A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Szép napot mindenkinek!

Nálunk is csodaszép napsütéses idő van, a rigók itt dalolnak a ház előtt a fákon, csak a szél fúj még mindig elég intenzíven. Őn nem is tudom, de mintha ez a szél már vagy három hete fújna folyamatosan...

Az éjszakám, megint mint a tegnapi, minden fordulatra felébredtem, sőt gyakran csak úgy tudtam fordulni, ha jó erősen megkapaszkodtam az ágy oldalába. Jó kis karizom fejlesztés éjszaka.Kép Most úgy érzem, mintha a popómban hátul be lenne csípődve egy ideg, s ha úgy mozdulok, vagy fordulok hihetetlenül élesen belehasít a fájdalom.Kép Na ennyit a panaszaimról.

Zsuzsa! Akkor neked sincsen jó időszakod.Kép Ez a fájdalom a pocidba nagyon durva lehetett... Tényleg muszáj vasalnod ilyenkor? Szóval a baba húzódik a kijárat felé...tehát van esélyed a második helyre?Kép Remélem a nagyik közel vannak, az jó ha nem kell főznöd.Kép Vigyázz magatokra és tudósíts, mert ha sokáig nem írsz,már tényleg a szülőszobán látlak!!!KépKépKép Jó gyereknapozást, kapcsolódj ki, ahogy csak tudsz!Kép

Anikó! Ez klassz, hogy ilyen jó a kedved! Tényleg még a soraidból is sugárzik!Kép A Boci csoki nekem a kedvencem, úgyhogy Borival én simán elcserélem Bocira a Milkát!KépEz a dagadás nem jó, remélem nem súlyosbodik majd. Jó játszást neked is a gyerkőkkel!Kép

Orsi! Csak azt tudnám, hogyha ennyit szaladgálsz meg talpalsz, meg idegeskedsz a gyerkők meg a ház miatt, akkor hogy a fenébe ugranának rád a kilók?!Kép Szerintem örülj neki, hogy nem hízol, attól a babád biztos gyönyörően fejlődik!Kép Ezen igazán ne idegeskedj, főleg, hogy mocorog rendesen.KépJó munka felügyeletet!Kép

Bori! Szóval neked is voltak fájdalmaid? Te szegényke! Remélem Ráckevén te is csak pihensz, meg napozol és élvezed a jó időt!!!! Mondom a Bocit én bármikor cserélem Milkára!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

HahoKép
Idaig visszaolvastam, es mindent leirtam, mar epp a szianal tartottam, amikor az edes, aranyos pici lanyom idejott es megnyomta az Esc. gombot. Nem vagyok am idegesKép.
Este probalok jonni.
puszika'
Ïldiko
salla

Sziasztok!
Itt kornyadozom a gép előtt, de ha nem alszom délután, akkor nem ébredek fel éjszaka, és inkább azt választom. Nincs velünk semmi különös, szerintem nem szülök még jó ideig. Viszont hányinger olyannyira visszatért, hogy megint napi többször is ölelgetem a WC-t. Nagyon szeretném, ha végre tényleg jó meleg lenne már, úgy szeretnék még szülés előtt fürdeni a medencében! De hát még fel sincs állítva Kép És nyűgös is vagyok, de azért még nem nagyon.

Anikó: azért hat gyerekünk biztos nem lesz. Nekem pont elégnek tűnik ez a három! Akkor nektek sem tart már sokáig az ovi, meg suli. Mentek valahova nyaralni? Jókedvednek örülök!!! Lábad Kép

Süncsi: Állva gátmasszázs? Az se rossz Kép Kizárt, hogy fent bírjak maradni éjfél utánig, már 9 körül be szoktam ájulni az ágyba? Grillezés hogy sikerült?

Zita: nálunk Lili csak akkor lehet a számítógépnél, ha mi is ott vagyunk. Egyébként se sokat van előtte, és akkor is főleg játszik.

Bori: örülök, hogy jól sikerült a gyereknapozás! Mi ma vittük Lilit fogorvoshoz. Betömték neki, de egy kis hős volt, és mondta hogy akkor jön jövő héten is Kép Még egyet majd be kell tömni neki. De tényleg jobban bírta, mint én szoktam, mondjuk én nagyon utálom a fogorvoshoz járást, mindig halogatom. Fájás nélküli fájásokkal szülni? Én is olyat akarok!!! Szerencsére ez a lelkiismeretfurdalásos érzés így a harmadik babát várva nincs. Valahogy most már természetese, hogy megint egyel többen leszünk. Dani Kép Az ember soha nem tudja, hogy vajon épp mit szeretnének hallani Kép Persze ő sokkal nagyobb, és sokkal több mindent megért. Én azt látom a lányokon, hogy most kezdik már unni a várakozást, hogy mindenki nyaggatja őket a kistesóval, hogy mikor születik már meg, stb. És gondolom azt is unják már, hogy anya egyre kevesebb dolgot tud megcsinálni. Pedig mi itthon csak akkor beszélünk igazán a kicsiről, ha ők kérdeznek valamit. Szóval nem minden forog a kisbaba körül. Jó pihenést Ráckevén!

Swen: éjszakai forgolódás Kép A hatodika csak egy jó dátumnak tűnt Kép Mind a két gyerek teljesen más, máshogy is kell őket szeretni, de őszintén szólva nem éreztem olyat, hogy valamelyiket is jobban szeretném a másiknál. Szerencsére.

Zsuzsa: fájások, rossz közérzet Kép Kitartás, nem sok van már!!! Még a végén Te szülsz hatodikán Kép Jó nagyizást, próbálj pihenni! Én tényleg nem tudtam elképzelni, hogy hogyan lehet két gyereket szeretni. Annyira csak Lili körül zajlott minden, hogy elképzelhetetlennek tűnt, hogy jut még idő még egy babára. De megoldódott Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Én is megvagyok, bár eléggé levagyok törve.
Egész délelőtt olyan boltot keresgéltünk ami nyitva van, ugyanis nem tudtuk, hogy az ég világon minden zárva lesz, kivéve a zöldségeseket és virágboltokat!!!! Voltunk az Auchanba, Corába, Tescoba(0-24-ig na, ja) és mind zárva volt. Ha tudjuk ezt akkor tegnap este elmentünk volna. Így itt vagyunk a nagy semmivel.
Kenyeret szereztünk, meg van egy kis vésztartalék a mélyhűtőben, de majdnem 3 órát keringtünk a gyerekkel, autóval a nagy semmiért, ahelyett, hogy elvittük volna valahova gyereknapozni. Olyan lekiismeretfurdalásom van miatta. Szegénykém. Kép
Ádi meg ugye este 10-ig dolgozik.
Felhívtam apámat, hogy mi van velük,erre kiderült, hogy összeházasodtak a feleségével egyházilag is...Hát minket nem hívtak meg mert blabalbla...Öcsém is jól van,(3 éve nem láttam) állítólag ő tartja anyámmal a kapcsolatot...Én most 20 hónapja nem tudok róla(anyámról). Persze ő azért tudja, hogy Dani nemsoká 2 éves lesz, de nem ügy, már az 1 évesre se küldött egy lapot sem...Gondolom akkor a pocim híre is eljutott hozzá, de semmi. Hát ez van. Legszivesebben bőgnék...Jó tudom, hogy Ádi és Dani itt van nekem, mégis olyan torokszorító ez az egész.
Bocs, most csak ennyi, megpróbálok este írni személyszerint is:
Linda
bellana

Na sziasztok!

Van aki még emlékszik Rám? Kép
Itthon vagyunk végre meg volt az első szopi itthon és most megyek és lepihenek, mert baromi fáradt vagyok! Köszönöm a gratulákat eljutottak hozzám.
Szülésem története nem egyszerű nem véletlen siettem, azonnal kellett műteni. Direkt nem irom gyenlőre le, mert nem akarom, hogy valaki pánikoljon.
Sok pusz mindenkinek!
Egy névtelen.

Andi
Kép
mucska

Anna baba 4 órásan.Kép
Mucska
JA és nen égett a gyomron, de a csaj tiszta hajas baba!
Pusz mindenkinek. Megyek, mert ahogy hallom dolgom van.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!!!

Drága MucskaAndi!!!KépKépKép

Hogy kérdezhetsz ilyen butságot, hogy valaki emlékszik-e rád?! Hiszen mindannyian annyira szorítottunk értetek és annyira de annyira vártuk, hogy hazagyertek és mesélj!KépKépKép

Először is hatalmas gratula Anna babához, így "személyesen" is!Kép S kérve kérlek oszd meg velünk a történeteket, szerintem senki sem fog ettől pánikolni, vagy ha igen, akkor küldd el nekem e-mailben!Kép Persze csak ha kipihented magad, meg ha Anna ad erre időt az anyukájának! Addig is jó pihenést!!!!Kép

Sok puszi!!!!

Ildikó! Várunk téged is vissza!Kép

Lino! Ez a rókabajnokságKépKépKép Erre már nem is tudom mit írjak. Na ezért szorítok Neked a 6-áért, hogy ennek is vége legyen minél előbb!Kép

Drága Linda! Úgy érzem, most te vagy nagyon depis hangulatban, s mondjuk meg is értem azok után amit írtál. Tudom ez a legszörnyűbb az egészben, hogy az ember hiába akarja ezeket a dolgokat kiverni a fejéből nem nagyon tudja, s a legszörnyűbb az, hogy te szenvedsz miatta, mint gyerek, aki az egészről gondolom a legkevésbé tehet. Nem akarok okoskodni meg hülyeségekkel vígasztalni, csak tudd, hogy együtt érzek veled, s egy nagy-nagy ölelést küldök, meg ott a profilomban a címem, ha gondolod írj meg bármit, szívesen meghallgatlak, elolvaslak ha ezáltal könnyebb neked! Sok puszi neked is!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Nagyon édes ez a leányka, hatalmas gratula mégegyszer!!!!!KépKépKép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Hellóka!
Megjöttünk a gyereknapozásról.Nagyon elfáradtam!Kép
Ráadásul a Városligetben voltunk,de annyian voltak minden játéknál,hogy semmire nem tudtak a lurkók felmenni.Bementünk a Vidámparkba is,de rögtön ki is fordultunk,annyian álltak mindenhol sorba.Nagyon el voltam keseredve,mert sajnáltam a gyerekeket,annyira készültek,de azért hazafelé megálltunk egy réten játszani,utána meg elmentünk itt Újpesten a Kölyökparkba,ez viszont nagyon jól sikerült.Kép
Vágül is boldognak láttam Őket.és ez a lényeg!Kép
Történt még valami,ami nagyon jólesett.WC-re kellett mennem,és a Néni,amikor meglátta a pocakomat /meg az arcomat Kép/,bement és mindenkit félretolt,hogy itt egy kismama,és azonnal engedjék előre.És mindenki szó nélkül és mosolyogva előre engedett.Kép

Bori:Én is elcserélem Veled a Milkát Bociranem csak Swen. Kép

Swen:Nekem is a Boci a kedvencem,anyutól azt kapott a pocaklakó gyereknapra!Kép
Éjszakád Kép

Zsuzsa:Már kétszer álmodtam Veled a szülésről.Lehet,hogy tényleg Te következel? Kép
Az elsőnél már megszületett Edina,és nem volt óriásbébi,3647 gramm volt,a másodiknál csak arra emlékszem,hogy együtt voltunk bent a kórházban.Na ezt azért nem szeretném!

