A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Sziasztok!

Mariann: szerintem egy CTG-s babaszívhang alapján nem lehet következtetni arra, hogy mikor fogsz szülni, de ez csak az én véleményem. Örülök, hogy most jó lett a CTG eredményed! Striák: sajna aki hajlamos, az kenheti bármivel Kép Mint én is Kép Van a chicconak egy hideg sterilizáló lötyije, és azzal elég egyszerű dolga van az ember lányának. Corában, tescoban is láttam a babás cuccoknál.

Zita: ajtó Kép Remélem azért 21. előtt kibújik a babád, és nem kell befeküdnöd!

Nanda: remélem azért nemsokára tudsz majd sűrűbben jönni!!! Addig is jó pocakosodást!

Chello: nekünk Madarász utcás légzésfigyelőnk van (most nem jut eszembe a neve). És hát persze, hogy ma se hozták vissza Kép Képzeld az én vizesedésem egész normális keretek közt maradt! Szóval látszik meg van is, de nem olyan szörnyű, mint mondjuk egy hónapja volt. Remélem neked sem romlik majd!

Szöszi: szerelők… Mostanában úgy látom mindenhol csak hülyék járnak. Új lyuk a falon Kép

Bori: az a lényeg, hogy minden rendben van a babával!

Szilvi
lino

sziasztok!

Mariann: CTG Kép És nem én leszek! Kép Még dobogós sem szeretnék lenni!
Pukkanás: én is megijedtem volna. Nálam anno így indult...
Én is minden éjjel megizzadok. Ma is ágyat húztam, mert már utáltam benne aludni. Állandóan csak mosok!
Málnalevél: napi 1X, egy bő evőkanálnyi füvet leforrázol 3-5 dl vízzel, és min. 10 percig hagyod állni. Utána leszűröd.
Szerintem ettől nem fogsz szülni!
Neomagnol passz! A babának jobb kifőzni a dolgokat!
Pulzus: szerintem nincs! Állítólag a szülés közelettével a baba kevesebbet mozog. Más nincs!

Chello: nálam is fekete napok jönnek! Kép

Zita: ajtó Kép És a kép?
Ezek szerint ti sem akartok még szülni???
21 még 2 hét! Kép
Remélem nem leszek dobogós! A héten szüljetek ketten is. Én a jövő hétre tervezem, és délelőttre, max. koradélutánra!

Lino: akkor jobb, ha ti mentek érte (légzésfigyelő), és a végére jártok a dolognak!

Jó éjt! Én nagyon álmos vagyok...
Zsuzsa
zerko

Zsuzsa: akartunk most hétvégén érte menni, de amikor indultunk volna, akkor hirtelen lemondták, hogy nem lesznek otthon Kép

Bori: az elején Te miért is voltál későbbi dátumra kiírva?
lino

Majdnem minden fiú alszik már, így van időm benézni hozzátok.

Zsuzsa-pocaktárs,
Szóval megérzed ezt a Vénusz-Nap dolgot?
Köszönjük a táblázatot a kajákról, el is mentettem a "hasznos" doksimba.
Én ma délután óta folyamatosan keményedek, de olyan betonosra, hogy csuda! Lassan mérni fogom az intenzitását, mert olyan sűrű. Már a kádban való (egyébként rövid) fürdés sem esett jól, szinte végig be voltam keményedve, a kád meg nem elég ahhoz, hogy akkora terpeszt csináljak, amekkora jól esne.
Legyen pihentető éjszakád!

Swen,
Nyuszikás pelusozó? És ki választotta, nyuszikám?
Én is tudok minden dolognak örülni, még egy darab partedlinek is, pedig nem először babázok. Szagolgatom, tapogatom, stb.
(Hajni-macihoz írt szavaidból látom, te aztán penge vagy a jogszabályokban!)

Chello,
Jól sikerült a ctg-d! Nekem egyelőre nem mondták még a heti kettő alkalmat, pedig voltak már apró fájások. Reszelt alma nem megy.

Maci,
Csak sok erőt és kitartást, meg jó szervezést kívánok, hogy meg tudd valósítani a munkával kapcsolatos terveidet. Messze van a lakástól a munkahely?

Lino,
Kellemetlen ez a dolog a haverokkal és a kölcsöngéppel. Nem bírom a sumákságot.
Talán írtad már, nem emlékszem, mennyire voltál kitágulva, amikor bementél a lányokkal? És hogy van ez a külső meg belső méhszáj-dolog? Együtt nyílnak vagy hogy a csodába? Tanítsatok már meg szülni, de gyorsan.
Még mindig nem ugrottam rá az Amway-re, de holnap már itthon leszek szerintem egész nap, szóval lesz alkalmam.

Marcsi,
Örülök, hogy rendben volt a ctg-d! Az én babusomnak 132 volt az átlag-szívverése, a múltkor 131, mozgásnál 160-ra ment fel mindig.
Matatás: hát bolond vagyok, lehet, de én nagyon akartam volna ma, csak doki temetésen volt, így elmaradt.
EDA: nem is emlékeztem, hogy te is arra készülsz! Neked már most nézik az alvadást és egyebeket?! Nekem csak, amikor bevonulok.
Az AVENT-ügyhöz: mindenképpen kell hozzá fagyasztós zacskó, 240 ml-esek, 20 db/csomag, ehhez kell zárócsat, de szerintem ennek nem kell feltétlenül aventosnak lennie, ugyanolyat gyártanak sima cégek is, konyhai használatra. (címke meg bármilyen jó, nem kell szintén a drága aventos) A 20-as zacsi ára a KIKA-ban 1850.-, kíváncsi vagyok, mennyiért találok a Mega-ban. Aztán van egy talpas tartó is, azt nem igazán tudom elmagyarázni, de a bababoltokban mindig van Avent-prosp, abban jól látszik.(ennek az ára 10 zacsival 1850.-volt szintén) Abba lehet beletenni a zacsit. (majd azt akarom megpróbálni, hogy pl. a medelás maradék zacskóim használhatók-e hozzá, mert azt hiszem, az jóval-jóval olcsóbb)

Zita,
Éljen az ajtó!!!
Semmi fájás? Ez most jó neked vagy nem?
Drukkolok továbbra is a spontán szüléshez.

Nanda,
Szia! Hogy vagytok?

