A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Esti jelentés:pizza betermelve, esti eperadag hasonlóképp!

Köszi a pocakdícséreteket!

Anikó!
Nem tudom, miért de a másik védőnő is ottragadt, mikor eljött hozzánk! Lehet, hogy ez szakmai ártalom, vagy nekem van ilyen kisugárzásom, hogy nem lehet tőlem elszakadni! Kép
Én sem értem!
Méhszájat nem viszgáltak már kb. 3 hete és akkor azt mondta a doki, hogy több ilyen vizsgálat már nem lesz! Lehet, hogy azért meg kéne nézetni? Akkor még zárva volt, de érzéseim szerint már nincs!
Vicces, hogy nekem kell kérni bizonyos vizsgálatokat!

Puszi.
Mariann
marcsababa

Jó estét mindenkinek!

Szépen termeltetek, míg nem voltam itthon. Sikerült eljutnom a fodrászhoz. Kép

Viszont a bejárati ajtónkat még mindig nem cserélték ki. Kép Azt hiszem, holnap nem teszi zsebre a hölgy, aki intézi ezt az egészet, amit tőlem kap. Birka türelmem van, de most már az is kevés.

Nagyon szép mindenki pocija. Még gondolkodom, hogy holnap készítsünk-e mi is egy ilyen pocakos képet.

Zsuzsa!

A húgom úgy időzítette a szabadságát, hogy a végig itt legyen. Szóval meg van oldva a felügyeletem. Csilla babánál is így volt. Nagyon rendes tőle, nem kértük rá, ő ajánlotta.

Szilvi!

Nem irigyellek, a két gyerekkel segítség nélkül szinte egész nap. Kép Át tudom érezni a helyzeted, mert nekem is csak hétfő óta van ilyen úri dolgom.

Szép álmokat!

Zita
pzita

Sziasztok!

Most meg offline irok, es nem tudom mikorra vegzek, ugyhogy lehet, hogy fenykepek csak holnap lesznek kis Gergonkrol, de igerem fel fogom oket rakni, csak most mar elegge keso van. Azert jutok ide mindig ilyen sokara, mert meg Anyukameknal vagyunk este es haza is eleg keson erunk. De ugye a csaladnak rogton meg kellett mutatni a Praxisos felveteleketKép
Jelentem: minden rendben a kis lurkonkkal, tok jol fejlodik, a buksija 8,56 es az adatai alapjan egy hettel korabbra adta meg a gep es 1,7 kilonak, ami ugye akarmennyi lehet, ugyhogy azt azert annyira nem veszem komolyan.Kép De mindene aranyos es teljesen rendben van es van egy szuper kepunk a kukirol isKép ugyhogy most mar biztos, hogy nalunk nem jon be a "fiunak josoltak es lany lett" dologKép

Delutan mar jartam itt es jo sokat visszaolvastam es jegyzeteltem is, ugyhogy azokat most leirom, de lehet, hogy e miatt lesz olyan, hogy valakinek ketszer irok, mert most este olvastam el a maradekotKép
Kulonben koszi, hogy hianyoltatok es aggodtatok, de tudhatnatok, hogy ugyis en vagyok az utolso itt esteKép

Swen
Szerencsere a depim amilyen gyorsan jott, olyan gyorsan ment, betudom a tegnapi idonek es kettos frontnakKépA haz miatt nem voltam depis, csak pont a legjobbkor talaltak el ezek a dolgokKép De en is ugyanugy gondolom, ahogy Te, hogy jobb ha meg most jonnek ki a hibak. Szerencsere nem surgos a koltozes, Gergoig biztosan osszejonKép Koszi a gratulat a 30. hethezKép

Pano
Egyetertek, eleg a szuletesi datum, abbol egyertelmu minden. Esetleg suly es cm, nem tudom talan az is, hogy hany ora alatt lett meg a baba? De lehet, hogy ez tok nagy hulyeseg, csak ugy eszembe jutottKép

Szoszi
Nagyon a~ranyos vagy, koszi a gratulaciot, ma tenyleg kulonleges nap van, mert mar mi is (Aniko es en) harmassal fogjuk kezdeni a heteink szamatKép

Bori
Tok igazad van, nalam tenyleg meglepo az ilyen nyomi hangulat, de szerencsere kialudtamKép Tok jok a kepek a szobarol, gratulaKép Barcsak mi is mar a gyerekszoba alakitgatasanal tartanank, de ami kesik nem mulik!

Mucska
Megegyszer GRATULA!!!Kép

Zsuzsa
Huha!!!Szep meretes a pocakod, igaz ahogy en kinezek, valami ilyesmi varhato a vegere nalam isKép

Lino
Mi is tervezzuk ezt a filmet, csak meg azt nem tudom, hogy mikor. De vasarnap jo lenne, most akkor lehet, hogy en nezem meg hamarabb? Pedig remeltem, hogy majd Te megmondod, hogy mennyire durva, vagy hangos, nem fog-e kis pocok megilyedni bentKép

Bori
Jol emlekszem, Te lattad a Holnaputan-t? Es nem nagyon hangos, vagy ilyeszto, hogy a picuri megilyedjen odabent? Foleg a zaj erdekelne, nem akarom, hogy neki rossz legyen!
Szulesznonek mi is 10-et gondoltunk, a dokinak pedig max. 50-et, tobbre nem futja, majd meglatjuk.

Linda
Ahogy olvastalak tokre magamra ismertemKép Sajnos en is ilyen vagyok, hogy nem tudok csondben maradni, pedig neha tudom, hogy kene, de nem megyKép Sajnos ez ugye konfliktusokhoz vezet, de akkor sem megyKép Igaz azt hiszem mar fejlodtem az evek soran, hisz mar 10 eve egyutt vagyunk a parommal es szerintem most mar jol tudjuk kezelni egymast, de neha meg igy is rajovok utolag, hogy jobb lett volna nem szolni.Kép Ez vanKép

Na, most mar azt hiszem a kepek holnapra maradnak, bocsika mindenkitol! De delelott jovok es felteszem oketKép

Sziasztok!

Aniko
Olyan jo volt ma beszelni, jo hogy felhivtalKép Megegyszer gratula nekunk a 30-hozKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
30

avocado

Sziasztok!

Mariann: szép nagy pocakod van!! Remélem a pizza jó volt!

Linda: mozi: OK!Kép És valóban szekálom apát, mégha tudom is hogy nem kéne!

Orsi: szép nagy a babád, és örülök, hogy minden rendben van vele! Remélem azért eljutok még moziba valamikor!

Most meg elkezdődött az a korszakom, hogy délelőtt egész sokszor vannak összehúzódásaim, még fájnak is néha, de délutánra elfújják őket. Apa meg az én anyum izgulnak, én meg nyugtatgatom őket, hogy ez még hetekig eltarthat, mint ahogy az első kettőnél el is tartott.

Zita: köszi az együttérzést, néha kiakadok, de azért vészhelyzetben hívok egy taxit, és mire a kórházhoz érek a csajokkal addigra csak odaér valaki Kép Ha nem, akkor meg szép kis együttszülés lesz Kép Császár után 5mm a minimum hegszélesség, hogy szülhessél hüvelyi úton? Bejárati ajtó Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!

Szép reggelt mindenkinek bár elég pocsék az idő.
Itt minden rendben, jól vagyunk. A kiscsaj továbbra is nagyon rendes, mert éjféltől hagy aludni reggel 5-ig.

Szupik a képek amiket felraktatok!
CSak furcsa, ahogy magamra nézek. Visszatértem eredeti súlyomhoz, de azért baromi jó volt pocakosnak lenni!!!!!!

Szóval itt minden rendben, sokkal rosszabra voltam elkészülve az elején.
CSajok jönnek mennek a frontok, ki jön Panka után.