Lino:Te szegény ,jól kijut neked a hányásból.Kép
Most meg Te vagy nyűgös?Küldjek a jókedvemből? Kép
Keszthelyre megyünk nyaralni a szüleimmel,és az öcsém kisfiával együtt.Remélem,jó időnk lesz.
Te mersz fürdeni? Én úgy tudtam,hogy a fertőzésveszély miatt ilyenkor nem lehet.
Tőlem is sokan kérdezték,hogy tudom-e egyformán szeretni a két gyereket.Mondtam,hogy mivel mindkét gyerek más,másképp szeretem őket talán,de egyforma erősen.Nem tudom,hogy így érthető-e.Egyforma fontosak nekem az apjukkal együtt.Kép

Linda:Nagyon sajnálom a családod miatti rossz kedved,teljesen megértelek.Úgy látom,most Neked lenne Ránk szükséged.Menjünk szétpakolni? Kép

Mucska:Örülök,hogy otthon vagytok! Persze,hogy emlékszünk Rád,ha tudnád,mennyit emlegettünk! Nem csuklottatok? Kép
Képet majd kaphatunk?

Orsi:Puszka! Kép

Üdv:Anikó
vakili

Kedves Mucska!

Most látom,hogy már van kép!
Nagyon szép baba,még egyszer gratula.Apukának is!
Engem is érdekel a történet,ha más nem,e-mailben.

Puszi:Anikó
vakili

sziasztok!

Anikó: tali Kép Próbáltad a tornát? Akkor nem javul a keringésed? Viszér Kép
Az ugyan nem óriás, de nem is kicsi! És egy kórházban is voltunk? Azért még maradhat bennem, ugye? Én még nem álmodtam szülést!

Orsi: nagyon szép a házatok. Gratula. Kép

Bori: nem is fájt, hanem nagyon kellemetlen volt, ahogy Edina tiszta erőből tolta magát neki a méhszájamnak. Állni sem tudtam szinte miatta! Jó erőben van a drága!
Amúgy a vasalás a lelkiismeretem miatt volt. Szégyelltem magamat, hogy még az sincs kész! Kép
Akkor neked is próbálkozik a lánykád? Kép

Swen: nem pályázom az ezüstéremre!

Lino: WC ölelgetés Kép

Bellana: bevásárlás Kép
A családi dolgok mindig fel fognak kavarni. Próbálj emészteni...

Mucska, pocaktárs!: gratula nektek otthon, és gtarula a nagy babához! Csodás kislány! Sok tejcsit neki!
Azért írd meg azt a szoryt, mert ha megszülünk, akkor érdekelhet már, ugye? Bár nekem most is vannak már tippjeim...

Szép estét: Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Egy fél perces áramszünet tönkretette, kb negyedórai irományom. Kép Azt sajnos már nem tudom rekonstruálni, mert lassan fürdetünk.

Mucska!

Gratulálok a babádhoz! Én már akkor csatlakoztam ehhez a remek társasághoz, mikor Te már a klinika vendégszeretetét élvezted. Jó ismerkedést a babával, sok anyatejcsit, gyors felépülést a császár kellemetlen utóhatásaiból! Pihenj amennyit csak tudsz!

Orsi!

Én is megtekinthetem a házatokat? A mosókonyháért van még egy irigyed. Nekem is nagy álmom, hogy legyen egyszer.

Ma anyukáméknál voltunk. Nagyon vacak volt az út. Nem voltam benne biztos, hogy nem fogjuk esetleg rögtön a kórházat is irányba venni. Nagy gond nem lett volna, mert kórházi motyóval a csomagtartóban utazunk már mindenhová, de azért jó, hogy mégsem így lett.

Most be kell fejeznem, mert fürdetünk. Talán később sikerül a kisregényt is újraírnom.

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok!

MUCSKA: Isten hozott otthon (és itthon közöttünk)!!
Máris jobb kedvem lett a babád képétől! KépEngem érdekelne a történet. Ha van fölös időd Kép, légyszi írd le, akár priviben is. Kép Nagyon szorítottunk értetek!
Millió puszi!!

Anikó: gyertek. Kép Olyan jó lett volna ha a nagy kavar helyett gyereknapozni mentünk volna...
Úgy látszik váltjuk egymást. Na, sebaj, összekapom magam hamar. Kép Különben is Dani olyan édes volt este. Látta a Shrek reklámját és nagyon megtetszett neki a csacsi belőle, úgyhogy megígértem, hogy nézheti. A kádból is ezzel tudtam kicsábítani. Aztán megágyaztam és az ágyba is vittem a vacsit. Olyan jó volt, ott üldögéltünk és eszegettünk. Kép Nem sokat látott amúgy a filmből, mert bealudt.Kép Most is itt alszik, nincs szivem bevinni a szobájába, pedig már be is zsákoltam. Kép Kép

Swen: nagyon drága vagy, köszönöm. Kép Kép
Tudom, hogy igazad van, csak magamnak ártok ezzel az egész emésztősdivel, mert változtatni úgysem tudok rajta. Kép Azért igyekszem, de nehéz. Kép
Puszi! Kép

Lino: szegénykém, te már így maradsz, ezzel a vacak hányással... Most már nincs sok vissza, tarts ki!
Jó, hogy írtál arról, hogy mikor a másodikat vártad kételyeid voltak, mert hasonló cipőben járok magam is. Mindenesetre biztató, hogy nem vagyok bolond, amiért én is filózok ezen. Kép És ezek szerint marhaság az egész. Kép Biztos mikor meglesz és kézbe vehetem, minden megoldódik magától. Nagyon ügyi lánykád van!!
Én három gyereket szeretnék. Kép De jó lenne ha nem 38 m2-en kéne felnevelni őket. Kép

Orsi: köszi a képeket, megkaptam a címet. Egyszerűen gyönyörűűű az a ház!!!! Puszi!

Zsuzsa: próbálok emészteni,de biztos emlékszel rá, hogy mik voltak és hát könnyebb nem lett. Igaz nehezebb sem. Csak úgy tűnik vannak rosszabb időszakaim, amikor jobban fáj.

Ildikó: puszi! Remélem sikerül mégegyszer leírnod amit kitörölt a lurkó. Kép

Bori:puszi neked is! Kép

Egcsi, merre vagy?

Bocs, hogy nem mindenkinek írtam, puszi:
Linda

Ui: holnap megyünk Szentendrére a skanzenba, remélem jobban sikerül és Daninak is tudunk valami jó kis vásárfiát szerezni. Kép
bellana

Sziasztok!

Épp csak benézek és beköszönök, hogy még megvagyok, de fekszem is vissza azonnal. Ma este már volt 3 jósló fájásom és azóta is folyamatosan keményedek, úgyhogy lehet, hogy nem sok időm van már így egyben!

Ha tudok, holnap többet írok és próbálok visszaolvasni is!

Mindenkinek jó "hosszú hétvégét"!

Jó éjt!

Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam.

Kedves Pocaktarsam, Mucska!
Nagyon-nagyon örülök Nektek! Olyan jo, hogy mar otthon vagy és gyönyörü Anna. Teljesen meg vagyok hatodva itt bögök...

Gratulalok az elsö tejecskéhez!

Remélem olvastal, nagyon sok puszi Neked!

Mariann,
vigyazz magadra!!!

Holnap jövök,
sok puszi Mindenkinek
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Csak par sort irok, mert ez a mai nap elegge leszivta a felesleges energiatartalekaimatKép Pedig en gyakorlatilag nem csinaltam semmit, de annyira bantott, hogy nem tudok nekik segiteni, hogy ettol en is elfaradtamKép Egyetlen szerelmem es Apukam total hosok voltak, valami hihetetlen, hogy mit vittek veghez ma, es megcsinaltak az egesz terasz ala a foldberakast es tomoritest. Nagyon elfaradtak szegenyek, de en orulok, hogy ma kesz lett, igy holnap tudnak pihizni (meg en isKép)

Mucska
GRATULA!!!! Annyira gyonyoru a kicsi lanyod es csodas hosszu ujjacskai vannak (majd zongorazni szuper leszKép) Ha annyira kemeny, akkor lehet, hogy en majd csak a szulesem utan olvasom el a sztoridat, most mar a kismamaujsagban sem olvasom el, mert sokszor nem tesz nekem jotKép Sajnos en nagyon beleelos tipus vagyokKép
Orulok, hogy jol vagytok es en is sok-sok tejcsit kivanok. Pihenj sokat! PuszikaKép

Aniko
Nagyon orulok, hogy ilyen jo kedved van vegre, azert remelem az en telefonom is lenditett rajta egy kicsiketKép Puszika nektekKép

Linda
Sanjalom, hogy igy osszejott ez a mai nap, de probald meg magad valamivel felviditaniKép Remelem nem en leszek a kovetkezo a sorban: eloszor Aniko, aztan Te...Kép Fel a fejjel, sok vidam puszikat kuldok nektekKép

Bori es mindenki, aki megnezte a kepeket: Koszi a gratulaciokat, ugy orulok, hogy tetszik nektek a hazunkKépKépKép Amint kesz es berendezgettuk arrol is fogok feltenni kepeket, megigeremKép

Zita
Kuldom a linketKép

Na, azert ez csak nem par sor lett, de ugy szeretek nektek irni, hogy meg ha leragad a szemem, akkor is irokKép

Most megyunk szunyniKép

Puszi mindenkinekKép

Orsi
29+2

avocado

Sziasztok!

Orsi!

Megkaptam a linket. Már meg is néztem a házatokat. Most már nem csak a mosókonyháért irigyellek. Kép

Kedves célegyenesben járók!

