A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Linda!

Köszi!Aranyos vagy!
Rám fér a szorítás, mert az az igazság, hogy eléggé be vagyok kekszelve!!!

Puszi!
Mariann
marcsababa

Mariann, nem lesz semmi baj!! Viszont nagyon boldog leszel utána! Kép
Tényleg szorítok! Ha gondolod küldhetsz sms-t nekem is ha mentek és akkor turbó fokozatra kapcsolok drukkolás téren! Kép Kép
Puszi:
Linda
bellana

Mariann!
Akkor úgy tűnik te leszel a következő? Drukk megy!

Bellana!
Nem úszott el a szalonna, bár azért volt egy kis eső közben, de nem volt nagyon zavaró.
Szerintem Bori épp azt akarja, hogy rák legyen a baba, azért szorítja össze a térdét 22.-éig. Akkor viszont mi baja van az ikrekkel? Mert ugye te is az vagy meg én is. Meg Rita is meg Anikó Gergője is.

Bori!
Köszi a grtaulát.

Orsi!
Beírtam a neved a táblázatba és el is küldtem az új táblázatot mindenkinek, aki benne van!

Panó
panó

Panó!

Akkor bizti félreértettem Boriék vágyát. Kép
Lényeg, hogy az ikrek is és a rákok is jófejek. KépKiváncsi vagyok, hogy te vagy én fogok előbb lebabázni ha eljön az idő. Milyen nagy show lenne ha egy napon tennénk. Kép
Itt esik, de olyan jó, hogy végre kapok levegőt. Kép
Puszi:
Linda
bellana

Linda!
Itt is eseget.
Szerintem jó ötlet, hogy szüljünk egy napon!Kép Majd megbeszéljük, hogy mikor. Te Danit előbb szülted, mint a kiírás vagy később?

Orsi!
Neked véletlenül nem jún. 26.-án van a szülinapod?

Panó
panó

Sziasztok!

Meg vagyok én is. Csak ritka vacak napom van/volt ma! Vérnyomásom fent van, lábam dupla akkora mint eddig, és most egy kicsit unom az egészet. De majd helyrejövök. Most este már jobb volt, nemrég jöttünk haza Panóéktól.

Szomorúan látom, hogy engem senki számításba se vesz, hogy én is szülhetnék, pedig kiírás szerint már csak 6 nap Kép Na mindegy, lehet, hogy ma csak tényleg nagyon rossz napom van, és mindent a lelkemre veszek. Egyébként meg szerintem se szülök még, úgyhogy nem is tudom mi bajom van. Csak nyűgös vagyok, és tényleg elegem van egy kicsit, hogy már alig tudok valamit is normálisan megcsinálni Kép.

Sünpapa: remélem minél hamarabb otthon lehettek hármasban, és továbbra is minden jót nektek!!!!

Swen: Lilinél mindenki azt mondta (orvossal az élén), hogy 2-3 héttel hamarabb fog megszületni. Ehhez képest 8 nappal túlhordtam, és nagyon vacak volt a várakozás! Valószínű most azért is állok így hozzá, hogy tuti később jön Gömböc. Nóránál is így volt, meg is lepett, hogy 2 héttel korábban jött. Egyébként mind a kettőnél elfolyt a magzatvizem, és csak utána jöttek a fájások. De legalább egyértelmű volt, hogy szülünk, most is azon parázom, hogy mi lesz, ha nem megy el a magzatvíz, és nem ismerem fel, hogy ezek a fájások már azok a fájások.

Anikó: boldog szülinapot a fiadnak!!! Öcséd továbbra is Kép, de annak örülök, hogy jobb már a kedved!

Linda: légkondi Kép Remélem hamar megjavítják!!! Ádi munka Kép Délután apának is be kellett mennie Kép

Panó: nagyon szép a tábla!

Jerry: tök jó lehet a tanyátok! Kakaós piskóta .. annyit írtok a sütikről, hogy holnap muszáj lesz sütnöm valamit Kép

Zsuzsi: én nem is tudom hogy bírnám, ha a lányok nem aludnának délután!

Bori: epres-túrós süti, na tényleg sütni fogok holnap! Dani kiütési? Múlóban? Azért az eredeti kiírásodhoz képest az a 22-i szülés nem is olyan vészes Kép

Chello: grat az UH-hoz, és örülök, hogy minden rendben van nálatok is!

Mariann: drukk nektek!!!

Zita: azért ettél a szalonnából? Remélem jól sikerült!

Nálunk az EB nem dobja fel apát, én szoktam nézni, de csak a vége felé már, mondjuk a negyeddöntőktől.

Szilvi
lino

Sziasztok!

Csak gyorsan valaszolgatok, mert megint lassan holnap vanKép

Bori
Kozben en is rajottem, hogy ott van az EBKépEs Anyueknal meg az osszefoglalot is lattam, ugyhogy nem maradtam le semmirol, foleg, hogy a fiuk nem remekeltek az elso meccsenKép Remeljuk kesobbKép

Linda
LegkondiKép Vegul is nem ettem fagyit, mert annyi gyumit sikerult benyomnom, ogy mar nem fertKépMajd holnap a Hugicammal kettenKép

Pano
Azota lattam az emilt, kosziKép A szulinapom tenyleg akkor van, honnan tudod??? Boszorkany vagy?Kép

Mariann
Nagy drukk nekedKép

Jo ejt mindenkinekKép

Orsi
31+1

avocado

Sziasztok!

Köszi a sok dicséretet. Azért visszafogom a postazast, mert megis csak Süncsi kell elmesélje a történteket.

Süncsi jol van (teljesen oda a gyermekért), a kisügyes is. Kb. kedden jönnek haza. Ebben a korhazban 4-5 napot tartjak bent a szülés utan (nem tudom, hogy ez egesz svajcra ervenyes-e).

Még egy kis biztatas (inkompetens férfi szemszögböl) azoknak akik még soha nem szültek és félnek a fajdalomtól: persze hogy faj, de nem hirtelen jön a fajas hanem fokozatosan, a hullamok között van idö pihenni és fekészülni/edzödni, a testetek ismeri a hatarait, az egésznek van értelme és a cél érezhetöen közelebb jön.

Tamas
süncsi

Ejjel ezek szerint semmi... Mehetek nyugodtan reggelizni, utana jovok!!!
szoszi (ma 35+0 !!!)

U.i: OrsiKép! Ma este Francia-Angol, elotte d.u M.o-Szerbia vizilabda, meccs utan ejjel Forma1, es a Ferrarik csak 6,7.- helyrol indulnak!
szoszi

Jó reggelt!

Csak benéztem,hogy mindenki egyben van-e még.Kép
Látom,Szöszi azért beelőzött.: Mármint a bejelentkezésben. Kép
A tegnapi buli nagyon jól sikerült,a lakás is egyben van Kép,csak a lábam dagadt be olyan iszonyúan,hogy már nem bírtam menni Kép Sajnos most reggel sem sokkal jobb a helyzet.
Köszönöm mindenkinek Geri nevében is a gratulációkat! Kép
Hát,Panó tényleg,mintha most született volna,és tessék,már 8 éves nagyfiú! Annyira emlékszem mindenre arról a napról,tegnap reggel el is meséltem Neki az egészet újra.Olyan jó volt ! Kép
ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG TÉGED IS!!! Kép

Megyek visszaolvasni,és majd jövök.

