A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Swen, sajnálom, hogy pocsék volt az éjszakád. Most is fáj a derekad?

Én tegnap még csak keményedéseket sem éreztem. A karom viszont nagyon csúnya lett a vérvételtől. Kép

Drukk a délutáni CTG-hez. Kép

Chello
chello

Húúúú, míg elküldtem máris sokat írtatok, ami nagyon jó!Kép

Szóval még mindenki egyben.

Zita! Akkor nem próbálod meg a ricinust? Bár állítólag borzalmas az íze. Azért drukkolok Rékának, hogy ő is ki akarjon már bújni végre!Kép

Anikó! tehát még pakoltok. Azért szerintem édesek lehetnek a gyerkők ahogy a fontos dolgaikat próbálják becsempészni a táskába!Kép Panó, Bori, ez nektek is szólt!Kép

Chello! Ne is menj sehova, hanem írj nekünk jó sokat!Kép

Bori! Helyes, nagyon helyes....az ígéret szép szó...Kép Puszi előre is érte!!! Bár ma 16-a van ugye, úgyhogy remélem belefogsz a Dóri sztorijába is!Kép

Szöszi! Ma csak epret reggeliztél? Ne okozz csalódást!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Linda: miert van az anyosodeknal a ket macskatok?

Aniko: megprobalok majd kepeket feltenni a hazrol. Bar ha jo neked az e-mail cimedre is tudok kepet kuldeni. :-))

Vakili: Sajnos en se tudom mit jelentenek a ctg-s szamok, kiveve a baba szivhangjat.

Szoszi: Es jol laktal tegnap este? :-)

Lino: sajnalom a labadat. :-(( Pihentesd sokat, amikor csak tudod. Igen, szerencsem van a munkhahelyemmel, vegul is megbecsulik a munkamat, direkt ok voltak, akik akartak, hogy a szules utan is hozzaferheto legyek a rendszerhez. Es nagyon varnak vissza! :-))

Mariann: Te is csak pihenjel. Sajnalom, hogy nem olyan konnyu neked. Remelem en ezt nem erem meg. :-)) Unokatesodnak sok gratula, tenyleg kis sullyal szuletett a baba.

Anitabori: jobbulast. Most nalunk a csaladban mindenki torokfajassal kuszkodik. Ugy nez ki valamifele virus.

Aposom, aki gyerek szakorvos mondta, hogy jon egy hidegfront es ilyenkor sokan szulnek. Hatha kozulunk is valaki? :-)) En biztosan nem.
Tegnap voltam ctg-n, UH-n es vizsgalaton. Totalisan felhuztam magam, rendkivul ideges lettem, mindazok mellett, hogy meg fobiam is van. Szoval eloszor UH. A babaval minden okes. Az Uh szerint most 3000 gr a baba, de a doki szertint ez nem igaz, sokkal nagyobb. Az adatok UH szerint: AC: 320 mm, HC, 335 mm, BPD:91 mm, AD1: 94 mm, FL: 76mm, OFD: 120 mm, AD2: 110 mm. Egy ket adaton kivul a tobbirol fogalmam sincs mit jelent, de a doki szerint minden okes. Szepek a meretek. Nem nagyon tudta a babat lemerni meg jobban az UH-s no, mert alig van helye szegenykenek. Szerettem volna egy kepet, de nem tudott erdemlegeset kinyomtatni. Ami miatt felhuztam magam. nekem van egy 7 cm-es myoma-m a mehen kivul, mely egy nyulvanyon log a mehrol. Ezt mar regota tudjuk, de mivel semmi gondot nem okoz es nem befolyasolja a terhesseget, igy nem vagyok koteles kimutetni, amit nem is mutettem ki. Ezzel majd nyugodtan vallalhatok egy masodik gyereket is. De az UH-s no teljesen kiakasztott, hogy Huha, mi ez? Hu ez nem jo! Hu, ennek nem kene it lennie, azonnal hivjuk az orvost. Mondtam neki, hogy az orvos tud rola es nincs vele gond, de o akkor is szolni akar neki, mert igy nehez lesz a szulesem, meg csupa hulyesegeket mondott. Kesobb a dokim mondta, hogy tulzasba vitte az UH-s holgy. A myoma-val minden okes, ne aggodjak. Gyerekek! Majdnem raboritottam a monitort az UH-s nore. Es ahelyett, hogy a baba adatait probalta volna normalisan megnezni, vagy legalabb egy kepet csinalni rola, a myoma-mat furkeszte egyfolyataban, meg 3 kepet is keszitett rola. Ra is szoltam, hogy nem az a fontos most, de suket fulekre talaltam. Mar majdnem kolcson akartam adni neki a hallokeszulekemet, de meggondoltam magam. :-))
Utana mentem ctg-re, ott minden ok. A baba sokat mozgott, igy 140 es 185 kozott mozgott a szivhangja. Fajasok nincsenek. Csak a kemenyedesek, de azok is fajdalommentesek. Utana mentem a dokihoz konzultalni. Minden okes. Vernyomas, vizelet ok. Mint mondta a myoma egyaltalan nem fogja befolyasolni a szulest es szepen meg fogom tudni szulni a babat. raadasul a masodikat is nyugodtan tervezhetem majd igy. Utana vizsgalat. hat ezt aztan nem birtam. Volt mar valaki kozuletek magzatviz allapot vizsgalaton? Megnezik a magzatviz szinet. Hat en azt hittem bepisilek. Total kellemetlen volt. :-((( Nem akarok senkit elrettenteni tole, de nekem nagyon nem volt jo. Mikor mondta a doki, hogy most mar minden heten megnezik, mondtam neki, hogy felejtse el... Naluk allitolag ezt mindenkinel megnezik az utolso 2-3 heten. Bar szerintem csak az en dokim, mert o nagyon aprolekos, preciz. Amugy minden okes a magzatvizzel. Szoval miutan ezen tul voltam, alig birtam jarni es leulni. :-)) es jott a rossz hir. A dokim kulfoldre megy konferenciara junius 25-tol julius 2-ig. :-(( Es az egeszen biztos, hogy akkor fogok szulni. Legalabbis szerintem. Haza nem tud jonni akkor, ugyhogy ha akkor indul meg, mas dokinal fogok szulni. :-((
Na szoval ennyi. Mindez 3.5 orat vett igenybe. Eszmeletlenul untam.

Viszont megkaptam edesanyamtol a kameras bebicsoszt. Ki is probaltuk itthon, mit ne mondjak, nagyon jo! Infrakameras is, igy ejjel is latom a babat egesz jo minosegben. A kis tevet barhova vihetem magammal. 100 m-ig jo. :-))
Edesanyam megint nem birt ellenallni, megvette a polyat, vett paplangarniturat, kis ruhat, sapkat es vagy 8 par kis zoknit. :-)) Nem birom leallitani.

Szoval ennyi tortent velem. Ma mar jobb a kedvem. :-)) Jo hosszu voltam.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Chello! A derekam szinte folyamatosan fáj, de ezt már megszoktam, csak éjszaka valahogy rosszabb volt.
Összetévesztettelek Szöszivel.Kép Akkor te ettél epret, de mint újra értelmeztem soraid azt sem ma, csak elteltél vele.Kép Szegény karod, próbáld borogatni! Köszi a drukkot!

