Talán van még egy kis időm írni
Picúr alszik, Krisztián legózik
Épp nézegetm a táblát, hogy nemsokára már mindenki babázik
Timocska
nálunk a hossz nincs beírva, az 59 cm
Lilla is nagyon szép formás. Milyen jó kis hurkái vannak
Kami
Áron is már igazi nagyfiú
Súlyilag mennyit hízott az 1 hónap alatt???
Lorca
bizony jól megnőtt a kicsim. Az utolsó hetekben 3-szor néztek uh-on, 3 különböző orvos, mind kicsi babát mondott, ehhez képest.....
36 hetesen 2600 g, 38 hetesen 2700g, 40 hetesen 3270 g, szóval nem tudom mennyit lehet alapozni az uh-os mérécskélésre.
A nyugodtág-sírás, én nem tudom nekem a pocon belül is a két lány sokkal aktívabb volt, és annyira nem díjazták, hogy ha simizem őket.
A fiam ennek ellentéte volt, már pocin belül simizni kellett, kinnt is sokkal anyafüggőbb volt. Őt sokat kellett fogni.
Esztike egyenlőre eszik, alszik, nézelődik
Jól bírja a zsivajt, zajt. a nagyok állandóan körülzsongják ha felvan.
sírás itthon még nem nagyon volt, a kórházban igen, de hát ott 5 baba volt egy szobában, és éjjel nem lehetett különbséget tenni közöttük, valamelyik mindíg sírt, így a fáradságtól a kis rezdüléseket nem hallottam meg amit itthon igen
Na meg szegénykémet a 2. napon napközben és ejjel is 2 óránként szurkálták, mert alacsony volt a cukorja
Ez a hó most komoly??? Én az esőtől is úgy elszontyolodtam. Tegnap csak jó 10 percre mentem ki, de az is olyan jól esett. Úgy biztam benne, hogy a héten is majd lehet kimenni
A picit csak a jövőhéten viszem, remélem addigra jó lesz az idő.
Pocakosoknak kitartás
Legközelebb talán lesz annyi időm, hogy a szülést is leírom.
Gabi