szerintem te se erőltesd túl magad, semmi értelme. A keményedéssel biztos a szervezeted is ezt jelezte. Egyébként az én babám is örökmozgó, s én is azzal nyugtatom magam, hogy majd idekinn kipiheni a fáradalmakat.

Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt veletek!

Egyébként a Pilist mi is imádjuk, rengetegszer túráztunk Dobogó-kő környékén, csodálatos!!!!
Niki! Anyósodról próbálj meg tudomást sem venni, bár így hogy elcsábítja a párod elég nehéz.

De tényleg ne szomorkodj!!!!Vizsgáiddal hogy állsz?
Anikó! Lánykádnak jobbulást, remélem már meg is gyógyult! Szoptatós melltartót egyébként én a Vali ajánlotta bababoltban vettem, tiszta pamut és 1688Ft/darab. A méretnél meg figyelj oda, mert ezekre azért szerintem rá van hagyva rendesen, tehát nagyobb, mint a normál ugyanolyan méretű!
Szép napot nektek!