Akkor Szöszi várom a gasztronómiai beszámolót!Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen: Sajnalom a derekfajasodat. Nem fugghet ez az agyatoktol is? Lehet, hogy nem kenyelmes, csak nem veszed eszre? Remelem azert elmulik. En lekopogom, hogy nekem semmi bajom a derekammal. :-))

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

A nő egy barom volt, már bocsi érte, de nem értem, hogy az amúgy is feszült kismamákat minek rémisztgetik fölfölegesen?! Ezen is jól fel tudom húzni magam! Magzatvíz vizsgálat???? Én úgy olvastam, hogy azt csak idősebb terheseknél kell, meg ha valami gond indokolja. Nálunk ilyen nincs szerencsére! Örülök, hogy mára jobb a kedved, anyukád egy angyal!Kép

Most megyek konyhaszekrényt takarítani, egyszerűen be vagyok sózva...Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Lino: ez a labdgadas tenyleg ilyeszto. Amugy neked hanyadik hettol jelentkeztek ezek? Es mmindegyik gyermekednel volt ez?

Kép
Kép
trita

Szia Swen!

Jo takaritast. Nalunk ma a furdoszoba a soros. :-))
Nem volt semmi gond velem, csak a doki mivel barat nagyon odafigyel ram. Sajnos mindent megnez, es foleg mielott elmegy szabira mindent tudni akar, hogy okes-e. :-((
O mar csak ilyen. :-))

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Anikó- jó utat és pihenést nektek! Érezzétek jól magatokat!

Mindenki lecsóról áradozik, úgy látom nálunk is az lesz a hétvégén.

Szerintem a 30. héten tök jó súly a 1,5 kg (nekem is annyi Benőke!) - az egyik kismama könyv átlag 1,4 kg-ot ír.
Szerintem inkább egy kicsit nagyobb legyen, mint hogy ne fejlődjön kellőképpen.

Borikám- még egyben vagy? Egyél egy kis cseresznyét + lecsót, hátha besegít.

Bellana- isten éltessen sokáig! Pusz-pusz!

Semmi hír Zsuzsáról és Süncsiről?

Maci
maci2

Swen,
mail ment.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ilyen szép reggelem is régen volt. Kép

Drága Panó: azt hiszem sikerült. Kép Köszönöm szépen a köszöntést!!
Próbáltam visszakeresni, de nem sikerült: mi lett a cicákkal??????

Anikó: megkaptam. KépKöszönöm!!! Kép Kép

Chello: neked is köszönöm! Kép

Lino: neked is. ma mész fogászhoz? A gyerekeid nagyon édesek, hogy ők vigyázzák az álmodat. Kép

Rita: sajnálom, hogy így kiakasztottak tegnap. Úgy látszik annak a nőnek jobban tetszett a miomád. Kép Magzatvízviz kukkolás: sajna volt benne egy jó párszor részem anno és hát én is utáltam Kép Többnyire azért csinálták, hogy beinduljon tőle a szülés...
Macskák: azért nincsenek itt, mert egy másfélszobás panelban lakunk és amikor Dani megszületett sokan lettünk. Ők házimacskák, tehát elég élénkek és nincs olyan nekik, hogy "nem", mert baromi kiváncsiak.

Bori: köszönöm. Kép Jobbulást neked!! Na, semmi jel, ez egy nagyon ideális nap lenne a picurkádnak!! Kép Kép

Mindenkit puszilok, elvágtatunk látogatóba a volt főnöknőmhöz Kép és az egyéves fiúcskájához:
Linda
bellana

Legkedvesebb Lindám!

Az én üzimet észre sem vetted?! Nahát, micsoda dolog ez?! Jó babázást.Kép

Rita! jelentem a szekrény kész!Kép Az is igaz, hogy a felét már tegnap megcsináltam, ezért végeztem ilyen gyorsan. Most még vasalnom kéne, de muszáj pihentetnem egy kicsit a derekam. Egyéként bizti nem az ágytól fáj, ez már az áldott állapot kevésbé pozitív hatása. Kb. két hete jelentkezett és azóta mozgok nehezen. Ha pihizek javul, ha csinálok valamit előjön. De nem tudok folyton csak feküdni.Kép Tegnap egyébként azzal tettem rá, hogy a konyha takarítása közben a mikrót kivittem az ebédlőbe, ami már nagy megterhelés volt a derekamnak.Kép Na vissza már a férjem vitte, amikor hazajött a melóból. Meg jól le is cseszett miatta, mondjuk teljesen jogosan....dehát már ismer, hogy ilyen vagyok.Kép

Bori! Nagyon szépen köszönöm, csak izééééé..... van egy kis gondom.... szégyellem, de az itthoni gépünkön nincs word. Nem tudnád úgy a freemailbe simán bemásolni és úgy elküldeni? Ne haragudj, hogy ilyen problémás vagyok...KépKép De azért hatalmas puszi Neked!Kép

Szöszi! ne mondd, hogy még mindig reggelizel?Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Ez nem lehet igaz...ez a mai, ez nem az en napom.Kép

Eleg turhetoen aludtam, de miota felkeltem Kép. En nem tudom, mi lehet velem, izzadok, faj a derekam, nem tetszik semmi, meg a reggeli sem izlett. Ha en lennek a 38.-ik het korul, azt mondanam szulok, de igy...

Az elobb irtam egy hosszu hozzaszolast, mindenkit kulon erintettem. Erre benyomtam veletlenul az ESC gombot... Nem birom meg egyszer leirni...Majd jovok, ha jobb lesz a kedvem. Vajon, az idojaras teszi ezt velem?

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Megint gyorsan kell írnom, mert ismét a suliban vagyunk, nem is akarom sokáig foglalni a gépet, meg menni kell a házhoz is. De azért gyorsan írok, mert tuti, hogy holnap már nem tudok jönni és aztán is bizonytalan, hogy mikorra lesz netünkKép De azért még ma este megpróbálok írniKép

Linda
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!Kép

Panó
A CTG -t tudom, csak az volt furcsa, hogy Anikónak már megcsinálták. De közben olvastam, hogy én értettem félre valamitKép
HázKépIgen holnap már ott alszunk, a dobozok tetejénKép
CicákKép Remélem meglesznek!

Szöszi
Aranyos vagy, vigyázni fogokKép PusziKép

Anikó
Köszi, óvatos leszekKép Azt hittem, hogy azért kérdezted a CTG-s számokat, mert már csinálták Neked, valamit rendesen félrenéztemKép Úgy veszem észre, hogy mostanában kicsit félreértősek vagyunk itt egy páranKép (Linda, én)

Bori
Te merre laksz? Mert én holnap reggel megyek a gégészetre, kell iratnom orrspayt az allergiámra és feliratnám neked azt az oldatot, csak hogy tudom odaadni??? Vagy a párod eljönne érte? Meg lehet szervezni! Ha gondolod csörögj rám: 30-4058347. PusziKép

Swen
KösziKép
Amúgy Te mondod, hogy én vagyok a Menő-manó? És TE? KonyhaszekrényKép Azért óvatosan! Mikrót emelgetsz??? Magadnál vagy??? Vigyázz légyszives magadra!