Süncsi!
Ideért a jó idő, köszönjük. Hogy vagy a betonlábaidtól eltekintve? (egyébként így a gép előtt ülve nagyon nem jó az én elefántoszlopaimnak sem!)
Én ma lehúztam a játszótéren 2,5 órát, hát, nem mondom, hogy könnyed léptekkel jöttem utána haza. De Dani annyira élvezi!

Ma voltunk a budaőrsi körutunkon: KIKA (megvettük az utazóágyat), és utána húsgombócevészet az Ikea-ban. Karcsi vett a kislányának egy édes csörgőt. Nem volt nagyon fárasztó az út, akkor még nem voltak ezek a bazi erős keményedések. Utána meg aludtam egy jót.

Most elbúcsúzom, mindenkinek csók, Bellana, nem voltál itt délután?
Anikó,
Remélem, nem bocicsokival tömöd magad? Vagyis nem vagy bánatos semmi miatt, ugye?

Orsi, Jerry, Panó,Egcsi, Szöszi, Dzs, puszi nektek. Meg mindenkinek, akit nem soroltam fel!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Lino,
azért voltam kiírva későbbre (19-re), mert egyedül az én orvosom hagyta figyelmen kívül a menzesz szerinti számítást, nektek -úgy tudom-, mindenhol abból számították. Persze, most már nálatok is mondanak más dátumokat.
Szóval menzesz szerint 11, régebbi uh-k alapján 19. Eddig még ezt nem módosította a doki, ezért én magamban a kettő közöttre tippelek, vagyis 15.körül meglesz Dorka.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megvagyok ám,és jól is vagyok teljesen.De csak nagyon kevés időm van gépezni,úgyhogy olvasgatok,de írni már sem időm,sem erőm.Remélem,hogy holnap már sikerül,de azt nem ígérem,hogy mindenre reagálok.(Jegyzetelni sem volt energiám.)Kép

Anitabori:A 15. még jó! Kép A fiam 12-én lesz 8 éves,az is egy jó dátum!Kép

Millió puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Dog hulla vagyok, es most lattam mennyit is kene elolvasnom, ugyhogy rogton fel is adtamKép Elmentettem es holnap delelott megprobalkozom veleKép

Jol vagyunk, minden ok, szerdan takaritjak a hazat, talan hetfon, vagy kedden koltozunkKép

Puszika nektek, most csak ennyit birtamKép

SziasztokKép

Orsi
30+3

avocado

Sziasztok!

Marha álmos vagyok. Vagy álmos marha? Kép
Csak most sikerült idekerülnöm. A mai napunk nagyjából oké, bár kissé elszakadt a jobb oldali kontaktlencsém és nem lehet belőle csak 1 db-ot rendelni, hanem párban kell-ene.

Ildikó: azért van jó is abban, hogy a nagyszülők nem hagyják el magukat. Itthon inkább az a divat, hogy nyugdíjjas korukban nyakig belemásznak a fiatalok életébe ahelyett, hogy élnék a magukét. Kép És így a segítség sem segítség hanem kioktatás és okoskodás. Azért persze nem irigyellek. Kép

Zsuzsa: hűha, már nagyon ott vagy a célvonalban. Kép

Bori: látom hiányoltál. Kép KépPuszi!

Szöszi: azok a klímások nem semmik! És amikor beszerelték nem tűnt fel nekik se a sok fűtéscső, se az ajtó?! Mi újság a garanciával? Ugye nem kell még neked fizetni??

Mariann: hála az égnek, hogy minden oké! Kép

Panó: édik a cicák! KépÁdi a jobb szélsőt kinézte magának. KépÚgy hiányzik, hogy nincs cicánk. Kép Most 2 cica helyett 2 gyerkőcünk lesz. Kép

Lino: tarts ki!!

Chello: akkor te is jól vagy! Kép A vizesedésed megvan még?

Most hirtelen ennyi. És, miután kellően felcsigáztam a jónépet, íme a képek Gergőnkről:
Kép

És íme a neme. Kép

Kép

Most megyek dobok egy oldalast. Kép

Bellanalinda
bellana

Jü reggelt!

Tegnap délután óta én is olyan fáradt voltam, hogy örültem, ha vízszintben lehetk. Lehet, hogy ez is a Vénusz meg izé hatása volt, Szöszi?Kép

Viszont el kell újságolnom, hogy délután óta valamivel még lejjebb szállt a pocakom, aminek azért örülök rettenetesen, mert hirtelen elmúlt a derékfájásom, mintha elvágták volna!!!KépKépKép Úgyhogy Zita, szerencsére ezzel én is úgy jártam, mint te, hogy valószínűleg a baba is nyomott valamit, amitől ennyire fájt. na nem mondom, hogy azóta rohangálok, de sokkal-sokkal jobb a menésem.

Mariann! Zsuzsa! Amit erről a pukkanásról írtatok. Képzeljétek el, és lécci ne nézzetek hülyének, de nekem kb. egy hete, ha a baba intenzívebben nekifeszül a köldökömnek ilyen cuppantás, pukkanás vagy nem si tudom mihez hasonlítani hangot hallat a pocakom. Először azt hittem képzelődöm, de nem. Hogy ez honnan jöhet ez a hang?

Zsuzsa! Dehogy siettetlek! Csak viccelni próbáltam veled! Bár ezek miatt a fájdalmaid, meg a nyűgös éjszakáid miatt gondolom te sem akarod húzni olyan sokáig. Habár a jövő hét már tényleg hipp-hopp itt van! Ne haragudj!Kép

Bori! Jó hogy Dorkával is minden rendben volt a CTG-n. A három kiló meg ideális indulósúly egy hölgy számára! A nyuszikás mintát természetesen én választottam, mert egyébként macis volt, és már szinte mindenünk macis. A jogszabályokkal kapcsolatban pedig ezen a téren egyáltalán nem vagyok járatos, csak ugye nemrég szakvizsgáztam többek között tb-jogból is, ezért még tudtam hol vannak ezek a jegyzeteim és megnéztem Macinak. Úgyhogy ebből áll a pengeségem.Kép

Mariann! Jó hogy nem húztak fel tegnap a klinikán. Csak azt nem tudom, hogy ha ennyire összevissza mér, meg nem mér a gép, akkor mi értelme van? Sterilizáló folyadékot én is láttam a Corában, egy literes, Chicco, és egy liter vízhez kb. egy negyed kupaknyit kell önteni. Az olyan ezer ft körül van.