Ti nem szoktatok reggel úgy lenni, mintha ötven évvel idősebben ébrednétek, mint ahogyan lefeküdtetek? Mostanában reggelenként, mikor végre függőlegesben vagyok, akkor már csak az elindulást kell kivárni. Aztán ha elindultam, akkor még be kell járódni (derekam, csípőm). Ha ez is megvan, akkor már majdnem csak annyinak érzem csak magam, mint amennyi vagyok. A másik két csemetével nem voltak ilyen problémáim.

Mindenkinek szép napot! Mára 25 fokot mondott az időjárás jelentés, délután gomolyfelhőkkel.

Üdv:

Zita
pzita

sziasztok!

Most viszonylag nyugalmas napjaink vannak szombat óta, ha azt leszmámítom, hogy egy dajdajozó banda hajnali 1/2 5-kor itt üvöltött előttünk, és nem sokkal később jött Zsófi is. De ő visszaaludt. Ma reggel nagyon pihenten, és aktívan ébredt, és nagyon aranyos volt. Jókat mulattunk rajta a férjemmel.
Amúgy délelőtt takarítgattam, és ÖSSZERAKTAM A KÓRHÁZI MOTYÓMAT! A 38. héten éppen ideje, nem?

Lino: pont ma ebédnél kezdte az én férjem, hogy nem tudja elképzelni, hogy lesz, ha majd 2 gyereket kell szeretni, mert egyenlőre annyira kitölt mindent Zsófi,... Nálunk úgy tűnik, ő rágódik ezen.
Ja, és jött a kérdés is, hogy ugye nem akarok harmadikat Kép

Zita: ha ennyire nem is drasztikusan, de érzek hasonlót. És ez még tetőzik avval, hogy aztán lehajolok 4-5 alkalommal, és már a hasam is tiszta kemény... Kép
Rossz út Kép Én is nagyon szenvedek már a kocsiban. A hasamba szoktam kapaszkodni!

Orsi: remélem jól telik a mai pihi Kép

Mariann: remélem még egyben vagy, és csak riogat téged az a baba! Vagy a szegedi különítmény ennyire az élre tör???
Vigyázz magadra, és tarts még ki egy pár hetet!

Bellana: van mit ennetek?
Szerintem most azért nehezebb neked, mert te magad is anya leszel ismét, és fáj, hogy a te Anyukád máshogy viszonyul ehhez, mint azt te szeretnéd!

Mucska: hogy vagytok? Hogy telt az első otthoni éjszaka? Bennem a mai napig elevenen él Zsófival eltöltött első éjjelünk! Kép

Nos, most megyek pihizni, bár lehet, hogy ellépek eperért! Kép Ma lecsót ettem. Csupa olyan kaja, amit pár hét múlva tiltólistára tehetek Kép

Zsuzsa
37+0
zerko

Sziasztok!

Mucska: még egyszer óriási gratula nektek!!! Örülök, hogy otthon lehettek már! Anna baba pedig nagyon szép! Csatlakozom a többiekhez, én is szívesen olvasnám, hogy mi is történt veletek, már persze, ha el akarod mesélni. Mindenesetre nagyon gyors regenerálódást neked!!!

Bellana_ boltok Kép, családod Kép Kép Kép. Milyen volt a skanzen? Amíg nem született meg Nóra, addig hiába mondta nekem bárki, hogy lehet két gyereket is szeretni. Valahogy úgy voltam vele, hogy férjem is egy van, és alapesetben ugye az ember csak egy emberbe szerelmes Kép

Anikó: de legalább a végén sikerült gyereknapozni. Fürdeni merek, mert saját medence, apa kezeli (ő úszómedencékkel foglalkozik amúgy), úgyhogy nem félek. Max attól, hogy nem bírok kijönni belőle Kép Jókedvedből küldhetnél egy adagot !!! Azt hiszem jót tenne.

Mariann: vigyázz magadra, pihenj sokat!

Zita: néha úgy érzem, hogy helyzetváltoztatás éveket vesz el az életemből Kép És nekem se volt ilyen az első kettő Kép

Zsuzsa: és akarsz harmadikat ? Kép Éjjel fogalmam sincs mi volt a lányokkal, mert mind a ketten átköltöztek hozzánk (pedig nem szoktak), úgyhogy sok helyet nem hagytak nekünk. Ügye vagy, hogy összecsomagoltál! Nekem azért van még rajta egy lista (mármint a táskán), hogy mit kell beledobálni.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Zita, Lino, Zsuzsa teljesen átérzem az "öregedési" érzéseiteket. Kezdem azt hinni, az istenke büntet azzal, hogy eddig mindig azt mondtam, milyen remekül érzem magam, pörögtem-forogtam. Most meg? Délutánra már legszívesebben tolókocsival közlekednék. Egyszerően úgy érzem, hogy deréktól lefelé teljesen le vannak merevedve az izmaim. Úgy lépkedek, mint egy hetven éves anyóka. És feküdni is csak mozdulatlan jó, mert ha úgy fordulok, olyan fájdalom nyilall belém, hogy a könnyem is kicsordul.Kép Mondjuk nekem nem a pocakom fáj, meg a nyilallgatás is megszűnt, hanem inkább a hátsóm, meg a derekam, meg a combjaim. Nyugtassatok meg, ugye a baba nem rézi ezeket a fájdalmakat???? Ma egyébként próbáltam kicsit tornáztatni, nyújtani ezeket az izmokat hátha segít. Meg holnap elvánszorgok úszni, hátha azzal is könnyebb lesz. Nálunk is csodás az idő, de így még kimozdulni sincs erőm. Na ennyit a panaszáradatból!

Reméelm nektek jobban telt a napotok és jobban érzitek magatokat!

Mariann! Pihenj sokat próbáld még benn tartani a te Annádat!

Linda! remélem a mai napotok jól sikerült! Dani édes lehetett tegnap, na meg az ágyban vacsi is.Kép

Süncsi! Várjuk a helyzetjelentést rólatok is!Kép

Zsuzsa! remélem nem értettél félre, nem azért drukkolok, hogy te szülj másodiknak. Maradjon csak benn Edina, amíg jó ott neki. De gratula az összepakoláshoz, végül is csak három hetet késtél magadhoz képest.Kép Mármint az általad javasolt 35-höz képest.KépZsófi cuki lehetett.Kép

Lino! Akkor te is átérzed a medencéből kifelé jövet a hirtelen elementáris erővel ható gravitációt?Kép Legalább szép barnán mehetsz a kórházba.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Zsuzsa:Ha akarod,még maradhat bent,de én arra gondoltam,hogy nekem lenne korai veled együtt szülni.4 kiló feletti babát jósoltak neked,ahhoz képest jó súlyt álmodtam,nem? Kép
Milyen tornára gondoltál? MOndjuk semmilyet nem csinálok. Kép
Az összepakolásnak már tényleg ideje volt,irigylem az idegeidet,hogy eddig bírtad.
Párod ezek szerint nem akar 3. babót?
Lecsó:imádom. Kép

Linda:A Shreket mi is együtt néztük,mintha moziban lettünk volna.Popcorn,üdítő... Kép
Kb.negyedszer láttam,de megint nagyon tetszett.
Te mikor szeretnéd az újabb tesód?
A családi dolgokkal én is így vagyok,hogy van ,amikor azt mondom,hogy nem érdekel,és van amikor hiába,mert majd beleőrülök,úgy fáj.Mostanában például az utóbbi.Annyit töröm a fejem,hogy legszívesebben felhívnám az öcséméket,hogy hogy vannak,/tegnap már fájásai voltak a sógornőmnek/,de mindenki lebeszél a családból.
Milyen volt a Skanzen? Kapott Dani vásárfiát?

Zita:Nagyon messze laknak anyudék?
Mi a 32-33.héten megyünk nyaralni.Szerinted oda vigyek már motyót?

Mariann:Vigyázz Magadra! Még bírjátok ki egy kicsit! Kép

Orsi:Nem is kicsit lendítettél a jókedvemen!!! Kép
Szólj,ha kell,és én is felhívlak vigasztalni.De azért inkább ne legyen rá szükség! Kép Ha valaki megszül a csapatból,nem lenne kedved meglátogatni a kórházban? Persze,csak ha nem zavarjuk őket.Kép

Lino:Irigy vagyok a fürdésért,nekem idén biztosan kimarad.Megyünk nyaralni,és én földig érő csadorban ülök majd valahol a sarokban. Kép
Jókedv megy!!! Kép Kép Kép

Süncsi: Pusza Kép

Egcsi,Kinga,Bori?

Valiról tudtok valamit?

Puszi a többieknek is!

Anikó
vakili

Sziasztok!

A mai napunk egész kellemes volt, bár nem kellemetlenségek nélkül. Pl. betojt a fényképező a skanzenban. De találkoztunk sógorékkal és sógor csinált Daniról képeket, majd holnap átküldi.
Van ott 1 nagy játszótér, Dani nagyon élvezte: Kép
A lábunk lejártuk. Mi hamarabb eljöttünk mert már olyan voltam, mint egy partra vetett bálna. Kép
Dani választott magának vásárfiát, egy fajáték órát, amiből kivehetők a számok. Akart egy fakacsát is amit rúdon lehet tolni és csattog a talpa, nagyon édes volt, de nem volt rá pénzünk.KépNagyon levagyunk égve most. (Klíma) Szülinapjára
megpróbálok majd szerezni neki, el is hoztam a bolt katalógusát.

Poci: elég sokat keményedik mostanság. Kép

Zsuzsa: azt álmodtam éjjel, hogy ikreket szültél. Kép Kép
Kajánk van, mert időnként lefagyasztok főtt kajákat, hogy ne kelljen mindig főzni. Mire nem jó a lustaság. Kép Azért jó lenne ha eljutnánk már boltba.

Lino: nagyon tetszett a hasonlatod a tesóval kapcsolatban. KépEgyenlőre tényleg nehéz elképzelni milyen lesz. Remélem Daniban sem fog törést okozni a tesó.

Anikó: Az a mondatod, hogy:"Te mikor szeretnéd az újabb tesód?"azt jelenti, hogy mikor szeretnék újabb tesót? Kép Ádi szerint majd a szülőágyon nyilatkozhatok. Kép Hát ha tehetném akkor a leendőt is így, hogy 2 év korkülönbség legyen. De azt hiszem ebbe a lakásba nem fogjuk vállalni, mert már így is szűkös. Kép Hátha addig nyerünk a lottón. Kép
Orsival végiglátogatjátok majd a kismamikat? Kép
Anikó, ha legszivesebben felhívnád Öcsédéket, akkor rajta! Hátha most jóra fordulhatna a kapcsolatotok! Én nem is tudom hol laknak, se ők ,se anyámék és nem is akarom tudni. Kép Na, majd egyszer ha túl jó kedved lesz elmesélem az egész kakát.