Rita
Sajnálom az UH-s sztoridat, de ne foglalkozz vele, fő hogy ne idegeskedj! Az én Anyukám is ilyen kis vásárolgatós lettKép Legszívesebben megvenne nekünk mindent, csak ugye nincs rá pénze, de még így is állandóan le kell állítaniKép Ezek a Nagymamaák!Kép

Na, most tényleg mennem kell, szép napot nektek, megpróbálok még ma este jönni, ha nem akkor majd valamikor előkerülök!

Mikndenkinek sok pusziKép

Orsi
31+5

avocado

Szegény Szöszi!

Nagyon sajnálom az állapotod, de ki tudja mi ez, végül is egy-két nap és betöltöd a 37. hetet, nem? Onnan meg már elvileg bármikor....Ezek a számolások úgysem működnek mindenkinél napra pontosan. Lehet, hogy beelőzöl mindenkit? Próbálj meg pihenni, meg aludni egy nagyot. Később jelentkezz!!!! Az én babám meg nagyon hiperaktív ma. A buksijával úgy nyom odalenn, hogy néha azt hiszem bepisilek.

Orsi! Mit keresel te még a suliban????? Igen a mikróval hülye voltam, de tanácsokat osztogatni jobban tudok, mint megfontoltan viselkedni...Puszi neked!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

En meg csak a 36.-at fogom tolteni!!! Meg jovo heten sem szulhetek!!! De jobb lenne juliusban...

Felhivtam a rendelot, hogy bejelentkezzek pentekre. A doki szabin van. 2 hetig. Minimum. KépMas mar hetente jar ilyenkor, en meg 5 hetig ne menjek??? A mobiljan nem akarom zavarni, mondta, hogy nem lesz par napig, de 2 het!!!! Mi lesz velunk?

szoszi
szoszi

Sziasztok!

Na mostanra sikerült begépelnem a reggeli ígéretem. Remélem sikerül feltennem.

Üdv:

Zita<!--attachment: vizsg_latok__tox_mia-92247.doc*mime_msword.gif* toxémia.doc,application/msword*35.8**vizsg%e1latok --><center><pre>
Kép
vizsgálatok (35.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
pzita

Sziasztok!

Most jottem vissza vasarlasbol. Megvettem mindent ami kell majd a korhazban. Tena betet, halos bugyi, papir wc uloke, torlokendo stb.. vettem egy olcso muanyag papucsot, mert a sogornom aki az otthoni papucsaban ment be szulni azt mondta, hogy olyan veres lett, hogy dobhatta ki utana.
Gyerekorvos aposom szigoruan lelkemre kototte, hogy ma mar pakoljak ossze. :-)) Azert vettem cserit, malnat, epret, barackot es kortet is. :-)) Nyam-nyam de finom. :-))

Linda: Lehet, hogy a dokim is azt akarja, hogy elobb induljon be a szules? Marmint jovo heten, amikor meg itt lesz? :-)))

Swen: En meg sehol se allok a furdovel. :-(( De mindjart nekikezdek. Pont most sok a munkam a munkahelyen. A mikro emelesert tenyleg nem vagy .... :-)) Meg en se teszek ilyet. :-)) Pedig en is nagyon jo eroben vagyok. Az en babam is hiperaktiv. Ugyanazok a panaszok mint nalad. nyomja a mehszajamat. :-)) Biztosan a fronttol van.

Szoszi: ne aggodj, hidd el ez az allapotod a frontvaltozastol van. Nemsokara elmulik. :-))
Ez a franya front! Mindenkinek valami baja van tole. :-) Egyebkent pedig hulyeseg, hogy 5 hetig ne menj. kell, hogy ajanljon neked helyettest es ahhoz kell menned. De muszaj hetente 1x menned kontrollra! A sajat erdekedben is.

Sziasztok rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés:

tegnap dél ota itthon vagyunk!!! En péntek hajnal 5.01 ota rozsaszin felhökben uszom, ugy érzem csoda történt velem, pedig tudom, hogy mennyi ember született mar e Földre, de én meg vagyok gyözödve, hogy én valami különleges ajandékot kaptam vagy nem is tudom, nehéz ezt megfogalmazni...

Jol latom, hogy nincsen uj baba? Mariann nagyon esélyesenek igérkezik?
Szöszi, a derékfajas nekem ismerös.... Mensinél is a derekad szokott fajni?
Es uj taggal gyarapodtunk, szia Rita!
Zsuzsa még nem jelentkezett? Remélem jol van, olvastam nehéz szülése volt.

Nagyon szépen köszönöm a gratulaciokat és hogy gondoltatok ram. En kb vasarnapig olvastalak Titeket a klinikan, Tomi mindig behozta kinyomtatva az iromanyaitokat, azota egy kicsit besürüsödtek a napjai.

Azért is köszi Nektek, hogy Tomit "meghallgattatok", azt mondta, olyan jo volt kiirni magabol a dolgokat, mikor itthon volt egyedül. Nagyon nagyon jo volt, hogy ott volt velem, tényleg ugy érzem, hogy együtt szültünkKép A végén ö sokkal faradtabb voltKép

A szülésem történetét nagyon szeretném megosztani veletek, megyek bepötyögöm a laptopba és majd felteszem ide. Annyira jo visszaemlékezni ra, probalom minden pillanatat ujra és ujra lejatszni magamban.

Tejcsi van, Andraska mar szépen eszeget, kakil, pisil. Gyönyörü kisfiu!

Még egy kép az egynapos Andraskarol:

Kép

Mindenkinek rengeteg puszi és drukkolok az élmezönynek!!!

Sok puszi, igyekszem majd irni,
Süncsi
süncsi

Sziasztok,

Swen,
átküldtem a kért módon a szüléstörténetemet, és csatoltam mellé Zita mai doksiját is. Szólsz, ha megkaptad?

Szöszi,
ismerős az érzés, de elmúlik hamar, meglásd! Pihenj, olvass, vagy tévézz...

Se Zsuzsa, se Süncsi...?
Annyira várom, hogy bejelentkezzenek!

Túl vagyunk a piacon, a patikában is szerencsével jártam, mert elkészítették nekem az Orsi által ajánlott oldatot, recept nélkül! Mit tesz egy ekkora has... Most fel is hívom Orsit, mert használati utasítást nem adtak mellé, azt hitték, ismerem, annyira határozott voltam Kép

Mindenkinek csók, lepihenek, mert nagyon elfáradtam. Lóhalálában csináltam a tojásos nokit is, és olyan vajsalátát kaptunk hozzá a piacon!!! NEm is megyek Chello-hoz lecsózni, annyira tele van a pocim, és tényleg hulla lettem

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok

Suncsi
eljeeeeen, vegre megkerultetek, gyonyoru kisfiuKép.
Nagyon varom a torteneted! Hogy erzed magad? Minden rendben, semmi faradsag, depresszio, fajdalom? Sok puszi

Aniko
Koszi az infot, jo utat es jo pihenest Nektek!

Pano
Rita biztos megszokja a szobajat, vagy legalabbis, ha Laurabol indulok ki. O egy honapja koltozott az uj szobajaba es az elso ejszakatol kezdve ott alszik, bar minden reggel 5-6 kozott megjelenik allatostol, parnastolKép. Remelem Ti is ilyen sikerrel jartok. Az elso es a masodik ejszaka az apja ott aludt mellette.