Chello! A tiltott kajákkal sajna egy cipőben járunk. Kép Pihengess amennyit csak tudsz!

Zita! nagyon tetszik a könyv, köszönöm már sokadszorra!!!!Továbbra is szorítok a normál szülésedhez, meg hogy ne kelljen befeküdnöd a kórházba!!!Kép

Lino! Neked hogy van a lecsúszott pocakod?Kép

Bellana! nagyon édes a pofija is Gergőnek!Remélem jól aludtál!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Ma éjjel csak két kóbor kis fájásom volt, azt is csak azért tudom, mert pisiléskor éreztem. Végre a fejem se fáj, süt a nap, úgyhogy remélem senki nem tudja elrontani ma a kedvemet Kép

Bori: két ujjnyira voltam nyitva amikor a kórházban megvizsgált a szülésznő. Aztán ezen a két ujjnyin elvegetáltunk egy kis ideig, és mind a kétszer úgy volt, hogy szóltam, ogy n jó köszi ezt csinálja valaki más, én inkább hazamennék, akkor még mindig csak két ujjnyi voltam, majd az 5 ujjnyi tágulásig és nyöszörgő babacsomagig a hasamon eljutottunk 25 perc alatt. Szóval van a méhnyak: az rövidül, meg eltűnik, aztán van a külső méhszáj meg a belső, ezek nyílnak, puhulnak, de nem egyszerre (legalábbis nálam nem). A külső méhszájam már régebb óta nyitva van, belsőről nincsenek infóim, majd csak jövő héten megyek dokihoz. Utazóágy Kép Húsgombócok Kép Igen ezek a kiírási dátumok érdekesek. Mensi szerint nálam 18, de én tudom mikor készült Gömböc: a szerint 23, UH szerint meg már megszültem Kép

Linda: nagyon édes Gergő, és hát le se tagadhatná, hogy kisfiú!!! Kép

Tejci fagyasztás: én anno úgy csináltam, hogy jégkockatartóba fagyasztottam, amikor megtelt, akkor fóliába becsomiztam és kész,. Egy kocka 20 ml volt. Így nem kellett zacsikat venni tök sok pénzért. Mondjuk nekem sok tejem volt, tehát szempont volt ez is.

Szép napot mindenkinek!

Szilvi
lino

Swen: de jó, hogy elmúlt a derékfájásod!!! Én lecsúszott pocakom köszönöm jól van, a sétában gátol, vagyis fáj már ahogy nyomódik a buksija, de különben minden rendben vele. Gömböc pedig továbbra is jó nagyokat rugdal az anyjába Kép
lino

Szia Mindenki,
akartok egy szűkszavú Anitaborit?

Timi megszült vasárnap este.
Lilla 1650 gr és 46 cm. Felhozták valamelyik fővárosi kórházba a kicsit, Timi Egerben van.

Amint tudok valamit, jövök.

Anitabori
azt hiszem, van most kiért imádkoznunk
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori, köszi az infot. Jól beelőzött mindenkit, hányadik héten szült? Szegény Timinek de rossz lehet távol a babájától. Kép Nagyon szorítok nekik és imádkozom, hogy minden rendben legyen velük.

Chello
chello

Nagyon-nagyon hatalmas drukk Timiért és a Kicsiért!!!!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Timi!

Minden szorításom a Tietek!!!!!!! HAtalmas drukk megy értetek! HA valaki tudja adja át nekik.
Puszka mUcskaAndi

Andi
Kép
mucska

Zita, örülök, hogy rendben volt a CTG-d. Nekem lent csinálták a CTG-t, de a leírás illik a hölgyre aki csinálta.

Lino, ez a légzésfigyelő dolog elég gyanús. Lehet, hogy kölcsön adták ők is valakinek és onnan nem kapták vissza? Gondolom anno tanfolyamon is voltatok. Mi is akarunk menni. A vizesedésem egyelőre nem lett rosszabb, remélem így is marad.

Bori, ne bánd a matatást. Én pénteken megyek uh-ra és semmi kedvem a matatáshoz. Kép

Bellana, nagyon aranyosak a képek Gergőről. Kép
A vizesedésem kicsit jobb lett de még mindig van.

Swen, örülök, hogy jobban mozogsz és már nem fáj a derekad. Kép Kb. mikor szokott lejjebb menni a pocak?

Zsuzsa, fájások voltak éjszaka?

Nem tudom miért de ma kicsit depisen ébredtem. Kép

Chello
chello

Timi: nagyon drukkolok értetek!!! Remélem minél hamarabb együtt lehettek majd Lillával!!!!
lino

En is nagyon drukkolok Timinek es Lillanak, remelem hamarosan mehet a babaja utan, talan az a legfontosabb, hogy O mellette lehessen!
szoszi
szoszi

Timi 32+4 volt vasárnap a táblázat szerint.
Megy a drukk ezerrel neki és a babának is.
Akkor mégis született valaki 6.-án.
Majd később jövök még.

Panó
panó

sziasztok!

Most éjjel fogjuk rá, aludtam, és a fájások is elhagytak. Este már azt mondták a meteurológusok, hogy tegnap kettős front volt. Na, nesze nekünk!
Ma de. bevásárlás, gondolom az utolsó nagy...

Timi: gratulálok, és szurkolok, hogy a baba mihamarabb hazajöhessen veled együtt! Akkor mégis lett 6-ai babánk. De inkább az élmezőny gondoskodott volna róla...
Nagyon szorítok nektek!!!

Bori: köszi a hírt! Nekem éjjel ki van kapcsolva a telcsim, így zavarni nem tudsz semmivel Kép
A Vénusz-Nap dolog most van! Szerintem a ki nem mondott melegfront tett be!
Akkor a húsgombóc már nem akadály! Kép
Akkor most nálad 15 a tipp?

Orsi: hétvégén? Ez nagyon izgin hangzik! És Anyud?
Intézitek már a netet is? Kép

Bellana: kontaktlencse Kép Akkor most szemüveged van?
A képek nagyon jók, és tényleg ott is limbálódzik valami Kép

Swen: pocak túra Kép Akkor lehet, hogy még úszni is fogsz?
Passz, hogy honnan jön a hang! Tuti valami vákumot csinál ott a baba, és azt hallod!
A siettetés miatt nem haragszom. Kép

Lino: nekem csak egy kóbor volt az éjjel.
Megszültél??? Kép

Na, én most el, és egész nap szurkolok Timiéknek!