Az élvonal szoros, szóval hajrá!!!!!!!!!
NA megyek és aváltozatosság kedvéért főzök.
CSak hogy ne szokjatok el tőlem.
Leveske (de most zacsis)
Kruplifőzelék, stefánia szelet.
Visszatértünk az eredeti életmódra.
NA naposabb hétvégét kivánok mindenkinek, és vigyázni magatokra. Most már lassan csak beindul a babaáradat!!!!!

Puszilok mindekit!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
csak egy villám-bejelentkezés a reggeli teám előtt. ( Danimanó nagymamánál, apamanó teniszpályán)

Orsi,
hát én teljesn beindultam valami nagy meglepetésre a Praxisod kapcsán, Anikó "hibája"!!! Na jó, csak vicceltem...Szépen fejlődik a kisbabád, a sok koncert megtette a hatását!
A film hangos, ne számíts csendes katasztrófára. Én is aggódtam közben emiatt.

Mucska,
zacskós leves?!?! Na jó, elnézzük neked. Egyébként teljesen normális a dolog, én sem fogok akkor naponta gasztronómiai csodákat produkálni. Tegnap pl. vettünk egy csomó féle husit a piacon, elkezdem a főzést, mélyhűtést adagokban. Előkapunk majd egy jó kis pörköltet, a hozzávaló főzelék aztán már percek alatt meglesz frissen. Valahogy így tervezem, persze jön majd anyósom főzni, meg anyu is, szóval elleszünk.

Most lelépek, mert kimegyünk Ráckevére, de este jövünk haza, mert apa holnap valami maratoni váltó-versenyre megy, én most asszem nem indulok.
Jó hétvégét, lányok

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkeztem, aggódtam Orsiért, de látom minden oké. Kép Mi ma megyünk 2.20-ra a praxisba. Kép
Előtte anyósék, Dínó ott marad, majd mi is. Kép és holnap állatkert, úgyhogy valszeg csak holnap estefele jövök újra.
Jót ne halljak rólatok!! Kép Kép
Pusz:Linda
bellana

Sziasztok!
Itt vagyok, sajnos nem túl jó hírekkel.Kép Timi kórházban van, mert nem szűntek a görcsei és elkezdett kinyílni a méhszáj. Most infúziót kap és tüdőérlelő injekciót a baba miatt, remélik, hogy még bent marad a kiscsaj egy hónapot, de szorítsatok neki!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jo napot!

Köszönöm mindenkinek, aki irt nekem haskötö-ügyben. Azt hiszem, most lemondok rola.

Zsuzsa, Bori,
tegnap nem is dicsértem meg a papucsaitokat! Allitolag szülés utan jo, ha egy kicsit magasabb a sarka (enyém persze nem olyan).

Bori,
nalatok talpmasszazs volt végül vagy gatmasszazs?Kép
John jo fej macska lehet (kicsit Garfield-os?)
Hogy Te milyen rendes vagy, mar elkezdtél raktarra fözni...

Zita,
nagy makod van a hugoddal!
Varom a te pocakos képedet is!

Bellana,
még jo, hogy a férjed egyböl nemet mondott, ha a "kedves" fönök csak beprobalkozott. Egyébként én probalok keveset beleszolni a férjem ügyeibe, de azért amikor ugy érzem, meg kell védeni a csalad érdekeit, akkor kinyitom a szamat. Tehat tök jogosan voltal anyaoroszlan!Kép Maskor meg igenis ö igényli a véleményemet, tanacsomat.
A munkahelyen rolam mindig azt gondoltak, kedves, aranyos, aztan amikor oda került a sor, a sok "nagyszaju" csendben lapitott, én mertem elmondani a véleményemet, mert az igazsagérzetem azért baromi erös. Es tudod mit? Szerintem a fönökök értékelik az ilyen viselkedést, föleg ha valakinek nem allandoan jar a szaja, csak mikor tényleg fontos!

Bunyo: no, akkor ha ugy nézünk ki, mint akinek behuztak egyet boxkesztyüvel, akkor mar nemsokara szülünk!Kép

Lino,
tök jo, hogy tultengsz! Sajnalom, hogy elmaradt a moziKép

Mariann,
a Te pocid is szép nagyon! Kerek vagy hegyes? En csak annyit latok, hogy formas!
Gratula a vasalashozKép

Aniko,
mennyi is lesz a nyaralas, 2 hét? Talan annyit kibirsz nélkülünkKép, majd segitünk bepotolni a lemaradastKép

Mucska,
szoval Te mar fözöl?!!Kép
Tényleg, mas is kérdezte, hogy van a sebed?
Es mar az eredeti sulyodnal vagy? Nem semmi!
Es a pocid milyen?

Orsi,
gratulalok Mokuskad méreteihez!
(remélem olvastad, tegnap irtam neked egy hosszabat)
En a terhesség ota csak romantikus (jokat bögök még a leggicsesebb csöpögésen isKép) vagy szorakoztato filmeket nézek és a hangosabb, durvat zenét is probalom kerülni.

A Szöszipocakképet is varom am!

Tegnap egyébként megtartottuk a hazassagi évfordulos vacsit (végül is nem a kinaiban), aztan a férjem kidölt (Bori, masszazsok elmaradtak) és éjszaka meg hasmenésem volt meg hanyineremKép
Mostanra minden OKKép

Puszi mindenkinek és szép napot!
Süncsi
süncsi

Szia Egcsi!

Timinek nagyon szoritunk!!!
Köszi, hogy hirt adtal rola!

Süncsi
süncsi

Timinek üzenem, hogy kitartás, mert bent fog maradni a kiscsaj, úgy mint nálunk. Tudom mit él át és nem könnyű neki. NAgyon nehéz izgulni, hogy csak még egy napot és meégegyet......
Sok puszit küldök neki, és nagyon szorítok!!!!!!!

A sebem köszöni jól van, nekem szerencsére nem fáj, bármit meg tudok csinálni. De néha keresem a pocakomat azért. MA meg is látom, hogy illyen, mert ma vehetem le a ragtapaszt. De még várok, el sem tudom, képzelni, hogy nézhetek ki....
De tulképp teljesen mindegy, a lényeg, hogy megérte.

Puszka Mindenkinek
MucskaAndi
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

AnitaboriKép
Gyönyörű a babaszoba! Most irigykedek, mert már otthon van a kiságy, de még nincs aki összeszerelje.Kép Olyan izgi már így a vége felé, nem? Nagy már a te pocid is!Kép
Tarifákról:Szülésznő-15E, orvos 40-50E. Akinek ez nem elég azt nagyon tudom sajnálni.Kép Szerencsére a dokim nem egy pénzsóvár alak.Kép

MucskaKép
Ez igen!Kép Gyönyörű a kiscsaj! És milyen nagy! Mégegyszer gratula és rád is irigykedem kicsit, hogy már babázhatsz. Azért én még kivárom a maradék 7 hetet, remélem a fiacskám is így gondolja.Kép

ZsuzsaKép
Mekkora a pocid! Gondolom nem lehet semmi cipelni.Most már a finisben vagy!Kép

SwenKép
Azt nem tudom mi bnemeth keresztneve, de Timinek itt mi az egri Timit ismerjük,szóval két pocakosról van szó.Kép

SüncsiKép
"Cumi-cici"Kép A párom az enyémet látva azt mondta, "ez már nem is cici, hanem TŐGY!"Kép Szegényem ritkán lát és megrázza a "hirtelen" változás.Kép

MariannKép
Csini kismama vagy és jó nagy a pocid is!Kép

OrsiKép
Gratula a szépen fejlődő babához és várjuk a képeket. A kukisat is!Kép

Egcsi
32(!)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Éjjel eltelt, valamivel jobban is aludtam.
A férjem ma úgy döntött, pizzával kínozzuk magunkat ebédre Kép

Mariann: kép Kép Amúgy az enyém has is fiús! Kép
Én amúgy sem néztem a fejedet Kép
Halmozod a védőnőket? Akkor te nem adsz belőlük a máglyára?
Amúgy ha nem hordom túl a babát, hozzám sem nyúlnak a szülésig, ha nem kérem. Szerintem kérdezz rá a tenyésztésre!

