A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Már 7 óta fennt vagyunk. Ugyanis az a fa*z klíma szerelő felcsöngetett 7-kor, hogy nem ő jön 9-re hanem az egyik kollegája. Ugyanis ő vizsgázik.
És ezt tegnap még nem tudta?! Úgyhogy Dani is én is felkeltünk. Ádi már fennt volt.
Jól kezdődik a nap. Ja, már itt is vannak! Ezek nem ismerik az órát?!Zsuzsinak volt igaza. El kellett volna őket küldeni a fenébe...
Na, megyek, mert itt ülök pizsiben.
Drágáim, majd mindenkinek írok, jók legyetek, puszi:
Linda
bellana

Sziasztok Kismamik!

Remélem nálatok is olyan szépen süt a nap, mint itt! Már megjártam a piacot, vettem gyönyörű epret és cserit is, úgyhogy Bori nyisd ki az ablakot, küldök fénypostával!KépA túl jóllétemet, azt hiszem elkiabáltam, mert tegnap délután óta deréktól lefelé mintha le lennék bénulva. Na jó ez erős túlzás, de úgy mozgok, mint egy hetven éves nénike. Most megyek majd úszni remélem rendbe hozza egy kicsit. Az ágyban is alig tudtam megfordulni, most teljesen átéreztem a partra vetett bálna effektust.Kép Egyébként ma vagyunk 35+0 hetesek!!!Kép

A kisruha tanácsokat mindenkinek köszönöm, azt hiszem veszek egyet-egyet -vagy kettőt?Kép- az 56-ból és 62-ből is.

Anikó! Tessék inkább többet jönni közénk és nem depizni!!!!!! Tudom ez nehéz, ha az ember lehangolt de akor csak simizd meg a pocidat, vagy a gyerkőceidet s bizti jobb lesz egy kicsit!KépEgyébként milyen cukik lehetnek, ha hízelegnek! Annyira jó még olvasni is, milyen édesek ezek a gyerekek!!!Kép

Jerry! Nekem a védőnőm a magnéziummal kapcsolatban azt is mondta, hogy a 36. héttől azért jó leállni az Elevittel is, mert van benne magnézium és az ellazítja az izmokat és előbbre hozhatja a szülést. S ez vonatkozik a pezsgőtablettás magnéziumra is, hogy jobb abbahagyni.

Bellana! Remélem már nem vagytok otthon, a szerelő meg dolgozik, mint a kisangyal! A játszótéren vigyázzzzzz!!!!! De most tényleg mi lett a beütött pociddal??? Bár gondolom nagy baj nem, mert szerencsére nem panaszkodtál rá.Kép

A takarításnál meg vigyázz!

Sünike!Kép Tényleg azért imádom ezt a topicot, mert a gyakorló anyukák annyi mindenben tudnak segíteni, mint a szopi is. Meg jó a hozzám hasonló zöldfülűekkel is dumcsizni.Kép Szóval tök jó itt!KépKépKép Te meg aztán tényleg olyan csini vagy, hogy ehetsz mint egy kismalac, vagy mint egy sündisznócska nyugodtan!Kép Épp tegnap nyaggattam a párom, hogy csináljon már rólam klassz pocis képet, úgyhogy hamarosan teszek fel!Kép

Zsuzsa! Olyan figyelmetlen vagyok, hogy nem is gratuláltam Edinácska formás idomaihoz! Most már neked sem kell tartanod egy bármikori nagy találkozástól! Munkálatokhoz szorítok, tényleg engedj oda mindenki mást!!!Kép

Bocsi lányok, most szaladnom kell, mert a barátosném agyon csap, ha várnia kell rám! Úszás után folytatom!!!

Puszi mindenkinek: Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

A mai éjszakánk egész érdekes volt. Felébredtem kettő után, hogy úgy fáj a bal oldalam, hogy nem bírok tőle aludni. Sétáltam egy kört a lakásban, ittam egy kis vizet, visszafeküdtem, és sikerült visszaaludni. Alig egy óra múlva jön Ádám, hogy csináljunk neki helyet, mert a nagymaci lelökte az ágyról. Bemászott közénk és már aludt is. Engem meg elkezdett a kispárnámról letúrni. Fél hatig bírtam a kiképzést, így még a párommal is találkoztam indulás előtt. Gondoltam, majd a kinti ágyon még pihizek egyet. Erre hat órakor megjelent a lányom. Megreggeliztünk, felöltöztettem, aztán úgy gondolta, hogy odabújik hozzám. Mellém ült, a hasam kispárnának használta (Bár annak szerintem már kemény.), és elaludt. Mit tudtam tenni, fejem alá raktam az ő maciját, hogy ne törjön ki a nyakam, és én is aludtam ülve. Most ha belenézrk a tükörbe elég csúnya nőszemély néz vissza. Az egyébként is kissé eltorzult arc most még karikás szemmel is gyarapodott. Kép Most "gyorsan" hajat mosok, hátha segít az összképen, és aztán megyünk baba-mama klubba.

Zsuzsi!

Nekünk is mondtak érdekes dolgokat, mert mindkét gyerek sokáig szopott ill. szopizik. Tudod mi az érdekes, a nőgyógyászom volt az egyetlen, aki mikor kiderült, hogy Csillát várom (kb. 11 hetes voltam ekkor) és még Ádám is szopizik, aki azt mondta, hogy nem kell elválasztani emiatt, kivéve, ha esetleg görcsölnék. A védőnő első szava az volt, mikor a kiskönyvért mentem, hogy el kell választani. Megkérdeztem, miért? Azt mondta, hogy mert ezt szoktuk mondani. Én meg mondtam neki hogy mit mondott az orvosom, és hogy nem választom el. Ennyiben maradtunk. Most szintén ez volt a helyzet. Nem szólt semmit.

És mindenkinek, akinek bűntudata vagy lelkiismeretfuradalása volt a szoptatás sikertelensége miatt!

Nem attól lesz jó vagy rossz anya valaki, hogy szoptat vagy nem. Mindenkinek van egy bizonyos határ, ameddig képes küzdeni a szoptatásért (Mert sajnos nem mindenkinek problémamentes a kezdet.), és ez nagyon egyedi. Van ismerősöm, aki két hónapig küzdött és siker koronázta a kitartást, van aki 10 nap után feladta, és már ekkor is depressziós volt miatta. És mindkettő egyformán jó anyuka. Úgyhogy senki ne legyen elkeseredve, ha esetleg problémákkal indul, vagy esetleg nem jön össze a dolog, itt szerintem senki nem fogja őt ettől megbélyegezni, vagy rossz anyának tartani.

Most befejezem, mert látom, hogy már egy óránk sincs a baba-mama klubig, és a hajam még nem mosódott meg.

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok lányok!
Most beszéltem Valival, jól van, mindenkit üdvözöl, hétvégére talán hazaengedik.
Mucskának ő is gratulál!
Én meg megyek vissza pakolni.

Puszi! Panó
panó

Lányok!

A hajmosás segített. Egészen emberformám lett. A bálna termetet leszámítva. Kép

Zita
pzita

Sziasztok!

Szöszi: azért remélem elkerülöd a kórházat. Én nem vagyok jó alany a tippeléshez: Lilit ugyan túlhordtam, de Nóra meg két héttel korábban jött Kép

Bellana: hát elég gázos klímásaitok vannak az már biztos! De remélem legalább be tudják szerelni.

Zita: hajmosás Kép Egyébként az én dokim se akarta, hogy abbahagyjam a szopiztatást, azért mert terhes lettem. Lili akkor hagyta abba, amikor 7 hónapos terhes voltam Nórával (akkor volt ő 17 hónapos), Nóra meg 25 hónaposan hagyta abba, amikor 4-5 hónapos terhes voltam (igaz rá azért már hatottam, hogy be kéne fejezni, mert nagyon fájt a mellem tőle.). De ő a mai napig jön, ha valami gond van, hogy adjak cicit. Nem cicizik, csak megsimizi, és ezzel helyre is áll a kis lelki békéje. Most is várja, hogy megszülessen a baba, mert akkor anyának újra lesz tejci a cicijében. Na ere azért kíváncsi vagyok, hogy hogy is lesz ez Kép

Szilvi
lino

Hello LanyokKép!

Bucsuzni jottem...Holnaptol bevonulok a korhazba es magameva teszem azt a par liter ingyen infuziot, amit adnak. Elvegre, minek fizetek TB-t, nem igaz?Kép Adjak csak ide.Ami jar, az jar.Kép

Komolyra forditva a szot: a gyogyok jok, en pihenek es hazudhatnam magamnak, hogy kevesebbet kemenyedek, de ez nem lenne igaz. Sokat toprengtem, mert utalom a korhazat, de aztan rajottem, hogy nem lehetek annyira onzo, hogy 3 nap miatt megkockaztassam a koraszulest, ez nem aldozat az en egeszseges kisbabamert, nem igaz? Egy masik topikban irta valaki, hogy inkabb most harom nap korhaz, mint kesobb 3 het az intenziven inkubator mellett...Ebben minden benne van.

Szoval, legyetek jok, egyetek sok epret Kép, pihenjetek es ha valami tortenne tipp-mix ugyben, irjatok sms-t.Kép De szigoruan csak az elso 5 kismama szulhet!

Mindenkit puszilok, jovo heten ujra itt leszek!
szoszi 32+4

U.i:chello tudja a szamom!
szoszi

Sziasztok,

Ma túlestünk egy nagyszabású ablaktisztító és függönymosó-programon, annyira szeretem ilyenkor a friss függöny-illatot a házban!
Ráadásul a telepen levágták ma a füvet is, így a frissen vágott fű illata is beszökött hozzánk, azt is imádom!

Zsuzsi,
A Maltofert a háziorvos adta, azt kértem tőle a vérképem miatt, és tényleg nincsen vele szorulós gondom.
A Leó-cipők talán jövő héten kerülnek sorra, oda már apának kell elfuvaroznia minket, olyan messzire már nem vagyok képes elvezetni, főleg gyerekestől. Ráadásul még egy orvost be kellene iktatnunk szülés előtt, Danin nagyon úrrá lett az allergia, az arcürege dugulásig, a szemecskéi kivörösödve.
Szteroidos orrcseppet kap mindig, ha elviszem, és egyszerűen nem vagyok képes megbarátkozni vele! Használjam, ne használjam, mi több: az előnye vagy a hátránya?!
Nem lesz kép a Flexa-szobáról?
A szomszédokhoz csak kitartást tudok kívánni, és jó időt, hogy elmenekülhessetek valahová napközben.

Lino,
Megkérded nekem, mennyi egy ilyen spray most? Szokott a fickó Pesten járni? Egyébként van valami nagyon jól bevált más folttisztító-szered? Persze, hülye kérdés, a folttól függ, igaz?!
A jövő héttől akkor még több dolgod lesz a két kisasszonnyal, gondolom. Sok erőt!!!!

Szöszi,
Nem tudom, olvasod- e még: nagyon vigyázz magatokra, és várunk vissza!!!!!!!!!!!!!!!

Linda,
KITARTÁS!!!!

Swen,
Te kis szolnoki partra vetett bálna! Segített az úszás? Bár a lebegés is csodás lehet, könnyűnek érzed magad és kívánatos szirénnek, ugye?
Nem jött meg a gyümölcs!!!! Jó címre irányítottad?!
Várom a fotódat. Aztán nagyon mosolyogj majd rajta!

Zita,
Ezt a nagymacit!!! Hogy mik vannak. Dani ilyesmire azért még nem hivatkozott, na jó, Franklin akkora, mint a két ökle együtt. (olvastad a bepisilős-beijesztést valamelyik este?)

Panó,
Csak lassan a munkával!!!
Köszönjük a valis híreket. Jó munkát!