Orsi: megjöttek a vidító puszik és hatottak is, köszi. Kép

Swen: neked milyen napod volt? Kép

Süncsi: sok puszi!!

Egcsi: HOL VAGY?

Mariann: minden oké?

Kinga??

Panó, meddig nincs itthon?

Holnap megyek védőbanyához...
Puszi!

Bellana
Kép
bellana

Sziasztok!

Csak egy villámlátogatást teszek, mert nagyon keményedek és ezért egész nap fekszem! Fájás azóta csak most volt 2 kis halvány, úgyhogy még nem ugrálok, de a holnaptól tartok. Megyek CTG-re és félek tőle, hogy nem jövök haza. Ha mégis, akkor szólok!

Mindenkinek köszi az aggódást és a dícséreteket is (babakocsi, ruci), nagyjából átfutottam az irományaitokat! Bocs, de most nem válaszolok külön-külön, mert már nem bírok ülni! Megyek, lefekszem!

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Holnap jövök, ha tudok!

Mariann
36+6
marcsababa

Sziasztok Kismamák,

Izgatottan ülök le a gép elé, esetleg a távollétemben gyarapodtunk-e?! Azért már van néhány anyuka, aki bármikor meglephet minket!

Lino,
Még sohasem szólítottalak Szilvinek, szóval

Szilvi,
Annyira sajnálom, hogy megint ilyen intenzíven hánysz. De talán csak kibírod már valahogy azt a néhány hetet-napot, ami még hátra van, ugye?
Te még fürdőzést tervezel a kerti medencében lebabázás előtt?! Ez tetszik. Vágysz egy kis könnyedségre, lebegésre...
Danin még nem látom, hogy unná a várakozást, tetszik neki, hogy ahányszor kérdezi, hány nap van még, már mindig kevesebbet hall.
Én is pont ezt érzem, ahogyan te leírtad: annyira minden Dani körül forog (még most is), hogy nem tudom elképzelni, hogy jöhet ide be a képbe még "bárki". De szerintem talán ezzel minden anya így volt a második baba érkezése előtt, még azok is, akiknek van saját tapasztalata egy testvér kapcsán. Neked van tesód, ugye?

Linda,
Mi is majdnem hasonlóan jártunk a bevásárlással, de nálunk szerencsére nyitva volt tegnap is, ma is a nagy CBA, minden friss volt, így nem kellett beköltöznünk a McDonalds-ba.
Tényleg torokszorító a dolog, amit a szüleidről írtál.
Ha jól emlékszem, néhány lánynak itt a topicban már elmesélted priviben, mi is történt nálatok, bevallom, én is kíváncsi lennék - cserébe azért én is írok néhány szintén torokszorító történetet, rólunk. De csak ha van hozzá kedved, tényleg.

Jaj, most gyorsan le kell lépnem, de még visszajövök, csak ezt elküldöm.
Na, így nem is olyan hosszú.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mariann: akkor szorítunk neked, de remélem azért még nem fognak bennt!

Bori: hát jól megszívtuk az biztos. Kép Mindegy túl vagyunk rajta. Azt hiszem csak Zsuzsának írtam le az egész sza*ságot. Elég hosszú, nyomasztó, fájdalmas történet, de majd akkor megpróbálom leírni priviben. Nem igérem, hogy hamar meglesz.

Puszi:
Linda
bellana

Na és azt nem is írtam még, hogy holnaptól kezdve 4 napon át nem lesz melegvíz, mert "korszerűsítik a hőközpontot"...Klassz ugye? Kép

Linda
bellana

Jó estét!

Lino: harmadikat? Szerintem nem! Hacsak valami lottó 5-ös meg nem talál minket! Kép
Lányok Kép Bár ha aludtatok, akkor nem olyan nagy a gáz.

Swen: nyanya kór Kép Az úszás tuti jó lesz rá átmenetileg!
Amúgy nem én késtem a pakolással! Az ablakosok hátráltattak!

Egcsi: eltűntél nagyon Ugye jössz, ha éppen nem labdáznak Franciaországban?

Kinga: merre vagy??? Aggódom...

Anikó: te tényleg ne szülj még! A párom a másodikkal is sokáig kérette magát! A harmadik egy rémálom lehetne neki! Kép

Bellana: már te is velem álmodsz? Egyre jobbakat hallok. De meglepne, ha kettő lenne, mert mindenki szerint csak egy van.
Dani ajándéka akkor is nagyon jó lesz, ha csak később kapja majd meg Kép
Védőbanya Kép

Mariann: a CTG miatt ne aggódj! Ha nem vagy nyitva, miért kellene maradnod? Terminusban vagy már!!!

jó éjt mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Visszajöttem, bár most meg annyira hullának érzem magam a kádfürdő után, nem mondhatnám, hogy felfrissültem. A hajmosás is teljesen kimerített. Ráadásul néhány nap, aztán már nem tudom majd a lábfejeimet sem megtörölni, már most alig érem el őket. Próbáltam a sarkamat reszelgetni a mai mezítlábaskodás után, nem sok sikerrel.

Mucska,
Üdv újra köztünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyit de annyit emlegettünk, szorítottunk nektek, de nagyon! (nem mondom, hogy olvasd végig a kimaradt heteket, ez talán nehezebb lenne a szülésnél is!)
Anna édes!!!! 4 órás a képen?! Te fotóztad vagy Laca?
Látom, a lányok is írták, hogy kíváncsiak a születéstörténetre, én is csatlakozom!
És én még az EDA-ról is szeretnélek faggatni, arra készülök ugyanis, egyre jobban, és senkit nem ismerek, aki már próbálta.

Anikó, Swen,
Áruljátok már el, pontosan melyik fajta Bocit kellene megkóstolnom, mert az igazság az, hogy jó pár éve nem kóstoltam, azóta talán változott a recept is. Biztos nem is olyan rossz, ha ennyien gerjedtek rá!

Anikó,
A gyereknap azért csak jól sült el a végén nálatok. De tudod, azért a Vidámparkot sejthetted volna előre!!! Gondolom, tényleg jól kimerülhettél a végére. Pocakod is keményedett rendesen, igaz? Remélem, ma rápihentél.
Öcsédékkel kapcsolatban: szerintem ezt egyedül neked kell eldöntened, és talán megkönnyebbülsz, ha felhívod őket. Legfeljebb kiderül, ők hogy állnak hozzád, és akkor a jövőben nem lesznek kétségeid, mit kellene tenned: felhívni vagy sem.
(én szeretnék majd rólad csadoros képet)
(és nagyon-nagyon örülök a jó hangulatodnak)
(és én örülök neki, ha meglátogat valaki majd a kórházban, vagy akár itthon)

Zita,
Te már mindenhová viszed magaddal a kórházi csomagodat?!
Mi volt rossz az úton, sokat keményedtél?

Linda,
Dani is megnézhette a Shrek-et, de sokszor annyira félt tőle, hogy mellé kellett üljek, hogy hozzámbújhasson. De persze kikapcsolni nem engedte.
Tetszik, amikor azt írod, hogy bezsákolod Atomantit!
A történetet tényleg csak akkor írd meg, ha nem tartasz tolakodónak a kíváncsiságommal.
(gyere hozzánk fürdeni)

Szia Marcsababa!
Vigyázz magatokra nagyon!
Hihetetlen, én még most sem tudom biztosan, vannak-e jóslófájásaim. De ha belegondolok, talán még nem volt igazi. Ha tényleg a menstr.fájdalomra hasonlít, csak erős, és közben keményedik is rendesen a pocó, akkor még nem volt. Csak ezek a nyilallások, és erős keményedések.
Lehet, hogy az ezüstérem is Szegedre megy?!

Panó,
milyen volt Taksony? Nálatok sem volt még szúnyogírtás? Mi megittunk fejenként egy flakon OFf-ot, annyira támadtak.

Szia Zsuzsa-pocaktárs!
Te is bepakoltál?
Lassan nekem is össze kell szedni pár dolgot, amit itthon tudok nélkülözni. A lista egyébként már kint lóg a faliújságon napok óta, Karcsinak is szíves figyelmébe ajánlottam, ha esetleg én majd képtelen leszek felfogni a leírottakat.
Miért tilos a lecsó? Tojás, paradicsom? Nem tudom, becsszóra.

Azt hiszem, ideje befejeznem. Ég a nyelőcsövem, mint a fene. Megyek, iszom egy kis Salvust.

Holnap megyek délután szülőszoba-látogatásra, meg olyan konzultációfélére, szülésznőkkel.
Mindenkinek puszi, akinek most nem írtam külön,
Süncsi,
Swen,
és persze az eltűntek!!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Eloszor is, akit erint: megvaltozott az e-mail cimunk, amig ki nem koltozunk es nem lesz kabeles internetunk, addig ez el:
bkarcsi@hotmail.com

A mai napunk tok jo volt, igaz nem tudtunk olyan tul sokaig aludni, biztos a faradtsag, meg a megszokas, de mar 8.30-kor fent voltunk. Kicsit lustiztunk, aztan vittem a dragamnak reggelit az agyikoba, mert teljesen ossze volt torve a tegnapi nagy melo utan szegenykem! Amit tegnap Apuval dolgoztak, az nem volt semmi!!! Szegenykemnek tele van vizholyagokkal a keze, ugye trombitas kez, nem szokta az egesz allo napi talicskazastKép Ugyhogy ma kenyeztetve voltakKép Ebedre atmentunk Anyukamhoz, ott megint terulj-terulj asztalkam volt, ugyhogy sikerult jol bekajalni. Delutan csupa pihi volt, aztan jottek vendegek, teljesen odaig voltak a pocakomtol, annyira elveztemKép Aztan megjott a hugicam Horvatorszagbol, mert ott voltak 4 napig, hozott meglepiket, szoval total pozitiv nap volt a mai, kicsit feltoltodtunkKép

Aniko
Az otleted SZUPER!!!Kép Nem is tudom, hogy eddig miert nem jutott az eszembe, de 1000%-ig benne vagyok, elvegre mi ott vagyunk a vege fele, jo sok mindenkit vegig tudunk majd latogatniKép
A telefont meg csak ugy is szivesen fogadom, nem kell ahhoz rossz kedvunek lennem es nagyon orulnek neki, ha csak ugy ramcsorognelKép
Bator vagy a nyaralassal, igaz most, hogy jol belegondoltam mi is juli elejen akarunk 2 napra lemenni a Balcsihoz es az mar igen csak a 34-35. het, de azert tobb idore nem mernek vallalkozni.