Anikó: marad mára is cseri???
Amúgy engem sem matat már a doki, mióta megvan a 37 hetem. És ha nyílok a másodikkal, akkor mi van? Előtte persze nézte!

Szöszi: mail ment!
Mi jót etettek veletek?

Bellana: én arra gondoltam, hogy a férjeket befolyásolni, a dolgaikba beleszólni nem bizti, hogy jó!!!
De a praxisos képeket vasárnap kérjük ám! Állatkert Kép Próbálj pihenni is!

Zita: fodrász Kép
KÉPET KÉRÜNK!!!
Hugicád! Kép

Orsi: kuki Kép Gratula a méretekhez. Én is így kezdtem...

Lino: készülődik gömbőcke???
Na, hogy tetszik az ADSL??? Én anno nagyon élveztem a sebességet! Mára már megszoktam...

Mucska: Anna alvása Kép
Ne dicsekedj! Mi még dinnyézünk! Amúgy mennyi lett a kilók vége?
Főzés Kép

Bori: akkor ma nyugis napod lesz?
Akkor egy ezrest spóroltam Kép
Maraton? A Kossuth teresre? Amúgy régebben te is futottál ilyeneken?

Egcsi: Szegény Timi Kép Nagyon szorítok neki, hogy a nyílás megálljon, és a görcsök elmúljanak. Most számolgatom, hogy ő a 7. a topikban, akit megütött a kórház szele?! Nem kevés!

Süncsi: magasabb sarok? Hogy nehogy hanyatessünk???
Éjszakai tünetekKép Rossz volt a kaja?

Egcsi Kép Jó, hogy veled nincs baj!
Finichben? Van még elvileg bő 2 hetem! Kép Hátha majd én leszek az élmezőny utolsója Kép

Mindenkinek szép napot, lassan el gondolkodni, mi is legyen a pizzán!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

9-10 kg lett a vége.
Ti csak dinnyézzetek. Mi meg büfizünk. Kép
A cserire jobban rá volnék izgulva....Kép

Pusz Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Úgy volt, hogy ma bemegyek a Szt. Imrébe a szülésznőmhöz NST-re, de mondta, hogy nagyüzem van a szülőszobán, így átraktuk holnapra. Így viszont eljutottunk moziba helyette (igaz apa így késett a melóból, de kit érdekel). A mozi egész jó volt, nem volt félős (azt mostanában egyáltalán nem bírom), néhol kicsit hangos volt, olyankor odabent észrevehető megdermedés volt Gömböc részéről. Amúgy a pocakom tegnapról mára észrevehetően teljesen leszállt, úgyhogy az ülés elég vacak volt. Lánykám ma is egy hős volt a fogdokinál!!!

Mucska: Anna babától nagyon rendes, hogy hagy titeket aludni! Te meg nagyon ügyes vagy, hogy máris főzőcskézel! Eredeti súlyhoz gratula!

Bellana: jó állatkertezést +Praxist! Anyósra meg tessék nem odafigyelni! (Tudom, hogy könnyű mondani…)

Timinek drukkolok, hogy a babája még ne akarjon kibújni. Most már végig bent kell maradnia?

Süncsi: végül eljutottunk moziba Kép Hasmenés, hányinger Kép Örülök, hogy már jobban vagy!

Zsuzsa: egyenlőre élvezkedek, hogy nem kell minden letöltésre órákat várni Kép. Én most vacakul aludtam. Vagyis amikor aludtam, akkor jól, de éjjel egy volt mire el tudtam aludni Kép A lányok meg nem kíméltek 7-kor Kép Rögtön és azonnal kakaót akartak Kép

Szilvi
lino

Sziasztok!Kép

En is rosszul aludtam, hajnali 4-ig gyakorlatilag semmitKép. Delelott foztem, most megyek pihizni egy kicsit, csak beugrottam szolni, hogy tettem fel egy majd' 2 hettel ezelotti poci-kepet a profilomba. (zsuzsaKép, koszi erte)
Van bugy+melltartoban keszult is, de ahhoz meg gyujtom a batorsagot, hogy nyilvanossagra hozzam...Kép

szoszi
szoszi

Szép délutánt!

Mucska: én nem dinnyézek! Csak cipelem! Jó büfizést! Kép
Urad élvezi gondolom, hogy hazatért a család konyhatündére!
Mit szólt Apukád az unokájához?

Lino: mozi Kép Nagyüzem van? Én szerencsére ma semmit sem érzek! Kép
Ami az elalvást illeti, nekem is közel éjfél volt Kép Nagyon rugdolódott a lányom! De Zsófi csak 9-kor kelt! Kép
Lilinek gratula, de csak ezért ne gyűjtse a szuvas fogakat!
Hasad! Kép Eddig nem is ment le? Én sem tudok már úlni rendesen egy ideje. Kép

Szöszi: szívesen Kép Amúgy az a másik kép is nagyon jó! Nincs mit gondolkoznod! Kép
Jó pihit!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: de folyamatosan ment egyre lejjebb, de most egy egész tenyérnyivel van lejjebb, mint tegnap!

Szöszi: Milyen nagy a pocakod !!! Kép
lino

Szia Zsuzsa!

Gondolom élvez a párom, mert jókat esznek. Muszáj volt lábra állnom, mert különben éhen halnak. Csak azt nem tudom, hogy mi a fenét ettek több, mint egy hónapig.
NAgypapi örül természetesen, de csak kerülgeti Pankát, mert en voltam az egyedüli újszülött akit látott, és ugye az sem most volt. Szóval kerülgetik Ginókával együtt.

Linó!

A súly nem rajtam múlt. CSak így sikerült, de nem vagyok elkeseredve miatta egyáltalán!

Sok pusz Mindenkinek!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Először is el kell dicsekednem, hogy mekkora hős vagyok! Három órai kemény munkával -hol ülve, hol állva- de sikerült kivasalnom az összes babacuccot!!!! Ruhákat, pelusokat, fürdőlepedőket, MINDENT!!!!!KépKépKép A pólyahuzatnál gondoltam rád Mariann!Kép Utána viszont le kellett dőlnöm mert ki volt a hátam rendesen. Viszont képzeljétek el, hogy a férjem látva a szenvedésem beszállt néhány pelenka kivasalásába, amíg én kiteregettemKép Pedig életében nem nyúlt a vasalóhoz, csak tudja, hogy mennyire utálom.Kép

Bori! Helyes a pocid meg a papaucsod is!Kép Látom a gépen pont a babanet ment.Kép S vajon miért nem váltóversenyezel ma?Kép Jó volt Ráckevén? Minden infót köszönök, képek holnap láthatóvá válnak.KépMiért akarsz mindenáron EDA-t?

Panó! Akkor tévedtem Timivel kapcsolatban bocs az érintettektől. Egyébként én is az egri Timire gondoltam. Hogy álltok házilag? Remélem legalább ilyenkor van egy kis nyugi, bár jobb ezen minél hamarabb túlleni! Kitartás! Üdv Valinak nagyon ügyesek mondd meg neki! Héttől akkor Magellán?

Bellana! mail ment!KépVárjuk a Praxis eredményeket! Érezzétek jól magatokat.Kép

Süncsi! Én is kíváncsi vagyok mennyire jön be a doki előrejelzése! Húúú a kínait imádom!!! Miért maradt el?

Soraya! Bútorokhoz, meg a melóhoz is kitartást!

Lino! Örülök, hogy mégis volt mozi. Akkor a 6-a mégsem ugrott? Most itt izgulhatunk értetek! de legalább akkor a férjed otthon van ugye? Szortíok nagyon!!!!Kép

Mariann! A te pocid is formás! És a pofiddal sincs semmi baj! Vasalásban túlszárnyaltalak, de önmagam is.Kép Egyébként nálunk sincs kenetvizsgálat, vagy én legalábbis nem tudok róla. nekem viszont szerdán lesz matatás.

