2004.06.17 08:41
2004.06.17 08:50
Gömböcnek csak nem ártanak a gyógyszerek. Lehet, hogy a vizesedés jobban ártana neki. Tényleg 26-ig akarod még húzni?
Drukkolok!
Csak a szerelő oktatására?
Nekünk már van ott egy jó kis társaságunk, nem hiányoznak ők oda. Mindegy Dani biztos boldog lesz. Ő imádja őket. Amit én nem fogok gátolni. 
2004.06.17 09:36
,
. 3 ora alatt megszuli a kislanyat es egyetlen egy repedese sincs. Ugy ul a szeken mintaha mi sem tortent volna.
. Na jo.... oktober 7-en leszek 35
.
. Kulonben itt nem borotvalnak szules elott. Azert en szeretnek, nehogy a ferjem osszekeverje a dzsungelt a baba hajaval es miutan orulnek a hajasbaba hirenek, (eddigi gyerkocok kopik voltak) kozolni, sorry dragam, csak az oserdo volt
.
. Amikor meglatta annyira csodalkozott egy nagy O volt a szaja es azt sikitotta baba-baba-baba, es simogatni akarta. Amokor a karomban volt akkor talan picit nehezebben viselte, de nem sirt, csak o akarta fogni. Egyizben meg mar bajdnem beugrott hozza kisagyba, azt hiszem erre majd jobban oda kell figyelnem.
. Olyan buszke vagyok ra, es egyebkent is jo kedvem van, mert Agi vasarnap jho otthonrol haza, mar nagyon hianyzik az en nagy lanyom
. A felujitas is a vegefele kozeledig, apa estenken szerei a furdoszoba szekrenyt, szegoleceket rak stb. Kell meg venni egy szonyeget, egy szekrenyt es aprobb dolgokat, de ezzel kesobb is raerek foglalkozni. Ja es anyukam is jon 12-en. Hurra... Na ma ennyi belolem es az omlegeseimbol. 2004.06.17 10:19
Melyik most a kinézett napod? Amúgy a szomszéd szobában egy akkor 7végén szült Szt. Imrés kismami volt.
Tudod, a csúcsforgalomból!
Én csak a kozmiig jutottam anno
Éppen itt az ideje
Vártak, majd jött a lepény, meg utána a stoppolás. (Swen: nem volt küret!) Mindenhol szakadt minden, az aranyerem kint,...
2004.06.17 12:05
2004.06.17 12:55
2004.06.17 12:55
2004.06.17 13:02
Tejcihez továbbra is sok drukk, meg a két gyerekes léthez is!!! Éjszaka
Már nincs is kinézett dátumom
Na jó , a 21 azért tetszene
Te lánykád is lustálkodik még odabent? Úgy látszik nem szülünk még
Szüléstörténeted engem is érdekelne, ha lehet!
Örülök, hogy Te is jobban aludtál!
Ági
Anyósos játszótér
Te vizesedésed
2004.06.17 13:06
Na jó, azért tetszett is
2004.06.17 14:33
Öltözéséhez gratula!
Borotválkozás

2004.06.17 15:04
Hogy áll a felújítás?
2004.06.17 15:20
.
). Es ezutan en is bombazhatok mindenkit kepekkel a papucsomrol, konyhamrol, stb...
Baj, hogy ugy orulok?
Jobban vagy?
-rol! Nagyon ugyes, add at neki, jo? Mizujs cicaugyileg?Hanynak van mar gazdaja?
) 
2004.06.17 15:35
Én is fel lennék dobódva egy kamerától!
2004.06.17 16:30
2004.06.17 17:12
És semmi vajúdásról nem tudok beszámolni
Hétfőn megyek NST-re, hogy azért aznap is történjen valami
Legalábbis nagyon remélem!!!
Látom te se szeretsz jégkrém nélkül maradni! Nálam most a feketeribiszkés a menő
Le se merem írni mennyi fogy belőle!
