Én tegnap még csak keményedéseket sem éreztem. A karom viszont nagyon csúnya lett a vérvételtől.
Drukk a délutáni CTG-hez.
Chello
2004.06.16 07:42
Panó, Bori, ez nektek is szólt!
Puszi előre is érte!!! Bár ma 16-a van ugye, úgyhogy remélem belefogsz a Dóri sztorijába is!
2004.06.16 07:47
2004.06.16 07:48
Akkor te ettél epret, de mint újra értelmeztem soraid azt sem ma, csak elteltél vele.
Szegény karod, próbáld borogatni! Köszi a drukkot! 
2004.06.16 07:54
2004.06.16 08:21
2004.06.16 08:38
Köszönöm szépen a köszöntést!!
Köszönöm!!!
Magzatvízviz kukkolás: sajna volt benne egy jó párszor részem anno és hát én is utáltam
Többnyire azért csinálták, hogy beinduljon tőle a szülés...
Jobbulást neked!! Na, semmi jel, ez egy nagyon ideális nap lenne a picurkádnak!!
és az egyéves fiúcskájához: 2004.06.16 09:27
Az is igaz, hogy a felét már tegnap megcsináltam, ezért végeztem ilyen gyorsan. Most még vasalnom kéne, de muszáj pihentetnem egy kicsit a derekam. Egyéként bizti nem az ágytól fáj, ez már az áldott állapot kevésbé pozitív hatása. Kb. két hete jelentkezett és azóta mozgok nehezen. Ha pihizek javul, ha csinálok valamit előjön. De nem tudok folyton csak feküdni.
Tegnap egyébként azzal tettem rá, hogy a konyha takarítása közben a mikrót kivittem az ebédlőbe, ami már nagy megterhelés volt a derekamnak.
Na vissza már a férjem vitte, amikor hazajött a melóból. Meg jól le is cseszett miatta, mondjuk teljesen jogosan....dehát már ismer, hogy ilyen vagyok.

De azért hatalmas puszi Neked!
2004.06.16 10:06
. En nem tudom, mi lehet velem, izzadok, faj a derekam, nem tetszik semmi, meg a reggeli sem izlett. Ha en lennek a 38.-ik het korul, azt mondanam szulok, de igy... 2004.06.16 10:10
De azért még ma este megpróbálok írni
Igen holnap már ott alszunk, a dobozok tetején
Remélem meglesznek!
Puszi
Azt hittem, hogy azért kérdezted a CTG-s számokat, mert már csinálták Neked, valamit rendesen félrenéztem
Úgy veszem észre, hogy mostanában kicsit félreértősek vagyunk itt egy páran
(Linda, én)
Azért óvatosan! Mikrót emelgetsz??? Magadnál vagy??? Vigyázz légyszives magadra!
Legszívesebben megvenne nekünk mindent, csak ugye nincs rá pénze, de még így is állandóan le kell állítani
Ezek a Nagymamaák!
2004.06.16 10:35
2004.06.16 11:02
Mas mar hetente jar ilyenkor, en meg 5 hetig ne menjek??? A mobiljan nem akarom zavarni, mondta, hogy nem lesz par napig, de 2 het!!!! Mi lesz velunk? 2004.06.16 11:07
2004.06.16 11:33
2004.06.16 12:10
A végén ö sokkal faradtabb volt
2004.06.16 12:32
2004.06.16 13:13
.
. Remelem Ti is ilyen sikerrel jartok. Az elso es a masodik ejszaka az apja ott aludt mellette.
.
. A bevasarlas miatt nagyon sajnalkozom, pont tegnap lattam egy dok.filmet a Dunan az otthoni korhazak felszereltsegerol, es az ellatasrol . Felhaborito, hogy mindent vinni kell, k ozben kemenyen fizetitek a tb-t, ezert mindaz amit felsoroltal ott kene legyen a feneked alatt a korhazban. UUUUH, de merges vagyok!
.
. 2004.06.16 13:48
Jó hogy ilyen határozott vagyok.
Mindenesetre gyorsan nekiültem még egy nagy tál cserinek, bár valószínűbb, hogy velem is csak ez a fránya front szórakozik.
Ja egyébként hétfőn kell mennem újra, ha addig nincs semmi.
Olyan szépen írsz te is, meg a férjed is a babáról, hogy annyira jó olvasni!!!!András meg tényleg gyönyörű!!!! Várom nagyon a szülésed történetét!!!!Sok puszi nektek!
