Apa most telefonált, hgoy vett pelust (fürdős).
Ákos mikor végez a vizsgákkal? Ebben a szemeszterben készen lesz, vagy még van vissza? Drukk neki!
Tinu: spenótót ettem sajttal. Nem az a nehéz kaja! Eddig rosszul voltam tőle, de a kórházban egyszer az volt az ebéd, én meg olyan éhes voltam, hogy mind megettem, azóta teljesen ráizgultam! Közben volt már mégegy kaksi, és az már "normális" halmazállapotú volt!
Forgás: Ákos is napok óta túrja magát az ágyban, reggelre mindig keresztben fekszik az ágyában. Nálunk van fej és oldalvédő, és most nem bánom, legalább nem a buksiját nyomja neki, és a keze, lába sem tud beszorulni a rácsok közé!
Kiscsikó: milyen légzésfigyelőtök van, hogy esetleg menekül előle? Villog, vagy hangos????
Én a légzésfigyelőt az ágy másik végébe szereltem fel, így nem is látja. Eddgi tök pipa voltam, mert folyton sipolt szaggatottan, igaz halkan, de pont annyira, hogy zavaró legyen. Na hát kiderült, hogy ez is hiba volt a légzésfigyelőben (az mellett, hogy kéthetente lemerült, és sokszor akkor is 9-en villogott, ha nemis volt benne baba!
Hozzáterzem, két hetet vártam a bejelentés után, mire voltak szívesek újat küldeni! Kétszer szóltam rájuk, hogy mi van már....
Roni nagyi: én most 10 percet vártam, mire megjelent az oldal! Nem tudom mi lehet!
Évi: hát ezek a kis gaztettek! Az a baj, hogy ilyenkor nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen!
Pár hete itt volt a keresztfiunk, aki két és fél éves. A fiúk a gépen néztek valamit, én az anyukájával Ákos szobájában voltam, pelustcseréltünk, Dávid meg kint a nappaliban, szép csendben. Megyünk ki, és látom hogy valami fura színe van az ülőgarnitúrának. Nézem.....a céges pecsétünkkel tele volt nyomdázva, de kb 30 helyen!!!!!! A bordó velúrplüs kanapé...