Zsuzsa! Akkor te már sokat ellestél a férjedtől fotózás ügyben! Tök jó a papucsod! Akkor öt nap múlva azért izgulhatunk egy picit?KépMilyen pizzát ettetek? Azt is imádom!Kép

Anikó! A tükör szerint még normál az oroom és a szám is, holnap lesz fotó, remélem!KépHogy telt a napod?

Szöszi! A te pocid sem semmi! Bizit csak egy baba van benne?KépKépKép

Zita! Végre nálam a könyv, nagyon szuper, forgatom emikor csak tudom és próbálok okosodni!!! Frizurád milyen lett? Igenis tegyél fel fotót te is!Kép

Orsi! Gratula Mókuskához!Kép

Mucska! Súlyod mársi az eredeti, na ez nem semmi!!!Gratula!!!Annababa nagyon ügyes!Kép

Egcsi! Timinek nagy-nagy drukk!!!! Gratula a 32. héthez!!!Kép

Swen

El Magellánt és Valit nézni!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Nem voltak a Magellánban.Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok,
csak gyorsan bekukk, hátha valami izgi történt - na, annak nem örülök, hogy Timi kórházba került. Más meglepire vágytam. mint pl. Lino pocakjának leszállása, méghozzá egy tenyérnyit egy nap alatt?!

Egcsikém,
kérlek, add át neki csókjaimat és erősen vigasztaló szavaimat, hogy KITARTÁS!!!

holnap újraolvasok megint, hogy tudjak válaszolni, ha esetleg volt valami kérdés hozzám

Addig is
Puszahegyek nektek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Lino: egy tenyérrel? Akkor most hol lehet???

Mucska: csak emiatt jöttél rendbe? Ne vigyél túlzásba semmit!
Mi van a védőbanyával?
Apukád Kép Majd ha nagyobb lesz Anna, ő is aktívabb lesz ám!

Swen: vasalás Kép Én pont egy hete tettem pont ezt! És ebédet is főztem mellette, és fájtam. De nekem is készen van. Már ki is hült! Kép
Férjed Kép Én is régen a textil zsepikkel kezdtem. Kép
Papucs Kép Valóban jó. Olyan, mint Borié Kép Pedig nem beszéltünk össze!
Pizza: én sonkás+szalámis+kolbászos+hagymás+paradicsomos alappal ettem.
A férjem meg kolbász+bacon+szalámi+hagyma+édes paprika+borsó+kukorica+4 sajt+fokhagymás alap! De nem ér lopni az ötletet! Kép Amúgy maradt mind a kettőből!
Várjuk a fotót!
Az én arcommal nem volt anno semmi a szülés előtt! Remélem most sem lesz!
Magellán: valami női pontokat hírdettek (A, H), mint témát! Az is izgi lehetett!

Jó éjt mindenkinek! Ha jól láttam, nagy front csütörtökig nem lesz! Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Bocsika, sajnos nem sikerult betartanom az igeretemet, es csak most teszem fel kicsi fiam fotoit. Kicsiket lemerultem most estere, ugyhogy nem megyek ki a Sting koncertre, pedig szerettem volna legalabb messzirol meghallgatni, de nem mertem bevallalni, annyira hirtelen ment ki belolem minden ero! Meg szerencse, hogy Anyukameknel tortent, igy a parom hazahozott es o a tesomekkal kisetal, megnezik mi van ott kint, de lehet, hogy ok is visszajonnek a tomeg miatt, ami allitolag oriasi!
Azt hiszem megint valami rohadta front huz el a fejunk felett, mert olyankor szoktam igy lemerulni egyik percrol a masikra, raadasul kemenyedgettem is, igaz nem nagyon veszesen. De tuti valamilyen frontot erzek, szerintem melegfront, azt erzem meg inkabbKép

Na, itt vannak a kepek:
Kép
Itt a bizonyitekKép
Kép
Itt pedig mosolyog a szentemKép
Kép

Csak 5 kepet mentett el a doki, es ezek az igazan jok, de a videon meg van 1-2 cuki, amin kidugja a nyelvet, meg ilyenek, ha majd egyszer a paromnak lesz ideje onnan leszedni, akkor rakok fel, de egyelore nem igerem.

Na, most nem is irok tobbet.

Puszika mindenkinek!Kép

Ja,Egcsi!
Timinek kulon is puszi es szoritok neki, hogy minden rendben legyen!!!

Orsi
30+1

avocado

Bosi, Zsuzsa
Latom 10 perccel csusztam le titeket, most mar holnap nezitek meg kicsi mokuskamatKép

Egcsi
Gratula a 32. hethez, eddig nem is fogtam fel, hogy majdnem 2 hettel vagyunk mogottedKép Azt mar tudom, hogy Linda es Pano pont 1 hettel eloztek be minket, most mar Teged is eszben foglak tartaniKép

PuszikaKép

Orsi

avocado

Orsi: még láttam a kukacot! Kép Ha lány lesz, akkor én nem értem...
Nagyon jók a képek!
zerko

Hát szép jó estét mindenkinek, Apát elüldöztem végre a géptől, most olvasok és írok is!!!
Nem jelentkeztem már vagy ööö.. nem is tudom, régóta. Mentségem, hogy múlt héten olyan gyomorrontást sikerült beszereznem, amilyenre nem emléxem az elmúlt 26 évből, nagggyon berittyentettem, hogy Kiscsigának lesz vmi baja tőle, és 2 napig nem álltam fel a klotyóról Kép Hálistennek elmúlt, és baba is mocorog tisztességgel, 35 hetes nagylányhoz méltóan Kép

Tyű, most látom, engem itt hiányoltak, most boldog vagyok Kép

Jerry Kép
Megint nem jutottam el az előkészítőre, de ki sem mertem mozdulni a lakásból. Azt írtam fel magamnak az elsőn, hogy a 4. (a jövő heti) címe relaxáció. Nem tudod, ez a légzéseket is jelenti? Mert akkor magamon kívül a férjemet is odaparancsolom, úgyis ő fog diktálni Kép (Na persze ha rendesen szülünk egyáltalán, Kiscsiga rendületlenül a fenekén ül, úgyhogy lélekben már császárra készülünk Kép)

Bellana Kép
Sajnálom a férjed melóhelyével a bajokat, tudom hogy nagyon nehéz dönteni ilyenkor. Remélem, rendbejön miinden. Most olvasom, marad itthon? Sirály Kép Én megölném a páromat ha most utazna el...(Remélem olvassa Kép)

Tarifák: ezzel mi is gondban vagyunk. Mi van császárkor? Olyankor többet illik adni, ugye? Kell akkor egyáltalán szülésznő?

Milyen szép pocija van mindenkinek!!! (Hehe, a papucsok is szépek Kép) Jézus, Szöszi, neked hány babád lesz???
Timinek szorítok nagyon, Mucskának meg mégegyszer gratulálok!

Jó hosszú lettem, bocsi, és még így sem írtam mindenre...
Szép hétvégét mindenkinek!

dzsungelcsiga
dzsungelcsiga

Sziasztok!

Hogy milyen vacak éjszakám volt! Most ideért ez a hasmenéses, hányingeres vacak, ráadásban másfél órán keresztül jó kis összehúzódásaim voltak, amik fájtak is Kép. Aztán végül sikerült elaludnom. A hasamtól meg már tényleg alig tudok ülni, teljesen terpeszben vannak a lábaim, és így is ráér a székre a pocakom. 5 percet tudok max. egyhelyben ülni, utána fel kell állnom.

Süncsi: na mi lesz ezzel a 06.06-i dátummal? Kép Én már kinéztem újabbat!

Mucska: akkor is ügyes vagy! És remélem nem jársz úgy, mint én, hogy szoptatás alatt híztam meg. Továbbra is sok tejcit, és nyugodt éjjeleket/nappalokat! Levetted a tapaszt? Milyen?