Bár a sült anán sem lehet rossz.
Örülök a jó eredményeidnek.
Olyan emberi és olyan aranyos, és tetszik, hogy nem emlékszel rémisztő részletekre, ezek szerint ki lehet bírni!
Nagy puszi érte, én is boldog lennék, ha így sikerülne mint neked, persze minden komplikáció nélkül!2004.06.16 13:50
2004.06.16 14:00
Köszönöm a jókívánságodat!
Olyan jó olvasni, hogy ennyire boldogok vagytok! Andráska nagyon édes!!
A barátnőd nagyon bátor! És első baba?

2004.06.16 14:00
2004.06.16 14:13
Ha gáz van hívd fel a dokit!
Ha tudnnád én miylen pánikba szoktam esni.
2004.06.16 14:21
Hihetetlen napközben milyen jókat tudok aludni, most is fél 10-től aludtam fél 3-ig
A lábam is normálisabban néz ki
Nagyon várjuk a szüléstörténetedet!!! Még egyszer sok boldogságot nektek!!!
Egyébként a félidőnél kezdődött, de aztán javult a helyzet, de már egy ideje megint nagyon vacak. És ma kénytelen leszek apa papucsában menni a dokihoz
Még jó hogy kocsival megyünk. Nálunk magzatvizet csak akkor néznek ilyen szerkentyűvel, ha valami bajra gyanakszanak, és azt is csak akkor, ha már nyitva a méhszáj. UH-s nő
Dokid külföldi útja nem a legjobbkor jött
Jó pihizést!
orvos
Majd csak tudjuk kezelni a kis két és féléveseinket
Én is egynapos babával jöttem ám haza a kórházból Nórával, és remélem most is minden rendben lesz mind a kettőnkkel, mert akkor nem maradunk tovább most sem.
Én nem vagyok olyan mint a lányom, szerintem a félelemtől ott nyomban meg is szülnék
Nődokihoz megyek majd este.
Csináltam pár hónapja egy listát, kb 1000 pontja volt, hogy miket kell megcsinálni a lakásban meg a kertben, mire Gömböc megérkezik. Kész lettem vele!!! Már csak apának kell egy játéktartót felfúrnia a gyerekszobában. A méhszájad meg simán lehet már nyitva! 2004.06.16 14:28
Gratulálok Nektek és én is várom a szüléstörténetet.
Én is elkérhetem a szüléstörténeted?
2004.06.16 17:06
2004.06.16 17:20
Egyébként nekem sem kellene takarítanom, mármint senki nem kényszerít rá, egyszerűen ez belülről jön, hogy folyamatosan csináljak valamit, mégha nem is vagyok a legjobb állapotban. Egyszerűen képtelen vagyok egész nap a fenekemen ülni, hiába tehetném meg. Valami hajt, hogy mindent rendben kell itthagynom, nem tudom jobban megmagyarázni.
2004.06.16 18:59
Bízom benne, hogy a nagy napra helyrejösz!
Úgyhogy én csak a legszükségesebbeket csinálom meg mindig. Hát nem én vagyok a háziasszonyok mintaképe.
Mi volt a dokinál??
Szegényem sírt nagyon, de úgy láttam egész profin tompított. Valszeg inkább csak jól megijedt. Minenesetre utána végre lefeküdt aludni. 2004.06.16 19:24
Belső méhszáj csak felpuhult, de nem nyílt ki, úgyhogy továbbra is csak külső van nyitva. Doki szerint nem lesz ikrek a kisasszony
Hétvégén kell mennem NST-re, aztán jövő héttől majd már sűrűbben. Vizesedésre, vérnyomásra kaptam új gyógyszert, meg elvileg feküdnöm kéne, de anyu holnaptól újra dolgozik, úgyhogy ez kivitelezhetetlen.
Most haragszom rájuk. A másik meg hogy úgy volt hogy ő hoz el egy kiscicát Panóéktól és erre ma több hét után lemondta
, Szerelő ?
2004.06.16 19:37
2004.06.16 19:43
Linda és Orsi pedig megígérte,hogy kapok SMS-t,ha valaki lebabázik.
2004.06.16 19:49
Ő is egy hercegnő.
Neki nincs gyereke ugye? Más nem tudna segíteni neked holnaptól?
Egyébként ha korábban alszik délután, akkor is lazán fennt van 11-ig.

