Halihó!
Csak egy pillanatra ugrom be, mert most indulunk a postára (feladom a reményt!

) meg vásásrolni!
Mindenkinek köszi, aki CTG ügyben aggódott értünk!
Képzeljétek, minden rendben volt, annyira, hogy a szívfrekvencia átlagosan 140, de volt, amikor lement 120-ra is, ha nem mozgott éppen. Ugyanolyan nyugodtan mentem ma is, mint egy hete reggel, mert én TUDOM, hogy nincs baja a babámnak és nem vagyok hajlandó ezen feleslegesen idegeskedni! Viszont voltak olyan keményedések, amiknél rendesen megizzadtam és ennek ellenére a fájás-görbe szinte egyenes volt 30 környékén! Ja, egyébként ua. a gép mért ma, mint amelyik a múlt héten a 200-as pulzust mutatta! Én már nem is akadok ki ezen, rosszabbra számítottam! Most legalább nem kell ismételni! Folyt. köv. jövőhét hétfő. Nekem sem mondták, hogy többször kéne menni ezután!
Rákérdeztem a matatásra, mostmár csak akkor lesz, ha a CTG fájásokat mutat, kenet tenyésztés pedig akkor lenne, ha lenne panaszom! Viszont, ha a 40. héten nem szülök, akkor be kell feküdni és meg fogják indítani! Azt azért inkább nem várnám meg!
Ma voltam vérvételen is az EDA-hoz.
Bori, Chello!
Örülök, hogy nálatok is minden okés!
Ma belenéztem a tükörbe és azt hittem, elájulok! Két nap alatt annyi stria lett a hasamon, hogy az nem igaz! Eddig csak alul volt, mostmár a köldököm környéke is olyan! Hiába kenegetem!
Igaz, hogy nagyon nehéz a kiscsaj, meg érzem azt is, hogy fáj a bőröm, de nem gondoltam, hogy olyankor reped!
Zsuzsa!
Vigyázz magadra! Lehet, hogy te leszel a következő? Kiváncsi vagyok, hogy mennyire tartjuk be az egymás utáni szülést! Ha mindketten eltűnünk hirtelen, akkor az már gyanús lesz!
Az éjjel én is rosszul aludtam, nagyon felületesen! Állandóan felébredtem, ha megmozdult a baba, hogy most kell indulni! Ráadásul rúghatott egy nagyot, mert arra ébredtem, hogy éreztem egy pukkanást a hasamban és biztos megrepedt a magzatburok, és mindjárt elkezd folyni a magzatvíz! De nem folyt!
Mindenesetre csurom vizes volt az alvós pólóm ezektől az álmoktól! Nem volt jó!
A málnalevél teából mennyit kell inni naponta? Ha most elkezdem, nem fogom előre hozni a szülést?
Látom, néhányotoknak volt hasonló élménye a panelfal fúrással! Szerencsére a vezetékbe fúrást azt megúsztuk!
Swen!
Csini kismami vagy! Jók a képek!
Orsi!
Látom, a lényeget ti is elkaptátok! Le se tagadhatod, hogy fiad lesz! Szép a kis pofija is!
Gratulálok!
Sajnos az én kiscsajom az arcát nem mutatta, de puncis képünk az van!
Panó!
Aranyosak a cicák! Milyen szép kék szemük van!
Szerelők témával kapcsolatban annyit szeretnék hozzátenni, hogy én kb. 1 hónapja 2 db. gyapjúszőnyeget tisztíttattam ki egy céggel. Elszúrtam a dolgot azzal, hogy nem nézte meg a szállító, mikor elvitte őket és én se néztem meg, mikor visszahozta. Most hétvégéig ki se bontottuk. Szombaton letettük a kicsit a babszobába és a nagyot a nappaliba, amikoris megláttam, hogy nagyon fél méteres darabokban hiányoznak a gyapjúszálak, olyan, mintha valamivel kimaratták volna! Annyira nem feltűnő, de látszik! Ma elfelejtettem őket felhívni, de nem tudom, egyáltalán van-e értelme és helye a reklamációnak ennyi idő után! Meg főleg úgy, hogy se előtte, se utána nem lett kibontva! Hogy bizonyítsam be, hogy ők csinálták, mert előtte nem volt olyan? Szerintem ezt sehogy nem lehet! Egy szóval elcsesztem!
Valaki segítsen nekem lécci abban, hogy az Avent Isis mellé miket kell még beszerezni, hogy fagyasztani is tudjam majd a tejcit! És főleg mennyit!
Láttam, Bori, hogy Te már majdnem megvetted a hozzávalókat!

Ezek kellenek mellé?
Ja és még egy kérdés! Ha hidegen akakrok sterilizálni, Neomagnol tabl.-val, akkor milyen arányban kell a víz és a tabl.? A gyógyszerész 1 l vízhez 1 tabl.-t mondott, a védőnő meg 1 l-hez 10- et. Azt kicsit sokallom, márcsak az ára miatt is! Egyáltalán hogyan lehet a leggyorsabban, a legkevesebb macera nélkül sterilizálni, úgy hogy közben semmit ne tegyek tönkre? (pl.: megolvad stb.) Biztos hülye kérdés, de Tapasztalt Anyukák segítsetek! Köszi!
Na, most megyünk!
Ahhoz képest, hogy azt ígértem, rövid leszek, jó hosszú regényt sikerült írni! Mindegy, legalább nem unatkoztok!
Még benézek este egy kicsit!
Puszi: Mariann
holnap 38