Sziasztok Lányok!
Anikó! Most nem is tudom itthon vagytok-e még, mindenesetre nagyon jó nyaralást, jó időt és kellemes pihenést kívánok nektek! Remélem még el tudod olvasni! S persze nagyon vigyázz magatokra!
Maci! Cuki az ebed!
Orsi! Örülök, hogy költöztök, az remélem úgy eltereli a figyelmed a negatív dolgokról, meg az idő múlásáról, hogy hipp-hopp már ti következtek a szüléstörténetek közkinccsé tételében!

Jó pakolászást, rendezkedést!

Ebben a kívánságban azért van némi önzés is, mert addigra már én is túl leszek rajta, de ugye ennyi belefér?
Chello! Az a lényeg, hogy nálad is rendben volt minden tegnap, bár a lábaid nagyon sajnálom, remélem a tegnapi pihi segített. Egyébként úgy gondolom ezek a gépek nemcsak fájdalmat, hanem inkább méhösszehúzódásokat mérnek, amiből persze az erősebbek fájnak. Legutóbb nekem is elég szabályos ilyen összehúzódásokat mutatott a gép, mégsem éreztem mást csak keményedést. Azért írj ha tudsz!
Linda! Ma is jó időtök lesz délelőtt a játszón, itt legalábbis elég hűvös van, de ne menjetek messzire mert bármikor eshet! Látod, megvagyok én is.

Puszi nektek!!!

Azért a szerelőtől nyíltan rákérdezhetnél, hogy elvégzik a garanciális javítást még időben vagy máris fordulhatsz a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez? Ami a lényeg: ISTEN ÉLTESSEN A SZÜLINAPODON!!!!!!
Szöszi! Szóval még szebb lettél? Ne vakíts el bennünket!

Milyen volt a vacsi? Mit kajáltatok? Jól érezted magad?
Bnm! Szia újra itt!

Főztél lecsót? Még nekem is maradt egy adag mára.
Lino! Ne légy már ilyen nyűgi a végére, inkább beszélj a pocaklakóddal, hogy bújjon ki hamar és dobja fel a mi napunkat is!!!! Lábad pihiztesd, azt hiszem ma ti se tudtok medencézni odakinn!Egyébként hatnak rád a frontok? Mert a holnapra ígért, állítólag már ma ideér! Hidegfront. A dokiról beszámolni! Most olvasom vizes az arcod, az azt jelenti, hogy picit dagadt? Mert tudod Süncsi szerint ez is a szülés egyik jele...bár nála nem jött be hátha nálad!
Mariann! Hát téged is jól ijesztget ez a leányzó! De hátha ma ez a front vagy bármi más már kíváncsivá teszi a külvilágra! Szorítok folyamatosan!
Bori!!! Nagyon-nagyon hamar gyógyulj meg!!!! Legfeljebb nem fogsz kiabálni a szülőszobán:

Bocs a hülye humorért
Panó! Cicákat sajnálom, remélem azóta előkerültek.

Nektek milyen kutyátok van? A szerelők már pontosabbak?
Köszönöm kérdésed, de pocsék éjszakám volt. Most csak háromszor mentem ki, de a derekam nagyon fájt egész éjszaka, úgyhogy óránként, fél óránként ébredtem. Ehhez képest érdekes módon nem érzem magam fáradtnak.

Délután megyek NST-re meg dokihoz, majd beszámolok.
Addig is szép napot mindenkinek!!!
Kedves Zsuzsa- és Süncsalád! Isten hozott itthon benneteket, ha hazaértetek! Csatlakozom Szöszihez, s nagyon várom, hogy jelentkezzetek, ha hagynak ezek az angyalkák egy kevés időt erre!!!
Swen