Zsuzsa
zerko

chelloKép
Csatlakozom a kicsit depis hangulathozKép...Nem aludtam szinte semmit, nincs melegviz es "mindenbajomvan".

BoriKép
Ha majd megtudsz valamit,akkor meg irj, jo? Mitol indult be a szules? Vernyomas vagy valami mas?

Nem arrol volt szo, hogy EgcsiKép bemegy hozza tegnap?

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Nagyon szorítok Lillának!! Istenem, remélem minden rendben lesz!! Ha valaki beszél Timivel ölelem és szorítok nagyon!!!!!

Szöszi: nálunk sincs melegvíz, ki sem írták... Kép

Swen: hátad: Kép

Chello: ne depizz,olyan szépen süt a nap!! Kép Kép

Szilvi-Lino: a tejci lefagyasztásos ötleted nagyon tuti!!

Jaj, most nagyon izgulok Timiékért...
Most megyünk Danival leégni a játszón.
Pusza: Linda

Ui: köszi a dícséreteket a pocilakó nevében is. Kép
bellana

Szöszi, sajnálom, hogy te is depis vagy egy kicsit.

Nálunk tegnap nem volt víz de még hideg sem mert csőtörés volt és egész nap azt csinálták. Kép Hát mit mondjak, elég kellemetlen volt.

Hogy van a pocid, keményedik még? Te mikor mész CTG-re?

Chello
chello

Timinek gratuláció a kiscsajhoz, remélem minden rendben lesz! Azért jobb lett volna, ha még egy kicsit benntmarad a pocakban.

Munkába állás ügyben: annyira nem akarok visszasietni, de az a helyzet, hogy a pénz nagy úr. Sajnos nálunk én vagyok a "pénzkereső", a férjem csak keres, de nem talál. Plussz a szüleim nyugdíjasok mind a ketten és csak rám számíthatnak, hiába van két nővérem. Ez nem sírás akart lenni, csak a tények.

lányok - légzésfigyelő ügyben!
Hallottaok az Inkubátor alapítványról? Ingyenesen rendelkezésre bocsátanak légzésfigyelőket, csak egy jelentkezési lapot kell beküldeni a baba anyakönyi kivonatával. XI. kerület, Fehérvári úton vannak.

Ha érdekel valakit, akkor kikotrom a telcsi számot!

Maci
maci2

Sziasztok!

Gyorsan irok, mert mar nagyon keszulodnom kell, a parom mindjart itt lesz ertem es ha minden igaz megyunk a franciaagyertKép

Eloszor is Timinek ORIASI DRUKK!!! Szegenykem meg csak a 32.heten voltakKép Nagyon rossz lehet most neki, biztosan izgul a kicsiert es meg tavol is van toleKép Nagyon sok puszi nekik, remelem rendben lesznek!

Zsuzsa
Szoritok, lehet, hogy hamarosan Te is szulsz? Vagy ezek joslofajasok es eltarthatnak sokaig? En meg tapasztalatlan vagyokKép Legyszi kuldd mar el azt a sulytablazatot, mert probaltam visszakeresni, de nem talalom. KosziKép
A koltozesunk hetfon, vagy kedden mar talan tutiKép A netet meg nem volt idom intezni, de a kabelTV-t mar igen es azt mondtak a net miatt csak be kell menni es masnap mar ott is vanKép

Maci
Engem erdekelne a legzesfigyelo. Megszerezned a szamukat? KosziKép

Most megyek, de meg megprobalok jonni esteKép

SziasztokKép

Orsi
30+4

avocado

Linda

Gratulalok, szuperek a kepekKép Akkor mar tuti, hogy Gergo lesz a neve?Kép

Jerry, Salla
Mail ment a fenykepalbum cimevelKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Látom Anita már leadta a drótot, itt van néhány részlet is.
Most jövök Timitől, jól van, csütörtökön megy fel Pestre a kiscsaj után. Lilla a II. számú Gyermekklinikán van, hétfőn hajnalban vitte fel a koraszülött mentő. Jól van, ma este talán már le is veszik a lélegeztetőgépről. Tud magától is lélegezni csak néha elfelejt, ezért van/volt szükség a gépre. Vasárnap este 21.05-kor született és anyuka elmondása szerint nagyon harcias volt, sírás, kapálózás stb.Kép
Úgy emlékszem senkinek nem kellett a 06.06. dátum a finiselők közül, hát Lillácska tett róla, hogy ne maradjon üresen. Jól beelőzött mindenkit.Kép Lényeg, hogy minden rendben vele, csak híznia kell. Anyuka is jól van, csak arra vár, hogy mehessen a lánykája után.Kép
Most kicsit rólunk:Reggel voltam 32.heti UH-n. Bertold baba 2136g a becslések szerint, BPD 86, FL 55. Minden rendben vele, bár szégyenszemre nem nagyon tudtam koncentrálni, mert Timiék jártak a fejemben. Azért még mindig gyönyörű gyerek.Kép
Ennyit dióhéjban.
Csók mindenkinek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, üdvözleteket átadtam és Timi is üdvözöl mindenkit!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi! Azért ez nagyon jó, hogy Lilla baba rendben van, na meg persze az anyukája is, s hogy hamarosan együtt lehetnek!!! Azért a drukk megy továbbra is! Gratula Neked is a babócád adataihoz, szerintem Bertold sem lesz csepp gyerek!Kép

Anikó! Most látom, hogy este te is bejelentkeztél! örülök, hogy jól vagytok, majd gyere bővebb beszámolóval!Kép

Panó! Te is írj magatokról is!!!