Most ágynak dőlök.
Puszi mindenkinek,
Zsuzsa, hogy álltok? Vagyis te ülsz, remélem...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megérkeztem az úszásból, meg nagymamimtól, bevágtam két turbót -túró ruditKép- meg a fél kiló eper adagomat, úgyhogy kiválóan érzem magam!Kép Az úszás egyébként nagyon jó a derekamnak, a vízben pedig újra könnyű vagyok és mozgékony, de azért már sokat kell pihennem a hosszok között. A kijövetel meg eltart vagy két percig, mert a létra szerű "kijáraton" elementáris erővel hat bálna testemre a gravitáció, azt hiszem ezt élted át te is, Bori, ugye?Kép

Zsuzsa! Tudom, hogy most elfoglalt vagy, de azt én is szeretném neked mondani, hogy ez a szopi dolog ne tegyen letargiássá. Én csak kíváncsi vagyok egylőre és persze nagyon szeretnék szoptatni, s ezért gyűjtöm az infót, hogy a lehető legjobban kezdjek hozzá, de ha nem jön össze, akkor azt is elfogadom. Biztos nem ilyen könnyen ahogy leírom, meg nekem ugye az első gyerekem, de az a határozott megérzésem, hogy a babának az kell, hogy nagyon szeressük és akkor boldog embernek fog felnőni! Akár anyatejen, akár tápszeren. Biztos sok hibát fogok elkövetni a nevelése során, de egy biztos már imádom, és ezt mindig éreztetni fogom vele akármilyen is. Hogy tudja, hogy ránk mindig számíthat. A többi nem számít! Húúúú ez most remélem nem tűnik olyan szappanoperásan romantikusnak?Kép Ja és ebbe belefér a Bellana meg többi anyuka féle néha türelmetlen hozzáállás, mert ahogy ti is mondtátok lelkiismeret furditok van, és tudjátok nem így kellene. Ezért tutti, hogy jobban odafigyeltek majd erre.KépMeg hát nem lehet egy nő mindig mindenben a topon.

Zita! Küldtem mailt. Az éjszakáért nem irígyellek, de a gyerek bújásért igen! Tudom, hogy ez ilyenkor lehet terhes is, de annyira édesek is ezek a sztorik, ezért érdemes anyának lenni, ez neked is szól Lino!Kép Úgy látszik ma nagyon romantikus vagyok én is, vagy mi.Kép

Orsi! Gratula a gyerekek vizsgájához! Ez is olyan nagy öröm lehet, hogy hallgatod amint játszanak, és tudod, hogy te magad tanítottad őket. Ezért az egyért irígylem a pedagógusokat.Kép A kocsival meg nagyon vigyázz és inkább ne vezess!!!! A bőgés meg elérzékenyülés ismerős, lásd a fenti soraimat. Vissza sem olvasom, mert már magamon is elérzékenyülök.KépKépKép

Mariann! nagyon helyes a babakocsi meg a hordozó, na és persze te és a párod!Kép

Drága Borika! Ezennel kihirdetem a verseny eredményét, a mi Bellanánk egyre sűrűbb programja miatt te átvetted a topic grafomán királynője címét!KépKépKép Azért remélem hamarosan Linda újra a babérjaira tör!Kép

Zsuzsi! Amit a férjről való bánásmódról írtam, az a baj, hogy ez még nálam is elmélet. Nagyon szeretnék maximális feleség is lenni az anyaság mellett, de szerintem ezzel így van minden nő, aztán mégis követünk el hibákat. A gyakorlat azért biztos más lesz, de igyekezni fogok.Kép A címet köszi!Kép

Lino! A tükör a lábad közt nem semmi....azt hiszem én sem akarnám látni.Kép

Szöszi! Ez egy igazi bölcs anyukához illő döntés volt!!!! De most már tartsd benn a babát a dokid megérkeztéig mindenképp!!!Kép Várjuk a híreket rólad, no és persze téged is minél hamarabb!!!!

Linda! Már meg sem lepődöm a napotok indulásán.Kép De remélem a rossz kezdet sikeres befejezést hoz/ott!!! Légy határozott és erélyes a szerelőkkel!!!!! Drukkolok!!!!

Panó! Köszi az infót Valiról, puszi nekik, te meg csak ügyesen azzal a pakolással!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok!

Eddig takarítottam, és majd folytatom is, csak most pihi, mert én is beelőzöm Borit különben...
Zsófimentes éjjelünk volt, és jó nagyot aludtam, bár ébren is voltam Kép

Orsi: én meg ma azért akartam bőgni (pityeregtem egy kicsit), hogy ahelyett, hogy a babára koncentrálnánk, és őt várnánk, mindennel kell foglalkoznunk, csak vele nincs idő. És ez bánt!

Mariann: nem kell málnalevél teát inni! Lehet! Amúgy előre nem kell hoznia, csak a szülés menetét hivatott gyorsítani szerintem.
A te magnéziumodat nem ismerem, de kérdezz rá a dokinál, mert ha feleslegesen szeded, az lassítja majd a szülést, és fájásgyengeséget is okozhat!
Nagyon szép kis kocsitok van Kép És az ülés is csini, mint ahogy a kismama ruhái is. Hol a hasad??? Kép

Bori: a csípőm nekem is fáj már régen Kép
Vettem, ezentúl majd magamban sopánkodom, és majd csendben irigylem a sikereseket...
Most ülök, de nem sokáig... Kép
Várjuk a képeket!

Lino: aha, ha marad, nagy lesz Kép
Jó anya, nem jó anya... Kép
alvás Kép Az ovi passz! Még nincs, de majd beszámolok.

Szöszi: doki Kép Kép
Ami az infúziót illeti Kép Ha ingyen van, és jó, menj! De gyere is ki hamar! Szurkolok nektek!
Amúgy teljesen igazad van, én is pont ezek miatt maradtam bent 3 hete éjjel.
Én nem akarok még tolongani! Szüljön csak Bori! De akkor te Valiban is nagyon bízol!!!

Zita: alvás Kép Párna Kép
De a gyerekek helyesek lehettek. Kép

Panó: köszi a híreket! Vigyázz magadra!

Linda: mi van klíma ügyben?

Swen: egy kicsit szappanoperás lett! Kép
Amúgy az én helyzetem más! Én egyszer már nagyon akartam, és nem ment! Nagyon nehezen emésztettem meg, talán még most sem. Jó lenne, ha most jobb lenne...

Szép délutánt mindenkinek, megyek melózni...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

AnitaBori: ime a kép a szobáról, kissé zsúfolt lett, de csak így férünk el Kép A Flexa ágyon alszik már Dóri és alatta van a kiságy Emmának. Napközben Emma is a gyerekszobában fog aludni/feküdni, de estére a mi hálószobánkban fog aludni egy bölcsőben (most vettük interneten, tömör fenyő, hagyományos bölcső ), hogy ne szokjon rá az ágyunkra. Amint láthatod Dorkának hálót szereltünk fel, hogy ne guruljon le és ne dobjon le semmit majd Emmához. Most már biztonsággal mászik a létrán, nagyon aggódtam emiatt.
Jó lenne egy nagyobb szoba Kép, de amíg kicsik, talán elférünk.
Kép
Dr. Leo bolt van a Ráday utcában is, nektek nincs közel?

Swen: jaj, de úsznék én is !!! Egyedül nem merek neki vágni, talán ha más is menne egy megbízható helyre én is mennék.

Szöszi: és mit kapsz infúzióban? Vigyázz magadra! Vigyél magaddal saját ágyneműt, hátha ez segít, hogy jobban érezzed magad a kórházban (hazai illat mindig megnyugtat, meg egy barátnőm pl. allergiás volt a kórházi mosószerre, nem tudott aludni, mert viszketett, aztán gyorsan cserélt ágyneműt).

Üdv:
Zsuzsi
zsu26

Sziasztok Kismamak!

Nemrég értünk haza, voltam az irodaban és a dokibacsinal. Ahogy hazaértem, ide siettem a géphezKép

Az irodaban egy kis ajandékkal fogadtak. Nem is kicsivel! Szoval kaptam egy képeslapot, mindenki jokivansagaval (az egyik nöci magyarul is probalkozottKép) és 100 Franknyi "aranytallért" gyüjtöttek össze nekem, amit a kedvenc aruhazamban lehet elkölteni. Nagyon igényes aruhaz és van minden, gyönyörü, minöségi babadolgok is. Kedvesek voltak, igaz?

A dokibacsinal pedig rakapcsoltak a CTG-re (mi az az NST?) fajasokat és babaszivhangot mértek kb 25 percig. Azutan szokasos csapolas, méricskélés, majd UH, és méhszajtapiKép Az eredmények:
szivhang és fajasvizsgalat tökéletes, méhszaj puhul, vas kevés (kaptam vastablettat, Bori, latod, én is! a dokibacsi szerint sokat kell inni, hogy ne legyen szorulas) és Dömperkém kb 2700g, "Nem lesz oriasbébi" - dokibacsi.

Zsuzsi!
Nagyon baratsagos a gyerekszoba és ügyesen megoldottatok a dolgot a hely-kérdésben is!

Aniko!
A gyerekeid nagyon aranyosak voltak, hogy igy megvigasztaltak Téged! Remélem ma mar jobban vagy lelkileg!

Orsi!
Hat igen, én is azt hittem, hogy erös vagyok és én majd fuu de sokaig fuu de sokmindent fogok csinalni, de a test az ur! Es érdemes ra hallgatni.

Mariann!
Köszi a képeket! Nagyon jo az a felsö, amit varrattal, a masik képen pedig tök elegans vagy!
A babakocsi ügyes. Eddig különben mindenkié nagyon tetszett, ugy latom senki nem vett holdjarot!Kép

Lino,
egyszerüen hihetetlen (Kisdional is kiakadtam), hogy az anyos ilyen dolgokba beleszol, hogy a fia bemegy-e a szülésre vagy nem. Miért kell ilyenbe beleütnie az orrat. Nem megy a fejembe a dolog...

Bellana,
remélem jol haladnak a munkalatok és estére mar nem leszel bosszus, hanem egy elégedett Linda fog beköszönni hozzank. Puszi

Swen,
gratulalok a 35. héthez. Nagyon varom a képet Rolad, semmi elképzelésem nincsen, hogy nézhetsz ki. IzgisKép

Zita,
milyen volt a baba-mama klub? Egyaltalan milyen egy ilyen klub, miket csinaltok?

Pano,
köszi a hireket Valirol, örülök, hogy jol vannak.

Zsuzsa,
teljesen megértelek a pityergésért én is vmi ilyesmit éreztem a mult héten. Ez a munkalkodas valahogy nem jött Neked jokor és a férjed dolgai is biztos nyugtalanitanak. Remélem még a szülés elött lesz legalabb egy nyugis heted, mikor minden rendezett körülötted (maramennyire lehetséges).

Szöszi,
csak csatlakozni tudok a többiekhez, jol döntöttél korhaz-ügyben. Vigyazz magadra és amint mododban all, adj jelet magadrol.

Bori,
gratulalok, hogy kész a gyerek-birodalom. Nalunk tovabbra is egy szekrény hianyzik, de vszinü, hogy csak a szülés utan fog megérkezni.
Latom, Te is tervezgeted a datumot a szülésre. En a junius 6-at néztem ki, pontosabban az apukam ezt josolta nekemKép és én elfogadtam. Most ugy érzem, mindenképp elöbb fogok szülni, mint a kiirt datum, de ez biztos baromsag.

En "Dr. Beckmann" folttisztitot hasznalok, ezt 10 perccel mosas elött kell a foltra tenni, és aztan normalisan kimosni (elvileg hipoallergén). Nem tudom, hogy otthon kaphato-e, itt a normal aruhazban aruljak.
A kedvedért lecipeltem a pocakomat a konyhaba és felhoztam a centit, lemértem a kisagyatKép: 75 cm hosszu és 60 cm széles. Kb 2-3 honapos koraig lesz jo. Teszek fel rola egy sejtelmes, napsütötte képet, talan egy kicsit jobban latszik, mint a profilomban:

Kép

Még valami:
nekem mostanaban szokott nyilallni a méhszajam környéke. Igen eröseket belenyilall, ugy veszem észre, hogy olyankor jobban, ha Dömper mocorog és én allok. (tegnap éjszaka fekve is elöjött, mondjuk Dömperke nagyon aktiv volt).
Mondtam a dokibacsinak, szerinte a baba feje nyomja mar a méhszajat, azt érezhetem. Nektek szokott ilyen lenni? Ez ugye nem a tipikus szülési fajas?

Egyelöre ennyit,
tovabbi szép délutant és sok puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok,

Zsuzsa, kedves pocaktársam,
ugye nem értettél félre a szoptatással kapcsolatban? Nem szeretném, ha " majd csak magadban sopánkodnál, és csendben irigyelnéd a sikereseket" (jól idéztelek?)!!! Inkább gyere közénk, és sopánkodj, hogy tudjuk oldani a problémádat. Persze, csak ha van ilyenfajta segítségre igényed.
Képzeld, még mindig nem jutottam "málnás" közelbe...Holnap CTG után bemegyek a városközpontba, ott van két jó drogéria is. Remélem, hazaengednek CTG után?!