Orsi
Jo koltozest, vigyazz, hogy ne cipegedj tul sokat!

Lino
nagyon koszi, mar azt is jo hallani, hogy nem csak en aggodom. Azt hiszem ennyire nem is zavarna a dolog, de a szomszedban van egy 2 eves kisfiu es Laura eleg feltekeny ra, es az anyukaja mindig megjegyzi. hogy micsoda gondom lesz majd, ha a baba megszuletik. Azert remenykedem, hogy nem lesz igaza, mert mas gyerkocokkel ezt nem csinalja. Na ... majd meglatjuk. Nora is meg fogja szerintem szokni, foleg, hogy van mar tesoja.

Bellana
Boldog, nyikorgas mentes szulinapot kivanok! Milyen tortat eszunk?Kép.

Bori
Jobbulast a torkodnak!

Szia Trita en meg nem is udvozoltelek, Isten hozott koztunk. Az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha nalunk mindig hideg van 10-15 C, akkor en a melegfront hatasara fogok szulni?Kép. A bevasarlas miatt nagyon sajnalkozom, pont tegnap lattam egy dok.filmet a Dunan az otthoni korhazak felszereltsegerol, es az ellatasrol . Felhaborito, hogy mindent vinni kell, k ozben kemenyen fizetitek a tb-t, ezert mindaz amit felsoroltal ott kene legyen a feneked alatt a korhazban. UUUUH, de merges vagyok!

Magunkrol:
De. voltam orvosnal, vizelet, vernyomas ok, bar a kezdeti 101/60 most 112/70 nagyon vizesedek. Mehnyak nagyon rovid, mehszaj nagyon puha eppen hogy nincs nyitva. A doki 10-14 napot josolt. De jo lenne!

Most megyek csinalok egy kis sult banant, este pedig no... nem fogjatok kitalalni. Muszaj lecsot foznom, bar feherpaprikat meg nem lattam, de Kriszta azt monja a zoldbol is finomKép.

puszika mindenkinek
Ildiko

ja.. voltam fodrasznal is, tok jo volt, hogy valaki mas mosta meg a hajam, es meg 1 kis fejmasszazs is belefert a 70 Euros melirombaKép.

ja... a baratnom ma jon haza az egynapos babajaval, eleg bator nem? En nem mernek 1 nap utan hazajonni.
csok
salla

Sziasztok! Most jöttem meg az NST-ről vegyes érzelmekkel. Az eredmény a doki szerint tökéletes, mármint a baba szívhangja, viszont fájás semmi. Na ezt azért nem értettem -de szerintem ő sem nagyon- mert a vizsgálat óta szinte folyamatosan kemény a pocakom és ezt a doki is látta és kitapintotta, miután lementem hozzá az eredménnyel. A méhszájam puha, és ha jól értettem egy ujjnyira nyitva, vagy ez nem lehetséges? Olyan béna vagyok, hogy miután kijöttem a vizsgálatról, akkor kezdtem igazán értelmezni mit mondott a doki. Ráadásul mióta hazajöttem folyamatosan görcsöl a derekam, meg néha a hasam. Vagy ezt már csak beképzelem?Kép Jó hogy ilyen határozott vagyok.Kép Mindenesetre gyorsan nekiültem még egy nagy tál cserinek, bár valószínűbb, hogy velem is csak ez a fránya front szórakozik.KépJa egyébként hétfőn kell mennem újra, ha addig nincs semmi.

Süncsi! Annyira jó, hogy bejelentkeztél, s az különösen, hogy ilyen boldog vagy!!!Kép Olyan szépen írsz te is, meg a férjed is a babáról, hogy annyira jó olvasni!!!!András meg tényleg gyönyörű!!!! Várom nagyon a szülésed történetét!!!!Sok puszi nektek!Kép

Ildikó! Téged is utolért a lecsóőrület?!KépBár a sült anán sem lehet rossz.KépÖrülök a jó eredményeidnek.Kép

Szöszi! Jobban vagy?

Swen

Bori! Megkaptam és olvastam. Nekem nagyon tetszik.Kép Olyan emberi és olyan aranyos, és tetszik, hogy nem emlékszel rémisztő részletekre, ezek szerint ki lehet bírni!Kép Nagy puszi érte, én is boldog lennék, ha így sikerülne mint neked, persze minden komplikáció nélkül!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szia Csajok!

NAgy puszi mindenkinek és gratula a babásoknak!!!!
Zsuzsa!

Csak dobogós lettél!!!! Kép
Gratulálok!
Süncsi, drága pocaktársam!
Gyönyörű a kisfiad!
Itt minden rendben, Anna 2 hét alatt hízott 3150 gr-ról 3600 gr-ra. Teljesen egészséges. Mondta a doki néni, hogy 400 gr-t hízik havonta egy átlagos baba. Így már túlszárnyaltuk a születési súlyt is, ami 3470 gr-volt.
Rengeteget van levegőn a babakocsiban a kiscsaj, van hogy délelőtt 9-től este 6-ig is csak enni és pelust cserálni megyünk be a szobába. A védőnéninek lehet, hogy égnek állna a haja ha látná.
Anna nagyon jó kislány. A legnagyobb gondot az okozza, hogy mit is adjak rá, hogy ne fázzon és ne legyen túlöltözve se. Nem gondoltam, hogy ez lesz a legnagyobb problémám! De ezzel kínlódok a legtöbbet.
Szóval jól telnek a napjaink és nagyon boldogok vagyunk.
Mindenkinek nagy pusz és ilyen jó gyerkőcöt kívánok mindenkinek, mint a milyenk!!!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Swen: hűha, de bamba vagyok, bocsánat. Kép Köszönöm a jókívánságodat! Kép Kép
Takarítás: hát egy jó nagy ganézás nálunk is elkélne, de nincs erőm hozzá. Talán hétvégén mikor Ádi tudja csőszködni az Atomantinkat. Kép

Maci: köszönöm! Kép

Szöszikém, ne ijesztgess! Nem lehet, hogy "csak" meghúztad magad? Vagy a babus nyom valami ideget?
Amúgy ha nagyon aggódsz akkor inkább hívd fel a dokidat ha már megadta a mobilszámát. Hátha mondd valami megnyugtatót!

Rita: nem tudom azt akarja a dokid, de tényleg elég fájdalmas az biztos. Kép
Milyen jó, hogy apósod gyerekorvos! Ő lesz a kicsi dokija is?

Drága Süncsi: tényleg egy csoda ami történt veletek! Kép Olyan jó olvasni, hogy ennyire boldogok vagytok! Andráska nagyon édes!!
Várunk viszza és a szüléstörténetedet is! A férjed nagyon klassz pasi lehet. Kép
Millió puszi!

Ildikó: köszi neked is. Kép A barátnőd nagyon bátor! És első baba?

Orsi: mit csinálsz még a suliban??
Köszönöm neked is. Kép

Anitabori: jó ejtőzést. Kép

Anikóm: pakolunk-pakolunk? Kép

Sziasztok!
Linda:

Kép
bellana

Süncsi! Na végre, hogy jelentkeztél.
Sok puszi és gratuláció!
Várjuk nagyon a szüléstörténetet, örülök, hogy az egészet ilyen jól élted meg!
Ja és a tanácsokat is, hogy mit hogy kell csinálni! Puszi nektek!