Csók:Anikó
vakili

Anikó!
Köszi!Kép

Szöszi!
Nem is tudtam, hogy téged érdekel a Forma1! Azt én is szoktam nézni! És úgy látom neked sem a Schumi a kedvenced!

Orsi!
Nem vagyok boszorkány, csak a egy keresztszemes honlapon láttam egy Avocado szülinapját és gondoltam, hátha te vagy!

Mindenkinek szép napot, bár itt esik az eső!

Panó
panó

LinoKép
Nyugos vagy, szegeny fejed...Nem hagytunk figyelmen kivul, csak tudod, mondtam, hogy nagyon tetszett nekem a Lili honlapja es mivel azt vegigolvastam, mindig az van bennem, hogy kesik a kiscsaj...A masikat mikor csinaljatok mar meg? Most mar egyszerre a 2-t?
Es ha a nyugosseg is egy jel?Kép Mit lehet itt tudni...? Ha a dagadt orr lehet jel, akkor ez is.Kép Meg a vegen surranopalyarol,hm?Kép

PanoKép
Igazsag szerint en regen Ferrari drukker voltam, de Schumit nem szeretem es nagyon elszemtelenedett, raadasul rengeteget kiveteleztek vele szerintem (Schumi drukkerek bocsi!) es a Forma1 igen uncsi mar igy. Kulon orom, ha mas indul jo helyrol, vagy tortenik valami...

Valaki magyarazza mar el nekem is a szulinapokat! Panot most miert koszontjuk? Orsi ezek szerint juni26, Bellana Danija jinu27. Es Bellana? Ma?

Az elboly jelentkezzen be, legyen szives, ne izguljak potyara...

Pusszancs:
szoszi
szoszi

Jó reggelt,

nem tudtam jegyzetelni, csak ami gyorsan eszembe jut:

Lino kedves,
fel a fejjel, nagyon depis volt az a tegnapi üzenet!!! Én mindig emlegettelek a tipmix-ürügyén, csak azzal a felkiáltással, hogy NEM leszel benne a köv. háromban - vagyis igenis számoltam veled, csak nem befutóként. Szeretünk, imádunk, dehogy feledkezünk meg Gömböcmamáról! (na, Gömböc-család...?)
Azért az a szalonnasütés jó volt, igaz?

Linda,
a rákokkal semmi bajom, Panó jól mondja: Karcsi, Dani, anyu Rák.
Három darabnyi legjobb barátnőm viszont egytől egyig iker: ismerem őket sejtszintig. Az életük alakulása viszont nem annyira szerencsés az én szemszögemből, szóval azért gondoltam, a Rák szerencsésebb ember az életben. De a legjobb barátaim, tehát ez a legfontosabb!!
Titeket (Linda, Panó) nem ismerlek annyira, ugyebár, és természetesen nem lehet mindenki egyformán iker, stb. Puszi, Csacsi-bálna-család!

Tomi,
nálunk is 4-5 nap a tipikus, talán inkább a 4.
Mondd csak, Süncsi megkapja az én üzeneteimet (sms)? Nem kell válaszoljon (egyelőre...), csak szeretném tudni, megkapja-e.
Puszi nekik

MOst gyorsan kilépek, mert indulunk Ráckevére (megázni?), este jövök, ha van valami, sms-t küldök.

Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jó reggelt mindenkinek!

Szóval nincs újabb baba. Sebaj, azért Mariann, Bori, Zita, Lino nagyon várom a bejelentkezéseteket. Meg persze a többiekét is!Kép

Panó!Isten éltessen sokáig a szülinapodon!!!!!Kép

Borikám! Úgy ahogy tetszik mondani! Hogyan olvastam volna Dani baba születése történetét, ha egyszer nem tetszett leírni és közkinccsé tenni?! Na mindegy Dorkáét azért remélem olvashatjuk!KépCsak tudnám, hogy te mitől félsz, mikor már rutinos vagy!!!KépKépKép

Orsi! Jó hogy nem értettél félre, tudod néha én is aggódom a túl érzékeny kismama lelkek miatt...Kép

Kedves Lino-Szilvi! Ne tessék feleslegesen érzékenykedni, meg rosszkedvűsködni, inkább tessék figyelmesebben olvasni szerény személyem sorait! Pl. a szombat 17.17-kor elküldött Borinak írt soraimat, ahol kifejtettem, hogy én tutti befutónak tartalak, s már azt hittem, hogy a hallgatásod oka talán egy szülőszobai látogatás.Kép De aztán Panó megnyugtatott, hogy együtt szalonnáztok, s szó sincs szülésről.Kép Sőt még Panó által külön üdvözöltettelek is! Nahát!!!Kép
Egyébként ez nekem is olyan rossz, hogy a dokim előbbre jósolta a szülést, mert így beletette a bogarat a fülembe, s most elég idegörlő ez a várakozás. Bár már tegnap óta kezdek visszaállni a július 1-re, s így még van bő két hetem, most ezt mondogatom magamnak.Kép Remélem azért ma már jobb a kedved!Kép

Szöszi! Te ennyire rá vagy kattanva minden sportra?! Azért alszol is, ugye?Kép

Zsuzsáék meg már holnap jönnek is haza, legalábis remélem ez nem változott, milyen jó nekik!!!

Linda! Remélem megy a szerelő!!!!!Gondolok rátok sokszor!!!

Zita! Egyáltalán nem szeretnék ilyen vízelfolyásos fájdalom nélküli szülésindítást, csak érdeklődöm, gyűjtöm az infót. Egyébként azt egyértelműen felismertétek, hogy az a magzatvíz? Ez mindenkinek szól, aki így indított!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Látom nincs hír Mariannról.

Panó: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép
Danit én pont aznap szültem mikorra ki voltunk írva, de indították, úgyhogy szerintem Ő még maradt volna. Kép

Lino: ne haragúdj amiért nem emlegettünk, de te olyan rendesen bejelentkezel mindig és ha nem más akkor, úgyis tudjuk ám, hogy Panóval szalonnázol. Kép
Azért felveszlek az izgulós listámra. Kép

Szöszi: nekem 16-án lesz. Kép Lehet,hogy kéne egy szülinapos táblázat is, nem? Légkondisról semmi hír. Kép

Anikó: buli. Kép LábKép Mit kapott Gergő? Kisbarátai is voltak ott?

Orsi: aludni is szoktál? Kép
Én egyre rosszabbul. Valszeg átveszem Zsuzsánk állását ezügyben. Ma éjjel 4-szer voltam wc-n és ha nem akkor melegem volt és rémálmaim. Kép

Tamás: a nem szült anyukák biztos értékelik a biztatásodat. Kép A szült nők is. Kép

Sziasztok:
Linda
bellana

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy ennyire az "elmezonyben" vagyok ma reggel, marmint a bejelentkezes terenKép
Epp most nyomtam be a buciba egy nagy szelet pecsenyezsiros kenyeret 2 gyonyoruseges paradicsom tarsasagaban...nyammmKép Ma reggem mertem magam es meg mindig csak 9,5, pedig mostanaban termelek rendesenKép Igaz a gyumi miatt wc ugyben semmi gond (igaz eddig se voltKép), ugyhogy gondolom ez is az oka. Mindenesetre en orulok nekiKép
Itthon vagyok most tok egyedulKép, mert a parom nagymamaja eleg rosszul van es leutazott Nyiregyre, igaz csak egy napra, este mar jon vissza, de most olyan rossz egyedulKép Remelem a Hugicam hamar ideer, mert jon at segiteni pakolni, addig meg csak kibirom valahogyKép

