Most értem haza, s az első utam ide vezetett. Na meg a konyhába, ahol előkészítettem fél kiló friss epret elfogyasztásra, de már ezzel is végeztem.
Voltam UH-on, ahol a doki alig akarta elhinni, hogy csak holnap kezdjük a 34. hetet. Vagyis, hogy akkor töltjük be. Azt mondta, hogyha ez a gyerek bennmarad június végéig, akkor óriási lesz. Pedig a méretei alapján szerintem nem az...dehát ő csak jobban tudja. A feje 86 mm, a törzse 90mm. Sajna súly nincs a papíromon. De a lényeg, hogy teljesen egészséges!!!!
A Coráról lemondtunk, mert az egész város be volt dugulva miatta. Gondoltuk a babarészleg megvár még egy hét múlva is. Viszont jól elcsavarogtunk a városban, és vettünk egy csomó apróságot, pl. laktoherb teát -hátha bejön- WC-re papír ülőkét, törlőkendőt a babának. Voltunk gyógyászati segédeszköz boltban is, ahol a Tena betét mindegyik fajtája 43Ft/db. És meg lehetett nézni a mintákat is, úgyhogy javaslom nektek is kérdezzétek meg ilyen boltokban is. Ja és itt láttam Avent mikrós sterilizálót alapfelszerelésként két cumisüveggel, de most akcióban van még egy hozzá és nyolc ezer Ft-ba keerül. Ezen filóztam, de asszem holnap visszamegyek érte. na így telt a napom, jól el is fáradtam, de csak kellemesen.
Szöszi! Jóslófájás? Pihizz te is többet! Alvásodnak örülök, látod Bellana csak profi Rennie ügyben.
Kismamaklub nálunk is volt, én élveztem a szülésznős előadást, remélem neked is jó lesz.
Lino! A te alvásodnak is örülök, meg annak, hogy a hányás is csökkent. Csak így tovább!!! Az ellátásokról csak annyit, hogy nálunk mindent a melóhelyen kell intézni, vagy te még otthon vagy a kicsivel?
Egcsi! Szerintem te is kérdezz rá a munkahelyeden, mert akinek van és betegállományban van, szerintem ott intézik, s nem a TB-nél. Nálunk legalábbis így van ez biztos.
Zsuzsa! A te párod is nagyon aranyos, hogy így segített tegnap
Zita! tetszik Ádám születése, még mindig jobb ha többen figyelnek az emberre, mintha senki nem lenne ott!
Süncsi! Kiírásért szorítok! De miért akarják, hogy a munkahelyedről menj szülni? Szerintem is add be az összes panaszt ami eszedbe jut, te meg a baba ennyit megérdemeltek!
DzsCsiga! Ez a cukor meg diéta nem jó, de én sem értem miért gyötörnek! Kitartás!!!
Bellana! Azt a vandálbandit már tényleg kézbe vehetné valaki, vagy legalább az anyja! Te meggyógyultál már?
Anikó! További jobbulást nektek!!!
Swen

Jó szókásához híven két naponta megfordul, épp az előbb tette meg újra, most megint a feje van fönt