Linda! Hazajöttetek már? Ebben a nagy melegben remélem Atomanti sziesztázik egy kicsit ebéd után, így te is!KépA derekam elkiabáltam, ugyanúgy fáj mint eddig.Kép Vagy lehet, hogy túl sokat mentem vele, ugyanis voltam a postán, könyvesboltban, piacon...én hülyeKép

Szöszi! DepiKép Pedig tegnap még olyan jól birtad a klímásokat is, vagy most jön ki rajtad? fel a fejjel és vágj be egy nagy tál epret, vagy sütit, vagy ami segít!Kép

Chello! depi, vízhiányKép derekam látod elkiabáltamKép Egyébként nem tudom mikor kezd leszállni a pocak, én akkor vettem észre hogy lenntebb van, amikor Bori leírta mit is érez. Tegnap óta meg határozottan megereszkedett. Úgy rálóg a combomra és ha állok akkor a gyomorszájam és a pocakom közé már befér a tenyerem. Ennyit tudok a dologról.

Maci! Megértelek munkaügyben, sjna nekem is elég hamar vissza kell majd mennem, mert ahogy írtad a pénz nagy úr!Kép Intézd úgy, ahogy a legjobb nektek!!!! S szerintem örülj ennek a nagy lehetőségnek, mert szerintem nagyon kevés munkahely tenné ezt lehetővé!

Orsi! Ez a költözés-dátum nagyon jól hangzik!!!Kép remélem az ágy is megvan már!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Most olvasom Timiéket! Nagyon drukkolok nekik!Ha valaki tud majd újabbat,várjuk a híreket!Kap majd helyet a kórházban Lilla mellett?

Nem vállalkozom arra,hogy teljesen visszaolvasok,remélem megbocsátjátok.Kép

Linda:Nagyon szépek a képek Gergőről.Kép Irigy vagyok a kukis képre!!!Nekem is kell!!!
Kontaktlencse Kép Hogy bírtad a napot a játszón?
Én nagyon nehezen viselem most,pedig egyébként imádom.Beindítottad a légkondit? Nekem nagyon melegem van!

Swen:Örömmel olvastam,hogy elmúlt a derékfájásod,aztán szomorúan,hogy visszajött.Kép
Képzeld el,tegnap nálam is történt valami,talán befordulhatott Bence,vagy nem tudom,mi.Reggel jó dagadt volt a jobb lábam,szokás szerint,aztán elmentem Kata csoportjával az állatkertbe.Jól kifáradtam,alig vonszoltam magam,mire hazaértünk.Mikor levettem a cipőt,hihetetlen,de teljesen lement a víz?!Lekopogom,de azóta is teljesen dagadásmentes vagyok.Kopp-kopp...
A rúgásokat is inkább fent és lent érzem,nem oldalt.Hétfőn megyek UH-ra,kíváncsi vagyok.Kép
Hétvégén vettem 5 tábla Bocit Kép
Jó,hogy raktál fel képet,nagyon helyes a pocid Kép

Mariann:Én használtam annó ezt a Chiccos folyadékot,és nagyon jó,csak kicsit drága,és állandóan hiánycikk volt. Kép
Én a mikrós sterilizálóra esküszöm,most is azt fogok venni.

Bori:Nekem is azt mondták,hogy Kata 2700-2800 gramm,de hát elég az egy lánynak,aztán 3900 lett. Kép

Lino:Örülök a jókedvednek!!! Kép
Jégkockatartó nylonra gondoltál? Vagy hülye kérdés?
Még egy kérdés:Te mindig egy ciciből szoptattál? Utána mindkettőt fejted,vagy csak azt?

Chello,Szöszi:Fel a fejjel!!!

Jerry:Én is társastáncra jártam,és külön boogie-ra.Nekem is ez a kedvencem!!! KépNagyon hiányzik!Kép

Zsuzsa,Orsi:puszi Kép
többieknek is természetesen.

Anikó
vakili

Azt nem is írtam,hogy a vasárnapi családi nap nagyon jól sikerült.Római parton voltunk,volt élő csocsó,ugrálóvár,bohóc,finom kaják...Kép

Anikó
vakili

Egcsi: szépen fejlődik a babád. Kép Férjed mikor jön haza? És amikor majd meglesz a kicsi, itthon marad veletek egy ideig??
Timi, akkor természetes úton szült? És, miért indult be neki, ezt lehet tudni?? A kórházba Lillával maradhat, míg hazaengedik??
Jó sok kérdés. Kép

Anikó: nem kapcsoltam be a klímát, még nincs olyan meleg. Kép Persze lehet, hogy ha nem lenne, már bekapcsoltam volna. Kép Mikor jöttök Börzsöny fele?

Swen: vérszemet kaptál, hogy nem fáj a hátad, aztán jól megeröltetted magad. Ejnye-bejnye. Kép
A játszón csak másfél órát voltunk, így is azt hittem megüt a guta a napon, mert persze árnyékot nem terveztek (se fa se semmi), minek is?! Igaz, hogy a játékok EU szabvány szerintiek, de az, hogy a gyerekek és a szülők napszúrást kapnak az senkit sem érdekel. Kép Dani nem fáradt el eléggé.Kép Itt vagyunk kaja után és atomkodik. Kép Talán egy kis pálinkás kenyér? Kép Kép

Orsi: nagyon jó hír a költözés!!! Puszi!

Kép

Bellana
bellana

Timiének egyhatalmas gratula, és sok-sok kitartás, erő, és egészség!
Jól bevagyok parázva én is, mert 3 napja furán érzem magam minden szempontból.
Szép napot mindenkinek!

Kép
kisdió

Sziasztok,
látom, vannak már részletek Timiékről, nagyon szorítok értük.

Magunkról: Karcsi látva reggeli hangulatomat (kicsit betett nekem a timis hír, itt bőgtem, Dani meg velem) kitalálta, soha jobbkor bodzaszedés. Nagy séta a Duna-parton, aztán ebéd egyik kedvenc éttermünkben, most értünk haza.
Most forralom a szirupot, készítem az isteni nedűt.

Orsi,
és akkor jövő hét elején ki is próbáljátok az új ágyatokat...? Majd mesélj részletesen.
Légkondit raktatok/raktok a házba?

Anikó,
jó kis állatkerti sétára vállalkoztál ebben a "kánikulában"! A víz csak úgy magától távozott?! Elpárolgott ebben a melegben.
12. Gergő? Nem, annál tovább akarom húzni még pár nappal, hadd nőjön a kisasszony.
Az az uh mennyivel volt szülés előtt? Majdnem közvetlenül előtte? Jól elszámították.

Kisdió,
egy kicsit nem lennél részletesebb magatokkal kapcsolatban...? Sok puszi.