Kedves Suncsiferj
Komolyan mondom kifejezetten jo olvasni amiket irszKép Orulok, hogy Suncsiek jol vannak es mar nagyon varjuk, hogy irjonKép Sok puszi nekikKép

Szoszi
Akkor most meg kulon is fogom banni, hogy nincs itthon TVKépMert a multkori (Montecarlo) Forma1 ota rajottem, hogy szeretem, persze csak olyankor, mikor nem lehet elore tudni a veget(Schumi elso, Barichello 2.Kép)Azert koszi a TV musor kozlesetKép

Aniko
Orulok, hogy jol sokerult a buliKép LabadKépKépKép Probalj meg ma pihenni, hatha jobb lesz!Puszika NektekKép

Most megyek, de meg tuti benezek maKép

SziasztokKép

Orsi
31+2

avocado

Anitabori, látom megvagy. Kép Úgy tűnik mostanában mindent félreértek. Kép Szóval hajrá rákok, ikrek! Kép

Swen: te is megvagy, az jó. Kép Szép napot! Kép

Linda
bellana

Hihetetlen, hogy amig megirtam az uzenetet igy beindultataokKép Szoval igy mar megsem vagyok olyan jo helyen ma reggelKép De sebaj, tolem meg ez is jo ido, nem?KépKépKép

Pano
Boldog SZulinapot!!!Kép

Swen
Vajon miert?Kép

Linda
Ma ejjel is szuperul aludtam, semmi pisiles es most meg a vizes-haloing szindroma is elmaradt, pedig azt mar en is produkalom egy par ejszaka ota. Szoval egyelore nalam alvasi gondok nincsenekKép De ugye sajnos tudjuk, ami kesik nem mulikKép Igaz en orulok, ha jo nagyot kesikKép

Na, elkuldom es akkor kiderul azota mennyit irtatokKép

Orsi

avocado

Bori
Mindig akkor jut eszembe, hogy irni akarok Neked, amikor mar elkuldomKép Szoval a mokus-csalad nalunk okKép En mindig mokuskazom a picurkamatKép De van mar eleg sok csalad: Sun-csalad, Mokus-csalad, Dzsungelcsiga-csalad(?), Gomboc-csalad, szoval gyulunk rendesenKép

Remelm nem aztok el, jo Rackevezest, este varunkKép

Puszi

Orsi

avocado

Swen!
Ne aggódj, a magzatvizet biztosan felismered! Elég feltünő, hogy folyik valami a lábad közül, pedig nem is pisilsz!

Bellana!
Én Petit 3 nappal előbb, Ritát eggyel később szültem. Úgyhogy akkor szülhetünk egy napon!

Szöszi!
A Schumis véleményeddel teljesen egyetértek!

Bori!
Küldök egy kis jó időt Ráckevére!

Apa meg Rita még mindig alszanak. Lehet, hogy ma fel se kelnek?

Gratulációkat köszi!
Panó
panó

Szisztok!

Orsi! Igen nagy nagy-szeretettel köszöntelek a reggeli csapatban!!! Tőled ez remek teljesítmény, hatalmas puszi érte!Kép Ez a reggelid remekül hangzik!Kép

Linda! Neked is szép napot! Itt egyébként szépen süt a nap, csak éjszaka esett. Jó meleg is van. Bevallom én már vagy két napja hálóing nélkül alszom, mert én is felébredtem a melegre. Így sokkal jobb.Kép

Panó! Köszike!Kép A családot meg hagyd pihizni!Kép Ma ugye nyugi van a házabn?Kép

Swen

Mariann???????

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!
Tegnap nem volt erőm jönni, vendégeink voltak, így délelőtt csarnoktúra, főzőcske, sütike stb.
Estére megint alig bírtam megmozdulni, ráadásul azt hiszem elkezdtem vizesedni is, legalábbis gyanús a lábam. Ilyenkor polcolni kell?

Swen, AnitaBori: a tanyánk nincs azért olyan nagyon messze, Félegyházáig van autópálya, így kb. 1 és negyed óra az út.
Zsuzsi: a nagynéném pesztrálja télen is a birkákat, annyi a különbség, hogy nem tudnak legelni, hanem takarmányozni kell őket

Anikó:nem akarok utálatos lenni, de egyszer olvastam egy cikket a pszichopatákról, és nagyon sok pontban illik az öcsédre. Próbáld meg nem a lelkedre venni, hogy ő ilyen, illetve kicsit álságos a dolog, de megpróbálhatnád valahogy mégis azt mutatni felé, hogy becsülöd és elismered. De akármi lesz, ne törődj vele, és csak remélni lehet, hogy az évek múlásával megoldódik.
Tánc: Otit is ismerem, bár személyesen talán csak egyszer találkoztunk egy házi videózáson, amikor abból időből néztünk versenyeket, amikor még ő is táncolt.
Én versenyeztem is, de igazából csak azért, mert a táncpartnerem versenyzett előttem, így nem akartam azt mondani, hogy én nem vagyok hajlandó. Nem igazán voltunk eredményesek, de mindkettőnknek csak a kiegészítő hobby a tánc, és nem volt sem időnk sem affinitásunk, hogy komolyan készüljünk a versenyekre. (az igazság kedvéért bevallhatnám azt is, hogy nem én vagyok a világ legtehetségesebb táncosa, így lehet, hogy akkor sem értünk volna el jobb eredményeket, ha maximális erőbedobással koncentrálunk a versenyzésre, de saját magamnak is kell hagyni valami mentséget Kép )

AnitaBori:
kakaós piskóta:
25 dkg cukor
12,5 dkg vaj
1 tojás
25 dkg liszt
1,5 csomag sütőpor
1 púpozott evőkanál kakaó
2,5 dl tej

kivajazott, kilisztezett tepsiben kb. 25 perc alatt megsül

Vagy valami bonyolultabbat vártál?

leírom, hogy milyen krémet készítettem hozzá, bár valami technológiai utasítást elronthattam, mert kicsit folyós lett a krém

tehát a piskótát meglocsoltam rummal, majd megkentem vékonyan eperlekvárral, majd jött rá a maszat: 0,33-as habtejszín felverve + 2 habfixáló + 2 doboz édes natúr joghurt, és ebbe belekeverve sok-sok elnegyedelt eperszem.

Nem tudom mit rontottam el tegnap, én turmixoltam is bele epret, illetve nem tudom, hogy mikor kellett volna a habfixálót belekeverni a habba. De ízre teljesen finom volt, csak nem lett túl szép.
Továbbolvastam, látom neked is hasonló problémád volt Kép
kipróbálom majd a túrós receptedet is, de van egy bevált joghurttorta receptem, ott 2 doboz joghurthoz + 2 doboz felvert tejszínhez negyed csomag zselatin kell 1 dl vízben felfőzve. Ha kísérletezel, majd számolj be az eredményről

Bellana:Anyukád Kép Nehéz elképzelni, hogy tud valami így elromlani
Légkondi valóban, gyanús, de hátha egyszer pontos lesz a szerelő?

Mariann: a nyelőcsöved attól ég, hogy a baba összenyomja a gyomrodat, és a gyomorsavat kiszorítja a nyelőcsőbe. Tipikus kismama tünet, sajnos már nekem is volt, amikor későn vacsoráztam és utána nem sokkal lefeküdtem.