Swen: ügyes vagy a vasalással! Szerintem igen kicsi a valószínűsége, hogy Gömböc 6-i baba legyen! Kép Én meg el is felejtettem a Magellán, amilyen szita az agyam.

Zsuzsa: én is azt hittem, hogy ennyit már nem tud lejjebb menni a pocakom, hát tévedtem. Apa szerint lassan felköthetnénk, hogy ne legyen olyan nehéz Kép

Orsi: jobbulást! Hát a kisfiatok le se tagadhatná, hogy kisfiú Kép

Dzscs: gyomorrontás Kép És nyugi, Gömböc végül csak a 37. héten fordult meg fejjel lefelé!

Szilvi
lino

Sziasztok!

Zsuzsa!

Most olvasgattam vissza egy egyet és olvasom, hogy Te leszel a topik fekete báránya? Kizárt dolog és így nem lehet hozzáállni. Most kikaptál. Nálunk is beütöttek a gondok közben, Panka nem eszik eleget a bimbókiemelővel, tejem pedig volna, mert fejek. Így most ott tartunk, hogy cumiból eszik tegnap óta, de saját tejet.
Most fogok telefonálni, hogy mennyibe kerül a Medela elektromos mellszívó, mert ezt nem bírom kézzel. Az Avent szuper lenne, de csak akkor ha eszik Anna ciciből és csak maradékot fejni. De így az összeset, az nagyon gáz hosszútávon.
Nahgyon nehéz volt megélni, hogy nem ciciről szopizik, de túl kellett tenni magam rajta, mert még a tejem is elmegy. Ez van. Egyébként továbbra is jó kislány, éjszaka tudok aludni valamennyivel többet, mint az átlag.
Kitartás és menni fog, de iylet nem akarok olvasni mégegyszer!!!!!!!! Ezen sok múlik!

Linó!
MA vehetném le a tapaszt, de nem merem. Most kitoltam estére. Nem olyan sürgős azt látni....Kép

Orsi!

Jók a képek!!! Kép

Dzs!

Nekem mindenki hiányzik, d e nálam már vége az örökös gép előtt való ücsörgésnek! Kép

Puszi Mindenkinek, de hív a kötelesség.

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Már reggel 6 óta vasalok,úgy döntöttem,hogy most már megérdemlem,hogy ideüljek!
Tegnap nagyon fárasztó napom volt,nagybevásárlást csináltunk,utána pedig itthon takarítás ,rendrakás apával.Délutánra már elefántlábaim lettek,úgyhogy sokat kellett feküdnöm,mert úgy éreztem,szétdurran a lábam.Kép
Öcsém is betett megint.Felhívta apuékat,hogy felugrana egy vérnyomásmérésre,kb.2 perc,aztán megtudta,hogy a gyerekeim ott vannak,és csak akkor volt hajlandó felmenni.amikor mondták neki,hogy én nem vagyok ott.Hát mi vagyok én,leprás,hogy 2 percet nem lehet velem egy légtérben lenni? Nagyon kiborultam megint,egész éjszaka velük álmodtam.Kép
Ma megyünk a cégem családi napjára,remélem az elfeledteti velem ezeket a dolgokat.

Mariann:Biztosan olyan a kisugárzásod,hogy szeretnek Veled lenni.Kép

Zita:Akkor mégiscsak sikerült még szépülnöd egyet a nagy nap előtt.Kép
Bejárati ajtó Kép

Bori:Milyen sportos urad van! Kép Ezek szerint Te is futottál már maratont?

Linda:Praxis,Állatkert Kép Várjuk a beszámolót,és a képeket.Anyós Kép

Egcsi:Timinek drukkolok nagyon!!!
Azért a férjed nem nagyon szomorú a növekedés miatt,ugye? Kép

Süncsi:csak egy hétre megyünk.Majd én is kérek egy összefoglalót,amikor hazajövünk. Kép

Zsuzsa:Előrelátó voltam,és 2 kilóval több cserit vettem a hétvégére.Kép
Ti is szerényen adjátok elő a pizzaevést.Olyan kis üresek voltak:Kép
Elég sokszor fájsz,nem ?Kép
Tegnap végre vettünk hidegpárásítót!Remélem használni fog,mert már nagyon unom ezt az állandó köhögést.Kép

Lino:mozi KépLili Kép
hasleszállás,hasmenés,fájások...Ezek azért már komoly jelek.Lehet,hogy mégiscsak összejön a 6-a? Kép

Szöszi:nagyon csinos vagy!

Swen:vasalás Kép Férjed Kép Egyre inkább úgy látom,hogy nagyon egyformák! Kép
Feljebb leírtam,hogy elég fárasztó napom volt,remélem a mai nyugisabb lesz.Bár azért tegnap is történt jó dolog is:megkaptuk a kiságyat a barátainktól,és beállítottuk a helyére.Olyan jó nézegetni,ráraktam a baldachint is. Kép
Fotót türelmetlenül várom.Kép

Orsikám:Nagyon szépek a képek! Olyan kukisat én is akarok!!!!Kép Ki csinálta Neked?
Vigyázz Magadra ezeknél a fránya frontoknál.
Nálunk a gyerekek már nagyon izgatottak,amikor mondom,hogy még 9-10 hét van,Gergő rögtön mondja,hogy lehet,hogy már csak 7. Kép
A múltkor elmagyaráztam neki,hoyg nem biztos,hogy pont 40 hét lesz a vége,és azóta kombinál. Kép

Dzsungelcsiga:Örülök,hogy most már jól vagy.Kép
Én úgy tudom,hogy császárnál kb.egy 10-essel szoktak többet adni,és nem szoktak szülésznőt fogadni.Bár én még csak simán szültem,de így hallottam.Kép

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Mucska drága!

Azért ne add fel,próbáld ciciről is!Kitartás!

Puszi Annácskának is!

Anikó
vakili

Jó reggelt mindenkinek!

Remélem ebben a borongós időben mindenki többet alszik, csak szegény Anikó vasal már hajnal óta.KépKép

Anikó! Kitartás!!!! Azért te se hajszold túl magad, bár tudom ezt a legnehezebb mondani meg betartani. Nekem is állandóak a fájásaim a derekamban meg a csípőmben combomban, de egyszerűen képtelen vagyok egész nap pihenni. Persze nem hajszolom magam túl, de ugye főzni, mosogatni, vasalni pakolgatni muszáj. Jajj nem is mondtam, hogy tegnap anyukám megpucolta az ablakokat, úgyhogy ezért álltam neki én vasalni, mert már nem akartam szegénykémet ennyire leterhelni.A kiságyhoz gratula!!!! Én is imádom nézegetni!!!Kép

Zsuzsa! Tudom hogy múlt héten te voltál a vasalás hőse, de te azt hisezm nem utálod annyira, vagy mégis?Kép Neked a pocid fáj ennyire szinte folymatosan, vagy már mindened? Húúúú a pizzára teljesen kiéheztem, de hogyhogy nem tudtatok megeni egy egészet?! Én simán!!!Kép

Orsi! A kisfiad nagyon cuki, és ez határozottan kukinak tűnik!KépKépKép Örülök, hogy tegnap inkább lepihentél!!! Ügyes vagy!

DzsCsiga! Jó, hogy veletek is minden rendben, ez a hasmars nem lehetett semmi!

Mucska! Azért hátha megy még cicből is! A kiemelőt nem tudod elhagyni? De így is nagyon büszke lehetsz magatokra!!!!!Puszi nektek!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Zita, Zsuzsa:Köszönöm szépen a matracos infot, jövő héten összerakjuk a kiságyat, és elmegyünk matracot rendelni.

Mucska: gyönyörűek vagytok!

Anikó:tanultam társastáncokat is, de komolyabban boogie-woogiet, swinget (lindy) és salsát táncoltam. Az viszonylag az elején kiderült, hogy nem én leszek a következő Ginger Rogers, de nagyon szeretek táncolni, és a boogie elég intenzív ahhoz, hogy a mozgásigényt is fedezi.
Öcséd Kép

Bori:nagyon szép lett a gyerekszoba, az emeletes ágy ugye csak magasítva lett, nem így egybe van?
A szülésznő tarifáját én úgy hallottam, hogy 25e körül van, de biztos, hogy ez kórházanként is változik.