Szöszi tippmix-éhez hozzászólva: szerintem te jössz most, aztán vagy Sünike vagy én...utána majd Lino. De még 10 nap baba nélkül fog itt eltelni.

Zsuzsi,
olyan ismerős ez az ágy!!! Jó ötlet a háló, kistesó így nem kaphat váratlan égi áldást odafentről.
A Ráday-ban tudtommal nincs szakrendelés, arra pedig szükségünk van. Gá-gá...

Swen,
az a fránya gravitáció...
És jó, legyek "Leggrafománabb", de könyörgöm, ne királynő, csak úgy egyszerűen Leg..Tag!
Milyen a cseresznye? Van íze? Tegnap én pl. megint megfutottam egy felesleges kört egy jó kis dinnyével, Karcsi szerint ÉN vagyok a dinnye, hogy elhittem, mézédes. Becsszó, ez volt az utolsó próbálkozásom. Az eper pedig egészen tűrhető már.

Süncsi,
köszönöm az ágy-adatokat. Rámentem ma a honlapjukra, megnéztem, milyük van még. Rájöttem, hogy az etetőszéket ismerem.
Dömperke nincs még 3 kiló? Kíváncsi vagyok, Dorkámra mit fognak mondani, UH talán a jövő héten lesz.
A folttisztítót ismerem, van is itthon a spray(általános) változata, de nekem sok mindenre nem jó. Az Oxy Action sem.
A kollégáid nagyon kedvesek voltak!!! Mit veszel a tallérokból? (megvehetnéd végre a szobahőmérőt...)
Június 6? Én tovább szeretnék egyben lenni, nehogy túl kicsi legyen a súlya a babusnak, 3 kg körül szeretném megszülni. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz akkora, mint Manócska volt.(3650/59)
Tegnap írtam a kórházunk topikjába, és a vezető orvost EDA-ügyben faggattam. Készülök...
Arról is megnyugtatott, hogy náluk szabad majd kortyonként inni, de csak vizet, sört nem (ezt írta)

Most lelépek, mindjárt kész a süti. A fiúk úsznak, farkaséhesen fognak megjönni.
Csókok és ölelések
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megvagyok,bár elég fáradtkán.
Reggel megkapta a szerelő a beosztását. Szegény csak lesett, mert ő csak helyettesíti azt a link alakot. Kérdeztem, hogy ismeri e az órát, mert a 9 óra az nem hét és nem fél 9...Azt mondta most 20 percig úgyis csak pakolgatni fog, ne aggódjak. Mikor meglátta a pocim egész megértő lett. Gondolta szegény, frusztrált kismama...
9-kor elhúztunk Danival az egyik babás barátnőmhöz. Ott elvoltunk egy darabig majd mikor felébredt a 4 hónapos bébije és evett, utána elmentük sétálni. Vesztünkre egy olyan helyre ültünk be, ahol egy csomó gyerekjáték van. Megittam a kapuccsínót, üditőt és mentünk volna, de Danit nem bírtam elvonszolni! Ordított, földhöz verte magát, olyan nagy jelenetet adott elő, hogy csak lestem. Egyszerűen nem bírtam megfogni. Az meg nem hiányzott, hogy megszakadjak, így mi maradtunk még cirka másfél óráig...A barátnőm hazament megetetni a kicsit.
Végül Ádi értünk jött és simán eltudtunk jönni.
A klíma megvan végre. Jó nagy por lett mindenfele, de megvan végre. Igaz a másik szerelő van hitelesítve arra, hogy lepecsételje a gari levelet és még ő maga nem került elő...
Aztán: ettünk és én bementem a kórházba a barátnőmhöz (aki tegnap szült).Láttam a babáját is. Kép Kép
Dani nem aludt semmit, itt fetreng és szenved, rémes. Kép Amúgy az édes volt ahogy a babával bánt. Mosolygott, magyarázott neki. Ringatta az autósülésben...Remélem akkor is ilyen lelkes lesz amikor a miénk is itthon lesz. Kép

Süncsi: nagyon kedves kollegáid vannak: Kép
Dömperke szép baba lesz. KépAz NST ugyanaz mint a CTG, csak van ahol így hívják.

Swen: jó dolog lehet ez az úszás. KépCserit én is kérek! Kép A pocimmal nem lett semmi baj, hála az égnek. Ma nem voltunk játszón, majd holnap...
Remélem nem lesz kiképzés.

Zsuzsa: ne hajtsd magad nagyon!!

Bori: na jó, megoszthatjuk a grafomán címet. Kép
Az ablaktisztítás nálunk is elkelne már...Festeni is jó lenne...Meg átrendezni már a gyerekszobát...
De valahogy a férjem nem bírja rászánni magát. Mindig van valami amiért éppen nem jó az időpont. Kép

Zsuzsi: nagyon jó a gyerekszobátok! A hálós megoldás külön tetszik. KépSzopi: én 18 hónapig szoptattam Danit, de már nem reklámoztam én sem.KépNekem akkor apadt el, amikor terhes lettem és hormont kellett kapnom.

Mariann:jó kis járgányotok van. KépÉs milyen szép kismami vagy! Kép

Zita: látom neked sem volt jó éjszakád. Kép Milyen volt a klub? Kép

Szöszi: hajrá! Vigyázz magadra!

Lino: én sem szeretem a tömeget,pláne, hogy attól félek letapossák, félrelökik a kisebbet. Kép
És ha Nóra majd szopizni akar, hagyni fogod?

Panó: köszi az infót Valiról. Kép

Anikó drága, mi van veled?? Fogom magam és elmegyek hozzád Danival. Felvidítunk meglátod! Ha meg nem, legalább szétkapjuk a lakást! Kép

Orsi: Kép Lassan költöztök, ugye? Olyan klassz, hogy ilyen csodás családod van. Öröm hallani, hogy van még ilyen!! Tényleg neked le van pecsételve a garijegy az Aventhez?? Puszi!!

Na,hirtelen ennyi, legyetek jók:
Linda
bellana

Sziasztok Lányok!

Sikerült megint előkerülnöm.

A baba-mama klub ma közepes volt. Elbeszélgettünk, de semmi extra. Egyébként kéthetente szokott lenni, a védőnőnk szervezte. Minden második alkalommal van vendég. Volt már pszichológus, többször is, egyszer a gyermekágyi depresszió, másik alkalommal a dackorszak volt a téma. Volt nőgyógyász, szűrővizsgálatok és minden egyéb témakörban. Gyerekorvos a védőoltásokról. Háziorvos, az otthoni balesetek és azok ellátása. ÁNTSZ-es néni, szintén védőoltás témakörben. Kétszer volt szoptatási tanácsadó, ettől teljesen el volt ájulva a védőnőnk, mert rengeteg új és hasznos dolgot tudott meg. Meg karácsony előtt volt egy kézműves hölgy, aki a lakás és ajándék díszítéshez adott ötleteket. Szóval változatos a kép.

Szilvi!

Légy szíves, majd számolj be nekem, hogy Nóri majd nekifog-e újból szopizni. Nagyon kíváncsi vagyok. Nálunk Ádám még Csilla baba születésének reggelén is szopizott. Aztán egy-két nap kimaradt, de az egyik látogatásuknál, mikor nagyon feszült a mellem, és tudtam, hogy Csilla még nem fogja leapasztani, akkor megkérdeztem, hogy nem óhajt-e véletlenül szopizni. Nem kellett kétszer kérdezni. Sokkal kellemesebb és hatékonyabb volt ez a módszer, mintha nekem kellett volna kifejnem.

Bori!

A maciról tudni kell, hogy kb. akkora, mint egy egyéves gyerek. Ádám ágyának a sarkában szokott ülni. Az emeletes ágy meg rendes felnőtt fekvőfelülettel rendelkezik (200x90 cm). Szóval vígan elférnek ketten. Múltkor Csillával is elfértek, pedig Csilla tényleg ficánkol Ádámhoz képest éjszakánként. De tudod az a poén az egészben, hogy mindezt olyan állapotban volt képes mondani, ami után tíz másodperccel már aludt.

Megint érkezett 2 kg eper. Egy részét már el is pusztítottam. Most Ádám folytatja a pusztítást.

Milyen sütit sütöttél? Nem lehet fénypostával egy kicsit küldeni?

Swen!

Nem érkezett még meg az e-mailod. Lehet hogy kering valahol a világhálón? Kép

Zsuzsa!

Ha lehet, kérnék részletes használati utasítást a málnalevélteához. Hogyan kell főzni, mennyit lehet inni, mikortól? Úgy döntöttem, hogy mindent megpróbálok, csak hogy nagyobb esély legyen a síma szülésre.

Süncsi!

Továbbra is nagyon tetszik a kiságyatok!

Üdv:

Zita
pzita

Ma megint itt vagyok. Bellana, Bori, azért nem akarom elvenni töletek a grafoman cimetKép
Nem jutott eszembe jobb, mint a gép elé ülni, egyébként vasaltam (nem babaholmit, mert azzal mar kész vagyok, hanem férj-ingeket).

Bori,
Igen, Dömpi még nincs 3 kilo, de emiatt nem aggodom. 1-2 hét alatt még meghizhat 3 kilora (a kiirt datumig még többre is siman) és én egy 3 kilos sullyal nagyon elégedett leszek! (3 hete még 600g-mal kevesebbre becsülték).
Egyébként szerintem a Te Dorkad késöbb fogant mint a mi Andrasunk (erre a régebbi sulyadataidbol következtettem).
Egészen a terhességem elején arra voltam felkészülve, hogy viszonylag kis sulyu babat fogok szülni. (Ezért is voltam a közepe tajan ugy meglepödve, hogy az én babam nagy.).
A Stokke etetöszék nagy slager errefelé, de én ott még nem tartok, nem foglalkoztam még az etetöszék-problémavalKép
A folttisztito lehet, hogy nem nagy szam én nagyon ritkan hasznalom (föleg a férjem ingnyakahoz vettem, arra megfelel), de ez amugy nem spré, hanem kis kefe-végü, egy picit bele lehet dörzsölni a ruhaba. Majd a baba mellett megtanulom, mi is az a folttitsztitas!!Kép
Ne haragudj, nem értem ezt a dolgot az ivassal! Mi közben szabad inni? EDA közben?
A tallérokat csak akkor tudom elkölteni, ha Zürichben jarok, csak ott van ilyen aruhaz, oda meg ki tudja, mikor jutok el.. De a hömérö nem rossz ötlet (bar tudom, hogy csak ugratsz!)Kép
Lesz kép a babatanyarol? Milyen sütit csinaltal?

Bellana,
de jo, hogy van mar légkonditok! A rendrakas is meglesz szépen lassan.
Dani-hisztiKép
Milyen volt latni a pici babat? En mostanaban nagyon meg tudok hatodni az ujszülöttektöl! Es hogy van a baratnöd, minden rendben volt a szülésnél?

Minden anyuka!
Nagyon jo olvasni, amiket a szoptatasrol irtok, ugyan nem szoktam reagalni, de szivesen olvasom és köszike!

Eldugulok...
Puszi
Süncsi
süncsi

Jó estét!

HA már a dátumok: és eredetileg a júnis 10-et néztem ki. Avval most is kibékülnék Kép

Zsuzsi: szépek vagytok Kép

Süncsi: ajándék Kép
A dokival meg látom, minden oké! HA óriás nem is lesz Dömperke, de szép súlya lesz neki is Kép
Nekem is szurkál a méhszájam. Éppen kedden annyira fájt, hogy a lábam is elzsibbadt, és az ismerőseim szerint bele is sápadtam. Ilyenkor érzem a baba fejét, ahogy nekinyomódik. Nálam már hetek óta tart!

Bori: miért ne engednének haza! Messze még a júni 8! Kép
Nem értettelek amúgy félre. Ha valamit nem akarok taglalni, akkor nem beszélek róla Kép
Szóval nálad én vagyok a befutó??? Szeretnék csak harmadik lenni valamelyikőtök után. Bár ha mindenkinek bejön, lecsúszok a dobogóról!
Akkor "Csákányoztál" tegnap??? Kép

Linda: klíma Kép

Szép estét, és szülési esemény mentes éjszakát mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Zita: napi egyszer kell, egy bő evőkanálnyit tenni egy edénybe, és leforrázni vízzel, majd min 10 percet állni hagyni. Utána leszűröd, és ihatod! Nem valami fini! Amúgy 36 betöltött hét után ajánlják. Én már 4X túléltem. Kép

Zsuzsa
zerko

Süncsi!
Írtam neked mail-t tegnap este!