Most mennem kell, mert megyünk Levente Anyukáját köszönteni, még jövök!
Jerry
jerry

Sziasztok!

Még mindig egyben!
Egész tűrhető volt az éjszaka, még aludni is bírtam, csak kisebb fájások voltak néha! Viszont ahogy felkeltem (ez kb. 10 perce történt), kezdődött minden újra. Nem értem, hogy van ez! Vajon hány napig fog így menni?

Azt álmodtam, hogy elfolyt a magzatvíz, de olyan gyorsan történt minden, hogy már nem tudtem összecsukni a lábaimat, mert éreztem a kis fejét. Ekkor hirtelen kinyitottam a szemem és láttam, hogy a párom mellettem alszik és azt gondoltam, hogy akkor még ráérek, mert ő majd úgyis hívja a mentőt, ha ott az ideje! Tiszta gáz, nem?

Tomi!
Nagyon jó, hogy leírtad azt a pár mondatot a szüléssel kapcsolatban! Köszi! Nekem is ez az első babám és bár tudom, hogy a természet csodálatos és nem véletlen vannak a jóslófájások meg a vajúdás, azért mégis félek. Viszont a tegnapi fájások óta egyre kevésbé tartok az egésztől, mert tudom, hogy kb. mi az, amit majd érezni fogok. A szülést pedig kihagyni nem lehet, így vagy úgy, de túl kell lenni rajta. Aztán majd kiderül, hogy milyenek lesznek az emlékek!

Mindenkinek köszönöm szépen a drukkokat! De még légyszi, szorítsatok nekünk tovább, mert úgy tűnik, ez a kiscsaj nem nagyon akar elszakadni tőlem, csak ijesztget!

Holnap reggel ctg, talán okosabb leszek! Elvileg ez már az utolsó előtti, mert igaz, hogy az UH alapján 22-re vagyok kiírva, de utolsó menszi alapján 15. Ezért azt mondta a dokim, hogy ha 22-ig nem történik semmi, akkor be kell feküdni!

Most megyek, mert már nem jó ülni!
Majd még benézek ma (gondolom)!

Puszi: Mariann
marcsababa

Sziasztok!

Mariann, kiáncsi vagyok hazajösz-e a holnapi CTG után. Kép Ha nem, azért üzensz nekünk ugye? Kép

Orsi: irigylem az alvásodat, de hát valakinek helyettesítenie kell Zsuzsát ezügyben. Kép
Remélem a hugicáddal inkább fagyiztok, mint pakoltok. Kép

Jerry: micsoda nap. KépA tanya nagyon jó lehet. Kép
Láb: szerintem polcold fel, az jót tesz. Kép

Panó: remélem ezerrel ünnepeltek. Kép
Linó: jól vagy? Kép

Képzeljétek az a **** szerelő nem jött és fel sem veszi a telefont. Holnap bemegyünk a boltba és azt hiszem írok egy pár kedves sort a panaszkönyvbe. Kép Azért dísznek egy kicsit drága mulatság volt. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Jelentkezem. Egyben vagyunk. Sajnos. Tudom, hogy önző vagyok, de nekem már biztos egyszerűbb lenne kettőben. Főleg így két óra vasalás után, elefánt lábakkal. Ne is mondjátok, tudom, hogy hülye vagyok, mert egyáltalán nekifogtam, de ez az egy munka, amit senki nem tud úgy megcsinálni helyettem, hogy az nekem jó legyen. De hát mindenkinek van valami beütése, nekem ez jutott.

Swen!

Azon kívül, hogy akkor folyik a magzatvíz, mikor nem pisilsz, a legbiztosabb jel, hogy ezt nem tudod visszatartani. Ha ömlik, azt tutira nem fogod eltéveszteni, a nagy dilemmák akkor vannak inkább, ha csak csordogál. Egyébként nem azért írtam, hogy ne akard a magzatvíz el, utána fájás sorrendet, mert úgy gondoltam, hogy ezt szeretnéd. Csak egyszerűen eszembe jutott, hogy milyen volt, mikor hajnali fél háromtól este fél nyolcig nem kelhettem fel vajúdás közben, mert csak akkorra rögzült Ádám koponyája.

Mariann!

Kitartás!

Holnap reggel én is megyek CTG-re és ultrahangra, ha bennfognának, küldök SMS-t.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Sziasztok!

Visszanéztem, de úgy nézem sokan kirándulnak. Átestünk Anyós köszöntésén, de azt hiszem most megyek és lepihenek, mert bucira van dagadva a lábam.

Jerry
jerry

csak gyorsan bekukkantottam,még mindig rossz a gépKép

Micsoda meglepikKép
TIMI,ZSUZSA,SÜNCSI!
Nagy gratula a gyönyörű babákhoz!Kívánok nektek sok-sok tejcsit,és boldogságot!

Nanda
nanda

Sziasztok Lányok!

Elolvasgattam nagyjából mindent,de reagálni már nem merek,mert a lábam olyan méreteket öltött,hogy már fáj,úgyhogy inkább lefekszem.Kép
Pedig egész nap feküdtem anyuéknál.A párom 41-es papucsában bírtam elmenni,mert a cipő már reggel sem jött rám.36-os a lábam egyébként.Kép
Holnap megyek UH.ra a dokimhoz,kíváncsi vagyok,mit fog mondania lábamra.Hogy mit fogok felvenni? Strandpapucsban azért mégsem mennék.
Ja,és úgy néz ki,hogy alakulóban van egy lágyéksérv is.Csupa öröm az élet!!! Kép

Mindenkinek köszönöm Gergő nevében a gratulációkat,és ha jobban leszek,írok bővebben is külön-külön.

Sok-sok puszika:Anikó
vakili

Jerry: jó pihit! Kép

Anikó: szegényem, nagyon kijut most neked. Kép
Papucs: én Danival biza sima papucsban járkáltam (Birkenstock) olyasmi mint a School,szóval nem éppen utcai, de mezitláb már forró lett volna a beton.Kép Esetleg mehetnél még a férjed csónakjában. Kép
Kiváncsi vagyok mit mond a doki, vigyázz magadra!! Puszi!!

Nanda: várunk vissza mihamarabb!!

Zita: ügyi legyél holnap. Kép

Szerelő: továbbra is elérhetetlen. Ebből balhé lesz.Kép

Linda
bellana

Jó estét,
nem voltam szavazni, pedig akartam...De már nem volt kedvem, amikor hazafelé jöttünk Ráckevéről. Nagyon jó, hogy kimentünk, csak késő du. kezdett szemerkélni az eső, de pl. a fiúkat ez nem zavarta a focizásban.

Marcsi, Zita,
én is reggel megyek ctg-re, nagyon kíváncsi vagyok rátok és magamra! Mi vagyunk a következő Hármas.

Zsuzsa és Süncsi is küldött ma sms-t, Süncsiék remekül vannak, Zsuzsáék viszont csak szerda környékén jöhetnek haza sárgaság miatt. Edina kékfényben fürdik, és infúziót kap, azt nem tudom, milyet. De baj nincs, csak még bent maradnak egy kicsit..

Swen,
nekem is teljesen egyértelmű volt, hogy ami folydogál, az magzatvíz lehet csak. De épp csak folydogált, és "lökésszerűen", nem pedig folyamatosan.

Jerry,
köszönöm a recepteket. Életemben nem próbáltam még a zselatint, a felfőzés után kell beleöntenem a habos, felvert trutyiba? Azonmód, forrón?