Linda,
ismerős ez a lefáraszthatatlanság a Danikkal! Igen ritka az, hogy a fáradtság miatt aludt volna délután, sőt, ha nagyon fáradt volt, akkor még gázosabb volt a helyzet.
Milyen színű lencsét veszel? Esetleg valami uv-lila?
Édes a második számú kukacos utódod.

Swen,
tényleg sokat vállaltál be mára, persze, hogy visszajött a nyűg. Tessék pihizni. Meg epret enni.

Zsuzsa,
és mikor kapcsolod vissza a telcsidet reggel? Be van állítva valami fix időpontra?
Esküszöm, én még MOST SEM tudom, mikor beszélünk fájásról és mikor kőkemény keményedésről!!!
15? Igen, az egy hét még, azt hiszem, azt még kivárom.

Lino,
köszi a méhszáj-dolgot. Mindjárt gyakorolni kezdek.
25 perc alatt tágultál ki?! Vagy félreértettem valamit? Hááát...

Chello,
matatás elmarad a héten, felhívtam a dokimat reggel, mondta, ha jól érzem magam, a hétfői ctg után találkozunk csak.
Jó, hogy benned sem buzog túl a víz, ügyes vagy.

Süncsikém,
merre kóricálsz? Csigát gyűjtesz a kertben?

Mindenkinek puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Megjöttem, és éppen eszem, és írok is. Nem tagadom, fáradt vagyok, de nagyon.
Sebaj, majd du pihenek a kozminál! Kép

Maci: nem tudom, kelleni fog-e, de ha kéznél lesz, kotord! Nekem az nagyon közel van.

Orsi: költözés Kép Net Kép
Táblázat:

Kép

Egcsi: szívből gratula a nagy Bertold babához!
Timiékről meg köszi az infót! Én nagyon szurkolok nekik! Hol fog lakni Timi???

Anikó: neked is cupp!

BEllana: játszó Kép

Na, én el pihenni. Pá:

Zsuzsa
zerko

Ismét...

kisdió: szerintem csak a frontok!!! Kitarás!

Bori: akkor nem maradt el a bodza Kép
Szegény Dani, megríkattad? Kép
telefon: 10-kor kikapcsol magától, és reggel én kapcsolom be, ha olyanom van Kép
A fájás az egészen más szerintem. Nálam alulról indul, és nem kellemes. Az görcsöl alaposan, és max. 30 pm. A keményedés nem igazán fáj, és az sokáig is elhúzódhat!

Amúgy holnap én jövök a CTG-vel. Kép

Zsuzsa
zerko

TV MŰSOR

ma este:
20.50 RTL klub Vészhelyzet
21.55 Viasat A Halottkém (NEW)
zerko

Örülök, hogy Timiék jól vannak! Puszi nekik!

Egcsi- szépek a babád adatai, valószínűleg jó kis husi lesz, igaz?

INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY: tel: 382-1547
Fehérvári út 130.
Nehéz elérni őket, de kitartás! Küldenek egy jelentkezési lapot és azt kell kitölteni!

Egcsi- lehet, hogy Timinek is jól jönne ez a légzésfigyelő, nem?

Puszilok mindenkit, a héten már nem jövök!
Elutazom anyukámékkal Hajdúszoboszlóra, a férjecskémtől kaptam egy kis kismama-szabadságot.

Sziasztok!

Maci
maci2

Zsuzsa!

Olyan jó, hogy feltetted azt a kismama-hízása c. képet! Így teljesen büszke vagyok magamra.

Maci
maci2

Swen!
Na jó, jöhetsz cserit szedni is, nem kell vasalnod nálunk.

Bori!
Még kb. 5 hét a felújítás nálunk, úgyhogy még csak az elején tartunk. Elküldenéd nekem a bodzaszörp receptjét? Itt rengeteg bodza van, de én még sose csináltam szörpit.

Bellana!
Hogy bírtad elszakítani a lencsédet?
Akkor a jobb szélső cicát küldhetem Ádinak?
Klasszak az UH képek, tényleg eléggé fiúnak néz ki.

Anikó!
Az én szülinapom meg 13-án van! Akkor ki akar szülni? Én még nem, az biztos.

Vali küldött egy sms-t, jól vannak, szép nagyok már a babák, pontos méreteket is írt, de sajna a férjem telefonjában van és ő most nincs itthon. Lényeg, hogy jól vannak, 2-3 hét múlva tervezi a szülést.

Ma nagyon peches napunk van, apa szabin van, füvet akart nyírni, erre elromlott a fűnyíró. Órákig tartott míg sikerült egy szervízt találni Battán, ahol esetleg megcsinálják. Közben én elmentem az orvoshoz a táppénzes papíromért és közben meg elromlott az autónk is. Úgyhogy most se autó, se fűnyíró, csak egy ideges férj.
Amúgy jól vagyunk, mindenkinek puszi!

Panó
panó

Zsuzsa!
Köszi a tévéműsort!

Maci!
Jó pihenést!

Közben hazajött a férjem, így meg tudtam nézni pontosan: Tomi 2,3 kg, Alina 2,5 kg.

Panó
panó

Sziasztok!

Timinek nagyon-nagyon szoritok! Ugy latom a legutobbi hirek mar jok!

A férjem itthon dolgozik, csak egy pill-ra kukkantottam be, talan nemsokara tudok jönni hosszabban is, de mar nem merek semmit igérni.

Puszi mindenkinek,
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Timiéknek továbbra is drukkolok, leginkább azért, hogy hamar együtt lehessenek!!!

Linda: játszótér – árnyék: úgy látszik ez az általános Kép

Orsi: hajrá költözés, túl ne hajtsd magad!

Swen: újabb derékfájás Kép

Anikó: sima rendes jégkockatartóra gondoltam. Nekem sok tejem volt, így csak egy cicből szoptattam. Fejni Lilinél fejtem pár hétig, de csak azt a cicit amiből szopizott. Nórinál nem fejtem, hanem volt egy ilyen kagylóm, amit akkor használtam, ha szopizott, tehát szopizott az egyikből, kagyló berakva a másik cicihez és simán kifojt belőle legalább 50 ml szoptatásonként, de ott már 3 hét múlva ez se kellett, mert beállt a tejtermelés. Elismerés az állatkertért!