Mucska- mi is ilyen jó kisbabát szeretnénk, mint Annácska! Jók legyetek és sétáljatok nagyokat!

Maci
maci2

Panó: végre megtaláltam amit a cicákról írtál _ma nagyon bódult vagyok- és úgy sajnálom! Meglettek??
Ez olyan rossz. Mikor a mi cicánk gyerekeinek kerestünk gazdát, majd adtuk oda még bőgtem is. Kép
Nem is leszek macskatenyésztő. Kép
Írjál, hogy mi volt a dokinál! Tartsd magad a tervhez, hogy egyszerre szüljünk! Kép
Puszi!!

Swen: ne pánikolj! Jobban vagy már? Nyitva lehetsz egy újjnyira én is elég sokáig úgy járkáltam Danival. Kép Ha gáz van hívd fel a dokit!
Amúgy mit nem okoskodok itt össze. Kép Ha tudnnád én miylen pánikba szoktam esni. Kép
Puszi! Szorítok ám!

Mucska: le a védőnőkkel! Anna baba szépen fejlődik. Kép

Zsuzsa: vajon otthon vagytok már?

Linda
bellana

Sziasztok!

Na, felébredtem Kép Hihetetlen napközben milyen jókat tudok aludni, most is fél 10-től aludtam fél 3-ig Kép A lábam is normálisabban néz ki Kép

Süncsi: Andris gyönyörű kisfiú!!! Kép Nagyon várjuk a szüléstörténetedet!!! Még egyszer sok boldogságot nektek!!! Kép

Rita: első két gyerkőcnél nem voltam vizes, vérnyomásom is 90/60 volt, ezt csak Gömböc tartogatta mostanra nekem Kép Egyébként a félidőnél kezdődött, de aztán javult a helyzet, de már egy ideje megint nagyon vacak. És ma kénytelen leszek apa papucsában menni a dokihoz Kép Még jó hogy kocsival megyünk. Nálunk magzatvizet csak akkor néznek ilyen szerkentyűvel, ha valami bajra gyanakszanak, és azt is csak akkor, ha már nyitva a méhszáj. UH-s nő Kép Dokid külföldi útja nem a legjobbkor jött Kép

Orsi: jó költözködést!!! És jó első éjszakát az új házban!!!

Bori: örülök, hogy sikerrel jártál a patikában, és remélem használ is majd! Nem akar ma kibújni a lányod? Kép Jó pihizést!

Ildikó: fodrász Kép orvos Kép Majd csak tudjuk kezelni a kis két és féléveseinket Kép Én is egynapos babával jöttem ám haza a kórházból Nórával, és remélem most is minden rendben lesz mind a kettőnkkel, mert akkor nem maradunk tovább most sem.

Linda: fogam nem fáj, dehogy megyek fogorvoshoz Kép Én nem vagyok olyan mint a lányom, szerintem a félelemtől ott nyomban meg is szülnék Kép Nődokihoz megyek majd este.

Szöszi: remélem tényleg csak a frontok hatnak így rád!!! Én valahogy fordítva működök, hideg frontoknál határozottan jobban érzem magamat !

Swen: mikró emelgetés &#8230;., jajj Te! Na, jó azért én is csinálok hasonlókat Kép Csináltam pár hónapja egy listát, kb 1000 pontja volt, hogy miket kell megcsinálni a lakásban meg a kertben, mire Gömböc megérkezik. Kész lettem vele!!! Már csak apának kell egy játéktartót felfúrnia a gyerekszobában. A méhszájad meg simán lehet már nyitva!

Mucska: Anna nagyon szépen fejlődik!

Zsuzsa ?

Szilvi
lino

Süncsi, örülök, hogy jelentkeztél és annak, hogy ilyen boldogok vagytok. Andráska gyönyörű baba. Kép Gratulálok Nektek és én is várom a szüléstörténetet.

Mucska, Neked is nagy pusza. Válaszoltam, remélem még el tudod olvasni. Kép

Már csak Zsuzsáról várunk híreket. Remélem ők is otthon vannak már és jól vannak. Kép

Bori, szomorú vagyok, hogy nem jössz és beéred a tojásos nokedlivel. Kép Én is elkérhetem a szüléstörténeted?

Swen, Rita, azért ne vigyétek túlzásba a takarítást. Engem Apa már nem enged takarítani, olyan rendes, nem?

Swen, pocsék lehet ez a derékfájás, nekem is ismerős mert gerincsérvem van. De most a vizesedés jobban megvisel. Tegnap ettem epret meg tegnap előtt meg azelőtt, szóval majdnem minden nap eszem. Kép

Rita, nem lehetett semmi a tegnapi napod. Csak a dokidnak higgyél. Nekem is van egy miómám és a doki megmondta, hogy semmi gondot nem fog okozni a terhességem alatt és igaza lett. Bár igaz, hogy én azért ízgultam miatta.

Szöszi, szerintem csak a front kavar be nálad. Most amúgy sem szabad szülnöd ha nincs a dokid.

Chello
chello

Sziasztok,
jó sokáig nem tudtam megnyitni a Babanetet.
Beszéltem Zsuzsával valamikor 4 óra tájt, akkoriban értek haza. Minden rendben van velük, megpróbál majd bejelentkezni.

Süncsi,
de jó, hogy jelentkeztél!!!
Nagyon sok boldogságot nektek, András gyönyörű fiatalember.
Én is kíváncsian várom a történetet, a gyors szülés "titkát".

Én ágyban vagyok, elég pocsékul érzem magam. Túl vagyok az ecsetelésen, kamillás gőzölésen, de természetesen még semmi javulás. Csak szülésig rendbejöjjek...
Puszi
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Linda, Lino! Köszi a megnyugtatást a méhszájjal kapcsolatban.Kép

Chello! Neked meg köszi az együttérzést.Kép Egyébként nekem sem kellene takarítanom, mármint senki nem kényszerít rá, egyszerűen ez belülről jön, hogy folyamatosan csináljak valamit, mégha nem is vagyok a legjobb állapotban. Egyszerűen képtelen vagyok egész nap a fenekemen ülni, hiába tehetném meg. Valami hajt, hogy mindent rendben kell itthagynom, nem tudom jobban megmagyarázni.Kép

Bori! Köszi az infót Zsuzsáékról! Gyógyulgass gőzerővel!!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Anitaborim: Küldök egy rakás gyógypuszit:Kép Bízom benne, hogy a nagy napra helyrejösz! Kép

Swen: akkor most már jobban vagy, nem fájsz sehol?? Takarítás: néha engem is elővesz a vágy, de 2-3 óra játszózás, aztán itthon tombolás, meg némi főzőcske igencsak elveszi ám a kedvem. Kép Úgyhogy én csak a legszükségesebbeket csinálom meg mindig. Hát nem én vagyok a háziasszonyok mintaképe. Kép

Panó: mi újság??

Anikó: akkor már nem is jösz ma?

Lino: jól tetted, hogy szunyáltál. KépMi volt a dokinál??

