Mi sem alszunk vele egy szobaban (Alex kerte igy) es nem kapcsolm mar be a bebiort.Olyan eberem alszom ,miota anya vagyok hogymeghallok mindent.MEg a legkisebb forgolodasat is.Persze a szomszed szobaban van,nem messze.
Niki
En a tej meg rizspepekre gondoltam. nem a baby kajakra.Nagy dobozokban lehet kapni es ossze kell keverni vagy anyatejel,vagy tapszerrel,vagy gyumivel.Jol megtomi a kicsik gyomrat
Ante
Nekem pedig mar 2 hete eszik mast es tenyelg mennyisegeket (alkalmankent a50-300 gramm )szoval meg nme tolodott kiegyetlen szopi sem.Ugyhogy jelenleg ugy erzem egesz nap etetem,mert 6szor szopik es 3szor kanalazik.Mindezt ugye reggel8 es este 9 kozott,tehat jo surun
Szerintem ha ker meg adjal kovetkezo nap amennti csak kivan,ugysem tud meg sokat,pici a gyomruk.
EN meg gyumilevet nem adtam neki,csak vizet ,de azt mg nme igen issza,de a gyumilevet semi inna szerintem,mert meg csak ismerkedik az ivopoharral.Szerencsre itt nincs nagy meleg,eleg a tejcsi szomjoltasnak.
Marslakocska
Nakunk is forog ,meg helyezkedik a ejjel a kisagyban,soxora masik oldalaon van a feje reggelre,de nem zavarja ,csak engem mert ilyenkor nyog nagyokat en meg felebredek ra...
Hu .fiad iskolazasa izgi lesz.Alex is kezdi az elokeszitot szeptemberben (itt ez a rendszer ),hat en is kivancsi vagyok....
Winnie
Szerintem egy utazas alkalamaval kaptuk a repcsit,Alex mar tobbszor utazott repulon,mindig kap valami kis ajandekot.
(Leon is..de O meg pocakban is ..,ja igen Alex is ..elfelejtettem mar,jo reg volt).
Milyen cumisuvegetek van,mert az Aventra lehet kapni fogo fulet es azt nagyon tudjak fogni

[/url]
[/
[/img]