Sziasztok!
Na, megjöttünk Galyatetőről...
méág csak az előző oldalt olvastam, amig eszemben van.
Noémi, bukás: nálunk is ugye tök sok volt, de mostanában kevesebb, nagy bukik néha rögtön kaja után vannak, ha (szerintem) túltöltöm, de bukogat utána is. Mi mondjuk ált 20 perce büfiztetjük, mivel hasfájós, addig függőlegesben van, utána lerakjuk, de indul is hasra.... den me zavarja a bukás, vigyorog egyet hozzá. Azt a Nutrilont abba is hagytam, nem használt, vizsont baromira szenvedett, utálta, így nem szenvedek vele tovább.
Buli: tök jó: mi eddig kétszer 1-1,5 órára mentünk el apával céges bulira, meg voltam szintén eddig osztálytalálkozón. 2 és fáé múlva lesz a a nagy céges szezonzáró buli, nekünk az lesz az első nagy kiruccanás, akkor jön anyu majd babysittelni, már várom!
Szilvi, megfordulás: nálunk is úgy volt, hogy először oldalrafordulás, az ment egy pár napig, majd utána egyszercsak hasra, és azóta egyfolytában. És addig Rékababa is utálta a hasonfekvést.... (azóta sem szereti sokkal jobban, de megy rendületlenül hasra. Viszont ma egy párszor tovább is tudott gördülni, lassan ezt is megtanulja

)
Tinu, tényleg jó nagy lobonc van
Vera név: nekem tökre tetszik mindenhogy

nekem egy Vera ismerősömet Verocskának hívják, az is tök ari
Kata, hát igen, hasfájás.... már beletörődtem, gondolom a cumisüvegezéstől és a mohó kajától is. Bár érdekes ez az éjszaka tök jó volt. Kevesebbet evett este, 150-et. Lehet, hogy attól is fáj éjszaka, hogy bezabál 170-200-akat, és ez megfekszi a kis pociját?? mert csak éjszaka fáj már....
NA és akkor ez a zoldal:
Ja, még annyi, az eperről én is úgy tudom, hogy gáz... én 1-1- szemet azért eszem, ha apa eprezik, de tényleg csak mutatóba...
A cseresznyéről viszont nem hallottam, sőt ,tökre vártam már, hogy lehessen akkor legalább cserizni
Niki, hol tart Ákos vizsgákkal? mennyi van még hátra? mert ez 3-4 részből áll nem? télen is volt egy...
Bunny, jaj, hát ez elég csűnyán hangzik.... még jó, hogy "laza csajszi" vagy. így bizti nem paráztad túl, csak éppen amennyire kell... tudjátok, mitől lett egyszerre mind a kettő?

de tök jó, hogy már jól vagytok, és még nyaralni is sikerült.... merre is voltatok? bocsi ha már kérdeztem, de elfelejtettem, pedig szerintem kérdeztem...
Roni nagyi,én sem szőkének képzeltelek
Tinu, nekünk a múlt éjszaka volt horror, ugye szállodában megjöttek a szomszédok, 11-kor felébredt, kivettük, ne kezdjen el sírni, na innentől szinte folyamatosan ringatni kellett.... majd 4 előtt felkelt, elkezdett dumálni, köpködni, csak hogy vele foglalkozzak, majd 3Í/4 5-kor kajált, utána apa volt a soros ringtásban, én aludtam kb 3/4 9-ig... de a nettó alvás elég kevés volt. Ma visont rekordjó ájszaka volt, megint éjfélkor kivettük, aztán kelt fél 3-kor picit, simán visszaringattam, majd 4-kor, akkor cumival vissza, így aludt negyed hatig. Viszont utána nem akart elaludni csak fél 8-kor, addig dumált
Kiváncsi vagyok, mi lesz, ma szándékozom visszaköltözni apához... nem tudom, mi lesz, babóca kicsit hozzá szokott az örökös ringatáshoz, meg kéne tanulnia egyedül aludni, mert ez így elég gáz, hogy egyfolytában ringatni kell néha... meg az állandó kivételről is le kéne zsokni...
kül jó volt Galyatető. mondjuk tegnap szar idő volt, persze, amikor ott voltunk. De jó. hogy volt anyós, így tudtunk ketten egyszerre vízbe menni, meg reggelizni, vacsizni, addig ő babázott....