Amúgy Dani délután nem akart aludni, fél négykor még nagyban vadult. Nekiállt ugrálni az ágyon, hiába mondtam neki, hogy nem, hiába ültettem le, úgyhogy a végén csak dobott egy nagy hátast a földre. Kép Szegényem sírt nagyon, de úgy láttam egész profin tompított. Valszeg inkább csak jól megijedt. Minenesetre utána végre lefeküdt aludni.

Linda
bellana

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Gömböc jól érzi magát, minden rendben van vele, kibújni úgy tűnik nem akar egyenlőre Kép Belső méhszáj csak felpuhult, de nem nyílt ki, úgyhogy továbbra is csak külső van nyitva. Doki szerint nem lesz ikrek a kisasszony Kép Hétvégén kell mennem NST-re, aztán jövő héttől majd már sűrűbben. Vizesedésre, vérnyomásra kaptam új gyógyszert, meg elvileg feküdnöm kéne, de anyu holnaptól újra dolgozik, úgyhogy ez kivitelezhetetlen.

A nővérem ma nagyon kiakasztott. Két dologgal is. Egyrészt ő hozta haza a lányokat anyutól, de úgy hogy nem volt náluk autósülés, és én ezt nagyon utálom még rövid útra is, nemhogy az autópályán Kép Most haragszom rájuk. A másik meg hogy úgy volt hogy ő hoz el egy kiscicát Panóéktól és erre ma több hét után lemondta Kép

Bori: továbbra is gyors gyógyulást neked!!! Köszi a híreket Zsuzsáékról, remélem majd lesz egy kis ideje és jelentkezik.

Linda: és amikor Dani ilyen későn alszik el délután, hogy tudod este lerakni? Esés Kép, Szerelő ? Kép

Szilvi
lino

sziasztok!

Ahogy már Bori írta, végre itthon Kép
És Edina is éppen szunyál. Délután is aludt:

Kép

Mindenkinek nagyon köszönöm a maileket, és az SMS-eket. Nagyon jól estek... Kép

A sok tejcsi kívánást is. Egyenlőre jobban állunk, mint anno, bár a sok izgalom tuti nem segített! Kép

SÜNCSI: szívből gratulálok a gyors szüléshez, és az András legénykéhez! Hogy bírta a férjed?

Lányok! Én is kérhetek egy összefoglalót valakitől? Nem tudom, lesz-e időm valaha visszaolvasni...

Holnap leszünk már egy hetesek! Kép

Majd én is igyekszem megírni a "hogy születtünket", bár majd lightosítom, mert a valós story kemény volt...

Mindenkinek további jó pocakosodást, nekem meg remélem jobb éjszakám lesz végre Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Még utoljára idejutottam.Sajnos nem tudok mindenkinek válaszolgatni,de nagyon sokat fogok Rátok gondolni.Apa megígérte,hogy keresünk egy Internet-kávézót,hátha akkor be tudok majd jelentkezni.
Bori! Aranyos vagy,hogy benne vagyok a 2-3 értesítendőben,legalább Rólad hamar fogok tudni.Majd felhívlak,jó?Kép Linda és Orsi pedig megígérte,hogy kapok SMS-t,ha valaki lebabázik. Kép
Aggódom Érted,vigyázz nagyon Magadra! Gyógypuszik mennek!!!

Süncsi:Nagyon gyönyörű a hajasbabátok,látszik,hogy igazi szerelemgyerek. Kép
Egyáltalán nem úgy néz ki,mint egy újszülött.Sok-sok tejcsit kívánok Nektek!

Lino:a lábad ijesztő így a vérnyomással együtt,nagyon vigyázz Magadra! Kép

Ne haragudjatok,hogy a többieknek nem írok külön,de minden gyengélkedőnek jobbulást,a finiselőknek könnyű szülést,a többieknek szép napokat kívánok!

Egész nap mostam,vasaltam,pakoltam,most már kimerültem.
De a nap fénypontja: Gergőkém igazgatói dícsérettel,kitűnőre végezte az első osztályt!!!
Az egész iskola elé állítottak ki minden elsőből 2-2 gyerkőt,és Ő volt az egyetlen fiúcska.Hát,dagadtam vagy 2-3 kilót biztos. Kép
És nem könnyeztem nagyon Kép
Könyvjutalmat,oklevelet is kapott és ezen kívül második lett az iskolai környezet-versenyen!
Hát ezt muszáj volt veletek megosztanom,annyira büszke vagyok Rá!!!

Most megyek,nem tudom,hogy ma még idejutok-e.
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat az utazáshoz,és azért néha gondoljatok Rám!

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Zsuzsa, hurrá!!! Végre otthon és itt. Kép Kép
Edina nagyon szép kisbaba. Kép Ő is egy hercegnő. Kép
A tejcsi miatt ne aggódj, lesz ahogy lesz, te attól függetlenül nagyszerű ember és odaadó anya vagy. Kép

Lino: Gömböc ragaszkodó babus. Kép
A nővérednek akkor vannak fura dolgai. Kép Neki nincs gyereke ugye? Más nem tudna segíteni neked holnaptól?
Dani: talán egy bunkósbot jól jönne, vagy némi pálinkás kenyér. Kép Kép Egyébként ha korábban alszik délután, akkor is lazán fennt van 11-ig.
Éppen mondtam Ádinak, hogy bajban lennénk ha most akarnánk tesót gyártani. Kép
Szerelő: eltűnt a garijeggyel együtt. Kép
Ötlet? Most tegyek panaszt ellene,vagy legközelebb húzzak be neki?

Linda
Kép
bellana

Délután is írtam és szépen elszállt az egész a Babanettel együtt.

Lányok, tartozom egy vallomással. Én nem szeretem a lecsót. Ugye azért nem tagadtok ki? A tojásos nokedlit viszont imádom. Nem maradt nekem egy kicsi, Bori?

Swen!
A kutyánk akita, németjuhász keverék, egyszer már raktam fel róla egy képet. A munkások most pár napig nem voltak, de holnaptól állítólag újra jönnek.
Mikrohoz hasonlatos tárgyakat a továbbiakban ne emelgess!

Rita!
Milyen az a magzatvíz vizsgálat? Nekem olyat még sosem csináltak! Nekem meg anyukám gyerekorvos, de már nyugdíjas.

Süncsi!
Örülök, hogy már otthon vagytok! Anyukádék mikor mennek? Vagy már ott is vannak? Hogy telt az első éjszaka otthon?

Mucska!
Örülök, hogy Anna baba ilyen szépen fejlődik! Végülis megtanult szopizni vagy üvegből eszik?

Bellana!
A kiscicák dél körül előkerültek, fogalmam sincs, hogy merre jártak tegnap este 6 óta. Szegények nagyon éhesek voltak. Az anyacicát ma megműtötték, hogy ne legyen több kiscicája. Szegényt nagyon sajnálom, de hát muszáj volt, mert ezeknek a kiscicáknak se találtunk gazdikat.
Voltunk dokinál is, még mindig zárt a méhszájam.
Júl. 1-én megyek UH-ra meg csinálnak CTG-t is, mert utána megy a dokim szabira. Júl 10-20-ig külföldön lesz, úgyhogy ne akkor szüljünk, oké?

Zsuzsa!
Végre itthon! Remélem kiheverted már a megpróbáltatásokat! Várjuk a beszámolót!