Linda,
el sem hiszem, hogy a szerelő megint palira vett!!!
Majd mesélj, milyen alázatosan kérték a bocsánatot az üzletben...

Anikó,
mi a csuda az a lágyéksérv? A lábaid viszont tényleg rossz állapotban lehetnek, ha csak a 41-es cipő ment rád. (tényleg, erről jut eszembe, nagyfiú hányas lábakon jár? Dani 33-nál tart)

Szöszi, Orsi,
puszi

Panó,
nem is volt olyan rossz idő Ráckevén, amilyet beharangoztak még pár napja. Pont ideális idő volt, nem volt melegünk, stb. Kösz a jóidő-postát!

Most el

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Azt nem is meséltem, hogy tegnap voltunk a Megatoys-ban, és jól bevásároltunk. De ez volt az utolsó nagy dobás, mostmár minden megvan, VAN AVENT ISIS-em!!! El sem hiszem, hogy megvettem végre. Dani az elején még elég türelmes volt, de a válogatásban nem nagyon vett részt, mert már a Kölyökparkra koncentrált, szóval Karcsi beadta, így kettesben szemezgettünk a kínálatból.
Hát, nem volt olcsó mulatság, de asszem minden megvan.

Linda,
végülis nem azt a csomagot vettem Aventből, ami neked van, hanem az egyirányú rendszerrel felszereltet, ez így 17ezer volt, de ez nekem szerintem most jobban megérte, mintha a másik, üveges fajtát vettem volna, mert ahhoz meg kellett volna vennem a fagyasztó zacsikon kívül egy csomó "apró" kiegészítőt, ami közel 6ezer lenne még az alap 14ezer mellé. Nekem meg van 4 db gyönyörű állapotú Avent üvegem, és most is kaptam egyet ajándékba, szóval nehezen szültem meg a döntést, de megvan végre. Aztán vettem egy rakás Avent kiegészítőt, még cumit is, azt pl. Manó választotta, mert hátha a hugica majd igényli. Van szép plédecskénk, pihe-puha, már meg is száradt a mosásból, azt szagolgatom...Lenor sensitiv öblítőkkel mostam ki minden babaholmit eddig, így ez az illat most teljesen a babára emlékeztet.
Vettünk még rengeteg apró kiegészítőt, mint vízhőmérő, kézi orrszívó, kefécske, stb, ezeket nem tartottam meg Dani után.

És délután még eperlekvárt is csináltam, pedig eredetileg nem szándékoztam, de annnyi eper volt még itthon, hogy nem akartam, hogy megromoljon - szóval lett kb. 10 félliteres üveg.

Ezt akartam még elmesélni.
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Aniko
Sajnalom, hogy most meg ez isKép Remelem rendbejossz, kuldok sok-sok gyogypuszitKép

Linda
Elkepeszto a szerelo, meg a klima is, szoval az egesz! Ugy megneznem, amikor kiosztod oketKép Csak hatarozottan!Kép A hugimmal egesz nap pakoltunk, pontosabban o igen en meg amennyire birtam, de kozben allandoan pihentem. Kepzeld a fagyizas megint elfelejtodottKép Pedig meg kene enni a koltozesigKép Nem jossz at?Kép:KépKép
PuszikaKép

Na, en megyek is, nincs sok ujdonsag, max. annyi, hogy ma atsetaltunk Anyukamhoz es rajottem, hogy most mar csak csiga tempoban birok setalgatni, de lehet, hogy ez most az idotol volt, szerintem azt is erzem!
Vajon lesz ma ejjel ujabb baba?

Bori
Orulok, hogy nem mosta el az eso a kirandulastKép Puszi Neked isKép

Mariann, Lino es mindenki, aki mar elmezonyben van pusziKép

Es kulonben is, mindenkinek nagy pusziKép

Orsi
31+2

avocado

Bori
Ugy irigyellek, hogy mar sikerult mindent beszereznetek! Mi meg teljesen le vagyunk maradva, a babaruhakon es a kisagyon kivul gyakorlatilag nincs semmi, ja a mellszivo es a kolcson mozeskosar, de azon kivul az "aprosagok" meg hianyoznakKép De egyszer csak eljutunk odaig, ha vegre meglesz a koltozes.

Puszi

Orsi

avocado

Na,egy rövid levélkével megpróbálkozom.Kép

Linda:Lehet,hogy holnap délelőtt lenézek ide a bioboltba,ott vannak gyógypapucsok is.Csak azt nem tudom,hogy mit fogok csinálni egy 39-40-es női papuccsal a szülés után?Kép
Légkondi:szerencse a szerencsétlenségben,hogy legalább még nincs kánikula.Ha ugyanaz lenne ,mint tavaly,akkor az nagyon gáz.Persze így is dühítő,egy kisebb vagyon,és csak rengeteg idegeskedés! Kép
Kíváncsi vagyok a holnapi napotokra,bár szerintem ne nagyon számíts heves megbánásra!Azért mondj oda nekik rendesen,de ne húzd fel magad!
Doki után majd beszámolok. Puszika Kép
Azért a Te anyukád se semmi! Összekötjük őket? Kép
Geri társajátékot,Legot,Yu-GI-Oh kártyát,vízipisztolyt,mini távirányitós autót kapott.Kép

Bori:Hetekkel ezelőtt észrevettem egész a hasam alján,az egyik oldalon egy kis púpot.Mutattam a páromnak,de akkor még nem látta,viszont tegnap megijedt tőle,mert neki már volt,és szerinte is sérv.Ha nyomkodom,akkor visszamegy,de aztán újra előjön.Csak azért tartok tőle,hogy nem lesz-e gond a szülésnél,hiszen pont arra a tájékra kéne nyomni.Állítólag a dokim sebész is,úgyhogy holnap megkérdezem.
Egyébként én még emlékszem,milyen az,amikor nyomnál,de nem lehet,de nekem ez csak pár percig tartott,amíg el nem tűnt a méhszáj teljesen,és nem 2 órát,mint Zsuzsának.Kép Nekem az a pár perc is egy örökkévalóságnak tűnt.Nagyon sz@r volt!
Kisfiam most31-32-esnél tart,ő az én kicsi lábamat örökölte szerintem,a lányomé viszont már 29-30-as.Kép
De jó lehetett a vásárlás,már én is úgy várom.Meg a mosás-vasalást is.De majd csak a nyaralás után.Kép
Ez se az az igazi pihenős nap volt akkor,ha még lekvárt is főztél.Kép De azért kis ügyi vagy!

Na,ezt most elküldöm,aztán majd meglátjuk!

Puszi:Anikó
vakili

Orsikám!

Nekünk is hiányoznak még az apróságok,(meg még sok nem apróság is),de mi még ráérünk,nem úgy,mint Bori! Kép
Neked is sok-sok puszi! Kép

Pocaktárs
vakili

Kedves Sünpapa!

igazán büszke lehet Rád Süncsi,öröm olvasni a soraidat!Én is meghatódva olvastam fel a páromnak a tudósításaidat!Nagyon örülök,hogy jól vannak mindketten,sokszor puszillak Titeket,és még egyszer nagyon sok boldogságot kívánok az egész Sünicsaládnak!Kép

Anikó
vakili

Kedves Zsuzsi!

Ígértem,hogy reagálok a soraidra,most megteszem.
Nagyon úgy néz ki,hogy nem csak egy kis távolságra van szüksége a tesómnak,hanem végleg meg akarja szakítani a kapcsolatot.Tulajdonképpen azért ráz meg ennyire,mert soha egyetlen szóval,vagy tettel sem utalt rá,hogy velem lenne baja.Szerintem tisztességesebb lett volna,ha megbeszéltük volna,hogy mi bántja őt,legalább időnként.Ehelyett mindig úgy tűnt,hogy a szüleimmel vagy a párommal van baja.Legalábbis mindenki így tudta.És most hirtelen mindenért én vagyok a felelős,én vagyok az élete megrontója,még az is az én hibám szerinte,hogy neki a szüleinkkel rossz volt a kapcsolata.Ehhez képest mindig nekem panaszkodott.
Na mindegy,azt hiszem lezárom ezt a témát,nem akarom,hogy ezzel legyen tele a topic,hiszen nekünk most ennél fontosabb dolgunk van! Kép

Szöszi:gratula a tipp-mixedhez! Kép

Chello:UH: Kép Szép súlya van már Noéminek!

Orsi:Én már olyan izgatott vagyok,mióta megszülettek a topic-babák,Te nem? Kép
Pedig hol vagyunk mi még ettől?Kép
A járásom már nekem is lassú és kissé pingvin-szerű.Kép

Mariann:Ne félj,túl leszel rajta! Látod Süncsinek is pikk-pakk ment,Te is nagyon ügyes leszel! Kép
Drukkolok Neked holnap!
Anyósod Kép

Panó:Gyönyörű a tábla!!! Kép E-mailt köszi!
Szalonnasütés:De jó Nektek! Tesódért is irigyellek,vagyis a jó kapcsolatért.
Én a magam részéről az iker jegyű Gerimmel meg vagyok elégedve. Kép

Lino drága!
Ne légy szomorú,az az én reszortom! Kép
Lábdagadás,magas vérnyomással az nem jó,beszéltél a dokiddal erről? Millió csók Neked,és nagyon vigyázz Magadra!

Jerry:Versenyeztél is? Irigy vagyok! Én nagyon gátlásos vagyok,nem szeretek szerepelni,de a tánc volt az életem.És én is 10 évig énekeltem kórusban.Kép
Én egyébként elismertem és megbecsültem a tesómat,ezt nem kellett megjátszani,a saját területén,pl.autók nagyon profi.És nagyon jószívű és segítőkész is,ezt is elismerem.A stílusa az borzasztó,de elfogadtam így,és nem sértődtem meg a beszólásain.Ezért lepődtem meg a mostani gyűlöletén,mert soha nem látszott rajta,hogy velem lenne gondja.Ha valaki haragudhatna,akkor az én lennék.De én soha nem voltam haragtartó.Egyetlen ember van,akit szívből utálok,de még mellette sem megyek el köszönés nélkül,és ha kérdez,akkor válaszolok.Csak nem keresem külön a társaságát.Mivel a férjem társaságához tartozik,elviselem.

Na,most már tényleg megyek,mert a 41-es papucs sem fog feljönni a lábamra! Kép

Puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Bori: akkor mozgalmas napotok volt. Kép
Milyen az az egyirányú Avent? Ahhoz ami nekem van milyen kiegészítőkre gondoltál??
Szavazás: mi már a délelőtti séta alatt beugrottunk. Dani nagy sikert aratott, mivel kukucskálósat játszott a bizottsággal a függöny mögül. Kép
Zsuzsa: én is írtam neki 2 sms-t is. Egyet a szülése délelőttjén, hogy aggódunk, egyet meg gratulálásként utána. Én nem kaptam semmi visszajelzést. Kép Rosszul esik, de biztos van jobb dolga is, mint pont nekem írni egy pár sort.

Anikó: nincs jobb ötletem a papucsra. Nézz le abba a boltba. Ha nem vészesen drága akkor vedd meg, mert még elég sok vissza van és addig csak nem járhatsz mezitláb!
A sérv miatt is aggódom, remélem a dokid megmondja mi lehet az és ez most befolyásolja e a szülésed.

Orsikám: már gurulok is fagyizni. Kép Jó lenne végre megejteni ha túl vagytok a költözésen. Persze minden egybelévő anyucit is szivesen várok. KépKár, hogy nincs jogsim, mennék én mindenfele. Na, majd ősszel talán nekifogok. .)

Szakértők: tehát ha dől a magzatvíz, akkor hátast kell dobni és hívni a mentőket???
Megvallom én is sok mindenből kimaradtam, hogy indították. Nem igazán tudom milyen ha spontán történnek a dolgok. Kép

Puszi, élboly hajrá!

Linda(gadt)
bellana

Sziasztok!

Köszi a kedves vigasztalásokat! Tényleg nem volt túl jó kedvem tegnap, de biztos mindannyian voltatok már így, hogy mindenből elég, semmi se jó. Aztán elmúlik. Így a vége felé most elég nehezen viselem el magamat is, mindenhol fáj, nyom, stb. A lábam botrányosan néz ki, de nem csak a bokám, hanem a térdem is vizes. A vérnyomásom fent, remélem legalább holnap nem találnak fehérjét a pisiben. Holnap este megyek CTG-re, szerdán meg dokihoz.

Mariann: akkor neked ezek szerint 15 az eredeti kiírás? Az már csak két nap. Drukk a holnapi CTG-hez!

Zita: neked is drukkolok, hogy jó legyen a CTG, de inkább ahhoz, hogy kibújjon a babád!!!

Szöszi: azért apa bírja a hangulatingadozásaimat Kép Ő már rutinos, harmadszorra csinálja velem végig (bevallása szerint nem annyira gáz). Schumit mi se bírjuk Kép Nóra honlapja nagyjából kész van, kb 1-2 nap lenne, hogy befejezzem, és felrakjam, de most már lehet, hogy csak Gömböcével együtt kerül fel. És az már kiderült, hogy nálunk Nóra sietett a legjobban, mert ő két héttel a kiírás előtt született, ezt Gömböc már nem tudja túlszárnyalni Kép De valahogy most semmi olyan érzésem nincs, hogy mikor is fogok végre szülni. Nyűgösség, mint jel Kép Kép Kép

Linda: légkondi Kép Rossz éjszakák Kép Én legalább jól alszom, és ma reggel a csajok meg is könyörültek rajtunk, csak ¼ 9-kor keltek fel. És köszi jól vagyok Kép Egyébként én is akkor írtam Zsuzsának, mikor Te, de biztos nincs túl sok ideje mostanság (gondolom). Nekem ömlött a vizem Nórával szó szerint. És elméletben tudtuk is, hogy feküdni kéne, de akkor teljes nyugiba beültünk a kocsiba, és bementünk a kórházba, és csak ott jutott az eszembe, hogy feküdni kellett volna Kép

Anikó: örülök, hogy jól sikerült a buli!!! Sérv Kép Láb –ez sajna nálam is ismerős, és nem elég, hogy dagadt, de még feszít is. Tegnap a kezem is ilyen volt, de az mára megjavult. Kíváncsi vagyok mit mond a dokid! Meg az UH-ra is! Egyébként én is 39-es papucsot vettem most a 37-es lábamra, de ma pl már azt se tudtam felvenni Kép Jobbulást neked!!! Dokihoz meg szerdán megyek, holnap csak a szülésznőmmel találkozom CTG-n, ő néz fehérjét is nálam. Én 14 évig énekeltem Kép Azért is szeretném, hogy majd a csajok zeneibe menjenek (persze csak ha nem apa hangját, hallását, stb örökölték Kép )

Nanda: remélem most már hamarosan megcsinálják a gépeteket, és remélem, hogy minden rendben veletek!!!