Elmegyek reggelizni, de ha Levente nem dolgozik, visszajövök utána.
És elnézést mindenkitől, hogy csak nagyon kevés témához és emberhez szólok hozzá, de mint elsőgyerekes kismama igyekszem csak olyanba beleszólni amiről valóban van érdemleges (?) véleményem.

Jerry
jerry

Sziasztok Lányok!

Köszi a biztatást, de sajna kemelő nélkül nem megy. Azért próbálkozunk egyyszer egyszer, de már túl vagyok rajta, hogy ciciből egyen, pedig ez nekem nagyon fontos volt, most az a lgfontosabb, hogy saját anyatejet kapjon, amui van szerencsére, ha üvegből, akkor üvegből.
Egy kicsit ugye szerebcsétlen a helyzet, mert még mindig sárga egy kicsit, én 1,5 hónapig kaptam a napi 3 seduxent, plusz egy cikk szerint az érzéstelenítés is átmegy a babába, így aztán sokkal lustábbacska. Azzal a hülye kiemelővel meg jó sokat kéne neki szivni, hogy a tejcsi eljusson hozzá. Szívta ő, de elfáradt és így nem ette meg azt a mennyiséget, amit kelltt volna. 20 gr-t evett a szükséges 60 gr helyett.
Itt egy érdekes cikk, akit érdekel:
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=5429

Sok pusz mindenkinek!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Jó reggelt!

Elmentek a vendégek így talán több időm lesz fórumozni. Kép

A vizesedés talán egy picit javult tegnap óta, többet kellene pihennem.

Mucska, mail ment. Kép

Sajnálom, hgoy téves volt az info a tegnapi Magellánról, én is néztem de hiába. Kép Bár amit a fontos pontokról mondtak még egyszer hasznos lehet. Kép

Zsuzsa, én is szívesen elolvasnám a szülés történetedet, elküldenéd? Köszi.

Remélem mindenki jól van. Mi holnap megyünk az első CTG-re.

Puszi,
Chello
chello

Sziasztok!Kép

Tolem szokatlan idopontban jovok, de delutan megyunk a hazhoz, az egesz csalad kivonul takaritani en meg majd csak nezem oketKép Szoval lehet, hogy este meg beugrok, de nem biztos, ezert is irok most.

Mucska
KosziKép Sajnalom a mostani gondokat, de meg mindig jobb, mintha tapszert enne cumibol! A tejecsked a fontos, ha cumibol, akkor cumibol! Sok puszi nektekKép

Lino
Eloszor nem tudtam, hogy miert irod, hogy "jobbulast", de aztan rajottem, hogy a kemenyedeseimre. Szerencsere ma megint ok vagyokKép Kis mokuskam is nagyon virgonc volt reggel, a parom teljesen odaig volt, amikor erezte a mocorgasatKép

Aniko
OcsedKépKépKép
Kukis kepet Gyorffy doki csinalta, megint hozza kertem magunkat, de nem csak rajta mulott, hogy ilyen jo lett, Gergo dragam igazi jo kisfiu, megmutatta magat alulrol, felulrolKép

Swen
Koszi, aranyos vagyKép

Zsuzsa
Remelem jol vagytok, lattam, hogy azert megnezted a kukis kepunketKép Hat en is igazan meg lennek lepve, ha ezek utan kislany lenneKép

Remelem mindenki jol van es pihen a hetvegenKép
Vigyazzatok magatokra es a babocakraKép

Puszika mindenkinekKép

Orsi
30+2

avocado

Szia Dzs,
de jó, hogy itt vagy, és elhagytad a mellékhelyiséget!
Hogy sikerült begyűjtened: valami kaja, vagy egyéb vírus?
Egyébként akkor jól vagytok, Kiscsiga növekszik rendesen?
Tarifa-ügyben: szerintem is többet szoktak adni a csaszinál, szülésznő szerintem ott nem sok vizet kavarhat, neki talán nem kell jutattás (hacsak nem rendesnek indul a szülés, és abból lesz csaszi), de esetleg a második orvosnak, mert azt bizti ketten csinálják, nem? Persze, annak a dokinak csak egy "jelképesebb" összeg dukál. Na, ez volt enyém elképzelés.

Egyébként mindenkinek köszönöm, aki reagált a tarifás kérdésemre: most így úgy látom, a szülésznő -ha klassz lesz-, mindenképpen kap 15-öt, a doki 60-a is rendben van.(főleg, hogy eddig még egy petákot sem adtam neki a terhesgondozáson)
Ja, és Dzs, most a papucsom formásabb vagy a pocakom?!

Lino,
jesszus, neked nem elég a "saját" hányásod, kellett mellé egy vírusos is?!
Hasmenés, mint Dzs-nél? Na, a pocid meg ne nyomja szegény wc-kávát...
Jobbulást neked.

Anikó,
tényleg nehéz napod lehetett, gondolom, a visszás ereid nem díjazták. Pihenj sokat! Magasba a lábakat.
Milyen párásítót vettetek?
Én soha nem futottam maratont, középtávfutó voltam, ennyit soha nem bírnék!
Lesz fotó a babasarokról?

Jerry-Gingers,
az ágy kombinálható, levettük a félmagas lábakat, kapott magas lábakat, s ez a végeredmény.
Jesszus, ennyit hallottál a szülésznőknek?! Ennyit még itt senki nem mondott!

Swen,
puszi neked!

Mucskaandi,
nem látod az ablakodból az apukámat? Lekirándult Szegedre, halászlevet kívánt a lelke!
Ugye írtam már jónéhányszor, hogy Dani az első perctől kezdve kapott lefejt tejcsit üvegből? Nem zavarta meg a dolog a szopásban, bár ez tényleg biztos gyereke válogatja. És legalább anyatej volt, és saját is, és jó sok is. Szóval ha másképpen nem megy, csináld így nyugodt lélekkel, de azért próbálkozzatok az igazi szopival is rendesen. Mi baja van a bimbókiemelővel egyébként? Nem mondta...?
Sok sikert, mesélj majd, mire jutottál elektromos szívó ügyben!

Chello,
vendégmentes napokat kívánok a hátralévő időre! Akkor most tényleg többet pihizz, és le a maradék vízzel. Küldök finom almát, nem kell lereszelnem, ugye?
Majd mesélj, milyen volt a CTg. Én is holnap megyek (2.), 9-re.

Puszi mindenkinek, megyek borsót fejteni.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Mucska: én, mint "feketebárány" a következőket mondanám! Nekem sem ment bimbóvédő nélkül kb. 4 hétig, de utána igen! Addigra sokkal erősebben a gyerekek!
A tanácsom 2 féle:
- Ajánlanám a Medela SNS szoptatni tanító készülékét! Abba tedd a lefejt tejet, és akkor jobban jön neki a kaja, és a szoptatás érzése megmarad neki. Lehet, hogy evvel meg is tanul enni! Kukkold meg a <a href="http://www.univill.hu/mellsz.htm" target=_top> Medela termékek</a> ! Itt van elektromos szívó is!
-szoptass, és csak utána kínáld meg egy alapos büfi után üvegből.
Ez lészen az én tanácsom. Szerintem még ne add fel, hogy menni fog!

Dzsungelcsiga: jobbulást! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Lino: fájások, rossz éjszaka! Kép Nekem csak egy volt, de az fájt! Hajnali 4 körül.
Haskötő Kép Elvileg ilyen van!