Mindenkinek puszi, hulla fáradt vagyok!
Holnap elmegyünk Taksonyba, hétfő este jövünk meg.
Mindenkinek jó hétvégét!

Panó
panó

Pano,

megkaptam, még ma este elküldöm a forditast.
Hat nem tudom, olvasod-e még...

Nagyon szép utat és jo idöt kivanok Nektek!

Zsuzsa!
Köszi a megnyugtatast nyilallas ügyben!Megnyugtat, hogy Neked is fajKép

Jo éjt,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Megint hulla vagyok, ugyhogy nem fogok sokat irni, de azert husegesen jottem ma is, remelem ertekelitekKép
Erdekes, hogy ennyire faradtnak erzem magam, pedig ma nem volt olyan huzos napom, de szerintem az lehet a baj, hogy nap kozben jol esne 1x2x lepihenni es ugye az nem megyKép De 2 het mulva koltozunk es akkor mar le fogok pihenni, amikor csak tetszikKép

Igen, csak 2 het mulva, mert nem akarjuk elkapkodni es pakolni is szepen lassan szeretnenk, ugyhogy a most betervezett idopont juni 10-12, ahogy kijon. De mar az is nagyon kozel van, szerencsere, mar alig varom!!!Kép
Ma mar felkerultek vegre a radiatorok es elkezdtek a parkettazast is, holnap jon a konyhaba a munkalap, ugyhogy tenyleg mindjart kesz a haz es GYONYORU!!! Ja, es mar fent van az osszes belso ajto kilincsestol es olyan szep minden! A parkettaval mar tokeletes lesz, pont olyan, amilyet szerettem volna!Kép Hihetetlenul boldog voltam ma is, mikor ott voltunk, nem gyoztem olelgetni a paromatKép Raadasul a butorboltbol is hivtak, hogy a 3 hetre igert agyunk is holnap megerkezik (1 heten belul!!!)es jovo heten barmikor vihetjuk, amikor nekunk jo, addig raktarozzak, szoval nem is kell sietnunk! Kesz a haz, es akkor lehet kivinni! Szoval lesz mar hol pihengetnemKép

Na, jo sokat irtam es csak magunkrol, de annyira le kellett irnom, mert ugy orulokKép
Valaszolni most nagyon nincs mit, vagy en vagyok nagyon bena es nem vettem eszreKép Holnap egesz delutan itthon fogok pihenni, mert mar nem kell tanitanomKépKépKép

Puszilok mindenkit, vigyazzatok magatokra, foleg akik mar a vege fele jarnakKép

Sziasztok!

Orsi
28+6

avocado

Sziasztok!

Éjjel csak egyszer ébredtem, amikor át akartam fordulni a jobb oldalamra, de az meg kispocoknak nem tetszett, a bal oldalam viszont tiszta zsibbadt volt már Kép Úgyhogy utána egy órán keresztül hallgattam, hogy esik az eső. Ennyit a mai jó időről, itt legalábbis szakad az eső.
Ovi: tegnap befejeződött, hazacipeltem egy tonna cuccot az oviból. Nóra végre eldöntötte, hogy mégse gomba szeretne majd jövőre lenni, hanem pöttyös labda (azt legalább le tudom rajzolni). Volt gyereknap is az oviban, hát a meghívott bűvész vagy mi kriminális volt. Bár a gyerekeknek tetszett.
Tegnap délután az út mentén olyan jó kis zöldségest láttam, de nem volt erőm megállni: volt minden dinnye, eper, barack, stb. Na, talán majd ma apával, hazafelé az NST-ről.
Pár estéje elég vacak jóslófájásaim tudnak lenni Kép De tudom, hogy ezek még hetekig lehetnek.

Szöszi: szerintem jól döntöttél. 3 nap nem a világ, és a babádnak még hetekig szüksége van a pocakodra!!!

Bellana: hurrá, van klímátok!!! Ha Nóra szopizni akar, akkor majd kipróbálja. Nem szeretném, ha azt hinné, hogy a baba miatt neki valamit nem lehet. Nyilván, ha valamelyikünknek nem lenne jó, akkor majd nem csináljuk. De szerintem egyszeri kipróbálásról lesz csak szó. Remélem legalábbis Kép

Zita: majd beszámolok, de szerintem nem fog cicizni. Amikor abbahagyta januárban, rá egy hónapra valami katasztrófa érte, és mindenáron cicizni akart. Mondtam, hogy jó, de nem tudta már hogy hogyan kell. De azért kíváncsi vagyok mi lesz.

Bori: én is azt hiszem, hogy ez a baba nem lesz akkora mint az első kettő. Azt hiszem, hogy a szervezetem eléggé leterhelődött az utóbbi időben: 1999 júliusa óta (5 éve) folyamatosan terhes vagyok vagy szoptatok vagy a kettőt egyszerre egy nap kihagyás nélkül, úgy hogy elég kicsi a gyerkőcök közt a korkülönbség, szóval szerintem most a harmadiknak jócskán nem jutott már annyi, mint mondjuk az elsőnél. És tudom, hogy elvileg azt mondták az UH-n, hogy nem kicsi ő sem (de nem is akkora mint a csajok), de abban én nem hiszek azért feltételek nélkül, + - 500 grammot simán tévedhetnek. Aztán majd meglátjuk.
Folttisztító: 2500. A pasi pesti, majd megkérdezem a pontos koordinátáit! Más folttisztító nekem nem jött be.
Ezzel a függönymosással most felpiszkáltad a fantáziámat! Kép Na lesz mit csinálni holnap!!!

Swen: továbbra is irigy vagyok az úszás miatt!!!

Zsuzsa: azért pihenj is!!! Zsófi megint jól viselte a nem otthon alvást? Minél többedik babát várod, annál kevesebb idő jut rá már a pocakban is Kép Sajnos. Kép

Zsuzsi: jó a gyerekszobátok!

Süncsi: rendesek a kollégáid! Örülök, hogy Dömperkével minden rendben, és szerintem a súlya is pont jó!!! NST: elvileg ugyanaz mint a CTG. Anyósom: az átlagnál is rosszabb Kép Szülésdátum: nekem is a 06.06 tetszik!!! De más okokból meg inkább későbbi időpont lenne jó. Én meg úgy érzem, hogy tuti túlhordom majd!!!

Mucskáék mikor mehetnek haza?

Vali: ha olvasod: neked is sok kitartást a kórházi léthez!

Orsi: grat a szép házatokhoz!!! Képek?

Szilvi
lino

Sziasztok!
Tegnap nem tudtam bejelentkezni, nem tudom mi volt a hálóval.

AnitaBori:Az ágyat a barátainktól kaptuk. A férjem egyik gimnáziumi osztálytársa Angliába ment férjhez, de tavaly úgy döntöttek, hogy hazaköltöznek MO-ra, így júniusban még kiugrottunk hozzájuk egy hétre (a RyanAir-rel mentünk 4 (!)Euro volt a jegynek darabja Grazból). Most voltak kint májusban elintézni még néhány dolgot, és felajánlották, hogy elhozzák nekünk a kiságyat, így most van egy nagyon helyes ágyacskánk Kép
A muszakára még várni kell egy kicsit, mert a csarnokban még 7-800 Ft. körül van a padlizsán, de ráadásul még nem is igazán jó ilyenkor, túlságosan vizes és ízetlen.. De ha júliusban ráérsz... Bellannának is ígértem mákos gubát, majd rendezek egy partyt.

Megjelent a férjem, és kedvesen közölte, hogy kell neki a gép, még jövök később

Jerry
jerry

sziasztok!

Süncsi: meg ne nyugtasson, csak tudd, nem vagy egyedül... Kép

Orsi: jó, hogy már világosodik az alagút vége. Ez egy kellemes várakozás lehet!
És Anyukád mikor költözik?

Jerry: tegnap este egy darabig nekem sem indult a babanet, de aztán megjavult. Gondolom állt a szerver...

Lino: akkor nem az én hibám, hogy nem jut elég időm a babavárásra?

Vali: ha előkerülsz, légyszi írj magatokról, jó???

Mi lehet Kingával? És Nixivel?

Pislákol a napocska, de ez gyenge próbálkozás Kép

Zsuzsa
A Zsófi most is jól viselte a távollétet. Haza sem akart jönni!
zerko

Sziasztok!

Eddig ganéztam,(nem igazán látom az eredményt) most pihenek. Jó kaka idő lett. Nem tegnapra mondák véletlenül ezt az időt?

Lino: lehet, hogy együtt hallgattuk az esőt? Kép
Kiváncsi vagyok Nóra mit fog lépni ha megint lesz tejcid és babád. Kép Jól le vagy terhelve az biztos.Háromnál megálltok, vagy most csak egy kis pihi jön? Kép

Zsuzsa: látom, már egyre kedvetlenebb vagy. Tarts ki, mindjárt kezedben lesz a bébi. KépSzerintem a fészekrakás, pakolás igenis a babavárás témakörébe tartozik!! Kép Kép

Orsi: én ugyan kérdeztem, de megbocsátok, hogy fáradtan átfutottál rajta. Kép Az Avent garijegyéről érdeklődtem. Kép
Lesz lakásavató buli?

Süncsi: na-na! A babérjainkra törsz? Kép
Nekem tetszik. Kép Most többet tudsz jönni. Kép

Jerry: a mákosgubát vaniliaöntettel kéreném. Kép
Mikoris kapom meg? Kép

Anikó, hogy vagytok? Lelked??
Nanda: merre vagy?
Bori: most már te jösz. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Jó, jó, Linda,
itt vagyok!

Nem látod a takarítás eredményét?! Kezdd újra az egészet...De legalább megvan végre a konditok.
Dani-fiú jól van? Ma nem nagyon mehettek a játszótérre, elég gány az idő.

Zita,
nekem is van egy óriási macim (jó öreg, 32 éves, a 2.szülinapomra kaptam), Dani ágya mellett trónol, szóval nem zavarja a fiatalembert a nyújtózkodásban.
Tegnap bólyi túróst sütöttem, 15 perc alatt lehet elkészíteni, plusz a sütési idő. Családi kedvenc, el is fogyott tegnap az egész tepsi...A fénypostában nem bízom, mert nekem sem jött át rajta Swen epre!!! De ma is kimentem a piacra (imádok kijárni), és ma végre őstermelőtől vettem szabadföldit, isteni édes.

Süncsikém,
András valóban hamarabb foganhatott, mint Dorka, ezért is mutatta az uh legutóbb is a 19-t terminusként. Szóval elvileg addig egyben kellene maradnom. A bébid súlya szerintem is tökéletes, csak én is arra emlékeztem, hogy valamelyik vizsgálatnál "nagy" babának titulálták.
Ivás: a vajúdás alatt gondoltam. Dani idejében egy korty vizet nem ihattam, mert ha esetleg császár lenne, és altatás, a gyomor legyen üres! (a kórháznak nem sokkal előtte volt egy kínos műhiba-pere hasonló témában...)
Na, itt a kórházban már más a helyzet: szabad inni, egészen addig a pillanatig, amíg valami miatt fel nem merül a császár lehetősége. De, mivel EDA-ra készülök, ez sem lehet kizáró ok az ivászatra...
Ma voltam egyébként CTG-n, babus aludt, fel kellett kelteni.Voltak valamiféle fájások, én nem is éreztem, de minden normális mértékű volt. Persze, a hasam egyszer sem keményedett be...

Zsuzsa,
igen, csákányoztam tegnap, sőt ma találkoztam is vele a kórházban, persze, csak egy köszönés erejéig.
Képzeld, nem kaptam ma sem málnateát. Ritkaságnak számít?! Vagy mindenki szül?
Azt szeretném kérdezni (mindenkitől), hogy a CTG-s szülésznők nálatok is elfogadnak pénzt? SZóval, az előttem lévő kismamát láttam, hogy adott, nekem addig eszembe sem jutott...De csont nélkül megköszönte, elvette. Na jó, tőlük nem sajnálom, amennyit szegények bérként kapnak!

Lino,
szeretnék majd akkor egy ilyen folttisztítót, ha tudsz segíteni a találkozásban.
Minden tiszteletem a tiéd, és persze azoké, akik ilyen kis korkülönbséggel tudják vállalni a következő utódot. Mi többek között azért is vártunk ennyit, mert éreztük, nem bírnánk szusszal.
Nekünk ma van az évzáró ünnepély, de még van 3 hét az oviból.
Holnap megyünk MATÁV-gyreknapra, mindig csodára élvezi a gyerkőc. Remélem, nekem meg biztosítanak valahol hintaágyat, függőágyat, stb.