Bellana
Orulok, hogy hatottak a puszikKép A boltot meg ne sajnald, en probalok egyre ritkabban menni, mert mindig egy csomo penzt ott hagyok, mindig meglatunk valamit, szoval nagyon raallok az "egyszer egy heten" dologra, csak ebben a lakasban ez meg egy kicsit maceras, ha majd kikoltozunk konnyebb lesz.

Na, most befejezem, megyek megeszegetem a kis csirkepaprikasomat, amit Anyukam csomagolt, hogy nehogy ehezzen a kicsi lanya es az egy szem unokajaKép)
Ja, amugy csoki ugyben most hihetetlenul beindultamKép Pedig nem kene nagyon raallnom, nehogy most jojjon be egy csomo kiloKép De biztosan azert kivanom, mert kell, en mindig igy nyugtatom meg magamKép
Holnap meg veszek epret, mert azt iszonyatos mennyisegben kepes vagyok megenniKép Anyukam vett a multkor hihetetlenul finom edes epret, azt cukor nelkul ettem, pedig en nagyon porcukrosan szeretem, de ennek olyan ize volt, hogy....nyammmKép Hu, oszibarackot irta valaki, azt hiszem Swen, na arra is ra tudnek most kattanniKép GYumiiiiiiiiiiiiiiiKépKépKép

Na, most mar tenyleg leallitom magam, mert beinditom a ti nyaltermeleseteket is es meg megharagszotok ramKép

Puszika mindenkinek es:

JO POCAKOSODAST KépKépKép

Orsi
29+3

avocado

Szia csajok!

Egy pillanatom van és rohanok tovább, mert meghalni sincs időm.
Itt minden rendben.
Köszi a gratulákat.
Az EDA szuper én semmit nem éreztem belőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak a császár utáni 1,5 nap volt szörnyűséges számomra, onnatól már rendben ment minden.

NA a lényeg amit pánikolósok ne olvassanak!!!!!!!!!!!!!

Mariannt meg tessék megérteni, mert egy klinikára járunk, amit innentől csak vágóhídnak fogok nevezni.

Szóval ugye bementem egy vizsgálatra a dokihoz az utolsó bejelentkezésem után. Enyhe folyamtos alhasi görcsökkel. Tényleg enyhe volt, de ami bizti az bizti. Elküldött CTG-re ami 80 körüli fájásokat mutatott. Semmit nem éreztem belőle, Azonnal szülőszoba és visszatartó infúzió. Na mondták, hogy akkor maradok. Eltelt egy hét újabb ctg, ugyanaz az eredmény megint megkaptam az enyhe infúziót, de akkor az sem vol eég, kaptam egy erősebbet. 12 órán keresztül voltam infúzióm, úgy hogy nem éreztem, hogy bajom lenne. Dokikám aki szuper egyébként, mondta, hogy a 36. hétig semmiképpen nem engedi Annának, hogy megszülessen!
Betöltöttem, akkor már 38. hétről beszéltünk.
Szülés előtt hétfőn iszonytosan fájt az alhasam folyamtosan. szóltam a dokinak, mnegvizsgált életemben először üvöltöttem. CTG fájás semmi.
Szerdán regggel mondta a dokim, hogy leküld mellstimulációra és megnézik, hogy birja a baba. Ez miatt összeveszett a dirivel. NAgy nehezen csak lemehettem. Ez ilyen 2 perc mellbimbó bügyürgetés egy perc szünettel, tulajdonképp fájásokat produkál, közben ctg-n vagy és nézik, hogy mit csinál a baba, meg hogy reagálsz. Ez 30 perces teszt. Az első két perc után a gép SEMMIT nme írt ki, hogy fájásom volna, de szerencsémre ott maradt a csaj aki látta, hogy mi van, de a gép nem mutat. A babának meg nincs szívhangja. Aznnal oxigént kaptam meg valami sprayt, abbahagyattak mindet, 10 orvos állt ott, a dokim meg rohant , mert tanár létére engedélyzetetni kellett a proffal, hogy azonnal műtsenek. Nekem az égészből csak annyi maradt meg, hogy kórós a folyamt. Így abban a pillanatban vittek a műtőbe. CSak az volt a röhej, hogy ez volt már hétfőn is, akkor sokkal nagyobb fájásaim voltak. NA ez a szuper gépek miatt van betojva MAriann joggal.
EDÁTÓL nem félni, mert szuper tényleg!!!!!!!!!!!!!! Tök jó volt látni azonnal Pankát, meg hallani, ahogy üvölt. 9/10/10 az apgarja.
NA most megyek, mert elvesztem, majd még jelentkezem.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szép jó reggelt mindenkinek!

Linda! Örülök, hogy a pünkösd hétfő már jobban sikerült!Kép Bár ez a melegvízhiány, haskeményedés nem jó.Kép Teszel fel majd kéoet Daniról?

Mariann! Szorítok értetek, majd jelezz mi volt, de első a pihenés!!!!

Zsuzsa! Tudom, hogy az ablakosok hátráltattak.Kép Na mit szólsz, hogy mindenki veled álmodik, meg rád teszi a voksot? remélem jól aludtál!

Bori! Boci csoki ügyben az én tapasztalatom az, hogy régen, gyerekkoromban, amikor olyan régi csomágolású volt, és csak a sima tejcsoki volt belőle azt hiszem két méretben, hát nekem akkor vált a kedvencemmé! Aztán volt egy idő, amikor leromlott a színvonala és akkor én sem szerettem. de az utóbbi időben szerintem megint nagyon-nagyon finom lett én legalábbis nagyon imádom, mondom a kedven csokim és bármilyen Milkát odaadok érte.Kép Én legjobban a sima tejcsokit, meg a túrósat, meg a barackos kekszeset szeretem, de egyébként olyan vagyok, mint Gombóc Artúr... jöhet még a mogyorókrémes, kerek, lyukas, töltött csak boci legyenKépAnikó neked mi a vélemyényed?

Orsi, Anikó! Szerintem ha Borival akartok fagyizni akkor talán nem kéne megvárni Orsiék költözösét, már ha pocakosan akartok fagyizni!Kép tartok tőle, hogy nem tudja egyben megvárni a költözést!KépA gyümire meg bármire kattanj nyugodtan Orsi, te még alig híztál! A barack egyébként messze nem volt olyan jó, maradj a magyar epernél, meg cserinél!Kép

Mucska! Hát ez tényleg nem valami szuper történet, de a lényeg, hogy veled és Annácskával minden rendben!!!!! Igen ez a szörnyű a kórházakban és ezt utálom én is, hogy az ember olyan kiszolgáltatott ott, még szerencse, hogy ilyen lelkiismerets volt a dokid meg a CTG-s nő! Most már próbáld elfelejteni ezt a sok szörnyűséget s koncentrálj a gyönyörű kislányodra!!!! Milyen volt az első éjszakátok, no és napotok? van tejcsid rendesen? Hogy alszik Anna? Gino mit szólt az új családtaghoz? Meg írj bármit!!!!Kép Egyébként bevallom irígyellek, mert már úgy szeretnék én is babázni!!!!!KépKépKép

Nálam egyébként csak rosszabbodott a helyzet, most azon filózok el merjek-e menni úszni. Hihetetlen mennyire fáj a derekam, a csípőm a combjaim.Kép Reggel elvánszorogtam a boltba ami itt van tőlünk öt percre, hát rettenetes volt.Kép Tudom az úszás biztos jót tenne valamennyire, de elég sokat kellene buszoznom, és az arra való fel-meg lelépéstől már most kiráz a hideg. Nem tudom. Az éjszakám is ilyen volt, minden mozdulatra felébredtem. Mintha nagy-nagy izomlázam lenne, pedig meg sem erőltettem magam, főleg, hogy napok óta alig tudok valamit csinálni.

Szöszi! Otthon vagy már? Jelentkezz ha tudsz!

Panó milyen volt a hosszú hétvége?

Egyesk tényleg nagyon el vannak veszve, reméljük minden rendben velük....

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a hosszabb hétvége, azoknak is akik eltűntek (nem sorolom fel, nehogy kihagyjak valakit Kép ).Ma csak fél 8-kor keltek a lányok, úgyhogy este fél 10-től aludtam ébredés nélkül!!! Na persze alig értem ki a WC-re, majdnem bepisiltem Kép

Szöszi: ?

Vali?

Swen: akkor neked is elég nyüglődős a vége! Hátha jót tesz az úszás! Medencét felállította apa, de még nagyon hideg a víz, előbb néztem: 18 fok. Abba még belefagyunk. Én amúgy is csak a jó meleg vizet bírom, még a Balatonba is.

Shrek: nálunk is nagy kedvenc, főleg Lilinél, neki megvan videón, sokat látta már. Na meg Nóra is, de ő most Micimackó és Kisvakond lázban ég.

Anikó: csador Kép Itt a kertben nem lát senki Kép Gyere ide fürdeni Kép Jókedvből már ideért valamennyi, ma már kevésbé vagyok nyűgös és undok másokkal!

Linda: örülök, hogy jó volt a skanzenben, a kacsának meg biztos örülni fog a szülinapjakor!!! Egyébként a már meglévő gyerkőcökben szerintem nem akkor okoz törést a kistesó amikor hazaviszed, hanem amikor rájönnek, hogy ez bizony így marad. De akkor se mindig! És amúgy se fogom tudni, hogy most féltékenységből gyagya, vagy csak egy újabb dac/hisztikorszakba értünk Kép

Mariann: remélem minden rendben lesz a CTG-n!

Bori: lebegés a medencében? Azt hiszem ez az egyetlen mozgásforma, amikor nem fáj semmilyen részem Kép Van tesóm, igen, kapcsolatunk elég hullámzó, ő is gyagya mint én, csak máshogy és néha elég nehezen viseljük el egymást. De ha kell neki valami, akkor azért mindig megtalál! Najó nem csak akkor Kép Szóval szeretem, csak vannak hülye dolgai.

Zsuzsa: az első gyerek után tudtam, hogy szeretnék még egyet, de többet nem. Aztán amikor Nóra fél éves lett, akkor már úgy gondoltam, hogy majd egyszer esetleg lesz még egy babánk. Most hogy lassan Gömböc is megszületik, úgy érzem, hogy köszönöm nekem itt elég. Úgyhogy próbálom kiélvezni, hogy valaki matat a pocakomban, stb., mert azért több mint valószínű, hogy több gyereket már nem vállalok be.

Mucska: Kép CTG gépek... Kép Remélem most már jól vagy!!! És a lényeg, hogy Annával minden rendben van!!! Hogy telnek az első napok?

Szilvi
lino

sziasztok!