Anikó!
Gratulálok az ügyes, okos nagyfiadhoz! Légy is büszke rá!

Mindenkinek jó éjszakát!
Panó
panó

SziasztokKép

Valamivel jobb a hangulatom, igy hat bejelentkezem... Jobban vagyok, nem faj a derekam es voltam fodrasznal hajat festetni.Kép
Igy lassan emberien nezek ki a fiam fogadasara.

IldikoKép
Az enyem nem kerult annyiba, neked mostmar ertekes fejed van...Kép

SuncsiKép, zsuzsaKép
Udv otthon es itt, gyonyoruek a babak, ugy irigykedem...Varjuk a torteneteket!

LindaKép
Reggel en is koszontottelek, masodikkent, Pano utan.,..Nem vetted eszre?Sebaj, akkor is Isten eltessen!!!
Szerelo: Van otthon baseball utotok?Kép

swenKép
Ne izgulj, nekem is volt olyan, hogy minden akkor jutott eszembe, mikor kijottem! Fogd a hormonokra!Kép Legy szives ne eroltesd meg magad...bar a kenyszert nem kell magyarazni!KépIsmeros!

LinoKép, BoriKép
Nagyon izgi, hogy a ti lanyaitok mennyire nem sietnek...es meg azt tartja a babona, hogy a lanyok hamarabb jonnek.ha-ha.
BoriKép Gyogyulj gyorsan!!!

chelloKép
Igen, biztosan a front...Regen ilyenkor olyan migrenes fejfajasaim voltak...Most meg ez van helyette! Bennt tartom meg 2 hetig!

OrsiKép
Mindenkepp szamold meg holnap lefekveskor a szoba negy sarkat es almodj nagyon szepet az uj hazban!

Jo hir:Holnap megvesszuk a digit kamerankat vegre! Ugy orulok neki, nekunk sosem volt, de Apa gyerekszuletesre megigerte es most kineztuk, holnap meglesz. Es akkor tenyleg keszen vagyunk mindennel, csak Bazson mulik a tobbi!Kép

Mindenkit puszilok, reggel szokasos modon, reggeli elott jelentkezem!Kép

szoszi
szoszi

Chello, Ildikó!
Ti mikor lesztek 35 évesek? Most én vagyok egyedül annyi a táblázatban! Bár úgy rémlik, Chello, mintha te azt mondtad volna egyszer, hogy augusztusban van a szülinapod! Jól emlékszem?

Panó
panó

Szöszi!
Te nem nézed a meccset? Hogyhogy meccs alatt írogatsz?

Panó
panó

Zsuzsa!
Most látom,hogy egyszerre írtunk.
Egyszerűen gyönyörű a lányod! Kép
Szoptatásban továbbra is csak ügyesen!

Panó:Cicák Kép
Valit nem hívtad?

Linda:szerintem kérdés nélkül üss! Kép

Anikó
vakili

Panó:köszönöm! Kép
vakili

Sziasztok!

Ma utoljára garázdálkodok itt. Kép

Szöszi: restellem, hogy neked nem köszöntem meg, ne haragúdj! Úgy tűnik ma nagyon szétszórt vagyok. Kép Szóval köszönöm. Kép Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Kép
Már nagyon szép leszel a fiad érkezésére. Kép

Panó: megdumáltuk, akkor 20-ig nem szülünk. KépValszeg az enyém meg aug. első hetében megy el, de nem mondom, hogy hordjuk túl a lurkókat 2 héttel. Kép Azért kedden letisztázom ezt vele.
Cicák: de jó! KépMi is ivartalanítattuk őket. Az anyát is meg a lányát. Ők laktak velünk. Kép A fiait az uj gazdik. Kép

Anikó: millió puszi és jó utat. Kép

Linda
bellana

Sziasztok!

Ma reggeli lábvizsgálatom egészen jókedvre derített Kép Ma kevésbé néz úgy ki mint egy elefánté Kép. Nem tudom, hogy a hidegfront segített-e, vagy máris a gyógyszerek, de mindegy is. De egyszer se ébredtem éjszaka (mondjuk ez hidegfrontnál mindig így van) Kép. Most már csak azon aggódok, hogy ennyi gyógyszer amit beszedetnek velem, nem árt-e Gömböcnek! De hát bízom benne, hogy csak tudják, hogy miket adnak nekem! És most néztem meg az időjárás jelentést, és valami csoda folytán egész hétvégre jó időt mondtak (na jó, vasárnapra egy kis záport is).

Zsuzsa: nagyon édes Edina!!!! Remélem jó aludtatok az éjjel! Hajrá szopi, aztán majd lesz ahogy lesz Kép Zsófinak hogy tetszik a pici? Hogy bírta nélküled? Szüléstörténetet várjuk ám!

Anikó: ugyan már nem olvasod, de nagyon jó pihenést!!! És nagy gratula az ügyes fiadhoz!!!

Linda: a szerelő egyértelmű: üssél Kép Igen Gömböc úgy tűnik nagyon ragaszkodik az anyjához Kép De azért most már megismerhetné a többieket is Kép Vagy lehet, hogy az apukám szülinapján akar születni (jún 26) Nővérem Kép Neki nincs gyereke (szerintem nem is lesz). És igen vannak elég fura dolgai. Ennek ellenére elég jóban vagyunk, de tegnap nagyon haragudtam rá, és még ma is haragszom Kép Én nagyon faxnis vagyok autósülésileg. Remélem azért Danit sikerült lefektetni aludni mindenféle segédeszköz nélkül Kép. Enyém gyerkőcök most átálltak a fél 9-ről a fél 10-es elalvásra. De ha ők nem alszanak valamiért napközben (nem jellemző szerencsére), akkor hamarabb letehetők. Sajnos anyun kívül senki nem jöhet szóba mint segítség, a nővérem ugyan szerintem ráérne, de neki az a segítés, hogy itt van mondjuk egy órát, és akkor is inkább feltart.

Szöszi: örülök, hogy jobb a kedved!!! Fodrász Kép Babona, ugyanmár Kép Ránk semmi se hat Kép Remélem sikerül megvenni a kamerát!

Szilvi
lino

Jó reggelt!

Ma én lennék az első?

Zsuzsa, üdv. újra itthon ! Kép Edina nagyon szép baba és olyan békésen alszik.

Bori, remélem ma már jobban érzed magad. Kép

Swen, eddig én is állandóan csinálgattam valamit de pár hete megmondom őszintén még csak késztetést sem érzek rá. Nagy nehezen megfőzök és már attól is hulla tudok lenni.

Lino, örülök, hogy Gömböc jól érzi magát. Kép Milyen gyógyszert kaptál vizesedésre? Lábad hogy van?

Anikó, büszke is lehetsz Gergőre, gratulálok! Kép

Szöszi, te már nagyon készülsz, szőrtelenítés, fodrász. Én majd csak kb. 1-2 múlva tervezem. Én is migrénes fejfájásos vagyok, a terhesség elején volt is benne részem rendesen. Hol vagy, tán reggelizel már?