Orsi,
kitartás, már a finisben vagytok.
Aztán csak azt szeretném olvasni, mekkorákat pihensz az utolsó heteidben!

Jerry,
szerintem te is mondd kedvesen a férjednek, hogy szükséged van a gépre...
Lesz kép a ti gyerekszobátokról is? Angol ágyikóval?

Most tele a hasam, ágynak dőlök oviműsor előtt.

Nagyon sok anyócát hiányolok, merre kóboroltok?
Anikó, a depid?
És persze a többiek (depi nálkül)?
Mucskáról új hír? Szösziről?

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: nálunk nem adnak a CTG-re manit. Miért is kellene???
Fájások??? Akkor megelőzöl. Nekem olyat nem mutatott!
Málnalevél: én az első helyen kaptam Kép

Linda: félreértettél! Én nem akarok még szülni, és a kedvem sem rossz, így hogy vége az ablak mizériának. Most lógatom a lábamat. Nos, majd vasalgatok is egy keveset! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Kismamik!
A depim egy kicsit jobb,bár ez a trutyi idő nem igazán tesz jót neki.Most éppen táblaszámra eszem a Boci csokit.(Lilahagyma helyett-Bori Kép )
Holnap esküvői kerti partyra vagyunk hivatalosak,szerintetek vigyek gumicsizmát?
Ma megint korcsolyázni mentünk Geri osztályával,és mivel Kata is itthon van,és szerette volna már kipróbálni,Őt is vittem.Nagyon elfáradtam,mire hazaértünk.De lánykám is,mert 2 perc alatt befészkelte magát az óriáskiflimbe,és már aludt is. Kép Egyébként nekem is nagyon bejön,tök jól alszom vele éjszaka.Kép
A keményedés sajnos még mindig elég gyakori,így a gép előtt ülve kb.2-3 percenként.A doki nem adott rá semmit,talán mert a méhszájam zárt?

Zsuzsa:szoptatás ügyben ne légy pesszimista,majd drukkolunk egymásnak! Én már nagyon készülök.
Rossz ízű ez a tea,hogy Te már "túlélted" ?

Linda:Szerelőn még meglepődtél? Ez teljesen nem normális.De lényeg ,hogy kész.A takarítással én is így vagyok,hogy nincs látszata. Kép
Jöhettek nyugodtan,nálam soha nincs rend,úgyhogy nem tudjátok felforgatni a kéglit.Kép Ezek szerint neked már jó a kedved? Kép

Orsi:Ma vagyunk 29 hetesek. Kép Nemsokára 30...nem hihetetlen?
A depimre még csak jó lenne a fagyi,de a torkomra?
Azóta is nagyon sz@r.
Jó,hogy lassan Neked is jön a pihi,én már nem bírnám ezt a pörgést.
Nekünk meg a szekrény ajtaja lett kész 4-6 hét helyett 2 hét alatt.Kép Úgyhogy most már szép a szobánk.csak a babaágy hiányzik belőle.

Anikó
vakili

Akkor folytatom:

Bori:Kész a szoba? Kérünk képet!
Az érzéseim nekem is hasonlóak voltak,amikor olvastam Mucska Annájáról.Könnyes lett a szemem,és elkezdtem kiabálni apának,hogy megvan az első baba.Nem igazán értette ,hogy mi bajom van.Kép
Örülök,hogy a CTG rendben volt.Ezért is pénzt kell adni? És mennyit?
A depim megint ok nélkül jött,de már kicsit jobb.Most nagyon fáradt vagyok.És minden hülyeségen összekapok apával.Kép
A dinnyétől nekem is elment a kedvem,amikor megkóstoltam a múlt héten.Pedig olyan jól nézett ki.
Dani-allergia: Kép

Mariann:Te is Bergonos lettél? Kép Nekünk is az van,én első látásra beleszerettem,és azóta sem tudok betelni vele.Már alig várom,hogy tologassam benne Bencust. Kép
A hordozó is szép,és Te is nagyon!!! Kép

Zsuzsi:A MÁV-os csecsemősöktők kértél tanácsot szopi ügyben? Ez mikor volt,amikor már hazajöttetek?
Ennél rosszabb szenvedélye ne legyen a gyereknek,nem?Én legalábbis kiegyeznék vele.Kép
A szoba nagyon szép lett. Kép

Lino:Köszi Kép
Gyereknapra mindenképpen szeretnénk menni,engem nem zavar a tömeg,inkább az odajutástól félek.Jó lenne,ha lenne itt megint a ház mögött.Csak nehogy ilyen kaka idő legyen,mert a gyerkőcök már nagyon készülnek.
Jóslófájás Kép

Szöszi:Tudom,hogy nem olvasod,de majd ha hazajössz.Szerintem is jól döntöttél,három nap nem a világ vége,lényeg,hogy egyben maradjatok még egy kicsit.Gondolok Rád sokat! Kép
Keményedésmentes nap rám férne,de megint nem jön össze.Kép

Swen:Grat.35 héthez. Kép
A gyerekeim tényleg nagyon aranyosak,időnként igazi hízeli kiscicák.Imádom Őket!!! Kép
Nálunk apa kezdett most úszni járni. Kép Abba kellett hagynia a focit,és most kipróbálja ezt.

Zita:Nagyon aranyos,de nagyon fárasztó lehetett a reggeled.Kép
Jól értettem,hogy még mindkét lurkó szopizik?
2 kg eper??? Én is akarok!!! Kép

Vali:Örülök,hogy jól vagy,ha hazamész a hétvégén,jelentkezz! Kép

Süncsi:De aranyosak a kollégáid! Kép
Ráér Dömperke kint is megnőni,teljesen jó a súlya.
A lelkem olyan semmilyen most,és szégyellem is magam miatta,hiszen minden okom meglenne a boldogságra.Csodaszép családom van,a férjem imád,minden rendben.Csak én vagyok ilyen dilis! Kép
Ezek még biztos nem tipikus szülési fájások voltak,amiket éreztél.

Jerry:Kapunk majd képet az ágyikóról? Kép

Puszi Mindenkinek:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Voltam én is bevasarolni, vettem BIO-svajci epret, nem vagyok normalis, egy vagyonba került, de valahogy azt kivantam.. Es akkor ami nem bio az vajon mérgezö?Kép
A hülye gyogyszertar meg zarva volt, ebédszünet. Latszik, hogy ilyen idöpontban még sosem voltam vasarolni. Igy még én sem kezdtem el a malnalevél teat. Viszont a gatmasszazst nagyjabol rendszeresen üzöm hétfö ota, egyelöre még mindig ugy alakult, hogy egyedül. Az hozzaférés nem egyszerüKép és vszinü, hogy nem vagyok teljesen szakszerü, de probalkozom.

Lino!
Na, erre a juni 6-ra kivancsi vagyok!Kép Egyikünknek csak bejön!Kép
Ezt jol összefoglaltad, 5 éve vagy terhes vagy, vagy szoptatsz. Nem semmi, gratulalok!
Sarga vagy görögdinnyéröl irtok? En a sargadinnyét probaltam ki vmelyik nap és nagyon finom édes volt, ma is vettem, akcioban aruljak.

Zsuzsa!
Ma nem volt hasogatas, pedig cipekedtem is. Mar biztos vagyok benne, hogy az én pocim is leszallt (allandoan a combomra nehezedik, ha ülök). Az én CTG-m sem mutatott fajast (persze az enyém sem keményedett - Bori!)
Zsofi ma mar otthon lesz? Hogy alltok?

Bellana,
kedves amit irtal! Nagyon élvezem én is, hogy most gyakrabban tudok jönni! Es sokkal alaposabban tudom masok hozzaszolasat olvasni.
Nagyon kivancsi vagyok, Dani hogyan fogja fogadni a kistesot. Ahogyan irtal rola, ugy képzelem, hogy egy kis jatszopajtast fog latni benne és nagyon fog neki örülni. Te mit gondolsz?

Aniko!
Örülök, hogy jobban vagy egy kicsit, itt mar szép az idö, holnapra nalatok is kisüt majd a nap!!! (itt tegnap volt esös, trutyis idö)

Orsi!
Ezt a két hetet tuléled, aztan de jo lesz!
Minden szép uj és nemsokara jön az uj kis lako is!

Jerry!
Képet akarunk! Képet akarunk! Mindenkinek felkeltette az érdeklödését az angliai kisagy!Kép

Bori!
Mmmm bolyi turos, emlékszem, ezt mar emlegetted, ez az, amit anyukam is szokott, gyorsan kész és iszonyu fincsi és persze itteni turobol teljesen esélytelen elkésziteni...
Ivassal kapcsolatban mindent értek, ilyet még nem is hallottam, hogy vajudas közben ne szabadna inni! Ezt nalunk a klinikan nem emlitették, remélem nem is érvényes!

De jo lenne egy kis Mucska-hir!

Most aztan tényleg sokan eltüntek! Gyertek mar cseverészni!

Puszi
Süncsi
süncsi

Szép estét!

Bori: na, azért! Kép egyedül nem bírom szusszal az írást. Kép Bár ma írhattam volna többet is, lévén, hogy kaka idő volt, van. Kép Játszó nuku. Ugyhogy Dani fiú, itthon élte ki magát. Éppen csak a csilláron nem lógott.
Takarítás: alig teszek rendet, jön Dínó és kész, máris minden van mindnhol. Jó kedvemben azt szoktam gondolni, legalább látványosan van élet a lakásban. Kép
Eszembe sem jutott volna pénzt adni a CTG-ért! Ez most meglepett...
Szóval neked már fájás nélküli fájásaid vannak??
Ivás: nekem se engedték. Kép Most még nem kérdeztem.

Anikó :vacak ez az ok nélküli depi. Nekem azóta van jobb kedvem, hogy láthattam a barátnőm másfél napos babáját. KépSzóval akkor mehetünk? Kép
Te is koriztál?
Boci csoki: Kép Én aranygubát vaniliaöntettel fogok enni nemsoká. Kép Rááltam a mérlegre reggel és alma evés ide-oda híztam 1 kilót. Na, mondom ha a mérleg úgy akkor én meg így és rendeltem egyet. Kép A pizza mellé. Kép
Továbbra is gyógypuszik mennek!! Gratula a 29-ik héthez!! Orsinak is! Kép

Zsuzsa: bocsánat, akkor valamit nagyon félreértettem. Kép

Süncsi: gátmaszázs? Kép Gondolom ez már így nagy pocival felér egy jógagyakorlattal. Kép
Dani: remélem akkor is ilyen bájos lesz ha rájön, hogy a baba nem megy sehova innen. Kép

Puszi:
Linda

ui: Ádit ma beosztották vasárnapra dolgozni. Kép Kép
Megint vacilálunk az Erik néven. Kép
bellana

Sziasztok Lányok!

Délután sikerült egy kisebb fajta regényt írnom. Még elküldés előtt megjött a párom, aki a fiamnak mondott valamit a számítógéppel kapcsolatban. Erre Ádám berobogott, míg én kinn, és bezárta az internetes ablakot. Aztán közölte velem, hogy "Anya bezártam neked a piros X-szel.". Ha jól emlékszem nem mondtam neki, hogy köszönöm.

A mai írásotokat olvasva olyan érzésem volt, mintha egy másik világrészen laknánk, ugyanis reggel óta napsütés volt, egy csepp eső nélkül. Pedig mi nagyon vártuk, mert csak jövő héten szerelik a kerti csapra a vízórát, és reménykedtünk, hogy egy locsolást legalább megspórolunk. Addig ugyanis az ellocsolt víz után is kell csatornadíjat fizetni, ami a víz árának majdnem kétszerese itt. De még reménykedek, mert végre beborult.

Takarítás. Bennem is már nagyon dúl az a bizonyos fészekrakási ösztön, de még vissza kell fognom magamat. Ugyanis csak szerdán cserélik a bejárati ajtónkat, ami némi falbontással is jár. Szóval csak magam ellen dolgoznék.

Jelentem, itt dörög az ég. De edő még egy csepp se.

Anikó!

Már csak a kisebbik gyermek szopizik, mert Ádám év elején valamikor elválasztotta magát teljesen. Azt hiszem, Csilla is ki fog még tartani a szülésig, sőt utána. Remélem, ő is olyan jól fogja fogadni, hogy majd csak a legkisebb után szopizhat, mint annak idején Ádám fogadta a várakozást az ő érkezése után.