Nem mondom, hogy jó éjszakám volt, de nem Edina volt az oka...
Nem tudom, jogos-e az aggodalmam, de most jön egy front, és holnap Holdtölte is lesz. Most 2 nap kicsit cinkesebb lesz!
Amúgy holnap megint mehetek CTG-re.

Lino: ha ennyi pocakos "lebegne" a medencétekben, lehet, hogy a szomszédok bejelentést tennének valami illetékes helyen izgatásért! Kép

Swen: éppen ezért nem én jövök! Ha mindenki engem vár, majd valaki meglep titeket Kép
Amúgy ez az álmodás azért is érdekes, mert én nem álmodom semmit! Sem magammal, sem veletek!
Remélem javul a közérzeted!

Mucska: te nem spinális érzéstelenítést kaptál?
Amúgy nem mondom, hogy a történeted teljesen tiszta lenne a számomra! Szerinted a gépek tévedtek??? Mindenesetre bárhogy is volt, a lényeg, egészségesek vagytok! Kép
Fájdalmas vizsgálat Kép Érdekes lehet, hogy azoknak a görcsöknek mi lehetett az oka.
Gondolom nagyon élvezed, hogy most már végre otthon lehetsz!

Orsi: ahogy olvaslak, az az érzésem, hogy te most virulsz! Kép Élvezd ki!!! A Párodnak, és apudnak meg jobbulást a gálya után.

Bori: a mostani (június) kismamában van egy cikk az EDÁról.
Szerintem sem ártana összeraknod a dolgok javát. Persze én is csak azt tettem be, amit már nem használok. Ilyen pl a melltartóbetét is. A lista valóban jó lesz akkor is, ha valami miatt nem te pakolsz, hanem az urad. Amúgy én kihúztam szövegkiemelővel, ami még nincs benne, és a táska tetején van a lap!
Lecsó: mindent írtál, de a paprika!!! Az az, ami nehezen emészthető, főleg a héj miatt!
Jóslófájás Kép Akkor te fájás nélkül fogsz szülni is?

Bellana: 4 napig? Mostanában? Múltkor nálunk gáz nem volt egy bő napig, akkor mi is forraltuk a vizet a fürdéshez! Nem olyan gáz, csak időben el kell kezdeni! Ja, és nem önteni magadra!

Panó: milyen volt a pihenés?

Na, most eldugulok. Zsófi még alszik Kép, és hamarosan jön a szőnyegünk is remélem.
És le kell szűrnöm a mai "kellemes" málnalevél főzetemet is.

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
kezdhetem panaszkodással...?
Az éjszakám, vagyis inkább a hajnalom nagyon rossz volt, arra ébredtem, hogy elég erős menzesz-jellegű fájdalmaim vannak.(nem tegnap írtam éppen, hogy szerintem nekem még nem voltak jóslófájásaim?!)Na, ezek talán azok lehettek. Elég sz@r volt, rámjött a hasmars is, jól kiürültem, eddig vagy 4x voltam kint...
Azóta is FURCSÁN érzem magam, nem mondom, hogy nagy fájdalmaim vannak vagy ilyesmi, egyszerűen valami más lett. Zsuzsa, lehet, hogy a tényezők, amiket írtál: telihold, front? Én még életemben talán nem kellett pizsit cseréljek izzadás miatt éjjel, ma kétszer is kellett, csupa csatakos voltam.

Mucska,
annyira örülök, hogy be tudtál jelentkezni, és írtál a szülésről. A lényeg, hogy mindez már a múltté, hamarosan el fog halványulni szerintem a rossz emlék.
Annának hogy tetszik a szülői ház? Milyenek az éjszakák, a nappalok, sokat alszik, vagy még próbál hozzászokni az új élethez? És tényleg, Gino mit szól a Jövevényhez?
Köszi az EDA-s infót, az sem volt gázos, amikor bekötötték? Attól félek igazán, meg hogy esetleg hatástalan marad - ez állítólag az anesztes jártasságán múlik.
Írj, amilyen gyakran csak tudsz!!!
(amíg nem voltál, szinte sosem beszéltük meg a napi menünket, lassan visszaszokhatnánk...)

Zsuzsa,
A Kismamát máris beszerzem...Be vagyok sz@rva.

Sokat gondolkodtam rajta, mennyire "mélyen" lehet itt a topikban lelkiéletet élni, mennyire fejthetem ki a félelmeimet, stb - nehogy elriasszam, megrémítsem anyatársaimat.
Majd használhatom a válladat emilen keresztül, ha rámtör a pánik? Pl. ma hajnalban kellett volna egy váll, de most talán nem egy férjé, hanem egy anyatársé...
Igazad van, ha mindenki téged álmodik meg következőnek, csakazértis más lesz a 2.helyezett!

Swen,
megyek, és veszek egy sima Bocit. Majd beszámolok.
REndesen kínlódsz, ahogy olvasom a soraidat! Pedig még van pár heted...Pihenj minél többet, mást nem igazán tehetsz. És ha tényleg nagy a kín, nem kellene már egyedül buszoznod, talán úszni sem!

Orsi, Anikó,
a fagyizással csak poénkodtam, én vaszeg már nem megyek "bulizni" sehová, kezdek készülni, hogy bármikor indulandusz a kórházba.
De a látogatással természetesen nem vicceltem!
Orsi,
jó olvasni, milyen szép napotok volt tegnap (is). Tessék sokat pihenni! A csokievés nálam alábbhagyott talán, de néha azért becsúszik egy jó adag. Utána meg jöhet a jóadag Salvus...

Lino,
hányásmentes napokat kívánok a hétre, és sok erőt a kiscsajokhoz! Egész nap egyedül leszel velük - hát, nem irigyellek.

Mindenki másnak millió puszi,
most lelépek, mert húz az ágy, be sem ágyaztunk, mert be akarok bújni a paplan alá. Nem tudom, mi lesz a mai programterveinkkel, délelőtt bodzát akartunk szedni, délután meg a szülőszoba-
látogatás...

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!Kép

Megjottem, remek kis hetveget toltottem a korhazban. Kaptam ilyen 12 oras infuziot, amire Balazs nagyon jol reagalt, semmi kemenyedes. Ezutan meg 2 napig figyeltek, hogy gyogyszerrel se kemenyedjek, es akkor hazaengedtek. A dokim egy cukorfalat.Kedves, udvarias es nagyon korultekinto.Megadta a mobil szamat is, mindent megbeszeltunk, nagyon megnyugtatott, hogy most ugy erzem barmi tortenik elo van keszitve a terep. A korhazrol inkabb ne beszeljunk...Kép

Mikor hazaertem a gyerekszoba rendben vart (tudjatok, festes kozben hagytam itt..), a ferjem ablakot mosostt,visszarakta a fuggonyt, rend volt. Istenem, micsoda pasim van,hupp-hupp!Kép (hormonok)

Csak Nektek elarulom, hogy miota itthon vagyok mar volt 1-2 kemenyedes, a fene se erti ezt, persze nem ugy, mint azelott, de szigoruan fekszem es neha egy seta,semmi hajolgatas, mert meg 3 hetig bennt akarom tartani ezt a rosszcsontot!

Nem volt idom visszaolvasni, annyit lattam, hogy
MucskaKép hazaert! Meg egyszer gratula Nektek!Anna gyonyoru!

Koszi mindenkinek aki hianyolt, meg majd megprobalok jonni!

szoszi 33+2

Bedoglott a mosogepunkKép A legjobbkor...
szoszi

Sziasztok Lányok!
Próbáltam visszaolvasni az utóbbi 4 napot, termeltetek rendesen! Mi elutaztunk Zalakarosra egy kicsit pihenni és fürdőzni, sajnos az idő vegyes volt. Na azért a vállam leégett rendesen.

(Látom senki sem hiányolt. Nyaff-nyaff!)

Mucska- ismét gratuláció a kisasszonyhoz! Olyan jó neked! Még teszel fel képeket ugye?

Anikó- miz újs? Minden oké veletek?

Puszi Mindenkinek!

Maci
maci2

sziasztok!

Bori: szerintem is jósoltál, de az is lehet, hogy ez már az... Mikor kell menned dokihoz? Lehet ám, hogy közben nyílsz is! Ha nem javul a közérzeted, szerintem kukkants be a dokihoz egy ellenőrzésre, nehogy lemaradjon Dorka érkezéséről!
És ne sz@rj be, nem lesz semmi baj!
Amúgy most éjjel én is izzadtam rendesen!
Ami a vállamat illeti, még mindig párnás Kép És hívj bármikor, vagy írj, ha úgy gondolod!!!
Amúgy a csoki, és az ágy tuti jobb kedvre derít, és a bodza is megvár, ahogy a szülőszoba is.

Szöszi: Kép Akkor a kórházról egy szót sem Kép A dokidban jó, hogy ennyire bízol, és látod, megérte bemenni! Kép
Férjed Kép
Keményedés Kép Tényleg pihenj sokat, csak a hűtőig gyalogolj, ha éhes vagy! Kép
Mikor lesz kontroll?
Mosógép Kép Akkor a második kör ruhamosás tolódik Kép

Maci: én csak azért nem kerestelek, mert abban a tudatban élek, hogy te mindig a melóhelyedről jössz csak.
Zalakaros Kép Irigyellek ám!

Minden kifutós kismama pihenjen, mert nehéz 2 napunk lesz!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa! Nem spirálist kaptam, hanem epidurálist.Történetem kicsit bonyolult, lehet, hogy nem volt érthető, de csak így tudom leírni. Sok balhé volt a gépek miatt, sokan megpusztultak és a gép nem mutatott semmit. Most is azt mondom, ha nem marad ott a csaj, azért lehettek volna gondok, de ez már a múltté!!!!!!!

Én is be voltam szarva, hogy majd érzek valamit, hogy nem zsibbadok, de tényleg semmi. Össz vissz egy kis nyomást éreztem, amikor vették a Pankát.
Itt jól telnek a napok. Éjszaka 11-5 ig Panka aludt így mi is birtunk. Aránylag jó kislány. A császár miatt voltak gondok a szopival, de remélem és úgy látom, hogy ezek lassan megoldódnak. Senki ne adja fel csak azt mondom! Nekem még pénteken azt mondták, hogy nem fogok tudni szoptatni egyáltalán, most meg a szopik után még el tudok rakni 60 ml-t. Fejéssel tényleg lehet szapotítani, de nagyon sok kitartással. A szobatársaim azt mondták, hogy ilyen nővel még nem találkoztak, de látták az eredményt.Pedig alaphelyzetben én is olyan vagyok, hogy mindent akarok és azonnal. Emelett még bimbókiemelőt is kell használnom, hogy PAnka tudjon szopizni. Megszenvedtük, de remélem így marad. Ma reggel már arra ébredtem, hogy a wc-n előre hajoltam és folyik a tej az egyik mellemből.
Szóval csajok! Bármit is mondanak ne adja fel senki!!!!!
Puszka megyek kajcsizni, mert Panka nemsoká ébred.