Hátad, derekad? 2004.06.17 18:55
3/4 3-kor felhivtam a fuvarozot, hogy kint felejtettem a hazban a telefonomat es igy ha hivott nem tudott elerni. Erre mondja, hogy ok, de ok nem ernek ide 3-ra, ahogy megbeszeltuk, mert az elozo koltoztetese nem 1 kor lett, hanem 2! Es csak 5-6 korul jonnek! Na, ezen elkezdtunk erosén gondolkodni a parommal es Apukammal, mert ugye akkor ejfelre sem vegeztunk volna es azert en ezt mar nem mertem volna bevallalni, ugyhogy megbeszeltuk a szombat 1 orat. Gyakorlatilag en tok boldog es felszabadult lettem az egesz megvaltozott menetrendtol, mert meg 3-kor egy csomo minden nem volt bepakolva, amit igy delutan Apuek szepen elcsomagoltak a parommal, en meg nem panikoltam tovabb, hogy milyen kaosz lesz ez az egesz koltozes! Most mar tok jol allunk, lassan elkezdunk lepakolni a kocsiba, mert azert mi kiviszunk ma par cuccot es a matracainkat agynemuvel egyutt, ugyhogy ma estetol mar ott lakunk, csak a butoraink es dobozaink jonnek utanunk szombaton. Es az internet is rendben lesz, mert amig nincs kabelnet, addig ugyanigy be fogok lepni telefonon keresztul
Nem is birnam vegigolvasni tobb nap termeset es a tegnap deltol mostanaig irt dolgok is jo sok idobe telltek!
Remelem majd leirod a szulesed tortenetet is
Es mar evek ota nem ettem
Jovo heten meg is fuzom Anyukamat egy adagra! Nyamm...
Orulok, hogy ilyen jol vagytok, sok puszi nektek
Te is rakhatnal fel kepet Annacskarol.
).Holnap lesz a tanevzaro ertekezlet es unnepseg, aztan mar 200% szunet
Remelem teljesen rendben vagy es hamar elfelejted a szulesed fajo mozzanatait! Nem akartam, de csak nem birtam ki es elolvastam a tortenetedet, hat nem semmi! En azert nem kerem a nem light verziot! Majd csak szules utan
Sok puszi nektek
Vigyazz magatokra!
Puszika!
Viszont a levet tunkolgatni friss kenyerrel...nyammm
Ezt fejtsd meg
Kamera
Megprobalom nem elfelejteni megszamolni a sarkokat ma este
Sok puszi neked is, remelem holnap is tudok jonni

2004.06.17 22:15
Sajnálom, hogy neked sem.
Most derült ki, hogy azért, mert nekünk nem ilyen szövegszerkesztőnk van.
Nem tudod átküldeni sima szövegfile.-ba? Ádi valami txt-t emleget.
Elolvasnám a kiegészített verziót én is, ha van időd leírni és elküldeni. Köszönöm.
Az a jégkrém mennyiség igen tekintélyes.
Bízom benne, hogy ma jobb éjszakád lesz!
Ez a vizesedés elég vacak lehet. Én a Danival vizesedtem nagyon, de egyenlőre semmi.
Én meg egy malac vagyok, mert örültem, hogy elmennek.
Ugye???? 2004.06.18 06:02
Csak egyszerűen két napja nem tudtam írni. Tegnapelőtt még csak sikerült végigolvasnom a "termést", de tegnap már ennyire sem futotta. Reggeli, bolt, főzés, aztán vendégünk volt, aztán irány Pest (CTG), fél hét után értünk haza. A párom is elég fáradt volt, így nem hagyhattam csak rá a gyerekeket. A húgom szegény meg már nagyon menne haza, mert azért neki sem mindegy, hogy nem a megszokott környezetében van. Nem mondja ugyan, de látom rajta.
Viszont így minden tuti jól el van pakolva.
Azt hiszem erre mondják, hogy minden rosszban van valami jó. 2004.06.18 07:16
Téged meddig hagynak békén? Megvolt a nagy bevásárlás?
Tegnap itt volt a védőnő, elhozta a babának szükséges recepteket, s azzal váltunk el, hogy vár hétfőn tanácsadáson, utána meg elintézhetem a tüdőszűrést. Ezt egyébként a tanácsadáson lévő doki is mondta. De ugye én tanácsadásra sem megyek többet, úgyhogy nem érdekel.
