Sziasztok!
Köszönjük a gyógypuszikat megérkeztek. Legalábbis hozzám, mert a Szandi még mindig köhög. Nem vészes és nem is sokszor, de azért köhög.
Én is nagy gondba voltam, mikor is van hófordulonk. De ma a babaszobától kaptam egy 10. hós levelet, ezért gondolom, ma van a forduló.
Cipő, cigi: nálunk mindenki leveszi a cipőjét, nem is kell szólni érte. Múltkor após bejött, de csak az előszobában mászkált és magától rájött, hogy le kellene venni.
Cigi: mi is a konyhában dohányzunk v. az erkélyen. Ha jön hozzánk bagós, mindig megkérdezi, rá lehet egy gyújtani. De a többség inkább kibírja az ittlétet cigi nélkül.
Harapás: a Szandi nem harap, igaz még csak két foga van.

Ő inkább a hajat tépi, de azt nagyon brutálisan. Én ráütök a kezére, persze csak kicsit, de akkor is tudnia kell, hogy mit szabad és mit nem.
Kaja: én valamennyire tartom magamat, az adhatósági sorrendhez. Ez csak akkor nehéz, amikor előtte eszünk és kunyizik. Ilyenkor szokott egy-egy falatot kapni. Persze csak, ha neki adható alapanyagokból van a kaja. Lazán eszi a darabos dolgokat (már nagyon ritkán kap pépeset), harapja az almát, banánt.
Márti: „jó” hír, hogy a pöttyök vírustól vannak és nem kajától. Végül mit kap Zsombi a szülinapjára?
Julcsi: nagyon jó a kép a csajokról. A fürdő is nagyon szép, már ami látszik belőle.
Timi: sok-sok gyógypuszit küldök Hannának! Remélem hamar meggyógyul.
Már nem tudom, mit akartam még írni.
Ma reggel közölte velem a Ferkó, hogy megcsináltatjuk az előszoba-étkező falat (leszedték a macskák a tapétát) és ha már úgyis festés-tapétázás lesz. Kicseréltetjük az ablakokat, és ha már azt kicserélik, előtte felszerelteti a légkondit (ez még megmaradt az üzletből). Mert az ablakkerettel szétcseszik a falakat és akkor azt is csinálni kell.
Szóval most nálunk is lakásfelújítás lesz! Én világgá megyek, nem akarom.
Zsuzsi