Sajna visszaolvasni nincs időm, rossz, hogy nem tudom , hogy kivel mi van, de majd lassan pótólgatom.

Puszka MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Bori: és van rendszer a fájások közt? Nem azt írtad, hogy ma mennél szülőszoba látogatásra? Lehet, hogy ott is tartanak? Kép Drukkolok neked nagyon!

Zsuzsa: az én naptáram szerint 3-án van telihold. Azért néztem meg, mert a lányok 2-3 nappal telihold után születtek. Mint én is. Kíváncsi leszek, de Gömböc már így pocakon belül is annyira öntörvényű, biztos nem is akar hozzánk hasonlítani Kép Mucska esetére visszatérve: nálam Lilivel nem mutatott semmit a gép szülés közben és fél óra múlva ott szuszogott rajtam, és amikor nem mutatott semmit, akkor nagyon fájt! Nóránál mutatta.

Szöszi: örülök, hogy hazaengedtek és hogy rendben vagytok! Pihenj sokat!

Mucska: örülök, hogy megjött a tejcsi is! Anna biztos értékeli ! Kép
Szilvi
lino

Lino: igazad van, csüt. hajnalban van Holdtölte 5ó 19p-kor. Akkor neked még bejöhet a 6-a. Kép Persze ha Gömböc tartja a családi hagyományokat!

Mucska: Akkor Panka tényleg jól alszik éjjel! Kép
A szopihoz meg gratula. A kezdet nagyon fontos Kép
Mekkora is lett végül Anna baba?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa, AnitaBori - csak nem kedvet kaptatok Mucskától? Kitartás nektek!

Maci
maci2

Sziasztok Lányok!

Bori!

Mi mindenhova bőrönddel megyünk. Annak idején ugyanis Ádámmal befektettek egy CTG miatt, igaz csak egy hétre rá lett meg. És nagyon vacak volt a kórházi hálóing, meg a húgom dolgozós klumpája, míg a párom meg nem járta a hazautat, és meg nem érkezett a bőröndöm. A büfébe is csak úgy voltam hajlandó lemenni, hogy még egy köpenyt is kaptam a húgomtól, de az összkép még így is gyalázatos volt. Csilla babánál már rutinosan vittük a csomagot mindig. Egy csütörtöki CTG ideje alatt zuhogott az eső. A régi autónknak meg beázott a csomagtartója. Itthon ki kellett pakolni a bőröndből pár dolgot, mert vizesek lettek. Húgom még poénkodott is, hogy tutira, most lesz valami, mert a bőrönd kirámolva. Erre másnap reggel elkezdett folyni a magzatvíz. Csak vissza lettek hajigálva a dolgok. Kicsit érdekesen nézett ki ezután a tartalma.

Szöszi!

Melyik kórházról ne beszéljünk inkább? Már olyan mnessze a táblázat, hogy egyszerűbb megkérdezenem, mint megkeresnem.

Voltam ma a kórházi körömön. Vérvétel. Még nem tudom az eredményt, de ez izgat a legkevésbé. CTG. Teljesen rendben. UH. A baba becsült súlya 3010 g (+/- 10%), a BPD 97 mm. Ez idáig rendben. Viszont a császár utáni hegvastagság 4,5 mm. Ez már közelít, ahhoz a határhoz, amivel nem engednek símán szülni. Kép Jövő héten hétfőn kell mennem megint (ha addig még egyben leszek), és az akkoriak függvényében kiderül, hogy próbálkozhatunk-e simán. Nagyon elkeserít a császár gondolata is, főleg így, hogy van viszonyítási alapom. Persze az eszemmel tudom, hogy ha kell, akkor bele kell törődnöm. Csak valahogy annyival egyszerűbb egy síma szülés után.

Mindenkinek további szép napot!

Zita
pzita

Sziasztok!

Nem tudtam most olvasgatni, csak egy hasznos homeopatiás doc.-ot szeretnék feltölteni nektek.
<!--attachment: homeopatiasszerek-84599.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*21.5**homeopatiasszerek%2edoc --><center><pre>
Kép
homeopatiasszerek.doc (21.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Üdv: Zsuzsi, majd este jövök olvasni Kép
zsu26

Sziasztok!

Maci: kedvet ugyan nem! Mi már sejtjük, mi vár ránk! Kép

Zita: csomag Kép
Ekkora a feje, és a súlya csak ilyen kicsi??? Ez hogy lehet?
Heg Kép De tudod, a remény hal meg utoljára!

Zsuzsi: köszi a doksit, és gyere este. Kép

Bori: mi van veled? Most is fekszel?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
jobb a helyzet kívül-belül, tényleg jobban érzem magam.
Délután elvitt Karcsi a kórházi bulira, több mint 2 órás volt, egy óra beszélgetés, aztán egy óra a szülőszobán. Nem maradtam bent.
Ami "újdonság" volt számomra: kell vinni szőlőcukrot is, és jó az akármilyen régi házassági akvi.
A szülőszoba egészen barátságos, van egy alapítványos szoba is, tiszta pasztel, de a többi is oké.

Zsuzsa,
dokihoz nincs időpontom, hétfőn megyek CTG-re, utána hívom az uh és egyéb vizsg. miatt.
Nagyon sokat pihiztem ma, és szerintem segített is!
A válladat előre is köszönöm!!!!!!

Lino,
nincs rendszer a fájások között, mostmár nem is fájnak úgy, mint hajnalban, de alul nyilallgat ám rendesen. Ahogy Zsuzsa írt, lehet, hogy nyílok? Az ugye ilyenkor már nem nagy baj?!
Hogy telt a napotok a lányokkal? Rókaetetés is megvolt...?

Mucska,
vigyázzatok magatokra, amikor csak tudsz, próbálj pihenni.
Miért mondták bent, hogy nem fogsz tudni majd szoptatni?!

Macihajni,
olyan sokan nem voltak már az utóbbi napokban, hogy név szerint szinte senkit nem is emlegettünk, de úgy össznépileg IGEN!!! És abban természetesen te is benne vagy, szóval no nyaff-nyaff, bitte!!!

Szöszi,
akkor nem volt haszontalan a kórházi tartózkodásod, pihenj továbbra is sokat!!! Rendes a férjed, most pedig nekiállhat kézzel mosni...

Zita,
tetszik ez a szétázott csomag-dolog!
Én annak idején Danival akkor pakoltam össze, amikor elfolyt (folydogált) a magzatvíz, éjszaka, hajmosás és zuhanyozás után. Persze, ha fájásaim lettek volna, biztos nem sok kedvvel pakolgattam volna!
Drukkolok, hogy a szülésed majd úgy történjen, ahogyan neked és babádnak a legjobb.

Most kiszállok, megyek megint pihizni, meg elolvasgatom az új Kismamát, Zsuzsa! Most vettem a kórházban...
Ja, egy lakótelepi ismerősöm pénteken szült, neki vadászok szoptatós tanácsokat itt a fórumon, állandóan alszik a bébi, nem hajlandó szopizni...Reggel 6 után hívott, hogy mit csináljon?! Odabent nincs segítség? Azért ez meglep.
Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Bori:Csak nem benttartottak? Most itt izgul az egész topic.
Azért furcsa,hogy most már folyamatosan nem mindenféle vizsgálat,hanem a szülések miatt izgulhatunk!

Linda:Te is Zsuzsával álmodtál? Kép
A két év különbség nagyon jó,az első kettő között nekem is megfelelt,de harmadikra nem mertem volna.Kép
Azért lottóztok,ugye? Kép
Felhívtam ma a sógornőmet,nagyon kedves volt.Remélem lesz folytatás,még ha lassan is.Nagyon be voltam tojva,féltem a visszautasítástól.
A sztoridra én is kíváncsi vagyok,ha esetleg megírod,elküldenéd nekem is?
A melegvízhiány az gáz,nálunk kb.akkor lesz,amikor Bencus születik.Érdekes lesz,az biztos.Kép

Mariann:Mi újság?

Bori:Boci csokiból én a sima tejcsokit szeretem,esetleg a marcipánosat. Kép
Érdekes volt,hogy hétvégén a gyereknapi séta után nem keményedett olyan vészesen sokat a hasam,pedig nagyon féltem.Kép
Csadoros képet majd küldöm.Kép
Tényleg meglátogathatunk? Majd üzenj! Kép

Orsi:8.30-az nektek korán van? Kép Én 6 óra körül már vasalok.Ma 5-kor felébredtem.Kép
Ifjabb koromban azért én is bírtam 12-ig aludni. Kép
Fiúknak jobbulást!
Nyaralás szerinted is bátorság? Kezdek elbizonytalanodni.
Csirkepaprikás-imádom ! Kép
Kórházlátogatás:közvéleménykutatást kellene tartani,hogy kit nem zavarunk. Kép

Mucska:Te szegény,jól Rád ijesztettek! Lényeg a gyönyörű,egészséges lánykád! Kép
Ügyesek vagytok szopi ügyben is és alvásügyileg is.Kép

Swen:véleményem nagyjából egyezik a Tiéddel Boci ügyben,én is így jártam,hogy volt időszak,amikor nagyon nem ízlett.Aztán mikor a lányom megszületett,leraboltam a kórházi büfét,naponta 3 táblát sikerült beburkolnom. Kép
Borival a fagyizás szerintem sem fog már összejönni baba előtt.Nem baj,viszünk Neki a kórházba! Kép
Sajnálom,hogy ilyen ramatyul vagy,kitartás!

Lino:Köszönöm a lehetőséget,de nem rémisztgetnélek Titeket a lábam látványával. Kép

Szöszi:Örülök,hogy rendben vagy,megérte a 3 nap.Pihenj sokat továbbra is,akkor nem lesz semmi baj. Kép
Férjed,doki : Kép
Mosógép. Kép Nehogy már minden jó legyen!

Maci:Nálunk minden OK! Nálatok is? 14-én minitali! Kép

Puszóka:Anikó
vakili

Hali!

Bori: Kép Akkor még nem ez a vég Kép
Látogatás Kép A szőlőcukor sok helyen megengedett!
Pihenj jól éjjel, és ha megint jönnek, ne ijedj már meg! A vállam meg vár!
És hogy nyílsz-e? Azt nem látjuk!
Az ismerősödnek: http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/szoptatas1.htm de a kismama hátulján is vannak összegyűjtve ilyenek!

