Mariann köszi az útvonalat. Még egy kérdés: a vonatosok mennyi idő alatt érnek el hozzátok? Apa rémisztgetett, hogy csúszós utak lesznek, de tudom, hogy csak le akart beszélni
Hi-hi, nem megy neki
Most néztem, vonattal is klasszul oda tudnánk menni, 10-re odaérnénk. Ma megbeszélem a barátnőmmel, még úgysem vonatoztunk az apróságokkal. Szilvus
Sajnálom Petikét a kis kiütések miatt. Először a házidoki írt kencét, hidrocortizon-os kencét az arcára, és elocom-os kencét a hajlatokra, az utóbbi erősebb, ezt nem javasolják az arcra. Ezt bőrgyógyász mondta. De a bőrgyógyász is ugyanezt a két alapanyagot felhasználó krémet írta, az egyikben van csak valami spec. anyag, amit az országban csak a Heim Pálosok rendelnek meg.
Vasárnap délelőtt meghozták a Pampers ajándékot, a formaevő dobozkát
Bő egy hónapot vártunk rá. Nándinak tetszik, és belerakosgatom az elemeket, Ő pedig előszeretettel addig püföli, míg felborul a vödör, és kiesik belőle az összes figura. Folytatás tegnapról.....
Timi
Most olvasom, hogy Bencus megbetegedett
Jobbulsát kívánunk! Léna
Ne legyen lelkifurdalásod, ez természetes, hogy így érzel, főleg, hogy kipihenni sem tudod magad. Egyre többször érzem én is, hogy szakad a cérna. Nándi is elkezdett nagyon anyássá válni, sokszor nem mehetek ki a szobából, mert ha az ajtó felé indulok, már kezd sírni. Pl. tegnap is délután egy órányi alvás után felsírt, és még 40 percen keresztül zokogott, nem volt jó sehogy, sem ölben, sem a kiságyban, sem a mi ágyunkban, ringattam, játszószőnyegre tettem, egyszerűen nem akarta abbahagyni, énekeltem, semmi nem volt hatásos. És akkor legszívesebben rácsuktam volna öt percre az ajtót, felment a pumpám, lehet, hogy megérezte. Nagyon nehezen sikerült megnyugtatni. Jó pár napja nem megy a napközbeni egyedül elalvás.....
Humi
Nagyon jópofa Krizsó harca a nyuszival
Nándi még ennyire sem ül meg, mint Kristóf. Talán elkezd kúszni, néha mintha tolná magát hátrafelé, de a mászástól még mi is messze vagyunk.... Megint jó hosszú lett, de így van, aki ritkán jön...
Lépek, mert megfőtt Nándi ebédje. És lassan itt az ideje a délelőtti alvásnak, már előre félek, hogy nem fog menni.
Puszi
Pumukliék