Szép napot mindenkinek!
Szöszi! Nyertél, tényleg a piacon voltam, s persze epret is vettem, de amúgy is te nyertél, mármint hogy megelőztél.
Lino! Nagyon szorítok értetek, remélem jó hírekkel jöttök haza!!!!!
Bellana! Hát persze hogy hiányoltalak, hiszen te vagy a topic egyik legrafománabb tagja, és így tényleg aggódtam, hogy csak úgy se szó, se beszéd eltűntél! De nagyon jó, hogy semmi komoly baj nincs, bár ezek a fájdalmak sem lehetnek jók, dehát te is ugye közeledsz a végéhez...

A Corával ma teszünk egy újabb kísérletet, a nyitáskor meg sem próbáltuk, állítólag a sok marha még össze is verekedett...
Egyébként mindenkiről/től szeretek olvasni, és bocsánat ha valakit nem hiányolok, csak ugye vannak olyanok akik ha nem jelentkeznek egy-két-három-négy napig, akkor az még nem ad okot izgalomra, mert tőlük megszoktuk. Ilyenek a többgyerekes anyukák, kivéve Borit, meg Zsuzsát, meg mostanában ilyen Orsi, Jerry, Mariann, DzsCsiga, Kinga, Niki meg még többen is, de ők meg ugye a melós meg tanulós kismamák, nekik megbocsájtunk emiatt.

Én meg ugye nagyon könnyen vagyok, mert ráérek jegyzeteket írni, meg többször is bejelentkezni, főleg mivel már ugye nem kell tanulnom.
Orsi! A fentiek miatt dehogyis haragszom ha akár te, akár más nem reagál egy-egy üzenetemre, tudom, hogy én nagyon kivételezett helyzetben vagyok a sok szabadidővel! Eszedbe ne jusson ezért bocsánatot kérni!!!!

De aranyos vagy, mint mindig.
Ildikó, druszám! Mi még nem "beszéltünk" szerintem de én nagyon sokat tudok rólad, mert mindent olvastam, amit írtál korábban is. Örülök, hogy jól vagytok, rád is rád férne már egy nagy pihenés, de azért olyan jó lehet a nyüzsi is körülötted, itt most a sok gyerekre gondolok.
Anikó! Ugye javultok ti is folyamatosan?
Bori! Gát ügyben akkor teljesen megnyugodtam, de ugye tudod, hogy te is tartozol még egy Dani világra jövetele c. storyval?

Persze ha nem akarod nem kell, de én örülnék neki

Na ez a pszichikai terror, ahogy a párom nevezi az ilyen megnyilvánulásaimat.

S nem is csodálom, hogy előjöttek az emlékek, hiszen végül is ti már bármikor mehettek, nem?

Na ne érts félre nem akarlak sürgetni!

Zsuzsi! Persze hogy érdekel bennünket, hogy vagytok. Még az ilyen helyzetjelentések is jobbak, mint a hallgatás.

Gratula a kislányhoz!
Vali!Tudom, hogy már rendbe jöttél magaddal kórházügyben, ha a doki szerint jobb így, akkor tényleg jobb! Kitartás és reméelm hallunk rólatok híreket!!!
Pano! Remélem a dokid nem hagy csrben, de biztos nem mondaná, hogy bemegy, ha nem úgy lenne! Ne idegeskedj ilyenkor, különben is akkor fogsz szülni, amikor épp a kórházban van!!!!

Jó utat nektek!!!
Szöszi! Ez a nem alvás nem jó, pedig a héten már olyan ügyi voltál!
Képzeljétek! Azt álmodtam, hogy megszültem! Amint felébredtem azonnal a pocakomhoz nyúltam, megvan-e még.

Egyébként tök gyorsan ment, semmi kellemetlen nem volt benne, de érdekes, hogy a kisfiam arcára nem is emlékszem. Látszik mi körül forog most már az agyam kizárólag!
Puszi nektek, használjátok ki a jó időt még ma!!!
Swen