Bori: nekem apu rák, meg a sógorom, hát lehet, hogy inkább ikrek gyereket szeretnék Kép De akkor 21-ig meg kell szülnöm és az már csak egy hét! Szalonnasütés jó volt, jó büdösek voltunk utána (füst, hagyma), gondoltam is, hogyha éjjel szülünk, szagról ránk ismernek a szülőszobán Kép Ráckevén jó idő volt? Itt sokat esett az eső, ilyen egy hülye nyarat. Na, most olvasom, hogy jó időtök volt. Szegény Zsuzsa, hogy nem mehetnek még haza! De legalább süncsalád hazavonulhat Kép Kíváncsi vagyok hogy holnap megvizsgál-e a dokid! Csak akkor fog, ha mutat valamit a CTG? Grat a mellszívóhoz! Mi ma voltunk, mert vettünk Lilinek egy új autósülést. Potom fél óra alatt ki is hozták a raktárból, addigra a lányok kisebb átrendezést vittek végbe a boltban! Én a gátvédelem miatt nem nyomhattam Nóránál, de az csak egy fájás volt! És nagyon vacak volt, utána persze jó volt, hogy nem volt gátmetszés, de közben Kép

Orsi: ha vége a költözésnek, utána kezdheted is a bevásárlást!!! Kép

Swen: láttam, hogy érdeklődtél irántam Kép És tényleg csak azért írtam, amit írtam, hogy nekem nagyon vacak volt, hogy mindenki azt mondta, hogy hamarabb fog születni Lili aztán meg több mint egy hétig túlhordtam. Úgy utálok várakozni!!!

Szilvi
lino

Lino!

És ilyenkor mit veszel fel,ha mégis el kell menned valahová? Mondjuk a közért még hagyján,de a dokihoz,BKV-val ?
Alakíthatunk kórust is! Kép
Nekem soha senki nem néz se vizeletet,se szívhangot,pedig talán kéne,nem ?
Ráadásul holnap ugyan megyek dokihoz,legközelebb viszont csak július végén lesz.Addig szabin van.Kép
A lábam nekem is feszít nagyon,ráadásul már a bőröm is fáj,ha csak hozzáér valami.Elég érdekes a járásom.Kép

Jó éjt!

Anikó
vakili

Anikó: hát az még rejtély, hogy holnap miben megyek a kórházba, ráadásul csak este megyek. Van egy papucsom ami jól ki van nyúlva, de az ma elszakadt Kép

Én kb úgy megyek mint egy pingvin Kép Kórus Kép

Jó éjszakát!
lino

Sziasztok!

Aniko
LabadKép Remelem kapsz papucsot! Kulonben nekem 40-41-es labam van, nem tudom mit csinalok, ha elkezd dagadni! Nagyon remelem, hogy nem fog!!!
En is hihetetlen izgatott vagyok a babak miatt es mar nagyon mennek latogatoba!Kép
Dokihoz en kedden megyekKép Nekem pisit mindig neznek, de szivhangot nem, de azt annyira nem muszaly ilyenkor meg, nem? De a pisit kene nezniuk Neked is!
Ugy erzem mostanaban, hogy en is beallok a sorba folyas ugybenKép Kedden remelem ad a doki valamit!

Linda
Ugy emlekszem Ti Anikoval mindketten Ujpesten laktok, nem? Ha kikoltoztunk az nekunk nem lesz olyan messze az autopalyan, akkor majd osszehozunk egy fagyi-randitKép

Jo ejt mindenkinek!Kép

Orsi
31+2

avocado

Sziasztok!

Anikó: nekem Dorkával volt nagy vizesedésem, annak ellenére, hogy nekem alacsony a vérnyomásom. Most jobban vigyáztam, kevesebbet híztam, de így is vizesedek, bár nem olyan nagy mértékben mint múltkor. Feltétlenül figyelni kéne a vizeletedet és a vérnyomásodat, ezt a védőnővel mindenképpen meg kellene beszélned. Több pihenés, fekvés, kevesebb vízet igyál, sós dolgokat kerüld, gyümölcskúra talán segít.

Köszönöm a hozzászólásokat a nagylányommal kapcsolatban, most a hétvégén apa sokat segített, így egyszer aludt is egy órát a lányom, fantasztikus volt végre egy délután pihenni!!! Sajnos lányom alvásigény nagyon kevés. Próbáltam már mindent, amíg szopizott, addig legalább egy félórára el lehetett altatni, de mióta nem szopizik, képtelenség lefektetni délután. Kíváncsi vagyok, milyen napirendünk lesz majd Emma-pocaklakóval.

Ti hogy gondoljátok, így nyáron hány nap után viszitek ki levegőzni a kisbabát? Dórit anno télen 2 hetesen vittük először ki a levegőre.

Papucs: Auchanban vannak akciós biopapucsok, nagyon kényelmes, szerintem érdemes beruházni, mert sokkal kényelmesebb benne menni.

Zsuzsa: mihamarabbi hazaérkezést kívánok! Már nagyon türelmetlen lehet mindenki nálatok!!! Kép

Bori: eperlekvár? azt ígérted nem fogsz befőzni!Kép

Panó: nagyon szép a táblázat, köszi! Lehetne egy olyan oszlopot is írni, ahol a baba születési kiírás dátuma is szerepel vagy hogy mennyivel jött korábban vagy később a baba? Ha persze a többieknek is tetszik az ötlet és nem nagy fáradtság megszerkeszteni!

Üdv: Zsuzsi (35)
zsu26

Sziasztok Hétalvók!

Azt hiszem, ma én vagyok a legfrissebb! Fél 4 óta fennvagyok, egyszerűen nem megy az alvás! Egy elég erős fájás ébresztett fel és azóta is vannak kisebb görcsök! Nemsokára megyek ctg-re, kíváncsi vagyok, mit mutat majd!

Panó!
Nekem is tetszik a táblázat! Lassan majd mindenki átkerül a másikból oda.

Lino!
Igen, 15. az eredeti kiírás, de az nem jelent semmit, mert átlag 38 napos ciklusaim voltak és az én számításaim szerint sincs még annyi idős a baba. Egyébként nekem is mindenki azt mond(t)ja, hogy hamarabb meglesz, a szüleim már június első hetére jósolták, de ha így haladunk tovább, még a 22-ét is kivárjuk. Csak azt nem értem, akkor miért fájok? Úgy döntöttem, hogy ma elkezdem inni a málnalevél teát és hátha nem kell megindítani a szülést! Az egyik barátnőm is azzal ment szülni! Hátha nálam is bejön!

Anikó!

Sérv Kép Tesód Kép
Nekem is nagyon vizes a lábam, de csak 1 számmal vettem nagyobb papucsot, mert csatos a feje, így lehet állítani! Szerintem ez a legpraktikusabb!

Zsuzsi!
Én minél hamarabb ki akarom vinni a babát, ha minden rendben van, akkor max 1 hét. Nagyon rosszul bírom, ha egész nap itthon kell lenni, így tuti, hogy minden napra kitalálok majd valamit, ha túl vagyunk a nehezén! Végülis kocsi van (mert a párom motorral jár), jogsim van, autósülés van, innentől kezdve nemcsak a ház körül tudunk majd sétálni, hanem akár a Tisza-parton is! Én így tervezem!