Bori: Na akkor érthetőbben: utsó vizsgálat eredménye: két ujjnyi, innentől volt 25 perc mind a két lányzónál, hogy kitáguljak és rajtam szuszogjanak. Lilinél az első fájástól 2,5 óra volt amíg nem tágultam tovább két ujjnyiról, Nóránál pedig 2. Úgyhogy szüléshossz ennek megfelelően az első fájásoktól 3 illetve 2,5 óra. Most is meg lennék vele elégedve Kép

Zsuzsa: dehogy szültem Kép Nem érek most arra rá Kép Már megint találtam magamnak halaszthatatlan elvégzendőket.

Szilvi
lino

Sziasztok,
megint szalma vagyok, a fiúk uszodába mentek.
Panó,
átnyomtam neked a bodzaszörp-receptet!
További kitartást a felújításhoz!

Kinél is lesz még baba előtt ilyen akció?
Linda, azt hiszem, ti is terveztek még hasonlót, ugye?

Azon gondolkodtam, hogy Kinga annyira régen volt már itt, remélem, minden oké velük? Anikót ráküldjük Kingára, ha odamennek nyaralászni.

Ki volt még régen? Soraya azért a napokban bekukkantott, az IKEA-s dobozok alól. Nixi?! És Zsuzsi? Kakukk-kakukk? Nanda férgekkel kínlódik, na de a többiek? Alice-ról van hír?

Zsuzsa,
akkor tehát nekem jóslófájásom csak azon a múlt heti hétfőn volt, azóta csak ezek a bazi keményedések.
Ti hányadszor mentek "utolsó" közös nagybevásárlásra? Mi szerintem már vagy kétszer voltunk ilyen címszó alatt...Holnap piac, azt is kineveztük utolsó közösnek. Remélem, lesz már sok finom eper, cserkó.

Van nálunk (vagyis Csepelen, 10 perc sincs autóval) egy óriási eperföld, szeddmagad-típusú, amióta Dani megvan, minden évben ki szoktunk menni. Mivel már a kis palánták alá leterítenek egy adag tiszta szalmát, ezért az eprek teljesen tiszták, simán lehet őket zabikálni már szedés közben is, legálisan. Hétvégén voltak a barátnőmék, hozott egy óriási adagot, csak 270.-kilója. Most azt tervezzük, hogy csüt.délelőtt kimegyünk, akkor Manót sem vinnénk be oviba. Addig hadd sütkérezzenek a napon azok az eprecskék! Kinek küldhetek...?

Linó,
most ebben a pillanatban lepattanok innen, megyek amway-ni.

Még jövök
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ezt anyukám készítette a minap John-ról és rólam.
Kép
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Anitabori: a kiflid másik oldalán nem csacsik vannak?? Felújítás címszó alatt én egy festést szeretnék,de nem úgy néz ki, hogy lesz belőle valami. Kép
Kontaklencse: milyet is vegyek? A lila végülis jól hangzik. Vagy olyan függőleges csíkos pupilájút. Kép

Szilvi: annyira irigylem a gyors szüléseid!! Remélem most nekem is gyors lesz!! 13-án lesz a szülinapod? Nekem meg 16-án. Kép Buli? Kép Kép
játszótér: akkor felétek is ez van? Van egy szép és használhatatlan játszótér...

Panó: látom a sikerszériám átvándorolt hozzátok Kép
Ideges férjnek is kitartást!
Lencse: nem tudom mit csináltam rosszul, 10 éve lencsézek, de még ilyen nem volt, pláne, hogy 1 hónapja vettem...(3hónapos)Végülis nem szakadt el, hanem a szélén van egy ici-pici rész ami olyan mintha egy miniatür egér kiharapott volna egy darabot. Az optikus szerint nem vészes, kihúzza a jövőhét elejéig, amíg megjön az új lencsepár és akkor elküldik a céghez bevizsgálni, hátha anyaghibás. Nem sok sikert jósolok, de állítólag nem veszetek semmit vele. Remélem nem utólag verik rám a vizsgálat költségét...
Mindenesetre dühítő és költséges móka volt. Kép

Zsuzsa:kiváncsi vagyok az új sorozatra a viasaton.
Holnapra drukk a CTG-re és jó pihit a kozmetikusnál. Bár én nem igazán tudok ott pihenni, a kínzás nem lazít el éppen. Kép

Kisdió: remélem jobban leszel!

Sziasztok: Linda
bellana

Sziasztok!

Bori:Dani milyen kis aranyos.Kép
1 héttel a szülés előtt mondták ezt a súlyt,de a szülőszobán,amikor már víz sem volt,akkor is csak 3 kilósra saccolták.Kép
Hogy a vizem most hová ment? Jó kérdés.Kép
Én kerestem volna Kingát itt,mert akartam tőle dokiszámot kérni,de nem válaszolt.Kép Remélem nincs baja.
Én kérek eprecskét!!! Kép
Kép Kép

Zsuzsa:CTG Kép

Maci:bár már nem hiszem,hogy olvasod,jó utat!
Én is tudok a 19-i börzéről,de éppen nem leszünk itthon.Kép Pedig nagyon mentem volna.

Panó:Szülinap Kép Fűnyíró,autó Kép A baj, mint tudjuk,nem jár egyedül!
Vali:Ez nem semmi,nagyon örülök nekik! Kép

Lino:Micsoda mennyiségek! Kép

Linda: szülinap Kép
Sajnos nem tudom,mikor jutunk megint a Börzsönybe,most Gergőnek lesz buli,jövő héten nyaralunk,utána esküvő,utána Szolnokon családi buli.Egyébként meg mindig hétvégére romlik el az idő.Kép
Azért remélem még sikerül valahogy összehozni azt a találkát.

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Végre idefértem. Es képzeljétek, kaszafenés hangja hallatszik a kert felöl: az Ember kaszalja a füvet!!!

Timihez visszatérve gratulalok nekik, remélem gyorsan cseperedik majd Lillacska! Minden jot nekik!