Eper. Imádom. De azárt még sikerült annyira visszafognom magam, hogy még van a tegnapi kétkilós adagból. A legjobb, hogy már lassan kinn a kertben is érik nálunk. Sőt már a ribizli is kezd pirosodni, és az is látszik hogy a málnán is jó termés lesz, bár arra még várni kell egy kicsit.

Bori!

Elküldenéd nekem azt a receptet? Nagyon szeretjük a túrós sütiket. Ígérem, gyorsan kipróbálom, és beszámolok a fogadtatásról.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Sziasztok!KépKépKép

Eloszor is megleplek titeket, mert most nem vagyok hulla, mert ma NEM CSINALTAM SZINTE SEMMITKépKépKép

Ugyhogy Bori es mindenki, aki a pihenesem(pontosabban nem pihenesem) miatt aggododtt:
MA EGESZ DELUTAN PIHENTEM!!! Az ossz. tevekenysegem annyi volt, hogy elmosogattam es megmostam egy halom epret es azt eszegettemKép Mit mondjak, borzasztoan elfaradtam benneKép

Bellana
Mellszivo miatt bocsika, teljesen elfelejtettem, mire az irashoz ertemKép De ma mar jegyzeteltem es igy valaszolokKép Az en mellszivom sem volt lepecsetelve, en elmentem a boltba es ott siman lepecseteltek, de azt is mondtak, hogy papir nelkul is ha gond van, akkor be lehet vinni es garancialisan megcsinaljak. A datumot ird ra es ugy tudjak majd az evfordulotKép
A hazavato buli tervbe van veve, de hogy mikor, az meg jo kerdes. De szeretnenk egy kis visszafogott bulicskat meg a baba elottKép

Zsuzsa
Ha minden jol megy, akkor mi 12-en koltozunk, Anyu meg 19-en, de meg az is lehet, hogy mi is csak akkor, amikor o, ha nem sikerul idoben osszepakolni.Majd meglatjukKép Szerencsere semmi nem surget minket, de azert jobb lenne az elobbi idopont, mert akkor nem tudnank egymasnak segiteni, pontosabban Anyuek nekunkKép

Haz ugyben csak azt tudom mondani, amit a kedvesem latott, hiszen en ma nem voltam kint. Felraktak a zuhanyfulket, es a mosdokagylokat, a kulon wc-ben mar minden a helyen van, viz is van a hazban, raktak fel kapcsolokat is, szoval haladunk szepenKép
Fenykepet is szeretnek mar feltenni, de elotte le kell oket kicsinyiteni. Talan ma nekiduralom magam es akkor majd aki keri, annak elkuldom a linket.

Most nem jut mas eszembe, ugyhogy megyek, de lehet, hogy meg ma bekukkantokKép

Aniko
Olyan jo volt beszelni ma telefonon, azt hiszem ezt tobbszor meg kene tennunkKép Ha rossz kedved van, csak csorogj ram, majd en felviditalakKépKépKép Nekem valahogy mostanaban toretlen a jokedvemKép Es arra is gondoltam, hogy esetleg majd egyszer elmehetnenk fagyizni mi harman, Te, Linda es en, de csak majd ha mar meggyogyultatokKép

Na, puszika mindenkinekKép

Orsi
29

avocado

Sziasztok!

Orsi: a fagyi ötletedet díjjazom. Kép Kép
Bár kétlem, hogy annyit megbírnék enni, amennyiről már beszéltünk. Kép
Melyik boltba kellene vinni a garijegyet? És hogy igazolom, hogy onnan van és csak most nyitottam ki???
Én amúgy megvagyok gyógyulva, csak agyilag vagyok zűrös. Kép Biztos vagyok benne, hogy Anikót feltudnánk vidítani! Kép

Zita: Ádámnak nem mondtad, hogy köszönöm? Kép
Akkor jók az idegeid. Én lehet, hogy mondtam volna valami érdekeset. Kép

Bellana
bellana

Szép estét mindenkinek!

A mai napom elég elfoglalt volt, így csak most tudtam géphez ülni és így írok nektek. Először magunkról, bár talán nem ez az illendő, de remélem megbocsájtjátok.Kép Szóval az úszás jótékony hatását sajna már nem érzékelem, vagy lehet, hogy kevés a heti egy alkalom?Kép Hihetetlen, hogy ma is deréktól lefelé kész vagyok. MIntha minden izmom, izületem külön fájna, olyan lassan megyek, mint egy anyóka. Az ágyban a fordulás komoly megerőltetést jelent, s nekem is fáj ott alul, nyilallgat a hüvelyemben, vagy mit tudom én hol.Kép Ez lehet, hogy hülyeség, de úgy érzem, mintha a csípőmtől lefelé tágulnék. Mondjuk a nyilallást már kifigyeltem, hogy akkor van, amikor a baba ott lenn mocorog, gondolom a buksijával nyom valamit. Jövő héten megyek CTG-re meg dokihoz, kíváncsi vagyok mit mondanak. Egyébként nálam semmi keményedés nincs, szerintetek ez normális???? Viszont a baba ma is szinte folyamatosan mocorgott, ami nagyon megnyugtató, mégha néha kellemetlen is.

Zita! Akkor a mailt küldöm mégegyszer.

Panó! Jó utat és jó pihenést, bár ezt már nem olvasod, de tudd, hogy gondolok rátok.Kép

Orsi! Egy ilyen álomotthon persze hogy jó hatással van a kismamára és csak úgy termeli az endorfint!Kép Örülök, hogy legalább nektek szerencsétek van a mesterekkel, és az is jó, hogy ilyen boldog vagy!Kép

Lino! Tehát 6-a lesz a nagy nap: Most szorítsunk, hogy akkor szülj, vagy túlhordod a picit?Kép

Zsuzsa! Most már én is meg merem mondani, hogy magamban én végig úgy éreztem, hogy te leszel az első babás, de ugye Mucska beelőzött. Azért a második hellyel is kibékülsz, ha mégis az jön össze?KépKépKép S milyen az új ablak?

Bellana! Minden robot effektusom ellenére ma délelőtt én is kitakarítottam, itt még van látszatja, bár itt voltak a barátaink egy spániellel, úgyhogy holnap valószínűleg újra porszizunk.

Bori! Hát itt van a bibi! Én tegnap cserit küldtem, te meg epret kerestél?! Mire meg észrevedted volna a cserit elcsipegették a madárkák az ablakodból!KépKépKép

Anikó! Görkorizni vitted a gyerkeid? Azt én is úgy imádtam mindig!Kép

A diákok már nagyon-nagyon rég jelentkeztek!

Azért bevallom irígylem Mucskát, ő már babázhat!Kép Reméljük minden rendben velük!Kép Persze nem siettetem az eseményeket.Kép

Szép álmokat nektek!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

jó estét!

Pár perce hagyta abba a lányom a kínzásomat. Merint a méhszájamat vette célba Kép Süncsi: gondoltam rád!

Anikó: a málnatea nem egy nagy élvezet. CSak hasson!
Keményedés Kép
Akkor Gergő lelete negatív lett?

Süncsi: Zsófi egy napja itthon van már!
Bio eper? Kép És finomabb? Én csak magyart ettem ma.
Akkor a dokid engedélyezte a teát, csak nem vettél még?

Bellana: hány neve lesz a gyereknek?

Zita: én azt olvastam, a szopi alatt az eper nem ajánlott! Te nem így tudod? Vagy csak kezdetben?
Eső Kép Itt volt!
Csak óvatosan gólyáskodj!

Orsi: akkor már közel a költözés Kép
Pihenés Kép Én is azt tettem ma.

Szép estét!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Kezdetben tényleg nem ajánlott. De már ő is eszi, így nem hiszem, hogy az én fogyasztásom bármit is befolyásolna.

Eső. Most már itt is van. Végre. Kép Annyira szurkoltunk neki, hogy nem fogtunk neki locsolni.

Jó éjt mindenkinek!

Zita
pzita

Helló csajok!

Ma ettem nagyon finom epret és cseresznyét is. Kép

Linda Drága:Persze,hogy jöhettek! Kép
Egy pici baba nekem is jólesne,bár a mostani állapotomban nem mernék hozzá közel menni úgysem.Az öcsémék kislánya bármelyik percben megszülethet,és nagyon rossz,hogy valószínűleg nem is láthatom. Kép
Pizza,guba Kép
Puszikát elkaptam! Kép
Ádi Kép Sógoromat hívják Eriknek. Kép
Nálunk Gergőnél egész addig nem voltak gondok,amíg Kata el nem kezdett érdeklődni az ő játékai iránt,és már el is érte.Kb.8 hónapig.

Zita:nálatok nem esett?Odaköltözöm.
Eper,málna ribizli:Nálunk sajnos már nem lesz a telken,pedig de szerettem szüretelni,és frissen enni.Kép
Szopizás: Kép Apának elmeséltem,nem akarta elhinni,hogy ilyen is van.Kép

Orsikám! Legeslegeslegkedvesebb pocitársam! Annyira aranyos vagy,hogy így aggódsz értem.Kép
Szervezhetünk valamit a Triumvirátusnak,én benne vagyok.KépMáris felvidultam Tőletek!
Én kérek majd fotókat a házról!
12-én lesz Geri 8 éves,az egy jó nap! Kép

Swen:Nem görkorizni,hanem jégkorizni voltunk,és a fel-le öltözéstetéstől fáradtam el nagyon.Nagyon hideg van a Jégcsarnokban,úgyhogy overall is kell,utána meg úgy megizzadnak,hogy még a zoknit is cserélni kell.A hajolgatás meg ugye most nem annyira egyszerű.KépÉn még életemben nem koriztam,pedig nagyon lenne kedvem,de nem most kezdem el,az tuti.Kép Görkorizni majd vasárnap megyünk.Azt viszont nagyon szerettem gyerekkoromban.

Zsuzsa:Akkor nekem nem fog menni ez a tea.Sajnos rossz ízű,szagú dolgokat sehogy sem bírok meginni.Mondjuk az eddigi szüléseimnél nem volt gond a tágulásnál.
Igen,Geri lelete negatív ,szerencsére.

Most már a lábam is csúnyán dagad,igaz,csak az egyik.Mi lesz még a végéig?Kép

Puszi,és jó éjt !

Anikó
vakili

Sziasztok!

Csak azert jottem, hogy csinalom a fotoalbumot, aki szeretne, az irja meg, de 1-2 embernek elkuldom, ha esetleg lesz koztuk olyan, aki nem akarta, attol elore is bocsikaKép

Jo ejszakatKép

Orsi
29

avocado

Sziasztok!

Ma csoda történt, és egyszer sem keltem fel éjszaka. Igaz, hogy reggel 6kor felébredtem, de azt már reggelnek tudom be Kép. Úgyhogy elirigyelve Boritól a függönymosást, már mosódnak is a függönyök.

Voltam tegnap NST-n, minden rendben volt, mutatott egy-két összehúzódást, de alig, Gömböc viszont megint olyan aktív volt, mint a múltkor, és majd szét rúgta a pocakomat. Lehet, hogy csak nem bírja, ha macerálják, és menekülni akart? Dokihoz szerdán kell mennem. A vérnyomásom egész érdekesen alakul. Ha megpróbálok pihenni + „semmittenni”, akkor sokkal magasabb, mintha csinálok valamit (pl: takarítás, fűnyírás, stb.)

Mucskáék vajon mikor mehetnek haza? Olyan kíváncsi vagyok már a beszámolójára!

Zsuzsa: persze, hogy nem! Amikor Lilit vártuk, minden ő körülötte forgott, mást sem csináltunk, mint készültünk, tanfolyamra jártunk, nézelődtünk, vásároltunk. Nóránál már örültem, hogy levegőt kapok néha az alig egy éves másiktól. Most gondoltunk rá megint, hogy néha el kéne járni valahova, ahol csak vele foglalkozunk, de nem jött össze. Ez van. Nekem ami nagyon furcsa volt a második terhességnél, és most teljesen kimaradt, hogy nem tudtam elképzelni, hogy hogyan is lehet egyszerre két gyereket szeretni. Sőt amikor kiderült, hogy lesz a Nóra, akkor lelkiismeretfurdalásom is volt sok ideig, mind a kettővel szemben: hogy már nem csak vele kell foglalkoznom, ill. hogy már a pocakban sem jut rá elég idő. Eperről, málnáról meg az ilyen apró magvasokról én is úgy hallottam, hogy kezdetben nem ajánlott a szopizásnál. Lili április végi, ha jól emlékszem vele június végén már ettem, tehát két hónapos volt, nem lett semmi baja, persze, attól még mást allergizálhat. Most inkább igyekszem megtömni magam szülés előtt ezekből Kép

Bellana: most legelőször is pihennék Kép Én kb. 1-2 % esélyt látok egy negyedik babára, de arra is csak mondjuk 4-5-6 év múlva. Apa többet Kép De azt hiszem nem lesz több. És ti? Egyébként furcsa, mert én nagyon sokáig csak egy gyereket akartam, apa meg hatot, úgyhogy közelítjük egymáshoz az álláspontjainkat Kép

Bori: jó gyereknapozást!!! Én ihattam eddig mindig szülésnél, szerencsére. Folttisztítós emberke: kedden találkozik vele István, utána tudok bővebbet róla. Sose gondoltam, hogy a CTG-re pénzt kéne adjak.