Megjegyezném, nanda is el van tűnve!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok lányok!

Én megvagyok, hősiesen végigolvastalak titeket, elég sokáig tartott. Úgyhogy írni már nincs sok időm, mert nyávognak a gyerekek, hogy menjünk már vacsizni.
Szóval Taksonyban nagyon jó volt, egy nagy baráti társasággal voltunk a tesómékkal együtt. Egy csomó gyerek volt, tök jól eljátszottak egymással. Csak egy kicsit keveset aludtam, ezért most elég fáradt vagyok.
Ma reggel viszont 3/4 7-kor a munkások ébresztettek minket, pedig arról volt szó, hogy 8-ra jönnek. Már ki is kaptak egy falat és elkezdték építeni az újat. Az egész ház egy nagy disznóól, most küzdünk, hogy csináljunk egy kis helyet, ahova legalább le lehet ülni. Most is épp két ruhakupac között ücsörgök.
Rita ma lett 3 éves, senki nem akar a szülinapján szülni? Úgy tűnik, már nem. Szegénykém kapott oltást is, de nagyon ügyes volt, csak egy kicsit pityergett.

Swen!
Köszi, hogy gondoltál ránk hétvégén!

Orsi!
Megkaptam a képeket, de még nem volt időm megnézni, remélem ma este sikerül! De úgy olvastam a többieknek nagyon tetszik!

Mucska!
Nagyon szép baba Anna, még egyszer gratula! És ha tényleg 11-től 5-ig aludt, akkor nagyon rendes is.

Anikó!
Hova mentek nyaralni? Én is kérek majd csadoros képet!

Bellana!
Ritának pont olyan kacsája van, amit Dani is szeretne. Mi is ajándékba kaptuk. Pénzügyileg megértelek, mi is nagyon le vagyunk most égve anyagilag a felújítás miatt.

Bori!
Gondoltam rád hétvégén, hogy biztos itt vagytok Ráckevén nem messze tőlünk. A szúnyogok minket is zaklattak, de csak vasárnap este, mert szombaton esett az eső.

Szöszi!
Örülök, hogy már otthon vagy! De azért tessék sokat pihenni!

Anikó!
Örülök, hogy végre felhívtad a sógórnőd és ráadásul még kedves is volt!

Bocs, ha nem írtam mindenkinek, sajnos elég elfoglalt vagyok a felújítás miatt, de pihenésként mindig titeket olvasgatlak. Valit majd felhívom valamikor, de megígérte nekem, hogy ha valami történik, mindenképp küld egy sms-t!
Ja és még egy táblázattal is jövök, legkésőbb holnap, de lehet, hogy még ma!
Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Zsuzsa!

3470gr és 49 cm lett Panka. Egy 36+6 napos babának szép eredmény. Lehet, hogy a párom összevissza beszélt, mert ő nem tudott ott lenni, mert vidéken volt, így a barátnőm rohant be, mert annyira hirtelen történt minden.

Bori!

Mert a császárosnak később indul a teje és nem akarnak vele bajlódni, hanem jól tömik tápszerrel. Volt hogy úgy hozták szopizni, hogy épp akkor bukott fel a kaja, amit bent adtak. Én akkor sem hagytam magam. Nálam nem is lehetett kint, mert fény alatt volt egészen vasárnap délig, így csak szopi időben láthattam. Azért én fejtem rendületlenül, -mert mondták hogy odaadják a babának. Csak kár volt, hogy este 11-kor még 115 ml volt a hűtöben az én poharamban hajnal kettőkor meg semmi.Kiöntötték. Direkt azért maradtunk fent, hogy megnézzük, hogy igaz e amit gondolunk. Erről ennyit. Remélem más helyeken nem ennyire gáz a dolog, mert itt senkinek em segitettek, de a szobába nem mehetett a babák miatt látogató, igy még külső segítséget sem lehett kérni.
JAj szaladok, mert itt a kaja idő.
PUSZKA MINDENKINEK.
mUCSKAaNDI

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

A férjem annyit dolgozik mostansag itthon a gép elött, hogy egyszerüen nem fértem ide. Amikor meg nincs a gép elött akkor éppen eszünk vagy alszunk (vagy csak én alszom, mert ö egyre kevesebbet, szegény annyit idegeskedik, egyelöre még sok a bizonytalansag). Na jo, tegnap vagy egy orahosszaig flippereztünk itt a gép elött ketten együtt, de annyira jo volt, annyit nevettünk!

En fizikailag tök jol vagyok (kopp-kopp), most voltam kismamatornan, rendesen végigcsinaltam, jol is esett, még a hasogatas is abbamaradt, legalabbis nagyon ritkan jelentkezik és gyengén. Persze lajhar vagyok, de azt mar normalisnak tekintem.
Ezért arra a következtetésre jutottam, hogy nem fogok én 6-an szülni, ki tudja, még 16-an sem...

Többen kérdeztétek, a grillezés jol sikerült, akkor még gyönyörü idö volt. Egyébként a vendég-parrol kiderült, hogy a csaj anyukaja magyar, a csajszi ennyit tud magyarul: "igen, nem"Kép

Mucska,
köszi, hogy leirtad a történeted, örülök, hogy a végén minden jol alakult, bar ez a gépes dolog nagyon gaz, szoval igy bizhat bennük az ember.
A szoptatassal nagyon ügyes voltal, gratulalok (azon azért kiakadtam, hogy közölték Veled, hogy ugysem fog sikerülni).

Bori,
örülök, hogy jot derültél a gatmasszazs-leirasomon, bar duzzoghatnék is, mert kértem, hogy ne legyetek tul vizualisak!Kép
Amikor az éjszakai sztoridat olvastam, azt hittem, mindjart szülsz, de ugy latszik mégsem!
Egyébként ha mar ugyis elvesztettem johiremetKép, akkor feltennék egy kérdést: amiota a vastablettat szeded, nem vettél észre valtozast a székleted szinében? (Én a hétvégén igen és beijedtem, végül az egészségügyben jartas sogornömet hivtam fel, aki megnyugatott, hogy a fekete szin teljesen normalis ilyenkorKép)
Dani esete tényleg érdekes! Szerintem biztos varja a kishugat és egyszerüen ugy tartja igazsagosnak, hogy majd egyforman szeressétek öket, de talan egy picit ö is fél, hogy milyen lesz megosztani a szerepét egy hugival. (az én batyuskam egy nagyon érzékeny ember, ö egyaltalan nem volt féltékeny, anyu szerint egyenesen szüksége volt ram. Amig meg nem nösült, igy is volt, de halistennek egy szuper sogornöm van, igy nem okoz gondot a nagy tavolsag kettönk között, egyébként gaz lenne... Ezt csak azért irtam le, mert az egyetlen hasonlo helyzet, amit ismerek).

Swen,
köszönöm, hogy vartad a helyzetjelentést rolam is!
Talan még nalad is valtozik ez a nehézkes allapot, par nap nehezebb, par nap könnyebb lesz.
Pihizzél minél többet! Végül is voltal uszni?

Zsuzsa,
Gratula a korhazi kofferhez!Kép
Én is ugyanigy csinaltam a listat, szövegkiemelövel!Kép
Latom, neked is egyre nehézkesebben mennek a dolgok! A pityergös hasogatas mar elég durva lehetett, azért nekem annyira erös még nem volt!

Aniko!
Örülök, hogy jol alakult a sogornöddel a beszélgetés!
Engem hogyan fogtok meglatogatni? Vonattal jöttök, kocsival vagy repcsivel?Kép
Különben jol összefoglaltad nekem a helyzetemet, köszi, kicsit észbe is kaptam töle, hogy nem kell mindjart beijedni, hogy szülni fogok (mikor azt irtad, hogy mar a finish-ben vagyok és ilyenkor mar itt szur, ott hasogat...).

Orsi!
Hizas miatt ne aggodj, kb nalam is ilyenkor lassult le a dolog! Inkabb edd magad tele gyümivel (és csokivalKép)! Szegény férjed finom trombitas keze!!!Kép

Szilvi-Lino!
A kerti medence miatt én is irigykedem, bar én is csak ugy vallalnam, ha a férjem gondozna rendesen, az meg ugysem menne.
A hanyast nagyon sajnalom...

Bellana-Linda!
A bevasarlassal jol megjartatok, nekünk is volt mar ilyen "tartalék-felélö" hétvégénk! (mondjuk itt mindig kriminalis a nyitvatartas, pont olyan, mint otthon volt a cocializmus idején, nem tulzokKép).
MelegvizKép
A csaladi ügy biztosan nehéz lehet, el sem tudom képzelni, engem mar az is kiborit, ha tudom, hogy anyut megsértettem és érzem, hogy egy kicsit duzzog ram. Szomoru az egész ügy és persze baromi nehéz okosat mondani..
De ha az segit, gyere és irjal rola barmikor!

Zita,
öregasszony-effektusKép
Nalunk is van a kertben malna, cseri, söt szamoca (olyan igazi erdei, mézédes), és nagy kiszurasnak érzem, hogy én abbol nem ehetek. Na, majd meglatjuk. A kislanyod aranyos lehet a malnasban (mint egy kismaciKép)
En is szoritok, hogy ugy szülhessél, ahogyan Neked a legjobb! Varjuk a feljeményeket!

Szöszi!
Örülök, hogy ujra otthon vagy és jobb lett a pocokad! Pihizzél tovabbra is sokat, a férjed pedig egy tündérke!Kép

Nyaff-nyaff-Maci!Kép
Milyen volt a lebegés a vizben Zalakaroson?Kép

Pano,
lattam megjöttetek! RumliKép Azt hiszem, most nem fogsz macit kötögetni!Kép

Ildiko,
mikor irod mar le megint, amit Kishuncut eltüntetett?Kép

Itt két napja kaka idö van és a kedvem is kaka.
Egyébként ma van a hazassagi évfordulonk (az egyik, mert nekünk 2 is van am: egyszer gyorsan összeadattuk magunkat itt Svajcban egyszer meg buliztunk Magyarorszagon, ma a magyarorszagi lagzi napja van, nekem az volt a kedvesebb természetesen, rendeztünk egy ceremoniat az erdöben, gyönyörü volt...). Egyébként kaptam gyönyörü rozsakat.Kép

Egcsi tényleg jol eltünt, Nanda is, Valirol sem sokat tudunk, Kinga meg vajon vizsgazik? Kisdio, Niki, DCsiga, Jerry is rég jött mar, Sorayarol nem is beszélve! Minden eltünt bujjon elö, mert mar izgulunk!

Sok pusszancs,
Süncsi
süncsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?