Bori,
aha, 15-e!Kép
Akkor Dorka sem lesz oriasbébi, mint az én Dömperkém (tényleg, összehozzuk öket?Kép) Azért az igazi adatokra majd kivancsi leszek!
Nem csigakat szedegetek, hanem mar lassan szamocat! Tudod mi volt ma a desszert (a férjem dolgozohelyén, ahova mostansag csak kajalni jarunk)? Bundaban sült bodza vanilias öntettel, nagyon finom volt! Az Ikea-s evésért irigy vagyok, én a hétvégén nem tudtam a férjemet rabeszélni, azt mondta megpusztul, ha be kell mennie egy bevasarlohelyre (latod, ö is mennyire szeret bevasarolni?).
John tovabbra is jo fejKép

Ildiko!
A nyugdijasok helyzete itt is hasonlo, utazgatnak és mindig azzal vannak elfoglava, hogy milyen programot is szervezzenek maguknak (még a kertben is nagyon szeretnek bogaraszniKép). Szerintem a legnagyobb különbség Mo. és Svajc között a nyugdijasok helyzetében van, a fiatal palyakezdöknek itt sem könnyü, föleg, hogy szülöi tamogatasra nem nagyon szamithatnak.
Az én arcom is olyan gyönyörü reggelente, mint a Tied! Radférne tényleg egy kis pihi, vagy egy jo kis segitség!!
Anyukad mikor megy? Csak a szülés utan?
Nekem is tetszenek a nevek, a Lucas és a Thomas is.

Mucska,
kitartast a fejéshez!
Mikor én Szögödre jartam tanulni akkor hazafelé mi is sokszor megalltunk egy halaszlére meg egy turos csuszara, joval Szeged utan,a Kecskemét felé vezetö ut mellett, de névre mar nem emlékszem.
Örülök, hogy szép a seb!
Mi ujsag van felétek? Rég jelentkeztél!

Szöszi!
Megkukkantottam a képet, neked is jo nagy mar a pocakod!

Swen!
De jo, hogy tettél fel képet, én is a pocakméretet hianyoltam, de latom, gondoskodtal egy profil-képröl is! Meztelenebb pocak is jöhet!Kép
Jo neked, hogy nem vizesedsz, de a derékfajast viszont nagyon sajnalom!
Gratulalok a pelenkazohoz!
En mar a babakocsi mozeskosarat is elökészitettem, tettem bele lepedöt, textilpelust, takarot és a ruhacskat, amiben hazahozzuk majd Andriskat.

Maci!
Munkaügyben Tiéd a döntés, gondolom a jo szervezés lesz a legfontosabb. Jo pihenést (ha még olvasol!)

Bellana!
nagyon jok lettek a képek, bar nekem a fütyis kicsit bonyolult. De az arca az nagyon édes! Vigyazz a sok nappal!!!

Chello!
nekem meg mostansag ugy van, hogy ha keményedik a pocakom, akkor kapok nehezen levegöt. Tök mindegy, hogy fekszem, allok, vagy ülök.
En is vizesedem mostansag egyre jobban, föleg a bal labam és a kezeimKép

Zsuzsa!
Szüljön 2 masvalaki? OK, én szivesen szülök, csak Dömperke még elég jol elficankol odabenn. Ha rajtam mulna, mar mennék.
Szoval Te éjszaka nem vagy bekapcsolva? Pedig én ugy terveztem, hogy akkor is jelzek, ha mar indulunk szülni és az lehet éjszaka és akkor az egész topik tud szoritani!Kép
Bori, Te be vagy kapcsolva éjszaka? (En igen)
Ezek szerint 2 CTG között nalad is el fog telni kb 3 hét (ha Edina nem bujna ki elöbb)? Nalam igen és kicsit aggodtam, mert lattam, a többiek mar gyarkran mennek.

Pano!
Nagyon aranyosak a kiscicak! Fuu, de rosszak lehetnek!Kép
Az auto és a fünyiro bedöglését nagyon sajnalom
Kép
Gondolom, nalatok nincs olyan nagy a fü, hogy kaszalni lehetne...

Lino,
ha mar 17 és 21 között kell valasztani, akkor inkabb 17!!
Remélem hamarosan hibatlanul visszakapjatok a légzésfigyelöt!
A szülésedet bevallalnam én is!

Mariann!
Örülök, hogy OK volt a CTG!
A striak mar nem olyan klasszak, de szülés utan idövel sokat fognak halvanyodni (mar irtam, nekem is lett egy par a csipömön, mikor gömbölyödtem kamaszkoromban, de mar szinte alig latszik).

Egcsi!
Gratulalok a babad adataihoz, szép méretei vannak!
Mégegyszer köszi a Timi-hireket és mesélj, ha tudsz még vmit.

Aniko!
Hogy csinaltad, hogy a tovabbi séta ellenére lement a daganat a labadrol. Az enyém estére csak rosszabb lesz! Tegnap olyan ijesztöen nézett ki, hogy a férjem beparancsolt a fürdöszobaba és raengedett jéghideg vizet, én sikongattam. Rendes volt, mert szolidaritasbol a sajat labara is engedett egy kicsitKép
Csaladi napKép

Zita,
Ha végül a csaszar mellett szol majd a döntés, biztosan az lesz a jobb Neked és a babanak is!

Orsi,
a Te Kukacosod képei is nagyon jok. Ennyire egyértelmü fütyi-képet még nem is lattam!
Fu, mar nemsokara költöztök?

En mostansag majdnem mindig szülésröl vagy Dömperkéröl almodom. A tegnap éjszakai volt a legjobb eddig: megszületett Dömperke, jo fejjel és kb féléves nagysagu volt. Adtam neki tapszert üvegböl(!) és ö meg elkezdett reklamalni, hogy nem erröl volt szo, ö igenis anyatejet akarKép

Egyébként mostansag kb 3szor megyek pisilni éjszakaKép

Most megyek vacsizni,
puszi, tovabbi szép estét
Süncsi
süncsi

bocsanat, jo NAGY fejjel
süncsi

Szia Lányok!

Innentől még ritkábban jelentkezem, mert holnap költözünk kifele a nyaralóba. De azért fogok jönni, mert izgat, hogy milyen sorrendben jönnek az apróságok! Mindenki vigyázzon magára. AZ élvonalnak kitartást kívánok, a későbbre kiírtaknak pedig sok pihenést és tessék vigyázni magatokra, mert sajnos klinikai tartózkodásom alatt látnom kellett, hogy mennyi visszatartást kellett csinálni, úgy mint nekem. És sajna nagyon sok a koraszülés. Igy aztán mindenki pihizzen ezerrel és nem idegeskedni!!!!!!

Sok puszi Mindenkinek!!!!!!!!

MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?