Anikó: remélem jól sikerül az esküvői party!!! Itt egész normális az idő, hátha arrafelé is jó lesz! Depiűzőket meg küldöm Kép Kép Kép Én, ha ilyen nyomi vagyok napokig, legtöbbször az okát sem tudom megmondani, csak semmi sem jó. Málnalevéltea nem is olyan rossz!!! Torkod is gyógyuljon már meg! Nálatok meddig tart az ovi? Ma dinnyét akartam hozatni apával, de lassan meggyőzöm magamat itt, hogy nem is finom még Kép Nektek is jó gyereknapozást! Gergő lelete Kép

Süncsi: gátmasszázs nálam is megy, már két egész napja Kép Eddig csak halogattam. De én is egyedül csináltam eddig, de alig férek oda Kép Fekve nem megy, csak ülve.

Zita: Ádám Kép Én nem bírtam volna ki kiabálás nélkül Kép

Orsi: köszi a képeket! Nagyon szép lett a házatok, de tényleg! Meg jó a rólad készült kép is Kép A régi lakásban pont ilyen volt a konyhánkban a csempe! Tessék többet ilyen lustálkodós napot tartani!!! Rád is rád fér!

Swenson: ágyban való forgás ismerős Kép A 06.06-i dátum csak úgy megtetszett, de úgyse akkor szülök Kép Még megkönnyíteném vele Szöszi tipp-mix-ét! Hm… cseresznye, lehet, hogy inkább azt kérek apától dinnye helyett!

Mindenkinek szép hosszú hétvégét! Remélem Szöszi is, Vali is, meg persze Mucskáék is hazamehetnek!!!

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Orsi:Nagyon szépek a képek,köszönöm! Kép

Lino:Nálunk most már beborult,reggel pedig olyan szépen sütött a nap.Én fél hétkor keltem.A depivel én is így vagyok,hogy legtöbbször nincs is rá igazán okom.Ilyenkor viszont minden kis szaron úgy fel tudom húzni magam.
Torkom már nem fáj,de a köhögés semmit nem javul.Már nagyon unom.
A dinnye még nagyon nem jó,a cseresznye viszont ehető. Kép
Vérnyomásod tényleg eléggé érdekesen alakul.Akkor ne pihenj! Kép
CTG: Kép
Gyerekszámban kb.most vagytok az aranyközépútnál.Kép De még rájöhetsz 4-5 év múlva,hogy olyan üres a ház egy pici nélkül. Kép
A hat azért nem semmi!!!

Puszi,és jó hétvégét mindenkinek!

Anikó
vakili

Jo napot mindenkinek!

Orsi,
köszönöm szépen a képeket a hazrol, mar tényleg nagyon szépen haladtok! Klassz minden!Kép

Zsuzsa,
tegnap hamar elkiabaltam este megint hasogatott egy kicsit ott belül.. Azért most egész elviselhetö volt.
Olyan hülye voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni a malnalevélteat! De annyi helyen olvastam (többek között a tajékoztatoban is ajanljak, amit a klinikan kaptunk), hogy veszek és kis mennyiségben fogyasztani fogom.
A bio-eper uborkanak egész jo lenneKép Többet nem veszek, lehet akarmilyen bio!
Pusszancs Zsofinak!

Swen,
szoval Te is nyilallgatsz. A keményedés miatt szerintem nem kell aggodnod. Biztos, hogy a Te méhed is dolgozik, csak nem érzed.

Lino,
léci, ne képzeljetek el hozza, de én allva üzöm a gatmasszazst, sem fekve sem ülve nem jött összeKép
A férjed 6 gyereket akart? Nem semmi!Kép Raérsz még a 4-en gondolkozni!Kép
Te aztan jo koran felkeltél és mar szorkoskodsz is! En 10-ig agyban voltam, igaz éjfél mar joval elmult, mire lefeküdtem.

Bellana,
vasarnapi munkaKép
A gubat nagyon megkivantam Töled...

Aniko,
a rossz kedvhez sajnos nem kell mindig konkrét ok.. remélem azért a Boci csoki jot tett (én tegnap rosszkedv nélkül benyomtam vagy 10 db Tofifee-tKép)!
Mar igazan meggyogyulhatnal...

Ma este jön hozzank egy parocska és grillezni fogunk a kertben. Ugyhogy most megyünk bevasarolni. En olyan lusta vagyok...

Puszi mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Anikó!

Tavaly is annyi málnánk volt, hogy nem győztük enni. Csilla akkor volt egyéves, ill. egy kicsit több. Mi lazán egyszerűen jártunk a málnabokrokhoz habzsolni, erre ő úgy gondolta, hogy neki is így kell tennie. Először beijedtem, hogy majd esetleg kiütéses lesz. Aztán mikor láttam, hogy nem lett vele semmi, akkor már hagytam. Aztán egyszer a védőnőnek is bevallottam, hogy a málnával nem sikerült kivárnunk az ajánlott kort.

Korcsolyázás. Amíg Szegeden laktunk voltam egyszer-kétszer. A páromnak nem akaródzott jönni, hiába hívtam. Aztán egyszer megunta, hogy hol a barátnőmmel, hol a kollégáimmal megyek, és azt mondta, hogy eljön. A lényeghez tudni kell, hogy ekkor már nem is hívtam, mert azt mondta mindig, hogy ez nem neki való. Úgy a második kör elején, dobott egy amolyan klasszikusnak mondható hátast. Hirtelen nem tudtam, hogy fel tud-e még kelni, és sajnáltam, de annyira mulatságos volt maga a jelenet, hogy nem lehetett kibírni nevetés nélkül. Természetesen itt véget is ért az aznapi korcsolyázás. Hazafelé menet természetesen kifejtette a párom, hogy én vagyok a hibás, mert olyan akaratos vagyok.

Szilvi!

Látom egyféleképpen jár az agyunk eper-ügyben. Én is úgy vagyok vele, hogy eszem, ameddig lehet.

Ádámmal tudod miért, nem kiabáltam a számítógép miatt? Mert vajon kitől tanulta meg használni? Természetesen tőlem meg az apukájától. Így meg ne is csodálkozzak. Néha, mikor valamit csinálok éppen, de szeretném az e-mail-jeimet lekérni, akkor van, hogy Ádámot kérem meg. A jelszavamat szerencsére még csak úgy tudja beírni, ha egyesével mondom a betűket. Így egyébként csak a saját profiljába tud belépni, az meg úgy van beállítva, hogy nem tud a számítógépen elrontani semmit.

Most befejezem, mert addig emlegettem az epret, míg rájöttem, hogy még van. De már nem sokáig! Kép

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

( FIGYELMEZTETÉS:
megint nagyon hosszú lesz. A gyengébb idegzetűek kérem ugorják át a levelemet.)

Sziasztok,
Megvolt a nagy gyereknapi banzáj a MATÁV-nál, Dani élvezte, mint mindig. Rengetegen voltak, 1200 meghívott gyerek plusz két szülő. Az idén mindenki kapott egy csomó Mesetallért (a helyi pénz), és abból aztán lehetett vásárolni mindenféle gyerekszájnak való dolgot: palacsinta, lángos, vattacukor, törpike-szörp, hamburger, stb. Ma nem étkeztünk valami fenemód egészségesen! (most próbálom helyrebillenteni az egyensúlyt: zsenge répát rágcsálok írás közben)

Zsuzsa,
Én nem is gondoltam volna, hogy fájásaim vannak, mert az égvilágon semmit nem éreztem, a pocakom egy kicsi keményedést sem produkált!
A pénzről: engem is meglepett, de mivel ezt láttam az előző kismaminál, és ráadásul egy csomót faggattam mindenféléről a szülésznőt, ő meg nagyon kedvessen magyarázott mindent (tudom, ez lenne a normális hozzáállás), hát így tettem én is.

Anikó,
Jó olvasni, hogy jössz kifelé a rossz hangulatból, bár ez biztosan hullámzó, igaz?
Kata szereti az óriáskiflidet? Dani is, meseolvasáshoz magának szeretné, de általában meg tudom győzni!
A szobáról majd jövő héten rakok fel képet, mert pl. a kispolc annyira kopasz még a pelenkázó felett! Tényleg, vettél már pelenkázót? Maradt a fa-változat?
Boci-csoki?! Azt nem szeretem. Inkább a lilahagyma.
Jó sokat keményedik a hasad! 2-3 percenként, ráadásul ülve? De biztosan atombiztos a méhszájad, azért nem kellett rá bogyó.
CTG: csak egy 500-ast adtam.
Apával pedig tessék jó viszonyt fenntartani!!!!

Linduska-cirmoska,
Igen, fájások nélküli fájások!!! És én így fogok szülni is!!! Igenis!!!
Látom, mindenki ledöbbent a CTG-s pénzen. Mint mondtam, én is csodálkoztam, lehet, hogy az a bizonyos kismami el volt varázsolva, én meg mentem utána?!

Zita,
Küldöm a receptet, de előbb itt befejezem az írást.

Lányok,
Mehetünk Zitáékhoz málnalevelet szedni, a málnát természetesen meghagyjuk Ádámnak és Csillának!!!

Orsi,
Ellustultál?! Semmi munka, dobozolás, fuvolázás, csak esszük az epret?
Na, azért nagyon jó volt hallani, hogy élvezted a pihenést. Picurod is bizti örült a nyugalomnak.
És jó, jó, én nem is akarok veletek fagyizni menni!!!

Swen,
Akkor kezdjük előlről ezt a fényposta-dolgot! Bármit küldhetsz!
Fájsz, hasogatsz, na, ismerős a dolog. Legalább a keményedés kimarad neked, bár szerintem mondhatjuk, hogy már nem sokáig úszod meg. Spániel után pedig tényleg lehet újra takarítani...

Lino,
Örülök a jó éjszakádnak! Hogy áll a rókaetetés?
Amit írtál a lelkiismeretfurdalásról, a két (majd több) gyerekről, én naponta küzdök ezzel az érzéssel. Nagy gond most, hogy egyke vagyok, (Karcsi is). Így nem volt közvetlen tapasztalatom.
Dani valamelyik este egészen meglepett minket, mert azt kérdezte (nem először), hogy ugye a kistesó sokkal fontosabb mint ő. Két másodperc gondolkodás, mit is feleljek, mert persze ez közel sem így van, nekem még most is ő a legfontosabb, elképzelni sem tudom még másként. Mondtam is, hogy nem, nekem ő a legfontosabb, mert egyelőre csak őt vehetem a karjaimba, őt ölelhetem át, ő mosolyog rám, és hogy ez majd biztosan változni fog valahogy Dorka megszületése után, de azt még nem tudhatom, milyen lesz akkor. Még megkérdezte ugyanezt többirányból, de a végén olyan furcsa volt a hangja, hogy bementem hozzá a szobájába (addig ugyanis az ágyából intézte hozzám-hozzánk a kérdéseket), és megkérdeztem, hogy most mi a baj: erre sírva fakadt. Hogy ő azt szeretné, ha már most egyformán fontosak lennének! Na, paff.

Süncsi,
Remélem, jól sikerül a grillezés. Talán éppen most sütögettek, amikor ezt írkálom.
A bio-eperből legközelebb csinálj görög-salátát!
Te Süncsi, én azért elképzellek állva gátmasszázsolni...nem baj? Itt vihorászok, hallod?
Vigyázz magadra, élvezd a munkanélküli napokat.

Most ideje lelépnem, mert telítem a szervert. Bocs, hogy megint terjedelmes lettem.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Anikó! Ilyenkor még mentek a jégre?! Azt hittem a jó időt várod te is.Kép Nem lehet, hogy ott a hidegben kimelegedsz, kinn meg azért csak melegebb van és ezért a köhögés? Azért jobbulást neked, remélem már nem sokáig kínoz ez nyavalya!