Panó, jól emlékszel, augusztusban van a szülinapom. Sajna én is 35 leszek. Kép

Chello
chello

Hát nem én voltam az első. Kép

Lino, ezek szerint használnak a gyógyszerek a lábadra, az jó. Kép

Én tegnap délután lementem sétálni, kb. negyed órát bírtam és iszonyúan bedagadt kezem-lábam. Kép

Chello
chello

Jó reggelt mindenkinek!

Zsuzsa! Edina gyönyörű baba, remélem jól aludtatok, s minden rendben veletek! Én is nagyon kíváncsi lennék rá, hogy Zsófi hogy fogadta a tesót, na meg azért a szülésedre is, bár nagyon sajnálom, hogy ez sem volt könnyebb, mint az első. Jelentkezz amikor csak tudsz!Kép Meg persze tegyél fel folyamatosan képeket is.Kép

Linda! Köszönöm most már sokkal jobban vagyok. Éjszaka én is jól aludtam viszonylag, csak kétszer keltem ismét. Este mondjuk eléggé görcsölgetett a hasam, meg a derekam, keményedtem is rendesen, s reménykedtem hátha szülünk, de úgy látszik a csemete nagyon jól érzi magát odabenn.Kép Mondjuk van még két hete -ma vagyunk 38+0!!!- csak az anyja ilyen hihetetlenül türelmetlen már!Kép

Tényleg, anyukák! Ha beindulnak a fájások, attól még mozoghat a baba, vagy akkor már nem mozgolódik?

A szerelőt meg ne hagyd, igenis hívd a munkahelyét, s légy határozott!!!!!!

Panó! Megbocsátom rettenetes bűnödet a lecsóval kapcsolatban!KépKépKép Örülök, hogy megkerültek a macsekok! Ígérem nem emelgetek többet!KépEgyébként én mndig ilyen dilis vagyok, tudom, hogy nem szabad valami, és mégis csinálom, aztán meg verem a fejem a falba, hogy miért vagyok ilyen dinnye, ha valami baj van! Ilyenekre mondom én is, hogy megérdemli ami történi vele, mert ugye tudnia kellett.

Szöszi! Hurrá, jobban vagy!Kép Remélem mire ezt elküldöm már bejelentkeztél, mert még nem láttalak és megígérted még reggeli előtt!KépKamerához szorítok!Kép

Lino! Örülök, hogy te is jobban vagy! Gyógyszerek miatt szerintem se aggódj, bizti olyat adott a doki, ami nem árt Gömböcnek! Akkor a 17-e elvetve nálatok?Kép

Chello! Ez a dagadás szörnyű lehet.Kép Ha nálam is ez lenne biztos feküdnék egész nap felpolcolt lábakkal!

Bori! Ugye te is jobban vagy?

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jó reggelt,
mindjárt megyek is vissza az ágyamba, csak előtte még benéztem hozzátok - hihetetlen, mennyire tudtok hiányozni, ha nem nézek be pár óránként!! Ez a ti "bűnötök".

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat a gyógyulásomhoz, nagyon rámfér. Egyelőre egyre rosszabb a dolog, hajnalban 5-kor felkeltem, hogy infrázzam a fülemet, mert annyira hasogatottKép Az a vicc az egészben, hogy SOHA nem szokott a fülem fájni, szerencsére Danié sem...
Most egy kicsit lehangolt vagyok, mert elképzeltem, hogy ebben az állapotban fogok elindulni a szülőszobára, erőtlenül, betegen - rendesen sajnálom magam. Szerintetek árt az a babának születés után, ha a kedves mama ilyen vírusgazda? Remélem, azért megkaphatom szoptatásra.

Zsuzsa,
gyönyörű a kicsi lány!!! Annyira jók ezek a szépia típusú fotók!!! És én is kíváncsi lennék, Zsófi hogy viszonyul hozzá? Nézegeti, somfordál a kiságya körül...?
Összefoglaló: szerintem semmi extra nem történt a bevonulásod óta, baba nincs újabbKép, Mariannak vannak fájás-szerűségei, Zita -ha hétfőig nem szül meg- bemegy a kórházba, és megindítják a szülést, azt hiszem, úgy írta, akkor biztos a császár. A többi kismama -főleg a vége felé járók- pedig tele vannak időnként nyűggel, teherrel, tudod, hogy van ez...Van egy kismama, aki pedig nagyon-nagyon beteg, de túléli remélhetőlegKép vagy inkábbKép
És a legfontosabb: nagyon vártunk-várunk vissza!!!
VAn néhány teljesen eltűnt kismama: Kinga, Nixi, Alice, Kakukk, Nanda néha-néha be tud jelentkezni, még mindig rossz a gépük, Dzs is régen volt már, Zsuzsi szokott jönni, ha ritkán is. Valiról egy ideje nem tudunk...(Panó!!!!)
Timi Lillája egészen jól van, sajna Timinek ingáznia kell a két város között.
Van egy kedves új tagunk is, Rita Gödről, első babás anyuka.
Most ennyi jut eszembe.
Ja, és én még nem gyógyultam ki a grafomániámbólKép

Panó,
nem szereted a lecsót...?
Tojásos nokedli-párti vagy, így rendben van a dolog.
Szeretnék már bekerülni a 2.számú táblázatodba...

Chello,
mind megettük!
Viszont: ha te küldesz nekem Mucska-féle fánkot, akkor én összeütök a kedvedért egy újabb adagot.(emlékszel, milyen iszonyú régen volt már, hogy átküldtél nekem egy fotót -homályosatKép- a fánkodról?)(másik évezredben lehetett)

Linda,
nehogy eltűnjön az a garancia-levél! Ne engedd kicsúszni a kezed közül. Én is ajánlom a baseball-ütőt.

Lino,
szuper, hogy használni látszik a gyógybogyó!
Szüljünk ma, vagy még kivárunk?

Swen, Chello,
kihagytam egy apró mozzanatot a történetből, erre most jöttem rá: azt hangsúlyoztam a leírásban, hogy Karcsi fél 12-re ért vissza a kórházba, de azt már nem írtam le, hogy 12.45-re volt meg a bébi, tehát Karcsikám csak az utolsó bő egy órát volt velem, lévén, hogy későn kapta meg a riasztást...De szerintem ez elég is volt a lelkének...
Egyébként most is gondoltam már arra - csak neki nem említettem még -, hogy ha azt mondják a felvételen, soká lesz itt még gyerek, akkor jöjjön haza, és majd az utolsó 2-3 órára térjen vissza mellém. De ez a kórház tényleg 4-5 perc tőlünk!

Na, most vissza az ágyba.
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jaj, Linduskám,
a baseball-ütőt a szerelőhöz ajánlottam, nem a gyerekaltatáshoz!!!!

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori, inkább pihengessél a főzés helyett. Fánkot nem tudok küldeni de van egy nem homályos kép a profilomban. Kép

Köszi a történeted, megható volt és egyáltalán nem baj, hogy pár dologra nem emlékszel pontosan.

Tessék gyógyulgatni! Kép

Swen, köszi az együttérzést. Kép Sajna nem bírok egész nap feküdni, lightos dolgokat csinálok. Most meg azon filózok, hogy el kéne menni valamerre ebben a gyönyörű időben.

Chello
chello

Chello!

De ne menj messzire, vagy pihengess séta közben is!!!!!

Szöszi, Mariann, Zita mi van veletek??????

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?