Anikó: hidegpárásító Kép Az tuti jó lesz amúgy is a panellban.
Cseri Kép És jutott mára is?
Fájások: Linonak több van!
Testvéred: igen, ez az, amire én azt mondom, hogy övön aluli! Kép

Swen: Zsófi aludt! Őt 1/2 10-kor én keltettem fel, de nagyon mélyen aludt még! Kép
Nekem nem fáj állandóan a hasam! Este rosszabb! Tegnap is hasogatott egy ponton. most nem a méhszájam! De az nem összehúzódás volt! Éjjel összehúzódás is volt, de csak egy! Szegény Lino tübbet szenved vele. Kép
Pizza: a MOB pizzákon van anyag bőven, és mindketten rendeltünk egy kicsit. Hát, nem csak nekem volt sok. A férjemnek is maradt, bár ő nagyon megpakoltatta a sajátját!
Vasalás: én nem szeretek vasalni, de ha kell! Kép

Chello: akkor most pihengess, jó???
A történet este megy majd, most vendégségben vagyok Kép
Pontok Kép Megjegyezted, merre kell keresni őket?
CTG Kép

Orsi: menj messze a melótól, hogy mindenki hozzáférjen! Kép

Bori: én is hallottam Jerry tarifáját! Sőt, úgy tudom, az a jellemző, de engem is felháborítanak ezek Kép

Senki sem kérte a 2004.06.06-ot??? Kép
Akkor most lassan el burkolni! Finom hamikat kapok ma is Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Avocado!

Köszike és nagy pusza a biztatásért!

Bori!

A papádra nincs valami jó idő, ugyanis szakad az eső. De azért csak halászlé evésre megfelelő. Remélem olyan helyre ment, hogy nem ábrándul ki a szegedi halászléből!

Zsuzsa!

Köszi a címet!

Ezt a fekete bárány kifejezést pedig nyugodtan elhagyhatod!!!!!!

Sok pusz mindenkinek!

Ja amiért írtam: levettem a tapaszt. Alig látszik valami csak egy nagyon vékony csikocska. Rosszabbra voltam elkészülve. Szerintem nem sok minden fog látszani belőle, nudira meg amúgy sem járok, tehát a bugyó alatt elfér. Nagyon szép munkát végzett a doki bácsi!

Na megint pusz mindenkinek, de mennem kell mosogatni.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Közkívánatra lesz pocis kép, ha a párom egyszer hajlandó megcsinálni. Nekem még nem megy a tükörből fényképezés. Ha véletlenül a pocaklakó hamarabb kibújna, minthogy a kép elkészül, akkor inkább róla csinálok majd egy képet, mint a maradék pocakról.

Swen!

Örülök, hogy megérkezett a könyv. Mostanában a posta nem mindig teljesít tökéletesen.

Mucska!

Szopi: Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót, vagy küldj e-mailt valamelyiküknek. Valószínűleg a bimbókiemelés is megoldható a segítségükkel, meg a visszaszoktatás cicire. E-mail címeket és telefonszámokat elküldöm neked e-mailban. Szerintem megér egy telefont a dolog, ha már eddig is sikerült az akadályokat legyűrnöd. Csak minél előbb, mert minél jobban megszokja Anna a cumiból evést, annál nehezebb lesz visszaszoktatni a cicire!

Tapasz: Hogy hogy csak most vehetted le? Nálunk a császár utáni hatodik napon varratszedés volt, akkor haza is jöttünk. Kaptam tapaszt, hogy fürdés után le tudjam cserélni, és ezt a műsort is csak két napig kellett csinálni.

Anikó!

A fodrásznak én is örülök, mert már elég ramaty módon nézett ki a fejem. Egy baj van, hogy a képem torzulásán a fodrász nem tudott segíteni, csak a keretet tette elviselhetővé.

Ajtó. Utolsó információ szerint holnap reggel nyolcra szigorúan itt lesznek a szerelők. Ha nem, akkor keresek egy másik céget. Mert ugye jobb dolgom nincs is így a szülés előtt határozatlan idővel.

Üdv mindenkinek! (Megyek epret enni.)

Zita
pzita

Zita!

Köszike.
TApasz: felszivódó a varrat így nem volt varratszedés. Tegnap már le vehettem volna, csak nem mertem szembesülni a ténnyel, hogy milyen. Sokkal rosszabra voltam elkészülve.

NA rohanok tovább, mert fejés idő van.
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Egyébként hülyén fogalmaztam mert ugye nem a varrat a felszívódó.... Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Van egy kép a profilomban, így az arctalanság elkerülése végett.Kép Hát ez vagyok én.

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Jelentem, lakás szétfúrva, átalakítva Pannónia sajttá! Felraktuk az összes feltennivalót, de itt-ott kicsit hiányos lett a fal. Tudvalevő, hogy a panelházak falai nem a legvastagabbak. Nos,ezt nekünk testközelből sikerült megtapasztalnunk. Ugyanis drága, egyetlen édesapám annyira belejött a fürdőszobapolchoz való lyukak gyártásába, hogy egyszercsak a fúró hegye kifigyelt a folyosóra! Ez méretekben kifejezve nem több 3 cm-nél! Nem rossz, mi? Úgyhogy hiába terveztem én meg a folyosón a képek helyét, lőttek az egésznek, úgy kellett felrakni őket, hogy eltakarják a féltenyérnyi falhiányt! Tök vicces volt, nagyon röhögtünk!

Nem úgy, mint ma!
Sokan írtatok már rosszkedvről, depiről. Nekem is szokott lenni, de ilyen még nem fordult elő, mint ma. Semmi átmenet nem volt, egyszercsak úgy elkezdtem zokogni, mikor a párom picit erőteljesebb hangnemben szólt rám valamiért, hogy alig bírtam abbahagyni! Épp a Tescoból jöttünk hazafelé. Itthon szóba került a dolog, persze ő mentette magát, hogy nem úgy gondolta, de akkor megint ugyanúgy rámtört a zokogás! Aztán elmúlt, kibékültünk, de én is le voltam döbbenve magamon. Tudom, hogy ez a hormonok miatt van, de én mindig azt gondoltam, hogy ez hülyeség, képtelen lennék sírni egy ilyen semmiség miatt! És mégis képes vagyok rá! Kép

Én is holnap megyek CTG-re! Aki még megy ( Bori, Chello, ?, ?), attól szívesen vennék konkrét infót az értékeiről (szívfrekvencia, fájás), kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen eredményeitek lesznek! Előre is köszi!

Mucska!
Nagy kitartás kell a szopihoz! Bár én még nem vagyok tapasztalt ez ügyben, de mindenki azt mondta eddig, hogy bármi van, nem szabad feladni! Ha te akarod szoptatni a babát, akkor menni is fog, mert tudtommal nincs leküzdhetetlen akadálya nálatok. Csak ügyesen! Szorítok!

Most mennem kell!

Mindenkinek puszi: Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Megjöttünk. KépTegnap voltunk a praxisban, ismét Hajdu doktornőnél. Nekünk ő nagyon bejött. Szuper képet csinált Gergő kukacáról (hallod Orsi ezek a Gergők. Kép)és a pofijáról is van 1 aranyos, mert azt viszont rejtegette. Az összes kezét-lábát az arcába tette és nem bírtuk rávenni, hogy elvegye őket. A kukiról a dokinő magának is nyomtatott egyet, gondolom albumba. KépA képeket leghamarabb csak holnap tudom feltenni, mert Ádi csak a melóhelyén tudja beszkennelni.
Adatok: súlya: 1765g a bucija: 8.33 és 31 hetes és 3 napos a gép szerint. Szóval végül csak behoztuk azt az 1 hetet. Bár fura, hogy a dokim szerint 1 héttel kisebb. Valszeg nem a legjobb az Uh. gépe. A többi számot nem tudom mit jelent.
Amúgy fejvégű. KépAz is fura, hogy Orsinak majdnem ugyan ezekkel az adatokkal 29 hetes babát hozott ki a gép...
Tegnap napközben kaptam 1 sms-t, hogy a másik "kismamám" is megszült, így már csak én maradtam hátra. Kép Velük kettejükkel szoktunk többször együtt játszótérre menni. Kép

Anyós: persze, hogy nem fértünk össze...na mindegy. Már nem is részletezem.

