Sziasztok!
Végre idefértem. Es képzeljétek, kaszafenés hangja hallatszik a kert felöl: az Ember kaszalja a füvet!!!
Timihez visszatérve gratulalok nekik, remélem gyorsan cseperedik majd Lillacska! Minden jot nekik!
Bori,
aha, 15-e!
Akkor Dorka sem lesz oriasbébi, mint az én Dömperkém (tényleg, összehozzuk öket?

) Azért az igazi adatokra majd kivancsi leszek!
Nem csigakat szedegetek, hanem mar lassan szamocat! Tudod mi volt ma a desszert (a férjem dolgozohelyén, ahova mostansag csak kajalni jarunk)? Bundaban sült bodza vanilias öntettel, nagyon finom volt! Az Ikea-s evésért irigy vagyok, én a hétvégén nem tudtam a férjemet rabeszélni, azt mondta megpusztul, ha be kell mennie egy bevasarlohelyre (latod, ö is mennyire szeret bevasarolni?).
John tovabbra is jo fej
Ildiko!
A nyugdijasok helyzete itt is hasonlo, utazgatnak és mindig azzal vannak elfoglava, hogy milyen programot is szervezzenek maguknak (még a kertben is nagyon szeretnek bogaraszni

). Szerintem a legnagyobb különbség Mo. és Svajc között a nyugdijasok helyzetében van, a fiatal palyakezdöknek itt sem könnyü, föleg, hogy szülöi tamogatasra nem nagyon szamithatnak.
Az én arcom is olyan gyönyörü reggelente, mint a Tied! Radférne tényleg egy kis pihi, vagy egy jo kis segitség!!
Anyukad mikor megy? Csak a szülés utan?
Nekem is tetszenek a nevek, a Lucas és a Thomas is.
Mucska,
kitartast a fejéshez!
Mikor én Szögödre jartam tanulni akkor hazafelé mi is sokszor megalltunk egy halaszlére meg egy turos csuszara, joval Szeged utan,a Kecskemét felé vezetö ut mellett, de névre mar nem emlékszem.
Örülök, hogy szép a seb!
Mi ujsag van felétek? Rég jelentkeztél!
Szöszi!
Megkukkantottam a képet, neked is jo nagy mar a pocakod!
Swen!
De jo, hogy tettél fel képet, én is a pocakméretet hianyoltam, de latom, gondoskodtal egy profil-képröl is! Meztelenebb pocak is jöhet!
Jo neked, hogy nem vizesedsz, de a derékfajast viszont nagyon sajnalom!
Gratulalok a pelenkazohoz!
En mar a babakocsi mozeskosarat is elökészitettem, tettem bele lepedöt, textilpelust, takarot és a ruhacskat, amiben hazahozzuk majd Andriskat.
Maci!
Munkaügyben Tiéd a döntés, gondolom a jo szervezés lesz a legfontosabb. Jo pihenést (ha még olvasol!)
Bellana!
nagyon jok lettek a képek, bar nekem a fütyis kicsit bonyolult. De az arca az nagyon édes! Vigyazz a sok nappal!!!
Chello!
nekem meg mostansag ugy van, hogy ha keményedik a pocakom, akkor kapok nehezen levegöt. Tök mindegy, hogy fekszem, allok, vagy ülök.
En is vizesedem mostansag egyre jobban, föleg a bal labam és a kezeim
Zsuzsa!
Szüljön 2 masvalaki? OK, én szivesen szülök, csak Dömperke még elég jol elficankol odabenn. Ha rajtam mulna, mar mennék.
Szoval Te éjszaka nem vagy bekapcsolva? Pedig én ugy terveztem, hogy akkor is jelzek, ha mar indulunk szülni és az lehet éjszaka és akkor az egész topik tud szoritani!
Bori, Te be vagy kapcsolva éjszaka? (En igen)
Ezek szerint 2 CTG között nalad is el fog telni kb 3 hét (ha Edina nem bujna ki elöbb)? Nalam igen és kicsit aggodtam, mert lattam, a többiek mar gyarkran mennek.
Pano!
Nagyon aranyosak a kiscicak! Fuu, de rosszak lehetnek!
Az auto és a fünyiro bedöglését nagyon sajnalom
Gondolom, nalatok nincs olyan nagy a fü, hogy kaszalni lehetne...
Lino,
ha mar 17 és 21 között kell valasztani, akkor inkabb 17!!
Remélem hamarosan hibatlanul visszakapjatok a légzésfigyelöt!
A szülésedet bevallalnam én is!
Mariann!
Örülök, hogy OK volt a CTG!
A striak mar nem olyan klasszak, de szülés utan idövel sokat fognak halvanyodni (mar irtam, nekem is lett egy par a csipömön, mikor gömbölyödtem kamaszkoromban, de mar szinte alig latszik).
Egcsi!
Gratulalok a babad adataihoz, szép méretei vannak!
Mégegyszer köszi a Timi-hireket és mesélj, ha tudsz még vmit.
Aniko!
Hogy csinaltad, hogy a tovabbi séta ellenére lement a daganat a labadrol. Az enyém estére csak rosszabb lesz! Tegnap olyan ijesztöen nézett ki, hogy a férjem beparancsolt a fürdöszobaba és raengedett jéghideg vizet, én sikongattam. Rendes volt, mert szolidaritasbol a sajat labara is engedett egy kicsit
Csaladi nap
Zita,
Ha végül a csaszar mellett szol majd a döntés, biztosan az lesz a jobb Neked és a babanak is!
Orsi,
a Te Kukacosod képei is nagyon jok. Ennyire egyértelmü fütyi-képet még nem is lattam!
Fu, mar nemsokara költöztök?
En mostansag majdnem mindig szülésröl vagy Dömperkéröl almodom. A tegnap éjszakai volt a legjobb eddig: megszületett Dömperke, jo fejjel és kb féléves nagysagu volt. Adtam neki tapszert üvegböl(!) és ö meg elkezdett reklamalni, hogy nem erröl volt szo, ö igenis anyatejet akar
Egyébként mostansag kb 3szor megyek pisilni éjszaka
Most megyek vacsizni,
puszi, tovabbi szép estét
Süncsi