Most megyek és elkezdek készülődni, mert ezzel a bálnatesttel minden 3x annyi ideig tart! Kép

Majd jelentkezem, ha hazaértem!

Puszi mindenkinek!
Mariann
38+6
marcsababa

Sziasztok!

Mariann, drukk a CTG-hez!!! Nekem se 28 naposak a ciklusaim, és még azt is tudom, hogy pontosan melyik nap készült Gömböc Kép. Egyébként nekem is nagyon vacak éjszakám volt, alig aludtam valamit Kép

Zsuzsi: örülök, hogy sikerül pihenned egy kicsit. A vizesedésnél nekem azt mondták, hogyha kevesebbet iszol, akkor még jobban visszatartja a szervezet a vizet. Én így a 40. héten tartok 11-12 kiló hízásnál, nem mondták, hogy attól lenne. Mindenesetre elég vacak mindenképpen, mindegy mitől van, az első két terhességnél nem is volt. Szerintem pár naposan már ki lehet vinni a babát. Nyilván függ attól is hogy hol laktok, nekem kertesházban könnyű dolgom van vele.

Szép napot mindenkinek!!!

Szilvi
(39+3, vagy valami ilyesmi)
lino

Jó reggelt!
Megint csak várom a munkásokat, de egyelőre nem jönnek!

Bori!
Petinek pont tegnap vettünk egy cipőt, 34-es! Már megijedtem, hogy milyen ló nagy lába van a gyereknek, de akkor Danié sem sokkal kisebb!

Anikó!
SérvKép
Ha veszel egy 39-es papucsot, szülés után nekem adhatod! Ha meg 40-est veszel, akkor Orsinak!

Zsuzsi!
Valaki ( talán Bori? ) meg pont azt írta, hogy ne legyen benne a táblázatban, hogy kiíráshoz képest mikor jött a baba! Nekem amúgy nem fárdtság betenni.
Többiek!
Benne legyen vagy ne legyen?
Nyáron szerintem is ki lehet vinni már pár napos babát, ha normális idő van!

Mariann!
Gyanús vagy te nekem, kíváncsi vagyok mit mutat az a CTG!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Jo reggelt!Kép

Milyen koran keltetek... Ma megint jol aludtam, hurra Kép, de csomoszor felebredtem, hogy valamim zsibbadt: labam, karom, kezfejem... Ez uj!

LinoKép
Mit jelent, hogy magas a vernyomasod? A dokid nem maceral vele? Nalunk erre utaznak leginkabb, rogton befektetnek, ha magas es figyelik a gyereket folyamatosan...Ez csak nalunk divat?

PanoKép
Na, mit szolsz a Forma1-hez? Meg egy rohadt musorvaltozast sem irtak ki, egyszer csak szol a sogorom, hogy mar megy... Ugye, hogy este kellett volna legyen!
Megkerultek a melosok?

BellanaKép
Egyiranyu rendszer: a mellszivo direktben zacsiba feji a tejet, nem uvegbe. Lezarod es mehet a fagyiba.Ime: http://www.pro-mama.hu/fomenu_elemei/isis1ir.htm
Remlem ma arra jar a legkondis!

AnikoKép
Akkor a Te labad sem lehet piskota! Az enyem meg belemegy a legbovebb nyari papucsomba, igaz mi csak a 36.-ik hetet kezdtuk. Jegeles sem segit?

BoriKép
Milyen ugyi vagy, eperlekvar, nyamm-nyamm...Nekunk is kellene eltenni, de a tesom a keresztlanyomat befozesre valo bevasarlas kozben szulte (a piacon folyt el a magzatviz, nem o cipelt!!!)igy azt mondta a csalad, hogy ne kockaztassak, hatha hagyomany Kép.

Lanyok!Kép
Ugy felhuztak tegnap a franciak! Szurkolok az angoloknak, erre nem birjak ki az utolso 2 percet! Mindig ez van...akinek en drukkolok, az tuti vesztes!Kép Ez volt a vb-n is. Rontast hozok szegenyekre. A hollandokat vegig szidni fogom, mert ha kiderul, hogy oket szeretnem tovabbjuttatni, akkor gol nelkul mennek haza...Kép

Most megyek reggelizni! Ma elotte irtam...
szoszi 35+1
szoszi

Juj, majd' elfelejtettem, azt irta minden konyv, hogy mostmar leall a sulygyarapodas. Az ismeroseim meg nyakra-fore dicsertek, hogy milyen csini vagyok, csak pocira hiztam. Hat, en elhittem es ezen felbuzdulva zabaltam, mint egy kismalac...Kép Jelentem:ATVERES VOLT MINDEN!
Konyv ide vagy oda, en tovabb hiztam Ugyhogy most 17kg-nal tartok.
De nem aggodok.Lenyeg, hogy en jol ereztem magam a terhesseg alatt es Bazso egeszsegesnek tunik. A tobbi le van ejtve. Majd lemegy...vagy nem. Kép

szoszi
szoszi

Szöszi: vérnyomásom jobb esetben 140/90, de van hogy magasabb. Most gyógyszert kapok rá, ma nézik, hogy nincs-e fehérje a vizeletben, meg hogy Gömbica jól van-e. Nálunk doki függő is a befektetés. Az én dokim a nyugisabb fajta, tehát ha ellenőrzések mellett úgy látja, hogy nem vagyunk veszélyben, addig nem kell befeküdni. Igyekszem pihenni, stb. Az a rossz, hogy a gyógyszer amit szedek simaizom lazító is, íghy kvázi leállítja a fájásokat. De gondolom most már nem tart 1-2 hétnél tovább Kép

Az meg persze, hogy nem igaz, hogy leáll a hízás Kép Egyél nyugodtan!

Panó: nekem mindegy hogy benne van-e, hogy hány nappal született korábban/később a baba!
lino

Sziasztok!

Jó sokat írtatok a hétvégén. Kép

Zita, Mariann, AnitaBori, Lino: sok sikert a mai CTG-hez, jelentkezzetek ahogy tudtok. Zita, várom az sms-t és akkor holnap meg tudlak látogatni ha már bent leszel. A vasalás engem is ki szokott készíteni. Kép

Mariann, ma tényleg friss voltál ! Kép

Bellana: szerelő. Kép Remélem ma ki tudod osztani. Nem is értem hogy képzelik a dolgot? Örülök, hogy megvettetek egy csomó dolgot, az Avent biztosan jó lesz. Én is írtam Zsuzsának és nem kaptam választ, de a fő, hogy jól vannak.

Anikó, nem semmi a vizesedésed. Kép Én is vizesedem de egyelőre csak 1 számmal nagyobb papucs kell. Remélem találsz valami kényelmes papucsot mert így szörnyű lehet. A sérv miatt sem irigyellek, remélem nem lesz gond a szülésnél miatta. Kíváncsi vagyok mit mond rá a dokid.

Panó, nagyon szép a babás táblázat amit csináltál. Köszönjük! Kép Remélem megjönnek azok a munkások.

Szöszi, én is hízok rendesen. Az utóbbi 5 hétben 4 kilót híztam a pénteki mérlegelés szerint. Ebből sajna elég sok a víz, ma reggelre le is ment 1 kiló így csak 13 kilónál tartok. Ne aggódj, majd utána leadjuk valahogy. Vagy nem???

Zsuzsáéknak drukkolok, hogy szerdán tényleg haza engedjék őket. Kép

Én is megyek reggelizni.

Chello
chello

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?