Ma: voltunk állatkertben, jó volt, Dani élvezte nagyon. Kép Utána meg elmentünk Kismarosra kajálni. Kép Aztán itthon még egy kis cukrászda...
Úgyhogy mozogni is alig bírok. Kép

Egcsi: Timinek nagyon szorítok!!!!
Tőgy: Kép Kép

Orsi: tutik a képek! KépHogy áll a ház?

Mucska: máris az eredeti súlynál vagy? Ez igen! Én nem jutottam oda Danival sem. Kép
Bimbókiemelő: én is csináltam Danival mert kisebesedett meg minden, de aztán elhagytam és végül sikerült anélkül is szoptatni. Hátha neked is menni fog. Kép Persze az a lényeg hogy anyatejet kap. Kép Kép

Zsuzsa: azt hiszem a férj kérdésben nem értünk egyet. Kép Van ilyen. Mivel a férjem dolgai nagyrészt engem is érintenek, különösen a jelen esetben, én igenis azt gondolom, hogy jogom van véleményt nyílvánítani és "beleszólni". Hiszen nem egyedül az ő életét befolyásolják a döntései...Persze az már egy másik kérdés, hogy jó lenne mindezt higgadtan tenni, de hát az már nem is én lennék. Kép

Lino: hát mégsem vártál rám a mozival. Kép
Mit néztetek meg?
Poci: hűha,kiváncsi vagyok meddig marad bennt Gömböc! Kép A lánykád meg elképesztően ügyes!!

Szöszi: szép pocit növesztettél! Kép

Swen: mail jött, majd írok rá. Kép Nagyon hálás vagyok érte! Vasalás: nagyon megy ez nektek, én bezzeg... Millió puszi!!

Panó: te már készülődsz??? Én még nem állok vele sehogy!

Dzscs: szegényem. Azért jobban örültem volna -gondolom te is- ha valami kellemesebb dolog miatt nem jelentkezel!

Anikó: nagyon szomorú amit az öcsédről írtál...
Úgy látszik ő nem akar nyitni feléd Kép
Fel a fejjel, sok puszi neked! Ugye azért nem fogsz megint depis lenni? Ha mégis gyertek lakást szétpakolni!! Kép Kép

Bori, Jerry, Süncsi nektek is puszi és mindenki másnak is persze. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Meccs van, így most gyorsan írok Kép
Szokásosan vagyok. Nem fáj semmim, de minden nehéz.
És ma Zsófi sem aludt délután. Talán most 3X-ra, mióta megszületett! Már fáradt...

Mucska: hegg Kép

Zita: várjuk azt a képet! Kép Jobb is, ha előveszi a ketyerét a férjed, hamarosan babát is kell fotózni! Kép
Ajtó: szurkolok!

Swen: kép Kép És mekkora a pocid? Mert azt ebből nem lehet látni! Kép

Mariann: sajt Kép
Én is pont a héten jártm így. Talán 2 napja. Gondolom nálam is a hormonok. Csak engem nem vígasztalt senki! Kép

Bellana: képek Kép Miért nem kértétek CD-re???
Lehet, hogy a végtagjaik nem egyformák a Gergőknek! Ez lehet az oka a különbségnek. Amúgy nem is volt lemaradva a ti fiatok sem! Főleg, mert nem lesz kicsi. De tudod, hogy a dokidnak is lehet igaza, mert most fognak majd elválni súlyban a babák. Eddig a korig kb. egyformák, innen válnak szét a végén 3 kilósak, és a végén 4 kilósak! És erre van bő 2 hónapjuk!
Programok Kép Azért vegyél levegőt, ha lehet!
Véleményt én is mondok, ha kérdezi a férjem, de csak finoman. De tudod, mindenki másképp csinálja.

Lino: mi volt NST-n???

Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa
zerko

Mariann!

Te ne idegeskedj, ha hülye eredményt kapsz!!!!!!!!!!!!
Ezt már megdumcsiztuk, hogy igazából semmit nem érnek itt a gépek!

NAgy pusz Nektek és ha van valami azért csörgess meg!!!!!!

Egyébként szabad tönkre tenni azt a lakást? Kép
MAjd beárullak! Vigyázzatok magatokra Szeged másik PAnkájával!!!!!!
Puszka Andi

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa! Kép

Miért nem kértük CD-re a képeket? Jó kérdés. Kép
Holnap már felrakom őket. Kép
Köszi az infót a méreteről, tényleg nagyon elcsodálkoztam rajta. Honnan tudod, hogy nem is lesz kicsi a mi Gergőnk? Kép Jajaj! Kép Amúgy mikor a méreti kérdésemet említettem a dokinak, azt mondta, már ne aggódjak, ahol átjött egy 4.40-es lurkó, ott már lazán átjön egy újabb nagy bébi. Kép
Fura,amúgy nem emlékszem, hogy a kitolásnál gond lett volna, hogy mekkora...Én inkább a vajúdást nem szerettem. Kép
Programok: be kell pótolni a hiányosságokat. Kép
Azért már így estére érzem, hogy hosszú volt a nap. Kép

Swen: Most fedeztem fel a profilodban a képet. Kép
Már akartam kérni egyet én is. Kép

Puszi:
Linda
bellana

Na, ismét én, a változatosság kedvéért.Kép Most vettem csak észre, hogy Mariannal egy időben írtunk. Kép Szóval Mariann semmi pánik, azok a gépek vackok!! Biztos minden oké! Puszi!!
Fúrás: Kép

Pusza:
Linda
bellana

Sziasztok!

Megjöttem Nst-ről, nem volt semmi különös, mért 8 percenként egy-egy összehúzódást/fájást a gép, de én nem éreztem. Gömbica meg jól van. Remélem ma éjjel hagy majd aludni, rám férne.

Süncsi: nem írtál ma! Mégis 06-06-os babád lesz? Kép

Mariann: ilyen lukak nálunk is lettek amikor panelban laktunk! Depi Kép CTG miatt ne izgulj, biztos minden rendben lesz.

Bellana: grat az UH-hoz, várom a képeket is!!! Gömböc szerintem még bent lesz úgy két hétig, legalábbis a csajoknál is így zajlott. Sok jóslófájás és aztán egy gyors szülés. Egyébként én is úgy gondolom, hogy mindent meg kell beszélnünk apával, hiszen ránk is tartozik, minket is érint, csakhát nálam is az a baj, hogy ez a legritkábban megy nyugodtan. Úgy látszik Zsuzsa higgadtabb típus Kép És én is a vajúdást nem szerettem, a kitolás tiszta megkönnyebbülés volt. Mozi: Holnapután a címe. Bocs, hogy nem vártalak meg Kép

Mucska: akkor se akar Anna szopizni, ha szopi előtt fejsz egy kicsit, épp csak annyit, hogy ne neki kelljen beindítania a tejcit, hanem az már jöjjön egy kicsit? Tök jó, hogy nem is szörnyű a sebed helye!!!

Zita: fodrász Kép Ajtó Kép

Anikó: tesód Kép Hogy bírsz Te ennyit vasalni?! Pihenni tessék!!! Remélem a céges családi nap jól sikerült!!! 6-a nem jött össze Kép Most a 17 vagy a 21 tetszik Kép

Zsuzsa: de jó neked, hogy ilyen sokáig aludt Zsófi, biztos azért is nem tudott aludni délután. Nyugis éjszakát!!!

Bori: nem tudom mi volt éjjel ez a hányás-hasmenés, de szerencsére elmúlt. Saját hányásosdi egész kíméletes mostanában, visszaszorult napi egyre. Holnap dokihoz is mész?

Orsi: sikerült kitakarítani? Örülök, hogy jó a kedved és hogy jól vagytok Kép Moziba akkor nem is voltatok?

Swen: tök jó a kép Kép

Mindenkinek nyugodt, eseménytelen éjszakát!!!
Szilvi
lino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?