2004.06.16 20:05
2004.06.16 20:08
, zsuzsa
Legy szives ne eroltesd meg magad...bar a kenyszert nem kell magyarazni!
Ismeros!
, Bori
Gyogyulj gyorsan!!!
2004.06.16 21:48
Szóval köszönöm.
Valszeg az enyém meg aug. első hetében megy el, de nem mondom, hogy hordjuk túl a lurkókat 2 héttel.
Azért kedden letisztázom ezt vele.
Mi is ivartalanítattuk őket. Az anyát is meg a lányát. Ők laktak velünk.
A fiait az uj gazdik.
2004.06.17 06:08
Ma kevésbé néz úgy ki mint egy elefánté
. Nem tudom, hogy a hidegfront segített-e, vagy máris a gyógyszerek, de mindegy is. De egyszer se ébredtem éjszaka (mondjuk ez hidegfrontnál mindig így van)
. Most már csak azon aggódok, hogy ennyi gyógyszer amit beszedetnek velem, nem árt-e Gömböcnek! De hát bízom benne, hogy csak tudják, hogy miket adnak nekem! És most néztem meg az időjárás jelentést, és valami csoda folytán egész hétvégre jó időt mondtak (na jó, vasárnapra egy kis záport is).
Zsófinak hogy tetszik a pici? Hogy bírta nélküled? Szüléstörténetet várjuk ám!
Igen Gömböc úgy tűnik nagyon ragaszkodik az anyjához
De azért most már megismerhetné a többieket is
Vagy lehet, hogy az apukám szülinapján akar születni (jún 26) Nővérem
Neki nincs gyereke (szerintem nem is lesz). És igen vannak elég fura dolgai. Ennek ellenére elég jóban vagyunk, de tegnap nagyon haragudtam rá, és még ma is haragszom
Én nagyon faxnis vagyok autósülésileg. Remélem azért Danit sikerült lefektetni aludni mindenféle segédeszköz nélkül
. Enyém gyerkőcök most átálltak a fél 9-ről a fél 10-es elalvásra. De ha ők nem alszanak valamiért napközben (nem jellemző szerencsére), akkor hamarabb letehetők. Sajnos anyun kívül senki nem jöhet szóba mint segítség, a nővérem ugyan szerintem ráérne, de neki az a segítés, hogy itt van mondjuk egy órát, és akkor is inkább feltart.
Babona, ugyanmár
Ránk semmi se hat
Remélem sikerül megvenni a kamerát! 2004.06.17 06:19
Edina nagyon szép baba és olyan békésen alszik.
Milyen gyógyszert kaptál vizesedésre? Lábad hogy van?
2004.06.17 07:20
Meg persze tegyél fel folyamatosan képeket is.
Mondjuk van még két hete -ma vagyunk 38+0!!!- csak az anyja ilyen hihetetlenül türelmetlen már!

Örülök, hogy megkerültek a macsekok! Ígérem nem emelgetek többet!
Egyébként én mndig ilyen dilis vagyok, tudom, hogy nem szabad valami, és mégis csinálom, aztán meg verem a fejem a falba, hogy miért vagyok ilyen dinnye, ha valami baj van! Ilyenekre mondom én is, hogy megérdemli ami történi vele, mert ugye tudnia kellett.
Remélem mire ezt elküldöm már bejelentkeztél, mert még nem láttalak és megígérted még reggeli előtt!
Kamerához szorítok!
Ha nálam is ez lenne biztos feküdnék egész nap felpolcolt lábakkal! 2004.06.17 07:31
Az a vicc az egészben, hogy SOHA nem szokott a fülem fájni, szerencsére Danié sem...
, Mariannak vannak fájás-szerűségei, Zita -ha hétfőig nem szül meg- bemegy a kórházba, és megindítják a szülést, azt hiszem, úgy írta, akkor biztos a császár. A többi kismama -főleg a vége felé járók- pedig tele vannak időnként nyűggel, teherrel, tudod, hogy van ez...Van egy kismama, aki pedig nagyon-nagyon beteg, de túléli remélhetőleg
vagy inkább
- a fánkodról?)(másik évezredben lehetett) 2004.06.17 07:57
Sajna nem bírok egész nap feküdni, lightos dolgokat csinálok. Most meg azon filózok, hogy el kéne menni valamerre ebben a gyönyörű időben. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint