Újra itt. Egy nagy hiszti, sikítás, aztán egy Viburcol kúp, és most alvás.
Megvolt a szülinapozás, de nem volt túl jó. Nagyon nyügi volt Máté. Csak szűk családi körben voltunk szombaton, mi hárman, meg anyósék, de ők ugye itt laknak alattunk. Meg volt négy lufivendég is, ők is asztalhoz ültek.
Máténak a lufik tetszettek, a tortákra rá se bagózott. Volt két tortája, egyet anyós sütött, egy másikat meg úgy rendeltük (Thomas a gőzmozdony). Azért evett pár falatt tortát, de a marcipánt könnyű volt kikerülni, mert nem esett neki.
Vasárnap meg az én szüleimnél voltunk, ott is volt egy torta, de az sem érdekelte különösebben.
Aztán délután már éreztem, hogy melegebb, mint a szokásos, és kiderült, hogy van egy kis hőemelkedése, 37,6 volt. Úgyhogy ma reggel elvittük orvoshoz, de állítólag sincs semmi baja, azt mondta a doktornő, hogy biztos a rágófogai jönnek.
Szombaton megvolt az első ágyról leesésünk. Lent fektettem le anyóséknál, úgy tettem le, hogy már aludt, kitámasztottam párnákkal, és kimentem a szobából egy pár percre. Aztán csak azt hallottam, hogy ordít. Valószínűleg megébredt, és elindult lefelé mászva, mert a kitámasztós párnái érintetlenek voltak.
És van három bazi nagy szúnyogcsípés a fején, szörnyen néz ki. Ti kentek valamit a szúnyogcsípésekre?
Pár napja állandóan a mamához akar menni, és leveri a hisztit, ha nem mehet. Ugye mi anyósék fölött lakunk, úgyhogy gyakran van lent a gyerek náluk. A mai nap volt nagyon durva, kint voltunk az udvaron, anyós fogta a kezét, én át akartam venni, Máté meg kitépte a kezét a kezemből. Arra gondoltam, hogy április óta nagyon sokat voltunk kettesben, mert anyósék nem értek rá, és megunt.
És egy jó hír
A hétvégén Máté önállóan tett 5-6 lépést!
Szly
Annyira jó a videó Jázminról, nagyon tuti, ahogy tombol!!! Jól elcsípted.
Lehet tudni, hogy mit kell eldöntened?
Joli
Jó apázást!!! Csanád nagyon ügyesen jön-megy!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kittina30 2009.08.14 18:41-kor.