Azon meg, hogy néha kihagysz egyinkünket-másikunkat a válaszaidból, nem hiszem, hogy bárki is megsértődne, hiszen tudjuk milyenek azek a hormonok, úgyhogy leagláb ezen ne aggódj!
Na végre akkor Danival nem kellett küzdeni.
2004.06.18 07:44
Abban már most biztos vagyok, hogy a fájásgörbe nullán lesz megint, szokás szerint.
Nagyon hiányzol!
Azt nem is írtam bele, hogy oxitocint én is kaptam, de hogy mikor, meddig... 2004.06.18 08:07
2004.06.18 08:36
2004.06.18 09:05
Csajok elmentek a mamával dolgozni, úgyhogy mindjárt vissza is fekszem.
Bevásárlás megvolt, de fél óra alatt úgy kipurcantam, hogy majd ma elmegy apa újra egyedül.
Garancia papírt már nem is kérdezem.
2004.06.18 09:10
2004.06.18 10:00
Edina viszont gyönyörű! Rajta nem látszik, hogy nagyon megviselte volna a dolog! Jó sok tejcsit és jó egészséget nektek!
Gratula a 32. héthez!
Jobbulást!
Kicsomagolásnál vettük észre, hogy több helyen le vannak verve a sarkok és össze van karistolva a pelenkázó ajtaja. Ez még semmi, mert mire összeszereltük, kiderült, hogy az utolsó darabon rossz helyre fúrták a lukat, így nem lehet illeszteni.
Másnap visszamentünk reklamálni, kiságy szétszerel, visszavisz, eladó bocsánatot kér és megígéri, hogy a jövő hét elején kijön az asztalos egy új ággyal és össze is szereli.
Szóval dióhéjban ennyi. Még szeptemberig kell kibírnunk, akkor lejár egy nagyobb törlesztés és jut kajára akkor is, ha itthon dolgozik. Legszívesebben felpofoznám a fönökét, de tegnap egyéb kínzások is eszembe jutottak.
Elismerően elhúzta a száját, mikor meglátta az UH súlybecslését és megbeszéltük, hogy jul. 10-15-ig városon kívül lesz, de utána bármikor szülhetek. Megbeszélem a lurkóval, hogy 15-e utánra időzítse a kibújást.
2004.06.18 10:01
Még egyszer gratula!
(tudom, jo nagy baromsagnak hangzik!!!) 2004.06.18 10:22
Megzabálom
Szurkolok, hogy beinduljon magától a dolog.
Hajrá csajok!!! 2004.06.18 10:55
), vagy itthon voltam és feküdtem, mert úgy tudtam csak fájdalmak nélkül létezni. Most egy kicsit jobb, de nem akarom elkiabálni. Már nagyon mennék szülni, de a lánykám még nem akarja! 2004.06.18 11:43
2004.06.18 12:17
Megkaptam a képet, köszönöm.
Remélem most is alszol még! Szóval akkor most nálad 23-a az igazi? Na az is itt van már mindjárt!
De örülök, hogy jól vagytok, remélme a kiságy is rendeződik! Timiéknek továbbra is szorítunk!
Bevallom nagyon irígyellek, én is akarok már babázniiiiii!!!!
Mielőbbi gyógyulást, mind fizikailag, mind lelkileg!
2004.06.18 12:38
2004.06.18 13:04
Úgyhogy én már javában szorítok neki.
A történetet várom, de nem gond ha csak később írod meg. Inkább pihenjj ha teheted.
Ti is szívtok rendesen a főnökkel, meg a mesterekkel. Szerintem fogjunk össze, először elverjük a férjed főnökét és a mestert aztán jövünk hozzánk és megismételjük a mieinkkel.
A kiságyas sztori is elég lelombozó.
Viszont képzeljétek az egyik nőnek (nem tagja a mi ottani csapatunknak, még jó)bekakált a kisfia, aki kisebb mint Dani és nem ad rá pelust...Erre se szó se beszéd elment vele haza és a nagyobbat úgy 3éves kislányt otthagyta, hogy ne menjen el és kész. Még nekünk se mondta, hogy légyszi tartsátok szemmel vagy valami!!!!! Teljesen levoltunk döbbenve. A nő kb. 25 perc múlva került elő...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|