Orsi! Nagyon klassz a házatok, nekem legfőképp a nappali meg a mosókonyha kiszögellései tetszenek az ablaknál! Ha egyszer végre mi is eljutnánk az építkezéshez, biztos lenne olyan falrészünk, mint nálatok! S így még inkább elhiszem, hogy repkedsz a föld felett, hiszen tényleg olyan szép minden!

Lino! Ez az alvás, meg CTG nagyon jó hírek, örülök, hogy rendben vagytok!!!Kép A függönymosás nekem is ott motoszkál a fejemben, de lehet, hogy belefogok egy ablakpucolásba is, vagy azt már ne vállaljam?! Tegnap éjszaka én sajna már minden fordulásnál felébredtem, remélem nem lesz ez így már végig.Kép S most őszintén, hogyan tudod a két gyereket szeretni? Mármint egyformán, vagy azért vannak különbségek? Hat gyerek???? S mindezt a férjed szeretné??? Nem semmi családszerető párod lehet, nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy általában a nők vállalnának több babát. Úgyhogy külön gratula a párodhoz is, na meg a te teherbírásodhoz, kitartásodhoz!!!!Kép Most akkor hogy is van ezzel a 6-ával? Segíteni akarsz vele Szöszinek, vagy jól megzavarni?!KépKépKép

Süncsi! Milyen volt a grill? vagy most van? Igen én is nyilallgatok, a keményedsét meg lehet azért nem érzem, mert nekem mindig kőkemény a hasam. Illetve akkor keményebb, ha úgy fordul a baba, vagy az maga a keményedsé?! Na mindegy igazából azért nem nyugtalankodok, mert érzem ahogy mozog, és egyébként jól vagyok, tehát szerintem a picúrom is. Azért várom a jövő heti NST-t.

Zita! Küldtem mailt. Párod és a korcsolyaKépEperből én is tömöm magam.KépSőőőőt! Vettem őszibarackot 500-ért egy kilót. Import ugyan, de elég fincsi!!!! Most meg hamarosan cserizni fogok, miután anyósom sütijéből bevágtam egy hatalmas adagot.Kép Amióta száműztem amérleget, határozottan jobban érzem magam!KépKépKép

Bori! Mehet a barack is?KépHihetetlen hogy a kisfiad milyen bölcs, már ilyen kicsinek! Illetve tudom, hogy gyerek de én a nővérem kisfiánál is ledöbbenek néha, hogy a sok gyerekség mellett micsoda okosakat tudnak mondani! Nem lehet könnyű mellettük okos szülőnek lenni!

Egyébként átvertél! Azt hittem megvan az egész esti programom, míg elolvasom az üzidet, erre tök hamar végeztem! Vigyááááázzzzzzz! Így hamar veszélyben a címed!KépKépKép
Zsuzsa! Egyben vagytok még?

Bellana, Kinga, Niki, Mariann, Chello, Ildikó, Jerry, Kisdió, Zsuzsi meg a többiek mi van veletek??????

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Este nagyon durva hasogatásom volt (sírtam is miatta, mert nem tudtam lefeküdni időben). Süncsi, én is szenvedtem alaposan...
Éjjel aludtunk, majd reggel nagyon szarul éreztem magamat, és ez egész délelőtt tartott. Kósza fájások, rossz közérzet,... Így nekiláttam vasalni. Kép Most már az is kész.
Swen Kép Igen, egyben.
A hasam megint lejjebb ment, már nem tudok akkora terpeszben ülni, hogy elférjen.
Délután meg elvittük Zsófit a Játszóházba, hiszen gyermeknap van Kép
Holnap, holnapután megyünk a nagyikhoz. Kép Főznöm nem kell Kép

Anikó: Geri lelete Kép
Lábdagadás Kép A bal dagad? Hogy van a viszered?

Lino: ez a vérnyomás érdekes Kép Talán akkor jobb a keringésed!
Amúgy a függöny nálunk is megvolt csütörtökön Kép
Engem nem aggaszt a szeretet, de a zsúfolt élet, és a gondok igen!

Lino, Zita: köszi az infókat eper, málna kontra szoptatás ügyben.

Bori: ha kedves volt, és magyarázott, akkor megérdemli Kép
Dani: látom, őt is foglalkoztatja a dolog! Lesznek még ilyen kérdései!

Orsi: mail megjött, ha tehetem, meg is nézem!

Jó éjt nektek!

Zsuzsa
zerko

Jó estét Pocakosok!

Határozottan jó kedvem volt ma már.Kép Kép Kép
Az esküvő is jól sikerült,és a kerti partyn is csak a végén esett az eső.Jókat beszélgettünk a régi osztálytársakkal.

Lino:azt elfelejtettem írni,hogy az ovi tulajdonképpen még tart,a sulinak júni 15-én lesz vége-ami kedd-ezért úgy gondoltam,hogy 11-ig viszem oviba Katát.Az évzáró már 2 hete megvolt,így ennek nincs jelentősége.

Süncsi:Te már annyira a finishben vagy,hogy ez természetes,ilyenkor már mindig hasogat,fáj,szúr,nyom és minden.Kép
Toffifee: Kép
Igen,már én is unom ezt a köhögést,de ha jól emlékszem,mindenki ilyen sokáig húzta itt a neten,akit elkapott.Kép
Grillezés:de jó nektek! Kép

Zita:Valamikor nálunk is sok málna termett a telken,de sajnos a nagy szárazság miatt minden évben egyre kevesebb lett.Most már alig van.
Párod-korcsolya: Kép
Akkor azt hiszem,Ádám is olyan számítógépzseni lesz,mint az én Gergőm.Volt idő,amikor Őt kérdeztem,ha valamit nem tudtam.Kép

Bori:Kellenek ezek az egészségtelen napok is időnként.Kép
Jelentem,a depimnek úgy látszik vége.Kép
Az óriáskiflimnek legalább akkora sikere van ,mint nálatok.
Pelenkázót még nem vettem,de azt hiszem,majd a Bergonba megyünk,ha odakerül a sor.
CTG:Ez az összeg még elmegy.
Apával azért nem komolyan vitázunk,csak hamar felkapom a vizet,de Ő ezt nagyon jól kezeli.Kép
Danival ez nagyon nehéz dolog lehet.Kép
Jönnél Te is fagyizni? Kép

Orsi:Beveszzük Borit is a fagyizásba? Kép

Swen:Elég hülyeség szerintem is,hogy most mennek a sulival korizni,és decemberben jártak úszni.A megfázást viszont szerintem Kata szedte össze valahol,és Tőle kaptam el,de Ő csak most volt először korcsolyázni.Aranyos vagy,hogy gondolsz rám.Kép

Zsuzsa:Szegénykém,nagyon sajnálom,hogy ilyen ramatyul vagy.KépKitartás,nemsokára vége van!
Dagadni csak a jobb lábam dagad,és ezen olyan csúnyák az erek is.Most már a jobb kezem is.Kép

Bellana:Puszika Kép

Most mennem kell,mert a lábam kezd egy elefántéhoz hasonlítani,és az ujjaimat is alig bírom mozgatni.

Puszi,és jó éjt mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Eloszor is:

Bori, Aniko
En csak orulok neki, ha Bori is jon fagyizniKép Csak varjuk meg vele a koltozesunket, utana konnyebben megyek akarhovaKép

Koszi mindenkinek a gratulaciokat, orulok hogy tetszik a hazunkKép Nagyon buszke vagyok ra, igaz majd akkor lesz az igazi, ha berendezessel egyutt minden a helyen leszKép

Kepzeljetek, ma sikerult vegre megvennunk a gaz fozolapot a konyhaba, ugyhogy most mar csak sutot, mosogatogepet, szagelszivot es mosogepet kell vennunkKépKép De azokat lehet, hogy egy helyen vesszuk meg a Fagor-nal, viszont gaz fozolapjuk nem volt, ami tetszett volna. Ez szuper, amit ma megvettunk, mert 5 gazegos es fekete uveglapja van, tehat sokkal konnyebb tisztitani! Jovo heten megyunk a tobbi utan, azt is meg kell hamarosan venni, hogy majd be tudjak oket uzemelni a gepeszek.

Ma nekem sem volt tul jo napom, olyan "elmegy"-nek mondanam. Azt hiszem en a melegfrontokra vagyok erzekenyebb, mert elvileg most annak kell kozelednie felenk es ma kicsit tobbet ereztem a pocakomat, mint mostanaban. Nem volt durva, csak tobbszor volt.

Bori
Te megkaptad a fenykepekrol a linket?

Linda
En abba a boltba mentem, ami rajta van a garancian is es nagyon kedvesek voltak, mondtam hogy hol vettem a mellszivot, Te is mondd, hogy a vedoneninel vetted es ugye logikus, hogy meg nem hasznaltad, hiszen ott a pocakod, most meg nem kellKép Szoval rendesek es nem volt gond, elhittek a datumot, hiszen igaz is volt es lepecseteltek, de mondom, pecset nelkul is elhiszik, ha rairod most a datumot nem lesz gond vele. De van ott egy telefonszam, hivd fel oket es akkor majd ok megnyugtatnakKép

Na, megyek, mert holnap koran kell kelni, megyunk a hazhoz, a parom es apukam csinaljak a terasz ala a foldet. Ma megfoztem egy vagon paprikaskrumplit, mar alig varom, hogy holnap legyen....nyamm, nyammKép

Ja, a multkor el is felejtettem irni (vagy irtam es azt felejtettem elKép), hogy megsem voltam am meg 9 kg plusszban, es azota sem hiztam, ma reggel is csak plussz 8 voltKép Ez jo szerintetek? Hogy 2 hete nem hiztam semmit? Igaz ez most az az ingazo 1 kg, ami majd 1-2 heten belul ugyis fent marad, csak valamiert azt gondoltam, hogy most mar gyorsabban fognak feljonni a kilok. Remelem kis mokusom odabent szepen fejlodik, akkor is, ha en nem hizok.Kép

Na, most mar tenyleg megyekKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
29+1

avocado

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma én vagyok az első? Kép
Már negyed hétkor felébresztett a napocska,de nem bánom,csak süssön! Kép
Ma is nagyon jó kedvem van,megyünk valahova a gyerekekkel,még nem tudom,hova,de imádom nézni őket,amikor csillogó szemmel játszanak.

Szép napot mindenkinek!

Anikó
vakili

Jó reggelt,

Orsi,
most néztem meg a postaládámat, és persze, hogy átjött a link! Rögtön meg is csodáltam a házatokat - gyönyörű!!! Minden tetszik, a falak, a hidegburkolatok, az ablakok formája, a külső felvételeken a fapácolások (ez milyen színnek nevezendő, cseresznye vagy micsoda?), szóval csodás minden, gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok hozzá. Ez szuper, új házban, "új" gyerekkel...
(Nagyon irigyelem tőled a mosókonyhát, mindig azon nyavalygok, hogy varázsoljunk nekem is egyet: ahol senkit nem zavar a szárítóállvány, a mindig nyitvahagyható vasalódeszka, stb.)
Köszönöm,hogy átküldted nekem is az elérhetőséget! Puszi

Swen,
persze, jöhet a barack, előre is köszönöm!
A fiam gondolatai annyira megleptek minket is, azóta is nagyon sokat töprengünk rajta. Mi lehet a lelke mélyén, ott legbelül?!

Anikó,
annyira örülök, hogy jól vagy!!!!!!!! Ezt a bocicsokis receptet fejben tartom majd, bár lehet szerinted márkát változtatni mondjuk Milkára?!
A torokfájással kapcsolatban igazad van, mindannyian sokáig kihúztuk, mire kilábaltunk belőle.

Zsuzsa,
muszáj neked vasalni, amikor rosszul érzed magad? Vagy ez figyelemelterelés volt a részedről? Inkább felpolcolt lábakkal pihiznél...Vigyázz magadra. Jesszus, annyira fájtál, hogy még sírás is lett belőle...? Nem lehetett semmi.
Tegnap én is jól megijesztettem KArcsit, mert feküdtem estefelé az ágyban, és a babus annyira rossz helyre kezdte bedugni a lábát(?), a szegycsontom alá, de nagyon mélyre, hogy felkiáltottam a fájdalomtól, és minden erő kiszaladt belőlem...Azt hittem, elájulok. De aztán felültem (na jó, Karcsi felültetett), és lejjebb csúszhatott a kislány.

Most el, reggelizni.
Puszi mindenkinek, megyünk utána Ráckevére.

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?